Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-10, 12:15   #2941
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
mysle,ze jak jest sie w dolku,to wydaje sie,ze te lepsze dni nie nadejda...Uwazam,ze to chwilowe u Ciebie,bo jestes praktycznie sama z 3 dzieci,ale jak TZ przyjedzie,pojdziesz do pracy,to szybko wszystko wroci do normy

Dkładnie

Mi tez jest często bardzo źle, mimo ze jestem z tzem na codzień, to i tak jestem ze wszystkim praktycznie sama. Gdyby nie teściowa nigdzie bym nie wyszła.

Ale dziewczyny pamiętajcie :

"NIGDY NIE BYŁO TAK ŹLE ABY MOGŁO BYĆ GORZEJ..."

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
u nas na razie ziemniak, marchew, brokuł, kalafior i szpinak - po brokule troszkę bolał brzusio a po kalafiorze zsypało policzek chyba przez to, że mrożonka - dajecie czasem cosik z mrożonych?
Raz dałam brokuła i było ok.

A ja podaje nast warzywa:
- por
- marchew
- seler
-pietruszkę
- ziemniak
- brokuł

i też już pomysłów brak

jutro robię pomidorówę.

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2012-06-10 o 12:19
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 13:38   #2942
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

ja ostatnio robię jej taką zupkę wychodzi super daję 1 ziemniaka młodego takiego większego do tego 3 młode marchewki 1 piertuszkę kawałek pora i selera i jeszcze listek natki pietruszki + pierś z kurczaka wychodzi super ja robię bardziej gęste takie danie.

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 14:24   #2943
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
ja ostatnio robię jej taką zupkę wychodzi super daję 1 ziemniaka młodego takiego większego do tego 3 młode marchewki 1 piertuszkę kawałek pora i selera i jeszcze listek natki pietruszki + pierś z kurczaka wychodzi super ja robię bardziej gęste takie danie.

No właśnie pierś. Też muszę zacząć na niej gotować

Michał zjadł, miałam z nim jechać na lody - zaczeło padać

Ale tu cisza
Stary 2012-06-10, 14:24   #2944
amarantas
Raczkowanie

Witam

Jasiowi podaje jeszcze do zupki kalarepkę i cukinię a do picia gotuję mu kompocik z owoców: troszkę jabłuszko, porzeczek czerwonych i banana aby było słodsze, rozcieńczam z wodą i nie słodzę.W tym tygodniu mam zamiar ugotować małemu rosołek z gołębia (hodowli mojego taty) zobaczymy czy mu zasmakuje

We wtorek byliśmy z Jasiem u kontroli u chirurga dziecięcego z jego stulejką i na szczęście wszystko już w porządku. Jak skończy rok to mamy się jeszcze zgłosić z jego przepukliną pępkową na zabieg

wymianka
amarantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 14:28   #2945
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
NETTKA to skąd czerpiesz brokuła i kalafiorek?
ze sklepu

Zaraz mam obiadek mmmmm gołąbki

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''

Edytowane przez nettka_
Czas edycji: 2012-06-10 o 14:31
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 14:49   #2946
glamourous
Zakorzenienie

Dol spory
Chcialabym miec wreszcie swoje miejsce na ziemi ale poki co nawet nie wiem gdzie...
Stary 2012-06-10, 15:51   #2947
muffinka90
Zakorzenienie

laski

mialam tesciow na noc troche niespodziewanie, bo mieli dzis rano byc, ale bylo ok, tylko mlody caly wieczor ryczal na ich widok

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
muffinka90[/B] hehe rzeczywiście mistrzunio chyba przestanę zakładać czapkę po kąpieli ciemieniuchy nie mamy bo czeszę go od pierwszych dni nawet jak tylko kilka włosków miał
ja tez te 3 wlosy czesze codzien, ale dostal po chorobie, a gdzies wyczytalam, ze oslabiony organizm moze tak zareagowac.

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

jagoda moj zasypia przytulony do mnie na naszym lozku, jak dobrze zasnie to przekladam do lozeczka (nie zawsze sie udaje), w lozeczku za duzo go rozprasza, wstaje, bawi sie itd

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Planujecie dziewczyny już drugie dziecko? Od kiedy zamierzacie zacząć starania? Pytam z ciekawości, bo ja odliczałam czas aby zacząć starać się o drugie
oj zebys wiedziala, jakie ja mam parcie na drugie i musze czekac jeszcze dlugo
nie wiedzialam, ze tak bedzie, staralismy o mlodego i wiedzialam, ze drugie po studiach, a przynajmniej po licencjacie, a teraz az mnie w dolku sciska na mysl o drugim i mi sie studiow odechcialo...

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
Moja też tak sie bawi, kręci, wtedy łapie ją za ręke i trzymam lub głaszcze, uspokaja sie i zasypia. Trwa to od kilku sekund do kilkunastu minut w ekstramalnych przypadkach.

Ja bym bardzo chciała, ale mój tz. powiedział ze nogdy wiecej, wiec nie wiem co będzie i chciałabym za rok, dwa zacząc starania.

Moja ostatnio jest mistrzyni w niespaniu, wstaje między 6 a 7 i zasypia koło 11:30-12;00 na średnio dwie godziny i póżniej już nie śpi wcale lub ma koło 17/18 jakąś 15 minutową drzemkę.

Ostatnio mam tak zajęte dni, że nie ma na nic czasu. Moi rodzice wyjechali, wiec prócz opieki nad Ninką pilnuje rocznego synka siostry w ciągu dni (młody zaziębiony i nie może iść do żłoba), wiec mam co robić GLAM podziwiam ciebie jeszcze bardziej, poza tym można by rzec, że jestem ze wszystkim sama bo tz., siosta i jej tz pracują, wiec dostałam do opieki jeszcze babcie... a babcia jak zwykle wycięła numer powiedziała, że tata jak u niej był przed wyjazdem to przyprowadził zmarłego dziadka, żeby zabrał ją ze sobą... i w nocy z czwartu na piątek znów sie zle poczuła i około 3 rano zabrało ją pogotowie, kolejny 4 udar... wiec jest słabo, bo nie ma komu podrzucić dzieci, nie ma komu jechać do babci bo wszyscy zajęci i wiecie czuje sie z tym zle, a na dodatek podkłociłam sie z tz. bo ma mi za złe, że "sprzedałam" dzieci i pojechałam do babci, bo uwaga potrzebowała piżame, sztucce i inne pierdoły.... wiecie wstyd mi za własnego tz. ze taki czasami jest bez serca

ale sie napisałam;/
kochana, bardzo mi przykro z powodu mamy

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
O WY SZUJE PIERUŃSKIE TAJNIAKI TAK SAME OJ WY NIE DOBRE

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

I mam pomysła spotkajmy sie u eli, bo teściów szlak trafi a my połączymy przyjemne z porzytecznym sesesesesseseeeseess
a jak nie to może chociaż teściowa szłu macicy dostanie hehehhe

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 15:56   #2948
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarantas Pokaż wiadomość
Witam

Jasiowi podaje jeszcze do zupki kalarepkę i cukinię a do picia gotuję mu kompocik z owoców: troszkę jabłuszko, porzeczek czerwonych i banana aby było słodsze, rozcieńczam z wodą i nie słodzę.W tym tygodniu mam zamiar ugotować małemu rosołek z gołębia (hodowli mojego taty) zobaczymy czy mu zasmakuje

We wtorek byliśmy z Jasiem u kontroli u chirurga dziecięcego z jego stulejką i na szczęście wszystko już w porządku. Jak skończy rok to mamy się jeszcze zgłosić z jego przepukliną pępkową na zabieg

za dobre wieści.
A jak wygląda ta stulejka, czym się objawia. Skórka ie może zejść ?

Z zabiegiem też sobie poradzicie

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Dol spory
Chcialabym miec wreszcie swoje miejsce na ziemi ale poki co nawet nie wiem gdzie...

Chociaż masz swoje mieszkanie, a ja nawet tego nie mam. Szlag mnie trafia mieszknie z wiecznie wyciętym teściem
Stary 2012-06-10, 16:12   #2949
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
Paulina dzisiaj sama robiła kosi kosi
Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość

A Michał już drugi raz w ciągu tyg sam usiadł

Idę się kąpać

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-10, 16:13   #2950
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

Michaś dziękuję
Stary 2012-06-10, 16:24   #2951
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
SEONKA już drugie? tak szybko od porodu?

podawałyście zielony groszek? gotowany w łupinkach czy przetarty i bez? można mrożony?
ja dawalam, polowki suszone namoczylam na noc w wodzie i ugotowalam z marchewka. A wczoraj byla fasolkaszparagowa

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Dziewczyny jak trafiłyście na wizaż, na ten wątek na poczekalni? szukałyście jakiegoś i specjalnie się zarejestrowałyście czy piszecie dlatego, że macie tu już konto na wizażu?
Ja siedzialam na krzyzykowym, jak zaszlam to trafilam jakos (nie pamietam juz jak) na mlode mamy, a potem goldi mnie na nasz ''zawolala''

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-10, 16:25   #2952
domi7ks
Zakorzenienie

Hej Mamuski

Ja byłam z Michałkiem w szpitalu, bo miał tempke 39,7 (w pupce czyli 39,2) :/ i mu ta tempka tak skacze, robki kupki, ja tez miałam 37,5 i czuje sie fatalnie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 16:30   #2953
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Hej Mamuski

Ja byłam z Michałkiem w szpitalu, bo miał tempke 39,7 (w pupce czyli 39,2) :/ i mu ta tempka tak skacze, robki kupki, ja tez miałam 37,5 i czuje sie fatalnie
ojej i co powiedzieli? co każą robić?

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2012-06-10 o 16:31 Powód: dopisek
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 16:34   #2954
amarantas
Raczkowanie

Cytat:
za dobre wieści.
A jak wygląda ta stulejka, czym się objawia. Skórka ie może zejść ?

Z zabiegiem też sobie poradzicie

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Chociaż masz swoje mieszkanie, a ja nawet tego nie mam. Szlag mnie trafia mieszknie z wiecznie wyciętym teściem
Tak nie dało rady obciągac skórki, a może my to źle robiliśmy od początku , nie wiem. W każdym bądź razie nie dało rady jej obciągnąć,ale teraz po naciągnięciu jej przez chirurga pod znieczuleniem, jest już ok. Idzie bez problemu.

wymianka
amarantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 16:40   #2955
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Mamuski

oj matko, współczuje

szybko wyzdrowieje, Michałki to silne chłopaki

Mufinko, jak robiłaś szparagówkę, got jak dorosłemu i dajesz w kawałku, czy miksujesz?

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez amarantas Pokaż wiadomość
Tak nie dało rady obciągac skórki, a może my to źle robiliśmy od początku , nie wiem. W każdym bądź razie nie dało rady jej obciągnąć,ale teraz po naciągnięciu jej przez chirurga pod znieczuleniem, jest już ok. Idzie bez problemu.

No to świetnie.
Przyznam sie, że ja nie ściągałam. Dopiero jakis mąc temu mama mi przypomniała to zaczełam ściągać...raz za mocno to popękała, dzień przerwy, wszystko sie zagoiło i jest ok. Widzę juz sporo kasztanka

Dobrze ze mama w pore zareagowała, bo dosc e ma płaską głowe to jeszcze by mi go nacinali
Bo tesciowa taka ekspertka, a słowem nie pisneła...
Stary 2012-06-10, 16:46   #2956
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
Hej Mamuski

współczuje....ja od wczoraj mam katar i kaszel no i nie poszłam do pracy

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Bo tesciowa taka ekspertka, a słowem nie pisneła...

ah te teściowe

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
Stary 2012-06-10, 16:51   #2957
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja smażę chleb w jajku, jakoś tak mnie wzieło na drugie śniadanie, do tego pomidorek mniamm
chleb w jajku o jeny, jak dawno nie jadłam Juto na bank smażę!

Zajrzałam do Was chwilowo, czekamy z tż na powrót niuni Niedługo powinna już być

Baha wiesz, że mam do Ciebie słabość, więc wybaczam, że nie przyjechałaś hehe

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
A ja podaje nast warzywa:
- por
- marchew
- seler
-pietruszkę
- ziemniak
- brokuł

i też już pomysłów brak
a burak? Nie licząc tego w domu (tż)
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 17:03   #2958
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość

: cojest:

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Moje dwa brzydale śpią

Stary 2012-06-10, 17:36   #2959
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
chleb w jajku o jeny, jak dawno nie jadłam Juto na bank smażę!

Zajrzałam do Was chwilowo, czekamy z tż na powrót niuni Niedługo powinna już być

Baha wiesz, że mam do Ciebie słabość, więc wybaczam, że nie przyjechałaś hehe

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Mentalna obecność już się nie liczy
vice versa

No tak, gapa ze mnie BURAKI mam ich pod dostatkiem w takim razie
O zgrozo całą plantację
Stary 2012-06-10, 17:41   #2960
owieczka86
Zadomowienie

pokszyfka u mnie na tygodniu padało więc mam dość deszczu,tzn w dzień w nocy moze padać

ja_dalia ja to się jakoś boję takiego normalnego piwka napić ale może spróbuję tego nowego lecha z lemoniadą on ma chyba 2,6% więc dużo mniej niż normalny browarek a co do tamtej sprawy to kolega niestety nie wiem jak to jest dziękuję za artykuł

goldika no powiem Ci że masz rację od porodu żaden ból mi nie straszny hehe nawet odważyłam się pachę wydepilować a wcześniej nawet o tym nie pomyślałam hehe

basiula19
pomysł na spotkanie super .... szkoda że ja z mazowieckiego jestem i mam daleko...

Seona
ja bym chciała drugie ale tż mówi ze on nei wie czy chce... on nie wie hehe to ja będe z brzuchem chodzić i krzyczeć przy porodzie ale on nie wie ... tak tak ja pisałam ale nei sądzę zeby to było z powodu że nei umie,umie bo pierwszą kąpiel Filipka w domu zrobił sam(ja byłam zmęczona) pieluchy zmienia,czyta książeczki,bawi się piłką i innymi zabawkami - jak mu sie chce oczywiście

witam ja tylko na chwilkę nadrobiłam Was ale tak nie dokładne... bo Filip wstał a tż na dworzu czyli kolejny dzień sama tzn z Filipem
uciekam zaraz oglądać mecz i zająć Filipka
nie piszcie za dużo
nocka u nas słabiutka oby ta była lepsza
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 18:03   #2961
OlusiaS
Wtajemniczenie

burak

kurcze,chcialam malej ostatnio buraka kupic,ale moge tylko taki normalny,sklepowy .Ugotowalam jej dzisiaj ciecielinke,kartofelka i kalafiorka.po 2 lyzeczkach zarzucila dolna warge na gorna i ch*** bombki strzelil,jesc nie bedzie!!
Jutro kupie cukinie i moze tego buraczka bio gdzies znajde .Wyczytalam dzisiaj,zeby na zaparcia jablka nie dawac ,tylko gruszke i morele.Tez musze sie jutro w nie zaopatrzyc.

Wczoraj strzelilam sobie piffko bez %% z lemoniada.Fajne uczucie -pijesz,a w glowie sie nie kreci .

domi duzo zdrowka dla was
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 18:14   #2962
fatal21
Wtajemniczenie

Glam glowa do gory.pomysl gdzie do tej pory bylo Ci najlepiej i tam postaraj sie osiasc na stale.pochwale sie ze Z wygrala dresik w tym konkursie nestle gerberchyba zaczne grac.ja o dziecku nie wczesniej jak za 2lata pomysle.a kolezanka ma chlopca z sierpnia a teraz w 2mcu jest i zalamka bo ten choruje ona 24lata i taka malo radzaca sobie.
Stary 2012-06-10, 18:17   #2963
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
ojej i co powiedzieli? co każą robić?
Cytat:
oj matko, współczuje

szybko wyzdrowieje, Michałki to silne chłopaki
Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
współczuje....ja od wczoraj mam katar i kaszel no i nie poszłam do pracy

ah te teściowe
Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
burak

kurcze,chcialam malej ostatnio buraka kupic,ale moge tylko taki normalny,sklepowy .Ugotowalam jej dzisiaj ciecielinke,kartofelka i kalafiorka.po 2 lyzeczkach zarzucila dolna warge na gorna i ch*** bombki strzelil,jesc nie bedzie!!
Jutro kupie cukinie i moze tego buraczka bio gdzies znajde .Wyczytalam dzisiaj,zeby na zaparcia jablka nie dawac ,tylko gruszke i morele.Tez musze sie jutro w nie zaopatrzyc.

Wczoraj strzelilam sobie piffko bez %% z lemoniada.Fajne uczucie -pijesz,a w glowie sie nie kreci .

domi duzo zdrowka dla was
'

dzięki Laski
nie wiadomo co to bo ta temp mu skakała, najpierw miał jakos 38,4, potem spadła do 37,5 aż w końcu do tych 39,2 i wtedy zadzwoniłam do poloznej srodowiskowej i mi powiedziała, zeby podjechac z nim do szpitala. Lekarka jakas pediatra bez problemu go przebadałai powiedziała, że to moze byc zapalenie śluzówki jelitowej (4 kupki zrobił) więc trzeba go poić i pilnować, zeby się nie odwodnił. Ale ja też się czuje kiepsko więc nie wiem czy wczoraj nas nie rzewiało przed spaniem, bo otworzyłam okno jak było strasznie duszno
Mam paracetamol w syropie, dicoflor i acidolac czy jakos tak...

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-10, 18:21   #2964
fatal21
Wtajemniczenie

Olusia u Nas zupka z buraczkiem dziala na kupe.wiec polecam.pol buraka 3ziemniaki male kawalek pora selera pietr marchew i lyzka oliwy z oliwek.kupa w kolorze zupki.
Stary 2012-06-10, 19:17   #2965
pokszyfka
Zadomowienie

ja trafiłam na to forum przypadkiem, szukałam towarzystwa. byłam na innym, ale tam mało się działo...

po imprezie. mała dostała fajną kolorową grzechotkę i śliniaczki
jedzenie restauracyjnie - bardziej wyglądało niż hmm jednym słowem mało konkretów obiad taki skromny, że miałam ochotę zapłakać...i zamiast torta masa ciasteczek, które smakowały jak kupcze trudno...już myślę nad jakąś nasiadówka u mnie i co by tu ...

Tusi wychodzi w 3ci ząbek

widziałyście princ na fb ale lasencja tż zobaczył i się slówkiem nie odezwał
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 19:23   #2966
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Olusia u Nas zupka z buraczkiem dziala na kupe.wiec polecam.pol buraka 3ziemniaki male kawalek pora selera pietr marchew i lyzka oliwy z oliwek.kupa w kolorze zupki.
Musze spróbować jutro. Bo moja Oliv od 2 dni małe kupy robi.

A dziś wstała o 5 i padła dopiero o 9,30
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-06-10 09.03.59.jpg (141,1 KB, 26 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

Stary 2012-06-10, 19:26   #2967
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Pokszyfko 3ci ząb my dalej mamy same dziąsła ....

Dziewczyny chwalę się

Wygrałam buciki dla MImi za 17 zł

http://allegro.pl/buty-nike-backboar...375744355.html

teraz pełza sobie po podłodze i puszcza bąki

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Musze spróbować jutro. Bo moja Oliv od 2 dni małe kupy robi.

A dziś wstała o 5 i padła dopiero o 9,30

Nasze dzieciaczki dzisiaj mogą sobię rękę podać, wake up 5, ale padł już o 8.30 a ja razem z nim.

Oli świetna, mój też tak zasypia tzn pielucha+smok

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-10, 19:27   #2968
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Super butki ja zakupy na allegro sobie odpuściłam mamy tyle ubranek że hej.

A moja na podłodze jak leży prostuje jedną nogę - co to oznacza?

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Oli świetna, mój też tak zasypia tzn pielucha+smok
Moja bez pieluchy nie uśnie bynajmniej nie tak szybko jak z nią

Stary 2012-06-10, 19:32   #2969
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Super butki ja zakupy na allegro sobie odpuściłam mamy tyle ubranek że hej.

A moja na podłodze jak leży prostuje jedną nogę - co to oznacza?

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Moja bez pieluchy nie uśnie bynajmniej nie tak szybko jak z nią

Dokładnie, u Nas to samo. Jak nie mam pieluchy wyciągam zastępczego szczurka z torby i się do niego tuli

Z tą nogą nie pomogę, kurcze moze po prostu sobie nią fika, Michał tak robi jak słyszy muzyczkę

Ja z ciuchami też muszę przystopować, wiele razyobiecuję sobie że basta a i tak na coś sięskuszę. Ale teraz póki Mimi nie wyrośnie STOP z zakupami !

A i świetną masz tą zaczepkę przy wózku, ja to mam takie zwykłe misie ubogie, nawet Michał się nimi praktycznie nie zajmuje. ;/

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2012-06-10 o 19:34
Stary 2012-06-10, 19:33   #2970
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:

Dziewczyny chwalę się

Wygrałam buciki dla MImi za 17 zł

http://allegro.pl/buty-nike-backboar...375744355.html

teraz pełza sobie po podłodze i puszcza bąki
faajne, ale okazja
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości