|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
Mój pies własnie je truskawki z Tż.....ja z nim w nocy nie wyjde I po meczu chłopaki zadowolonych min nie mieli A o to moja psinka kochana..... ![]() Dziewczyny jutro wybieramy się rano do złotnika....zanieśc nasze złoto i zamówić obrączki
ŻONA MAMA LENKI Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2012-06-08 o 20:51 |
|
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam rudego jamniczka
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Shila ma 3 lata i ubóstwiamy ją wszyscy....jest cudowna i taka mądra
W dzień ślubu przyczepimy jej kokarde
ŻONA MAMA LENKI Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2012-06-08 o 21:04 |
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama się śmieję że trzeba osobę towarzyszącą dla mojej Soni znaleźć melduję że relacja niutka już jest w zestawieniu
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
my naszemu założymy muchę, a koteczce welonik - będzie piękna para, dopóki kicia nie zedrze sobie ozdoby
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
ok. wyszukałam wszystkie nazwiska i wiem, że powinnam odminic... ale jak już pisałam: po co mi to?
żeby mi kazdy gadal: moje nazwisko się nie odmienia?
|
#2649 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór dziewczynki!
Mój dzisiejszy dzień (wolny od pracy ) upłynął pod znakiem solidnego sprzątania lodówki :p załatwiania spraw telefoniczno-mailowych, gotowania i nastrajanie się na euro :P Dacie wiarę, że truskawki kupiłam dopiero w 4 sklepie z rzędu ? Masakra jakaś Oczywiście kibicowałam naszym ale trochę na smutno - bo mnie nikt gola nie strzelił ![]() Niuuuutek wyglądał prześlicznie na swoim ślubie mmmm <3 A jak się czują nasze jutrzejsze PMki ? Go go dziewczynki ![]() EDIT: Aha - nie wierzyłam, że i u mnie będą takie pokemony jeśli chodzi o odmawianie obecności na ślubie i weselu... Wujostwo od strony mojego TŻa nie przyjedzie bo zostało zbuntowane przez swoją matkę/teściową ---> chodzi o to, że babcia TŻa ma 6tkę rodzeństwa, a moja przyszła teściowa postanowiła, że rodzeństwa babci nie będziemy prosić tylko ich dzieci, taką bliższą rodzinę... No ale TA ciotka "przecież wszędzie jest zawsze zapraszana! i tak lubi chodzić na wesela!" :/ Tak naprawdę to wszystko robi na pokaz a później gada za plecami... Jak się dowiedziała, że jej rodzina dostała zaproszenie a ona nie to zadzwoniła do babci TŻa i jej nawrzeszczała, a ta się biedna popłakała Ludzie wstydu nie mają! Żałosne zachowanie!
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2012-06-08 o 21:52 |
|
|
|
#2650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chciałabym to zobaczyć![]() no i luz, niech mają po swojemu, a Ty zaoszczędziłaś czas
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Moje, czytam Was na bieżąco ale nie mam nic czasu aby cos napisac, badz odpowiedzieć... jutro idziemy do rodziców TZ...
no ale nic... mamy zamiar rozdać zaroszenie ale przy 4 nazwiskach leze ... otoz nie wiem jak podpisac koperty: Sz.P Anna i Jan K r zyszkowscy? * (Anna K r zyszkowska, Jan Kr s zyszkowski) Sz.P Anna i Jan Grzybowscy? * (Anna Grzybowska, jan Grzybowski) Sz.P Anna i Jan Czyżyccy ? (jak to dziko brzmi )Sz.p Anna i Jan Hełmeccy ? * (Anna Hełmecka, Jan Hełmecki)
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-06-08 o 22:06 |
|
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba tak wlasnie musi byc
|
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
masakra z tymi nazwiskami... acha.. i rozdaliśmy juz 2 zaproszenia (2 kuzynom TZ... podpisaliśmy je imiennie z ich partnerkami i jeden strasznie sie zdziwli komentujac: " a co jesli on nie chce przyjsc z XX
" czlowiek sie stara aby milo komus bylo a tu takie cos... Nie wiem czy to na zarty bylo, czy tez nie, ale uraz maly pozostal.. dzieki za potwierdzenie w odmianach
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:brzydal :
|
|
#2656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szkoda mi sie z nią rozstawać ale z drugiej strony po co ma mi leżeć w szafie i sie kurzyć Niech teraz inna PM sie z niej cieszy
|
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem, pewnie to bylo w zartach ale jakos dziwnie sie poczulam.. tyle dobrze ze jestem pewna ze ta dziewczyna sie ucieszy. faceci sa dziwni
|
|
#2658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Błagam... Nie obraź się, ale mam uraz do tego
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, spoko, poprawiaj mnie. Poprawiam literówki w pracy i już mam mózg zalsowany doszczętnie.
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
dziś jedna kuzynka chciała mnie przekkonać, żebym osobę towarzyszącą takiej drugiej kuzynki wpisała z imienia i nazwiska bo: są zaręczeni, mieszkają razem. A ja tego nie zrobię bo: nawet nie znam tego faceta, nie wiem jak się nazywa;]
w zeszłym roku byliśmy na pięciu weselach. I mimo, że byliśmy zaręczen wszędzie były zaproszenia z os. tow.
Zostaniesz na stałe? Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2012-06-08 o 22:48 |
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym jednak wpisała z imienia i nazwiska... przynajmniej postarała się dowiedzieć ja dostałam na to wesele co mamy 30go czerwca z osobą towarzyszącą a 2 tyg później będę mężatką... a mówiłam im że mój TŻ to Michał to można było choc imie wpisać no w każdym razie miło to mi się nie zrobiło
|
|
#2662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to juz przegiecie.. |
|||
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale cóż
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo muszą szukać dziury ![]() ja błędne odmiany na zaproszeniach zauważyłam dopiero teraz, kiedy sama weszłam w ten temat.
|
|
#2665 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny -----> POCZTA ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
Zazdroszczę Wam tych psiaków, ja miałam pieska 15 lat, obecnie nie mam żadnego ponieważ nie ma warunków, ale kiedyś na pewno będe mieć, bo uwielbiam psy
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Uratować uratował, ale po 1. to sędzia zmaścił ten mecz - i dla nas i dla Greków,
po 2. kocham Robercika (BVB rulezzzz!) po 3. Wojtek i tak jest dla mnie mistrzem meczu- cokolwiek by nie zrobił byłoby źle, ale powinien dostać żółtą (mino tego, że to było pole karne i akcja na "śmierć i życie" i że niektórzy komentuja, że faul to faul, ale co miał chłopina zrobic To była pzrzede wszystkim obrona Naszej bramki!!!!!!!!! po 4. nie wyobrażam sobie kolejnego meczu bez Wojtusia, nie wyobrażam (z całym szacunkiem dla Tytonia)!!!!!!!! po 5. mimo komentarzy, że Polacy grali dobrze tylko 20 min- uważam, że grali lepiej niż Grecy i wiem, jestem baba, nie znam się na piłce, ale swoich trzeba wspierać, tym bardziej, że mistrzostwa są w połowie u Nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Polska Golaaaaaaaaaaaa!
|
#2667 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
a co do tych co się rozwodzą po roku to szkoda słow oni instytucję małżeństwa nie traktują poważnie Cytat:
musi być słodkie bydle ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- a co do meczu to jestem wkurzona na polaków ![]() A dzisiejszym pmkom życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia |
|||
|
|
|
#2668 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jednak pojechałam sama do knajpy bo kumple siedzieli, TŻt dojechał jak mecz się skończył. I jak Tytoń obronił tego karniaka to chłopaki zaczęli skakać, wrzeszczeć i ściskać siebie nawzajem i strącili kufel z piwem z baru. Barmanka (ona Nas wszystkich zna bo tam często siedzimy) wkurzyła się i kazała sprzątać, ale nie było chętnych więc wyłączyła rzutnik, jak się rzucili do sprzątania Cytat:
![]() a ja zamiast spać to się dusze. kaszle mnie jak psa :/
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki!
Nie mogę spać...pokłóciłam się z Tż. Wiem,że nie bywam ostatnio u was często i pewnie nikt nawet nie zauważy mojege\o posta, ale chyba muszę się komuś wyżalić,a wy najbardziej obiektywnie ocenicie moją sytuacje. Ja pamiętacie albo nie jak byłam u lekarza powiedział mi, że ma podejrzenie endometriozy u mnie i możemy mieć ciężko jeśli chodzi o "zrobienie" dziecka. Bardzo się tym przejęłam bo zawsze chciałam mieć dzieci, najlepiej już i była to dla mnie bardzo ciężka sytuacja. Jakoś się z tym uporałam bardziej lub mniej. Wytłumaczyłam sobie w głowie, ze to nic pewnego i nie należy się narazie tym przejmować. I lekarz na ostatniej wizycie tak mi powiedział, że mam brać kwas foliowy, zdrowo się odżywiać i wysypiać i próbować. Jak przez rok się nie uda to będziemy się zastanawiać co robić dalej. Przyjęłam to ale obawy jakieś tam zostały. Moja koleżanka jest w ciąży. Bardzo się cieszę bo też długo się starali i na prawdę chcę, żeby wszystko było dobrze. To jest dziecko najlepszego kumpla mojego Tż. Ostatnio jak się z nimi widzieliśmy to mój Tż przyłożył ucho do brzucha powiedzmy Kasi i coś tam do niego mówił. W pierwszej chwili poczułam ukłucie zazdrości, później jednak w mojej głowie powstała myśl " A niech się przytula bo może ja nigdy takiego nie będę miała i nie będzie mógł się do swojego dziecka tak przytulać." Wiem, że nie powinnam tak myśleć ale to jest silniejsze ode mnie i zrobiło mi się tak na maksa przykro. Powiedziałam w domu o tym Tż, oczywiście bez płaczu się nie obyło. Stwierdził, że postara się tego więcej nie robić. Wczoraj znów widzieliśmy się z tymi znajomymi, a ona może się nie przytulał do jej brzucha ale kładł rękę na niego i mówił do niego. A u mnie znów pojawiła się ta myśl. Humor już inny i jego pytania czy jestem zła i o co. Nie chciałam z nim rozmawiać o tym w knajpie wiec powiedziałam, że w domu będziemy rozmawiać.Jak przyjechaliśmy do domu oczywiście pytania o czym tak myślę. Wiec mu powiedziałam, na co on, że oczywiście przesadzam, że jak zwykle zakładam najgorsze i takie zarzuty w stosunku do mnie. Wielce obrażony, że nie zrobił nic złego chciał na nogach iść do domu. Odwiozłam go i pojechałam. Po powrocie do domu zawsze dzwonię do niego wiec tak zrobiłam. I co usłyszałam w słuchawce...że go nie akceptuję taki jaki jest. Bo poprosiłam go, że jak już musi to niech nie robi tak przy mnie. Ale on nie robi nic złego, że nie zamierza się zmieniać...Przykro mi, że nie może chociaż tyle dla mnie zrobić. Powiedzcie mi czy ja przesadzam?? Tak mi przykro jak on się tak zachowuje, a on najwyraźniej ma moje uczucia gdzieś... Przepraszam, że tak długo i moje żale ale na prawdę nie wiem co ma ze sobą zrobić... Cytat:
Ale powiem wam, że my byliśmy razem na weselu. Większość jego rodziny mnie już znała. I ok zaproszenie było z osobą towarzyszącą ale nawet na stoliku nie pofatygowali się żeby napisać moje imię tylko byłam zapisana jako osoba towarzysząca. I nie powiem, że nie było mi przykro...
|
|
#2670 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A twojemu TŻ należą się Cytat:
Fajnie, że tak mu się zachciało![]() Cytat:
Cytat:
TŻ jeszcze o tym nie wie, bo nie lubi tego kota, ale co tam![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.

) upłynął pod znakiem solidnego sprzątania lodówki :p załatwiania spraw telefoniczno-mailowych, gotowania i nastrajanie się na euro :P Dacie wiarę, że truskawki kupiłam dopiero w 4 sklepie z rzędu 
<3 

bo mi kupe miejsca zajmuję
założyłam dwa razy na schaby i teraz adios pomidory
To była pzrzede wszystkim obrona Naszej bramki!!!!!!!!! 

Oczywiście powiedziałam mu, że się specjalnie wystroiłam dla niego, ale chyba piwo ważniejsze...