|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c
Ogólnie z pracą w szkolnictwie jest krucho. Tak jak mówi burlesque90, może sytuacja się polepszy, ale to kwestia kilku lat.
|
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c
Cytat:
![]() Ale naprawdę teraz się rodzi więcej dzieci już. Więc jak one psiągną wiek przedszkolny i szkolny, to już będzie dobrze Tylko żeby potem się utrzymało to, a najlepiej, żeby dzieci w ogóle więcej było![]() Też idę spać, bo oczy mi się same zamykają już:p Do jutrzejszego wieczoru Pa!
Edytowane przez burlesque90 Czas edycji: 2012-06-10 o 23:34 |
|
|
|
|
#2583 |
|
Rozeznanie
|
To i ja znikam
Dobranoc
|
|
|
|
#2584 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
Witam z rana dziś trzeba jechać z remontem dalej, a ja kurde powinnam się zabrać za moją magisterkę
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2586 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
żeby jakoś podskoczyć w statystykach to większość musiałaby mieć po 2-3 dzieci lub więcej, a to jednak rzadko tak wygląda To jesteś potrzebna przy remoncie? Bry, ale parszywa pogoda oczywiście zniknęłam wczoraj, bo wyciągnęli nas na mecz i wracaliśmy w nocy na nóżkach, a była taka upiorna burza, że szok już nie wspomnę o tym, że mimo parasoli mieliśmy wszyściuteńko przemoczone, łącznie z majtkami :P
|
|
|
|
|
#2587 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wyprzedażach spokojnie możesz znaleźć cudeńko do 1500zł Ale musisz się pospieszyć![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kiedy byli?Cytat:
Wiele firm ma w swoich kolekcjach krótkie sukienki podobne widziałam chyba w kolekcji Agnes![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Padłam
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Co do pracy w szkolnictwie, a raczej w przedszkolach to u nas jest jej pełno, dla osób z min licencjatem i rocznym doświadczeniem:/ I znów pogoda pod psem...:/ Jaki wynik jutrzejszego meczu dziewczynki?
|
|
#2589 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
![]() U mnie się rozpadało na całego jakieś 2 godziny temu i tak ma być cały dzień ;/
|
|
#2590 | |||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobieta, która faktycznie ma obwód 75, miałaby miseczkę w okolicach E, a nie B![]() Cytat:
![]() Ja też, dlatego chcę z żywych kwiatów Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oszalała chyba. I chyba chciała odzyskać 100% ceny zakupu nowej sukni. Bo obstawiam, że suknia kosztowała w salonie ok. 5000zł. Ja bym jej za darmo nie chciała.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Boję się troszkę tylko objętości, ale zobaczymy![]() Cytat:
Cytat:
Co za wariatkaCytat:
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam mierzyc straples em ale nie bardzo mi sie spodobal mam swojego faworyta. marzy mi sie ten z zalacznika rowniez jest em ale projekt sprzed powstania sklepu tak bylam w pasazu weneckim obslugiwala mnie w karinie babeczka po 40. falbany na katalogowym faktycznie zakrecone. ale widzialas zdejcie na mnie i nie wygladaly tak. jest naisane ze jest dostepna w monie![]() sama nie wyobrazam sobie innej poduszki niz z zywych kwiatów
|
|
|
#2592 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co gorsza mieszkała piętro nad nami i nie raczyła chodzić na obiad. Na szczęście jej mama była dobrą znajomą mojej i w końcu moja nie wytrzymała i jej grzecznie powiedziała, co o tym myśli Cytat:
![]() http://allegro.pl/maxx-wypas-krzesel...381657179.html Cytat:
Ja to usłyszałam jak chciałam CV składać, że w okręgu nie mam po co tego robić, bo zamykają kilka szkół i oni muszą zatrudnić ludzi stamtąd ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witam się z rana ![]() Kochane od razu proszę kciuki na godzinę 15, bo mam egzamin I stresa okropnego Poza tym dziś wyniki tego nieszczęśnego egzaminu, co do którego nie mam pewności czy zdałam ![]() Świadkowa ze swym mężczyzną wczoraj posiedzieli do 23 A w sobotę idziemy na mecz do pubu Ja właśnie dlatego nie idę na mgr z pedagogiki, bo wiem, że to bez sensu ![]() Jak dla mnie to te całe poduszeczki pod obrączki, to zbędny wydatek
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2012-06-11 o 09:23 |
|||||
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Wstałam i powoli zbieram się do wyjścia, ale na dworze znowu jest brzyydko... Cytat:
I jest dobry!
|
|
|
|
|
#2594 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Śliczne sąCytat:
Rodzice mówią, że najwyższa pora, bo już tyle jesteśmy razem, koleżanki się dziwią, że za wcześnie. Cytat:
Cytat:
Teraz to już się całkiem nie zdecyduję na bukiet Mam zapisanych prawie 200 i teraz jeszcze te pozapisuję Ale część idzie do usunięcia, bo zmieniła mi się wizja![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
-wielkość -możliwość dekoracji -rzeźby, obrazy itp Na to bym zwracał uwagę, bo to ma najistotniejsze znaczenie przy foto i video. Nam nasz kamerzysta powiedział, że jeżeli kościół jest ciekawy, to on może zrobić fajny film nawet z całej mszy. Bo jak w kościele są tylko gołe ściany, to ile można filmować gości? Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2595 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Dziś mam wolny dzień! Przeczytam magisterkę, wydrukuję ją, a później może wyciągnę TŻ do miasta na jakąś kawkę Mam ostatnio ochotę upiec jakieś ciasto. Kupiłam truskawki, może coś wyczaruję ![]() U mnie od rana piękne słońce, zobaczymy jak długo się utrzyma. FlightlessBird - trzymam
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
ale to tak ci wyszlo z kalkulatora i wyliczen czy strzelalas w "swoj" rozmiar
|
|
#2597 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny. Nie mam sił Wam odpisywać ale nadrobiłam grzecznie... Powiem tyl;ko tyle że fotelik do karmienia który któraś wkleiła jest super i wart ceny na pewno
.A poza tym to jestem chora... tzn wszystko mnie boli- a najbardziej głowa i mam trochę przytkany nos. Czuję się okropnie... Nie mam sił i chęci na nic...
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz ja napiszę
![]() Sobotni egzamin zaliczony na 3 ![]() Świadkowa mi się na maksa wkręciła Mamy razem wybierać dla niej sukienkę I pytała czy odpowiada mi długa, prosta sukienka dla niej Ja mam tylko wymóg, żeby była w pastelowym kolorze Pytała o wstążeczki dla panów i powiedziała, że nie ma dla niej rzeczy niemożliwych i choćby miała całą Polskę obdzwonić to znajdzie mi takie jak ja chcę (proste z kryształkiem na środku ). Pytała co sądzimy o tym wielkim balonie z którego wylatuje dużo małych baloników, ale nam się to raczej nie podoba i wolimy bańki mydlane Powiedziała, że ona nam coś wymyśli Nawet nie wiedziałam, że tak się w to zaangażuje Miło bardzo Oglądałyśmy moją galerię sukien i mało co jej się podoba Jak ona będzie brała ślub to musi mieć chyba suknię wg indywidualnego projektu, bo jak słowo daję - nie wyprodukowali takiej dla niej Ta Cascada jej się niby podoba, ale może dlatego, że jej zapowiedziałam na początku, że to właśnie ta, którą jadę mierzyć I bukiety też mało które jej się podobają Oj będzie![]() Mama mnie pytała wczoraj czy ta suknia co jedziemy mierzyć to ta używana Powiedziałam, że nie, i że ja kupię taką suknię jaka mi się podoba i koniec kropka. Przyznała mi rację - z tym, że jestem uparta i, że kupię taką jak mi się będzie podobać![]() Do używanej dalej się nie przekonała![]() Wczoraj byliśmy na rynku w Krakowie i zajrzeliśmy do kilku jubilerów na Floriańskiej Na początku miały być półokrągłe i takie też się podobały tż, ja byłam bardziej za płaskimi Ale potem powiedziałam tż, że wydaje mi się, że te półokrągłe pogrubiają i skracają palce - przyznał mi rację i chyba oboje jesteśmy teraz za płaskimi. Ale w 100% nie jestem przekonana Nie myślałam, że to będzie taka ciężka decyzja Pani w jednym z salonów powiedziała nam, że jeśli cho9dzi o grawer to ten fabryczny, drukowany jest o wiele trwalszy od tego pisanego (ozdobną czcionką).
|
#2599 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny teraz przeglądam tą galerię bukietów co wkleiła Flight i tam w tle macie sweterki do sukni - księżniczek, a także białe pończochy do butów z odkrytymi palcami i kolorowych
Można sobie podpatrzeć
|
#2601 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam sił już szukać tego linku. Wkleisz jeszcze raz?
|
#2602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za pracę ![]() i żeby się udało z salą Cytat:
![]() ale to takie krzesełko jak dziecko już siedzi
|
|||
|
|
|
#2603 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że aż tyle tansza ta suknia Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Byłam rano u gina - wszystko ok wiec ciągle nie wiadomo co mi jest ![]() przepisał mi jakieś leki, ale nie wiem czy je wykupię, bo skoro cyto wyszło ok to czemu mam pakować jakieś leki ![]() no i leje deszcz i ogólnie mam dzień do du.py
|
|||
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
I wiecie co? Raczej zrezygnuję z koloru przewodniego. Bo to zgłupieć można, żeby dopasować wszystko tak, żeby pasowało do nas, do sali, do kościoła i do samochodu
Mi się podobają bukiety w żywych kolorach i takie też raczej będą dla mnie i świadkowej, chłopakom też będą pasować butonierki w żywych kolorach. Na salę wydaje mi się, że pasują delikatne dekoracje, więc kwiaty będą raczej w jasnych kolorach. W kościele muszą być jasne, bo inne mi nie pasują. Jedyne co to w jednej tonacji utrzymam całą papeterię
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Okolice stolicy. Jeśli masz wykształcenie i doświadczenie to pełno tego.
Melleczka już nie mogę doczekać się środowej relacji
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.alexdekor.pl/CMS/start.html
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Relacja będzie dopiero w czwartek rano raczej, bo w środę wrócę późno pewnie
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
Dlatego jak mi powiedziała, że jej się długie welony nie podobają, to od razu powiedziałam, że mi się podobają i raczej taki będzie
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nigdy nie przekonam się do ponczoch/rajstop do butów z odkrytymi palcami chocby to było i 6den bez szwu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

Tylko żeby potem się utrzymało to, a najlepiej, żeby dzieci w ogóle więcej było
Pa!
już nie wspomnę o tym, że mimo parasoli mieliśmy wszyściuteńko przemoczone, łącznie z majtkami :P
Kiedy byli?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nasz najpiękniejszy dzień