|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
A zresztą w dupkę niech mnie pocałuje
![]() ![]()
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zadomowienie
|
Wiem, wiem, rozumiem. Chciałam przez to powiedzieć, żebyś się nie martwiła, bo to na pewno jednorazowy wybryk!
![]()
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm 5 minut do 23.00 .. ![]()
![]() |
#4774 |
Zadomowienie
|
Ale dzisiaj, to już za niego alkohol myśli. (co oczywiście jest jego winą, że się doprowadził do takiego stanu
![]()
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiecał byc o 23 w domu... nie ma go... obiecał zadzwonic jesli wie, ze sie spozni .. nie dzwoni... bo po co ... przykro mi .... ale od dzis juz mnie nie zobaczy. ![]()
![]() |
#4776 |
Zadomowienie
|
No jeśli to nie jest kwestia jednego wieczoru, to rzeczywiście czeka Was poważna rozmowa
![]() Uciekam, dobranoc Kobietki ![]()
#4777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]() ![]() jest pijany i śpi .... ZA☠☠☠ISCIE ;(;(;(;(;( a ja siedze u niego w mieszkaniu i czekam na niego jak ciul ... siostra ponoc go ma dobudzic ...
![]() ![]() Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2012-06-09 o 22:09 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4778 |
Zadomowienie
|
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() Edytowane przez ausente Czas edycji: 2012-06-09 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Wtajemniczenie
|
Micia Kicia specjalnie weszlam zeby zobaczyc co u Ciebie. Nie martw sie kochana, njwazniejsze zebys myslala o sobie i maluszku bo Twoje nerwy nie wyplywaja na niego dobrze. Nie wiem jak doakdlnie sprawa u was wyglada dlatego nie bede doradzac
![]() ![]() U mnie wsyztscy spia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze wspolczuje am takich przebojow jak jestescie w ciazy \jesli moge powiedziec tylko o wlasnych doswiadczeniach-prosze tego nei brac za wymądrzanie sie, ale nie ma co bac sie bycia samej, oczywiscie ja w ciazy nie bylam ale bylam mężatką , to ja wnioslam o rozwod, tez sie balam byc sama ale teraz jak pomysle ze moglam dalej w tym tkwic i byc tak nieszczesliwa jak bylam , podejrzewam ze bylabym jzu wrakiem czlowieka.zreszta to i tak keidys by padlo , wczesniej czy pozniej moje wlasne przeżycia mowia-ja bylam dużo szcesliwsza jak sie rozwiodlam i naprawde bylam zupelnie sama niz gdy bylam z niewlasciwym osobnikiem.a księcia znalazłam ![]() ale oczywiscie kazdy sam kieruje życiem ![]() ![]() to taka osobista dygresja byla ![]() ja spedzilam fajny wieczor bylismy z tz na rynku na meczach, na spacerku, wogole na rynku peeeelno9 ludzi i takwesolo bylo, bo mnostwo irlandczykow bylo no rynek pełniutki ![]() ![]() ![]() ja (odpukac!!!) na tza narzekac nie moge jest przekochany, nosilby mnie na rekach , oczywiscie za jakis czas pewnie mi znow ciśnienie podniesie ale co tam ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- dla dziewczyn mających wesela z zabawami ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
![]() moj tz to juz ma cały plan co bedzie z małym robil ..ja mu tylko mowie ze od razu to z malym w piłę nie pogra ani pod namiot nie pojedzie wiec neich sie troche wstrzyma z zapędami ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
![]() ja ujechac z infekcją nie moge...ten moj porąba..ny lekarz nie wiem on mi dal to clotrimazolum co gów..no daje bo on jest przeciwny innym lekom..i kurde swietnie ale nie jego piecze i swedzi a ja juz choler..y jasnej dostaje , jak mi nie przejdzie to kurde albo sie umawiam na wczesniejsza wizyte w co watpie bo miejsc nie ma albo nie wiem bo ja oszaleje tylko sie denerwuje ta infekcją Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-06-09 o 23:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
![]() ![]() ![]() ![]() a wczoraj byliśmy u jego wujka, i po raz pierwszy jadłam ślimaki. Powiem Wam, że były boskie. Smakowały jak kurczak nafaszerowany czosnkiem ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Raczkowanie
|
Zaczelismy 16 tydzien, wizyta w srode, juz tylko czekam. Ostatnio jakos nienajlepiej sie czuje, krzyz mnie boli, nie moge znalezc odpowiedniej pozycji lezacej, na jednym boku to wcale nie moge bo mi tak zle jest ze kregoslup tak mnie ciagnie ze masakra. Was tez boli kregosłup??Co moze mi dac ulge? wiaodmo nie boli mnie caly czas tylko wieczorme albo jak leze dlugow jednej pozycji, albo jak sie uchodze;/ wczorja bylam na miescie i sie ulazilam i wlasnie potem popoludniu mnie bolal;/
Brzuch mnie tez tak pokłuwa, mam nadzieje ze to nic powaznwego;/ wszystkiego sie dowiem w srode na wizycie. Jesli chodzi o ruchy to czujecie je tez rano? ja rano probuje wyczuc ale nic sie malenstwo nie rusza, dopiero jakw stane pochodze troche to takie pojedyncze ruchy poczuwam co jakis czas, ale najbardziej aktywne jest wieczorem. Jesli chodzi o mojego M. to powiem wam ze nie pije za wiele, zreszta on nigdy nie pil zaduzo , jeszcze jak na studiach byl i w wakademiku mieszkla z kumplami a ja na mieszkaniu z kolezankami to popijal se nie raz przychodzil do mnie po alkoholu a potem rzygal;p , ale to byyl czasy studenckie ze kazdy wtedy szala, ja sama tez nie bylam swieta;p nie raz sie upilam;p a na panienskim swoim to normalnie strasznie sie upilam z kolezankami, polowy nie pameitam;p. Jeszcze przed ciaza, to zmezme robilismy sobie takie wieczorki z winkiem , piwkiem, albo na imporezki ze znajomymi chodizlismy i cos tma pilismy a teraz od kad jestem wciazy to wiaodmo ja alkoholu do ust nie tkne, zreszta nawet nie mam ochoty a maz to czasem od czasu do czasu piwko wypije z bratem czy z kumplem, nawet ostatnio zajrzal do naszej szawki z alko i mowi "Boz eile tego jest tyle winska, kiedy ja to wypije":P wczensiej to slzo bo jeszcze ja sie napilam a teraz on abstynent pelny razem ze mna jest wciazy;D
Będę mamusią!! Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() 12.01.2008 - nasz początek ![]() ![]() 28.07.2010- zaręczyny 16.07.2011- ![]() 28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki ![]() 29.11.2012- Nasz termin ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry w tak piękną niedziele.
mam nadzieję, że dziś humorki będą dopisywać wszystkim : ))) ja muszę jakoś namówić mojego tż na wyjazd nad jeziorko połazić posiedzieć, tak już mi się chce : ))) |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
Lonia - nam dziś też zaczyna się 16ty tydzień
![]() ![]() A kręgosłup.. Mi pomaga basen ![]() ![]() A ja dziś też zamierzam jechać nad wodę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
MiciaKicia przytulam, jesteś w ciąży i naprawde postaraj sie nie denerwowac, faktycznie odseparuj sie troche od niego jesli masz mozliwosc, moze cos do niego dotrze ![]() Ausente kochana pamietaj przede wszystkim liczy sie Twoje dobro i Twego dziecka. A patrzenie na rodzicow gdy sie kloca, albo ojciec zachowuje tak jak opisujesz nie jest dobe dla dziecka. Baaardzo zalowalam ze kiedys moja mama nie odeszla od taty, ale wg niej dla dobra dziecka trzeba zostac razem ![]() Pamietam ze juz raz sie wyrowadzalas i jest jak jest, niektorzy nigdy sie nie zmienia Laski przezylam wcozraj chwile grozy W weekend sporo nosilam malego bo byli goscie i on nie mogl sie odnalezc, a jestesmy u tesciowej to tym bardziej nie czul sie u siebie. w kazdym razie mysle ze to przez to Dostalam skurczy, kurcze bolesnych co kilka minut, bylo ich tylko kilka ale juz mialam najgorsze mysli, tym bardziej ze w tamtej ciazy takie skurcze to mialam dopiero przy porodzie. Nalykalam sie asparginu, bo tylko to malam przy sobie z magnezem i lezalam, na szczescie szybko przeszlo, ale teraz tak sie boje, we wtorek jak tylko wrocimy ide od gina swojego na szybsza wizyte, bo starsznie sie boje ze szyjka sie przez to skraca, albo cos ![]() Edytowane przez judkama Czas edycji: 2012-06-10 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Rozeznanie
|
Hey dziewczynki. Witam się z wami w tą piękną, samotną niedziele. Mąż rano pojechał na te mistrzostwa, a ja z maluszkiem zostałam sama aż do środowej nocy..
![]() Wstaliśmy już o 7, więc mam już posprzątane, idę się tylko wykąpać i mogę leniuchować cały dzień. Nie mam żadnych planów, może zaproszę koleżankę z pracy na kawkę? Ona też jest w ciąży - tydzień wyżej niż ja, więc tematów do rozmów nam nie brakuje ![]() ausente i MiciaKicia współczuję przeżyć z facetami.. Nawet nie wiem co mam wam powiedzieć czy doradzić. Nie dajcie się dziewczyny.. Ja mam to szczęście, że mój mąż nigdy nie odwalił mi żadnego numeru. Nawet jak pije alko to potrafi się zachować jak człowiek, nie odwala mu kolba, nie robi się agresywny. A na imprezki chodzi jak każdy. Teraz wcale, bo kontuzja, wcześniej od czasu do czasu, a przed ciążą chodziliśmy często, nawet co tydzień. Nigdy nie zabroniłam mu wyjścia nawet jeżeli nie było mi to na rękę, ufam mu, a zresztą gdyby chciał mnie zrobić w balona to nic go nie powstrzyma ![]() Już częściej ja potrafiłam odwalić mu jakąś scenkę po alko, ale ciiii ![]() Pewnie dziś będzie tu cicho i spokojnie, ale będę zaglądać ![]() ![]() Miłego dnia mamuśki ![]()
#4787 |
Zakorzenienie
|
idę zrobić se śniadanko i wstawić zupę : )
dziś bedę do was zagladać, ale mam nadzieję że uda mi się wyrwać z domu i będzie to rzadko ; p |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() szok bo TŻ ,wczoraj napisał sms. Ale do maleństwa nie do mnie ![]() Ja nie mówie że też jestem święta , bo nie raz go uderzylam, i to nie tylko tzw 'liścia' ,ale to juz mnie musiał bardzo z równowagi wyprowadzic. Nie wiem co to bedzie , ja sie chce cieszyc z zycia a nie wiecznie nie miec humoru ! Wystarczy ze go calymi dniami nie ma bo jest w pracy,to jeszcze w weekendy tez musimy sie nie widziec. ![]() Tak w woli wyjasnienia,to ja sie nie wprowadzilam po tym jak ostatnio sie wyprwoadzilam do TŻ. Ja tam miałam teraz tylko te rzeczy które ktoś mi już dla dzidzi przyniósł i to mi mama musiała pomóc nieść.
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki facet to nie facet tylko jakiś rozkapryszony bachor. Nie łudz sie, ze zmieni sie jak sie dzidziuś urodzi, bedzie tak samo! Albo i gorzej! ![]() Na Twoim miejscu od razu pakowałabym manatki i do mamy ![]() Nie ma sensu sie stresować jak on taki nieodpowiedzialny. I nie martw sie, że dziecko nie będzie miało taty. Bedze miało, jak znajdziesz sobie porządnego faceta. Więcej się nacierpi patrząc jak Wam sie nie układa, niż na tym skorzysta. Szkoda nerwów kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() TŻet wlasnie wyszedl do pracy i ja znowu sama .. Ale przyzwyczajam sie bo w wakacje przez 2 miesiace bedziemy osobno mieszkac .. Dzisiaj mialam genialny sen ![]() ![]() Ausente i MiciaKicia - niezłe macie te przeboje z waszymi chłopami ![]() ![]() ![]()
#4791 |
Zadomowienie
|
Czeeść laseczki
![]() ![]() Zaraz Was nadrobię, korzystając z wolnej chwili, bo potem jedziemy do teściów na obiadek z popołudniową kawką a i mecze będą, a i lektura "Mężczyzn, którzy nienawidzą kobiet" coraz ciekawsza ![]() Od jutra powinnam być częściej i gęściej na forum ![]() Miłej niedzieli, lecę nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki, właśnie skończyłam nadrabiać
![]() MiciaKicia & ausente - bardzo mi przykro z powodu waszych facetów, miejmy nadzieję, że wszystko się ułoży. A jeśli nie to posłać ich w .... Z własnego doświadczenia wiem, że ciężko jest kogoś zmienić, mimo, że mam dopiero 25 lat to miałam już za sobą 2 takie związki. Pierwszy chłopak w moim wieku (wtedy 18-23 lata, tyle z nim wytrzymałam) całe jego życie kręciło się wokół kolegów alkoholu i palenia trawy, tylko ja pracowałam i nas utrzymywałam, ja sprzątałam, gotowałam, nosiłam drzewo, paliłam w piecu, naprawiałam usterki w mieszkaniu. A on? tylko komputer i koledzy ![]() ![]() ![]() ![]() byłam z nim tylko 3 miesiące i to były 3 miesiace najgorsze miesiace w moim zyciu, kiedys jak wracałam z pracy znalazlam go w rowie pod kamienicą, w której mieszkalismy, taki był pijany ![]() Do czego zmierzam, chodzi o to dziewczyny, że jeśli macie jakiekolwiej wątpliwości to najlepiej dać nogę, nikogo na siłe nie da sie zmienić, jeśli oni nie bedą sami tego chcieli. Jak poznałam męza od razu wiedziłam, że to on. To się czuję poprostu.
![]() |
#4794 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jem już drugie śniadanko i pije drugą Inkę. Obiad mam - zjem tylko zupkę pomidorową z wczoraj, bo drugiego nie chce mi się robić. Za trzy dni wizyta ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
Teraz Wam powiem, bo zapomniałam
![]() Moja chrześnica na polskim miała sprawdzian z "Szewczyka dratewki" i było pytanie" kim był szewczyk dratewka? A moja Ola napisała, że KOWALEM ![]() ![]() ![]() ![]() 2 klasa podstawówki ![]()
#4796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jade do mamy a on jedzie do ojca pracowac .. teśc ma firmę remontowa i TŻet napewno u niego zarobi wiecej niz tu w swojej robocie ..a ze na ten czas zalatwia sobie lewe L4 to jeszcze mu cos tam wyplaca .. No i bedzie ode mnie 200 km wiec jak mi sie zateskni to wsiadam w busa i za 2 godziny jestem u niego .. ![]() Ja juz w sklepie byłam , obkupiłam się w bułeczki , pasztecik i ogorek kiszony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze tylko pranię wstawię i naczynia pozmywam .. a potem wielkie niedzielne leniuchowanie ![]()
![]() |
#4797 |
Raczkowanie
|
Zapomnialam wam dziewczyny zyczyc milutkiej niedzieli
![]() Pani_Jasiowa - te dzieciaki to potrafia wymyslec naprawde, ja pracuje w przedszkolu i czasem biegam na zastepstwa to powiem wam ze przedszkolaki to potrafia wymyslec ale gimnazjalisci jeszcze bardziej osttanio jedenchłopak powiedzial , ze jan kochanowski mieszkal w czarnobylu a nie w czarnolesie, Padłam;p
Będę mamusią!! Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() 12.01.2008 - nasz początek ![]() ![]() 28.07.2010- zaręczyny 16.07.2011- ![]() 28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki ![]() 29.11.2012- Nasz termin ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |||
Zadomowienie
|
Nadrobiłam
![]() ![]() ausente, MiciaKicia ogromnie Wam współczuję przejść z TŻ-tami, aż nie wiem co powiedzieć. Trzymajcie się i podejmijcie właściwe decyzje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() My mieszkamy w rodzinnym mieście i teście na innym osiedlu, i mój tata na innym, wszędzie blisko i każdy gościłby nas codziennie najchętniej. A ja wolę sporadycznie, dziś akurat wypadało już przyjąć zaproszenie, średnio co 2 tyg się u nich stołujemy Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
ja się tylko na razie przywitam bo mam jakiś humor do bani
![]() coś czuję że zapowiada się nudny dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U nas z tymi wezwaniami przez ZUS są jaja, bo mąż zameldowany jest u siebie w domu i wezwania przychodzą do Kielc, a w tamtym roku to przyszło do Krakowa ![]() ![]() ![]() Ja też jadę do sklepu po jakieś drobiazgi i smakołyki. W końcu jest niedziela, a ja siedzę sama ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.