|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Cytat:
w dzień nie dawałam rady pisać (no chyba że w czytelni, ale w domu nie było szans) i uczyłam się też nocami, bo generalnie wolałam mieć wszystko na świeżo i naukę zaczynałam nie wcześniej niż dwa dni przed egzaminami, nigdy nie uczyłam się np. dwa tygodnie przed egzaminem |
|
|
|
|
#482 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
no, ja, jak postanowilam oddac w srode prace magisterska, siedzialam od niedzieli przez wszystkie kolejne noce, pracowalam do 8 - 9 rano, a potem szlam spac .
|
|
|
#483 |
|
po prostu Em :)
|
Dziwią mnie ludzie jadący zatłoczoną częścią dla pieszych ignorując pustą ścieżkę rowerową.
Spotkałam dziś takich kilkunastu.
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie, że wiele osób na siłę używa do końca kosmetyk, który im nie odpowiada, zamiast zużyć do czegoś innego, jeśli szkoda im wyrzucać - np szampon, który można zużyć do prania czy odżywkę do golenia nóg
![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-06-10 o 16:42 |
|
|
|
#485 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja zużywam, no chyba że już jest bardzo beznadziejny, ale tak to bym połowę musiała wyrzucić albo użyć do prania. |
|
|
|
|
#486 |
|
Raczkowanie
|
Dziwią mnie dziewczyny, które są bardzo przeciętnej urody (jak ja) a przy wyborze mężczyzny kierują się jedynie wyglądem i poniżej Ronaldo nie zejdą.
Później taka jedna z drugą wypisuje w internecie rozpaczliwe posty o samotności i braku chęci do życia, bo książę z bajki jednak się nie zjawił. Musiałam to napisać, bo mam taką jedną znajomą na tapecie i powoli tracę cierpliwość do jej "przebierania" w facetach, którzy... no jakoś nie chcą się nią zainteresować, nie wiedzieć czemu. |
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzę w tym nic dziwnego. To, że super przystojniacy oglądają sie tylko za skończonymi pięknościami to nie do końca prawda. Znam wiele związkowych mezaliansów, gdy jedna strona jest znacznie atrakcyjniejsze od drugiej. Więc mimo wszystko można.
Poza tym nawet wśród przeciętnych są tacy bardziej na plus i tacy zdecydowanie na minus. Każdy patrzy według swoich upodobań. Nie rozumiem, dlaczego przeciętna dziewczyna ma sie rzucać na brzydala. Bo nie jest idealna i jest sama? Toż to typowa desperacja.
|
|
#488 |
|
Raczkowanie
|
Nie chodzi o to, żeby brać pierwszego lepszego faceta z ulicy, ale odrzucanie wszystkich, którzy mają urodę poniżej Ronaldo to mała przesada, przynajmniej dla mnie. Ty oczywiście masz prawo do innego zdania
![]() Poza tym to ta dziewczyna jest nieszczęśliwa, nie ja. Ona sobie robi krzywdę i spędza samotne wieczory od wielu, wielu lat. I znów napiszę, masz prawo twierdzić, że to jest OK. Mnie to dziwi i też mam do tego prawo
|
|
|
|
#489 |
|
Zadomowienie
|
Zresztą czy wygląd jest najważniejszy? O ile ktoś ma fajny charakter i np. dba o siebie, a brzydota wynika z takich kwestii, których się nie da zmienić, to nie widzę w tym nic dziwnego.
O wiele bardziej dziwią mnie zaniedbani, śmierdzący faceci, którzy idą z kolegami ulicą i co chwilę pokazują na jakąś dziewczynę, mówiąc: - tej to bym nie tknął - ooo, tą bym brał Fajnie - ciekawe tylko, czy te dziewczyny by w ogóle zwróciły na nich uwagę
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
o 13 już się uczyłam!!!
![]() Wszak wydrukowanie materiałów+przygotowanie flamastrów to rytuał i połowa sukcesu!
|
#491 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
![]() Ja czasem pytam czy ktoś inny nie chce, ale zwykle kończy się na tym, że wyrzucam. Wiem, że niby można prać w szamponie, ale jakoś nie widzę sensu. |
|
|
|
|
#492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ja uważam, że to nie jest jej wina i nie ma się co dziwić, nie da się zaniżyć swoich "standardów". Ja sama nie jestem jakąś pięknością, a bardzo rzadko jakiś mężczyzna odpowiada mi z wyglądu. Niestety nic na to nie poradzę, nie da się zmusić do tego, żeby ktoś nas minimalnie pociągał fizycznie, albo nawet nie odpychał Oczywiście sądzę, że kiedyś pozna kogoś, w kim zakocha się z charakteru i nie będzie zastanawiała się nad wyglądem, ale bycie takim "wybrednym" bardzo utrudnia randkowanie i poznawanie potencjalnych kandydatów, wiem po sobie. Dodatkowo jak już ktoś odpowiada mi z wyglądu, to zwykle szybko dochodzę do wniosku, że jest niezbyt bystry, pusty itp., nie dlatego, że jest ładny, po prostu co do charakteru też mam duże wymagania, sama uważam się za osobę inteligentną i muszę mieć o czym z nim porozmawiać... Nie jest łatwo być wybrednym. Mam koleżanki, które co chwile mają kogoś na oku, albo są w związkach i często zastanawiam się jak to możliwe, że taka fajna laska bierze się ciągle za takich "byle jakich" kolesi, ale gdzieś tam w środku zazdroszczę im tego, że tak łatwo przychodzi im to wszystko. Właśnie mi się przypomniało, tak odnośnie tematu ![]() Ostatnio koleżanka pokazywała mi cały folder zdjęć swoich kolegów, którzy wg. niej są przystojni, sporo ich było... ŻADEN moim zdaniem nie był nawet minimalnie atrakcyjny i na żadnego nie zwróciłabym uwagi.
13.03.2013 Prawo jazdy 30.03.2013 Pierwszy własny samochód Edytowane przez lagerfeldised Czas edycji: 2012-06-11 o 11:56 |
|
|
|
|
#493 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Za to dziwi mnie wybieranie partnera jedynie ze względu na wygląd... Zwłaszcza jak ktoś jest już po szkole podstawowej Wygląd jest ważny, ale on nie wystarczy do stworzenia szczęśliwego związku Cytat:
Inna sprawa, że tego jęczenia w necie nie rozumiem. Jak ktoś wie, czego chce i wie, do czego dąży, to nie jęczy wiecznie, że nikogo nie ma... Co innego wyżalić się w gorszym momencie, a co innego wiecznie narzekać... Takie narzekanie mi wygląda na pozę och, taka wspaniała jestem, a nigdzie nie ma faceta, który by mi dorównał wspaniałością
|
|
#494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisze robiłam bo odkąd wizaż zawładnął moimi kosmetykami to nie mam problemów z tym, że któryś jest beznadziejny. Ale dawniej tak robiłam. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#495 |
|
Zadomowienie
|
Mnie dziwi szał na Euro, no dajcie spokój nagle wszyscy są wielkimi kibicami
Rano przychodzę do szkoły i na "cześć" usłyszałam -oglądałaś euro? -yyy nie -nie jesteś patriotką?! ![]() W życiu może pół meczu obejrzałam to i na euro nie będę robić wyjątków. Umarłabym z nudów ![]() Koleżanka robi osiemnastkę w sobotę, zaprasza dziewczyny mówi co jest w planie imprezy i nagle ktoś mówi "Ale mecz obejrzymy?". Ja się tam mnie znam ale myślałam, że na urodziny przychodzi się świętować a nie mecze oglądać
|
#496 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ewentualnie wrócić na mecz do domu. Jak dla mnie za dużo zachodu, żeby jedna osoba sobie mecz obejrzała(większość aż tak się piłką nie interesuje i mogą jeden mecz opuścić).No ogólnie to też nie mam nic przeciwko oglądaniu meczy na urodzinach jeśli większość osób zaproszonych interesuje się piłką Ale żeby z góry zakładać, że reszta się dopasuje do tej jednej, która chce oglądać, to trochę dziwne jak dla mnie
|
|
#498 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
To tak jakby oczekiwać, że ktoś zaniży swoje wymagania odnośnie do charakteru partnera . I dziwić się, że dziewczyna odrzuca kolejnego buraka
|
|
#499 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam takie samo zdanie jak Finlora - dziwi mnie zachowanie : " ten kosmetyk zupełnie mi nie odpowiada, ale muszę zużyć". Dlaczego robić sobie samemu krzywdę ? Cytat:
Również nie rozumiem stwierdzeń typu : trzeba dać szansę, bo nie wygląd zewnętrzny jest ważny . Jeśli facet od razu nie wpadnie mi w oko {abstrahując od subiektywnego pojęcia : uroda}, nic nie kliknie, drugiej szansy nie daję . Bo i po co ? To że np. przeczytał w oryginale Iliadę, nie przesłoni mi jego niepociągającego dla mnie wyglądu zewnętrznego . |
||
|
|
|
#501 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ale są też skrajne przypadki, jak mój szwagier. Cytat:
|
|||
|
|
|
#502 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#503 |
|
Raczkowanie
|
Nareszcie ktos kto tez tak uwaza
on mi przypomina wiewióre, serio!A tak btw, dziwia mnie czasem tutaj osoby, ktore zawsze udzielaja sie w watkach politycznych i typowo "serio" i probouja pouczac wszystkich z milionami cytatow, ktorych nikt nie czyta i to biadolenie ze na wizazu poziom tego i owego jest taki niski i brak wiedzy o tym o tym. Lol, i zadnych refleksji, ze ow mądrala pisze to na forum wizazu wlasnie, na podforum plotkowym, do jakby nie bylo glownie plotek. Ale nie ma to jak głaskac ego nie tam gdzie trzeba
Edytowane przez JeanHarlow Czas edycji: 2012-06-12 o 13:06 |
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest fajna zabawa, można się pozakładać i w ogóle...
|
|
|
|
|
#505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwią mnie osoby, które robią technika farmacji i mówią, że mają dokładnie tyle samo do nauczenia się co przyszli magistrzy farmacji. Podobnie ci, którzy studiują zdrowie publiczne/pielęgniarstwo/położnictwo i uważają, że mają tyle samo nauki co na lekarskim, a nawet więcej.
Nie rozumiem i się dziwię.
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio widziałam u jednej koleżanki wypisaną listę cech fizycznych wymarzonego faceta: oczywiście zadbane, umięśnione ciało, przystojny itp itd, szkoda tylko że zapomniała żeby najpierw wymagać od siebie a potem od kogoś innego a najbardziej rozwaliło mnie na tej liście pożądanych cech, cytuję: "duże stopy i nos (wiadomo :p ) "
|
|
|
#508 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie foch "dlaczego na mnie nie zaczekaliście?" w sytuacji gdy znajoma sobie pali, a my wychodzimy z budynku i idziemy do domu. Każdy z nas rozchodzi sie w inną stronę po raptem 200 metrach. Nie wiem dlaczego miałabym czekać te kilka minut- żeby iść razem taki kawałeczek drogi? Ale często słyszę takie pretensje.
|
|
#510 |
|
Mrs Mrau
|
Jak można sądzic,że wuwuzele to coś fajnego.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

Na facebooku spokój, na wizażu cisza, nikt nie biega po domu i nie rozprasza. Kawa albo herbata i jazda
.
Spotkałam dziś takich kilkunastu.