![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowy Krusiak w krainie kosmetykow(perfumy, kremy, bizu i kolorówka)
znajdziesz cos u mnie za oliwkowy krem pod oczy? Bywam w Szczecinie, wiec jesli dojdzie do wymiany, niewykluczona bylaby wymiana osobista
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
Dot.: Czerwcowy Krusiak w karinie kosmetykow(perfumy, kremy, bizu i kolorówka)
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
BAN stały
|
Ahahah nie masz się czego czepiać to przyczepiłas się mojej negatywnej przekupki?? a co to ma wspólnego z wymianką?;D no to skoro tak się bawimy to ja jednak widzę, że nie tylko ze mną weszłaś w konflikt... ciekawe dlaczego...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
To nie jest polemika.
Krusiaczku, zagadujesz dziewczyny o wymianki. W momencie jak dochodzi do konkretów zaczynasz wyliczać ich rzeczy po najtańszej cenie znalezionej na allegro. W momencie gdy się wycofują robisz sie zła. Tak nie można.
#97 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Coo??? Przeciez to ja sie 2 razy wycofalam bo powiedzialam ze mi sie to nie oplaca po co gadasz takie bzdury?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
No właśnie wycofujesz się,że bo ciągle Ci się nie opłaca,bo każdej liczysz po cenach allegro.Do tego nieładnie do każdej się odnosisz.
#99 |
BAN stały
|
to proponuje sie zdecydowac czy ja sie caly czas wycofuje czy ja sie zloszcze bo ktos mi odmawia. 2 razy odmowilam bo napisalam do jednej ze nie zamienie rzeczy za 90zl za puder ktory ost kupilam na allegro za 29zl a do drugioej ze nie oddam rzeczy za 200zl w zamian za perfumy z ubytkiem 30ml bo nowe moge miec w tej cenie... No wybaczcie co w tym niegrzecznego?? rozumiem ze jak bym oddala meteoryty za pomadke neutrogeny to juz niegrzeczna bym nie byla??
Proponuje zakonczyc ten "zlot " na moim watku nikt z kim sie wczesniej wymienialam nie mial takich problemow wiec proponuje zajac sie swoja i nie zasmiecac mi mojego bo nagle nowi adwokaci sie pojawiaja poproszeni o to przez ww osoby Przypomianma ze to watek wymiankowy nikt nikogo nie zmusza do wymianek ze mna przeciez to chore co sie na gorze natworzylo nie oplaca mi sie wymianka to o tym pisze i nie zycze sobie zeby ktos pozniej mial do mnie pretensje ze zanizam ceny bo kupuje multum kosmetykow i wiem co ile kosztuje a jak ktos mi podaje cennik z douglasa jak za nowe to wybaczcie... Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-06-09 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt nie wymaga od Ciebie, żebyś oddawała za bezcen kosmetyki z górnej półki (jak wymienione przez Ciebie meteoryty za pomadkę neutrogeny), ale nie można stosować podwójnych standardów: korzystnych dla siebie i niekorzystnych dla innych. To po prostu nieuczciwe. Na allegro (które najwyraźniej jest dla Ciebie wyrocznią) nivea Q10 roll-on pod oczy, który masz w swojej ofercie kosztuje na allegro 29,95 zł i jeszcze dodają do tego mascarę (gratis, wyobraź sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
BAN stały
|
dlatego powiedzialam ze wymianka z toba mi sie nie oplaca-nie oczekiwalam abys sie ze mna wymienila/dala mi te rzeczy za darmo a ty sie do mnie rzucilas... no wybacz powiedzialam za ile nabylam ta rzecz/nie ze ja za tyle widzialam-ja za tyle ja kupilam/ i tyle Oczekiwalas ze zmusisz mnie abym sie z toba wymienila? No wybacz
ps moje kosmetyki rozchodza sie szybko bo nie zawyzam cen a zobacz ile Ty trzymasz ten podklad... ok dla mnie temat skonczony. Nie oplaca mi sie wymianka to jej nie rozbie i o co ta dyskusja? Jestem niemila? ps czy w stwierdzeniu "nie dziekuje dla mnie to nie oplacalne" jest cos niegrzecznego?? Jeszcze raz apeluje o nie zasmiecanie mi watku!!!!!!!!!! Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-06-09 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez lucciola Czas edycji: 2012-06-09 o 19:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
BAN stały
|
Wybacz czy ja ci naublizalam? Czy ja cie nawyzywalam?? Do licha powiedzialam ze nie oplaca mi sie wymianka i nie chce sie wymieniaca. Ty sie rzucilas z pazurami a teraz to ja jestem nieuprzejma?? Wybac ale chyba jestem najbartdziej sympatyczna osoba z was
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez lucciola Czas edycji: 2012-06-09 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
BAN stały
|
Czy mozesz sie" odczepic"? Czego ty ode mnie chcesz ja nie chce sie z toba wymienic daj mi spokoj
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Przecież ja nie nalegam na wymianę. Wręcz przeciwnie, co zresztą napisałam wcześniej kilka razy. Odechciało mi się wymiany po tym jak mnie potraktowałaś. I ja i dziewczyny próbowałyśmy Ci wytłumaczyć ale jak widać bez skutku, że zaniżanie wartości kosmetyków innych wizażanek w wymianach jest nie w porządku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
BAN stały
|
Kobieto ja nic nie zanizam zakupilam ten puder za 29zl mam Ci skan tu wstawic? Przeczytalam 2 razy moj wpis u ciebie i wybacz ale to ty jestes niekulturalna nic takiego ci poza tym ze ta wymianka mi sie nie kalkuluje nie napisalam wiec czego ty ode mnie chcesz? Zajmij sie swoim watkiem a nie non stop zasmiecasz mi moj
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
Powiedz mi cos z toba jest nie tak??? Przestan do mnie pisac. Nie chce sie z toba wymieniac!!! Gdzie jest moderator?????
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie pytaj mnie pięćdziesiąty raz o co mi chodzi, bo wyjaśniłam to już w poprzednich postach. Wystarczy spojrzeć nieco wyżej. Edytowane przez lucciola Czas edycji: 2012-06-09 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
3. /Perfumy YSL In love again fleur de la passion by yves saint laurent 100ml mam karonik ubytek ok 2ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ssion-edt.html
znajdziesz coś u mnie w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Znajdziesz coś u mnie za kremy i ewentualnie perfumy YSL?
#113 |
Zakorzenienie
|
mój stary wątek jest niestety już nieaktualny.
więc może zajrzyj do nowego ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=614431 poza tym kompletnie mi się nie kalkuluje twój krem pod oczy za moją escadę. Edytowane przez peonies Czas edycji: 2012-06-10 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
BAN stały
|
złamanie Regulaminu
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2012-06-10 o 20:05 Powód: Złamanie Regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
BAN stały
|
lucciola
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kcpwmk15 Czas edycji: 2012-06-10 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Krusiak, w takim razie ja zgłaszam Twój wpis w moim wątku do moderacji. Tak się akurat składa, że mimo iż nie miałaś odwagi go pozostawić w takim kształcie w jakim wyglądał na początku (czyli z Twoim ostrzeżeniem, aby mnie omijano szerokim łukiem), tylko go edytowałaś mam jego oryginał jako dowód. Zacytowałam go w kolejnym, moim już, poście w oryginale, a w moim poście edycji nie zrobisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
BAN stały
|
Ty chyba przez ostatnie dni zyjesz tylko tym co mi napiszesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.