|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() Jak mowisz,że nie zszarzaly to moze i ja bede prala tylko w proszku do kolorow.Ale mowisz tu o tym dzidziusiowym tylko proszku,a nie tym dla nas? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4142 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Chyba mam znowu po spaniu bo mogłabym sobie pospać bo nikt mi nie przeszkodzi, ale jutro jak trza bedzie po 6 wstać to bedzie mi sie chciało strasznie spać ![]() Jutro mnie glukoza czeka i już widze jak sie ludzie będą krzywo patrzeć bo to sie robi bez kolejki ![]() Niech mi tylko ktoś sie fuknie to bedzie głośno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Zakorzenienie
|
Z nudów to już kilka aukcji na all licytuje
![]() Ciekawe czy coś wygram ![]() No to teraz trza iść spać chyba bo tu pusto :p |
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() my dzis zaczynamy 24 tydzien i po niedzieli wizyta u endo i badanka w tym glukoza 75g
![]() ![]() tak - na zwsze ![]() 30,09,2012 ![]() ![]() 30.03.2016 ![]() Edytowane przez kajaja Czas edycji: 2012-06-10 o 05:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Zadomowienie
|
#4147 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() Cześć. Ja za chwile do pracy zmykam. TŻ już wyprawiłam. ![]()
#4148 |
Zakorzenienie
|
A ja przysnęłam troche
![]() Pogoda sie robi to może uda sie wyjść na spacer ![]() Ale fajnie mi brzuch faluje, dzidzia wiercipęta sie bawi wnętrznościami bo pęcherz skopał a teraz nie wiem, flaczki skręca chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zadomowienie
|
Ranne z was ptaszki
![]() Wcinam pancakes z truskawkami i z miodem z własnego ula. Pychota ![]() U nas ostatnio wszystko z miodem się je póki jeszcze taki świeży lejący. |
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis zaczynam 24 tydzien
![]() pogoda ladna wiec trzeba gdzies isc i wbic sie do kogos na obiad ![]() Niestety moj M nie dojedzie dzis,dalej stoi w pieprzonej Francji bo nie ma ladunku do PL,a jutro podpisuje umowe o mieszkanie i nie mam po prostu kasy! jestem wsciekla bo za kazdym razem jest tak,ze jak jakas wazna sprawa to on gdzies stoi i nie moze zjechac na pusto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() nadrobiłam co naskobałyście ![]() co do wyprawki to ja też zbyt wiele nie mam ![]() ![]() porodu sie nie boje,bo wiem,że jest do przeżycia i spokojnie kochane to aż tak straszne nie jest ![]() ![]() ![]() a co do karmienia to powolutku do wszystkiego sie dojdzie. To nie jest nieprzyjemne i nie ma czego sie bac ![]() ![]() ja na szkole rodzenia nie chodzilam i jak tylko mi malego przyniesli to przystawilam go sama ladnie do piersi i ssal sobie ![]() wszystko wyjdzie z czasem ![]() Konczi jak humorek? Lepiej dzisiaj? Gratuluje dziewczynki rozpoczętych tygodniu,ale ten czas szybko leci ![]() Tamlin jak formalności z mieszkaniem? Sojka dawaj zdjęcia bruma ![]() ![]() zaraz wrzuce na meil zdj Dorianka z wizyty ![]() a tak po za tym to gotuje rosolek,bo maz wyszedl do kolegi a pozniej wybywamy do mamci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
Zakorzenienie
|
spotkam sie z ta kobieta w poniedzialek i dam jej 500zl zaliczki zeby poczekala do wtorku max srody na podpisanie umowy.A powinnam dajac jej ta kase dac jakies potwierdzenie zeby mi podpisala ze wziela kase? doradzcie mi
![]() Ja sie porodu nie boje bo tak jak w zeszlej ciazy bede meic cc na zyczenie,a pozatym z racji klykcin hpv boje sie po prostu,ze zaraze synka i pozatym wiem ze bede miec cc zaplanowana na oklice 15 wrzesnia,wiec moj tz bedzie wiedzial kiedy MUSI zjechac zeby byc przy mnie. Bardzo bym sie bala byc sama w domu np w nocy a tu wody mi odejda i co wtedy zrobie? co z Oskarem? masakra... |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Normalnie sie mniej boje - chwilowo pewnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też po lekarzach będę latała w tym tyg., jtr. z rańca samego musze jechac do internisty, w środę do kardiologa, ortodonty i gina:P. Ale akurat tego ostatniego doczekać sie nie mogę, żeby zobaczyć moją dzidzię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez pewnie sama będę rodziła ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że mówisz, że poród do przeżycia ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Dziewczyny mam pytanie - od kiedy zaczyna się czuć takie regularne ruchy maleństwa. JEstem w 20 tyg.(od przyszłego wtorku) i co prawda czuję dzidzię, ale na razie tylko takie pukanie... Na poczatku czułam je o wiele rzadziej.... chciałabym juz poczuć tak jak Wy mówicie, że Wam brzuchy falują i w ogóle Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2012-06-10 o 09:00 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
anesh_
a napiszesz mi to jakbys Ty to napisala? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A na karmienie czekam, nawet dziś mi się sniło że karmiłam już mojego maluszka, tylko że córkę a nie synka jak ma być. Dziewczyny nie martwcie się karmieniem, nie jest to łatwa sztuka, ale cierpliwość i konsekwencja to podstawa. Położne w szpitalu pomogą. Nie myślcie że będzie źle, będzie dobrze, każde dziecko ma odruch ssania, sztuka to dobrze przystawić. Jak dziecko będzie dobrze przystawione ( cały sutek wraz z otoczką ) to nie będzie problemu, nawet wklęsłe brodawki nim nie będą. Dzieci które nie chcą ssać, są po prostu źle przystawione i glodne są złe i dlatego nic nie wychodzi. Także kochane spokój, opanowanie i wiara we własne możliwości ![]() A z mieszkaniem to już tylko czekam na uruchomienie kredytu i spotkanie u notariusza ![]() Cytat:
Kwituję otrzymanie 500zł zaliczki na poczet wynajmu mieszkania przy ulicy.... od pani... w dniu... I podpis. Starczy. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wczorajszo-wieczorny sms od Anusi: Dziś dostałam zastrzyki na płuca dla niuni.Nie żałuje że tu przyszłam.Przynajmniej wiem jak to wszystko wygląda...Nie jest strasznie.Całuje Was wszystkie |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2012-06-10 o 09:58 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Wtajemniczenie
|
hej kochane
![]() ja dzis wstalam dosyc wczesnie, naszykowalam sobie wszystko na obiadek juz ![]() ja sie porodu boje a karmienia sie wrecz doczekac nie moge ![]() kurde pogoda taka nijaka ze nie wiem czy pojdziemy z Tz na spacer czy co.. nudy jakos w tym domu , sami dzis jestesmy bo taty mojego tez nie ma w pracy siedzi caly dzien i juz wogole jakos tak pusto w tym domu ![]() Tamlin ja mysle ze tam jest ADA a nie ADR ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4160 |
Wtajemniczenie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34610534]
wczorajszo-wieczorny sms od Anusi: Dziś dostałam zastrzyki na płuca dla niuni.Nie żałuje że tu przyszłam.Przynajmniej wiem jak to wszystko wygląda...Nie jest strasznie.Całuje Was wszystkie [/QUOTE] trzymaj sie tam kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
Zerkłam jeszcze raz i rzeczywiście
![]() ![]() Szykujemy się na działeczkę i grilla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Wtajemniczenie
|
Haaaaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
![]() wpadam z wieściami od Martusi napisała ska że u nich wszystko w miarę dobrze, jutro lekarz ma zdecydować czy wyjdą do domu, na ktg ciężko tętno małej złapać bo tak fika, pozdrawia wszystkie mamusie cieplutko - fikuśna malutka niech siedzi jak najdłużej w brzuszku .... ![]() dziewczynki u mnie tak sobie ... nie wiem co z moim humorem nagle go nie ma ... o tak sobie gdzieś poszedł ... i zastanawiam się nad pewną rzeczą bo jestem śpiąca od wczoraj .. może mi cukier skoczył ????? Tamlin tak jak niegrzeczna napisała ada pisze koło serduszka .. chciał mi humorek poprawić .. a tylko mnie zdołował .. i tyle ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4164 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() konczi ja też mam od dwóch dni taki humor nie za bardzo.sama nie wiem skąd sie bierze.w jednej chwili jest ok a w nastepnej szczekam na tżta.po tej glukozie mi tak chyba odbiło;p Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-06-10 o 10:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4165 |
Zakorzenienie
|
Mnie też nieraz taki dzień dopada, że wszystko jest bleeeee, ale na szczęście mija. Rób to co Ci organizm dyktuje, może jesteś przemęczona i stąd ten senny, dołujący nastrój. Oby przeszedł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Zakorzenienie
|
nie wiem o co chodzi ... właśnie po egzaminach tak mnie dopadło ... dzisiaj już lepiej ale wczoraj tragedia ... jakiś lęk mnie dopadł może to depresja ?
#4167 |
Zakorzenienie
|
I ja mam wahania nastroju. To chyba ciążowe hormony.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4168 |
Zadomowienie
|
Dokładnie, Konczi daj sobie odpocząć. Jesteś w ciąży, zmiany humorów są zrozumiałe. W końcu przejdzie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Zakorzenienie
|
dzięki mamusie kochane ... ehhh oby szybko to przeszło sobie ...
myślicie żeby powtórzyć tę krzywą cukrową?
#4170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.