Wszystko o Avonie - cz.28 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-11, 15:04   #991
ewula91
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
A mnie się wydaje, że zawsze do wszystkich programów się wliczały i mini i demo itp. w końcu ma być zamówienie na daną kwotę.
Co innego jak można coś zamówić gdy się zamówi za daną kwotę z katalogu to wtedy wiadomo, że nic innego się nie liczy.
No chyba, że w tym programie jest, że tylko z katalogu, ale nie wiem, bo u mnie i tak nikt nie chce "hitów", a planet spa sama nie lubię na tyle by za 20zł zestaw kupować więc pewnie w ogóle nie skorzystam z tego programu.
ja mam zamówienie z tego katalogu na perełki a to dopiero pierwsze zamówienie więc zobacze jak pójdzie dalej, czy będzie ten drugi hit czy nie
Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
a jak wam w ogole poszla 8? bo tak narzekalysmy na katalog, jakie osiagniecia w zamowieniach?
jeden z lepszych ok 950 uzbierałam
Cytat:
Napisane przez Lencia00 Pokaż wiadomość
Do dziewczyn posiadających szklany pilniczek

Jak Wam on się sprawdza??? nie schodzi warstwa piłująca??

Ja mam jak na razie jest ok ale moja mama użyła dosłownie 2 razy i ma bardzo duże ślady starcia (tak jakby ta warstwa była nakrapiana czy coś ) A najlepsze że ma bardzo miękkie paznokcie i właściwie pilniczek w jej przypadku okazał się jednorazowy
mam go i w sumie nie jestem zadowolona jest ok do króciutkich paznokci jak chcę coś poprawic ale jak mam długie i chce je spiłowac to tragedia ;/ tak się musze namęczyc. Warstwa nawet mi nie schodzi ale mama go wypróbowała i widac że w tych miejscach jest troszkę starte a ledwo dwa razy przejechała po paznokciu.

A z 9 biorę jak na razie tylko piankę matującą
Stary 2012-06-11, 15:12   #992
nataszka25
Zakorzenienie

czy ten puder brazujacy nowy ma drobinki rozswietlajace??ten w kamieniu
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 15:44   #993
smerfetka25
Zakorzenienie

Hej co jest próbuje wysłać wiadomość ze strefy i się nie da czyżby zlikwidowali opcje zażaleń drogą email-ową??
Ah, znalazłam trzeba jeszcze dodatkowo wcisnąć kontynuuj... trochę nowości i człowiek się gubi

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2012-06-11 o 15:48
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 15:47   #994
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Hej co jest próbuje wysłać wiadomość ze strefy i się nie da czyżby zlikwidowali opcje zażaleń drogą email-ową??
u mnie ok.
Twoja wiadomość została wysłana.
Maksymalny czas oczekiwania na odpowiedź to 24 godziny.*

* - zasada nie obowiązuje w czasie weekendów i innych dni wolnych od pracy

f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 15:50   #995
smerfetka25
Zakorzenienie

Zamawiacie dezodoranty w kulce z demo?? Zapach całkiem całkiem

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;34636248]u mnie ok.
Twoja wiadomość została wysłana.
Maksymalny czas oczekiwania na odpowiedź to 24 godziny.*

* - zasada nie obowiązuje w czasie weekendów i innych dni wolnych od pracy

[/QUOTE]
teraz tak trochę inaczej
Stary 2012-06-11, 16:23   #996
nietakasama
Raczkowanie

dziewczyny mam problem z zamówieniem, wysłałam rano po 9-tej zamówienie, teraz wracam z pracy chce zerknąć na fakturkę, a tam zamówienie odrzucone a obok napis przywróć, pierwszy raz takie coś widzę, oczywiście na jutro nie dotrze, zrobiłam przywróć niby data dostawy na środę, ale dlaczego zostało odrzucone?
nietakasama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 16:37   #997
malutkaI
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;34630581]tak, ja go mam na fa z 6.06.[/QUOTE]

[QUOTE=nataszka25;34631461]

ja czekam na fakture z dzis i dam znac bo tez czekam za tymi lakierami...[COLOR="Silver"]

Dziękuję
Stary 2012-06-11, 17:22   #998
nataszka25
Zakorzenienie

[QUOTE=malutkaI;34637346]
Cytat:

ja czekam na fakture z dzis i dam znac bo tez czekam za tymi lakierami...[COLOR="Silver"]

Dziękuję
Są na fakturze z dziś!
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 18:22   #999
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
czy ten puder brazujacy nowy ma drobinki rozswietlajace??ten w kamieniu
Ma
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 19:07   #1000
FikcjaJestModna
Wtajemniczenie

A czy kuleczki brązujące, w tej nowej wersji, mają więcej drobinek rozświetlających niż w poprzedniej? W katalogu na to właśnie wygląda, jednak kilka stron wcześniej któraś z Was pisała, że to dokładnie to samo, tylko opakowanie niższe.

Edytowane przez FikcjaJestModna
Czas edycji: 2012-06-11 o 20:32
FikcjaJestModna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 19:41   #1001
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez FikcjaJestModna Pokaż wiadomość
A czy kuleczki brązujące, w tej nowej wersji, mają więcej drobinek rozświatlających niż w poprzedniej? W katalogu na to właśnie wygląda, jednak kilka stron wcześniej któraś z Was pisała, że to dokładnie to samo, tylko opakowanie niższe.
Wg mnie to dokładnie to samo
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 20:31   #1002
mariot605
Rozeznanie

Czy te produkty z ulotki z zapachami się wliczają do bazy upustu i czy mają upust wypracowany?
mariot605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 20:32   #1003
Lencia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariot605 Pokaż wiadomość
Czy te produkty z ulotki z zapachami się wliczają do bazy upustu i czy mają upust wypracowany?
Lencia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 20:33   #1004
monjax
Raczkowanie

GG do monjax

Cytat:

a jak wam w ogole poszla 8? bo tak narzekalysmy na katalog, jakie osiagniecia w zamowieniach?
Nawet, nawet - 715 zł I ostatnia paczuszka będzie jutro lub pojutrze Chcieliśmy zamówić dla przyszłej teściowej na imieniny zestaw biżuterii SUNITA, bardzo śliczny i elegancki, ale nie było już oczywiście ostatecznie wzięliśmy zestaw DARFIELD mam nadzieję, że ładny będzie, bo inaczej

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

co teraz bierzecie dla siebie w 9?
Wstępnie dla siebie biorę:
piankę solutions
torbę Marie
zestaw FW
balsam do stóp z netto
może scrub do twarzy z IOS - miała któraś?

Znalazłam jeszcze w IOS pierścionek Hana i Gabriella i może jeden wybiorę, a może któraś ma i mogłaby wrzucić fotki, bo słabo je widać
Aaaaq i jeszcze znalazłam w netto torebkę Karina, to chyba jest chanelka prześlicznie wygląda, ale też musiałabym zobaczyć realne zdjęcia

Tak w ogóle to dzwoniłam na infolinię i Pani powiedziała, że do sprzedaży wlicza się netto, demo i minikatalog, a co do tych hitów to można zamówić dwa z 9 lub dwa z 10, tylko nie ma jeszcze regulaminu i nie wiadomo czy mogą to być dwa te same hity, czyli np. dwie kulki
monjax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 20:37   #1005
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Do dziewczyn posiadających szklany pilniczek

Jak Wam on się sprawdza??? nie schodzi warstwa piłująca??

Ja mam jak na razie jest ok ale moja mama użyła dosłownie 2 razy i ma bardzo duże ślady starcia (tak jakby ta warstwa była nakrapiana czy coś ) A najlepsze że ma bardzo miękkie paznokcie i właściwie pilniczek w jej przypadku okazał się jednorazowy
szklany pilnik z prawdziwego zdarzenia nie kosztuję kilka-kilkanaście złotych, a kilka razy więcej. Warstwa ścierna nie może być naklejana, lecz stworzona laserem, dopiero wtedy jest praktycznie niezniszczalna. Nie spotkałam się jeszcze w zwykłych drogeriach z prawdziwym pilnikiem, miałam kiedyś taki pseudo pilnik, kosztował kilkanaście złotych i po wcale niedługim czasie się zużył. Na razie mam papierowy z essence i wcale nie narzekam, a kosztował 8zł, po paru miesiącach problemy z paznokciami praktycznie zniknęły.

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
To nie jest wcale takie trudne. Kosmetyki dopuszczone na rynek europejski nie są testowane. Ja bojkotuję Chiny za ich dziwną politykę i nie kupuje już kosmetyków tam produkowanych.

PS: na kosmetykach jest albo znaczek albo napis "Kosmetyk nie testowany na zwierzętach".
Wiem, że temat zakończony, ale wtrącę jeszcze swoje 3 grosze. Znaczek "Kosmetyk nie testowany na zwierzętach" może umieścić na swoich produktach KAŻDA firma, bowiem wg prawa w Europie żaden GOTOWY kosmetyk nie może być testowany na zwierzętach. Powtarzam, gotowy, ale już jego składniki mogą być testowane. Testy takie często też są zlecane innym firmom, ewentualnie dany składnik był w przeszłości testowany przez jego dostawcę. Ci producenci, którym faktycznie zależy na dobru zwierząt i na swoich klientach, prowadzą selekcję swoich dostawców, ale o tym nikt na opakowaniu nie napisze. Ja osobiście nie kieruję się przy wyborze kosmetyków testami na zwierzętach, a składem kosmetyku. Nie przekonuje mnie ani marka, ani nieposzlakowana opinia producenta. Co z tego, jeśli dany kosmetyk nie działa lub nie jest wart swojej ceny. A testom niestety my, zwykli ludzie, nie zapobiegniemy... Wybór przy zakupach służy naszemu sumieniu i niestety niczemu więcej.

Co jest jednak najgłupsze to fakt, że istnieje już tyle związków i przeróżnych substancji w przemyśle chemicznym, a firmy kosmetyczne dalej poszukują nowych, "lepszych" ich wersji, które oczywiście muszą zostać przetestowane. Walczy się o stosowanie nowocześniejszych metod, wykluczających udział zwierząt w badaniach, jednak business is business i nie zmienimy świata, obrażając się na dany krem/firmę.

Koniec OT

Ja na Avon nie obrażam się za różne kontrowersje i zamieszania wokół tej kwestii, a za marne składy kosmetyków pielęgnacyjnych tak jak i pozostałe Loreale, Nivea czy Garniery.
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 21:58   #1006
mariot605
Rozeznanie

Dajcie mi numer na sprzedaż za 1000zł z lojalnościowego...
już znalazłam...

Edytowane przez mariot605
Czas edycji: 2012-06-11 o 22:28
Stary 2012-06-11, 22:30   #1007
karcia1988
Rozeznanie

Dziewczyny robiłam przelew za fakturę w piątek 08 a do dzisiaj jeszcze mi nie wpłynęło (11) i dostałam smsa z przypomnieniem o terminie płatności. Zostanie mi w takim razie doliczone te "karne" 7 zł czy jak to jest? Po ilu dniach naliczają tą kwotę?

karcia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 22:33   #1008
mariot605
Rozeznanie

Właśnie zrobiłam zamówienie na kwotę 1100zł z katalogu nr. 9

Żółte kropy:
- DEMO WSP.KR NR 1 NAT
- BLYSZCZYK ROSE SHIMMER
- ZEST.KOSMETYCZKA CENTRE ACTION
- ZESTAW PODWOJNA SWIEZOSC
- MINERALNY OLEJEK DO CIALA SPRAY
- ZESTAW LRD (Z MINI KATALOGU)
- SZMINKA GLAZWEAR APRICOT (NETTO)

Edytowane przez mariot605
Czas edycji: 2012-06-11 o 23:00
Stary 2012-06-11, 23:06   #1009
smerfetka25
Zakorzenienie

Muszę wymienić zegarek Up Line ta latająca w środku nitka jest niemożliwa, blokuje mi wskazówki przez co zegarek ciągle stoi w miejscu ale jestem zła

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez karcia1988 Pokaż wiadomość
Dziewczyny robiłam przelew za fakturę w piątek 08 a do dzisiaj jeszcze mi nie wpłynęło (11) i dostałam smsa z przypomnieniem o terminie płatności. Zostanie mi w takim razie doliczone te "karne" 7 zł czy jak to jest? Po ilu dniach naliczają tą kwotę?
Do tygodnia Ci nie naliczą
Stary 2012-06-11, 23:07   #1010
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Wiem, że temat zakończony, ale wtrącę jeszcze swoje 3 grosze. Znaczek "Kosmetyk nie testowany na zwierzętach" może umieścić na swoich produktach KAŻDA firma, bowiem wg prawa w Europie żaden GOTOWY kosmetyk nie może być testowany na zwierzętach. Powtarzam, gotowy, ale już jego składniki mogą być testowane. Testy takie często też są zlecane innym firmom, ewentualnie dany składnik był w przeszłości testowany przez jego dostawcę. Ci producenci, którym faktycznie zależy na dobru zwierząt i na swoich klientach, prowadzą selekcję swoich dostawców, ale o tym nikt na opakowaniu nie napisze. Ja osobiście nie kieruję się przy wyborze kosmetyków testami na zwierzętach, a składem kosmetyku. Nie przekonuje mnie ani marka, ani nieposzlakowana opinia producenta. Co z tego, jeśli dany kosmetyk nie działa lub nie jest wart swojej ceny. A testom niestety my, zwykli ludzie, nie zapobiegniemy... Wybór przy zakupach służy naszemu sumieniu i niestety niczemu więcej.

Co jest jednak najgłupsze to fakt, że istnieje już tyle związków i przeróżnych substancji w przemyśle chemicznym, a firmy kosmetyczne dalej poszukują nowych, "lepszych" ich wersji, które oczywiście muszą zostać przetestowane. Walczy się o stosowanie nowocześniejszych metod, wykluczających udział zwierząt w badaniach, jednak business is business i nie zmienimy świata, obrażając się na dany krem/firmę.

Koniec OT

Ja na Avon nie obrażam się za różne kontrowersje i zamieszania wokół tej kwestii, a za marne składy kosmetyków pielęgnacyjnych tak jak i pozostałe Loreale, Nivea czy Garniery.

na zwierzaczkach testuje nawet Coca Cola.. a pewnie wszystkie ją pijecie...
ale wybór ... pfff....

a ten dziki temat musi nam wracać minimum raz w miesiącu.. no normalnie musi inaczej się ktoś udusi

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2012-06-11 o 23:13
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 23:09   #1011
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się z Tobą jakby nie było to wszystko jest chemią
Stary 2012-06-12, 02:56   #1012
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Ja uważam że tak czy siak, czy jest znaczek czy go nie ma to nie zawsze jest to zgodne z prawdą (niestety) Widocznie za małe są kary na błędne oznaczenia. Tak patrząc na wszystko to nie powinnyśmy kupować praktycznie żadnych kosmetyków drogeryjnych (a nawet tych z wysokiej półki) na tej samej zasadzie żadnych ciuchów z targowisk a i nawet tych wszystkich sieciówek (bo nie wiadomo czy małe biedne kilkuletnie chińskie rączki ich nie szyły w nieludzkich warunkach za miskę ryżu)
Teraz większość jest Made in China i ciężko jest to ogarnąć tak samo jak testowane na zwierzętach czy żywność pełna konserwantów (bo niestety eko jest masakrycznie droga). Uważam że w takim razie nawet jajek nie powinniśmy jeść tych z supermarketów bo są z chowów klatkowych, ściśnięte słońca to one nigdy nie widzą i to też jest cierpienie ledwo się ruszają w takiej maciupkiej klatce. Jak mieć zasady to we wszystkim co chroni zwierzęta
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość

na zwierzaczkach testuje nawet Coca Cola.. a pewnie wszystkie ją pijecie...
ale wybór ... pfff....

a ten dziki temat musi nam wracać minimum raz w miesiącu.. no normalnie musi inaczej się ktoś udusi
no właśnie, polecam książkę NO LOGO Naomi Klein, to wam się trochę oczy otworzą i przestałybyście cokolwiek kupować

a żeby nie było offu to chciałam pochwalić z ostatnio użytkowanych:
- błyszczyk SS Tickled Pink - cudo, pięknie się błyszczy, nie klei się, no rewelacja
- tusz LRD (nie pamiętam którego to odpowiedni, pomoże ktoś) - jak zobaczyłam szczoteczkę a raczej jej brak to się przeraziłam, ale daje fajny efekt, a zalotką już w ogóle fajnie
- kredka opalizująca ultra violet - bardzo ładna ale znika szybko z moich tłustych powiek mimo nałożenia bazy na której cienie się trzymają...

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 07:49   #1013
amigagdynia
Rozeznanie

GG do amigagdynia Send a message via Skype™ to amigagdynia

Kazda ma swoje zdanie na temat testowania ale kazdy powinien rowniez uszanowac jezeli ktos brzydzi sie tej metody. Ja rowniez odesle lakier made in china. Zawsze wyobrazam sobie wlasnego psa w meczarniach.

... Zmieniajac temat zakupilam ostatnio lakier Orange Creamsicle i moge szczerze przyznac ze to najpiekniejszy lakier Avonu po Luxe Lavender. Nie moge sie napatrzec na moje paznokcie. Dodatkowo jedynie dwie warstwy wystarczaja na pokrycie calej plytki. Co innego bylo niestety z Pastel Pink na ktorego tak czekalam. Trzy warstwy musialam nakladac na top coat i nadal mialam wrazenie ze cos jest nie tak. Jeszcze Lemon Sugar czeka na wyprobowanie. Zobaczymy

Ah no i jestem zachwycona seria do stop Foot Works Morska Bryza. Dawno nie mialam tak dobrego scrubu do stop. Naprawde sciera martwy naskorek. Tak naprawde nie potrzebowalam tarki ale uzylam dla zasady:p
amigagdynia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 08:50   #1014
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez nietakasama Pokaż wiadomość
dziewczyny mam problem z zamówieniem, wysłałam rano po 9-tej zamówienie, teraz wracam z pracy chce zerknąć na fakturkę, a tam zamówienie odrzucone a obok napis przywróć, pierwszy raz takie coś widzę, oczywiście na jutro nie dotrze, zrobiłam przywróć niby data dostawy na środę, ale dlaczego zostało odrzucone?
może nie zapłaciłaś rachunku albo coś im sie popierniczyło w systemie

Cytat:
to teraz jest 7 zł już naliczane??

Cytat:
szklany pilnik z prawdziwego zdarzenia nie kosztuję kilka-kilkanaście złotych, a kilka razy więcej. Warstwa ścierna nie może być naklejana, lecz stworzona laserem, dopiero wtedy jest praktycznie niezniszczalna. Nie spotkałam się jeszcze w zwykłych drogeriach z prawdziwym pilnikiem, miałam kiedyś taki pseudo pilnik, kosztował kilkanaście złotych i po wcale niedługim czasie się zużył. Na razie mam papierowy z essence i wcale nie narzekam, a kosztował 8zł, po paru miesiącach problemy z paznokciami praktycznie zniknęły.
o widzisz, nie wiedziałam, że to taka różnica mam pilnik szklany, ale nawet mu się nie przyglądałam
ja też uwielbiam pilniki papierowe, najlepsze są takie twarde, "niełamiące"

kat. 8 trochę słaby był u mnie, bo coś koło 200 zł

kat. 9 będzie ostatni przed wakacjami, bo w lipcu robię przerwę, więc mam nadzieję na coś więcej
muszę dobrze rozreklamować
i zrobić wishlistę

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 08:53   #1015
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość

to teraz jest 7 zł już naliczane??

w danych finansowych jest baner;
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 09:23   #1016
milajla
Raczkowanie

[QUOTE=smerfetka25;3464815 5]Muszę wymienić zegarek Up Line ta latająca w środku nitka jest niemożliwa, blokuje mi wskazówki przez co zegarek ciągle stoi w miejscu ale jestem zła

Też tak miałam. Na szczęście nie musiałam odsyłać, po prostu przysłali mi nowy. Zadzwoniłam do nich od razu i powiedziałam o co chodzi.
Stary 2012-06-12, 09:54   #1017
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;34651202]w danych finansowych jest baner;[/QUOTE]

dobrze, że jest to forum

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:10   #1018
karcia1988
Rozeznanie

kurcze właśnie wchodziłam na strefę i dalej mi tej płatności nie zaksięgowali, a przelew robiłam 8 w piątek a dzisiaj już jest 12 normalnie robiłam przelew internetowy jak zawsze z mojego konta zwykle zaksięgowanie pieniędzy trwało 1 dzień z konta kasa poszła od razu 8.... czy oni mają tam znowu jakiś problem z systemem?

karcia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:14   #1019
Konto usunięte

Cytat:
kurcze właśnie wchodziłam na strefę i dalej mi tej płatności nie zaksięgowali, a przelew robiłam 8 w piątek a dzisiaj już jest 12 normalnie robiłam przelew internetowy jak zawsze z mojego konta zwykle zaksięgowanie pieniędzy trwało 1 dzień z konta kasa poszła od razu 8.... czy oni mają tam znowu jakiś problem z systemem?
system działa normalnie, ja zapłaciłam jedną wpłatę w pt, wczoraj była a koleją wczoraj i dziś koło 10 już jest na kocie.
Stary 2012-06-12, 10:35   #1020
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:

ja robiłam w piątek przelew po godzinie 14- z banku miał być ksiegowany dopiero w poniedziałek (czyli wczoraj) , a dziś do Avonu już dotarł

parę minut temu wysłałam ostatnie zamówienie i przypomniałam sobie, że wcześniej przecież z motywacyjnego nie zamówiłam wody Individual Blue

czyj jej zapach jest podobny do tej niebieskiej wersji???

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2012-06-12 o 10:37
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości