|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
DZiękuje dziewczyny bardzo za porady ja już po zakupach w rosie mam pędzelek do cieni Elite (potrzebny mi jest do nakładania matowego cienia na całą powiekę ) jakież było moje zaskoczenie kiedy wszytksie pędzle elite są przecenione długo się wahałam nad tym do pudru ale na moje oko z ET będzie większy i poczekam na promocje ET. chociaż niewiem który z nich bardziej zbity jeszcze mam kostki do WC z CND i kredkę do oczu miss sporty w granatowym kolorze
|
||||
|
|
|
#3962 |
|
Rozeznanie
|
w R kupiłaś? bo chyba muszę się rozejrzeć za czymś zamiast tej joanny, skoro maja mi włosy wypaść ;p
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a zwróciłaś może uwagę ile kosztował do różu? też 50%?
|
|
|
|
|
#3964 |
|
Zadomowienie
|
Potrzebuje od was rady.
Właśnie zaczynam swoją przygodę z ratowaniem tego czegoś co mam na głowie ( bo w tej chwili włosami bym tego nie nazwała). Odstawiłam właśnie sls no i cóż zmiany nie widzę. Czy zawsze tak jest na początku ![]() Możecie mi pojecić jakieś szampony i odżywki najlepiej bez sls ![]() ps. włosy mam bardzo suche i zniszczone
|
#3965 |
|
Rozeznanie
|
ja wczoraj też zwrócilam uwagę na to że przecenionych rzeczy jest więcej niż w gazetce
czyli nie ma rady, trzeba chodzić codziennie
|
|
|
|
#3966 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Dziś oprócz bambusowego pędzelka do cieni Elite, przeceniony o połowę jest także pędzel do pudru Elite (z 29,99 na 14,99). Nie brałam, bo czaję się na ET, ale aż z ciekawości stanęłam przy wieszaku z pędzlami i przejrzałam jeszcze raz gazetkę, bo myślałam, że coś przeoczyłam.
|
|
#3967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale był też do różu przeceniony? czy tylko do pudru? |
|
|
|
|
#3968 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
)
|
|
#3969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazdroszczę Wam bo ja w Rossie będę dopiero we wtorek
|
|
#3970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla siebie a no i byłam zdziwiona że oliwka HIPP w zwykłej cenie jest po 9,99zł na suche włosy można też naftę nakładać z apteki jest po ~6zł jest z olejkiem rycynowym, moje włosy uwielbiają altere granat i awokado olej , na całą noc nakładam. kallos mleczny ale w rosmanie nie będzie, w innych galeriach albo w internecie. Olej najszybciej nawilży włosy jak nie ma możliwości albo chęci na całą noc aj nakładam w dzień, na to worek i podgrzewam suszarką, jako że stosuje jedwab z marionu na końcówki to czasami używam szamponu sls joanna jajeczna. |
|
|
|
|
#3971 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
kurcze zależy mi na tym pędzlu a za 11 zł żal nie kupić, tylko czasu brak. no cóż coś się wykombinuje ![]() no nic dzięki za odpowiedzi dziewczyny |
||
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a czy fajny jest ten pędzel do pudru Elite? Bo zastanawiam sie czy go kupić? Czy lepsze są z ecotools? Wiecie gdzie można znaleźć jaką recenzje?
Edytowane przez britnay Czas edycji: 2012-06-09 o 11:19 |
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Takie krótkie pytanko - są w promocji jakieś fajne odżywki do włosów??
|
|
#3974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam Ecotools i nie zamieniłabym raczej na Elite, bo wolę większe ![]() hihi kupiłam pędzel do różu ![]() za tydzień kolejna wycieczka |
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
mama kupiła mi ten do pudru i różu- mam nadzieje, ze nie będe żałowała decyzji ( z ecotools posiadam już wszystkie dostępne w Rossmannie, oprócz tego nowego) Troche żałuje że nie wzięłam tego do cieni, ale wygląda on jakoś dziwnie na zdjęciach na necie. Te włosie jakby było płaskie
Dobrze on nabiera cienie?---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#3976 |
|
Zadomowienie
|
Czy kupiła któraś z was te małe odżywki do włosów z T&G? Były po 9,90zł i się zastanawiałam, czy w nią nie zainwestować.
Kupiłam wczoraj 3 smakowe balsamy do ust i dwa błyszczyki z Lovely - karmel i mix owoców - koleżanka ma urodziny i ma bzika na ich punkcie -myślę, że będzie niezły dodatek do prezentu, tym bardziej, że wszystkie były w promocji ![]() Patrzyłam na róż z Lovely Cinnamon Lady, ale dla mnie będzie chyba za ciemny. Chociaż jak teraz patrzę na zdjęcia, to wydaje mi się, że w moim Rossmannie był znacznie ciemniejszy, może ktoś dla żartu podmienił pudełeczka? |
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Zauważyłyście, że w obecnej gazetce jest błąd? Dziś chciałam kupić balsam neutrogena i co się okazało, w promocji jest inny niż pokazany w gazetce. I tak kupiłam ten w promocji Był też w dużej butli (400ml, chyba za 19zł). Ja wzięłam mniejszy. W promocji są też inne produkty, nie pokazane w gazetce, więc trzeba dokładnie oglądać wszystko.Kupiłam żel gillette Pro Skin - warto, za 11,90 ( szok ! ). Właśnie wypróbowałam, dla mnie super. Skusiłam się też na maszynkę Gillette Venus Pro Skin sensitive (mam starą venus, w której rączka wygląda strasznie). Teraz maszynka z jednym wkładem i uchwytem jest za 29,90 (wg gazetki od 15 będzie za 39,90). Musiałam na moją skarbonkę ,,napaść" przez promocje w rossmannie. Ceny jak na allegro |
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamieszcza przydatne informacje odnośnie pielęgnacji włosów, sposoby na domowe środki no i jest tam mnóstwo recencji dotyczących włosowych kosmetyków. Z szamponów ostatnio używam Garniera karite. Z reszta jestem na etapie eksperymentowania, testuję po kolei wszystkie polecane przez dziewczyny kosmetyczne nowości. Wiesz, musisz sama znaleźć swój złoty środek, bo nie ma uniwersalnych kosmetyków i na każdych włosach mogą inaczej działać.
|
|
|
|
|
#3979 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wiecie może, czy w promocji są tez inne 400 ml szampony Gliss Kur? Wg gazetki raczej jest tylko Ultimate Volume, ale może są też inne?
|
|
|
|
#3980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odżywki z gliss kura w formie pianki są po 11 zł a normalnie są po 19 zł tylko szampony volum z gliss kura są w promocji z arvicka są te. odświezace. z patyczkami. 2 rodzaje Edytowane przez dorota1710 Czas edycji: 2012-06-09 o 13:04 |
|
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Was czytam i czytam..... no i zachodzę w głowę, po co Wam tyle tych pędzli?
![]() Przecież nakłada się tylko odrobinę pudru na buzię no i wystarczy lekko musnąć policzki różem. A co niektóe z Was mają po kilkanaście pędzelków... W głowie mi się to nie mieści. ![]() Ja mam z Essence dwa (do różu i do pudru) i nie wyobrażam sobie, po co mi więcej. ![]() Za każdy z nich płaciłam ok 12zł, może jakiegoś wielkiego szułu nie ma, ale nie wyobrażam sobie płacić 30zł za pędzel. No ale ja generalnie takich rzeczy nie potrzebuję, bo twarz pudruję delikatnie transparentem i lekko muskam różem Giodrani Gold (Oriflame). Czaję się jedynie na ten wygładzający do podkładu, no ale w moich Rossmannach nadal go nie ma.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-09 o 13:16 |
|
|
|
#3982 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie w rossie jest tylko ten Skarb Rossnę, a w nim wszystko o dzieciach, ech nie poczytam sobie.
Fajne są te promocje w Rossmannie teraz, ale jak tak mam codziennie latać do sklepu i sprawdzać czy coś jeszcze nie jest przecenione to... jednak wolałam tradycyjną gazetkę. Myślicie, że to taki jednorazowy pomysł? Czy taka forma promocji zostanie na dłużej? |
|
|
|
#3985 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wszystkie? To co jeszcze jest dzisiaj w promocji poza gazetka?
|
#3987 | |
|
Zadomowienie
|
ecotools do różu i flat top
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3988 |
|
Klientka w krawacie
|
Pędzle Elite do pudru i różu, a w gazetce jest promocja tylko na ten do cieni.
|
#3989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
psikadełko do kręconych włosów fajny podróżny rozmiar i też było za 9,9.Ponadto kupiłam wczoraj w CND szczoteczkę do zebów na baterię oral b wybielającą ,z 29 zł na 18 przecenioną. Byłam pózno i nic juz z gazetkowych rzeczy się nie ostało. I złapałam nowego Skarba ![]() Za to dzisaj zakupiłam męskiego adidasa, męską pumę green deo i męski sztyft fa ale polazłam o 8 rano i i tak były resztki. Zauważyłyście, że poza tymi gazetkowymi są jeszcze inne jednodniowe promocje? u mnie np wczoraj były -40% szczoteczki do zębow colgate coś tam za 8 zł z 13 i colgate na baterię wybielająca z 21 na 13-14 zł. Dziś nie szukalam co jeszcze mają bo byłam przelotem.
Edytowane przez Millygirl Czas edycji: 2012-06-09 o 13:42 |
|
|
|
|
#3990 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
To już jest choroba
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.

a zwróciłaś może uwagę ile kosztował do różu? też 50%?
Właśnie zaczynam swoją przygodę z ratowaniem tego czegoś co mam na głowie ( bo w tej chwili włosami bym tego nie nazwała). Odstawiłam właśnie sls no i cóż zmiany nie widzę. Czy zawsze tak jest na początku 

Dobrze on nabiera cienie?