Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-10, 14:13   #481
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

Cytat:
Napisane przez ladylajla Pokaż wiadomość
Co do uczenia się w nocy czy rano na parę godzin przed egzaminem to próbowałam i w moim przypadku był to kiepski pomysł.. Ale uwielbiam pisać w nocy, moja praca licencjacka powstawała między 23 a 3 nad ranemNa facebooku spokój, na wizażu cisza, nikt nie biega po domu i nie rozprasza. Kawa albo herbata i jazda
Moje prace licencjacka i magisterska też powstawały w nocy
w dzień nie dawałam rady pisać (no chyba że w czytelni, ale w domu nie było szans)

i uczyłam się też nocami, bo generalnie wolałam mieć wszystko na świeżo i naukę zaczynałam nie wcześniej niż dwa dni przed egzaminami, nigdy nie uczyłam się np. dwa tygodnie przed egzaminem
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 15:00   #482
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez JeanHarlow Pokaż wiadomość
Dziwia mnie osoby, ktore na allegro wysylaja wlasnie propozycje ceny do sprzedawcy, szczegolnie ze zwykle sa one smieszne i chyba nie do konca zgodne z regulaminem. Kiedys wydaje mi sie, ze tak nie bylo, nie az tak czesto, a ostatnio to jakas plaga, np dajmy na to sprzedaje buty ze skory, zalozone kilka razy za 300zl, bo kosztowaly 400 jako nowe (taki przyklad) i dostaje wiadomosci typu "daje za te buciki 190zl" (bo to zawsze są "buciki", "butki" itd ). Ludzie nie maja wstydu, albo maja sprzedajacego za pazernego desperata, albo nie wiem co, ale to irytujace.
ja ogolnie nie mam nic przeciwko propozycjom, byle byly rozsadne. a wszystkie inne opisujemy w watku o bulwersach na Perfumach^^.

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Moje prace licencjacka i magisterska też powstawały w nocy
no, ja, jak postanowilam oddac w srode prace magisterska, siedzialam od niedzieli przez wszystkie kolejne noce, pracowalam do 8 - 9 rano, a potem szlam spac.
Stary 2012-06-10, 16:33   #483
emememsik
po prostu Em :)

Dziwią mnie ludzie jadący zatłoczoną częścią dla pieszych ignorując pustą ścieżkę rowerową. Spotkałam dziś takich kilkunastu.
Stary 2012-06-10, 16:40   #484
Finlora
Zakorzenienie

Dziwi mnie, że wiele osób na siłę używa do końca kosmetyk, który im nie odpowiada, zamiast zużyć do czegoś innego, jeśli szkoda im wyrzucać - np szampon, który można zużyć do prania czy odżywkę do golenia nóg

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2012-06-10 o 16:42
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:30   #485
megamag
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _Juliette_ Pokaż wiadomość
Też mnie rozwalił wątek, o którym piszesz
"Bo cyganka miała mi zrobić krzyżyk w portfelu na spełnienie wróżby"
Też się tak kiedyś dałam naciągnąć, miałam przeraźliwego kaca, mój mózg umarł, a ona podeszła i gadała. Chciałam tylko żeby sobie poszła. Do dziś mi wstyd.

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, że wiele osób na siłę używa do końca kosmetyk, który im nie odpowiada, zamiast zużyć do czegoś innego, jeśli szkoda im wyrzucać - np szampon, który można zużyć do prania czy odżywkę do golenia nóg
Ja zużywam, no chyba że już jest bardzo beznadziejny, ale tak to bym połowę musiała wyrzucić albo użyć do prania.
megamag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:56   #486
Tilluviel
Raczkowanie

Dziwią mnie dziewczyny, które są bardzo przeciętnej urody (jak ja) a przy wyborze mężczyzny kierują się jedynie wyglądem i poniżej Ronaldo nie zejdą.
Później taka jedna z drugą wypisuje w internecie rozpaczliwe posty o samotności i braku chęci do życia, bo książę z bajki jednak się nie zjawił.

Musiałam to napisać, bo mam taką jedną znajomą na tapecie i powoli tracę cierpliwość do jej "przebierania" w facetach, którzy... no jakoś nie chcą się nią zainteresować, nie wiedzieć czemu.
Tilluviel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:06   #487
BioIvO
Zakorzenienie

Nie widzę w tym nic dziwnego. To, że super przystojniacy oglądają sie tylko za skończonymi pięknościami to nie do końca prawda. Znam wiele związkowych mezaliansów, gdy jedna strona jest znacznie atrakcyjniejsze od drugiej. Więc mimo wszystko można.
Poza tym nawet wśród przeciętnych są tacy bardziej na plus i tacy zdecydowanie na minus. Każdy patrzy według swoich upodobań. Nie rozumiem, dlaczego przeciętna dziewczyna ma sie rzucać na brzydala. Bo nie jest idealna i jest sama? Toż to typowa desperacja.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:32   #488
Tilluviel
Raczkowanie

Nie chodzi o to, żeby brać pierwszego lepszego faceta z ulicy, ale odrzucanie wszystkich, którzy mają urodę poniżej Ronaldo to mała przesada, przynajmniej dla mnie. Ty oczywiście masz prawo do innego zdania

Poza tym to ta dziewczyna jest nieszczęśliwa, nie ja. Ona sobie robi krzywdę i spędza samotne wieczory od wielu, wielu lat.
I znów napiszę, masz prawo twierdzić, że to jest OK. Mnie to dziwi i też mam do tego prawo
Tilluviel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:36   #489
reverse
Zadomowienie

Zresztą czy wygląd jest najważniejszy? O ile ktoś ma fajny charakter i np. dba o siebie, a brzydota wynika z takich kwestii, których się nie da zmienić, to nie widzę w tym nic dziwnego.

O wiele bardziej dziwią mnie zaniedbani, śmierdzący faceci, którzy idą z kolegami ulicą i co chwilę pokazują na jakąś dziewczynę, mówiąc:
- tej to bym nie tknął
- ooo, tą bym brał

Fajnie - ciekawe tylko, czy te dziewczyny by w ogóle zwróciły na nich uwagę
reverse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:39   #490
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brangien Pokaż wiadomość
No i co robi na Wizażu?
Do książek marsz!
o 13 już się uczyłam!!!

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
luz, ja miałam się uczyć od mniej więcej 9, a do tej pory jedynie ... wydrukowałam materiały
Wszak wydrukowanie materiałów+przygotowanie flamastrów to rytuał i połowa sukcesu!

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:40   #491
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez Tilluviel Pokaż wiadomość
Dziwią mnie dziewczyny, które są bardzo przeciętnej urody (jak ja) a przy wyborze mężczyzny kierują się jedynie wyglądem i poniżej Ronaldo nie zejdą.
Później taka jedna z drugą wypisuje w internecie rozpaczliwe posty o samotności i braku chęci do życia, bo książę z bajki jednak się nie zjawił.

Musiałam to napisać, bo mam taką jedną znajomą na tapecie i powoli tracę cierpliwość do jej "przebierania" w facetach, którzy... no jakoś nie chcą się nią zainteresować, nie wiedzieć czemu.
Ale Ronaldo jest brzydki
Cytat:
Ja czasem pytam czy ktoś inny nie chce, ale zwykle kończy się na tym, że wyrzucam. Wiem, że niby można prać w szamponie, ale jakoś nie widzę sensu.
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:53   #492
lagerfeldised
Rozeznanie

Cytat:
Nie chodzi o to, żeby brać pierwszego lepszego faceta z ulicy, ale odrzucanie wszystkich, którzy mają urodę poniżej Ronaldo to mała przesada, przynajmniej dla mnie. Ty oczywiście masz prawo do innego zdania

Poza tym to ta dziewczyna jest nieszczęśliwa, nie ja. Ona sobie robi krzywdę i spędza samotne wieczory od wielu, wielu lat.
I znów napiszę, masz prawo twierdzić, że to jest OK. Mnie to dziwi i też mam do tego prawo
Oczywiście wiem, że masz prawo do swojego zdania

Ale ja uważam, że to nie jest jej wina i nie ma się co dziwić, nie da się zaniżyć swoich "standardów".
Ja sama nie jestem jakąś pięknością, a bardzo rzadko jakiś mężczyzna odpowiada mi z wyglądu. Niestety nic na to nie poradzę, nie da się zmusić do tego, żeby ktoś nas minimalnie pociągał fizycznie, albo nawet nie odpychał
Oczywiście sądzę, że kiedyś pozna kogoś, w kim zakocha się z charakteru i nie będzie zastanawiała się nad wyglądem, ale bycie takim "wybrednym" bardzo utrudnia randkowanie i poznawanie potencjalnych kandydatów, wiem po sobie.
Dodatkowo jak już ktoś odpowiada mi z wyglądu, to zwykle szybko dochodzę do wniosku, że jest niezbyt bystry, pusty itp., nie dlatego, że jest ładny, po prostu co do charakteru też mam duże wymagania, sama uważam się za osobę inteligentną i muszę mieć o czym z nim porozmawiać... Nie jest łatwo być wybrednym. Mam koleżanki, które co chwile mają kogoś na oku, albo są w związkach i często zastanawiam się jak to możliwe, że taka fajna laska bierze się ciągle za takich "byle jakich" kolesi, ale gdzieś tam w środku zazdroszczę im tego, że tak łatwo przychodzi im to wszystko.

Właśnie mi się przypomniało, tak odnośnie tematu
Ostatnio koleżanka pokazywała mi cały folder zdjęć swoich kolegów, którzy wg. niej są przystojni, sporo ich było... ŻADEN moim zdaniem nie był nawet minimalnie atrakcyjny i na żadnego nie zwróciłabym uwagi.

Edytowane przez lagerfeldised
Czas edycji: 2012-06-11 o 11:56
lagerfeldised jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 12:43   #493
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
To, że Twoim zdaniem ktoś ma przeciętną urodę, nie znaczy, że inni tak samo uważają. Dla jednej osoby ktoś może być nijaki, a dla drugiej osoby piękny.

Za to dziwi mnie wybieranie partnera jedynie ze względu na wygląd... Zwłaszcza jak ktoś jest już po szkole podstawowej Wygląd jest ważny, ale on nie wystarczy do stworzenia szczęśliwego związku

Cytat:

No to co, mają na siłę związać się z kimś, kto im nie pasuje? Albo obniżyć wymagania i w efekcie być z kimś, kto ich w pełni nie satysfakcjonuje?

Inna sprawa, że tego jęczenia w necie nie rozumiem. Jak ktoś wie, czego chce i wie, do czego dąży, to nie jęczy wiecznie, że nikogo nie ma... Co innego wyżalić się w gorszym momencie, a co innego wiecznie narzekać... Takie narzekanie mi wygląda na pozę och, taka wspaniała jestem, a nigdzie nie ma faceta, który by mi dorównał wspaniałością
Stary 2012-06-11, 15:29   #494
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak robię/robiłam. Pisze robiłam bo odkąd wizaż zawładnął moimi kosmetykami to nie mam problemów z tym, że któryś jest beznadziejny. Ale dawniej tak robiłam.

Cytat:
Najpierw zrozumiałam tą część wypowiedzi, że nie interesują się nią, bo jest głupia skoro ocenia ludzi po wyglądzie, ale widzę, że co innego miałaś na myśli.
Stary 2012-06-11, 16:41   #495
adzia2223
Zadomowienie

Mnie dziwi szał na Euro, no dajcie spokój nagle wszyscy są wielkimi kibicami
Rano przychodzę do szkoły i na "cześć" usłyszałam
-oglądałaś euro?
-yyy nie
-nie jesteś patriotką?!

W życiu może pół meczu obejrzałam to i na euro nie będę robić wyjątków. Umarłabym z nudów
Koleżanka robi osiemnastkę w sobotę, zaprasza dziewczyny mówi co jest w planie imprezy i nagle ktoś mówi "Ale mecz obejrzymy?". Ja się tam mnie znam ale myślałam, że na urodziny przychodzi się świętować a nie mecze oglądać

adzia2223 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 17:41   #496
emememsik

Cytat:
Napisane przez adzia2223 Pokaż wiadomość
Koleżanka robi osiemnastkę w sobotę, zaprasza dziewczyny mówi co jest w planie imprezy i nagle ktoś mówi "Ale mecz obejrzymy?". Ja się tam mnie znam ale myślałam, że na urodziny przychodzi się świętować a nie mecze oglądać
Według mnie to normalne, jest wiele osób interesujących się piłką nożną, rozumiem więc, że chcą zobaczyć mecz. Świętować urodziny można też oglądając przez jakiś czas tv, jeśli tylko organizatorka nie ma nic przeciwko.
Stary 2012-06-11, 19:05   #497
adzia2223
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Według mnie to normalne, jest wiele osób interesujących się piłką nożną, rozumiem więc, że chcą zobaczyć mecz. Świętować urodziny można też oglądając przez jakiś czas tv, jeśli tylko organizatorka nie ma nic przeciwko.
A bo nie powiedziałam, że urodziny mają być w plenerze, gdzie telewizora nie ma i ktoś musiałby w tym celu wziąć jakiś przenośny telewizorek czy coś ewentualnie wrócić na mecz do domu. Jak dla mnie za dużo zachodu, żeby jedna osoba sobie mecz obejrzała(większość aż tak się piłką nie interesuje i mogą jeden mecz opuścić).

No ogólnie to też nie mam nic przeciwko oglądaniu meczy na urodzinach jeśli większość osób zaproszonych interesuje się piłką Ale żeby z góry zakładać, że reszta się dopasuje do tej jednej, która chce oglądać, to trochę dziwne jak dla mnie

adzia2223 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 22:26   #498
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez lagerfeldised Pokaż wiadomość
Oczywiście wiem, że masz prawo do swojego zdania

Ale ja uważam, że to nie jest jej wina i nie ma się co dziwić, nie da się zaniżyć swoich "standardów".
Ja sama nie jestem jakąś pięknością, a bardzo rzadko jakiś mężczyzna odpowiada mi z wyglądu. Niestety nic na to nie poradzę, nie da się zmusić do tego, żeby ktoś nas minimalnie pociągał fizycznie, albo nawet nie odpychał
Oczywiście sądzę, że kiedyś pozna kogoś, w kim zakocha się z charakteru i nie będzie zastanawiała się nad wyglądem, ale bycie takim "wybrednym" bardzo utrudnia randkowanie i poznawanie potencjalnych kandydatów, wiem po sobie.
Dodatkowo jak już ktoś odpowiada mi z wyglądu, to zwykle szybko dochodzę do wniosku, że jest niezbyt bystry, pusty itp., nie dlatego, że jest ładny, po prostu co do charakteru też mam duże wymagania, sama uważam się za osobę inteligentną i muszę mieć o czym z nim porozmawiać... Nie jest łatwo być wybrednym. Mam koleżanki, które co chwile mają kogoś na oku, albo są w związkach i często zastanawiam się jak to możliwe, że taka fajna laska bierze się ciągle za takich "byle jakich" kolesi, ale gdzieś tam w środku zazdroszczę im tego, że tak łatwo przychodzi im to wszystko.
Racja.
To tak jakby oczekiwać, że ktoś zaniży swoje wymagania odnośnie do charakteru partnera. I dziwić się, że dziewczyna odrzuca kolejnego buraka

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 00:04   #499
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Może wyjdę na buraka albo fanatyczkę, ale gdy dzisiaj koleżanka wysłała mi zaproszenie na czwartkowego grilla, to grzecznie podziękowałam, bo moją pierwszą myślą było, że nie obejrzę meczu Hiszpanii Oczywiście, inaczej bym podeszła do sprawy, gdyby to były urodziny, ale zwykły grill można sobie odpuścić, a popisu Casillasa nie;P

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
To, że Twoim zdaniem ktoś ma przeciętną urodę, nie znaczy, że inni tak samo uważają. Dla jednej osoby ktoś może być nijaki, a dla drugiej osoby piękny.

Za to dziwi mnie wybieranie partnera jedynie ze względu na wygląd... Zwłaszcza jak ktoś jest już po szkole podstawowej Wygląd jest ważny, ale on nie wystarczy do stworzenia szczęśliwego związku

No to co, mają na siłę związać się z kimś, kto im nie pasuje? Albo obniżyć wymagania i w efekcie być z kimś, kto ich w pełni nie satysfakcjonuje?

Inna sprawa, że tego jęczenia w necie nie rozumiem. Jak ktoś wie, czego chce i wie, do czego dąży, to nie jęczy wiecznie, że nikogo nie ma... Co innego wyżalić się w gorszym momencie, a co innego wiecznie narzekać... Takie narzekanie mi wygląda na pozę och, taka wspaniała jestem, a nigdzie nie ma faceta, który by mi dorównał wspaniałością
Zgadzam się z Chatul. Każdy nas oceniając czyjąś urodę, jest subiektywny. To, że dla nas koleżanka nie jest miss świata, nie znaczy, że nie wpadnie w oczy jakiemuś polskiemu Cristiano Ronaldo, którego osobiście za przystojnego nie uważam, ale właśnie, to kwestia gustu. I dobrze, że dziewczyna nie jest desperatką, tylko twardo stoi przy swoich oczekiwaniach. Musi być pociąg fizyczny. Ja nie wstydzę się tego, ze facet najpierw musi mi wpaść w oko, żebym chciała go poznać bliżej w celu oceny charakteru;P
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 04:34   #500
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
Ja czasem pytam czy ktoś inny nie chce, ale zwykle kończy się na tym, że wyrzucam. Wiem, że niby można prać w szamponie, ale jakoś nie widzę sensu.
A dlaczego ? Ja nietrafionych szamponów używam do prania swetrów i delikatnych rzeczy .
Mam takie samo zdanie jak Finlora - dziwi mnie zachowanie : " ten kosmetyk zupełnie mi nie odpowiada, ale muszę zużyć". Dlaczego robić sobie samemu krzywdę ?

Cytat:
Też tak uważam .

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Ja nie wstydzę się tego, ze facet najpierw musi mi wpaść w oko, żebym chciała go poznać bliżej w celu oceny charakteru
Również nie rozumiem stwierdzeń typu : trzeba dać szansę, bo nie wygląd zewnętrzny jest ważny . Jeśli facet od razu nie wpadnie mi w oko {abstrahując od subiektywnego pojęcia : uroda}, nic nie kliknie, drugiej szansy nie daję . Bo i po co ? To że np. przeczytał w oryginale Iliadę, nie przesłoni mi jego niepociągającego dla mnie wyglądu zewnętrznego .
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:39   #501
megamag
BAN stały

Cytat:
Napisane przez reverse Pokaż wiadomość
O wiele bardziej dziwią mnie zaniedbani, śmierdzący faceci, którzy idą z kolegami ulicą i co chwilę pokazują na jakąś dziewczynę, mówiąc:
- tej to bym nie tknął
- ooo, tą bym brał

Fajnie - ciekawe tylko, czy te dziewczyny by w ogóle zwróciły na nich uwagę
Hihi prawda. A w internecie ile jest takich opinii, aż się boję myśleć, kto siedzi po drugiej stronie.

Cytat:
Właśnie mi się przypomniało, tak odnośnie tematu
Ostatnio koleżanka pokazywała mi cały folder zdjęć swoich kolegów, którzy wg. niej są przystojni, sporo ich było... ŻADEN moim zdaniem nie był nawet minimalnie atrakcyjny i na żadnego nie zwróciłabym uwagi.
Gust to ciekawa rzecz, tez tak często mam, że ktoś się zachwyca jakimś facetem a ja nie wiem o co chodzi. Albo się dziwie, że ładna/przeciętna laska ma przystojnego/brzydkiego faceta (niepotrzebne skreślić), ale oni tak wcale nie uważają, bo się sobie podobają. I to jest ok.

Ale są też skrajne przypadki, jak mój szwagier. Sam jest co tu dużo mówić średnio atrakcyjny, a dziewczynę chciałby mieć jak Miss Polonia. Do charakteru ma podobne wymagania, sam wad ma sporo, ale ona ma być idealna, inteligentna, wykształcona, żeby dużo zarabiała, a przy tym sprzątała, prała, robiła obiady i nie chciała wychodzić wieczorem, bo mu się nie chce.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
To chyba nie o zainteresowanie piłką chodzi, mecze oglądają nawet takie moje koleżanki, które nie wiedzą co trzeba zrobić w tej grze, żeby wygrać. To raczej kwestia takie zrywu i chęci poczucia zbiorowych emocji.
megamag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:19   #502
emememsik

Cytat:
Napisane przez megamag Pokaż wiadomość
To chyba nie o zainteresowanie piłką chodzi, mecze oglądają nawet takie moje koleżanki, które nie wiedzą co trzeba zrobić w tej grze, żeby wygrać. To raczej kwestia takie zrywu i chęci poczucia zbiorowych emocji.
Tak naprawdę wszystko jedno.
Stary 2012-06-12, 12:55   #503
JeanHarlow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
Ale Ronaldo jest brzydki
Nareszcie ktos kto tez tak uwaza on mi przypomina wiewióre, serio!

A tak btw, dziwia mnie czasem tutaj osoby, ktore zawsze udzielaja sie w watkach politycznych i typowo "serio" i probouja pouczac wszystkich z milionami cytatow, ktorych nikt nie czyta i to biadolenie ze na wizazu poziom tego i owego jest taki niski i brak wiedzy o tym o tym. Lol, i zadnych refleksji, ze ow mądrala pisze to na forum wizazu wlasnie, na podforum plotkowym, do jakby nie bylo glownie plotek. Ale nie ma to jak głaskac ego nie tam gdzie trzeba

Edytowane przez JeanHarlow
Czas edycji: 2012-06-12 o 13:06
JeanHarlow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 13:00   #504
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie dziwi szał na Euro, no dajcie spokój nagle wszyscy są wielkimi kibicami
Rano przychodzę do szkoły i na "cześć" usłyszałam
-oglądałaś euro?
-yyy nie
-nie jesteś patriotką?!

W życiu może pół meczu obejrzałam to i na euro nie będę robić wyjątków. Umarłabym z nudów
a ja Ci powiem, że nie jestem fanem piłki nożnej, w ogóle się nie interesuję, nie znam się, czasem nawet troszkę wyśmiewam ten sport - ale teraz jak jest euro to sobie z chęcią meczyk obejrzę, w większym gronie to już w ogóle cudo To jest fajna zabawa, można się pozakładać i w ogóle...
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 13:05   #505
JeanHarlow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
a ja Ci powiem, że nie jestem fanem piłki nożnej, w ogóle się nie interesuję, nie znam się, czasem nawet troszkę wyśmiewam ten sport - ale teraz jak jest euro to sobie z chęcią meczyk obejrzę, w większym gronie to już w ogóle cudo To jest fajna zabawa, można się pozakładać i w ogóle...
mam to samo, nie interesuje sie pilka nozna w ogole, ale teraz codziennie czekam na mecz i moze jakos nie przezywam tego bardzo ale czuje radosc ogladajac
JeanHarlow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 18:32   #506
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Dziwią mnie osoby, które robią technika farmacji i mówią, że mają dokładnie tyle samo do nauczenia się co przyszli magistrzy farmacji. Podobnie ci, którzy studiują zdrowie publiczne/pielęgniarstwo/położnictwo i uważają, że mają tyle samo nauki co na lekarskim, a nawet więcej. Nie rozumiem i się dziwię.

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 18:49   #507
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:

a ja się z Tobą zgadzam w sensie, że dziwią mnie dziewczyny, które same nie mają nic szczególnego do zaoferowania (nie chodzi nawet o wygląd, ale też osobowość, inteligencję itp), a dla siebie za partnera widzą tylko ideał. Kiedyś były takie obrazki na kwejku z tekstem: "Chcesz mieć kobietę jak modelka VS, to sam zacznij wyglądać jak model Calvina Kleina"- i myślę że w drugą stronę to także zachodzi.
Ostatnio widziałam u jednej koleżanki wypisaną listę cech fizycznych wymarzonego faceta: oczywiście zadbane, umięśnione ciało, przystojny itp itd, szkoda tylko że zapomniała żeby najpierw wymagać od siebie a potem od kogoś innego

a najbardziej rozwaliło mnie na tej liście pożądanych cech, cytuję: "duże stopy i nos (wiadomo :p ) "
Stary 2012-06-12, 22:32   #508
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
a ja się z Tobą zgadzam w sensie, że dziwią mnie dziewczyny, które same nie mają nic szczególnego do zaoferowania (nie chodzi nawet o wygląd, ale też osobowość, inteligencję itp), a dla siebie za partnera widzą tylko ideał. Kiedyś były takie obrazki na kwejku z tekstem: "Chcesz mieć kobietę jak modelka VS, to sam zacznij wyglądać jak model Calvina Kleina"- i myślę że w drugą stronę to także zachodzi.
no, to moze Cie zdziwie, ale jest mnostwo par, gdzie jest duza roznica w "poziomach strasznosci".
Stary 2012-06-12, 23:51   #509
BioIvO
Zakorzenienie

Dziwi mnie foch "dlaczego na mnie nie zaczekaliście?" w sytuacji gdy znajoma sobie pali, a my wychodzimy z budynku i idziemy do domu. Każdy z nas rozchodzi sie w inną stronę po raptem 200 metrach. Nie wiem dlaczego miałabym czekać te kilka minut- żeby iść razem taki kawałeczek drogi? Ale często słyszę takie pretensje.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:20   #510
cattt
Mrs Mrau

Jak można sądzic,że wuwuzele to coś fajnego.
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości