|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() w takim razie tez bede w nim prała wszystkie Cytat:
tez jestem w szoku jak te nasze maleństwa rosna szybko ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() nie strasz.ja zamierzam w 60 stopniach wszystkie prac i nie patrzec na metki katee w ogóle gratuluje Ci 26 tyg ![]() ![]() wiedziałam że o czymś zapomniałam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
za wczasu ostrzegam przed pieluszkami HAPPY,gorszych chyba niema. Maly moj wiecznie byl przesikkany i odparzony tak,ze mialam dosc,wystarczylo aby pampersiaka mial 2-3 godz a pupa cala czerwona i w krostach.dodam tylko,ze dzieci kolezanek tak samo reagowaly.Wiec chyba czesto dzieciaczki uczulaja.Powiem ze z innymi NIGDY nie mialam problemu a uzywalam chyba wszystkie mozliwe na rynku.
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- jamoje bodziaki wypralam w 40stopniach na syntetykach i nic sie nie stalo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Super - własne autko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i za egzamin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Haaaj!! Kupisz mi też? Baaaj! Ja się czereśniami obżarłam wczoraj, dziś mi tylko jabłka zostały - ale zaraz sobie zrobię z nich soczek, i będę musiała w końcu zaczać się uczyć.... bo odwlekam tę chwilę strasznie.... a później będzie zonk ![]() Cytat:
"Zazdraszczam" grilla ja dzisiaj sama siedzę.... ja zwykle.... no mam psiura, dzidzię mą w brzuszku i Was ![]() ![]() Ja te z lumpka piorę w zwykłym proszku, żeby nie było czuć tego "lumpkowego" zapachu, ale tak dla dzidzi to dopiero przed samym porodem... najwyżej mi siostry pomogą jak ja nie będe w stanie, bo pewnie tż w pracy będzie gdzieś.... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4084 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Rozeznanie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34595219]
a co to były za ciuszki że tak sie skurczyły ![]() nie strasz.ja zamierzam w 60 stopniach wszystkie prac i nie patrzec na metki [/QUOTE] bodziaki wygladaly mi wlasnie na bawelne wiec myslalam,ze takie pranko bedzie ok.moze to wirowanie im zaszkodzilo ![]()
#4086 |
Konto usunięte
|
kurna to może rzeczywiscie dokupie do białego a narazie wypiore kolorowe
![]() można zwiariować |
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do prania to ja dziś też prałam ciuszki kolorowe w odplamiaczu ( ciuszki dostałam po ciotki dzieciakach) prałam w 40 stopniach, potem tylko w sierpniu wypiorę w dzidziusiu ![]()
![]() |
#4088 |
Zakorzenienie
|
Własnie moja mama mi kiedyś mówiła, ze jak prała w proszkach uniwersalnych to białe było szare, a kolorowe niedoprane:P. Ale te uniwersalne to chyba w ogóle bez sensu były.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Zakorzenienie
|
przyszłam by mnie ktoś przytulił ... mam dzisiaj doła wszystko jest na nie i .. i ehhh do d^&y jest wszystko wiecie ?
#4090 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4092 | |
Zakorzenienie
|
nawet nie chce mi się pisać ... dzień do dupy ... ehh ide spać ... Cytat:
kochana oby wypaliło .. nie oby tylko WYPALI zobaczysz ... i będzie wszystko tak jak chcesz ![]()
![]() |
#4093 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34583889]a w ogóle to my dzisiaj wkraczamy w 27 tydzień ![]() i konczi widziałam że tez więc gratulejszyn ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bo tego TŻ sam, w razie wu, nie kupi ![]() Cytat:
![]() No właśnie czytałam, że ktg tak na prawdę powinno robić się dopiero krótko przed porodem bądź po terminie porodu, w któryś tam dobach. ![]() Cytat:
![]() ![]() No proszę, super, że wizyta udana ![]() Cytat:
![]() ![]() Tutaj to duużo szczęścia mieliśmy ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Beczałam już dwa razy a mój chłop to taki że z udobruchaniem to mu ci.ul.ato idzie ![]() Pogoda do kitu, nudno jakoś... Aaaaaaa tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4095 | ||
Zakorzenienie
|
Myślę, że i tak źle nie jest
![]() ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34589285]Wiadomosc od Anusi: Jestem juz po badaniach.Szyjka w lepszym jest juz stanie.Rewelacji nie ma,ale z 10 tyg powinna wytzymać.Mam dalej sie oszczedać.Zostaje tu do poniedziałku.Mały waży 990g,od środy przybrał 30g,trzymajcie sie cieplutko.Ja tu odpoczywam.małemu tu dobrze bo szaleje ![]() Z 10t.. To dużo? Bo ja się nie znam? Wtedy to już nasza Anusia będzie mogła spokojnie rodzić czy duże wcześniactwo będzie? ![]() Ojej ![]() ![]() Cytat:
![]() Dawaj zdjęcie TWOJEGO autka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matka rozpieściła, ojca i każdego syna. Więc teraz cierpię ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłałam na 14 TŻa do pracy, wcześniej zdążyliśmy się pokąsać o byle g*wno. Echhhh.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dla pocieszenia dodam że też mam dzień do dupy.mój tż mnie dziś wkurza.miał malować pokój małego a jakieś pierdoły w ogrodzie zamiast tego robi ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- głupie te chłopy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34597299]głupie te chłopy[/QUOTE]
jak but głupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4100 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34595219]wrzuciłam na maila.zrobiłam zdjecie zdjecia więc są niewyrażne a mały bardzo sie krecił i buzia jest z profilu bo z przodu wychodziła rozmazana ![]() w takim razie tez bede w nim prała wszystkie dobrze wiedziec.skoro piszecie że tak można to tak zrobie.ja juz teraz wezme sie za pranko bo tych ciuszków mam mnóstwo a nie wiem jak bedzie z moimi siłami w sierpniu,trzeba je wyprasowac a na to siły jeszcze mam więc chce je wykorzystać. tez jestem w szoku jak te nasze maleństwa rosna szybko ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- a co to były za ciuszki że tak sie skurczyły ![]() nie strasz.ja zamierzam w 60 stopniach wszystkie prac i nie patrzec na metki katee w ogóle gratuluje Ci 26 tyg ![]() ![]() wiedziałam że o czymś zapomniałam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Konczitko przytulam Cię kochana ![]()
![]() |
#4101 |
Zakorzenienie
|
Kochane kupiłam dzisiaj taki kocyk z akrylu http://allegro.pl/kocyk-akrylowy-80-...388510993.html (te na zdjęciach wyglądają bardzo mizernie w porównaniu do mojego- mój jest taki troszkę bardziej puszysty). Wydaje mi się, że jest gruby (mamy taki sam tylko duży i jest bardzo ciepły). Co myślicie? Bo babka u której kupowałam mówiła, że grubszy ma tylko taki dwustronny (dwa zszyte razem) ale się w ogóle nie sprzedają. Myślicie że może być jako gruby? Bo ja się nie znam na dziecięcych potrzebach.... Jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Konto usunięte
|
kalpana ja sie nie wypowiem bo nie chce Cie wprowadzić w błąd
kurcze tak poczułam mokro na bluzce,patrze a tam taka plama .normalnie mi tak siara poleciała.dotychczas to miałam takie żółte strupki a teraz to mi jej wyleciało.mam nadzieje ze sie spierze bo ja bez stanika dziś latam po domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocyk bardzo fajny, ale nie pomogę niestety czy jest gruby... czy się nada. Ja kupiłam ten z textilu, on jest bardzo cieniutki i wzorki tez takie średnie, ale to ma być taki do domku i ewentualnie na wiosnę. Na zime kupię taki porządny (a właściwie koleżanka mi kupi, bo już mi powiedziała, że ona chce kupić) i taki kosztuje zależy od rozmiaru od 60 zł wzwyż. Z drugiej jednak strony jak maleństwo zimą przykryjesz tym kocykiem nawet jakby okazał sie cienki i przecież buda jest zamknięta to nie powinno mu być zimno ![]() Upiekłam biszkopciki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczynki ... ale to nie chodzi o mojego męża (chociaż jak jeszcze raz przyjdzie i zapyta czy mi lepiej to go uduszę!!!!).. on staje na głowie by mi było dobrze ale dzisiaj wszystko się przeciw mnie obraca tak po prostu ... i przerasta mnie to ... więc się złoszczę i focham na wszystkich dosłownie ... o wszystko ehh i jeszcze krowa mnie mlekiem olała .. no
![]()
#4105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ehh a u mnie lalo i grzmialo no i burza zrobiła nam wydatek nieplanowany ![]() ![]()
![]() ![]() tak - na zwsze ![]() 30,09,2012 ![]() ![]() 30.03.2016 ![]() Edytowane przez kajaja Czas edycji: 2012-06-09 o 15:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4107 |
Wtajemniczenie
|
hej brzuchatki
![]() ostatnio malo sie udzielam ale mam ciche dni ostatnio z Tz.. nie mozemy sie cos dogadac ![]() ![]() i na dodatek bardzo brakuje mi mamy jezu dopiero teraz doswiadczam jak jestem z nia zzyta nie ma jej 2 tyg a ja tak tesknie jakby byla tam z rok ...codziennie gadamy po godzine przez telefon a sie nagadac nie mozemy ![]() dzis ide sobie na wieczor panienski do przyjaciolki,ale wam powiem ze nawet ochoty nie mam brak humoru i wogole eh..dzien mam do tylka naprawde konczi co do wanienki ja kupuje ta 100 cm ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tu nie chodzi o cene, a o jakos, naprawde szmapty, porozciagane i w ogole. czasem widze 5, 12 zl za kg, wiec myslalam ze w takim 28 zl na kg bedzie cos lepszego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34598789]kalpana ja sie nie wypowiem bo nie chce Cie wprowadzić w błąd kurcze tak poczułam mokro na bluzce,patrze a tam taka plama .normalnie mi tak siara poleciała.dotychczas to miałam takie żółte strupki a teraz to mi jej wyleciało.mam nadzieje ze sie spierze bo ja bez stanika dziś latam po domu ![]() wypierze sie ![]() ![]() my jestesmy u moich rodzicow i sie relaksujemy ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Zakorzenienie
|
Cześć. My właśnie przed chwilą wstaliśmy. Oboje po dyżurku jesteśmy więc nas zmogło.
Dziewczyny chciałam zapytać co myślicie o wanienkach profilowanych w środku do kąpieli dzieciaków przez jedną osobę? W pracy czasem kąpie dzieci w zwykłej wanience i daje radę, ale jakoś nagle mnie wątpliwości naszły ![]()
#4110 | |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() nie wiem czy się poddać czy nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- rewelacja ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym piękne zakupy macie. Mam nadzieję, że Anusia i Marta wrócą w dwupaku ![]() Poza tym jestem padnięta. Mam u siebie bratanicę, zrobiła mi pobudkę 5:50 ![]() ![]() Maluszkowa tak się w brzuchu rozgaszcza, że ja nie mam pytań, może jedno: kiedy ona śpi ![]() Mąż też mnie wczoraj wkurzył, ale my nigdy nie idziemy spać pokłóceni więc jest już ok. A teraz tylko mecze mecze .... No nic znikam kolorować ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.