|
|
#2791 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Cytat:
Cytat:
Seona mnie nie boli teraz to juz na bank zmykam spać Dobranoc
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Seona a jak z klikami? Wygralas cos?
---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- jagoda dzieki zastanawiam sie tylko, czy juz zaczac, czy czekacaz mu te zeby wyjda i przestana go meczyc... tylko ze jedne wychodza i zaraz nastepne ida... to sobie moge czekac i czekac
|
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Seona są produkty promocyjne
|
|
|
|
|
#2794 |
|
Zadomowienie
|
podczytałam was troche i ide spac
wykonczona jestem, wysprzatałam cała chałupe sama! nawet nie wiem co miałam napisac...moze jutro mi sie przypomni, dobrych nocek
|
|
|
|
#2795 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak były te cieplejsze dni to nie była spocona więc było ok![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- taaaaak;] ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Seona mnie gardło napierdziela
|
|
#2796 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pod maske algowa wazne jest zeby dac jakies serum.---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ---------- Cytat:
wogole to wlaczylam kompa zeby sie uczyc na egzamin ---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- Cytat:
![]() Jagoda niestety zaklecia na sfalaczale brzuchy jeszcze nie znamy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Domi gratuluje! to bedzisz miala sniadanie kosmetykow zazdroszcze. Sama zaczelam brac udzial w konkursach roznych ale glownie zglaszam sie do testowania kosmetykow![]() ---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- |
||||
|
|
|
#2797 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Jak wrażenia po wczorajszym meczu? Oglądałyście ??? U nas cała rodzinka siedziała przed tv, najlepiej dzieciaczki kibicowały, Piotruś kibicował z kuzynką ![]() Później wkleje jakieś zdjęcia Goldi u mnie nie ma problemu z flaczkiem na brzuchu, ale może znasz zaklęcie na flaczkowe cycki??? Aż się boje pomyśleć jak będą wyglądać jak przestanę karmić My też zakładamy czapeczkę, ale tylko jak wieje, bo jak jest ciepło i bezwietrznie to nie, bo Pituś się poci błyskawicznie w czapie Olusia jak mała????? |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamy kuny
|
#2799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
WITAM ![]() Ale było wczoraj kibicowanie Trąbka, flaga i browarki... dużo browarków... A prezentacja body wyszła odlotowo-mega-fajowo Tż nie mógł się napatrzeć, porobił mi zdjęcia - jak je dzisiaj zobaczyłam to wiecie co? Już nie mam kompleksów! Jak będzie mnie łapać jakiś dół, że to czy tamto mam nie takie to będę na nie patrzeć hehe Tż stwierdził, że nie potrzebuje fotoshopa ![]() Tż pojechał do pracy, a ja zostałam sama - malutka u rodziców spała do 6. Teraz się bawi. Już mi się do niej tęskni |
|
|
|
|
#2800 |
|
Rozeznanie
|
hello
doczytalam alew nie mam, czasu pisac ogolnie wrocilo moje dziecko, ale jest mnnostwo innyxch spraw i niekoniecznie kolorowych... ide dzieci sie nnudza....
|
#2801 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Princ podziwiam Cie!
tak jak Glam to hiroł w dziedzinie zajmowania sie gromada dzieci, to Ty jestes moj hiroł w sprawach tiru riru w zyciu nie dalabym sobie zrobic takiego zdjecia. ogladalam mecz jednym okiem, nie lubie tego sportu. wole juz siatkowke
|
|
|
|
#2803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Właśnie jestem uzależniona i wczoraj tylko zajrzałam czy ktoś jest na forum Goście dopiero o północy poszli ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Jak ta Twoja główka? Nie boli tam Cie nic po tym ukąszeniu niezidentyfikowanej wredoty? |
|
|
|
|
#2804 |
|
Rozeznanie
|
Goldi dzieki za odpowiedź, miałaś moze do czynienia z korundem?
|
|
|
|
#2805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szampański humor i chęć zaimponowania tż-owi zwyciężyły wszelkie opory |
|
|
|
|
#2806 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super że się spodobałaś, faceci kręćka dostają na pukncie tych bodów Mój też już pojechał, a ja zaraz wywieszam pranie, sprzątanie, bo mam plan jak młody pójdzie spać robię sobię SPA. Maseczka na gębę, na herry, kawcia no i wizaż ![]() Goldi za egzamin. Princ, a jak Twoje, do przodu ? ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
No dupek, dupek, ale juz mu dzisiaj oznajmiłam że jutro jedziemy po spcerówę dla Mimi i obiadek do teściowej sesesese odp: dobrze żabciu A w języku już nie mam ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
A wiesz co trochę jest odrętwiała ta częśc gdzie mnie paskudztwo dziabło, ale jest ok ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
Wariaci musiałabym bym neźle narąbana aby swojemu na to pozwolić. UWażaj aby nie puścił tego do sieci ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Aaa teraz mi się przypomniało, jak kiedyś po dobrej imprezie byłam boginią. Tż kzał mi abym go zbiła, ja mu takprzywaliłam, że zęba ukruszyłam, ale skapnął się dopiero następnego dnia w południe, że coś mu haczy
|
||||
|
|
|
#2807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na razie egz do przodu uf ![]() Jakby to puscil do sieci Ale to do naszego prywatnego archiwum - kiedyś jak będę babunią i tż już nie teges to chociaż pooglądamy i powspominamy |
|
|
|
|
#2808 |
|
Zadomowienie
|
goldika nie no do takiej pracy to niestety tatuaż nie... ale jak już bedziesz na emeryturze czemu nie
czapkę zakładam ciągle taką cieniutkąBahamadia_25 ja do przebicia pępka kupiłam taką grubą igłę... mniej wiecej srednicy kolczyka, miałam kiedys tez kolczyk w nosie ale w szkole sie sorki "pruły" i wyjęłam...w jezyku bym chciala ale sie boje joamic1 jaka ślicznotka muffinka90 hehe rzeczywiście mistrzunio chyba przestanę zakładać czapkę po kąpieli ciemieniuchy nie mamy bo czeszę go od pierwszych dni nawet jak tylko kilka włosków miał ![]() Jagooda_ też szukam metody zeby Fifi zasypiał sam,a łóżeczko chyba dziś obniżę princessskaa o jakie body chodzi?? dawno sobie nic nowego nie kupiłam z takich rzeczy u nas wczoraj po kilku tygodniach postu działo się... hehe witam Fifi śpi kawa wypita idę jeść śniadanie i pranie nastawić. "Lokatorzy " z dołu pojechali na wieś ,tż w pracy więc siedzimy sami. Czytałam że kibicowałyście wczoraj z browarkiem... tak bym się napiła zimnego browara.... ale kurde karmię cycem...
|
#2809 | |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Cytat:
princessskaa a co to za body?? Oj widzę, ze tu nie tylko kosmetyczne szaleństwa się dzieją hmm no to w takim razie muszę cos pomyśleć z tym usypianiem, bo widzę, ze usypiające na rękach są w zdecydowanej mniejszości, a nie chcę tak jak moja sis usypiać 1,5 roczne dziecko na rękach Dziewczyny a Wy wkładacie maluchy do łóżeczka i one tak same sobie zasypiają, długo to trwa?? Bo moja się zaczyna bawić kocykiem, ochraniaczem, nogami, wszystkim czym się da, pełza, wspina się, nie ma mowy o zasypianiu, a ż wreszcie zaczyna się drzeć ze zmęczenia i potem wogóle nie można jej uspokoić.
|
|
#2810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chraniaczem,ba ldachim wyciąga z za łóżeczka,przekręca sie na brzuch na plecey a później płacze że ciężko go uspokoić ,nawet łzy mu lecą...
|
|
#2811 |
|
Zadomowienie
|
owieczka tez karmie cycem i raczylam sie zimnym browarkiem - karmi malinowe
princeska kurcze zazdroszcze odwagi, ja to bym chetnie swojemu jakies show zafundowala, ale jakies takie hamulce sie załaczaja choc i tak nie ma zle, bo regularne tiru riru, a nie raz na dwa tyga skad zamawiasz ciuszki???? moze jakis diabelek u mnie w środku zrobi sru w dupala i cos zamówie |
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Goldi jak ja bylam w wieku princ...i bez tylu dzieci- tez sie rozne rzeczy wyprawialo
z tym ze u nas nie gadzety a rozne miejsca ciekawe
|
#2813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale odciągasz później mleko czy normalnie karmisz?? princeska tak zachwalałaś noc ze przeglądam allegro w poszukiwaniu sexy ciuszków....moze wreszcie zmieni się coś u nas, przed porodem to mogłam z wyra w weekendy nie wychodzić a teraz to jak idę do wyrka to po to żeby spać
|
|
#2814 |
|
Zadomowienie
|
Jagoda u nas z zasypianiem jest różnie,czasami Pituś ładnie zasypia sam, ale jak jest bardzo zmęczony to muszę go ponosić 1-2 min tak by się uspokoił i zaczął przysypiać i wtedy go odkładam i sam już zasypia.
Problemem jest u nas suszarka z easysleep'a, jak jest bardzo zmęczony, wręcz marudny z tego powodu, musi mieć chociaż na minutkę suszarkę włączoną. Próbowałam innych sposobów (suszanie do ucha, spiewanie kołysanki ) i nic nie pomagało, a czasami efekt był odwrotny, że aż się czerwony ze złości robił ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- owieczka po karmi nie ściągam, raz jak wypiłam lampkę wina (miałam wtedy kryzys laktacyjny) to przez 10godz małego nie przystawiałam tylko ściągałam laktatorem |
|
|
|
#2815 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak piłaś wino to skąd wiedziałąś ze 10 godzin nie można dostawiać do piersi?? po takim czasie już nie ma alko w pokarmie?? ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
|
|
#2816 |
|
Zadomowienie
|
W każdym karmi jest dokładnie takie same stężenie alko czyli max do 0,5%
mi najbardziej smakuje malinowe, classic też ujdzie ![]() A jeśli chodzi o wino, to pediatra mówiła, że czerwone wino (lampka) pobudza laktacje, ale nie należy przystawiać maleństwa przez min 6-8godzin ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Glam u nas dokładnie tak samo, każdy m2 mieszkania wypróbowany |
|
|
|
#2817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc dziś piję karmi malinowe
|
|
#2818 |
|
Raczkowanie
|
mol_aa Jak moją próbuje taką zasypiajacą odłożyć, to zaraz oczy jak 5 zł i zabawa na całego, my w ekstremalnych sytuacjach też włączamy szum+bicie serca z easysleep.
A mi się marzy redd's jabłkowy, ale winka też bym się napiła, bo kiedyś to u nas był standard wieczorki filmowe domowa pizza i czerwone winko
|
#2819 |
|
Zadomowienie
|
Jagoda u nas tak było jakieś 2 mce temu, co odłożyłam to za sekunde 5złotówki i uśmieszki, teraz też czasami zasypia na rękach, ale staram się jeszcze "świadomego" odkładać bo inaczej to chyba nigdy nie nauczy się zasypiać
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak mam czas na siedzenie przy kompie to nic nie piszecie a jak mnie nie ma to później nie da rady Was nadrobić
05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life... http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png Edytowane przez owieczka86 Czas edycji: 2012-06-09 o 10:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

gratki za zabalki

zastanawiam sie tylko, czy juz zaczac, czy czekacaz mu te zeby wyjda i przestana go meczyc... tylko ze jedne wychodza i zaraz nastepne ida... to sobie moge czekac i czekac

a jak były te cieplejsze dni to nie była spocona więc było ok
dobrze, ze mlody marudzil i szybko wrocilam, to przed burza zdazylam do domu
dla Michalka

za egzamin.
Oj widzę, ze tu nie tylko kosmetyczne szaleństwa się dzieją
Dziewczyny a Wy wkładacie maluchy do łóżeczka i one tak same sobie zasypiają, długo to trwa?? Bo moja się zaczyna bawić kocykiem, ochraniaczem, nogami, wszystkim czym się da, pełza, wspina się, nie ma mowy o zasypianiu, a ż wreszcie zaczyna się drzeć ze zmęczenia i potem wogóle nie można jej uspokoić.
chraniaczem,ba ldachim wyciąga z za łóżeczka,przekręca sie na brzuch na plecey a później płacze że ciężko go uspokoić ,nawet łzy mu lecą...