|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#14161 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]()
![]() |
#14162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14163 | |
Raczkowanie
|
Wiesz co ja czasami mam tak ze w ogole nie czuje ze bylam operowana i ze cos tam mam wsadzone a czasami jest tak ze cos zaboli albo poprostu skora na piersi zacznie mnie bolec ale za chwile przechodzi no ale to wszystko jest swierze wiec wymaga czasu gojenia ja tez jestem dopiero 6 tyg po wiec powiem Ci ze i tak jest rewelacja .
Nie zamartwiaj sie tak ma prawo cie bolec bo tam w srodku to jest jak na razie jedna wielka rana ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#14164 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z tego co piszesz, to odczucia mamy bardzo podobne. Czasem w ogole nic nie czuje, jakbym nigdy nic z cycolkami nie robila, a czasem jest gorzej, szczegolnie w pracy. Wciaz staram sie unikac jakis wiekszych wysilkow. Choc podsumowujac to z tygodnia na tydzien jest lepiej i lepiej ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Z drugiej strony naprawde mnie korcilo zeby pojsc sobie na jakies zakupy. W sklapach pewnie pustki. Ale doszlam do wniosku, ze uchodzi. Jakies poczucie solidarnosci trzeba miec ![]()
![]() |
#14165 | |
Wtajemniczenie
|
Andzikus ja mam 6mc swoje cycki i powiem Ci że czuje implanty, nie cały czas ale właśnie jak napne mięśnie albo mi zimno i się trzęsę albo jak ruszam piersiami to czuje jak mi w srodku jeżdżą. nie jest to ani bolesne ani nieprzyjemne ot takie nowe odczucie do którego trzeba się przyzwyczaić. też się zastanawiam czy kiedyś to minie i bedę mogła powiedzieć, że są jak moje, tzn są jak moje i w dotyku i z widoku ale przez te odczucia nie dają mi zapomnieć że coś tam było majstrowane
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Milenko cieszę się że wróciłaś, dla mnie jesteś z Ilove w komplecie i musicie być obie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#14166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#14167 |
Zadomowienie
|
LITTALEYA przyjęłam...
KURDE przez ten mecz cycki mnie bardziej rozbolały,emocjonowałam się za bardzo,napinałam i ewidentnie zaczęły boleć,ketonal już wrzuciłam,od rana nic nie brałam,staram się ale wieczory i noce najgorsze ![]() ISABLEKKO damy radę,ty z andzikuską już dałyście i macie ten NAJGORSZY OKRES ZA SOBĄ!! ![]() a teraz kolejne pytanie...jak od rana nie brałam leków to dawałam radę,staram się serio nic nie robić,ale siłą rzeczy boli,ciągnie i rwie....ale właśnie wieczorem mam uczucie jakby mi tam napływało coś i takie jakby SKURCZE mnie w nich łapią..i po chwili puszcza..normalnie jak skurcz no nie wiem..np;w łydkę ![]() ![]() i śmiać mi się chce jak wstać nie mogę z łóżka np..i pamiętam jak czytam już od roku wasze problemy z wstawaniem ..nie miałam pojęcia o co to chodzi..a terrrrrazz MAM ![]() albo jak mnie dziś siostra rozśmieszała,jak mam wybuchnąć śmiechem to wtedy w środku piersi czuję jakby miały mi pęknąć zaraz,ból niezły ![]() cieszę się że w środę do dr jadę,posprawdza wsio...bo mam jak i wy,cały czas obawy że coś nie tak tam może być..i ten krwiak...ale jak mówicie że to norma to nie będe się denerwować ![]()
#14168 |
Raczkowanie
|
andzikus witaj w klubie ja tez zmarzluch jestem ale powiem szczrze zer jakos specjalnie ze strony zelek nie odczuwam nic odbiegajacego od normy
![]() Powiem wam ze one nawet zachowuja sie jak naturalne jak sie schylam prostuje i sa naprawde w miare miekkie a to tyle na teamt zelek . Chcialam powiedziec tak samo jak byla rozmowa na teamt mojego lekarza ze cos tam na innym forum zle przeczytalam a ja wiem odnosnie jakich pacjetek to bylo nawet jooasi dzieki nim zrezygnowala z mojego lekarza ale kazdy ma na to prawo ja jednak zdecydowalam sie zostac przy nim mimo tych opisow i jestem mega mega mega zadowolona i nie zaluje bo to byla moja decyzja tak samo jak kazda z nas powinna przemyslec swoj wybor odnosnie lekarza ! i nie wazane co kto o nim pisze mozna wziasc to pod uwage jak najbardziej ale decyzja zostaje dla Ciebie ! Ja jestem wdzieczna dziewczynkom na tym forum za doradzenie pod katem implantow gdyby nie one pewnie plakalabym w poduche ! wiec dziewczynki dziekuje Wam bardzo lepiej trafic nie moglam a moj lekarz jest jedyny w swoim rodzaju bo robi tak piekne piersi i jest mega przyjemna osoba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Klaudus ja tez jak sobie przypomne moje ranne wstawanie to smiac mi sie chce bo wolalam mame albo tate bo u nich bylam po op. walnij mnie w karczycho to wstane ![]() ![]() ![]()
#14169 |
Zadomowienie
|
hmm chyba nikt mi nie pomoze z tym heviranem moze mya bedzie wiedziec jak bedzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Klauduś- widzę że dzielnie sobie radzisz ![]() ![]() Zabulku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze - ale dziś puchy były w sklepach. Hihi a ja złodzieja złapałam na podwórku- jak sobie pomyślę że spałam przy otwartym oknie a ten typek w nocy mi łaził po podwórku to jestem wściekła. A łaził bo go słyszałam już pare dni- a raczej nocy. No a dziś w dzień przylazł myśląc chyba że wszyscy zajęci są sportem i zaczął sobie wynosić dalej to co wcześniej upatrzył. A jak deszcz zaczął padać to się schował w moim samochodzie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Jooasiu- a Ty coś ostatnio milcząca jesteś więc pewnie nad czymś myślisz ![]() ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-06-09 o 00:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14171 |
Raczkowanie
|
Witam was kochane
![]() KLUDUŚ gratulacje za wytrzymałość dasz radę kochana jeszcze troszkę bólu w sumie masz juz z górki ![]() Powiem wam moje drogie,że znów mam problem z moim mezem coś mu na łeb chyba spadło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#14172 |
Raczkowanie
|
Grazia, przykro sie czyta Twoja wiadomosc
![]() ![]() Ja nie pociesze Ciebie chyba i twarde to beda slowa, ale mnie zycie nauczylo, ze niewazne co kto deklaruje ale to co robi. Kobiety tez sa potworne i jesli sobie jakiegos faceta upatrza to nie ma pomiluj. Moze to ona go zacheca? Probowalas stawiac jakies warunki? Wyrazilas jasno swoja opinie i jasno poinformowalas, ze takie zachowania sa nieakceptowalne dla Ciebie? Moja znajoma, kiedy jakas "kolezanka z pracy" zaczela wyciagac jej meza na koncerty do filharmonii, zrobila zadyme na cala rodzine. Wciagnela w to tesciowa, rodzenstwo itp. Wszyscy staneli za nia murem i tak mu dali popalic.... Moze Twoj TZ potrzebuje jakiegos bodzca, ktory go otrzezwi i ustawi priorytety? Nie wiem, nie znam go. Ale Ty dbaj Dziewczyno o siebie, wyjdz gdzies, staraj sie jesc w miare normalnie bo jeszcze zdrowiem swoje klopoty przyplacisz ![]() A jak facet chce jechac na rowerze do kolezanki to wsiadaj na rower i jedz z nim ze slodka mina stwierdzajac, ze tez sie chetnie rozerwiesz i poplotkujesz z fajna babka ![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-09 o 07:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#14173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14174 |
Raczkowanie
|
Tesciowa powinna z nim porozmawiac zamiast sie szokowac. Zloszcza mnie takie mamuski slodkich synusiow, ktore widza w swoich synowych tylko "wszystko zrobi, ugotuje, posprzata"...
![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-09 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#14175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czasami mnie coś nieraz ukłuje w piersiaczku, przeważnie jak przy czymś się troszkę wysilę ![]() Już są coraz miększe, i widzę że to od tego że się nie patyczkuje w masowaniu ich, ugniatam jak dwa gniotki, i mam wrażenie że dzięki temu i blizna się robi mięciutka i implant sobie tam dobre miejsce i dobrą powierzchnię wyrabia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#14176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14177 |
Zadomowienie
|
hejka!!!
kurde GRAZIU nic nowego nie powiem..faceci to świnie ![]() ![]() ![]() jak on pisze z koleżanką(nie koniecznie zdradza)ale może mu się nudzi..phi..to zapytaj czy ty możesz (z jakimś tam kolegą zacząć konwersację,bo w sumie to cię zagadywał ostatnio i chciał się spotkać na kawę,a ty mu powiedziałaś że nie bardzo,bo jesteś mężatką szanującą męża i czułabyś się źle z tym...ale teraz jak widzisz że ON MA TAKIE KOLEŻANKI to właściwie odezwiesz się do kolegi BO TO PRZECIEŻ TYLKO KAWKA I NIC ZŁEGO PRZECIEŻ NIE BĘDZIESZ ROBIĆ!!kurrrrrrr...a...sorki nakręciłam się graziu ...ale miałam podobne kiedyś przeżycia z moim glupkiem i wczułam się w rolę!!!a ty myśl o sobie!!!ty sama jesteś dla siebie najważniejsza i wiesz co najlepiej mają te zołzy w związkach a te co jak mówisz,sprzątają,gotują i są cudowne nie są doceniane przez mężów!!dlatego czasem warto być zołzą,by on się starał,to jest pewne ![]() a ty się nie daj chociaz wiem że to strasznie ciężkie!!!a może on ma taki okres że chce poflirtować,takie są chłopy..mimo że to niedopuszczalne to nie musi być od razu zdrada!!! ty piękna kobieta nie takiego mogłabyś mieć,niech ma tą świadomość!!!całuję ![]() echh alez się nakręciłam graziu,ale uwierz że wiem co czujesz..przysięgam!!!!!! !!!!! a wracając do cycków to przespałam 4 godz dziś ciągiem,obudziłam się na płasko,nie wiem jak to zrobiłam ![]() ![]() ![]() ![]() i wzięłam ketonal o 7 wieczorem i 1 w nocy..chyba za szybko ale dr pozwalał mi tam co 6 godz brać więc mam nadzieję że wątroba mi nie siądzie ![]() no i może dlatego że rozmawiałam z moim synkiem,troszke był smutny ale mówi że jest fajnie,za tydz wraca już,a ja ,mój tż i córcia nie mozemy sie doczekać ![]() ![]() JOASI kochana moja!!czy pan dr kazał Ci masować cycoszki?ale ty masz okrągłe to inaczej..pewnie...mi kazał takim ruchem posuwistym ![]() ![]() MAYU tak dziś poczułam że najgorsze za mną..mam nadzieję,.jeju nie było lekko...ech!!!ale jak mówisz ..wakacje...te wakacje będą inne!!!!!!!!!!!!!nie wierzę ![]() ![]() ![]() i wiecie co wszystkie koleżanki mówią że super ale że myślały że będą większe...w sensie że jak pamela..no takie ludzie mają wyobrażenie o silikonach jeszcze!! ![]() a moja siostra jest najlepsza..teraz mówi jakie miałam śmieszne cycki,śmieje się z nich,bo stwierdziła że może teraz już!!! ,tzn z tego że nie miałam polewa i że teraz sa idealne!!! ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-06-09 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#14178 | |
Raczkowanie
|
Jesteście kochane dziewczyny jestem załamana jak cholera
![]() Kurna jeszcze 30.06 wylatujemy do Egiptu na 2 tygodnie nie wiem jak to bedzie z tym wyjazdem ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14179 |
Zakorzenienie
|
Graziu,
kochana ![]() Nie zamartwiaj się, niech on tego nie widzi, tylko pokaż mu (jak już podpowiedziała Klaudeczka), że tez potrafisz "zwrócić na siebie czyjąś uwagę"... to ich naprawdę rusza ![]() Chciałoby się powiedzieć... kopnij go w tyłek i zacznij żyj dla siebie, ale słowa rzuca się łatwo, a trudniej to zrealizować...
#14180 |
Raczkowanie
|
klaudeczka2010 gratuluję
![]() ![]()
#14181 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wstawilam do swojego albumiku dzisiejsze foteczki moich, juz prawie 7-tygodniowych cycuniow. Zmienily sie, oj zmienily! ![]() ![]()
![]() |
#14182 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14183 |
Raczkowanie
|
A prosze, prosze
![]()
#14184 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() ![]() Bo ja chyba jeszcze do tego nie dojrzalam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14185 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć dziewczynki ![]()
#14186 |
Zadomowienie
|
Olivka , zaraz po Klaudeczce, jesteś w druga z mianem "najbardziej wyczekiwanych cyckow na forum" , W sumie teraz już pierwsza, bo z Klaudinką sie doczekałysmy.
#14187 |
Raczkowanie
|
Andzikuś to widze, że mamy bardzo podobne implanty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#14188 |
Raczkowanie
|
Patrycjaw, juz Cie przyjelam
![]() ![]() Bardzo krepowalam sie wstawic fotke moich wyjscioweczek do albumiku (wstawilam taka bardzo oszczedna fotke). Dopiero dzis zdecydowalam sie pokazac jak to naprawde wygladalo - po prostu szkaradnie! Te cycki w avatarze wydaja mi sie rowniez baaaardzo piekne. Dlatego je w avatarku mam ![]() ![]() Projekcja Twoich implancikow jest podobna do moich. Twoje pewnie sa wyzsze -moja maja profil 11,5 chyba a Twoje? Masz jakis katalog? Z kolei objetosc Twoich implancikow jest troszenieczke mniejsza wiec pewnie ich ksztalt jest bardziej wydluzonej kropli jak moich - pewnikiem gora jest mniej wypelniona. Mysle jednak (ale tylko mysle, nie wiem tego napewno), ze to niewielkie roznice wiec Twoj biuscik moze wyjsc podobnie, choc to inna firma. A zreszta u kazdej osoby nawet taki sam implant bedzie wygladal troszke inaczej. Mune i Ise maja bardzo podobne implanciki jak ja, wszystkie mamy podobne sylwetki, a jednak efekt koncowy u kazdej jest troszenke inny ![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-09 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#14189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mya ![]() Zagladalam wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odpoczywam, praze sie jak skwarka, ale cos sie stalo, bo mnie slonce nie chce sprazyc, wiec dzisiaj na olivke sie opalam..........no musze w koncu sie opalic, nie moge bladziara wrocic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka wam wysylam i buziaki gorace ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14190 |
Zadomowienie
|
Witam Was po długiej nieobecności, wróciłam i od 6 rano czytam forum od miejsca w którym go zostawiłam ale nie doczytałam do końca, doszłam do majowej afery i aż mnie ciarki przeszły i szybko kliknęłam na koniec, żeby sprawdzić czy jeszcze istniej ufffff.... istnieje! Boże jak ja się cieszę!!! Teraz jak ja mam termin i będę potrzebowała wsparcia... Ale istnieje wiec teraz poczytam od tyłu
![]() Dziewczyny mam pytanie o samochód, kiedy mniej więcej po zabiegu można samodzielnie prowadzić? Moja jazda jest związane z pracą jaką wykonuję i zastanawiam się czy organizować sobie jakiegoś kierowcę w drugim tygodniu po zabiegu czy dam rade sama? Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-09 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.