|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Ślubującym dziś PMkom życzę wszystkiego co najlepsze
Wczoraj oczywiście pokłóciliśmy się z Tż. Rano była za to wojna na poduszki i już wszystko jest ok
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Baskaeta
Marylka Omosia - samych cudowności w tym szczególnym dniu Ja niestety zmykam na tydzień do krakowa. Od razu standardowo proszę o trzymanie kciuków w poniedziałek. Mam dość pakowania, zawsze o czymś zapominam, ciekawe co to będzie tym razem. Koleżanki, które organizują mi panieński w środę napisały, żebym nie zapomniała jakiejś szałowej kiecki. Teraz cholera nie wiem, czy chodzi im o kiecę do klubu czy do opery Aha. powiedziałam Tżtowi o sukni nr 2. Ale jej oczywiście nie pokazałam. Stwierdził, że już oszalałam do reszty ![]() Ewusiu - cieszę się, że honeymoon się udał. My byliśmy na kanarach w 2010 r. (fuerta) i też byliśmy zachwyceni. Ehh nie mogę się doczekać naszego wyjazdu. |
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy dziś u złotnika,zanieślismy nasze złoto,nazbieraliśmy aż za dużo i oddała nam troche
Będziemy miec coś takiego http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,1690 6 min szerokosci i będą bardzo grube(takie śruby)bo takie nam zaproponowała,nawet mi się podobały, miło mnie rozczarowała ponieważ za zrobienie + grawer policzyła nam 380 zł za dwie a w Poznaniu policzyli nam 320 zł za zrobienie jednej,jednak to prawda ze w miejszych miejscowosciach taniej Mamy do odbioru 30 czerwca więc napewno się pochwale ![]() Zabieram się za placek truskawkowy
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za załatwienie kolejnej sprawy
|
|
|
|
|
#2735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) Księdzu nic do tego, czy jest wierzący (może sobie nawet wierzyć w pniaka w ogródku ), czy praktykuje, czy jest rozwodnikiem. Nie ma prawa nawet pytać o coś takiego, bo ta informacja nic nie wnosi do zawarcia małżeństwa przez młodych Cytat:
![]() My będziemy mieli srebrne auto i czerwone elementy (jakieś różyczki, czy cosik) i do tego szarfa z białej organzy... Zobaczmy, jak to będzie wyglądać Ale tym to ja się przejmować nie mam zamiaru
|
|||
|
|
|
#2736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie udało sie zacytować wszystkich postów więc muszę baardzo podziękować hurtem
Bolerko kupowałam w salonie, ale dużo kasy kosztowało w każdym razie przydało się, bo wbrew pozorom ten tiul trzymał ciepło.Suknia nie przyczepiała/elektryzowała sie do rajstop, nie było z tym żadnych problemów. Z tym, że moja nie była z tych bardzo zwiewnych muślinowych, tylko z tego co pamiętam to satyna, ale nie błyszczała sie tak jak te wzystkie satynowe sukienki wieczorowe. Buty z akcesu miały 9cm obcas, były bardzo wąskie w palcach, rozciskałam je u szewca, ale i tak nie były wygodne. Szczerze mówiąc jak tylko je ubrałam to czułam dyskomfort. Jest to też pewnie związane z tymi moimi dziwnymi stopami ![]() edit: co do 50 rocznicy ślubu dziadków - to był zupełny przypadek Termin rezerwowaliśmy pod zespół bo to był ich ostatni wolny weekend czerwcowy i dopiero jak salę zarezerwowaliśmy, powiedziałam dziadkom to dowiedziałam się, że wtedy obchodzą 50 rocznicę![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() a tyle narzekałam, ze wolałabym w iść w krótkiej poprawinowej ![]() Myślę czy by sobie jeszcze jakiejś sesji podczas podróży ślubnej nie zrobić Tylko moja suknia mało miejsca zajmuje
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2012-06-09 o 15:28 |
||
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a myślę o takiej fryzurze
|
|
|
|
|
#2738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- E87- trzymam kciuki! będzie dobrze![]() My już dzisiaj tydzień po ślubie, aż mi się nie chce wierzyć ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ah dziewczyny miałam dzisiaj pisać pracę ale po mailu od promotora odeszła mi ochota. Boję się, że znowu poświęcę cały dzień na marne bo okaże się, że to nie to
Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2012-06-09 o 15:37 |
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Marylko Basketko i Omosiu zycze Wam wspanialej zabawy weselnej i samych szczesliwych dni od dzis az do konca swiata Nie moge uwierzyc w to ze ten czas tak szybko mija, przeciez tak niedawno byl Marylki slub cywilny. A ja w koncu wrocilam do Was Tak jak wspomnialam na poczcie, poszlismy jednak pieszo na Kasprowy bo kolejka do kolejki byla jak zwykle nieziemsko ogromna. I powiem Wam, ze bylo cudownie, ale drugi raz (bedac teraz swiadoma calej wyprawy) to niezdecydowalabym sie ponownie bez wczesniejszego przygotowania nog (mam tu na mysli bieznie kazdego dnia przez miesiac ) TZ wybral trase widokowa, ktora byla 2 razy dluzsza niz normalna i 1000 razy trudniejsza Po przebyciu 1/3 szlaku ja mialam juz dosc, zatrzymywalam sie i mialam ochote sie poplakac, ale odwrotu nie bylo. Widoki byly cudowne, ja bedac osoba, ktora nie spaceruje po gorach zbieralam szczene z podlogi (a raczej z kamienistego szlaku ) Zdjecia mamy cudowne Wczoraj oczywiscie TZ nie odpuscil i musielismy przejsc pieszo Zakopane wzdluz i w szerz, ale na szczescie juz na zadna gore nie kazal mi sie wspinac. Za to dostarczyl mi mnostwo adrenaliny, bo musialam patrzec na niego jak skacze na bungee Boziuuu... co ja z nim mam. Tak wiec byl to bardzo aktywny wypoczynek. Na szczescie juz jestem u siebie i moge w koncu odpoczac przy pracy Mam ochote odpisac kazdej z Was, ale moze sprobuje na bierzaco. Powiem tylko Justynko, ze mamy podobna sytuacje, bo zona najlepszego przyjaciela TZ jest w ciazy i gdyby TZ sie przytulal do jej brzucha to chyba bym go zatlukla a jego przyjaciel by mi pomogl. Przeciez brzuszek jest do przytulania tylko przez ojca, a nie jakis obcych facetow, nie wazne jak blisko zaprzyjaznieni by byli. I nie wazne czy kobieta mialaby problemy z zajsciem w ciaze czy tez nie to takie przytulanie zaliczam do NIEDOPUSZCZALNYCH i do znacznego przekroczenia granic intymnosci i BASTA! A co do ciazy to jestem wsciekla bo dzis powinnam najpozniej dostac @, ostatnio pierwszy raz od kilku lat nadszedl 2 dni wczesniej i bylam przeszczesliwa, bo oznaczalo to ze dostane przed slubem, a teraz jak sie spozni to znow wypadnie mi na dzien slubu Cholera jasna!! Fasolke raczej wykluczam, bo mimo iz rozpoczelismy starania (mowilam Wam ze wynegocjowalam z TZ ze zaczniemy od czerwca i odwrotu nie bylo
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego zgadzam się w zupełności |
|
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejszym PM:
baskaeta marylka80 gamariel patollek Inusiaa88 omosia życzę dużo szczęścia, uśmiechu na twarzy i zabawy do białego rana
|
|
#2743 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pytał tylko o miejsce zamieszkania i zawód- swoją drogą po co im to? Cytat:
ale nie wyobrażam sobie być po nic macana przez innych. co innego jak np. była taka sytuacja, że moja przyjaciółka była już wysoko w ciąży i Mała wypięła jej pupkę tak że czuła ją pod ręką to mówiła że ma pupe tu i tu i pokazywała przez opięta bluzkę a jeden kolega popukał w tym miejscu palcem, ale nie było to na zasadzie: ooo masz brzuszek, daj dotknąć i wiekie macanie nastepowało. i ja nie wyobrażam sobie takie sytuacji. co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie :PCieszę się że urlop się udał Co do okresu- witaj w klubie ![]() Bylam odwieźć wspomnianą już wyżej BF na wesele do koleżanki jej faceta, podjechałyśmy pod kościół i mlodzi wchodzili akurat do kościoła i wiecie co? PMka miała za krótką sukienkę
|
|
#2744 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak one mają się do całości samochodu?Cytat:
mamy niesamowity problem ze świadkiem spowodowany brakiem bliskiej rodziny męskiej i większą ilością przyjaciółek Jedyny facet, który mógłby być odmówił, bo "nie jest imprezowy i się nie nadaje". Głupie tłumaczenie jak dla mnie, ale nie naciskaliśmy A drugi, który jest idealny żyje w wolnym związku i ma "nieślubne" dziecko. Ale skoro mówicie, że to nie jest przeszkodą mi to nie przeszkadza.Cytat:
Cieszę się, że wyprawa się udała A może akurat to orzeszek?![]() Edit: znalazłam
Edytowane przez magdalennne Czas edycji: 2012-06-09 o 16:24 |
|||
|
|
|
#2745 |
|
Wtajemniczenie
|
ojojoj z tym okresem to przerąbane w dzień ślubu, ja na szczęście i nieszczęście (umierałam do południa) dostałam dziś rano
a jeszcze kilka miesięcy temu wypadało mi na ślub. Tak się poprzestawiało mi wszystko, że już w tamtym miesiącu wiedziałam, że w dzień ślubu o okresie nie będę w ogóle myśleć.
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2747 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reszta nikogo nie obchodzi![]() Cytat:
dacie rade![]() Cytat:
![]() Cytat:
i zabierz najlepeij 2 sukienki ![]() Cytat:
Cytat:
hehe A Ty na bungee nie chcialaś skoczyc?? hehe ja mam straszny lęk wysokości i w życiu bym sie nie pisala na takie cos, a moj TZ to od dawna tez o tym wspomina:P i codziennie mi powtarza jak to bedziemy w Chorwacjii robić rozne rzeczy np. plywac na bananie, motorowki, paralotnie itd. mowie Mu, ze chce miec męża dluzej nic 2 dni strasznie boje sie takich rzeczy:P---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- dziewczyny, ktore robily fotoksiązki na podziekowanie: skąd zamawialyście? za ile? na jakim papierze? jaki format?? aaajj wogole zapomnialabym! Wszyskiego najlepszego dla dzisiejszych żonek ![]() |
||||||
|
|
|
#2748 |
|
Rozeznanie
|
Marylko, Baskaeta, Omosia - wszystkiego naj naj nalepszego w tym wyjatkowym dla was dniu i u boków Waszych mężów
|
|
|
|
#2749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cayenne to jest duży samochód więc myślę że będzie ok to wygladało. Na mój samochód mam mniejsze kwiaty ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- ja byłam pewna że pierwsze idzie się do księdza a potem do USC. Dalibyśmy radę iść bo mamy blisko |
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedys bylam odwazniejsza i mialam ogromna ochote skakac, ale teraz chyba mam zbyt wielka wyobraznie i juz widzialabym siebie jak sie lina urywa, albo nie trafiam w ta poduche na ktorej trzeba wyladowac, albo bujam sie tak ze uderzam w slup, albo cokolwiek innego Ja sie bardzo boje glebokich wod - niestety z bratem nierowno podzielilismy sie miloscia do wody - on moglby przebywac w wodzie cala dobe, ma zrobione wszystkie kursy, szkolenia i zdobyte wszystkie stopnie ratownika, sternika, instruktora plywania itd. a ma dopiero 21 lat, a ja umiem tylko plywac i do tego panicznie boje sie otwartych glebokich wod, w zwiazku z czym banany, motorowki i inne sprzety ktore wyplywaja na te rejony wody gdzie nie widze dna odpadaja dla mnie od razu Dlatego do dzisiaj nie moge uwierzyc, ze odwarzylam sie na nurkowanie w Egipcie, nie zaluje, bo to niesamowite przezycie, ale jak o tym mysle to robi mi sie duszno Ja fotoksiazke bede miala z gruponu - zamierzam ja do jutra skonczyc cena wyszla bardzo niska, bo chyba po ok. 80-90 zl za szt. przy zamowieniu dwoch sztuk. Juz kilka razy zamawialam na gruponie fotoksiazki i sa calkiem niezle A tymczasem.... na poczcie jest dla Was niespodzianka
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanko trochę innej beczki
Jakiej bazy pod makijaż używacie. Muszę sobie jakąś sprawić, bo wesel w tym sezonie dostatek i nie zamierzam świecić facjatą dookoła ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Panoramka zaje***ta No ale ja się ślinię do wszystkiego, co skaliste ![]() Małyszówka w kiecce wymiata
|
|
|
|
#2752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkim dzisiejszym PM stu wspaniałych lat u boku ukochanych mężczyzn
![]() kupiliśmy dziś garniak dla TŻ za 240 zł wyglądał tak przystojnie, aż się wzruszyłam mają wprowadzić kilka poprawek, odbiór za tydzień, mam nadzieję, że TŻ da się obfocić:Pno i zamówiłam zaproszenia takie: http://zaproszeniaok.pl/pokaz,231,Za...ULIPAN_-_wz012
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Super fotki
Cytat:
Zaproszenia bardzo ładne.Właśnie wymalowałam sobie pazurki świeżo nabytym lakierem miętowym
|
|
#2755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja staram sie zmyć mój czerwony krwisty lakier ale nie chce zejsc
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html |
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
nom
![]() umówiłam sie na srode na rzesy 1:1 ale jestem ciekawa jak beda wygladaly ![]() ![]() ![]() w sobote idziemy z tz na wesele, musze jakos wygladac, bo w sumie jego rodzina dalsza zobaczy mnie pierwszy raz wtedy ![]() ![]()
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba zrobić wrażenie ![]() My dziś z Tż będziemy oglądać uwaga uwaga, tylko się nie śmiać... Harrego Pottera pierwszą część
Kallos Sthenos - Piękno i Siła Edytowane przez Nattiv Czas edycji: 2012-06-09 o 18:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.

za załatwienie kolejnej sprawy
) Księdzu nic do tego, czy jest wierzący (może sobie nawet wierzyć w pniaka w ogródku 
jutro będzie robiony test 
bo mi kupe miejsca zajmuję
założyłam dwa razy na schaby i teraz adios pomidory

Jak one mają się do całości samochodu?
Cieszę się, że wyprawa się udała

cena wyszla bardzo niska, bo chyba po ok. 80-90 zl za szt. przy zamowieniu dwoch sztuk. Juz kilka razy zamawialam na gruponie fotoksiazki i sa calkiem niezle
No ale ja się ślinię do wszystkiego, co skaliste
mają wprowadzić kilka poprawek, odbiór za tydzień, mam nadzieję, że TŻ da się obfocić:P