|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
Cytat:
bo to nasz najważniejszy mecz tak naprawdę
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
czyżbyś uważała, że to będzie mecz o honor?
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
hehe nie. Po remisie i wiedząc, że Rosja ma 3 punkty będzie to dla nas najważniejszy mecz. Po prostu. Jutro gramy z liderem tabeli grupy A. I tak jesteśmy w super sytuacji, bo mecz z Czechami nie będzie o pietruszkę.
Ja sobie już ustawię opis: "Nic się nie stało" (
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
najgorsze, ze ten mecz jest po 20. ja śpioch jestem a oni mnie na pewno tak rozstroją, że nie będę mogła spać i się nie wyśpię
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
może być remis, ale i tak decydujący będzie z Czechami. nawet jeśli wygramy z Rosją
(w co średnio wierzę, ale to Euro cudów za Holandię mało co nery nie oddałam )
|
|
#2978 | ||
|
Zakorzenienie
|
HEJ!
Nie śpię od 6.00 Dusza oczyszczona, nie wiem jak będzie zpoprawą? ![]() Wieczór chcę iść na Mszę bo jest specjalne błogosławieństwo dla kobiet w stanie błogosławionym .Brewki zrobione, rzęski też. Kasia niech się spręża bo mi henna zejdzie Jutro fryzjer. Ogórki zakiszone, pieczarki do krokietów posmażone, żurek bulka na gazie, chwila przerwy i robię naleśniki. A jeszcze mam pyszny koktajl z truskawkami i kwaśnym mlekiem takim prawdziwym .Kupiliśmy ostatnio wózek gondola+spacerówka a fotelik miał dojść do sklepu w piątek lub dzisiaj i nie ma....nie wiadomo kiedy będzie Cytat:
Cytat:
mój Tz-et w kółko to śpiewa.....
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
hmm a mój wózek miał być w piątek, ale się producent przez wolny czwartek nie wyrobił i miał być dziś...
gość ze sklepu miał dzwonić a tu póki co ciszaaa... później mam szkołę rodzenia, więc i tak jak coś to go nie odbiorę... czyli co, jutro będzie ![]() noo ale gacie siatkowe i ogromne podpachy "sam seks" już mam ![]() okna pomyte, firanki wyprane i powieszone
|
#2980 |
|
Wtajemniczenie
|
agusia i jak mały?
byłam u optyka, za kilka dni będę miała próbne soczewki, zobaczymy... Kupiłam tż-towi telefon. |
|
|
|
#2981 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mela jak miała kaszel czy katar zwykle przepisywany miała eurespal. Cytat:
Cytat:
A tu moje kibicki : W oczekiwaniu na EURO...http://corematic.za.pl/3/01/slides/IMG_8363.html Gooool...http://corematic.za.pl/3/01/slides/IMG_8369.html Cytat:
![]() Paniczko - mam coś dla Ciebie :
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze! niepokonnannnnneeeeee!!!!
chłop padnie trupem z zazdrości. U nas lekko kwiat się pojawił... Wy niedługo jeść będziecie ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- jaki??? Soczewki to jednak wygoda
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę sobie zakupic takie żeby zmienic klor oczu. mozecie polecic jakiegos sprzdawce?
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
na jaki???
Kiedyś swój własny zielony podbiłam soczewami. Obłęd.
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
mam ciemnty brąz, chcę mieć zielone
chyba zajde dzis do optyka...
|
#2986 |
|
Rozeznanie
|
kurcze dałam ten antybiotyk, tak mi matczyna intuicja podpowiedziała
maluszek pokaszluje czasami ale jak oddycha to tak słychać że cos mu tam przeszkadza... nie wiem czy dobrze zrobiłam ale inaczej nie umiałam...
|
#2987 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny, ja tylko na chwilkę, nawet nie cytuję, bo zakuwam do egzaminów z literatur, a poza tym bolą mnie te cholerne ósemki. Dzień do dupy ogólnie, dobrze, że TŻ ma wolne i zrobił mi pyszne mielone
![]() Wyniki są - u mnie fałszywy alarm bo beta 0,10, więc ciąży brak ![]() W środę pofatyguję się do gina, bo obawiam się, że dzieje się coś złego. Niech przejrzy co i jak. Co z deli???
Edytowane przez adunia89 Czas edycji: 2012-06-11 o 15:56 |
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!!!!!
Wróciliśmy wczoraj, było fantastycznie. Julek to mały podróżnik i spisywał się na medal. Nawet sama się nie spodziewałam, że będzie tak dobrze. Ale przejrzałam zdjęcia i jedno mnie smuci... nie mam żadnego z Julkiem tak to jest Jakieś streszczenie? Amilcia kasiorka doszła, wszystko ok. Mam nadzieję, że kocyk doszedł. Widziałam kibicujące dziewczyny - fantastyczne PS> mam kilka ale zależało mi na zdjęciach takich które moglibyśmy wywołać :/ Edytowane przez inutil Czas edycji: 2012-06-11 o 16:14 |
|
|
|
#2990 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkie Aniołkowe Mamy z forum
![]() Przeczytałam wszystkie wpisy i wreszcie postanowiłam się do Was dołączyć-mam nadzieję,że mnie przyjmniecie do szeregów Aniołkowych Mam (mój Aniołek +02.06.2011)...Będzie mi bardzo miło Panuje tu taka radosna i miła atmosfera-pomimo cięzkich doświadczeń każdej z Was...no i czytając wątki,że kilku Aniołkowym Mamom ponownie udało się zajść w ciążę również podnosi na duchu i napawa nadzieją![]() Oczywiście z całego serca gratuluję wszystkim Mamom
Edytowane przez Tesiek83 Czas edycji: 2012-06-11 o 16:26 |
|
|
|
#2991 |
|
Zadomowienie
|
inutil, Julek jest mega cudowny! Super, że wypoczęłaś
Tesiek, witaj w naszym gronie. Przykro jedynie, że spotykamy się na wątku AM Napisz coś o sobie |
|
|
|
#2992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm... coś o sobie Mam 29 lat,mieszkam i pracuję w Świętochłowicach-miejscowośc na Śląsku,uwielbiam czytać ksiązki wręcz je pożeram choc ostatnio nie mam na to tyle czasu ile bym chciała bo zachciało mi się jeszcze studiów (administracja).Mam cudownego Męża z którym jestem bardzo szczęśliwa ( czyli tak ja wy wszystkie).O dziecko zaczęliśmy się starać w lipcu 2010,udało się dopiero w kwietniu 2011,a w czerwcu już było po wszystkim...to był 6 tydzień,miałam łyżeczkowanie bo lekarz był nieco nadgorliwy i jak do tej pory narazie nam się nie udało ponownie.Póki co ciągle walczymyco oznacza skrót tż??? Edytowane przez Tesiek83 Czas edycji: 2012-06-11 o 16:54 |
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy znacie dietę SB http://southbeach.c10.pl/wskrocie.php? Szukam czegoś dla siebie, musi być coś z konkretnymi zasadami bo ja ograniczać się nie potrafię a zrobić coś muszę
ta dieta wydaje się całkiem normalna i nie destrukcyjna. Jest dość popularna ![]() Witaj zostań z nami, jak pisałaś wspieramy się, smucimy i cieszymy się razem tutaj tż to Toważysz Życia |
|
|
|
#2994 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ehh a miałam nadzieje że chociaż u Ciebie coś 'wyrośnie' fajnego Ja raczej tez bede miala dla kobiet "nie w ciąży", test robiłam rano - oczywiście nic. To nie ciąża tak czuje ale coś poważnego się TAM dzieje.. a ginekolog przyjmie mnie najprędzej za tydzień we wtorek na 14;00 .. grr---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
bardzo mi przykro z powodu Aniołka, ale tutaj znajdziesz zrozumienie - wiemy co przeszłaś.U nas na wątku jest naprawde fajna atmosfera bo mamy same super - babki! Pisz jak najczęściej
|
||
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nową PM!!!
Wreszcie nadrobiłam! W sobotę była panieński i było naprawdę super, szczególnie że mieliśmy powody do radości - wyrwaliśmy kupę gówniarzy ![]() mam masę do roboty na uczelnię ! przez to ciągle chodzę niewyspana, ale mam i dobrą wiadomość: praca którą pisałam została przyjęta odezwę się kiedy będę mogła Ps. te dziewczyny co znalazłam na SM to zaprosiłam do koleżanek aaa i kupiłam ten termometr microlife ale chyba jest wadliwy bo dalej mam niską temp Aaa i ☠☠☠☠a mać odwołali nasienie TZ
Edytowane przez alonka00 Czas edycji: 2012-06-11 o 17:40 |
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
oby nie ![]() ![]() ![]() towarzysz życia witaj ![]() heh stara weteranka powiem - nie idźcie tą drogą... Racjonalne jedzenie - 5 posiłków dziennie (najlepiej o stałych porach), mniejsze porcje. Dobre proporcje między węglami, białkami i tłuszczami + dużo warzyw zawsze i wszędzie. + 400 g owoców dziennie. Mój chłop - 7 kg w miesiąc. Ja - 3 w 2 tygodnie (tylko ja 4 posiłki, bo staram się trzymać ok. 1300 kcal/dziennie). Julek boski!!! szkoda, że nie macie wspólnych fot...
|
|
#2997 | |
|
Wtajemniczenie
|
samsung solid
zobaczymy, myślę, że w czwartek je będę miała. Cytat:
szkoda... przystojniak, witam amilcia dziewczynki super, Mela lubi leżeć w łóżeczku Darii i smoczka ssać? - u Nas to samo... heheh dzieci.... ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Emilka_j witaj, co u Ciebie? |
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny którym się udało po poronieniu czy wasza kolejna ciaża była od razu trakotowana jak zagrożona?Poszlyście od razu na l4?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
mój chłop ma taki i jest bardzo zadowolony, jak dla mnie to cegła :P
szwagierka przywiozła wiadro truskawek, mama drugie urwała i będziemy mieć sok! w ogóle dzisiaj zerwali ponad 400 kg do południa (teść teściowa, szwagierka i trochę babka pomogła)!!! szok! takie ładne truskawki mają, dniówka 2000 sama taką chciałabym mieć, jutro dalej rwą bo nie zdążyli wszystkiego oblecieć, u nas na skupie po 4,5 truskawka czyli drogo
|
#3000 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
bardzo mi przykro że i Ciebie to spotkało, rozgość się u nas i pisz jak najwięcej. ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Hymm, mało wiem na ten temat bo mi się jeszcze nie udało ale zadałam takie pytanie swojemu lekarzowi na wizycie i powiedział mi że nie ma potrzeby traktowania jej z góry jako ciąży zagrożonej, trzeba do niej podejść jak do normalnej ciąży. No to tylko tyle mogę napisać może inne dziewczyny coś więcej napiszą
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

(

mam nadzieje ze nie dorwalam gdzies jelitowki :/

chyba zajde dzis do optyka...

tak to jest
Napisz coś o sobie
Mam 29 lat,mieszkam i pracuję w Świętochłowicach-miejscowośc na Śląsku,uwielbiam czytać ksiązki wręcz je pożeram choc ostatnio nie mam na to tyle czasu ile bym chciała bo zachciało mi się jeszcze studiów (administracja).Mam cudownego Męża z którym jestem bardzo szczęśliwa ( czyli tak ja wy wszystkie).O dziecko zaczęliśmy się starać w lipcu 2010,udało się dopiero w kwietniu 2011,a w czerwcu już było po wszystkim...to był 6 tydzień,miałam łyżeczkowanie bo lekarz był nieco nadgorliwy
i jak do tej pory narazie nam się nie udało ponownie.Póki co ciągle walczymy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

sama taką chciałabym mieć, jutro dalej rwą bo nie zdążyli wszystkiego oblecieć, u nas na skupie po 4,5 truskawka czyli drogo