|
|
#2941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Cytat:
Dkładnie ![]() Mi tez jest często bardzo źle, mimo ze jestem z tzem na codzień, to i tak jestem ze wszystkim praktycznie sama. Gdyby nie teściowa nigdzie bym nie wyszła. Ale dziewczyny pamiętajcie : "NIGDY NIE BYŁO TAK ŹLE ABY MOGŁO BYĆ GORZEJ..." ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
A ja podaje nast warzywa: - por - marchew - seler -pietruszkę - ziemniak - brokuł i też już pomysłów brak ![]() jutro robię pomidorówę. Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-06-10 o 12:19 |
||
|
|
|
#2942 |
|
Zadomowienie
|
ja ostatnio robię jej taką zupkę wychodzi super daję 1 ziemniaka młodego takiego większego do tego 3 młode marchewki 1 piertuszkę kawałek pora i selera i jeszcze listek natki pietruszki + pierś z kurczaka wychodzi super ja robię bardziej gęste takie danie.
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie pierś. Też muszę zacząć na niej gotować Michał zjadł, miałam z nim jechać na lody - zaczeło padać ![]() Ale tu cisza
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Jasiowi podaje jeszcze do zupki kalarepkę i cukinię a do picia gotuję mu kompocik z owoców: troszkę jabłuszko, porzeczek czerwonych i banana aby było słodsze, rozcieńczam z wodą i nie słodzę.W tym tygodniu mam zamiar ugotować małemu rosołek z gołębia (hodowli mojego taty) zobaczymy czy mu zasmakuje We wtorek byliśmy z Jasiem u kontroli u chirurga dziecięcego z jego stulejką i na szczęście wszystko już w porządku. Jak skończy rok to mamy się jeszcze zgłosić z jego przepukliną pępkową na zabieg
|
|
|
|
#2945 |
|
Zadomowienie
|
ze sklepu
Zaraz mam obiadek mmmmm gołąbki
Paulinka 18.11.2011 ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' Edytowane przez nettka_ Czas edycji: 2012-06-10 o 14:31 |
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Dol spory
Chcialabym miec wreszcie swoje miejsce na ziemi ale poki co nawet nie wiem gdzie...
|
#2947 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mialam tesciow na noc troche niespodziewanie, bo mieli dzis rano byc, ale bylo ok, tylko mlody caly wieczor ryczal na ich widok![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- jagoda moj zasypia przytulony do mnie na naszym lozku, jak dobrze zasnie to przekladam do lozeczka (nie zawsze sie udaje), w lozeczku za duzo go rozprasza, wstaje, bawi sie itd ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
i musze czekac jeszcze dlugo nie wiedzialam, ze tak bedzie, staralismy o mlodego i wiedzialam, ze drugie po studiach, a przynajmniej po licencjacie, a teraz az mnie w dolku sciska na mysl o drugim i mi sie studiow odechcialo...![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dobre wieści. A jak wygląda ta stulejka, czym się objawia. Skórka ie może zejść ? Z zabiegiem też sobie poradzicie ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
Chociaż masz swoje mieszkanie, a ja nawet tego nie mam. Szlag mnie trafia mieszknie z wiecznie wyciętym teściem
|
||
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamuski
Ja byłam z Michałkiem w szpitalu, bo miał tempke 39,7 (w pupce czyli 39,2) :/ i mu ta tempka tak skacze, robki kupki, ja tez miałam 37,5 i czuje sie fatalnie
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co powiedzieli? co każą robić?
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2012-06-10 o 16:31 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj matko, współczuje ![]() szybko wyzdrowieje, Michałki to silne chłopaki Mufinko, jak robiłaś szparagówkę, got jak dorosłemu i dajesz w kawałku, czy miksujesz? ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
No to świetnie. Przyznam sie, że ja nie ściągałam. Dopiero jakis mąc temu mama mi przypomniała to zaczełam ściągać...raz za mocno to popękała, dzień przerwy, wszystko sie zagoiło i jest ok. Widzę juz sporo kasztanka ![]() Dobrze ze mama w pore zareagowała, bo dosc e ma płaską głowe to jeszcze by mi go nacinali ![]() Bo tesciowa taka ekspertka, a słowem nie pisneła...
|
||
|
|
|
#2956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
współczuje....ja od wczoraj mam katar i kaszel no i nie poszłam do pracy![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- ah te teściowe
|
|
#2957 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Juto na bank smażę!Zajrzałam do Was chwilowo, czekamy z tż na powrót niuni Baha wiesz, że mam do Ciebie słabość, więc wybaczam, że nie przyjechałaś hehe ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2958 |
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Moje dwa brzydale śpią
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mentalna obecność już się nie liczy vice versa No tak, gapa ze mnie BURAKI mam ich pod dostatkiem w takim razie ![]() O zgrozo całą plantację |
|
|
|
|
#2960 |
|
Zadomowienie
|
pokszyfka u mnie na tygodniu padało więc mam dość deszczu,tzn w dzień w nocy moze padać
![]() ja_dalia ja to się jakoś boję takiego normalnego piwka napić ale może spróbuję tego nowego lecha z lemoniadą on ma chyba 2,6% więc dużo mniej niż normalny browarek a co do tamtej sprawy to kolega niestety nie wiem jak to jest dziękuję za artykuł ![]() goldika no powiem Ci że masz rację od porodu żaden ból mi nie straszny hehe nawet odważyłam się pachę wydepilować a wcześniej nawet o tym nie pomyślałam hehebasiula19 pomysł na spotkanie super .... szkoda że ja z mazowieckiego jestem i mam daleko... Seona ja bym chciała drugie ale tż mówi ze on nei wie czy chce... on nie wie hehe to ja będe z brzuchem chodzić i krzyczeć przy porodzie ale on nie wie ... ![]() witam ja tylko na chwilkę nadrobiłam Was ale tak nie dokładne... bo Filip wstał a tż na dworzu ![]() uciekam zaraz oglądać mecz i zająć Filipka nie piszcie za dużo ![]() nocka u nas słabiutka oby ta była lepsza
|
#2961 |
|
Wtajemniczenie
|
burak
![]() kurcze,chcialam malej ostatnio buraka kupic,ale moge tylko taki normalny,sklepowy .Ugotowalam jej dzisiaj ciecielinke,kartofelka i kalafiorka.po 2 lyzeczkach zarzucila dolna warge na gorna i ch*** bombki strzelil,jesc nie bedzie!!![]() Jutro kupie cukinie i moze tego buraczka bio gdzies znajde .Wyczytalam dzisiaj,zeby na zaparcia jablka nie dawac ,tylko gruszke i morele.Tez musze sie jutro w nie zaopatrzyc.Wczoraj strzelilam sobie piffko bez %% z lemoniada.Fajne uczucie -pijesz,a w glowie sie nie kreci .domi duzo zdrowka dla was
|
|
|
|
#2962 |
|
Wtajemniczenie
|
Glam glowa do gory.pomysl gdzie do tej pory bylo Ci najlepiej i tam postaraj sie osiasc na stale.pochwale sie ze Z wygrala dresik w tym konkursie nestle gerber
chyba zaczne grac.ja o dziecku nie wczesniej jak za 2lata pomysle.a kolezanka ma chlopca z sierpnia a teraz w 2mcu jest i zalamka bo ten choruje ona 24lata i taka malo radzaca sobie.
|
#2963 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki Laski ![]() nie wiadomo co to bo ta temp mu skakała, najpierw miał jakos 38,4, potem spadła do 37,5 aż w końcu do tych 39,2 i wtedy zadzwoniłam do poloznej srodowiskowej i mi powiedziała, zeby podjechac z nim do szpitala. Lekarka jakas pediatra bez problemu go przebadałai powiedziała, że to moze byc zapalenie śluzówki jelitowej (4 kupki zrobił) więc trzeba go poić i pilnować, zeby się nie odwodnił. Ale ja też się czuje kiepsko więc nie wiem czy wczoraj nas nie rzewiało przed spaniem, bo otworzyłam okno jak było strasznie duszno ![]() Mam paracetamol w syropie, dicoflor i acidolac czy jakos tak... |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2964 |
|
Wtajemniczenie
|
Olusia u Nas zupka z buraczkiem dziala na kupe.wiec polecam.pol buraka 3ziemniaki male kawalek pora selera pietr marchew i lyzka oliwy z oliwek.kupa w kolorze zupki.
|
#2965 |
|
Zadomowienie
|
ja trafiłam na to forum przypadkiem, szukałam towarzystwa. byłam na innym, ale tam mało się działo...
po imprezie. mała dostała fajną kolorową grzechotkę i śliniaczki ![]() jedzenie restauracyjnie - bardziej wyglądało niż hmm jednym słowem mało konkretów obiad taki skromny, że miałam ochotę zapłakać...i zamiast torta masa ciasteczek, które smakowały jak kupcze trudno...już myślę nad jakąś nasiadówka u mnie i co by tu ...Tusi wychodzi w 3ci ząbek ![]() widziałyście princ na fb ale lasencja tż zobaczył i się slówkiem nie odezwał
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dziś wstała o 5 i padła dopiero o 9,30
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Pokszyfko 3ci ząb
my dalej mamy same dziąsła ....Dziewczyny chwalę się Wygrałam buciki dla MImi za 17 zł http://allegro.pl/buty-nike-backboar...375744355.html teraz pełza sobie po podłodze i puszcza bąki ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
Nasze dzieciaczki dzisiaj mogą sobię rękę podać, wake up 5, ale padł już o 8.30 a ja razem z nim. Oli świetna,
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
Super butki ja zakupy na allegro sobie odpuściłam mamy tyle ubranek że hej.
A moja na podłodze jak leży prostuje jedną nogę - co to oznacza? ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Moja bez pieluchy nie uśnie bynajmniej nie tak szybko jak z nią
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, u Nas to samo. Jak nie mam pieluchy wyciągam zastępczego szczurka z torby i się do niego tuli Z tą nogą nie pomogę, kurcze moze po prostu sobie nią fika, Michał tak robi jak słyszy muzyczkę ![]() Ja z ciuchami też muszę przystopować, wiele razyobiecuję sobie że basta a i tak na coś sięskuszę. Ale teraz póki Mimi nie wyrośnie STOP z zakupami ! ![]() A i świetną masz tą zaczepkę przy wózku, ja to mam takie zwykłe misie ubogie, nawet Michał się nimi praktycznie nie zajmuje. ;/ Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-06-10 o 19:34 |
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

a do picia gotuję mu kompocik z owoców: troszkę jabłuszko, porzeczek czerwonych i banana aby było słodsze, rozcieńczam z wodą i nie słodzę.W tym tygodniu mam zamiar ugotować małemu rosołek z gołębia (hodowli mojego taty) zobaczymy czy mu zasmakuje
troche niespodziewanie, bo mieli dzis rano byc, ale bylo ok, tylko mlody caly wieczor ryczal na ich widok
i musze czekac jeszcze dlugo
powiedziała, że tata jak u niej był przed wyjazdem to przyprowadził zmarłego dziadka, żeby zabrał ją ze sobą... i w nocy z czwartu na piątek znów sie zle poczuła i około 3 rano zabrało ją pogotowie, kolejny 4 udar... wiec jest słabo, bo nie ma komu podrzucić dzieci, nie ma komu jechać do babci bo wszyscy zajęci i wiecie czuje sie z tym zle, a na dodatek podkłociłam sie z tz. bo ma mi za złe, że "sprzedałam" dzieci i pojechałam do babci, bo uwaga potrzebowała piżame, sztucce i inne pierdoły.... wiecie wstyd mi za własnego tz. ze taki czasami jest bez serca

(w pupce czyli 39,2) :/ i mu ta tempka tak skacze, robki kupki, ja tez miałam 37,5 i czuje sie fatalnie 

no i nie poszłam do pracy
ale lasencja