|
|
#2941 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Rozdaliśmy pierwsze 4 zaproszenia
Sporo jest na plusie, nie ma co się spinać. Zaproszenia chyba w większości pocztą, w piątek sporo załatwicie, więc jeszcze znajdziesz czas na to, by "leżeć i pachnieć" jak radzi Nena![]() Cytat:
A co do małolaty, pomysłowe jest dziecko wow, powiedz mamie, że rewelacyjnie wygląda, no i kiecka świetna Cytat:
dla Tżta za obudzenie w porę Fajne te świeczki, aż sama zaczęłam rozkminiać...Cytat:
jestem pod wrażeniemCytat:
Ale tych foto i kamerę bym tasakiem potraktowała, jakby mogli to wleźliby im na głowę, jak można spokojnie mówić przysięgę, gdy się słyszy 1000 pstryknięć na minutę wrrr Cytat:
dasz radę!Ktoś chyba jeszcze prosił o więc trzymam hurtowo
|
|
|
#2942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Nadrobiłam wszystko, ale nie bede cytować i na wszystko odpisywać, po prostu brak ochoty ale to chyba z wypalenia materiału. U nas ze spraw ślubnych, to w środę wybieramy sie do księdza ze wszystkimi dokumentami. A teraz czas pochłania nam mieszkanie. Nie sadziłam, że tak długo nam sie z tym zejdzie. Za to wczoraj kupiliśmy meble kuchenne stwierdziliśmy, że pojedziemy do marek i inną drogą i to był błąd. Objazdy, drogi gdzie osobówki jeździć nie mogą.. Koszmar. Na miejscu nie wiedzieliśmy jakie szafki chcemy, tzn. model był wybrany ale nie sprecyzowany, potem pani żeby wszystko wyceniła, magazyn, pakowanie, i po powrót jeszcze do janek, bo czegoś nam brakowało i przy okazji kupiliśmy szafkę pod tv przeceniona o 40%, bo to z tego asortymentu wystawowego, do wymiany tam były tylko takie "naciskacze" do drzwiczek, wiec od razu zakupiliśmy także spędziliśmy tak cały dzień. Za to na tygodniu chce załatwić drobiazgi ślubne, zobaczymy jak mi to pójdzie ![]() Cytat:
mama świetnie wygląda i widze, że nie boi się butów na platformie ![]() Tak Cytat:
I przyłączam sie do dziewczyn, wyglądają na gęste ![]() I dla potrzebujących, przeważnie dla osób zaliczających egzaminy ![]() oraz spóźnione życzenia ślubującym dziewczynom w miniony weekend... Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, miłości i spełnienia marzeń Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-06-11 o 06:44 |
||
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie poniedziałkowo
![]() u mnie zimno i leje ![]() do duuupy pogoda
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jestem pewna, że sobie poradzisz ![]() I ja kochane proszę o kciuki, bo mam koło o 12
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
kciukasy sa !!!
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się poniedziałkowo
Jakiś sadysta wymyślil poniedziałek po weekendzie ![]() Pogoda do kitu... w nocy padało i teraz wszystko paruje. Jest duszno i czuć, że się powietrze przykleja do skóry... Pewnie będzie jakaś burza Dla potrzebujących masa kciukasów
|
|
|
|
#2947 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, hej
Widzę, że w całej Polsce pogoda do du...py. W Krk tak parno i duszno, że nie wytrzymałam w autobusie i musiałam wysiąść bo inaczej to by mnie z podłogi zbierali. Przeszłam spokojnie jeden przystanek i wsiadłam do następnego autobusu a tam jeszcze gorzej... i w dodatku stanęłam obok kobiety, która wszystkich wypytywała się albo o godzinę albo o drobne... Na tej podstawie ogłaszam dzisiejszy dzień jako najgorszy z możliwych poniedziałków Za wszystkie potrzebujące trzymam kciuki a PMkom z ostatniego łikendu dużego
|
|
#2948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jestem strasznie nie wyspana. Mimo, że spałam 8 godzin...
|
|
#2949 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się zbudziłam o 4 nad ranem i nie mogłam zasnąć - dopiero koło 5 przysnęłam i jak budzik zadzwonił o 6.30 to nie wiedziałam co się dzieje a jak się zorientowałam to płakać mi się chciało...
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś piękna pogoda
Świeci słoneczko a niebo kryształowe ![]() Trzymam za potrzebujace
|
#2951 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry poniedziałkowo.
dołączam do narzekających. materiału do ogarnięcia mnóstwo, egz z pedagogiki OGÓLNEJ czyli temat rzeka i wypada się uczyć wszystkiego i niczego. idę się zabić
|
#2952 |
|
Wtajemniczenie
|
hejoo
![]() pogoda do dupy leje, leje i jeszcze raz lejeja chce w końcu jakąś normalna pogodę! dla potrzebującychza mnie też trzymajcie kciuki żebym załatwiła jedną bardzo ważną dla mnie sprawę! |
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę pogody. Znowu jest u mnie szaro, mokro i ponuro. Mam nadzieję, że to już ostatni taki tydzień.
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
hej PMki
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w zeszłym tygodniu miałam taka koszmarną pogode
|
#2956 |
|
Wtajemniczenie
|
tak zmieniając temat. Potrzebuję namiary na fotoksiążkę, która okładkę będzie miała oprawioną w skórę lub w materiał skóropodobny z miejscem na zdjęcie i żeby karty były bardzo grube.
Nena dawała namiary, ale tam mają fotoksiążki na kartkach 200g/m2 a mnie interesują grubsze. Poza tym tam nie jestem w stanie znaleźć informacji czy mają w ofercie inne okładki niż nadrukowane zdjęcie...
|
|
#2957 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam Was
![]() Cytat:
I trzymam kciuki, żeby już cię tym nie ranił.Cytat:
Ale JA jest piękniejsza moim zdaniem I widziałam, że chcesz też przymierzać inne. Ja wiedziałam od początku, że nie chcę księżniczki, ale przymierzyłam i się przekonałam, że miałam rację nie chcąc![]() Z dobrym planem wszystko uda się ogarnąć Z resztą musi się udać![]() Cytat:
![]() A teściowa the best po prostu ![]() Cytat:
Moja też szuka czegoś w tym stylu i nawet powiedziała, że kupi buty na wysokim obcasie i platformie, żeby pięknie wyglądać A generalnie nosi nieco niższe![]() Cytat:
![]() Mój jeszcze nie ma nic Ale raczej kamizelki nie będzie miał. Tylko krawat.Cytat:
A świeczuszki są świetne po prostu![]() Cytat:
dla ciebieProszę bardzo ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
Tzn. że był
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej heloł
![]() Ale sobotnie Peemki będą miały upał, widziałam pogodę ![]() Czy u Was też tak leje? porażka... od wczoraj tylko pada i pada.. już mam dość Wpadłyśmy z mamą na pomysł, że zamiast wina to na sobnym stole postawimy 2 wazy z ponczem. Nie trzeba sie zastanawiać ile butelek jakiego wina itp.. To będą sobie poncz nalewać
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
te które mają mnie na FB- wsatwiłam parę zdjęc z wesela
|
#2960 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie pamiętam z tego NIC co oznacza że jest kompletnie nie przydatne a co lepsze, teraaz przedmiot ten sam a treści już kompletnie inne ![]() Cytat:
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tez ponarzekam i przytakne ze to najgorszy poniedzialek z wszystkich poniedzialkow. Telefon dzwoni od 7 rano, klienci nie maja litosci. Pogoda do
|
#2962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby się wreszcie udało, bo już ponad miesiąc od ślubu minął a pleneru niet ![]() Cytat:
Mój poniedziałek na razie nie jest zły, ale może dlatego ze pracowałam przez większość weekendu więc szoku nie doznałam
|
||
|
|
|
#2963 |
|
Wtajemniczenie
|
A mój poniedziałek przeszedł ze złego -> w gorszy!
Jak ludzie mogą być tak niedowaleni to jest nieprawdopodobne. Mamy ten masakryczny egzamin w piątek. Teraz w sobotę minioną miała ten egz. grupa krakowska i co? NIE PAMIĘTAJĄ PYTAŃ. Doznali szoku poegzaminacyjnego i mają amnezję. Ja pier&^le co to za problem powiedzieć jaki był test, albo zrobić jego zdjęcie żeby podać dalej? Co im szkodzi żeby Nam powiedzieli?
|
#2964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Cytat:
mam pytanie zy moglabys dla mnei rowniez zamowic takie swieczki ?? chętnie zgapie ale nie znam niemieckiego
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest tam teraz kącik zwany: Yes, I do! I są tam małe lampioniki, świeczki, poduszeczki na obrączki, albumy, księgi gości itp. http://www.nanunana.de/aktuelles/ja-ich-will.html dokładnie to co w linku.
|
|
#2968 | |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/wloc...wiadomosc.html Da się ? Da się ! Jakby u nas coś takiego zrobili to ilość ślubów kościelnych by się potroiła Cytat:
Brr... pogoda jest straszna. Aż mi się zachciało kubka gorącej czekolady. Trzymam kciuki za wasze egzaminy i proszę o kciuki za moje. Mam 3 w tym tygodniu i jakieś średnie nastawienie do nich.
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2970 |
|
Wtajemniczenie
|
29.99zł
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

Sporo jest na plusie, nie ma co się spinać. Zaproszenia chyba w większości pocztą, w piątek sporo załatwicie, więc jeszcze znajdziesz czas na to, by "leżeć i pachnieć" jak radzi Nena
i jakąś zastawe od cioci
dasz radę!
ale to chyba z wypalenia materiału. U nas ze spraw ślubnych, to w środę wybieramy sie do księdza ze wszystkimi dokumentami. A teraz czas pochłania nam mieszkanie. Nie sadziłam, że tak długo nam sie z tym zejdzie. Za to wczoraj kupiliśmy meble kuchenne
stwierdziliśmy, że pojedziemy do marek i inną drogą i to był błąd. Objazdy, drogi gdzie osobówki jeździć nie mogą.. Koszmar. Na miejscu nie wiedzieliśmy jakie szafki chcemy, tzn. model był wybrany ale nie sprecyzowany, potem pani żeby wszystko wyceniła, magazyn, pakowanie, i po powrót jeszcze do janek, bo czegoś nam brakowało i przy okazji kupiliśmy szafkę pod tv 
dlugosc do kolana, odpowiedni dekolt, i nawet baskinka jest
1.09.2012

leje, leje i jeszcze raz leje

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)