Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź 2011! - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł
Tuptać zaczynamy i siniaczki nabijamy-mamunty wrzesniowo=pazdziernikowe 2011 2 7,14%
Maluchy pierwsze roczki świętują i coraz więcej łobuzują 1 3,57%
Jescze tylko jeden kroczek i za chwile bedzie roczek 14 50,00%
Świeczki na torty kupujemy, bo za chwilę roczki świętujemy 2 7,14%
Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek 4 14,29%
Mamy wrześniowo październikowe 2011 5 17,86%
Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-10, 13:52   #991
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Nie mam czasu ostatnio- próbujemy ustalić chrzest- już się nasłuchałam ,że żyję w grzechu (ślub w USC) i takie tam , co ja sobie wyobrażam
No nic- najwyżej będę miała w domu belzebuba
Cytat:
Napisane przez mama zosi Pokaż wiadomość
Archi, ja mam w domu małego diabełka i odwlekam to w czasie jak mogę
Mój Benio nie ochrzczony z wyboru i tak zapewne zostanie. Babcia jakoś się z tym pogodziła (stwierdziłam, że jak przezyła wojnę, to i z tym da radę, ale jestem wredna ), mój tata bardzo histeryzował, aż mu którymś razem powiedziałam, żeby dał sobie spokój z tym tematem, bo tylko psuje atmosferę. Od kilku miesięcy jest spokój, aż się boję, jak im się znowu przypomni

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Jak myślicie , co lepsze.
Vtech pchacz- z lekkim panelem. Może być pchaczem i panelem- w języku angielskim.
Czy
Chicco 4w1 , samochodzik do odpychania nogami, bujaczek, pchacz i też ma mini panel.? ( tyle że ja bym miała bez bujaczka)
Wizualnie bardziej podoba mi się Vtech, ale w drugim jest fajne to, że jest taki wielofunkcyjny To doradziłam

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 13:56   #992
mama zosi
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź

Doczekałam się mama, mama

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Agnyska ja się łamię w tym temacie pod naporem babci i jej graniem chorobą, ale szczerze to źle się z tym czuję, bo to jednak dla mnie hipokryzja straszna w moim przypadku.

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Chyba wybrałabym Chicco. A jak to się ma do siebie cenowo?
mama zosi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 14:26   #993
thelilah
Zadomowienie

Cytat:

o jaaaaa
brawa dla Zosieńki

i już zazdroszczę... kiedy mój wreszcie powie

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

ja myślę, że z tego chicco będzie więcej zabawy
ale pewnie też droższy niż ten zwykły pchacz... ale wybrałabym chicco
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 14:33   #994
agus1978
Wtajemniczenie

hej maminkiwyspacerował yśmy się dzis z młodą i dobrze, bo właśnie zaczęlo padać i grzmieć...i sie wkurzyłam, bo mloda sie huśtała a jakieś trzy mutanty zapijaczone siedziały na ławce, piły piwo i kurzyły tak, że cały dym szedł na huśtawkę..no to wzięłam ja pod pachy powiedziałam co myślę i poszlam z płaczącym dzieckiem...wyrwanym z zabawy..ech..teraz dziecię się bawi a ja mam chwilkę na laptopika, bo potem obiadek młodej i jedziemy do drugiej babci....a tak mi się chce,że szok, ale zabieram ze sobą też moja mamę bo ja tej kobiety nie trawię
Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
takie ło to mi sie też marzy dla Michaśki ale trochę cena no i brak miejsca w domu...
Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Hej lejdis wczoraj juz nie zaglądalam bo jechalismy do znajomych a od rana spedzilam cudowny, wrzeszcząco-piszczący poranek z synkiem dziwnie mi sie to napisalo ale chodzi o sens w kazdym razie przede wszystkim duuuze buzkai dla Oliwci i Michasi, dziekuje wam za kciuki, wygralam w nocy nowa sukienuś za 9,99 aaaa i wczoraj korzystajac ze bylismy blisko malty podjechalam z kumpela i wlazłam jak zwykle do TKmaxx-powinnam miec zakaz wchodzenia tam. No i zobaczylam sandalko-japonki ktore patrzyly na mnie i sie usmiechaly i mowily "wez mnie" wiec jak zobaczylam cene tamta a cene nasza no to wzielam
dziękujemy i gratki za sukienkę i za sandałki..
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Hej Lulla A reszta gdzie?

Spóźnione życzenia dla naszych dziewczynek: Olivki i Michasi

a dziękujemy
No to może pochwal się zakupami (też wczoraj udało mi się kupić dwie sukienki, nie tak tanio, ale też niedrogo)

Przedwczoraj po południu był na naszej drodze wypadek - motocyklista walnął w znak (żeby było ciekawiej, w poniedziałek w tym samym miejscu tir się na zakręcie wpakował do rowu) i z małym oglądaliśmy jak z łąki za naszym domem odlatuje helikopter ratunkowy. Benio nie wiedział czy mu się bardziej podoba, czy się boi
nieźle...a przeżył? i gdzie to takie miejsce, jesli mogę spytać?
Czy tylko ja jestem taka śnięta od trzech czy czterech dni? Dziś dopiero się wyspałam, mały Ben weselszy, już tak nie jęczy całymi dniami, może dlatego, że go wczoraj ciotki wynosiły i wybawiły
Tylko ja od tego noszenia, wyjmowania z łóżeczka i dźwigania z podłogi coś się posypałam - kręgosłup troszkę boli i kolano, do tego jakby mi spuchło lekko Starość nie radość!
no coś wisi w powietrzu a kolana to mi też wysiadają a do ortopedy, do którego chciałabym iść, w tym roku zapisów już niet
A to się pochwalę jeszcze - Beniu będzie mieć niedługo nową kuzynkę Szkoda, bo na razie będzie mieszkać we Wrocławiu.

Idę zrobić sobie drugą kawę, komuś nalać?
ja dopiero piję pierwszą..
Cytat:
Vtech pchacz- z lekkim panelem. Może być pchaczem i panelem- w języku angielskim.
Czy
Chicco 4w1 , samochodzik do odpychania nogami, bujaczek, pchacz i też ma mini panel.? ( tyle że ja bym miała bez bujaczka)
chyba ten Chicco..bardziej funkcjonalny i więcej możliwośco ma...
Cytat:
a u nas bububabbbebebbaba i nic poza tym...
agus1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 14:40   #995
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Agnyska ja się łamię w tym temacie pod naporem babci i jej graniem chorobą, ale szczerze to źle się z tym czuję, bo to jednak dla mnie hipokryzja straszna w moim przypadku.
Brawa za "mamę"

Oj, babcie potrafią... Moja dała popis, jak w listopadzie umarł dziadek i na jego łożu śmierci (dosłownie) usiłowała na mnie pewne rzeczy wymusić - "zrób to dla dziadka". Najśmieszniejsze, że akurat dziadek na to wszystko patrzył z przymróżeniem oka za swojego życia. Nie powiem, że to gadanie nie zrobiło na mnie wrażenia Tym gorzej, że z babcią mieszkamy, więc kontakty mamy codzienne.
Z drugiej strony cieszę się, bo od dawna robiłam wiele rzeczy dla spokoju rodziny, a nie z potrzeby serca, a teraz robię w swoim życiu porządki.
I im dłużej jestem z dala od kościoła i patrzę z boku, tym bardziej się zastanawiam, czego ja tam przez tyle lat szukałam (i nie znalazłam).
Piszę na biało, bo naprawdę nie chciałabym wzbudzać kontrowersji

Beny obudził się przed chwilą po 3 godzinach drzemki Czuję, że będę musiała jakoś odrobić przez resztę dnia ten nadmiar szczęścia Ale przynajmniej nadrobiłam Was i jeszcze obejrzałam dwa odcinki Seksu w wielkim mieście, co moje to moje

Aguś, takie reczy to się dzieją w Boruszowicach koło Tarnowskich Gór. Z tego co słyszałam motocyklista nie przeżył
A helikoptery Benio lubi - u nas akurat nadleśnictwo ma i często patrolują lasy czy gaszą pożary i jak taki nisko leci to Ben robi duuuuże oczy Tylko ten zdecydowanie za nisko nad nami leciał i mała konsternacja była

Aaaa, dałam dziś małemu pierwszy raz chrupka kukurydzianego. Ten niesmak na twarzy, za nic nie chciał go wziąć do buzi Pokazywałam mu jak ja go jem, potem mu (prawie siłą) wcisnęłam w łapę, to on zamiast sobie, to mi go chciał do buzi pakować

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2012-06-10 o 14:50
Stary 2012-06-10, 14:50   #996
agus1978
Wtajemniczenie

Cytat:
Brawa za "mamę"

Oj, babcie potrafią... Moja dała popis, jak w listopadzie umarł dziadek i na jego łożu śmierci (dosłownie) usiłowała na mnie pewne rzeczy wymusić - "zrób to dla dziadka". Najśmieszniejsze, że akurat dziadek na to wszystko patrzył z przymróżeniem oka za swojego życia. Nie powiem, że to gadanie nie zrobiło na mnie wrażenia Tym gorzej, że z babcią mieszkamy, więc kontakty mamy codzienne.
Z drugiej strony cieszę się, bo od dawna robiłam wiele rzeczy dla spokoju rodziny, a nie z potrzeby serca, a teraz robię w swoim życiu porządki.
I im dłużej jestem z dala od kościoła i patrzę z boku, tym bardziej się zastanawiam, czego ja tam przez tyle lat szukałam (i nie znalazłam).

Beny obudził się przed chwilą po 3 godzinach drzemki Czuję, że będę musiała jakoś odrobić przez resztę dnia ten nadmiar szczęścia Ale przynajmniej nadrobiłam Was i jeszcze obejrzałam dwa odcinki Seksu w wielkim mieście, co moje to moje
nie, nie wzbudzasz kontrowersji, ja mam takie samo zdanie co to wymuszania dla dobra....i co do kościoła...mimo, że chodzę do niego bardzo sporadycznie i nie mam za dobrego o nim zdania to młodą ochrzciłam, będzie starsza to sama wybierze,czy chce chodzić na religię, iść do komunii i dalej...ja jej do niczego zmuszać nie będę
agus1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 15:45   #997
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus1978 Pokaż wiadomość
nie, nie wzbudzasz kontrowersji, ja mam takie samo zdanie co to wymuszania dla dobra....
No widzisz, a ja co i rusz słyszę, że krzywdzę dziecko. Akurat mam inne zdanie na ten temat

Stary 2012-06-10, 15:59   #998
lullaby_ml
Zakorzenienie

Wrócilismy juz do domu zaraz ponadrabiam i poodpisuje dzisiaj oficjalnie skonczyl sie limit na kupowanie rzeczy (dla mnie ofcourse), smyk jest bogatszy o 3 pary bodziakow i spodenki a ja o kolejna rzecz wiec dosyc tego dobrego
Stary 2012-06-10, 16:08   #999
mama zosi
Zakorzenienie

Jeśli nie wierzysz to nie krzywdzisz, takie mam zdanie. Ja szanuję wybory innych, nie krytykuje, nie oceniam, bo wiara to bardzo indywidualna i w sumie intymna sfera życia i tego samego oczekuje w drugą stronę. I to tyle co mam w tym temacie do powiedzenia.
Stary 2012-06-10, 16:14   #1000
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Lulla A reszta gdzie?

Spóźnione życzenia dla naszych dziewczynek: Olivki i Michasi

No to może pochwal się zakupami (też wczoraj udało mi się kupić dwie sukienki, nie tak tanio, ale też niedrogo)

Wczoraj bardzo intensywny dzień u nas - trochę na wariata nam się goście zapowiedzieli i trzeba było dom ogarnąć i coś na grilla wymyślić A przyjechali za wcześnie, właśnie z wanny wychodziłam

Przedwczoraj po południu był na naszej drodze wypadek - motocyklista walnął w znak (żeby było ciekawiej, w poniedziałek w tym samym miejscu tir się na zakręcie wpakował do rowu) i z małym oglądaliśmy jak z łąki za naszym domem odlatuje helikopter ratunkowy. Benio nie wiedział czy mu się bardziej podoba, czy się boi

Czy tylko ja jestem taka śnięta od trzech czy czterech dni? Dziś dopiero się wyspałam, mały Ben weselszy, już tak nie jęczy całymi dniami, może dlatego, że go wczoraj ciotki wynosiły i wybawiły
Tylko ja od tego noszenia, wyjmowania z łóżeczka i dźwigania z podłogi coś się posypałam - kręgosłup troszkę boli i kolano, do tego jakby mi spuchło lekko Starość nie radość!

A to się pochwalę jeszcze - Beniu będzie mieć niedługo nową kuzynkę Szkoda, bo na razie będzie mieszkać we Wrocławiu.

Idę zrobić sobie drugą kawę, komuś nalać?

Hej Mamo Zosi Chyba nie wiem jak masz na imię To wypijemy tę kawę synchronicznie
Hej Agnyska łącze sie w "śniętości", nie wiem tez co sie dzieje od paru dni, mysle ze to cisnienie i ta dziwna pogoda.
A co kupilas? chwal sie, chwal

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
dzień dobry niedzielnie

też popijam kawkę
Lulla, chwal się co upolowałaś
Hej kochana

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
poka kiecke Lulka
ja jestem załamana tym co dają w sklepach. Kolorystyka - pastelki, blade...miętowy, beże, jakaś taka morelka, turkus - a ja w tym wszystkim wyglądam jak zombie jakbym sie na halloween przebrała
jak tak dalej pójdzie to pojde na to wesele w kiecce ze swojego licealnego półmetka, hehehehe

Agnysko,Mamo Zo -Justynko i ja sie przyłączam do kawki póki młoda śpi, bo zaraz wyruszamy na zakupy i mąż nas na obiadek zabiera
Ja tez wole bardziej żywe barwy a mięta opanowala po prostu wszystko, widze co druga dziewczyne w miętowych rurkach Miescisz sie w kiecce z liceum-Ty szczypiorze jeden!

Cytat:
Danika, to powód do zadowolenia że się w tamtą licealną sukienkę mieścisz

a w sklepach są same kolory teraz na topie, w których wyglądam dość nieatrakcyjnie (łagodnie ujmując), ale zawsze zostają lumpeksy, tam można zawsze coś upolować.
~

Taaak, w lumpeksach zawsze sa jakies perełki nie bredź tu o nieatrakcyjnosci bo śliczne dziewcze jestes i zaloze sie z morelce byloby Ci do twarzy

Cytat:
Hej Irmith Wielo mi weszło w krew, choć ze dwa kryysy miałam. Ale na noc jednak jest pampers. A Ty zrezygnowałaś?
Zdrowia dla Was

Przytaknę, bo u nas z kaszkami było podobnie, nie chciał w ogóle. Zrobiłam przerwę na ok. trzy tygodnie i teraz wcina, że hej.
A obiadki mój lubi najbardziej w ogóle nie podgrzewane, mam wrażenie, że lepiej mu wchodzą niż ciepłe Oby u Was problem jedzeniowy sam się rozwiązał

O, to ciekawe. A do jakieś ilości produktów z gluten masz Adasiowi ograniczyć? A na policzkach ma chrostki czy takie całe suche? Dziwne, u nas suche poliki same minęły (może dlatego, że już nie ma żadnych eksperymentów z mlekiem), tylko trochę tych placków na ciele jest.

Tak sama? A dużo używała? Bo mnie już straszą, że Benio pójdzie ze smoczkiem do szkoły

Lulla, jak zazdroszczę takich długich włosów (i z tego co pamiętam, to nie tylko włosy masz ładne )
Uwierz mi ze od momentu kiedy moje wlosy staly sie obiektem ataku mojego synka to wcale nie jest tak słitasnie denerwuja mnie, przeszkadzaja i chce je obciac.

Cytat:
Napisane przez MoniaZ82 Pokaż wiadomość
Lulus , Agnyska dziekujemy za zyczenia

Witam sie z druga juz kawa .... goscie pojechali wiec nareszcie odpoczne

Luluschwal sie sukienka
Ja tez bede musiala cos upolowac bo w sierpniu czeka nas wesele ....

Agnysko tak , sama rzucila smoczkiem... z dnia na dzien juz go nie potrzebowala nawet do snu.... a ja sie bardzo ciesze z tego. Bylo tak ze nawet jak sie bawila to miala smoczek . Staralam sie ograniczac.... no i sie udalo...

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Tak zgadzam sie z tym co napisala Agnyska .....
Lulus to niezly okaz kobietki
Bys przyleciala do Polski to bysmy sobie urzadzily zakupowy maraton

Cytat:
Czy
Ja bym brala to pierwsze.

Edytowane przez lullaby_ml
Czas edycji: 2012-06-10 o 16:15
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 16:21   #1001
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Wrócilismy juz do domu zaraz ponadrabiam i poodpisuje dzisiaj oficjalnie skonczyl sie limit na kupowanie rzeczy (dla mnie ofcourse), smyk jest bogatszy o 3 pary bodziakow i spodenki a ja o kolejna rzecz wiec dosyc tego dobrego
Zdjęcia będą? Jak nie to się nie liczy

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Jeśli nie wierzysz to nie krzywdzisz, takie mam zdanie. Ja szanuję wybory innych, nie krytykuje, nie oceniam, bo wiara to bardzo indywidualna i w sumie intymna sfera życia i tego samego oczekuje w drugą stronę. I to tyle co mam w tym temacie do powiedzenia.
Tylko się zgodzić

Cytat:
1. A co kupilas? chwal sie, chwal
2. Uwierz mi ze od momentu kiedy moje wlosy staly sie obiektem ataku mojego synka to wcale nie jest tak słitasnie denerwuja mnie, przeszkadzaja i chce je obciac.
1. Pochwalę się jak przyjdzie, a ja się zmieszczę
2. Właśnie mi uświadomiłaś, że mój mnie przestał za włosy ciągnąć. Bo kiedyś to była masakra, ale chyba moje "nie wolno" coś dało Albo to przypadek

Takie było rano słonko, a teraz pogrzmiało i pada.

Stary 2012-06-10, 16:37   #1002
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Benio nie ochrzczony z wyboru i tak zapewne zostanie. Babcia jakoś się z tym pogodziła (stwierdziłam, że jak przezyła wojnę, to i z tym da radę, ale jestem wredna ), mój tata bardzo histeryzował, aż mu którymś razem powiedziałam, żeby dał sobie spokój z tym tematem, bo tylko psuje atmosferę. Od kilku miesięcy jest spokój, aż się boję, jak im się znowu przypomni

Wizualnie bardziej podoba mi się Vtech, ale w drugim jest fajne to, że jest taki wielofunkcyjny To doradziłam
My bedziemy robili chrzest, ale ja Cie rozumiem. Jak Benio bedzie juz starszy(o wiele starszy) to sam zdecyduje ktora pójdzie droga.

Cytat:

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Chyba wybrałabym Chicco. A jak to się ma do siebie cenowo?
Gratulacje

Cytat:
Brawa za "mamę"

Aaaa, dałam dziś małemu pierwszy raz chrupka kukurydzianego. Ten niesmak na twarzy, za nic nie chciał go wziąć do buzi Pokazywałam mu jak ja go jem, potem mu (prawie siłą) wcisnęłam w łapę, to on zamiast sobie, to mi go chciał do buzi pakować
Jaka kontrowersja? wiesz, ostatnio tez sie nad tym zastanawialam i prawda jest taka ze coraz mniej ludzi chodzi do kosciola widzac co sie dzieje. I tak sobie mysle ze wlasciwie jesli ktos wierzy to równodobrze moze rozmawiac z Bogiem w sercu i w myslach. Bo jak slysze ze "nie chodzisz do kosciola tzn ze jestes niewierzaca/y" to mnie szlag trafia

Cytat:
No widzisz, a ja co i rusz słyszę, że krzywdzę dziecko. Akurat mam inne zdanie na ten temat
Ale bzdura.

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Zdjęcia będą? Jak nie to się nie liczy

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Tylko się zgodzić

1. Pochwalę się jak przyjdzie, a ja się zmieszczę
2. Właśnie mi uświadomiłaś, że mój mnie przestał za włosy ciągnąć. Bo kiedyś to była masakra, ale chyba moje "nie wolno" coś dało Albo to przypadek

Takie było rano słonko, a teraz pogrzmiało i pada.
No ejjjj, to jak przyjdzie to chwal sie tu od razu
juz, juz
Stary 2012-06-10, 16:43   #1003
lullaby_ml
Zakorzenienie

Najlepsze jest to ze ta sukienka jest w rzeczywistosci soczyscie zielona, nie wiem dlaczego takie dziwne zdjecie wyszlo czarna pokaze jak przyjdzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moje.jpg (27,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mikusiowe.jpg (30,2 KB, 31 załadowań)
Stary 2012-06-10, 16:55   #1004
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepsze jest to ze ta sukienka jest w rzeczywistosci soczyscie zielona
Znam to, czasem usiłuję zrobić zdjęcie jakiejś rzeczy, żeby puścić na alle, a tu za Chiny nie wychodzi kolor rzeczywisty
Mnie się bardziej podobają buty I czyżbym widziała pająki na body?
A nie wspominałam, że moje sukienki z allegro są? Dlatego pokażę, jak przyjdą Edit: Chyba jednak pisałam Skleroza ciężka choroba

Czas edycji: 2012-06-10 o 16:58
Stary 2012-06-10, 16:59   #1005
lullaby_ml
Zakorzenienie

No i wszystkie poszly

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Znam to, czasem usiłuję zrobić zdjęcie jakiejś rzeczy, żeby puścić na alle, a tu za Chiny nie wychodzi kolor rzeczywisty
Mnie się bardziej podobają buty I czyżbym widziała pająki na body?
A nie wspominałam, że moje sukienki z allegro są? Dlatego pokażę, jak przyjdą
Kochana wybacz ale dzisiejsza pogoda wyzwolila we mnie diesla co zobaczylas? aaaa no to jak przyjda to rob fotke i pokazuj

juz wiem, to są zielone ośmiorniczki

Edytowane przez lullaby_ml
Czas edycji: 2012-06-10 o 17:01
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 17:02   #1006
mama zosi
Zakorzenienie

Lulla, sukienka fajna!
Bodziaki tym bardziej.
Stary 2012-06-10, 17:09   #1007
lullaby_ml
Zakorzenienie

troche mam sobie za złe i mam wyrzuty sumienia ze tak ostatnio sobie kupilam tyle rzeczy. Moglam w zamian za to kupic wiecej ubranek dla Mikula

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

ok, ide robic obiadek dla Ł. w ogole on wstal dzisiaj o 1:30 w nocy bo uwaga-jechal na zawody wedkarskie i jeszcze nie wrocil
Stary 2012-06-10, 17:11   #1008
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cześć
Ja dziś tylko przelotem bo TŻ ma urodziny i sie mała gościna szykuje. Tękno mi do was
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 17:21   #1009
aa2
Zakorzenienie

heja
jestem i ja
my dziś aktywnie naj[pierw giełda samochodowa w celach oglądania autek potem pojechalismy na łowy bo potrzebowałam jeansów i kupiłam za całą zawrotną sume 19,90 obkupiłam sie jeszcze w torebkę i bluzke dla młodego tylko nic nei znalazłam, ale co sie odwlecze to .....wiecie hehehehe

Agnyska dziękuje za koplementa
a w ogóle to byłam dziś w twoich okolicach

Cotka ja bym chyba brała pchacza choć to chicco kuszące taaaa pewnei Ci pomogłam ale moze jak za starych dawnych czasów zrobimy sondę?

Lula śliczne łupy sliczne

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Cześć
Ja dziś tylko przelotem bo TŻ ma urodziny i sie mała gościna szykuje. Tękno mi do was
to zaglądaj i pisz

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
troche mam sobie za złe i mam wyrzuty sumienia ze tak ostatnio sobie kupilam tyle rzeczy. Moglam w zamian za to kupic wiecej ubranek dla Mikula

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

ok, ide robic obiadek dla Ł. w ogole on wstal dzisiaj o 1:30 w nocy bo uwaga-jechal na zawody wedkarskie i jeszcze nie wrocil
szalony
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 17:23   #1010
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
juz wiem, to są zielone ośmiorniczki
Przynajmniej ilość nóg się zgadza Sorry, jestem przyślepawa

Cytat:

No wiesz, Miki chyba goły nie lata, a matka też musi się wystroić
Nie wiem czemu obiad robisz, po takim czasie to ja bym oczekiwała kilku kilo ryb

U mnie też się dopiero obiad szykuje, M pracuje do 18stej

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Cześć
Udanego przyjęcia

Asia, gdzie byłaś, co robiłaś?
No i jeansy za taką cenę, zazdroszczę, sama szukam jeansów.

Czas edycji: 2012-06-10 o 17:27
Stary 2012-06-10, 17:31   #1011
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Przynajmniej ilość nóg się zgadza Sorry, jestem przyślepawa

No wiesz, Miki chyba goły nie lata, a matka też musi się wystroić
Nie wiem czemu obiad robisz, po takim czasie to ja bym oczekiwała kilku kilo ryb

U mnie też się dopiero obiad szykuje, M pracuje do 18stej

Udanego przyjęcia

Asia, gdzie byłaś, co robiłaś?
No i jeansy za taką cenę, zazdroszczę, sama szukam jeansów.
na zakupach byłam polowałam
w gwarku
Stary 2012-06-10, 17:34   #1012
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
na zakupach byłam polowałam
w gwarku
To rzeczywiście bliziutko mnie I tam te jeansy wyhaczyłaś? No popatrz, pod latarnią najciemniej, tak blisko mam, a tylko raz tam byłam

To żegnam się na dziś Pewnie jutro znowu będę, jak nikogo nie będzie

Czas edycji: 2012-06-10 o 17:47
Stary 2012-06-10, 17:46   #1013
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
To rzeczywiście bliziutko mnie I tam te jeansy wyhaczyłaś? No popatrz, pod latarnią najciemniej, tak blisko mam, a tylko raz tam byłam
no tam, tam
obkupiłam sie tam-udało sie hehe , ale nei zawsze coś znajde, a dzis jakos tam mało tych sklepików było, pamietam poczatki to było teg full a teraz chyba dużo porezygnowało
Stary 2012-06-10, 17:49   #1014
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
no tam, tam
obkupiłam sie tam-udało sie hehe , ale nei zawsze coś znajde, a dzis jakos tam mało tych sklepików było, pamietam poczatki to było teg full a teraz chyba dużo porezygnowało
Słyszałam plotki (?), że mają to zamykać.

Stary 2012-06-10, 17:52   #1015
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Słyszałam plotki (?), że mają to zamykać.
a widzisz po ilości otwartych sklepów, wcale bym sie nie zdziwiła
Stary 2012-06-10, 18:27   #1016
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

No faktycznie, to pomogły . Już zgłupiałam od tych pchaczy, jezdzików i innych bajerów.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 18:33   #1017
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez MoniaZ82 Pokaż wiadomość
Ancia czy Franio juz jedzi w tym rowerku ?? Bo kupuje ten rowerek Olivce na roczek i tak sie zastanawiam czy jej przypasuje
Monia jeszcze nie przyszedł, czekamy na niego.
A taki sam rowerek ma nasza Stokrotka i Aga i ich dziewczyny jeżdżą
Cytat:
Najlepsze jest to ze ta sukienka jest w rzeczywistosci soczyscie zielona, nie wiem dlaczego takie dziwne zdjecie wyszlo czarna pokaze jak przyjdzie
Ulala seksowna sukienusia .

Padam dzisiaj, wyspacerowałam sie za wszystkie czasy i nóg nie czuję. Oddałam Frania ojcu, niech się zajmie dzieciem, ale strzelił focha, bo mecz .

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 18:41   #1018
mama zosi
Zakorzenienie

dawała któraś z Was naleśniki dziecku? bo zabieram się za robotę i dumam, czy nie dać Zo w ramach kolacji.
Stary 2012-06-10, 18:49   #1019
anciaahk
kosmitka

Ja dawałam, nie chciał jeść. Ani samych, ani z dżemem. Nic.

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Aż mi narobiłaś ochoty i chyba sobie usmażę

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 18:52   #1020
mama zosi
Zakorzenienie

No ja leżałam z Zośką chwilę i tak mnie naszło, że poszłam do kuchni i smażę!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości