![]() |
#2731 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)
A mój Tż wpadł na pomysł by jechać dziś na działkę do moich rodziców. Ostatni dzień na działce mnie wykończył więc wybiłam mu pomysł z głowy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2732 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O Matko!!!!!!!!!!!!!! Uświadomiłaś mi, że my od 6 lat nie mieliśmy nawet samotnego weekendu z Tż-em ![]() Trzeba by o tym pomyśleć...tylko gdzie sprzedać dzieciaki ![]() ![]() Ja się szykuję do pracy, dziś na 12 do 20 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś sobie planowałam,że póki babcie są na chodzie to będę im co tydzień sprzedawać dzieciaki po to byśmy mogli spędzić sami wieczór i noc ale plany pozostały planami... Oststnio bardzo zniszczyły mi się włosy i postanowiłam zafarbować je henną ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2734 |
Rozeznanie
|
A ja dziś po kolejnej nocy jestem. Zmęczona to mało powiedziane... Ale dzieki tym zamianą, kombinowaniu i pracy w sumie codziennie od dziś mam wolne bez urlopu i idę dopiero w piatek na popołudnie
![]() ![]() koralik,karolinko następnym razem spakujemy wasze dzieciolki razem z Majką ![]() ![]() Kurde coś boli mnie w pachwinie. Nie przypominam sobie żebym się gdzieś uderzyła a dotknąć sie nie mogę ![]() Dziewczyny słysząłyście "KO ko ko ko Euro spoko"?? Dla mnie to jakies nieporozumienie i żenada.. W innych krajach wielkie gwiazy śpiewają żywe piosenki (chociażby ostatnio Shakira którą do dziś z chęcia podgłosnie jak leci w radiu) a u nas taka wiocha...
"Jestem z Tobą od pierwszego grama, tyś moje dziecko a ja Twoja mama ![]() Edytowane przez 22Kamila22 Czas edycji: 2012-05-05 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2735 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Daj znać co wyjdzie następnym razem ![]() Cytat:
Ale jesteś zaradna ![]() ![]() Ja mam teraz 2 dni wolnego i idę dopiero we wtorek na 12 ![]() Cytat:
Twoja Teściowa by oszalała ![]() ![]() Cytat:
3 razy tak ![]() ![]() ![]() ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ!!!!!! Otwieram sobie piwko i zaczynam relaks ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja mam ostatni weekend wolnego, tzn następne weekendy też będą wolne, ale od poniedziałku wracam do pracy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2737 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
marejta gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!! !! Jesteś odważna, dasz radę, córeczka też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2738 |
Zakorzenienie
|
marejta to mi ulzylo
![]() ![]() dobra, juz zostawiam was w spokoju kobietki, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2739 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny!!!!!!!!!!!
Wyprowadziłyście się z Naszego forum ![]() Gdzie się podziewacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2740 |
Zadomowienie
|
Wszyscy siedzą przy piecykach bo tak zimno w domu
![]() U nas normalka: praca, dom, praca ,dom.. nawet nie chce się wychodzić na spacery w takie zimno ![]() Byłam z małą u urologa (po raz kolejny) i dał nam skierowanie na badanie urodynamiczne ![]() ![]() Za to mam luz w pracy bo kierownika nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2741 |
Zadomowienie
|
ja jestem zabiegana, między domem, babcią, pracą, domem i sklepem
![]() Potrzebuję chyba trochę czasu żeby to wszystko wpadło w rytm i nabrało normalnego biegu ![]()
![]() |
#2742 | ||
Rozeznanie
|
No racja, niestety. Paskudnie się zrobiło, aż nie można uwierzyć, że weekend majowy był tak ciepły i słoneczny
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzielna jesteś ![]() ![]() ![]() Wstaw jakieś fotki małej, ciekawa jestem jak wygląda mała księżniczka ![]() A ja jestem od poniedziałku na L4 przez całe 14 dni ![]() ![]() Zgłosiłam wypadek przy pracy, ciekawe czy dostanę 100% wypłaty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2743 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie w pracy konflikt : dzień mamy- każda chce obejrzeć występ dziecka.. na szczęście występy są o różnych godzinach więc się wymienimy na zmianie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2744 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Babka od BHP powiedziała, że nie widzi żadnych problemów, by zostało to uznane za wypadek przy pracy....zobaczymy, jak już dowiozę wszystkie dokumenty, co się okaże ![]() ![]() Cytat:
Ja jednak bym najpierw udzieliła pomocy.... Cytat:
Jakieś plusy z tego L4 są ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2745 |
Rozeznanie
|
No... nie ma Was tutaj.....trudno
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2746 |
Zadomowienie
|
My też mamy dziś piknik
![]() ![]() Mały zrobił się strasznie uparty- robbi awanturę z byle powodu (np. bo nie może sięgnąć zabawki albo nie podoba mu się ubieranie spodenek ![]() ![]() Jak wasze plany wakacyjne? My w tym roku nigdzie nie jedziemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2747 |
Rozeznanie
|
Nasz festyn w przedszkolu był wczoraj. Nawet było fajnie, wesoło i atrakcyjnie....niestety Natalka nie chciała śpiewać i cały występ przepłakała
![]() ![]() ![]() ![]() My wakacje już zaplanowaliśmy i zarezerwowaliśmy nocleg. W lipcu wybieramy się do Sarbinowa!!!!!!!!!!!!!!!! Uparcie myślę o zmianie pracy. Szukam, czytam, pytam...... Mam nadzieję, że coś w końcu z tego wyjdzie!!!!!!!!!!! Dziś byłam pierwszy dzień po L4 w pracy i niestety myślałam, że z nogą będzie dobrze....ale po 8h harówki boli okropnie, a lekarz wczoraj ostrzegał, że jeszcze nie powinnam wracać ![]() ![]() Po prost zwyczajnie bałam się, że będę miała nieprzyjemności z przedłużającego się L4....poza tym parę osób zwolnili z dnia na dzień, bez konkretnych powodów.....i się wystraszyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2748 |
Zadomowienie
|
Pisze z kompa bez polskich znakow- przepraszam
![]() U nas wystep sie udal, wprawdzie mala nie wystepowala solo ale w grupie ale i tak bylo fajnie. Byly kielbaski z grila, zurek, kawa , herbata, ciasto... i konkursy ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis objazdowka na dzien mamy juz zaliczona.. teraz czas na wizaz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2749 |
Rozeznanie
|
Wzywam całą resztę do aktywności na Wizażu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamilka, Farahh, Marejta, mamz................... no co jest w Wami??????? Tylko ja i Karolka tu zaglądamy, a Wy co???????????????????? Tylko mi tu nie pisać, że czasu nie macie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Dwa razy w tygodniu wygospodarować 5 min na wizaż na bank można!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2750 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Ja naprawdę nie mam czasu na wizaż, ani na nic innego, a może jestem źle zorganizowana, nie wiem. W każdym razie, nie pisałam tego wcześniej, ale musiałam wrócić do pracy. Zostałam postawiona przed wyborem: wracam teraz, albo nie wracam już nigdy bo nie będzie dla mnie miejsca. Na rynku pracy jest jak jest, zwłaszcza w mojej branży nie jest różowo, więc wróciłam na i tak okrojony etat. Skutek jest taki, że nie mam na nic czasu. Odliczam tylko dni do urlopu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2751 |
Zadomowienie
|
To napewno kwestia zorganizowania
![]() ![]() Zauważyłam,że im więcej mam do zrobienia tym lepiej się organizuję.. Szczytem organizacji była moja koleżanka ze szkoły: 3 dzieci, etat i szkoła 5 razy w tygodniu po 4-5 godzin... Oooo np teraz: za ok5-10min wstanie moje młodsze dziecię więc napiszę tu szybciutko i zdążę nastawić pranie.. zanim wyjdziemy do przedszkola to się wypierze a jak wrócę to rozwieszę.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2752 |
Rozeznanie
|
Ja też jestem i podczytuję ( o ile jest co) ale weny nie mam do pisania.
Nie wiem czy wam pisałam ale przez te 3 dni co Maja była u teściów dostała zapalenia oskrzeli z początkiem zapalenia płuc. Byłam wściekła. Dostaliśmy skierowanie do szpitala ale prywatna wizyta u ordynatora pomogła i leczyliśmy się w domu. Szkoda słów nawet. Odniosłam mały sukces wychowawczy - Maja zasypia już sama na łóżku, na podusi a nie na moich rękach ![]() W sobotę byliśmy w Rybniku na Pikniku Rodzinnym z mojej pracy. Zorganizowali to w takim fajnym Parku Atrakcji Rodzinnych czy jakoś tak i było całkiem fajnie. Maja miała tyle atrakcji że dwa dni chodziła z ulotką z tego parku i wszystkim pokazywała. Ruszające się dinozaury jak w Zatorze, kozy, baranki chodzące wolno, pawie , inne zwierzę ta a do tego karuzele, orkiestra więc Maja szalała ![]() A dziś nocka ![]() ![]() mamz No niestety, teraz tak jest - wyścig szczurów gdzie nie popatrzysz. Jesteś dzielna, dasz radę. Powoli się przyzwyczaisz i wszystko sobie poukładasz ![]() ![]() koralik Ja też przy chorobie Mai nie brałam L-4 a raczej nosiłam je w torebce zamiast oddać szefowi. Bałam się jak do tego podejdą oni, współpracownicy. Na szczęcie TŻ miał wtedy kilka dni urlopu jeszcze a później już było ok, i mój tata się Małą zajął.Czemu chcesz zmieniac prace??
![]() |
#2753 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Proszę postaraj się coś czasami naskrobać ![]() ![]() ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że już Majeczka jest zdrowa. Na kogo byłaś zła na Tż czy na teściów ??? Cytat:
WOW!!!!!!!!!!! No to dzień pełen atrakcji ![]() Cytat:
![]() Dziś cały dzień spędziłam z Nikosiem u okulisty i optyka. Nowe okularki będą nas kosztować 480 zł ![]() ![]() Szkoda tylko, że mały ma tak dużą wadę i wielu fasonów okularków nie może nosić. A ja się łudziłam, że wybierzemy jakiś fajny, nowy wzór, bo te które ma od 5 lat już nam się opatrzyły i znudziły...... Od jutra zaczynam maraton. Przez sześć dni pod rząd idę na 3:30 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak zdrówko Mai??? CZasami takie zapalenia płuc jest zdaje się,ze z niczego.. po prostu trafia się jakaś bakteria ,która innym nie zaszkodzi a tej osobie akurat wiele szkody przysporzy... Edytowane przez karolinaP103 Czas edycji: 2012-05-31 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2755 |
Zadomowienie
|
Halo!!!! jest tu ktoś???
Dziś Tż zrobił mi numer: zachciało mi się na kolację frytków z żółtym serem ale serek się skończył więc posłałam tż-ta do sklepu. Wrócił z zadowoloną miną oznajmiając mi,że wziął najtańszy ser ![]() ![]() ![]() kamila jak zdrówko Mai? mamz jak organizacja idzie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2756 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak przy okazji, to jak jesz te frytki z serem? Na gorące frytki kładziesz ser? A u mnie tak średnio, ciężko mi przywyknąć do pracy, ale co zrobić. Ostatecznie nie ja jedna mam dzieci i pracuję i nie ja jedna muszę sobie z tym dać radę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2757 |
Rozeznanie
|
karolina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamz będzie dobrze, dasz radę. Kto inny jak nie ty?? ![]() A u mnie jakos leci, ostatnio cięzkow pracy. Robię tydzień w kólko po 12 godzin a później 5 dni wolnego. Tylko atmosfera zatczyna się robić nieciekawa. Giną nam rzeczy i to w sporej ilości, poza tym pewna osoba dziala mi tak na nerwy i nie potrafię się z nią dogadać. Nic nie potrafi mimo że pracuje 3 miesiące, wiecznie za nia coś robimy bo nie zrobiła np. na nocy. Jednak chyba szykuję się zmiana jej i tylko o tym marzę bo to już zaczyna być regularną wojną... Tak wogóle napiszę wam coś w klubie... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 |
Rozeznanie
|
WOW!!!!!!!!!!!!!!
Doznałam megaszoku!!!!!!!!!!!!!!!! !! Ktoś tu coś jednak napisał ![]() ![]() ![]() mamz, karolka ale się uśmiałam z męskich, spożywczych zakupów ![]() Ja też jestem ciekawa jak Karola robi frytki ze serem?!?!? Aż nabrałam ochoty na jedzonko!!!!!!!!!!! U mnie ostatnio hitem jest pyszna sałatka. Brokuły, ciemne winogrono, pleśniowy ser, słonecznik i sos z jogurtu, majonezu, czosnku i soli.....PYCHA!!!!!!!!!! I bardzo ładnie wygląda na stole. Dziś odebrałam Nikosia nowe okulary. Jedno oko + 9, drugie +8,5....normalnie musztardówy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2759 |
Zadomowienie
|
Żółty ser ścieram na tarce , rozsypuję trochę na talerzach, na to daję gorące frytki i szybko posypuję resztą sera. Za chwilkę ser jest lekko roztopiony
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2760 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.