Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-10, 19:39   #2971
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
faajne, ale okazja

yhy yhy
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 20:06   #2972
princessskaa
Wtajemniczenie

Niunia najedzona rozrabia w łóżeczku, a to nogą kopie, a to się przekręca, a jak jadła to już prawie kimała heh

My będziemy kolejny meczyk oglądać, jeszcze trochę i będę specem od Ojro

Baha gratki za zakup

Pokszyfko kolejny ząbek u Was? super! My nadal bezzębni
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 20:07   #2973
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość

A i świetną masz tą zaczepkę przy wózku, ja to mam takie zwykłe misie ubogie, nawet Michał się nimi praktycznie nie zajmuje. ;/
Dzięks dostaliśmy w spadku od mojej sis co teraz też jest w ciąży z 5 dzieckiem 4 dziewczyna

http://allegro.pl/luk-palak-do-wozka...386226656.html

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 20:11   #2974
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
widziałyście princ na fb ale lasencja tż zobaczył i się slówkiem nie odezwał
Ale uroda to rzecz gustu, dla jednego laska, a dla innego grubcio

Ze znalezieniem się na forum to jakoś przypadkiem na Was trafiłam. Konto założyłam żeby z kosmetykami świrować. A potem Was podczytałam i postanowiłam się ujawnić
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 20:19   #2975
saaraa_lub
Rozeznanie

Witam wieczorową porą, podczytywałam Was trochę w ciągu dnia lae jakoś weny zabrakło do pisania a teraz taka duchota,że zaraz oszaleję!Niech jakaś ulewa będzie a najlepiej burza i oczyści powietrze!
Mój tz ogląda F1, ja juz 1000000 razy bardziej piłkę wolę bo tego ziu ziu po prostu nie rozumiem!/
I tak siedzę na górze w tej duchocie;(

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość

Planujecie dziewczyny już drugie dziecko? Od kiedy zamierzacie zacząć starania? Pytam z ciekawości, bo ja odliczałam czas aby zacząć starać się o drugie
Ja juz kiedys tu pisałam,że jak patrzę na kobitki w ciaży to im zazdroszczęMimo,ze Hubko jest naprawdę absorbujacym i wymagającym dzieckiem to juz sie nie moge doczekać następnego ale póki co do pracy na troche trzeba wrócić.Poza tym w ciaży coś mi z tarczycą wyszło nie tak ale mam nadzieję,ze jakoś się unormuje i nie będzie problemów z zajściem.

Cytat:
Co to korund ?
Ja się pytałam Goldi bo widzę,że to spec kosmetyczny w ogóle Wy wszystkie ja juz pod 30 a jakaś mało chyba zorientowana jestem (dochodze do takiego wniosku jak Was czytam ).
Pisałyscie o włosach to ja za twarz sie wezmę i tak szperałąm po all różne maseczki algi i inne i coś takiego jak korud mi wpadło w cczy:
http://allegro.pl/korund-mikrodermab...352114526.html

Cytat:

Dziewczyny jak trafiłyście na wizaż, na ten wątek na poczekalni? szukałyście jakiegoś i specjalnie się zarejestrowałyście czy piszecie dlatego, że macie tu już konto na wizażu?
Ja Was trochę podczytywałam jak ostatnie 1,5 m-ca ciąży byłam przykuta do łóżka ale nie byłam zarejestrowana na wizażu dopiero ujawniłam się tu, na odchowalni.
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 20:22   #2976
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Dzięks dostaliśmy w spadku od mojej sis co teraz też jest w ciąży z 5 dzieckiem 4 dziewczyna

Ja mam taki pałąk nr.5 ale zapłaciłam mniej.

4 dziewczyny? uuuu to jest ciekawie

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 20:34   #2977
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

hello
My po kolejnym długim dniu, młoda padła nim zdążyłam odłożyć ją do łóżeczka heheh
Mam pytanko czy wasze dzieciaczki wychodzą z wanienki?? Bo nie wiem co z Niską robić łapie, za brzeg wanienki i dupka do góry i staje...
jest zachwycona, nową umiejętnością (wanny nie mamy, a prysznic za wąski, stary i ochydny) może wystarczy większa wanienka?? Bo kupiłam jej kaczuszki na odwrócenie uwagi, ale przeraźliwie sie ich boi hheeh i ucieka z wanienki jeszcze szybciej jak je widzi hehe.

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-10, 20:52   #2978
saaraa_lub
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
hello
My po kolejnym długim dniu, młoda padła nim zdążyłam odłożyć ją do łóżeczka heheh
Mam pytanko czy wasze dzieciaczki wychodzą z wanienki?? Bo nie wiem co z Niską robić łapie, za brzeg wanienki i dupka do góry i staje...
jest zachwycona, nową umiejętnością (wanny nie mamy, a prysznic za wąski, stary i ochydny) może wystarczy większa wanienka?? Bo kupiłam jej kaczuszki na odwrócenie uwagi, ale przeraźliwie sie ich boi hheeh i ucieka z wanienki jeszcze szybciej jak je widzi hehe.
Taaaak!Próbuje od kilku dni i jak próbujemy odwrócićuwagę to obraza majestatu i wrzask.My się chyba będziemy przenosić od wanny albo brodziku prysznica bo z kolei wannę mamy dużą.A czy większa wanienka pomoże to nie wiem, bo one są chyba dłuższe a nie wyższe?
Stary 2012-06-10, 20:57   #2979
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

no własnie nie wiem musze to zbadac, bo robi sie niebezpiecznie...

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 21:02   #2980
Seona
Zakorzenienie

Która z Was na poczekalni kupowała takie ładne gałki do uchwytów do szuflad??? Jak je się montowało???

Powstał nowy wątek na mamie z klasą i tak czytam i wogóle się z autorką nie zgadzam ale już mi się nie chce tam pisać czy my tu ścigamy się, które pierwsze siądzie, wstanie itp. sadzamy dzieci przed tv? Pytamy się i rozmawiamy normalnie

Bahamadia, moja chyba z raz tak usiadła ale zaraz przewraca się jak kłoda strasznie mnie tak rozśmiesza jak tak leci jak długa ale zapiernicza już tak że szok!! po całej podłodze, pełza, raczkuje tak trochę no szok, nawet minuty spokojnie nie poleży i nie pobawi się, ciągle w ruchu adhd ma czy co

zmysł, moja wciąż ma tylko te 2 zęby

owieczka, zmysł, A co do pytania tż czy chcą mieć dziecko, to tak się nie pytajcie bo zawsze powiedzą, że nie, że nie wiem, bo to im się kojarzy właśnie z płaczem, wstawaniem w nocy, kolkami itp. Trzeba się zapytać, chcesz, żeby nasze dziecko miało rodzeństwo? jeśli miał brata, siostrę to wie, jakie to jest/było fajne i powie tak

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 21:18   #2981
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość

Swietna

i cena w miare, widziałam tego typu w SMYKu za 69,99

5 ciąża
z drugiej str szwagier ma ładny babiniec

Nynuś śpi, zjadł niewiele bo był taki padnięty, od 17 marudził.
Jak niepojadł ciekawe jaka będzie nocka

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Ale uroda to rzecz gustu, dla jednego laska, a dla innego grubcio

Ze znalezieniem się na forum to jakoś przypadkiem na Was trafiłam. Konto założyłam żeby z kosmetykami świrować. A potem Was podczytałam i postanowiłam się ujawnić

Ja też trafiłam tutaj przez czysty przypadek, udzielałam się na "Brązowowłose" później mi przeszło bo zaangazowałam się na poczekalni
Stary 2012-06-10, 21:20   #2982
elf27
Zadomowienie

kutwa co to ma być??????? dalej nie widziałam PRINC i BAHY
Stary 2012-06-10, 21:28   #2983
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
Witam wieczorową porą, podczytywałam Was trochę w ciągu dnia lae jakoś weny zabrakło do pisania a teraz taka duchota,że zaraz oszaleję!Niech jakaś ulewa będzie a najlepiej burza i oczyści powietrze!
Mój tz ogląda F1, ja juz 1000000 razy bardziej piłkę wolę bo tego ziu ziu po prostu nie rozumiem!/
I tak siedzę na górze w tej duchocie;(

Ja juz kiedys tu pisałam,że jak patrzę na kobitki w ciaży to im zazdroszczęMimo,ze Hubko jest naprawdę absorbujacym i wymagającym dzieckiem to juz sie nie moge doczekać następnego ale póki co do pracy na troche trzeba wrócić.Poza tym w ciaży coś mi z tarczycą wyszło nie tak ale mam nadzieję,ze jakoś się unormuje i nie będzie problemów z zajściem.

Ja się pytałam Goldi bo widzę,że to spec kosmetyczny w ogóle Wy wszystkie ja juz pod 30 a jakaś mało chyba zorientowana jestem (dochodze do takiego wniosku jak Was czytam ).
Pisałyscie o włosach to ja za twarz sie wezmę i tak szperałąm po all różne maseczki algi i inne i coś takiego jak korud mi wpadło w cczy:
http://allegro.pl/korund-mikrodermab...352114526.html

.
aaa za to Ty będziesz specem od korund-u (nie wiem czy się to słowo odmienia)

Tarczyco a kysz, a kysz

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Zmysł u Nas od paru dni jest tak jak opisujesz. Łapie za brzegi wanny i siup dupsko w górze. do tego wije się jak glizda z buszka na plecki i odwrotnie, tak, że ciężko go umyć i utrzymać

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Która z Was na poczekalni kupowała takie ładne gałki do uchwytów do szuflad??? Jak je się montowało???

Powstał nowy wątek na mamie z klasą i tak czytam i wogóle się z autorką nie zgadzam ale już mi się nie chce tam pisać czy my tu ścigamy się, które pierwsze siądzie, wstanie itp. sadzamy dzieci przed tv? Pytamy się i rozmawiamy normalnie

Bahamadia, moja chyba z raz tak usiadła ale zaraz przewraca się jak kłoda strasznie mnie tak rozśmiesza jak tak leci jak długa ale zapiernicza już tak że szok!! po całej podłodze, pełza, raczkuje tak trochę no szok, nawet minuty spokojnie nie poleży i nie pobawi się, ciągle w ruchu adhd ma czy co

zmysł, moja wciąż ma tylko te 2 zęby

owieczka, zmysł, A co do pytania tż czy chcą mieć dziecko, to tak się nie pytajcie bo zawsze powiedzą, że nie, że nie wiem, bo to im się kojarzy właśnie z płaczem, wstawaniem w nocy, kolkami itp. Trzeba się zapytać, chcesz, żeby nasze dziecko miało rodzeństwo? jeśli miał brata, siostrę to wie, jakie to jest/było fajne i powie tak

mój rodzeństwa nie ma i dlatego nie chce aby Michał powielał jego los

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
kutwa co to ma być??????? dalej nie widziałam PRINC i BAHY

Gdzie? na fb?
Stary 2012-06-10, 21:34   #2984
elf27
Zadomowienie

w ogóle bo ja fb nie mam
Stary 2012-06-10, 21:35   #2985
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
hello

Moja trzyma się brzegów i nie chcę wyjść z wanienki jak jest wykąpana...muszę ją siłą wyciągać

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
Stary 2012-06-10, 21:36   #2986
saaraa_lub
Rozeznanie

Cytat:
aaa za to Ty będziesz specem od korund-u (nie wiem czy się to słowo odmienia)

Tarczyco a kysz, a kysz [COLOR="Silver"]
No mam nadzieję
Stary 2012-06-10, 21:36   #2987
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
w ogóle bo ja fb nie mam

a nk? dane w klubie. Jak nie masz zakładaj konto

Dziwczyny kłade się.
Cały dzień boli mnie lewa pierś aż pod łopatkę, tak mi ciągnie, pewnie znowu od kręgosłupa

Udanej nocki
Stary 2012-06-10, 21:40   #2988
nettka_
Zadomowienie

Paulinka dzisiaj dostała mleczko z bułką na kolację iiiiiii.....zjadła prawie wszystko byłam w szoku ponieważ nie chcę pić mleka a teraz jadła

Stary 2012-06-10, 21:41   #2989
elf27
Zadomowienie

BASZKA to ja wyślę Ci zaproszenie na nk

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-10, 21:41   #2990
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
a nk? dane w klubie. Jak nie masz zakładaj konto

Dziwczyny kłade się.
Cały dzień boli mnie lewa pierś aż pod łopatkę, tak mi ciągnie, pewnie znowu od kręgosłupa

Udanej nocki

Stary 2012-06-10, 21:56   #2991
elf27
Zadomowienie

BAHA niech żul wymasuje ja idę się bombelkować w wannie, czerwona bielizna czeka a potem rrrreksiowanie

słodkich snów

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

a PRINC chyba na nk nie ma
Stary 2012-06-10, 22:31   #2992
saaraa_lub
Rozeznanie

Co powiecie na takie "przytulanki"?
http://www.giantmicrobes.pl/infekcje...tmicrobes.html
Stary 2012-06-10, 22:40   #2993
kasia_aa
Zadomowienie

witam sie z wieczora, doczytalam was jakimś cudem ale niestety pobieznie;/ i jedyne co zapamiętałam z wielu rzeczy na które chcialam odpowoedzieć to ze zarejestrowalam sie na wizaz juz kurcze naprawde dawno jak tera zpatrze walczyłam i w sumie walcze z tradzikiem i podczytywałam właśnei kosmetyke i wizaz, zreszta tylko to chyba bylo na poczatku a na pewno niewiele wiecej a potem z biegiem czasu rozglądalam sie to tu to tam (aaa jeszcze na szydełkowych wątkach siedziałam dużo) az wkoncu trafiłam tu
wyładowały mi sie juz baterie...musze iść spać, seio ostatnio nawet jak was troszke doczytałam to juz sil odpisywać nie mialam, chyba ta pogoda tam na mnie działa, no i też taki jeden szkutnik co sie daniel nazywa
mam nadzieje ze jutro bede miala wiecej czasu i sily dla was dziewczyny
kurcze musze sobie was pododawać na fb, jeśli pozwolicie oczywiscie

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
Co powiecie na takie "przytulanki"?
http://www.giantmicrobes.pl/infekcje...tmicrobes.html
o matko...chyba wole misie
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-10, 22:52   #2994
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarantas Pokaż wiadomość
Witam

Jasiowi podaje jeszcze do zupki kalarepkę i cukinię a do picia gotuję mu kompocik z owoców: troszkę jabłuszko, porzeczek czerwonych i banana aby było słodsze, rozcieńczam z wodą i nie słodzę.W tym tygodniu mam zamiar ugotować małemu rosołek z gołębia (hodowli mojego taty) zobaczymy czy mu zasmakuje

We wtorek byliśmy z Jasiem u kontroli u chirurga dziecięcego z jego stulejką i na szczęście wszystko już w porządku. Jak skończy rok to mamy się jeszcze zgłosić z jego przepukliną pępkową na zabieg
to fajnie, ze jeden problem z glowy
a na czym polega ten zabieg?

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

domiks zdrowka duzo dla Michalka

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 22:53   #2995
OlusiaS
Wtajemniczenie

Seonka daj link na tamten watek .
Mysle,ze raczej u nas rywalizacji nie ma.Wiadomo,kazd chce sie troche pochwalic swoja pociecha,ale jakos nie zauwazylam,zebysmy sie przepychaly,ktory bobek najsilniejszy,najwiekszy, najpiekniejszy...
saara rzesistek pochwowy najbardziej mi sie podoba

Moj burak tez nie chcial drugiego baby,bo ciagle myslal o kasie .A teraz,jak mala jest,to wszystkich w kolo namawia na dziecko
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 22:54   #2996
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
oj matko, współczuje

szybko wyzdrowieje, Michałki to silne chłopaki

Mufinko, jak robiłaś szparagówkę, got jak dorosłemu i dajesz w kawałku, czy miksujesz?

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

No to świetnie.
Przyznam sie, że ja nie ściągałam. Dopiero jakis mąc temu mama mi przypomniała to zaczełam ściągać...raz za mocno to popękała, dzień przerwy, wszystko sie zagoiło i jest ok. Widzę juz sporo kasztanka

Dobrze ze mama w pore zareagowała, bo dosc e ma płaską głowe to jeszcze by mi go nacinali
Bo tesciowa taka ekspertka, a słowem nie pisneła...
A niemolwakom to sie siuska nie rusza przynajmniej ja tak od neonatologa w szpitalu slyszalam

ugotowalam na wodzie w kawalkach, dalam maselko i zmiksowalam, bo mi dziec ostatnio protestuje przy grudkach i musze od nowa przyzwyczaic

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-10, 22:55   #2997
OlusiaS
Wtajemniczenie

Amarantas juz takiemu maluchowi przepuklinke beda robic?Nie wiedzialam

muffinka zaklada sie na jelito siatke np...(ja tak bynajmniej mam)
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 23:12   #2998
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Pokszyfko 3ci ząb my dalej mamy same dziąsła ....
u nas idzie 5-ty i 6-ty

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
hello
Fifi tez wstaje, chyba trzeba przeczekac, zabawki go nie interesuja, bo nowa perspektywa ciekawsza, wiec kapiemy sie na stojaco, ale juz widze, ze jest poprawa, daje sie czasem posadzic (przy kladzeniu histeria ) mysle ze za tydz-dwa bedzie lepiej, a wieksza wanienka (ja mam 100cm) chyba nie zalatwi sprawy, bedzie chciala wstac, to wstanie. Zreszta wiekszych niz 100cm chyba nie ma

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Seona tez tak mysle, zreszta ta laska to mi sprawia wrazenie ''najmadrzejszej-najpiekniejszej'' za kazdym razem jak widze jej wypowiedzi, jak jej tak forum nie odpowiada, to po co wypowiada sie w kazdym mozliwym watku?

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

saaraa buaahaha jakie ''slodkie'' przytulanki, szczegolnie tasiemiec

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Olusia dzieki za odp

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

przytulanka-kleszcz to szczyt ochydy

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

http://www.giantmicrobes.pl/plemnik,255,produkt.html jaka ma sliczna kokardke

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-10, 23:15   #2999
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
A niemolwakom to sie siuska nie rusza przynajmniej ja tak od neonatologa w szpitalu slyszalam

ugotowalam na wodzie w kawalkach, dalam maselko i zmiksowalam, bo mi dziec ostatnio protestuje przy grudkach i musze od nowa przyzwyczaic
u nas na szczepieniu w piątek nam go otworzyła aż Michałek zaczął płakać i potem miał całego czerwonego

Niestety niektórzy tacy są- przechwalanie się, któr dziecko więcej waży, które już siedzi, stoi, ile ma ząbków. Mnie osobiście takie coś wkurza
a najbardziej mnie wkur... to jak ktos mi mówi, że małe dzieci urodziłam (2840 i 2850) przeciez wcale tak nie jest, ze im grubsze dziecko tym bedzie zdrowsze czy cos, to jest żałosne

Moja Polusia wazy teraz 12,5 kg iw wyglada w sam raz, a jak widze takie dziewczynki w jej wieku opasłe, co ważą po 20 kg przeciez to masakra :/

Te bakterie były kiedys do wyrania na Domsestosie i moj Tz wygrał na mnie, siebie i moja mame i wszytskie takie same przysałi grypy :/ http://www.giantmicrobes.pl/grypa,246,produkt.html
wygląda może na 5 zł a nie 35 zł :/

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2012-06-10 o 23:16
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 23:20   #3000
muffinka90
Zakorzenienie

moj tez ''maly'' sie urodzil, a wcale zabiedzony teraz nie jest, ale musze przyznac, ze po porodzie przez dlugi czas wygladal jak szkielecik zaraz wrzuce jakie mial nozki chude...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości