|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Garadiela, może razem się weźmy? Może zyskamy większą motywację do chudnięcia
|
|
#1472 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Ja też wychodze za mąż we wrzesniu dokładnie to 1 ;p ktoś jeszcze wychodzi wtedy za maż?? a do tego odchudzania to bardzo chętnie sie przyłacze jesli można ;p mam juz upatrzoną suknie i chciałabym w niej dobrze wygladać zreszta pewnie jak kazda z was
|
|
|
|
#1473 |
|
Raczkowanie
|
a to jest moja przyszła suknia
jak wam sie podoba????
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
co do odchudzania to jestem za bo wydaje mi się, że już moge mieć problem z zasunięciem sie w sukience![]() kupiliśmy TŻ garniaka i zaproszenia zamówione ![]() Czy wasi TŻ będą mieć ślubną kamizelkę z musznikiem? Bo zastanawiam się, czy byłoby ok gdyby Tż założył sam musznik : http://moda.allegro.pl/elegancki-mus...406109190.html i ja też jestem płaczka na zaręczynach to się wręcz uryczałam
|
#1475 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ooo fajnie znać juz jedną dobrą opinie o tych butkach, a czemu za małe, mają jakąś nietypową wymiarówkę ? masz może zdjęcie tych bucików ?? Ile płaciłas ?PS. "Pupci niemowlęcia" na twarzy- zaazdroszcze ![]() Cytat:
?? Cytat:
wprowadzam w zycie dietę MŻ i zdrowe jedzenie + ruch ruch i jeszcze raz ruch ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i czarny garnitur, cos takiego jak tu:http://slub.onet.pl/_i/obrazki/obyczaje/moda11.jpg kamizelce mówimy stanowcze NIE ![]() PS. Ale mi sie nie chce nic przy poniedziałku ajajajajjj
|
|
#1476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poprostu wymierzylam im stope i napisalam ze zazwyczaj nosze 38-39 a oni przyslali mi 37 ;/ ale buciki bardzo ladne, w zalaczniku przesylam razem za przesylka ok.160 zl chyba dalam |
|
|
|
|
#1477 |
|
Zadomowienie
|
W kupie sila dziewczyny
Nie no dieta mus byc...![]() Na twarz nw jaki zabieg,zdam sie pewnie na znajomosc tematu kosmetyczki ![]() Chcialam gruntowne oczyszczanie bo nic wiecej to raczej nie potrzebuje,nie mam az takich strasznych problemow ze skora na twrzy cale szczescie
|
|
#1478 |
|
Raczkowanie
|
Też witam wszystkich ;p
co do kamizeli to mój będzie miał ale musznika nie tylko krawat, zreszta u mnie to jest tak ze mój chce mieć bialy garnitur, a ja mam mieszane uczucia co do tego próbowałam goprzekonać zeby inny wibrał no ale... ciemnego napewno nie zalozy bo mu brzydko w jasniejszym duzo lepiej ale biały to troche przesada nie chce zeby wigladal jak dziecki do komuni... Ja zaproszenia też juz zamówiam dokładnie to przez internet bo mieszkam za granica i inaczej nie mam jak zaprosznia sa z naszym zdjęciem i wcale nie byly drogie tylko 1.70zl
|
|
|
|
#1479 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do sali to ja bym dała białe obrusy i białe pokrowce a wstążkę złotą Cytat:
ja musze zamówić z allegro..Cytat:
a suknia ładna... już masz zamówioną? Cytat:
Cytat:
i jak w sam raz na moja noge:P
|
|||||
|
|
|
#1480 |
|
Raczkowanie
|
witaj
a suknia ładna... już masz zamówioną? jeszcze nie bo ja na miare bede szyc dopiero jak do polski wróce ;/ ale juz sie nie moge doczekac
|
|
|
|
#1481 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1482 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o której godzinie odbędzie się twój ślub?Cytat:
za garnitur mój tż narazie ma na poprawiny tylko a co do musznika i kamizelki to nie, mój będzie miał krawat kaskadowy i tyle taki jak w załączniku, tylko musimy poszukać czegoś z widoczną srebrną nitką ![]() Cytat:
i rower!
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wczoraj stworzyłam sobie moją listę rzeczy załatwionych i tych takich nie do końca
![]() 1) Sala weselna - 1 sierpnia wybrać menu, podać orientacyjną liczbę gości, 14 sierpnia ostateczna liczba gości, 29.08 - zawieźć alkohol, owoce, winietki/karty na stoły, planszę z rozsadzeniem gości 2) Zespół – 1 sierpnia poinformować ich o piosence na 1 taniec w 1 (Piasek „Śniadanie do łóżka” i 2 dzień (?), ustalić całą listę piosenek, poinformować o braku zabaw w trakcie wesela, o tym, że wykup butów ma być szybki i bezbolesny 3) Fotograf/kamerzysta – 27 sierpnia telefon, umówić się dokładniej na wszystko, po ślubie wybieramy podkłady do płyty itp. 4) Samochód – 27 sierpnia telefon z danymi (adres B., adres kwiaciarni, dogadać godzinę przyjazdu) 5) Lista Gości weselnych – stworzona, wszyscy muszą być zaproszeni do 30 czerwca 6) Świadkowie wybrani, poinformowani, zaproszeni 7) Kościół - ustalona godzina, 18 czerwca wizyta u księdza żeby wszystko ustalić 8) Suknia – wybrana, szyje się u krawcowej, pierwsza przymiarka 2 lipca 9) Winietki/ plansza z rozsadzeniem gości – przygotować, po 1 sierpnia ustalić dokładne rozsadzenie 10) Ciasto dla Gości – policzyć ile paczek trzeba zrobić, ile ciasta kupić, kupić przezroczystą folię, wstążkę do wiązania kokard, wydrukować karteczki z podziękowaniem za przybycie 11) Alkohol dla Gości – kupić wstążeczki, wydrukować karteczki-zawieszki z podziękowaniem z przybycie 12) Zaproszenia na Ślub – stworzyć dokładną listę osób, wydrukować zaproszenia, rozdać/rozesłać 13) Alkohol (wódka, wino, szampan, piwo na poprawiny) – zakupić 14) Dekoracja kościoła – wybrana, trzeba pojechać i podpisać umowę 15) Dekoracja samochodu – wybrana, pojechać do florystki 16) Bukiet i butonierka, kwiaty do włosów – wybrany, pojechać do florystki 17) Podziękowanie dla rodziców – bukiety kwiatów – florystka; kosze prezentowe – wybrać i kupić skład, kupić kosze, folię prezentową, kokardy, bukiet i znicze na cmentarz 18) Nocleg dla gości – dowiedzieć się kto chce zostać, załatwić na Sali 19) Nauki przedmałżeńskie, poradnia – w trakcie 20) Zespół na ślub – Inny Projekt, 1 sierpnia dogadać szczegóły, głównie podziękowanie dla rodziców 21) Buty – wybrane, zamówić, rozchodzić 22) Tort, ciasta – wybrać, zamówić 23) Makijaż próbny, ślubny – ma być delikatny, umówić termin ze znajomą, która ma go wykonać 24) Fryzura próbna – wybrana fryzura i fryzjer, umówić się na termin 25) Paznokcie – chyba będą zwyczajne, bo z tipsami nie chcę się męczyć, pomaluję cielistym lakierem chyba, albo będzie szalona czerwień 26) Dekoracja domu – chyba nie będzie? 27) USC – 18 czerwca 28) Obrączki – wybrać, kupić, wymyślić tekst do graweru 29) Impreza panieńsko-kawalerska – ustalić termin i przebieg ze świadkami i znajomymi 30) Akty chrztu – załatwione 31) Stworzyć listę potrzebnych rzeczy i spakować ją w walizkę DO KUPIENIA: 1. Biżuteria 2. Parasol 3. Podwiązka (świadkowa) 4. Sukienka, buty, dodatki na poprawiny 5. Obrączki 6. Garnitur i koszula B. 7. Buty, paski, spinki do koszuli, krawat 8. Bielizna 9. Skład do koszy dla rodziców, folia, wstążki, kosze
|
|
#1484 |
|
Raczkowanie
|
jutro już bede i zabaczymy jak rozmawialam z krawcowa to 4 tyg trzeba czekać zdąze mam nadzieje
tez sie troche stresuje bo juz bym ja chciala mieć noo ale wczesniej nie moglam wrócic bo mój "mąż" (narazie tylko cywilny) urlopu nie dostał wcześniejmój ślub bedzie o 14 ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- do Karolcia2401 duzo tego..... też mam taka liste i w sumie to jest całkiem podobna czasem jak jeszcze myśle co musze jeszcze zrobić to mnie głowa boli ;pa i jeżeli jednak mój zdecyduje sie na ten BIAŁY GARNITUR to jaka koszula???? biała???? ja bede mieć cała biala suknie to niewiem jaka ma on ubrać koszule POMOCY.... |
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie 15.30
czemu "mąż" w cudzysłowie? Jak po cywilnym to już pełnoprawny MĄŻ! ![]() dużo tego, ale myślę że da się ogarnąć Jeszcze 82 dni mamy ![]() Co do koszuli, ja bym wybrała białą, choć biały garnitur średnio w ogóle mi się widzi...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1486 |
|
Rozeznanie
|
hmm ja nie mam zielonego pojęcia jak wybierze biały garnitur twój Tż...
dobrze że mój nie chce białego.. problem z głowy |
|
|
|
#1487 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my tez z naszym zdjeciem zamawialismy przez neta ale juz wszystkie rozdane :P Cytat:
kurcze ja jak bylam 2 tyg temu w Polsce bylam zalamana bo nigdzie nie bylo juz wolnegop terminu na uszycie sukni ale uff wkoncu znalazlam i mam wysniona ![]() Moj maz (tez cywilny ) tez bedzie mial jasny garnitur ale nie bialy tylko kremowy bardzo ladnie mu w takim i mi sie tez podoba koszule bedzie mial biala i musznik tez zeby sie wszystko nie zlalo wiec skoro twoj Tz bedzie mial garnitur bialy to kozule proponuje kremowa
|
||
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy was i waszych tż też dopada stres i kłócicie się o wszystko? Bo u mnie ostatnio ciągle jest bojowe nastawienie, niby o pierdoły ale wieczne wymiany zdań nie do końca miłe...
|
|
#1489 |
|
Zadomowienie
|
Wow...ale macie tempo z pisaniem =)
mój TŻ udziela się w przygotowaniach tylko jak go przymuszę =) Na jakieś gadżety, typu- księga gości, menu na stołach, winietki- mówi- a po co to? Dlatego nawet nie będę mu zawracała tym głowy. My mamy trochę "inne" wesele i dlatego mam też trochę nadprogramowych obowiązków =)
|
#1490 |
|
Raczkowanie
|
Mąż pisze w cudzysłowie bo ksiadz jak spisywalismy protokół powiedział ze wcale nie jestesmy jeszcze małzenstwem ze to jest tylko akt prawny czy cos takiego moi rodzice tez nie uznaja slubu cywilnego zreszta z nimi wogole mam słaby kontakt teraz nie uznaja swojego zięcia ;/ ale na slub koscielny zdecydowalismy sie sami i sami za wszystlko placimy ma byc tak jak my chcemy
![]() ja mieszkam w Niemczech w Nordrhein-Westfalen a ty? jesli chodzi o przygotowania to mój mówi że ja wiem lepiej ale sie nie kłócimy ja czasem sie na niego wydre ze ja to musze o tym myśleć to wtedy mnie uspokaja i mi pomaga ![]() a to że bily to mi mówił ze jeszcze jak mnie nie znał to tak myslal ze bedzie miał wlasnie bialy i do ślubu bedziemy jechać limuzyna |
|
|
|
#1491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my mieszkamy w Baden -Würtemberg ![]() my tez sami placimy za cale wesele ![]() a my cadillaciem Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2012-06-11 o 14:48 |
|
|
|
|
#1492 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie też jest już mężem najlepszym na swiecie
![]() to mieszkasz ponad 400 km odemnie troche daleko szkoda ;/ |
|
|
|
#1493 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
juz chwile Was śledzę i musze się przyłączyć trochę nie ten wątek bo nasz dzień to dopiero 11.05.2013 ale co tam bedę się witać ze wszystkiemi![]() [QUOTE=kropeczka7;34628076]Też witam wszystkich ;p co do kamizeli to mój będzie miał ale musznika nie tylko krawat, zreszta u mnie to jest tak ze mój chce mieć bialy garnitur, a ja mam mieszane uczucia co do tego próbowałam goprzekonać zeby inny wibrał no ale... ciemnego napewno nie zalozy bo mu brzydko w jasniejszym duzo lepiej ale biały to troche przesada nie chce zeby wigladal jak dziecki do komuni... widziałam kiedyś Pana Młodego w białym garniturze, pierwsze wrażenie lekkie zdziwienie bo wyglądał "inaczej" ale za to , jakos tak to pasowało do niego do tego biała koszula i krawat oraz czerwona/ bordowa kamizelka, nie pamiętam dokładnie Pani Młoda miała bukiet koloru zbliżonego do kamizelki i nawet to grało ze sobą wszystko,
|
|
|
|
#1494 |
|
Przyczajenie
|
hejka... długo mnie nie było.. a tu tyle stron do nadrobienia...ale liczę że szybko nadrobie siedząc w pracy
|
|
#1495 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Witam drogie Panie
O jak miło , że coraz więcej nas tu Ja właśnie zamówiłam sobie 2 pary pończoch ze względu na grube uda miałam problem ze znalezieniem dobrych ale dziś mi przyszła wersja czarna i jestem zachwycona nimi są megaaa wygodne i zamówiłam sobie 2 pary białych i jeszcze pewnie 1 parę sobie domówię jak też będą ok ponieważ ja ze stresu drę zawsze rajstopy / pończochy i zawsze przed większą uroczystością mam co najmniej 3 pary i jeszcze jedną przy sobie
Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2012-06-11 o 15:50 |
|
|
|
#1497 |
|
Raczkowanie
|
do malgosiak_
mam nadzieje że to bedzie jakoś wyglądało co najlepsze on chce bezemnie kupić ten garnitur i mam go w nim zobaczyć dopiero w dniu ślubu zreszta on mnie w suknie też dopiero wtedy zobaczy... troche sie boje bo jak bedzie smiesznie wygladał to sie moge załamać i nie pojade do kościoła hehe ;p żartuje oczywiście jestem dobrej myśli i pomału sie przyzwyczajam do tego że to jednak bedzie BIAŁY garniak |
|
|
|
#1498 |
|
Przyczajenie
|
to moja suknia
tzn.. suknia salonowa... a moja dopiero się szyje...
|
|
#1499 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
a co do kłótni z TŻ to może wcześniej mieliśmy małe sprzeczki a teraz o dziwo organizacja nam idzie świetnie
jakoś udaje nam się dogadać bez problemu dla tego jestem o dziwo zaskoczona TŻ , że aż tak się angażuje we wszystko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

ale sa przepiekne!! nie moge juz odeslac bo juz jest po terminie ;/ wiec szukam innych juz tutaj bo jak znowu zamowie a bede dopiero w PL tydzien przed slubem, wole nie ryzykowac.. i tez kolor fuksjowy (zreszta jak wszystkie dodtki slubne
? masz może zdjęcie tych bucików
Mowi sie trudno 
02.08.2006 r Ty i Ja...
29.09.2012 r Na zawsze razem..
09.09.2013

i jeszcze jedną przy sobie