![]() |
#31 | |||
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czerwiec wyłącznie MINERAŁY u Cynaamonki Meow SilkNaturals Aromeleigh EDM
Cytat:
---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Chętnie oddam Ci sanoflore i ten biały sweterek z terranovy. Jeśli mogę to za to chciałabym same kosmetyki bo mam dużo ciuchów u Ciebie spodobały mi się:
kulki alvedre light pink puder rozśw. viki's radiant- p.r sparkle beige glam guru i jakbyś mogła jeszcze podać mi nazwy tych innych różów/y ![]() och... nie zauważyłam jeszcze cieni ![]() ![]() rhea silver rose cache ten różowy lubię cienie takie rozświetlające delikatnie białe albo bezbarwne ewentualnie delikatny pudrowy róż masz coś takiego? bo jestem ślepa ![]() Edytowane przez kcpwmk15 Czas edycji: 2012-06-11 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
hmmm..chętnie oddałabym Ci chustę i kardigan, lecz niestety nie widzę u Ciebie w wątkach nic co mogłabym sobie jeszcze dobrać do wymianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W zanadrzu mam jeszcze, ale nie mam sił dołożyć, lakiery (Kiko w kolorze dyniowo-żółtym, Deborah cudna perłowa żółć intensywna, taka jak kolor herbaty lipton i brow zings Benefita w kolorze medium (100% oryginał z Sephory, ręczę za to) - nie wiem, czy któraś z tych rzeczy by Cię mogła interesować? ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
Rozświetlające cienie mam - tak z głowy to na pewno EDM Oasis, Dandelion, z Meow wszystkie z kolekcji Ice Blossoms, z nowszych Barefoot... Jeszcze bym musiała popatrzeć dokładnie, bo wszystkich na pamięć nie znam, ale trochę się znajdzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Ahh... wybacz rzeczywiście widać nazwy
![]() ![]() poppy z silk. i o candy no i ze starego wątku podoba mi się to: MissLyn Mascara Shield, podkładka ułatwiająca precyzyjne malowanie i rozczesywanie górnych i dolnych rzęs oraz zakładanie rzęs w kępkach, nowe lakier zoya masz jeszcze któryś dobry? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Oj, malutko , a nie wiem co Ci jeszcze dorzucić ; ) Mi się podoba:
Peace 3.0 x2 i 2,5 Charity 2,8 Meow Sleek 1 Faith 3.0 Fair i Golden fair |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Ok, to bez kuleczek
![]() Podkład awgm charity Podkład creamy bisque odsypka Cookie za olej i ekstrakt ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
powiem tak nie mam pojęcia ile warte są te minerały dlatego zasugeruję się Twoją propozycją
Napiszę w jakiej kolejności najbardziej mi na czym zależy: 1.light pink puder rozśw. 2.poppy z silk. 3.candy viki's radiant 4.glam guru 5.Sztuczne rzęsy Catrice z limitowanki Vegas- to też mi się spodobało ![]() 6Zoya Anaka 7.sparkle beige 8.cień cache 9.rhea silver rose napisz mi co mogłabyś za to oddać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Tak znajdę, na pewno wybiorę sobie jakieś minerały plus podoba mi się kurtka beżowa z H&M także daj znać co Cię interesuje a ja wyszukam sobie rzeczy w zamian, większość biżuterii oddam bez większych targowań
![]()
![]() |
#44 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() wisiorek ze słoniem wiązane perełki ozdobny wisiorek z różem i zielenią brązowe koraliki białe koraliki bransoletka a la (?) masa perłowa kolczyki z supełkami bransoletka w 'drewniane' paski koniec |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
oddam wszystko
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiedz co Ci się podoba a ja Ci powiem ile z tego mogę Ci dać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
"Sanoflore- orzeźwiający krem przeciw niedoskonałościom z olejkiem eterycznym z trawy cytrynowej BIO, 18x1,5 ml 27 ml" czyli mam 18 saszetek po 1,5 ml
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Hej hej
![]() A coś u mnie widzisz dla siebie? Ja bym cos na pewno znalazła z miałow u Ciebie. Juz widzę ze róż limbo i cień vixen (ale raczej próbkę a nie połówkę ) Brzoskwinie, korale i mięty przyjme bardzo chetnie -szczegolnie nasycone kolory. Mazidła wysłane dzis ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
zróbmy tak, że ja napiszę co mi się podoba a Ty zdecydujesz co mi z tego oddasz
![]() sweet hide a pore medium chciałabym jeszcze żółtawy korektor pod oczy podkład golden fair finisher meow rozświetlacze: natural, light pink, wet sand, sparkle beige róż pink cashmere, mouvelishouesblush, soft bronzer cienie sonic, nekkid, sea horse, crownbeard ice blossom, silk ice ice blossom, ice blossom ice pinky, gram reaper X, wybierałam tak to co mi się podobało jak coś przeoczyłam a co uważasz, że jest rewelacyjne to też chcę ![]()
http://www.aniabulkowska.com Edytowane przez aniabulkowska Czas edycji: 2012-06-12 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
i jaka decyzja?
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
hej! przepraszam, że tak późno odpowiadam, ale jakimś dziwnym trafem przegapiłam Twoją odpowiedź
![]() jeśli chodzi o rzeczy, które wymieniłaś, to uśmiecham się bardzo do brow zings ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny przepraszam Was, ale mam urwanie głowy w pracy, postaram się wszystkim wieczorem odpisać, wybaczcie, że musiccie czekać. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
Sztuczne rzęsy Catrice z limitowanki Vegas MissLynn mascara shield rhea silver rose poppy z silk light pink puder rozśw Zoya Anaka Vikis' radiant Co Ty na to? ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
kurtka H&M sweet hide a pore medium żółtawy korektor pod oczy podkład golden fair finisher meow rozświetlacze: natural, wet sand, sparkle beige róż pink cashmere, mouvelishoues blush, soft bronzer cienie sonic, nekkid, sea horse Jak się na to zapatrujesz? ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Uff, chyba wszystkim odpisałam, jeszcze raz przepraszam za obsuwę. Jeśli kogoś mimo wszystko ominęłam, to bardzo proszę się przypomnieć, nie zrobiłam tego umyślnie. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, że kilka kolorów wpadło mi w oko, szczególnie po przeczytaniu opisów
![]() Ice Blossoms - Crownbeard (197) Ice Blossoms - Frost Flower (202) Winter Spirits - Sirah (183) Xmas Ghost - Midnight Kiss (177) Ice Blossoms - Ice Ribbon (200) Alien Abduction - Grey matter (82) Alien Abduction - Sighting (84) - ten najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
To co wypisałaś + coś jeszcze tylko nie mam pomysłu co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
jestem chętna na:
rhea silver rose poppy z silk light pink puder rozśw Zoya Anaka Vikis' radiant za sztuczne rzęsy i tą podkładkę z misslynn podziękuję bo wczoraj kupiłam sobie sztuczne rzęsy ![]() glam guru candie z silk sparkle beige cache |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, że nie odpisuję ale mam sesję do ogarnięcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
aktualizuję listę rzeczy, które mi się podobają
![]() Mydło Aleppo 3-5% oleju laurowego z Organique, kostka na parę miesięcy stosowania (50g) Givenchy Ange du Demon próbka firmowa Tresore Midnight Lancome, odlewka z wymianki Everyday Minerals Odsypka lub oddam Butterfly Kisses Korektor Mint, 1/2 Travel Size Lumiere - róż Violaceus |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.