Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 cz.16:) - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-10, 23:29   #2581
littlemary
Rozeznanie

Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c

Ogólnie z pracą w szkolnictwie jest krucho. Tak jak mówi burlesque90, może sytuacja się polepszy, ale to kwestia kilku lat.

Just awesome!
littlemary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 23:32   #2582
burlesque90
Zakorzenienie

Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c

Cytat:
Napisane przez littlemary Pokaż wiadomość
Ogólnie z pracą w szkolnictwie jest krucho. Tak jak mówi burlesque90, może sytuacja się polepszy, ale to kwestia kilku lat.
Sytuacja musi się polepszyć, bo nie chcę żyć na utrzymaniu TŻta
Ale naprawdę teraz się rodzi więcej dzieci już. Więc jak one psiągną wiek przedszkolny i szkolny, to już będzie dobrze Tylko żeby potem się utrzymało to, a najlepiej, żeby dzieci w ogóle więcej było

Też idę spać, bo oczy mi się same zamykają już:p Do jutrzejszego wieczoru Pa!

Edytowane przez burlesque90
Czas edycji: 2012-06-10 o 23:34
burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 23:35   #2583
littlemary
Rozeznanie

To i ja znikam Dobranoc

Just awesome!
Stary 2012-06-11, 07:25   #2584
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
Sytuacja musi się polepszyć, bo nie chcę żyć na utrzymaniu TŻta
Ale naprawdę teraz się rodzi więcej dzieci już. Więc jak one psiągną wiek przedszkolny i szkolny, to już będzie dobrze Tylko żeby potem się utrzymało to, a najlepiej, żeby dzieci w ogóle więcej było

Też idę spać, bo oczy mi się same zamykają już:p Do jutrzejszego wieczoru Pa!
Niestety się nie utrzyma - teraz jest ciut więcej urodzeń, bo wyż z lat 80 rodzi dzieci, ale to już się kończy. Widać to też po tym, że liczba ślubów już się zmniejsza.

Witam z rana dziś trzeba jechać z remontem dalej, a ja kurde powinnam się zabrać za moją magisterkę

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 07:50   #2585
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
sliczna i jaka cena
Stary 2012-06-11, 08:04   #2586
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Niestety się nie utrzyma - teraz jest ciut więcej urodzeń, bo wyż z lat 80 rodzi dzieci, ale to już się kończy. Widać to też po tym, że liczba ślubów już się zmniejsza.

Witam z rana dziś trzeba jechać z remontem dalej, a ja kurde powinnam się zabrać za moją magisterkę
No dokładnie, mam takie samo zdanie żeby jakoś podskoczyć w statystykach to większość musiałaby mieć po 2-3 dzieci lub więcej, a to jednak rzadko tak wygląda

To jesteś potrzebna przy remoncie?

Bry, ale parszywa pogoda oczywiście zniknęłam wczoraj, bo wyciągnęli nas na mecz i wracaliśmy w nocy na nóżkach, a była taka upiorna burza, że szok już nie wspomnę o tym, że mimo parasoli mieliśmy wszyściuteńko przemoczone, łącznie z majtkami :P
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 08:26   #2587
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Kurczę to może ja w czerwcu od razu złapię mamuśkę za rączkę i poszukam u siebie wyprzedaży.... Za takie pieniądze to mogłabym kupić kieckę. Wgl myślę że jak znajdę do 1500zł taką jaką będę chciała to mową kupię a jak nie znajdę w tej cenie to będę szukać na all..... Choć nie powiem że nie kusza mnie te aukcje o których pisałyśmy wcześniej...
Dobry pomysł Na wyprzedażach spokojnie możesz znaleźć cudeńko do 1500zł Ale musisz się pospieszyć

Cytat:
Jak byłam świadkową, to miałam ciemnofioletową sukienkę. I wyglądałam tak I własna siostra, czyli PMka, kazała mi ją kupić Ja uwazam, że nie można świadkowej kazać iść w takim czy innym kolorze (oprócz bieli i czerni), bo ona musi się w tym dobrze czuć i wyglądać przecież
Ja powiedziałam mojej, że podobają mi się pastele i poparła mnie, więc z takich będziemy wybierać

Cytat:
ja fociam, wiec mnie 12 czeka
To się wykosztujesz

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z miasta, dzisiaj w Trollu, Top Secret i Ravelu było -50% na wszystko kupiłam sobie taką koszulę http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr...i_rekaw/5/0/15 na żywo ma żywsze kolory i leży super i jeszcze w Ravelu kupiłam TŻtowi koszulę, za którą zamiast 100 zł dałam 50 zł
Super

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
jak bylismy wczoraj na rynku to byla tam rerezentacja anglii.
no nie powiem bo swietnie sie rezentowalki w graniturach
Ej.... Ja też byłam na rynku i nie widziałam ich Kiedy byli?

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Wszystkie w ferworze euro na pewno
A ja znalazłam stylizację, która baaardzo mi się podoba- tylko pewnie bukiet zmieniłabym za bardziej biało-pastelowy
Macie pomysł skąd można wziąć podobną sukienkę?
Śliczna Wiele firm ma w swoich kolekcjach krótkie sukienki podobne widziałam chyba w kolekcji Agnes

Cytat:
Śliczne

Cytat:
Zauważyłam że wszyscy faceci mają boskie rzęsy Tylko czemu ja takich nie mam?
Bo my codziennie używamy tuszu do rzęs i nam się niszczą od niego

Cytat:
ja też
haha pamiętam jak miałam plastry z woskiem po raz pierwszy i mój TŻ spał jak chciałam sobie włosy na nogach tym powyrywać, to najpierw wzięłam i TŻtowi przykleiłam plaster na klate i wyrwałam mu włosy
Cytat:
ł
nawet się nie obudził, tylko sobie chrapnął stwierdziłam więc że widocznie nie boli

Padłam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-11, 08:43   #2588
marta1881
Zakorzenienie

Hej
Co do pracy w szkolnictwie, a raczej w przedszkolach to u nas jest jej pełno, dla osób z min licencjatem i rocznym doświadczeniem:/

I znów pogoda pod psem...:/
Jaki wynik jutrzejszego meczu dziewczynki?
Stary 2012-06-11, 08:43   #2589
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
No dokładnie, mam takie samo zdanie żeby jakoś podskoczyć w statystykach to większość musiałaby mieć po 2-3 dzieci lub więcej, a to jednak rzadko tak wygląda

To jesteś potrzebna przy remoncie?

Bry, ale parszywa pogoda oczywiście zniknęłam wczoraj, bo wyciągnęli nas na mecz i wracaliśmy w nocy na nóżkach, a była taka upiorna burza, że szok już nie wspomnę o tym, że mimo parasoli mieliśmy wszyściuteńko przemoczone, łącznie z majtkami :P
Teoretycznie nie jestem, ale jak to z chłopami "podaj mi metr", "gdzie jest śrubokręt" itd.

U mnie się rozpadało na całego jakieś 2 godziny temu i tak ma być cały dzień ;/

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:02   #2590
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Alejka13 zdecydowanie przejdź się do porządnej brafitterki. Ja na przykład zawsze nosiłam "słynne" 75B, a teraz noszę 65DD, w porywach do 70C I naprawdę jest dużo wygodniej
Bo podobno rozmiar 75B nie istnieje! Są tylko źle dobrane biustonosze Kobieta, która faktycznie ma obwód 75, miałaby miseczkę w okolicach E, a nie B

Cytat:
Staniki kupuje tu: http://www.ewa-michalak.pl/ najczęściej (uwaga na obwody, bo są bardzo ciasne), ale majtek już nie, bo sa jakieś wysokie i mi nie leżą. Kupowałam też tu: http://new.dopasowana.iai-shop.com/ ale ostatnio jakoś mały u nich wybór.
Planuję starpless EM na ślub kupić

Cytat:
szczerze mowiac nie widzialam ladnych poduszek tekstylnych
Ja też, dlatego chcę z żywych kwiatów

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
No i jestem, zachęcona przez jedną z PMek. Nie chce się wpraszać, ale chętnie dołącze:-D może coś o nas... Hm... Znamy się od 2006r. Ja mam 24lat a tz 26. Ślub 22czerwca. Nie wiem co jeszcze;-)
Witamy

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
http://www.madonna.pl/pl/w.php?s=18 Zakochałam się... Gdyby nie ta cena za model salonowy
Cuuuudo A spójrz na cenę pierwotną

Cytat:
Napisane przez blondii91 Pokaż wiadomość
Śliczna

Cytat:
Oszalała chyba. I chyba chciała odzyskać 100% ceny zakupu nowej sukni. Bo obstawiam, że suknia kosztowała w salonie ok. 5000zł. Ja bym jej za darmo nie chciała.

Cytat:
Moja była

Cytat:
http://karina.net.pl/kolekcja_2012/h.../650/daga.html mell mierzylam ta i jeszcze odobna z odpinanym ramiaczkiem.

pozytywnie wspominam ten salon
Nie podobają mi się falbany - zbyt "zakręcone". Na Pasażu Weneckim byłaś? Ja niezbyt pozytywnie, bo poraziła mnie cena jednej sukni, a panie były niezbyt zainteresowane mną i kazały mi sobie samej szukać na wieszakach.

Cytat:
Mi też się nie podobają te suknie, ale dla mnie wygrywa ten San Patrick, nie Cascada
Z resztą takie kroje nie są dla mnie
Ja mam wrażenie, że San Patrick skraca sylwetkę i przy moich 164cm w takiej sukni wyglądałabym komicznie

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
O Boże
Mój TŻ wyszedł z pod prysznica i tańczy nago śpiewając Koko koko euro spoko

Cytat:
Patrzam na te kiecki i wszystkie ładne... na teraz ta jest moją faworytką ale nie wiem ile kosztuje i jak będzie na mnie wyglądać... Chciałabym z wyprzedarzy ją kupić jak będzie mało kosztować ale wątpię że mi się uda...
http://www.papamichel.pl/rarita/hamar.htm
Piękna

Cytat:
moją faworytką co do sukni to na razie jest ta

tylko siebie w niej nie widzę
Jadę ją mierzyć w środę I również jest moją faworytką Boję się troszkę tylko objętości, ale zobaczymy

Cytat:
Przypomniało mi się, jak w podstawówce miałam przedmiot 'Przygotowanie do życia w rodzinie" prowadzony przez kobietę, ktora miała wtedy 8 (sic!) dzieci. I 11-letnim dzieciom (edit: znaczy nam na lekcji) tlumaczyła, że antykoncepcja to jak niszczenie niedojrzałego kasztana. I rozgniatala go nogami z komentarzem: "a taki mógł być piękny"
Cytat:
Opowieść jest dłuższa: mieliśmy skrzynkę, do ktorej można bylo włożyć karteczkę z pytaniem. I ona poźniej na te pytania odpowiadała. Jak latwo się domyślić, wrzucane były głównie pytania dla jaj. I kiedyś znalazło się pytanie pt. Jak golić okolice intymne?
Odpowiedz: no chyba tam jak każde inne, nigdy nie probowałam.
A potem zafundowała nam opowieść o tym, jak będąc nastolatką postanowila się pozbyć włosów z nog pumeksem! I w wannie szorowała tak długo, że następnego dnia obudziła się nie tylko bez włosów, ale też bez więszości skóry (zaskoczenie...). A puenta była: "No, i już nigdy potem nie mialam problemu z włosami na nogach".
O fuck Co za wariatka

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
HejPrzyszłam dać tylko znak życiaJestem padnięta . Wczoraj miałam ciężki dzieć - niedość, że okazało się, że niepotrzebnie przyjechałam do szkoły to mieliśmy wypadek busem , którym wracałam do domu. Kierowca wyprzedzał samochód i wjechaliśmy czołowo w autobusLudzie trochę się poobijali a ja uderzyłam głową o siedzenie i trochę teraz mnie kręgosłup boli
Kochana całe szczęście, że to się tylko tak skończyło i nic Ci się nie stało
Stary 2012-06-11, 09:14   #2591
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Bo podobno rozmiar 75B nie istnieje! Są tylko źle dobrane biustonosze Kobieta, która faktycznie ma obwód 75, miałaby miseczkę w okolicach E, a nie B

Ja też, dlatego chcę z żywych kwiatów

Witamy

Cuuuudo A spójrz na cenę pierwotną

Śliczna

Oszalała chyba. I chyba chciała odzyskać 100% ceny zakupu nowej sukni. Bo obstawiam, że suknia kosztowała w salonie ok. 5000zł. Ja bym jej za darmo nie chciała.

Moja była

Nie podobają mi się falbany - zbyt "zakręcone". Na Pasażu Weneckim byłaś? Ja niezbyt pozytywnie, bo poraziła mnie cena jednej sukni, a panie były niezbyt zainteresowane mną i kazały mi sobie samej szukać na wieszakach.

Ja mam wrażenie, że San Patrick skraca sylwetkę i przy moich 164cm w takiej sukni wyglądałabym komicznie

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Piękna

Jadę ją mierzyć w środę I również jest moją faworytką Boję się troszkę tylko objętości, ale zobaczymy

O fuck Co za wariatka

Kochana całe szczęście, że to się tylko tak skończyło i nic Ci się nie stało

bylam mierzyc straples em ale nie bardzo mi sie spodobal
mam swojego faworyta. marzy mi sie ten z zalacznika rowniez jest em ale projekt sprzed powstania sklepu
tak bylam w pasazu weneckim ja bylam bardzo zadowolona. wybralam sobie suknie z katalogu do mierzenia i od razu mi powiedziala o jedej ze jest droga i w rzeczywistosci wyglada inaczej no i miala racje. suknie za 6000 wygladala komletnie inaczej obslugiwala mnie w karinie babeczka po 40. falbany na katalogowym faktycznie zakrecone. ale widzialas zdejcie na mnie i nie wygladaly tak. jest naisane ze jest dostepna w monie

sama nie wyobrazam sobie innej poduszki niz z zywych kwiatów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-11, 09:22   #2592
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Hej! Wróciłam, ale się Ciastem objadłam. Do mojej bratanicy przychodzi koleżanka i dzisiaj już o godzinie 10 była u nich w domu, a o 17 bratowa dosłownie wyprosiła ją z domu, bo ta nawet się nie wybierała. nawet obiad u nich je. siostrzenica chodzi do przedszkola, a ta koleżanka do 1klasy i rodzice się wcale się nie interesują gdzie jest. mieszka 2 ulice dalej i sama chodzi po mieście. jak brat odbiera o 16 córkę z przedszkola, to ta już pod blokiem czeka u nich.
Miałam w dzieciństwie taką koleżankę Co gorsza mieszkała piętro nad nami i nie raczyła chodzić na obiad. Na szczęście jej mama była dobrą znajomą mojej i w końcu moja nie wytrzymała i jej grzecznie powiedziała, co o tym myśli

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
raczej wszystkie są z takiej "ceratki" więc łatwo się czyszczą .
A szukam tego krzesełka dla bratanicy
Moja szwagierka kupiła te i jest rewelacyjne Czerwone mają
http://allegro.pl/maxx-wypas-krzesel...381657179.html

Cytat:
I naprawdę przy obecnym wyżu demograficznym nie ma perspektyw na pracę? Aż ciężko w to uwierzyć...
.
Niestety nie, bo coraz więcej przedszkoli i szkół zamykają Ja to usłyszałam jak chciałam CV składać, że w okręgu nie mam po co tego robić, bo zamykają kilka szkół i oni muszą zatrudnić ludzi stamtąd
Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość

Dokładnie
Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Hej
Co do pracy w szkolnictwie, a raczej w przedszkolach to u nas jest jej pełno, dla osób z min licencjatem i rocznym doświadczeniem:/

I znów pogoda pod psem...:/
Jaki wynik jutrzejszego meczu dziewczynki?
Gdzie taki raj gdzie praca w tym zawodzie jest??

Witam się z rana
Kochane od razu proszę kciuki na godzinę 15, bo mam egzamin I stresa okropnego Poza tym dziś wyniki tego nieszczęśnego egzaminu, co do którego nie mam pewności czy zdałam

Świadkowa ze swym mężczyzną wczoraj posiedzieli do 23 A w sobotę idziemy na mecz do pubu

Ja właśnie dlatego nie idę na mgr z pedagogiki, bo wiem, że to bez sensu

Jak dla mnie to te całe poduszeczki pod obrączki, to zbędny wydatek

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2012-06-11 o 09:23
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:25   #2593
perfuzja
Zakorzenienie

Hej dziewczyny!
Wstałam i powoli zbieram się do wyjścia, ale na dworze znowu jest brzyydko...

Cytat:
Kupiłam sobie właśnie strapeless EM z myślą o ślubie. W rozmiarze... 75B I jest dobry!
perfuzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:34   #2594
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
Ósemka mi rośnie na przeciwólowych jestem cały dzien, nic nie mogę jeść, bo mało co otwieram buzię -tak wtrącę w rozmowę
Mojemu tż też rośnie i też cierpi

Cytat:
Napisane przez Alejka13 Pokaż wiadomość
O, dziewczynki, ale produkujecie Ja to jestem naj naj młodszą Pmką
I też będzie zdziwienie, ale my po prostu czujemy ten czas, każdy ma go w sowim czasie
W ogóle to jakbyście widziały gdzieś niedrogie i ładne suknie księżniczki to będę wdzięczna za info/ linki
A o zębach nawet nie mówcie, brrr...
Herm's Ruth i Caramel w Madonnie na wyprzedaży po 999zł są Śliczne są

Cytat:
Napisane przez Alejka13 Pokaż wiadomość
Będąc panną młodą będę miała 20/21 lat Taką podstawówkową parą już byliśmy i baaaaaardzo się z tego cieszę
Moja mama: nie, nie, jesteście jeszcze młodzi, po studiach ślub, najlepiej pod 30
Mama TŻta: e, ja to bym się nie zdziwiła, jak któregoś dnia przyjdziecie i powiecie, że już jesteście po ślubie
Ja w dniu ślubu będę miała 21 lat, ale po północy już 22 lata
Rodzice mówią, że najwyższa pora, bo już tyle jesteśmy razem, koleżanki się dziwią, że za wcześnie.

Cytat:
Tak mnie dziś refleksja naszla na temat kościoła. Jesteście wierzące? Chodzićie do kościoła? Bo ja właśnie wierząca jestem ale do kościoła to tylko w większe święta chodzę. Tż to prawie wcale nie chodzi. Chyba dziś go wyciągnę, jakąś taka mnie dziwna potrzeba naszla:-P
Jesteśmy wierzący i chodzimy do kościoła. Ostatnio nie w każdą niedzielę, bo mamy mało czasu - ja mam szkołę. Ale w instytucję Kościoła nie wierzę. I bierzemy ślub kościelny, bo wierzymy w Boga.

Cytat:
http://alexdekor.pl/CMS/index.php?page=Bukiety_Slubne Pierwsze 3 I 2 i 3 w 3 rzędzie. W ogóle sliczne ma bukiety - np w 5 rzędzi ten różowy

Chyba u niej zamówię bukiet - to firma z mojego miasta Jenny Aniołek, która była PMką 2011 i nie raz tu pisała, miała od niej dekoracje z kwiatów
Jejku jakie cuda!!!! Dowaliłaś z tym Teraz to już się całkiem nie zdecyduję na bukiet Mam zapisanych prawie 200 i teraz jeszcze te pozapisuję Ale część idzie do usunięcia, bo zmieniła mi się wizja

Cytat:
Napisane przez littlemary Pokaż wiadomość
Małe pytanko: Czy prosiłyście już kogoś na świadków? Kiedy planujecie to zrobić?
Tak, jakiś miesiąc temu

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
a tak wogóle to wpadłam wczoraj an pomysł jak uatrakcyjnić nasze wesele.
wymyśliłam dwie opcje
pierwsza to wata cukrowa- zamówić sobie tak np na 3 godziny ten sprzęt z obsługą, a niech się dzieciaki nacieszą. problem: wszystko się będzie kleić

drugi pomysł to pan który maluje karykatury - wczoraj byłam na imprezie, gdzie właśnie były te dwie atrakcje. no i właśnie był jakiś malarz, który za 5 zł malował karykatury. miał mega kolejki, ale naprawdę robił to świetnie i z wyczuciem. wszyscy sie śmiali i byli mega ciekawi jak też ich przedstawi. sama się skusiłam i wzięłam ulotkę. tez myślałam żeby go to tak np w ramach atrakcji tak na 3 h wziąć. tylko nie wiem ile taka przyjemność w jednym i drugim wypadku kosztuje.
co o tym sądzicie?
Wg mnie wesele to nie przedstawienie i takie atrakcje jak sztuczne ognie, wypuszczanie lampionów, pokazy tańca, szczudlarze, komicy, wata cukrowa, pokazy barmańskie czy te karykatury, to do cyrku, a nie na wesele. Ludzie mają się po prostu dobrze bawić. Ma być dobra muzyka, wtedy żadne inne atrakcje nie są potrzebne. U nas na wesele idzie się z zamiarem potańczenia, a nie atrakcji.

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Byliśmy dzisiaj z TŻ obejrzeć kościół w pobliżu naszej weselnej sali. Nadmienię, że TŻ jest z miejscowości A, ja z miejscowości B, a wesele jest w miejscowości C (pomiędzy wszystkimi jest ok. 20 km, taki trójkąt ). Bierzemy pod uwagę dwa kościoły - jeden 3 km od mojego domu, drugi kilkaset metrów od sali. Oba ładne, jasne, dość skromne i niezbyt duże (właśnie czegoś takiego szukaliśmy). Żaden z nich nie jest dla nas parafią. No i mamy dylemat
-jasne wnętrze
-wielkość
-możliwość dekoracji
-rzeźby, obrazy itp
Na to bym zwracał uwagę, bo to ma najistotniejsze znaczenie przy foto i video. Nam nasz kamerzysta powiedział, że jeżeli kościół jest ciekawy, to on może zrobić fajny film nawet z całej mszy. Bo jak w kościele są tylko gołe ściany, to ile można filmować gości?

Cytat:
I dziwna motywacja do sprzedaży

Cytat:
bylam mierzyc straples em ale nie bardzo mi sie spodobal
mam swojego faworyta. marzy mi sie ten z zalacznika rowniez jest em ale projekt sprzed powstania sklepu
tak bylam w pasazu weneckim ja bylam bardzo zadowolona. wybralam sobie suknie z katalogu do mierzenia i od razu mi powiedziala o jedej ze jest droga i w rzeczywistosci wyglada inaczej no i miala racje. suknie za 6000 wygladala komletnie inaczej obslugiwala mnie w karinie babeczka po 40. falbany na katalogowym faktycznie zakrecone. ale widzialas zdejcie na mnie i nie wygladaly tak. jest naisane ze jest dostepna w monie

sama nie wyobrazam sobie innej poduszki niz z zywych kwiatów
Mnie "obsługiwała" jakaś młoda lala
Stary 2012-06-11, 09:34   #2595
littlemary
Rozeznanie

Dzień dobry

Dziś mam wolny dzień! Przeczytam magisterkę, wydrukuję ją, a później może wyciągnę TŻ do miasta na jakąś kawkę

Mam ostatnio ochotę upiec jakieś ciasto. Kupiłam truskawki, może coś wyczaruję

U mnie od rana piękne słońce, zobaczymy jak długo się utrzyma.

FlightlessBird - trzymam

Just awesome!
Stary 2012-06-11, 09:35   #2596
extassy
Zakorzenienie

ale to tak ci wyszlo z kalkulatora i wyliczen czy strzelalas w "swoj" rozmiar
Stary 2012-06-11, 09:40   #2597
moniczka_2010
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny. Nie mam sił Wam odpisywać ale nadrobiłam grzecznie... Powiem tyl;ko tyle że fotelik do karmienia który któraś wkleiła jest super i wart ceny na pewno- i mówi to mama z doświadczeniem.
A poza tym to jestem chora... tzn wszystko mnie boli- a najbardziej głowa i mam trochę przytkany nos. Czuję się okropnie... Nie mam sił i chęci na nic...
Stary 2012-06-11, 09:43   #2598
melleczka
Zakorzenienie

To teraz ja napiszę
Sobotni egzamin zaliczony na 3
Świadkowa mi się na maksa wkręciła Mamy razem wybierać dla niej sukienkę I pytała czy odpowiada mi długa, prosta sukienka dla niej Ja mam tylko wymóg, żeby była w pastelowym kolorze Pytała o wstążeczki dla panów i powiedziała, że nie ma dla niej rzeczy niemożliwych i choćby miała całą Polskę obdzwonić to znajdzie mi takie jak ja chcę (proste z kryształkiem na środku). Pytała co sądzimy o tym wielkim balonie z którego wylatuje dużo małych baloników, ale nam się to raczej nie podoba i wolimy bańki mydlane Powiedziała, że ona nam coś wymyśli Nawet nie wiedziałam, że tak się w to zaangażuje Miło bardzo Oglądałyśmy moją galerię sukien i mało co jej się podoba Jak ona będzie brała ślub to musi mieć chyba suknię wg indywidualnego projektu, bo jak słowo daję - nie wyprodukowali takiej dla niej Ta Cascada jej się niby podoba, ale może dlatego, że jej zapowiedziałam na początku, że to właśnie ta, którą jadę mierzyć I bukiety też mało które jej się podobają Oj będzie

Mama mnie pytała wczoraj czy ta suknia co jedziemy mierzyć to ta używana Powiedziałam, że nie, i że ja kupię taką suknię jaka mi się podoba i koniec kropka. Przyznała mi rację - z tym, że jestem uparta i, że kupię taką jak mi się będzie podobać Do używanej dalej się nie przekonała

Wczoraj byliśmy na rynku w Krakowie i zajrzeliśmy do kilku jubilerów na Floriańskiej Na początku miały być półokrągłe i takie też się podobały tż, ja byłam bardziej za płaskimi Ale potem powiedziałam tż, że wydaje mi się, że te półokrągłe pogrubiają i skracają palce - przyznał mi rację i chyba oboje jesteśmy teraz za płaskimi. Ale w 100% nie jestem przekonana Nie myślałam, że to będzie taka ciężka decyzja
Pani w jednym z salonów powiedziała nam, że jeśli cho9dzi o grawer to ten fabryczny, drukowany jest o wiele trwalszy od tego pisanego (ozdobną czcionką).
Stary 2012-06-11, 09:46   #2599
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Pani w jednym z salonów powiedziała nam, że jeśli cho9dzi o grawer to ten fabryczny, drukowany jest o wiele trwalszy od tego pisanego (ozdobną czcionką).
Ja mam pisany tą ozdobną czcionką już 5 lat i nie ma śladu żeby coś z nim było nie tak. Jest jak nowy. Nie wiem czemu tak powiedziała... może za 20 lat się wytrze ale po takim czasie to można nowy zrobić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-11, 09:47   #2600
melleczka
Zakorzenienie

Dziewczyny teraz przeglądam tą galerię bukietów co wkleiła Flight i tam w tle macie sweterki do sukni - księżniczek, a także białe pończochy do butów z odkrytymi palcami i kolorowych Można sobie podpatrzeć
Stary 2012-06-11, 09:49   #2601
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny teraz przeglądam tą galerię bukietów co wkleiła Flight i tam w tle macie sweterki do sukni - księżniczek, a także białe pończochy do butów z odkrytymi palcami i kolorowych Można sobie podpatrzeć
Nie mam sił już szukać tego linku. Wkleisz jeszcze raz?
Stary 2012-06-11, 09:51   #2602
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
A dziękuję bardzo
Ale znów są białe wazony...nie zleje się w jedno?może krem z delikatnym różem?

hmm mówisz że ściany malinowe? No to może ten róż, ale to musiałabyś na zywo zobaczyć jak to będzie wyglądac

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
ja ostatnio też mam świra na punkcie oglądania tatuaży

Witaj

uuuu.... zasiedzieli się

Czuję się już lepiej Trochę kark mnie boli ale wydaje mi się, że od tego uderzenia coś sobie naciągnęłam.

Dobry wieczórNadrabiałam Was chyba z 3 godzinyMiałam 30 stron do nadrobienia. Rozpisałyście się nieźle przez ten weekendNa początku się naśmiałam jak pisałyście do depilowaniu swoich Tż-tów
Jestem wkurzona niemiłosiernie bo okazało się, że mam źle napisany tytuł profesora na stronie tytułowej w pracy i teraz musze wszystko rozbindowywać i dołozyć prawidłową stronęA to też kosztuje. Ale na szczęście mam już te kartki podpisane także moge powiedzieć, że mam już pracę zaakceptowaną i za 2 tygodnie zawiozę ją do dziekanatu i finitoWpisy w indeksie też mam prawie wszystkie
Wkurzyłam się jeszcze bo Tż miał problemy z tym, żeby móc dzisiaj wrócić z tej pracy sezonowej(umawiał się, że przyjeżdża tylko pomóc w weekend, wraca do domu w niedzielę i jedzie z powrotem w środę) baba mu powiedziała, że nie może jechac bo nie dadzą sobie bez niego radyA on nie wziła nawet więcej ciuchówTak się wku.rwiłam bo ma tyle spraw jeszzce do załatwienia przed rozpoczęciem tego sezonu, że masakra... A jeszcze jutro ostatecznie mieliśmy iśc zaklepać tą salę w końcu!!Coraz bardziej się boję, że już terminy wrześniowe będą zajęteJak nie pójdziemy zaklepać jutro albo we wtorek to szału dostanę
Noo... wygadałam się...

Aha i dziękuję za troskę dziewczyny
za pracę

i żeby się udało z salą

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
wertuję allegro i jest tyle ślicznych krzesełek do karmienia że nie wiem na które się zdecydować

dobranoc
hmm a oni chcą to krzesełko juz teraz? Bo moja siostra ma takie drewniane, które się rozkłada na stolik i krzesełko jak dziecko jest starsze i bliźniaki mają już ponad 5 lat i ciągle przy tym jedzą
ale to takie krzesełko jak dziecko już siedzi
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:51   #2603
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
dziwna sprawa że aż tyle tansza ta suknia
Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
trzymajcie za mnie kciuki na jutrzejszym egzaminie
muszę go zdać w 1 terminie, bo drugi wypada mi w dniu ślubu
trzymam

Cytat:
Kochane od razu proszę kciuki na godzinę 15, bo mam egzamin I stresa okropnego Poza tym dziś wyniki tego nieszczęśnego egzaminu, co do którego nie mam pewności czy zdałam
trzymam

Dzień dobry
Byłam rano u gina - wszystko ok wiec ciągle nie wiadomo co mi jest
przepisał mi jakieś leki, ale nie wiem czy je wykupię, bo skoro cyto wyszło ok to czemu mam pakować jakieś leki
no i leje deszcz i ogólnie mam dzień do du.py
Stary 2012-06-11, 09:51   #2604
melleczka
Zakorzenienie

I wiecie co? Raczej zrezygnuję z koloru przewodniego. Bo to zgłupieć można, żeby dopasować wszystko tak, żeby pasowało do nas, do sali, do kościoła i do samochodu
Mi się podobają bukiety w żywych kolorach i takie też raczej będą dla mnie i świadkowej, chłopakom też będą pasować butonierki w żywych kolorach. Na salę wydaje mi się, że pasują delikatne dekoracje, więc kwiaty będą raczej w jasnych kolorach. W kościele muszą być jasne, bo inne mi nie pasują. Jedyne co to w jednej tonacji utrzymam całą papeterię
Stary 2012-06-11, 09:53   #2605
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:

Gdzie taki raj gdzie praca w tym zawodzie jest??
Okolice stolicy. Jeśli masz wykształcenie i doświadczenie to pełno tego.

Melleczka już nie mogę doczekać się środowej relacji
Stary 2012-06-11, 09:53   #2606
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam sił już szukać tego linku. Wkleisz jeszcze raz?
Proszę:
http://alexdekor.pl/CMS/index.php?page=Bukiety_Slubne
Stary 2012-06-11, 09:54   #2607
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz sobie zobaczę

http://www.alexdekor.pl/CMS/start.html

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-11, 09:54   #2608
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
To teraz ja napiszę
Sobotni egzamin zaliczony na 3
Świadkowa mi się na maksa wkręciła Mamy razem wybierać dla niej sukienkę I pytała czy odpowiada mi długa, prosta sukienka dla niej Ja mam tylko wymóg, żeby była w pastelowym kolorze Pytała o wstążeczki dla panów i powiedziała, że nie ma dla niej rzeczy niemożliwych i choćby miała całą Polskę obdzwonić to znajdzie mi takie jak ja chcę (proste z kryształkiem na środku). Pytała co sądzimy o tym wielkim balonie z którego wylatuje dużo małych baloników, ale nam się to raczej nie podoba i wolimy bańki mydlane Powiedziała, że ona nam coś wymyśli Nawet nie wiedziałam, że tak się w to zaangażuje Miło bardzo Oglądałyśmy moją galerię sukien i mało co jej się podoba Jak ona będzie brała ślub to musi mieć chyba suknię wg indywidualnego projektu, bo jak słowo daję - nie wyprodukowali takiej dla niej Ta Cascada jej się niby podoba, ale może dlatego, że jej zapowiedziałam na początku, że to właśnie ta, którą jadę mierzyć I bukiety też mało które jej się podobają Oj będzie
no ale to że świadkowej się coś nie podoba to co? Przecież to Tobie ma sie podobać
Stary 2012-06-11, 09:56   #2609
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Melleczka już nie mogę doczekać się środowej relacji
Relacja będzie dopiero w czwartek rano raczej, bo w środę wrócę późno pewnie

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
no ale to że świadkowej się coś nie podoba to co? Przecież to Tobie ma sie podobać
No oczywiście Dlatego jak mi powiedziała, że jej się długie welony nie podobają, to od razu powiedziałam, że mi się podobają i raczej taki będzie
Stary 2012-06-11, 09:57   #2610
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
sweterek z tego co widzę ładny (będę musiała jeszcze raz w domu zobaczyć bo w pracy mam lapka i c*uja tu widać
i nigdy nie przekonam się do ponczoch/rajstop do butów z odkrytymi palcami chocby to było i 6den bez szwu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości