Ślubujące w 2012 - część II - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-11, 17:33   #211
katie99kasia
Rozeznanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Oj jak mnie tu długo nie było... Widzę, że się duuużo dzieje

Ja chciałam się zameldować jako wrześniowa PMka 01.09.2012 )

Malgoś_12
Wspaniała relacja... Cieszę się, że wszystko się udało tak świetnie. Już się nie mogę doczekać września

Jak można zapisać się do tego Waszego klubu;>

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 17:43   #212
monika860902
Zakorzenienie

mayeczka87
super że Ci się impreza udała! Kurcze, a to jeszcze przede mną...ciekawe co siostrunia wymyśli no a tort świetny! Pytanie...on był zamawiany czy ktoś go robił??

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale się dziś zestresowałam - umówiłam się miesiąc temu z kosmetyczką na hennę i regulację brwi. Kobieta robi to tak, jak sobie wymarzyłam, a niełatwo mi dogodzić, bo zamiast brwi mam gąszcz i jeszcze powieki opadające. ZApuszczałam ten gąszcz od 2 miesięcy i wreszcie poszłam się dziś zrelaksować. I co? I zastałam kartkę na drzwiach, że dziś nieczynne i ze przeprasza Jutro ma w ogole nieczynne, została środa a w czwartek już mój slub telefonu nie odbiera
cały mój makijaż miał się opierać na podkreśleniu oka i miałam go robić sama, pod warunkiem, że ladnie mi henne połozy i brwi wyreguluje, ewentualnie jakieś kępki rzęs doklei. Usiadłam pod gabinetem i myślałam, że sie rozpłacze
jak ja uwielbiam takich ludzi!!! kurde,nie mogła do Ciebie zadzwonić chociaż?? Szukaj kogoś innego najlepiej

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 18:43   #213
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Pradip - ja po akt też wysłałam mojego brata, ale nie pytałam nawet czy jest inna opcja... a w ogóle to mam uraz do polskich urzędów, ostatnio czekałam w kolejce 40 min a potem wredna baba machając ramionami i wcianając paluszki dawała mi do zrozumienia (mówić nie mogła bo miała buzię pełną paluszków) że stałam w kolejce na darmo... chciałam trzasnąć drzwiami, ale chyba mają any-trzaskowe drzwi
W tych urzędach to powinni jakieś wyciszane pokoje zrobić żeby można było sie wydrzeć skoro nawet drzwiami nie można trzasnąć.
Tż już mi podanie naskrobał jutro zrobie przelew i wyślę ale jakby było za szybko to moje kochanie przypomniało sobie ze w tym tygodniu kończy mu się prawko i dowód i też to wszystko spadnie na mnie ehh
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Malgos - mieszkamy od 2 mcy razem i mój proboszcz o tym wie, ale kazał Nam iść do dwóch spowiedzi bo On tak chce i koniec więc nie mamy innego wyjścia.
Niby nie mieszkacie ze sobą jeszcze bardzo długo i może to dla tego proboszcz tak postanowił ale jak dla mnie to głupota i stwarzanie dodatkowego stresu bo każda spowiedź jest taka a do tego jeszcze usłyszeć ze się nie dostaje rozgrzeszenia...
Cytat:
Wrzucam fajną fryzurkę, może dla kogoś będzie inspiracją
podoba mi się
A Ty Malgos nadal inspiracji szukasz?
Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
ja powiedziałam i siedziałam może 6 minut TŻ też powiedział i siedział 25 minut
No i się wydało że Twój Tż nabroił no chyba że z ksiedzem o euro gadał
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 18:56   #214
42gami
Raczkowanie

Poproszę o dopisanie mnie do listy na 28,07

Chciałabym też należeć do klubu... Ostatnio niewiele się udzielam gdyż mam dużo zawieruchy nie dość że ze sprawami ślubnymi to jeszcze z urządaniem mieszkania. Ale czytam regularnie i postaram się w miarę możliwości odzywać

Wrzucam dziś zdjątko części materiałów na dekorację kościoła i sali (robię sama ze wsparciem mamy). Mam szeroko zakrojoną koncepcję Obok obok leżą jeszcze 2 bele tiulu po 50m i dwa białe kosze na kwiaty. Jest jeszcze parę rzeczy do dokupienia ale bazę już mam.

Jutro odbieram buty od szewca - wrzucę foto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG20120611_001.jpg (126,5 KB, 59 załadowań)
Stary 2012-06-11, 19:12   #215
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dziewczyny w końcu mamy jakieś typy jeśli chodzi o zaproszenia.
Mojemu TŻ odpowiadają te wprost jest nimi zachwycony
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...384518001.html
- jeśli o mnie chodzi mam mieszane uczucia
Natomiast jeśli chodzi o mnie podobają mi się te:
http://allegro.pl/zaproszenie-slub-z...384165723.html
model niebieski 1.

Co sądzicie o tych typach! ?

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 19:19   #216
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
model niebieski 1.

Ja osobiscie jestem za Twoim typem. Te które wybrał Twój TŻ jakoś nie bardzo mi pasują na ślub. Kojarzą mi się z zaproszeniem na urodziny dziecka
Stary 2012-06-11, 19:24   #217
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - mieszkają długo czy nie, ale mieszkają razem więc co to za różnica... ale księża rządzą się swoimi prawami

Aaaa ja już inspiracji nie szukam, ja już jedynie inspiruję hahah

42gami - hej... aby należeć do klubu trzeba się udzielać przez miesiąc - regularnie
jak widzę te materiały do strojenia - to strasznie się cieszę, że w ogóle mnie to nie obchodziło... ale wiem, że niektórym to sprawia ogromną frajdę

Justyna - te zaproszenia, które wybrał tż jakoś mi nie pasują na ślub, twoje są fajne!

Ktoś prosił mnie o pokazanie moich butków na zmianę... kupiłam przypadkowo, za niecałe 40zł, nawet bardzo nie myślałam nad kolorystyką, miały być wygodne i były i są niesamowicie lekkie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-06-11 17.01.30.jpg (132,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-06-11 17.01.39.jpg (194,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-06-11 17.02.09.jpg (105,9 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-06-11 o 19:25
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 19:32   #218
JJJustynAAA
Zakorzenienie

MalaOla, Malgos dzięki za pomoc. Mi też się one za bardzo nie podobają, ale już sama nie wiem jak przekonać TŻ do tych moich. Za kupowanie zaproszeń zabieram się już chyba 3 raz i za każdym razem wyszukuje ON jakieś dziwactwa
Ech muszę chyba podjąć męską decyzję i sam wybrać te które mi (Wam)
wydają się ok.
Chociaż TŻ mówi że to z wami powinnam brać ślub a nie z nim jak wasza opinia mi bardziej odpowiada - bo jest bliżej moich typów

Mama Franka

Stary 2012-06-11, 19:45   #219
Malgos_12
Zakorzenienie

dziewczyny ... z drugiej strony to są ''tylko'' zaproszenia

my to jesteśmy... często się złościmy, że tż-towie się nie interesują przygotowaniami, ale jak chcą już coś wybrać to nam się nie podoba i marudzimy i w końcu stawiamy na swoim ahh te baby sama taka byłam ...
Stary 2012-06-11, 19:57   #220
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Ja już kiedyś słyszałam że są to "tylko " zaproszenia. Ale TŻ chyba zmienił zdanie bo zaczął się angażować właśnie w wybór zaproszeń.

Mama Franka

Stary 2012-06-11, 20:04   #221
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Ja już kiedyś słyszałam że są to "tylko " zaproszenia. Ale TŻ chyba zmienił zdanie bo zaczął się angażować właśnie w wybór zaproszeń.
hmmmm to może rzeczywiście pozwól mu wybrac tylko jakies mniej kolorowe
Prawda jest taka, ze wiekszosc ludzi przeczyta i wyrzuci zaproszenie. Więc Ty mozesz sie zajac innymi dekoracjami, a on niech sie cieszy z zaproszeń moze narzuc mu tylko kolorystyke, zeby mial trudniejsze zadanie
Stary 2012-06-11, 20:15   #222
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
model niebieski 1.

zdecydowanie Twoje, te TŻ-ta wyglądają jak okładka jakiejś książki z lat 70- tych

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
hmmmm to może rzeczywiście pozwól mu wybrac tylko jakies mniej kolorowe
Prawda jest taka, ze wiekszosc ludzi przeczyta i wyrzuci zaproszenie. Więc Ty mozesz sie zajac innymi dekoracjami, a on niech sie cieszy z zaproszeń moze narzuc mu tylko kolorystyke, zeby mial trudniejsze zadanie

no z kolorystyka to ryzykownie jak ja bym swojemu powiedziała, że fioletowe to na bank byłby różowe albo szafirowe - mój TŻ jeśli chodzi o kolory jest noga dla niego wszystko takie same
Stary 2012-06-11, 20:18   #223
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Qmpela - my mieliśmy około 115 ludzi (kurcze nawet nie wiem ile w końcu było dokładnie i mieliśmy 2 dni. Przez te dwa dni włącznie z rozdawaniem butelek na odchodne poszło około połowy - mieliśmy 209 butelek a zostało chyba coś koło 114. W pierwszy dzień poszła jedna beczka piwa a w drugi dzień jeszcze dwie (łącznie 3), oprócz tego poszło chyba z 6 litrów bimbru... jak już pisałam rodzina raczej pijąca, tym bardziej na weselach... my potem jeszcze mieliśmy 3 i 4 i 5- ty dzień już w domku i też troszkę poszło i jeszcze więcej rozdaliśmy i nadal pewnie byśmy chrzciny jeszcze tym alkoholem obskoczyli

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Monika - powiem ci że moja skóra się nie świeci, twarz wysmarowałam i cały czas sobie ją gładzę bo taka delikatna ale nie jest tłusta, może to też zależy od rodzaju skóry, ale rzeczywiście lepsze niż jakikolwiek balsam jaki dotąd miałam.
A gdzie jakies fotki z poprawin w takim razie?

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Ja też będę miała wszyte miseczki ale krawcowa pytała czy nie chcę mieć schowanych ramiączek gdyby coś się stało. Chciałam mieć gołe ramiona i nadal chce ale podciagająca suknie PM nie wyglada zbyt ładnie wiec chyba poproszę zeby na wszelki mi zrobiła takie ukryte ramiączka gdyby były potrzebne.

Dziewczynki czy któraś z Was odbierała akt urodzenia nie osobiście tzn pocztą albo mailowo?
Ja tez nie chciałam ramiączek ale i tak są w sukience takie haczyki i dały mi ramiączka. W każdym razie ta sukienka jest taka ciasna że na pewno mi nie spadnie i nie wydaje mi się że będę ją podciągać

A z tym aktem urodzenia, chrztu i w ogóle to ja już nic nie wiem

mayeczka87 super relacja z panieńskiego!!!

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, może wiecie, gdzie szukać jakiegoś środka na elektryzujące się ubranie, chodzi oczywiście, o spray. Krawcowa powiedziała mi, że w rossmanie dostanę, ale nie ma w żadnym. A przydałby mi się do sukni
Ja zawsze walcze na elektryzujące sie ubrania zwykłym płynem "K"

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Oj jak mnie tu długo nie było... Widzę, że się duuużo dzieje

Ja chciałam się zameldować jako wrześniowa PMka 01.09.2012 )

Malgoś_12
Wspaniała relacja... Cieszę się, że wszystko się udało tak świetnie. Już się nie mogę doczekać września

Jak można zapisać się do tego Waszego klubu;>
Witaj Ślubujemy tego samego dnia
Stary 2012-06-11, 20:20   #224
Malgos_12
Zakorzenienie

Qmpela - Nie mam wiele z poprawin, tam jest w Klubie kilka, mam czarny żakiet na sobie i kilka z podwórka, ale dostanę jeszcze zdjęcia od jednej koleżanki to wrzucę w mojej krótkiej kiecce
Stary 2012-06-11, 20:23   #225
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
model niebieski 1.

Z tych dwóch to mi się podoba typ Twojego TŻta

Cytat:
Pradip - mieszkają długo czy nie, ale mieszkają razem więc co to za różnica... ale księża rządzą się swoimi prawami

Aaaa ja już inspiracji nie szukam, ja już jedynie inspiruję hahah

42gami - hej... aby należeć do klubu trzeba się udzielać przez miesiąc - regularnie
jak widzę te materiały do strojenia - to strasznie się cieszę, że w ogóle mnie to nie obchodziło... ale wiem, że niektórym to sprawia ogromną frajdę

Justyna - te zaproszenia, które wybrał tż jakoś mi nie pasują na ślub, twoje są fajne!

Ktoś prosił mnie o pokazanie moich butków na zmianę... kupiłam przypadkowo, za niecałe 40zł, nawet bardzo nie myślałam nad kolorystyką, miały być wygodne i były i są niesamowicie lekkie
Taaak ja prosiłam bo może też sobie kupię jakieś na zmiane a nie chce baletek żeby mi się sukienka po ziemi wlekła

Fajny avaterek

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Qmpela - Nie mam wiele z poprawin, tam jest w Klubie kilka, mam czarny żakiet na sobie i kilka z podwórka, ale dostanę jeszcze zdjęcia od jednej koleżanki to wrzucę w mojej krótkiej kiecce
Ok
Stary 2012-06-11, 21:04   #226
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za rady co do zaproszeń. Koniec końców jest taki że TŻ siadł znów do kompa i znalazł 2 następne. Jest właśnie toczona rozmowa na ich temat. Jak już się na coś zdecydujemy dam wam znać. A teraz zmykam bo obiecałam TŻ kolację i się złości że przez wizaż musi chodzić głodny
Do jutra moje drogie

Mama Franka

Stary 2012-06-11, 22:25   #227
aisak42
Raczkowanie

nadrobiłam was

wloszka8-"my też BMW, ale X6 a my kupujemy kompozycje kwiatowe w szklanych kulach z grawerem i zamiast piosenki cudownych rodziców,
nagrywamy własnoręcznie filmik, taki trochę na śmiesznie z naszymi zdjęciami itp, coś tam opowiemy a na końcu już tak na poważnie
powiemy za co im dziękujemy bo znając mnie to pewnie bym się poryczała przy tej piosence"

a mogłabyś wstawić przykładowe zdjęcie (jestem wzrokowcem, nie umiem sobie wyobrazić) ja to bym chciała zrobić podziękowanie po błogosławieństwie bo
też myślę że może być płacz podczas piosenki i podziękowania.

Pradip-"podobno gdzieś w Wilanowie jest poradnia gdzie dają od razu 3 pieczątki. Fajny będziecie mieli samochodzik będzie w takim kolorze jak na zdjęciu?"

wiesz coś więcej na temat tej poradni? tak taki kolor

duvala-"ja mam twarz obsypaną kaszakami i nie oge sie tego gówna pozbyć"

też mam straszne kaszaki i nie wiem co z nimi zrobić ;/
mayeczka87- gratuluję udanego panieńskiego, też bym takie chciała pozazdrościć
Malgas_12 śliczna fryzurka

Justyna – Twój wybór jest lepszy!

a i przyszła mi szczotka TT, jest rewelacyjna, po prostu świetna, zobaczymy jak będzie rozczesywać mokre włosy bo z tym mam największy problem jak na razie jest super, a teraz mam kilka pytań do was;

1. czy tż może mieć różowy krawat czy wystarczy żeby miał tylko różowego kwiatka a krawat czarny?
2. czy mogę miec takie paznokcie jak w zalaczniku (tylko krótsze i inny odcien różowego) czy to już za dużo i zrobić zwykły biały frencz na dwóch paluszkach różowy, albo biały frencz z różowymi kwaitkami?
3. chodzi o usadzenie gości to dopiero przede mną ale sie zastanaiwam jak zrobić z dziecmi, bedzie sporo takich do 6 lat i nie wiem czy one maja miec swoje krzesełko czy rodzice maja je trzymac na kolanach? jak wy to planujecie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg różowe paz-tile.jpg (42,3 KB, 56 załadowań)
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 22:42   #228
Malgos_12
Zakorzenienie

Dzieciaki mają swoje krzesełka... u mnie takie nawet do lat 3 miały swoje... bo jakby rodzice z dzieciakami mieli siedzieć całą imprezę i tym bardziej jak np mają 3-kę dzieci??
Te pazurki jak dla mnie jakoś średnio, oprócz ostatnich, które mi się podobają... może przez to, że takie strasznie kwadratowe..
a jeśli chodzi o rozczesywanie, podobno nie powinno rozczesywać się mokrych włosów ale ja tam nie wiem....
Stary 2012-06-11, 22:48   #229
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieciaki mają swoje krzesełka... u mnie takie nawet do lat 3 miały swoje... bo jakby rodzice z dzieciakami mieli siedzieć całą imprezę i tym bardziej jak np mają 3-kę dzieci??
Te pazurki jak dla mnie jakoś średnio, oprócz ostatnich, które mi się podobają... może przez to, że takie strasznie kwadratowe..
a jeśli chodzi o rozczesywanie, podobno nie powinno rozczesywać się mokrych włosów ale ja tam nie wiem....

popieram u nas wszystkie dzieci mają krzesła, nawet dla 5-cio miesięcznego dzieciaczka będzie krzesełko aby postawić nosidełko.

Pazurki nie w moim stylu- nie lubie takich kwiatków . Z tego co pokazałaś ostatnie są najlepsze
Stary 2012-06-11, 23:14   #230
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Szukaj w osiedlowych marketach Ja swój spray kupiłam w Lewiatanie.
Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość

Ja zawsze walcze na elektryzujące sie ubrania zwykłym płynem "K"

ale sukni ślubnej już nie potraktuję plynem K Po poprawkach krawcowa ją wyprasowała i zaczęła się elektryzować. Kupiłam już ten spray - w Lewiatanie właśnie - dzięki Viollet87 Mam jeszcze pytanie jak to spryskać teraz? nie mam w ostatnim czasie zupełnie zdolności do logicznego myslenia Suknia ma spód atłasowy a na to jest muślin - czy po tym muslinie czy po atłasie. Boję się, żeby jakieś plamy nie zostały

Cytat:
Ale ja nie cierpię takich niepoważnych ludzi !!! i co w końcu zrobiłaś? byłaś u innej kosmetyczki?
Cytat:

Wiki- i co? poszłaś do innej? Swoją drogą ja bym :podziękowała" potem tej babce- jakaś niepoważna
Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość

jak ja uwielbiam takich ludzi!!! kurde,nie mogła do Ciebie zadzwonić chociaż?? Szukaj kogoś innego najlepiej
Byłam u innej kosmetyczki poleconej przez koleżankę - niestety, nie jest to to, co chciałam. Pewnie gdybym kilka razy wcześniej u niej była i wytłumaczyła jej, to doszłybyśmy do porozumienia Ale kobieta naprawdę się starała i mimo wszystko poprawiła mi humor. Brwi są takie sobie, ale już spróbowałam je "po swojemu zrobic" i będzie to możliwe - trochę ciemnego cienia, trochę kredki, parę włosków jeszcze usunęłam - musi być!
A na tamtą jestem bardzo wkurzona - mam nadzieję, ze miała poważny powód i raczej juz tam nie pójdę

Cytat:
Wika - no kurcze, to cię wystawiła... szkoda, bo to dla ciebie znów sytuacja stresująca... takie osoby powinny ponosić jakieś konsekwencje.

Justii - a wy mieszkacie razem? bo wtedy jest tylko jedna przed samym ślubem i tak, powinnaś powiedzieć, że to twoja spowiedź przedślubna.
Cytat:

Niby nie mieszkacie ze sobą jeszcze bardzo długo i może to dla tego proboszcz tak postanowił ale jak dla mnie to głupota i stwarzanie dodatkowego stresu bo każda spowiedź jest taka a do tego jeszcze usłyszeć ze się nie dostaje rozgrzeszenia...
z tym mieszkaniem to jest różnie - ja nie mieszkam z narzeczonym a i tak musiałam 2 spowiedzi mieć. To chyba nie ma znaczenia czy sie razem mieszka, czy nie. Zależy od Proboszcza miejsca. Ja jeszcze miałam taka sytuacje, ze Ksiadz kazal mi robic nauki przedmałżenskie, mimo ze jestem doradca życia rodzinnego, czyli mam uprawnienia do prowadzenia takich nauk (2,5 roku nauki w Studium Zycia Rodzinnego, tak z ciekawości i własnej potrzeby+ 6 lat teologii też dla własnej potrzeby i zaczęty doktorat z teologii). Co prawda nie pracuje ani jako doradca ani teolog, ale mocno mnie to zdziwiło Ostatecznie postawiłam na swoim, ale długo walczyłam

Cytat:
model niebieski 1.

ja też jestem za Twoim typem
Moj TŻ akceptował zawsze wszystko to, co ja wybrałam. Ostatecznie robiłam sama zaproszenia. Zresztą jemu było ze wszystkim "wszystko jedno", byle już ten ślub mieć właśnie przyjechał do mnie i pyta czym ja sie tak stresuje. Więc zaczełam wszystko wyliczać i pytam go czy on się niczym nie denerwuje a on mi na to, że i owszem. Martwi się trochę, że w czwartek meczu nie obejrzy Najpierw myślałam, ze padnę a później zaczęłam się śmiać i jakoś nerwy przeszły
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 23:22   #231
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
a i przyszła mi szczotka TT, jest rewelacyjna, po prostu świetna, zobaczymy jak będzie rozczesywać mokre włosy bo z tym mam największy problem jak na razie jest super
Radzi sobie z mokrymi bez problemu tylko trzeba zachować ostrożność i rozczesywać bez dociskania "na siłę", najlepiej od dołu włosów i wspinać się w kierunku głowy.

Paznokcie nie w moim guście

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 23:26   #232
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Ewula - tak myślisz?? ja myślę, że to może równie fajnie wyglądać na ciemnych włoskach... ale najlepiej pewnie byłoby przetestować na próbnej...
Wiesz co kiedyś miałam zupełnie jasne blond włosy i mam siostrę fryzjerkę która ciągle robiła mi jakieś wymyślne warkocze, które ja uwielbiam , a teraz mam całe włosy takie czekoladowe, i w ogóle warkocze nie robią wrażenia a szkoda bo chciałam na poprawiny jakiś ładny warkoczyk,a tak chyba pomyślę nad czymś innym.
Fajny avatarek Malgos
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 23:38   #233
Malgos_12
Zakorzenienie

Wika - ja wiem, że niektórzy wymagają dwie spowiedzi, ale jak dla mnie to jest po prostu trochę śmieszne, bo przeważnie w takiej sytuacji nie dają rozgrzeszenia, więc po co dwie spowiedzi przecież żyjemy w grzechu może inaczej się wyrażę ... jest to dla mnie nie zrozumiałe... bo raz mówią tak, raz inaczej...

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Ewula - ja pytałam bo po prostu nie miałam porównania tych warkoczy na różnych kolorach a jaki masz oryginalny kolor włosków?
Stary 2012-06-12, 07:52   #234
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
popieram u nas wszystkie dzieci mają krzesła, nawet dla 5-cio miesięcznego dzieciaczka będzie krzesełko aby postawić nosidełko.

Pazurki nie w moim stylu- nie lubie takich kwiatków . Z tego co pokazałaś ostatnie są najlepsze
dziewczyny ale przy 150 osobach na sali to jest dodatkowo dużo miejsca i nie wiem jak to rozgryźć sadzacie ich miedzy rodzicami? a nakrycie dl nich będzie jeżeli za nie nie płacicei?
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 08:15   #235
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
dziewczyny ale przy 150 osobach na sali to jest dodatkowo dużo miejsca i nie wiem jak to rozgryźć sadzacie ich miedzy rodzicami? a nakrycie dl nich będzie jeżeli za nie nie płacicei?

u mnie jest tak: sadzamy między rodzicami. Za dzieci do 10 lat płacimy połowę. Dziecko 6 letnie to już duże dziecko i wg mnie musi mieć własne krzesełko, talerz, szklanke itp bo je w zasadzie normalnie. Poza tym rodzić trzymający 6 latka na kolanach ma ograniczone ruchy- ciężko nawet obiad zjeść . Pogadaj z właścicielem sali jak to rozwiązać- może zgodzi się aby np za 2-3 latki nie płacić ale dostawić im krzesełko.

Jeszcze taki pomysł, który my mamy (może komuś się przyda): winietki dla dzieci robiliśmy imienne bez nazwiska np. Jaś, Zosia itp. W ten sposób obsługa wie że tu siedzi dziecko i nie będzie stawiać kieliszków do wódki na tym nakryciu
Stary 2012-06-12, 08:48   #236
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
model niebieski 1.

Bardziej Twój Ale nie wybrałabym żadnego, bo nie lubię takiej faktury papieru

Torcik był zamawiany

Przyszła halka, ale chyba jest za ciemna ;( Jest do sukni ecru, a moje to złamana biel i halka jest zbyt żółta... ponadto jak tańczę to depczę po kole ;/ no i na dodatek koła się unoszą jak siadam. Myślicie, że to się zmieni w sukni? Jutro przymiarka :|

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 08:54   #237
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość

Przyszła halka, ale chyba jest za ciemna ;( Jest do sukni ecru, a moje to złamana biel i halka jest zbyt żółta... ponadto jak tańczę to depczę po kole ;/ no i na dodatek koła się unoszą jak siadam. Myślicie, że to się zmieni w sukni? Jutro przymiarka :|
przymierz z sukienką a jak będzie za długa to poproś żeby Ci skrócili ale jak po kole depczesz to za długa jest faktycznie....
co do koloru- zobacz czy się bardzo odróżnia od sukienki- w końcu to i tak będzie pod kiecką
Stary 2012-06-12, 09:30   #238
wloszka8
Raczkowanie

przepraszam, że nie oddzywałam się od piątku, ale same problemy... w sobotę podczas remontu przewierciliśmy kratkę kanalizacyjną u sąsiadów nie przypuszczaliśmy, żę tam gdzie my mamy sypialnię, oni mają połowę łazienki, bo kosztem przesuniętej ściany ją powiększyli
oczywiście afera, bo woda się polała, jak sąsiedzi coś robią na górze to u nas się troszkę leje, bo w niedzielę jedynie firma od usterek uszczelniła tą dziurę, a dopiero dzisiaj naprawią ją całkowice,,,
zostały dwa miesiące do wesela a ja jestem jak kłębek nerwów w niedzielę pokłóciłam się z tatą, który uznał, że jesteśmy widocznie na pewne rzeczy niedojrzali, że mój TŻ nic nie da sobie powiedzieć odnośnie remontu i jesteśmy oboje upraci...ehhh kupę gorzkich słów się posypało... najgorsze, że jeden tata i drugi wymagają teraz, żeby mój TŻ przekonał się do tego, żeby ktoś nam pomógł z remontem, a TŻ nawet nie chce tego słyszeć... ehhh pokłóciliśmy się ostro o to wczoraj jak mu tylko wspomniałam... nie mam już sił na to wszystko... mój tata ciągle jakieś "ale" , TŻ uparty mam dość:con fused:

postaram się Was nadrobić choć łatwe to nie jest

Malgos_12 gratulację z okazji zmiany stanu cywilnegoklask i: piękna relacja aż miło się czyta mam nadzieję, że jak przyjmiecie mnie do klubu to nadrobię zaległości jesli chodzi o zdjęcia

JJJustynAAA ja też jestem osobiście za Twoim typem

ja również usadzam dzieciaki na osobnych krzesłach, nawet dwu latki, a takie dzieciaczki też będą

aisak42 wrzucam zdjęcia prezentów dla rodziców
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 805260.firma.zdjecie_10.jpg (64,4 KB, 67 załadowań)

Gdzie Skarb Twój...
...Tam Serce Twoje
wloszka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 09:51   #239
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wloszka8 Pokaż wiadomość
przepraszam, że nie oddzywałam się od piątku, ale same problemy... w sobotę podczas remontu przewierciliśmy kratkę kanalizacyjną u sąsiadów nie przypuszczaliśmy, żę tam gdzie my mamy sypialnię, oni mają połowę łazienki, bo kosztem przesuniętej ściany ją powiększyli
oczywiście afera, bo woda się polała, jak sąsiedzi coś robią na górze to u nas się troszkę leje, bo w niedzielę jedynie firma od usterek uszczelniła tą dziurę, a dopiero dzisiaj naprawią ją całkowice,,,
zostały dwa miesiące do wesela a ja jestem jak kłębek nerwów w niedzielę pokłóciłam się z tatą, który uznał, że jesteśmy widocznie na pewne rzeczy niedojrzali, że mój TŻ nic nie da sobie powiedzieć odnośnie remontu i jesteśmy oboje upraci...ehhh kupę gorzkich słów się posypało... najgorsze, że jeden tata i drugi wymagają teraz, żeby mój TŻ przekonał się do tego, żeby ktoś nam pomógł z remontem, a TŻ nawet nie chce tego słyszeć... ehhh pokłóciliśmy się ostro o to wczoraj jak mu tylko wspomniałam... nie mam już sił na to wszystko... mój tata ciągle jakieś "ale" , TŻ uparty mam dość:con fused:

postaram się Was nadrobić choć łatwe to nie jest

ojej ale akcja z tą rurą-dobrze, że Wam nie trysnęła cała zawartość ścieków do sypialni...
Z remontami tak jest, że po skończonym remoncie dopiero człowiek jest mądrzejszy i wiele rzeczy by inaczej zrobił- wiem o tym bo przeżyłam dwa remonty mieszkania .
Twój Tata na pewno nic złego na mysli nie miał- chciał pomoc a wyszło źle . My jak mieliśmy remonty to tez wszyscy dookoła doradzali i komentowali, że coś źle robimy łącznie z aferą w sklepie przy kupnie drzwi do mieszkania ale jakoś wszystko przeszło więc i Ty się nie martw- będzie dobrze pomyśl jakie będziesz miała wspaniałe mieszkanko jak to się wszystko zakończy
Stary 2012-06-12, 10:00   #240
malaOlaa
Raczkowanie

Magnusia za kilka dni Twój wielki dzień jak sie czujesz???

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości