XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-10, 23:19   #2941
Cierpliwosc
Zadomowienie

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

Rozdaliśmy pierwsze 4 zaproszenia
Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
Zestawienie na 97 dni przed slubem

Sporo jest na plusie, nie ma co się spinać. Zaproszenia chyba w większości pocztą, w piątek sporo załatwicie, więc jeszcze znajdziesz czas na to, by "leżeć i pachnieć" jak radzi Nena
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
u mnie sie zaczynają telefony pt:"co chcielibyście dostać na ślub?" ehh glupio mi mowic.. wiem, ze od moich Rodzicow pralkę, od siostry ekspres do kawy, od babci koldry, posciele, poduszki itp i jakąś zastawe od cioci
Zrobilismy sobie to mieszkanko w PL i jeszcze nic tam nie mamy z wyposazenia, wiec sie przyda mama TZ te ciągle pyta co chcemy.. i tez chcieli nam chyba pralke kupic,.. wiec trzeba delikatnie powiedziec, ze moi kupują jekju stresuję sie takim mowieniem "co chce"..

a wiecie teściowa i TZ siostra przebila ostatnio wszystkie...
Moja siostra mnie wyznaczyła do tego, żeby mówić co chcą dostać (byłam świadkową), może Twoja też by pomogła, jeśli Tobie głupio.
A co do małolaty, pomysłowe jest dziecko dobrze, że Twój Tż od razu ten pomysł wyśmiał
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Kupilysmy sukienke dla mamy, zakiecik i buty.
wow, powiedz mamie, że rewelacyjnie wygląda, no i kiecka świetna

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
A ja kupiłam w Nanu Nana zestaw 12 małych świeczuszek jakby w kieliszkach szklanych i na każdym po literce i wychodzi z tego:
JUST <3 MARRIED
Ułoży Nam to florystka na Naszym stole na sali
dla Tżta za obudzenie w porę Fajne te świeczki, aż sama zaczęłam rozkminiać...
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Dzisiaj wyjątkowo sprawnie poszła nam runda z zapraszaniem - kolejne 20 osób zaproszone
jestem pod wrażeniem
Cytat:

ta PM ma świetny look podoba mi sie fryzurka i suknia http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=dkjZl6UikxI
No mi też, ech dlaczego zdecydowałąm się jednak na długą suknię...
Ale tych foto i kamerę bym tasakiem potraktowała, jakby mogli to wleźliby im na głowę, jak można spokojnie mówić przysięgę, gdy się słyszy 1000 pstryknięć na minutę wrrr
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziewczynki lecę spac

muszę prosić was o baaaaaardzo mocne kciuki
bo ten jutrzejszy egzamin to jakaś masakra jest nie opanowałam wszystkiego (bo 120 stron w 3 dni ciężko jest dlatego nei rozumiem jak można taki egzamin ustalać jako pierwszy zaraz po zakończonym semestrze) i wątpie w to że go zdam ale z waszymi kciukami może wydarzy się cud
dasz radę!

Ktoś chyba jeszcze prosił o więc trzymam hurtowo
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 06:42   #2942
ona8686
Zakorzenienie

Dzien dobry
Nadrobiłam wszystko, ale nie bede cytować i na wszystko odpisywać, po prostu brak ochoty ale to chyba z wypalenia materiału. U nas ze spraw ślubnych, to w środę wybieramy sie do księdza ze wszystkimi dokumentami. A teraz czas pochłania nam mieszkanie. Nie sadziłam, że tak długo nam sie z tym zejdzie. Za to wczoraj kupiliśmy meble kuchenne droga do ikei zajęła nam ponad 3h stwierdziliśmy, że pojedziemy do marek i inną drogą i to był błąd. Objazdy, drogi gdzie osobówki jeździć nie mogą.. Koszmar. Na miejscu nie wiedzieliśmy jakie szafki chcemy, tzn. model był wybrany ale nie sprecyzowany, potem pani żeby wszystko wyceniła, magazyn, pakowanie, i po powrót jeszcze do janek, bo czegoś nam brakowało i przy okazji kupiliśmy szafkę pod tv przeceniona o 40%, bo to z tego asortymentu wystawowego, do wymiany tam były tylko takie "naciskacze" do drzwiczek, wiec od razu zakupiliśmy także spędziliśmy tak cały dzień.
Za to na tygodniu chce załatwić drobiazgi ślubne, zobaczymy jak mi to pójdzie

Cytat:
poszukam

Kupilysmy sukienke dla mamy, zakiecik i buty. Mama wyglada w sukience tak jak sobie wymarzylam dlugosc do kolana, odpowiedni dekolt, i nawet baskinka jest
Niestety nie moglysmy sobie zbyt dlugo pochodzic po Bonarce, bo moj @ byl laskawy nadejsc i jednoczesnie bylo mi duszno, zimno i bolal mnie brzuch , wiec musialysmy wracac.
Ale jestesmy zadowolone z zakupow
mama świetnie wygląda i widze, że nie boi się butów na platformie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
czy wasi TŻ mają takie kompleciki kamizelka + musznik?
Tak

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Obiecane zdjęcie z fryzury probnej ;-)
Ja jestem bardzo zadowolona, bo chciałam cos takiego. Wiem, że niektore z was skrytykują że bedzie gorąco w szyje itd, ale mi sie podobaja rozpuszczone ;-) Chce tylko żeby bardziej na uszy nachodzilo, bo mam troche odstające uszy i zle sie czuję jak one wystaja ;-)
Kwiatek na razie jest fioletowy bo innego nie miała fryzjerka, ale bedzie z zywych kwiatków ;-)
Bardzo ladna I przyłączam sie do dziewczyn, wyglądają na gęste

I dla potrzebujących, przeważnie dla osób zaliczających egzaminy

oraz spóźnione życzenia ślubującym dziewczynom w miniony weekend...

Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, miłości i spełnienia marzeń

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-06-11 o 06:44
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 07:44   #2943
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

witam sie poniedziałkowo

u mnie zimno i leje
do duuupy pogoda

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 07:55   #2944
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczynki lecę spac

bo ten jutrzejszy egzamin to jakaś masakra jest nie opanowałam wszystkiego (bo 120 stron w 3 dni ciężko jest dlatego nei rozumiem jak można taki egzamin ustalać jako pierwszy zaraz po zakończonym semestrze) i wątpie w to że go zdam ale z waszymi kciukami może wydarzy się cud
Kciuki są ale jestem pewna, że sobie poradzisz

I ja kochane proszę o kciuki, bo mam koło o 12
Stary 2012-06-11, 08:10   #2945
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

kciukasy sa !!!

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 08:28   #2946
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się poniedziałkowo
Jakiś sadysta wymyślil poniedziałek po weekendzie
Pogoda do kitu... w nocy padało i teraz wszystko paruje. Jest duszno i czuć, że się powietrze przykleja do skóry... Pewnie będzie jakaś burza

Dla potrzebujących masa kciukasów
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 08:43   #2947
jagata
Wtajemniczenie

hej, hej
Widzę, że w całej Polsce pogoda do du...py. W Krk tak parno i duszno, że nie wytrzymałam w autobusie i musiałam wysiąść bo inaczej to by mnie z podłogi zbierali. Przeszłam spokojnie jeden przystanek i wsiadłam do następnego autobusu a tam jeszcze gorzej... i w dodatku stanęłam obok kobiety, która wszystkich wypytywała się albo o godzinę albo o drobne...
Na tej podstawie ogłaszam dzisiejszy dzień jako najgorszy z możliwych poniedziałków

Za wszystkie potrzebujące trzymam kciuki a PMkom z ostatniego łikendu dużego i dużo każdego dnia!
Stary 2012-06-11, 08:47   #2948
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczynki lecę spac

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Kciuki są ale jestem pewna, że sobie poradzisz

Jestem strasznie nie wyspana. Mimo, że spałam 8 godzin...

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 08:50   #2949
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

Jestem strasznie nie wyspana. Mimo, że spałam 8 godzin...
A ja się zbudziłam o 4 nad ranem i nie mogłam zasnąć - dopiero koło 5 przysnęłam i jak budzik zadzwonił o 6.30 to nie wiedziałam co się dzieje a jak się zorientowałam to płakać mi się chciało...
Stary 2012-06-11, 09:01   #2950
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

U mnie dziś piękna pogoda
Świeci słoneczko a niebo kryształowe
Trzymam za potrzebujace
Stary 2012-06-11, 09:03   #2951
a u d r e y
Wtajemniczenie

dzień dobry poniedziałkowo.
dołączam do narzekających.
materiału do ogarnięcia mnóstwo, egz z pedagogiki OGÓLNEJ czyli temat rzeka i wypada się uczyć wszystkiego i niczego.
idę się zabić
Stary 2012-06-11, 09:05   #2952
gosiulka22
Wtajemniczenie

hejoo
pogoda do dupy leje, leje i jeszcze raz leje
ja chce w końcu jakąś normalna pogodę!
dla potrzebujących
za mnie też trzymajcie kciuki żebym załatwiła jedną bardzo ważną dla mnie sprawę!
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:05   #2953
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
U mnie dziś piękna pogoda
Świeci słoneczko a niebo kryształowe
Trzymam za potrzebujace
Zazdroszczę pogody. Znowu jest u mnie szaro, mokro i ponuro. Mam nadzieję, że to już ostatni taki tydzień.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:06   #2954
madzia2306
Zakorzenienie

hej PMki

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:09   #2955
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Ja w zeszłym tygodniu miałam taka koszmarną pogode
Stary 2012-06-11, 09:16   #2956
jagata
Wtajemniczenie

tak zmieniając temat. Potrzebuję namiary na fotoksiążkę, która okładkę będzie miała oprawioną w skórę lub w materiał skóropodobny z miejscem na zdjęcie i żeby karty były bardzo grube.
Nena dawała namiary, ale tam mają fotoksiążki na kartkach 200g/m2 a mnie interesują grubsze. Poza tym tam nie jestem w stanie znaleźć informacji czy mają w ofercie inne okładki niż nadrukowane zdjęcie...
Stary 2012-06-11, 09:23   #2957
magdalennne
Wtajemniczenie

Nadrobiłam Was To teraz odpisuje

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki!

Nie dam rady was wszystkich zacytować wiec napiszę ogólnie. Bardzo dziękuj wam jeszcze raz za słowa wsparcia. Po większości wpisów widzę, że nie tylko ja mam takie zdanie. Dla mnie tak jak dla kilku dziewczyn brzuch ciążowy to intymna rzecz i też nie chciałabym żeby nasi znajomi się do niego przytulali czy dotykali bez powodu. Jeżeli dziecko kopie to jestem w stanie to zrozumieć. Druga sprawa nie pozwolę Tż mówić, że nie cieszę się z ich dziecka bo to ja byłam tą osobą która była przy Kasi jak pierwszy raz poroniła, pomagałam jej się pozbierać byłam jedną z pierwszych osób które wiedziały o ciąży, oglądały zdjęcia. Nie jestem tez zazdrosna, mogłabym być jakbyśmy się starali i byśmy nie mieli dziecka, ale nie w sytuacji kiedy wiem, że na razie nie możemy bo musimy czekać do października.
Kocurku nie obrażam się, nie jestem tego typu osobą i wiem też, że każdy ma prawo do swojego zdania. Trochę się nie zgadzam z twoją opinią, że zabraniam sie mu cieszyć ich szczęściem. Ja poprosiłam go tylko żeby nie robił tego w mojej obecności i uwierzcie mógłby.
Wczoraj podróż do Katowic była ciężka bo całą drogę nie rozmawialiśmy. Szło głośno radio chyba dla zabicia myśli i tyle. Przyjechaliśmy na miejsce ja nie wytrzymałam i przytuliłam się do niego. Wtedy wszytko zeszło ze mnie i było dobrze. Nie chciałam też psuć znajomym dnia naszym zachowaniem. Było super, spędziliśmy miło czas i o północy pojechaliśmy do domu. Jak przyjechaliśmy mówię mu, że chyba powinniśmy porozmawiać. Zaczęłam od tego , że nie podoba mi się jego zachowanie "wychodzę bo jest problem". Kiedyś tak nie robił. Zapytałam go gdzie będzie wychodził jak już będziemy mieszkać razem. Powiedział, że się postara tak nie robić. Później zaczęliśmy rozmawiać o tej sytuacji. Wytłumaczyłam mu, że ja nie siedzę w domu i myślę jaki to będziemy mieć problem tylko te prowokowane przez niego sytuacji wzbudzają u mnie takie myśli. On nadal nie potrafi tego zrozumieć. Zapytałam go co by było jakby np zobaczył, że jej mąż mnie przytula i stwierdził, że nie byłby zadowolony. Stanęło na tym, że Tż stwierdził że jego zachowanie jest odruchowe i nie obiecuje mi nic bo nie chce żebym się rozczarowała ale postara się tak nie robić.Zobaczymy.
A co do tego czy rozmawialiśmy co będzie jak się nie uda to oczywiście, że tak. Oboje mamy taką świadomość i wiemy, że tak może się zdarzyć i oboje stwierdziliśmy, że damy sobie radę razem jakby taka sytuacja zaistniała. Normalnie Tż jest bardzo dużym wsparciem dla mnie we wszystkim.
cieszę się bardzo, że się dogadaliście I trzymam kciuki, żeby już cię tym nie ranił.

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
JA, ale zostawiam sobie margines do przymiarek. w ostateczności ( gdyby ja mi się totalnie na mnie nie spodobał) będzie jak ta zienia, ale nie od zienia
Bardzo ładna też Ale JA jest piękniejsza moim zdaniem I widziałam, że chcesz też przymierzać inne. Ja wiedziałam od początku, że nie chcę księżniczki, ale przymierzyłam i się przekonałam, że miałam rację nie chcąc

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
Zestawienie na 97 dni przed slubem
Z dobrym planem wszystko uda się ogarnąć Z resztą musi się udać

Cytat:
u mnie sie zaczynają telefony pt:"co chcielibyście dostać na ślub?"

a wiecie teściowa i TZ siostra przebila ostatnio wszystkie...
No z tymi prezentami to faktycznie może niezręcznie... My np mieszkamy razem od 2 lat i większość rzeczy do mieszkania po prostu musieliśmy sobie kupić. Przydałoby się nam nowe łóżko, ale raczej o nie nikogo nie poproszę

A teściowa the best po prostu

Cytat:
kupilysmy sukienke dla mamy, zakiecik i buty. Mama wyglada w sukience tak jak sobie wymarzylam dlugosc do kolana, odpowiedni dekolt, i nawet baskinka jest
Niestety nie moglysmy sobie zbyt dlugo pochodzic po Bonarce, bo moj @ byl laskawy nadejsc i jednoczesnie bylo mi duszno, zimno i bolal mnie brzuch , wiec musialysmy wracac.
Ale jestesmy zadowolone z zakupow
Pięknie twoja mama wygląda Moja też szuka czegoś w tym stylu i nawet powiedziała, że kupi buty na wysokim obcasie i platformie, żeby pięknie wyglądać A generalnie nosi nieco niższe

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
spieszę donieść, że sztyft compeed jest mocno przereklamowany. Dziś na podróż założyłam nowiutkie sandałki (płaskie) ale z paskami i bałam się że mogą mnie obetrzeć więc obsmarowałam się tym sztyftem. W drodze z dworca do hotelu (jakieś 15 minut pieszo) nabawiłam się dwóch otarć. Jestem zła Mimo że sztyft był obecny w tych miejscach, bo skóra w tym miejscu jest z taką jakby powłoczką.
To chyba nie kupuję

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
czy wasi TŻ mają takie kompleciki kamizelka + musznik?
Mój jeszcze nie ma nic Ale raczej kamizelki nie będzie miał. Tylko krawat.

Cytat:
A ja kupiłam w Nanu Nana zestaw 12 małych świeczuszek jakby w kieliszkach szklanych i na każdym po literce i wychodzi z tego:
JUST <3 MARRIED
Ułoży Nam to florystka na Naszym stole na sali

o dokładnie te:
http://www.nanunana.de/typo3temp/pics/ae55f2245c.jpg

tyle że to z niemieckiego Nanu Nana bo w pl nie mają online shopu
Gratuluję zakupów A świeczuszki są świetne po prostu

Cytat:
dziewczynki lecę spac

dla ciebie

Cytat:
Proszę bardzo

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
dzień dobry poniedziałkowo.
dołączam do narzekających.
materiału do ogarnięcia mnóstwo, egz z pedagogiki OGÓLNEJ czyli temat rzeka i wypada się uczyć wszystkiego i niczego.
idę się zabić
Miałam na I roku i pamiętam tylko Taksonomię celów Niemieri (która jak się później okazało jest nie przydatna do niczego) i podział metod Tzn. że był
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:23   #2958
MiciaKicia
Zakorzenienie

Hej hej heloł
Ale sobotnie Peemki będą miały upał, widziałam pogodę

Czy u Was też tak leje? porażka... od wczoraj tylko pada i pada.. już mam dość a muszę iść na pocztę...

Wpadłyśmy z mamą na pomysł, że zamiast wina to na sobnym stole postawimy 2 wazy z ponczem. Nie trzeba sie zastanawiać ile butelek jakiego wina itp.. To będą sobie poncz nalewać

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:29   #2959
madzia2306
Zakorzenienie

te które mają mnie na FB- wsatwiłam parę zdjęc z wesela

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:31   #2960
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Miałam na I roku i pamiętam tylko Taksonomię celów Niemieri (która jak się później okazało jest nie przydatna do niczego) i podział metod Tzn. że był
ja na I roku na licencjacie też miałam nie pamiętam z tego NIC co oznacza że jest kompletnie nie przydatne a co lepsze, teraaz przedmiot ten sam a treści już kompletnie inne

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Hej hej heloł
Ale sobotnie Peemki będą miały upał, widziałam pogodę

Czy u Was też tak leje? porażka... od wczoraj tylko pada i pada.. już mam dość a muszę iść na pocztę...

Wpadłyśmy z mamą na pomysł, że zamiast wina to na sobnym stole postawimy 2 wazy z ponczem. Nie trzeba sie zastanawiać ile butelek jakiego wina itp.. To będą sobie poncz nalewać
a do obiadu? chyba że nie organizujecie do obiadu wina, to inna sprawa
Stary 2012-06-11, 09:33   #2961
ladystar
Zakorzenienie

To ja tez ponarzekam i przytakne ze to najgorszy poniedzialek z wszystkich poniedzialkow. Telefon dzwoni od 7 rano, klienci nie maja litosci. Pogoda do , a to dopiero poczatek dnia

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:37   #2962
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Dziewczynki z 16stego - TVN mówił, że od czwartku coraz cieplej a sobota upalna - 31 stopni nadają
właśnie też słyszałam ze pogoda ma się poprawiać od drugiej połowy tygodnia, więc wstępnie umówiliśmy się na plener na piątek oby się wreszcie udało, bo już ponad miesiąc od ślubu minął a pleneru niet

Cytat:
Napisane przez (kicia);34625080[COLOR=Red
]
[/COLOR]bo ten jutrzejszy egzamin to jakaś masakra jest nie opanowałam wszystkiego (bo 120 stron w 3 dni ciężko jest dlatego nei rozumiem jak można taki egzamin ustalać jako pierwszy zaraz po zakończonym semestrze) i wątpie w to że go zdam ale z waszymi kciukami może wydarzy się cud

Cytat:

Mój poniedziałek na razie nie jest zły, ale może dlatego ze pracowałam przez większość weekendu więc szoku nie doznałam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:44   #2963
a u d r e y
Wtajemniczenie

A mój poniedziałek przeszedł ze złego -> w gorszy!
Jak ludzie mogą być tak niedowaleni to jest nieprawdopodobne.
Mamy ten masakryczny egzamin w piątek. Teraz w sobotę minioną miała ten egz. grupa krakowska i co? NIE PAMIĘTAJĄ PYTAŃ. Doznali szoku poegzaminacyjnego i mają amnezję. Ja pier&^le co to za problem powiedzieć jaki był test, albo zrobić jego zdjęcie żeby podać dalej? Co im szkodzi żeby Nam powiedzieli?
Stary 2012-06-11, 09:52   #2964
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
właśnie też słyszałam ze pogoda ma się poprawiać od drugiej połowy tygodnia, więc wstępnie umówiliśmy się na plener na piątek oby się wreszcie udało, bo już ponad miesiąc od ślubu minął a pleneru niet

Mój poniedziałek na razie nie jest zły, ale może dlatego ze pracowałam przez większość weekendu więc szoku nie doznałam
oj też pracowałam w weekend, ale inni nie pracowali i dziś szału du...py podostawali!
Stary 2012-06-11, 09:54   #2965
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Mamy ten masakryczny egzamin w piątek. Teraz w sobotę minioną miała ten egz. grupa krakowska i co? NIE PAMIĘTAJĄ PYTAŃ. Doznali szoku poegzaminacyjnego i mają amnezję. Ja pier&^le co to za problem powiedzieć jaki był test, albo zrobić jego zdjęcie żeby podać dalej? Co im szkodzi żeby Nam powiedzieli?
ehh skądś to znam.. ludzie są podli i mysla tylko o sobie
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:56   #2966
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem

Cytat:
zwykla zlosliwosc i chamstwo

mam pytanie zy moglabys dla mnei rowniez zamowic takie swieczki ?? chętnie zgapie ale nie znam niemieckiego

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:03   #2967
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czołgiem

zwykla zlosliwosc i chamstwo

mam pytanie zy moglabys dla mnei rowniez zamowic takie swieczki ?? chętnie zgapie ale nie znam niemieckiego
Kawuś ja to kupiłam w polskim poczciwym Nanu Nana w Bonarce.
Jest tam teraz kącik zwany: Yes, I do! I są tam małe lampioniki, świeczki, poduszeczki na obrączki, albumy, księgi gości itp.
http://www.nanunana.de/aktuelles/ja-ich-will.html
dokładnie to co w linku.
Stary 2012-06-11, 10:03   #2968
chocolate muffin
Rozeznanie

Witam dziewczynki

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/wloc...wiadomosc.html

Da się ? Da się ! Jakby u nas coś takiego zrobili to ilość ślubów kościelnych by się potroiła

Cytat:
Coraz częstsze zjawisko... każdy patrzy na siebie i choćby nie wiem co drugiemu nie pomoże, bo dlaczego inni maja mieć łatwiej..

Brr... pogoda jest straszna. Aż mi się zachciało kubka gorącej czekolady.

Trzymam kciuki za wasze egzaminy i proszę o kciuki za moje. Mam 3 w tym tygodniu i jakieś średnie nastawienie do nich.
Stary 2012-06-11, 10:04   #2969
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Kawuś ja to kupiłam w polskim poczciwym Nanu Nana w Bonarce.
Jest tam teraz kącik zwany: Yes, I do! I są tam małe lampioniki, świeczki, poduszeczki na obrączki, albumy, księgi gości itp.
http://www.nanunana.de/aktuelles/ja-ich-will.html
dokładnie to co w linku.
a ile zapłaciłas ??

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:09   #2970
a u d r e y
Wtajemniczenie

29.99zł

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości