|
|
#1501 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
oki dziewczyny lecę myć truskawki a potem tż przyjeżdża więc może będę wieczorem albo dopiero jutro
|
|
|
|
#1502 |
|
Raczkowanie
|
ślicznie wyglądasz będziesz mieć też taki czasny pasek czy jakiś inny kolor??
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
z tej aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=2384184546
http://allegro.pl/show_item.php?item=2412527480 tylko , że one mają lekką fakturę więc polecam jak coś kupić na próbę ![]() Mi odpowiadają ponieważ ostatnio kupowałam na allegro rozmiar 5 z innej firmy i tragedia a te są super
|
|
|
|
#1504 |
|
Raczkowanie
|
też miałam sie pytać jakiej firmy te pończochy?? bo ja raz kupiłam czarne z gatty z promocji i jedna sie wogóle nie trzymała cały czas spadła
|
|
|
|
#1505 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a na tych twoich jak naciągnie się pończoche to jaka jest faktura rajstopy bo na niektórych widać takie paseczki a ja bym raczej wolała takie głaciutkie takie że prawie nie widać że masz na nodze
|
|
|
|
|
#1507 |
|
Rozeznanie
|
uciekam miłego wieczorku
|
|
|
|
#1508 |
|
Przyczajenie
|
chcę zostać przy czarnym pasku.. chociaz na poczatku myślałam o kolorze fuksji lub chabrowym
|
|
#1509 |
|
Zadomowienie
|
Nad pończochami się jeszcze nie zastanawiałam, ale skoro już o tym rozmawiamy...
Ja będę mieć pas. Raz że wydaje mi się to mega kobiece, a dwa że w samonośnych nie czuje się najlepiej. Mam wrażenie że "wrzynają" mi się one w uda i brzydko to wygląda. Nie wiem, czy to problem ze źle dobranym rozmiarem, czy po prostu należałoby poćwiczyć nad grubością ud =))
|
#1510 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1512 |
|
Przyczajenie
|
do kropeczka
hehe niespodziankowy chłopak, dobrze że Ci powiedział teraz, w dniu ślubu miałabyś dopiero mega minkę ![]() nie wygląda to źle moim zdaniem, wrzuciła bym ci fote ale czasu brak na poznanie gdzie, co i jakmoja słabość do Bonda sie ujawni;p w którymś starszym filmie chyba diamenty są wieczne, albo ośmiorniczce dawno nie oglądałam;( miał białą marynarke, czarna mucha i czarne spodnie może mały kompromis ?chyba ze jeszcze dasz rade go nakłonić na jakies szarości, ja ostatnio byłam z moim tż i zakochałam sie w brązowym garniturze, załuje tylko ze to nie był cel naszych zakupów;/ |
|
|
|
#1513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- ja go juz raczej nie namówie jakoś to będzie. ![]() też kiedyś widziałam piekny brazowy nooo ale
|
|
|
|
|
#1514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja byłam zdecydowana na bukiet w stylu : ale te kwiaty mogą być niedostępne na koniec września... I szukam butów. Bardzo bym chciała czarne, ale generalnie wszyscy patrzą na mnie jak na wariatkę jak tylko o tym wspomnę. Więc kompromisem miały być białe z czarną podeszwą, obcasem lub kokardą. Ale nie łatwo takie znaleźć, a mam nietypową stopę i nie chciałam zamawiać w ciemno przez internet ale tak to się chyba skonczy
|
|
#1515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój też nie chce czarnego, ostatnio napomknął o brązowym, ale zrobiłam wielkie oczy bo jakoś nie przemawia do mnie ten kolor. On wybierał ze mną suknię więc ja jadę z nim po garnitur ale ciężko to widzę.
|
|
#1516 |
|
Raczkowanie
|
hehe noo z mężczyznami to czasem gorzej niż z nami kobietami
|
|
|
|
#1517 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A sukienka jak dla mnie za bardzo księżniczkowa - ja takich nie lubie ale najważniejsze że Tobie sie podoba ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
ja tez ja też---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() Kamizelkom mówie stanowcze nie ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
. TŻ przymierzał taki piękny garnitur smokingowy ale lampasy mu nie pasowały więc ma czarny garniturek
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-06-11 o 19:36 |
||||
|
|
|
#1518 |
|
Raczkowanie
|
Moje zestawionko na 82 dni przed ![]() ![]() Załatwione![]() Kościół: Parafia Rzymsko-Katolicka p.w. Najświętszego Serca Jezusowego http://nsj-sieradz.pl/ Sala: Hotel Klimczak http://hotelklimczak.pl/galeria-zdjec/ Fotograf: Marcin Fryziński http://www.fryta.pl/ Zespół: Status Wódka: Krakus Piwo: Calsberg puszka 330 ml Wino: Kagor i Kadarka Bimberek: swojej roboty Samochód: Autobus Solaris Urbino10 Kwiaciarnia: Studio Florystyczne Emilia Światek Tort: Adwokat wiśnia Dla PM: - Suknia zamówiona w salonie http://www.suknie.kalisz.pl/ - Buty Deichman - Fryzjer Koleżanka - Makijaż Joanna Nowak - Paznokcie Kuzynka TŻ - Stanik - Buty na poprawiny - Suknia na poprawiny się będzie szyła od lipca (co bym schudła) Dla TŻ: - nie mamy jeszcze nic ![]() Pozostałe: -Wybrani świadkowie - Nauki zrobione, porania też - Obrączki już czekają - Zawieszki na alkohol mamy - Zaproszenia w trakcie roznoszenia - Hotel dla gości z daleka zamówiony Do załatwienia ![]() Dla PM: - Welon będę szyła - Majtoszki stringusie oczywiście - Pończochy samonośne - Podwiązka nr 2 (bo białą już mam pożyczoną) - Bolerko - Biżuteria - Umówić się na próbną fryzurę i makijaż Dla TŻ: - Garniak - Koszule - Spinki - Bielizna - Pasek - Zamówić butonierkę Inne: - Spowiedź I i II - Zapowiedzi - Butonierka dla Świadka i wiązanka na rękę dla Świadkowej - Zabawy oczepinowe (poinformować zespół o naszych pomysłach) - Kupić wodę i napoje i soki - Ostateczna lista gości - Ustalenie menu - Kupić szampana Zdjęcia w załączeniu.
Edytowane przez paula2909 Czas edycji: 2012-06-11 o 19:45 |
|
|
|
#1519 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Bardzo elegancko, super ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny a jakie wy macie sukienki na poprawiny? Ja ciagle szukam ideału.. Podobają mi sie w tym stylu: http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_61252+26 2978_-1?breadcrumb=Home~Women~D resses http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_61252+26 2696_-1?breadcrumb=Home~Women~D resses Ale wolałabym kupic na polskiej stronie. Widziałyście coś takiego? A pokazywałam wam moje zdjęcia z przymiarki? Bo właśnie chyba tylko na innym wątku pokazywałam. No to wklejam ![]() ![]()
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-06-12 o 19:38 |
||
|
|
|
#1520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez paula2909 Czas edycji: 2012-06-11 o 20:05 |
|
|
|
|
#1521 |
|
Zadomowienie
|
Uf uf wracam z fitnessu
a jak tam wasze MŻ dziewczynki ??Popijam kawunie, napisze tu co nie co do Was i zabieram sie za dalsze tworzenie pracy mgr-owej kasiamniam: Buciki z bialychbutów CUD MIÓD ! Piękne ! Ja chce taki same, ale RAZ: niższe ... DWA większą kokardkę i TRZY nie wiem jaki kolor, czy pudrowy róz czy fuksja ech ... od tego też zalezy jaki bukiecik będę miec. Kazdy kogo pytam mówi żeby wziąc pudrowy roż, ale mnie ta fuksja tak ciągnie ![]() A Wy na jaki kolor byście postawily ? Nie patrzcie na fason butow tylko na materiał i jego kolor:a) FUKSJA: http://www.bialebuty.com.pl/TANIEJ_n...3435-2989.html b) PUDROWY RÓŻ: http://www.bialebuty.com.pl/A_ATLAS_...ykly-2913.html Garadiela: Ja tez sie wybieram gdzies na oczyszczanie twarzy, ale tak mi kurcze z tym schodzi... Na próbnym makijazu jak zapytałam o jakas kuracje przygotowująca to panienka na mnie popatrzyla jakbym prosto z kosmosu wrocila :/ nie wiem czy zadałam ciezkie pytanie, czy takich pytan jej nie zadaja... szok :/ sloneczko: Ja teeż bym stresiora miała, ale koleżanka napewno sobie poradzi !! Trzymamy za nią kciuki ![]() Ja jakoś tak mysle o tej mojej sukni... i mam rozne myśli... raz jest ok a pozniej sobie mysle ze moze moglam wybrac inna najchętniej to wziełabym z 8 w róznych stylach i co chwile sie przebierała ![]() Karolcia: za listę ja też już swoją stworzylam, jescze ją dopracuje i wkleję na studniowke a do niej jeszcze 10 dni ![]() (t)asia:ehheh jakbym słyszała mojego Miska wczoraj przyszedł do mnie popoludniu, akurat wcześniej przeglądałam księgi gości na laptopie... Jak go otworzyl i to zobaczyl to oczywiscie tekst "bedziemy miec jakąś Ksiege Gosci ?? AAa po co nam to ?? Przeciez mamy album ze zdjeciami i płyte z filmem bedziemy miec..." ![]() PS. Hmm pas do ponczoch fakt sexowny ale jak to sie je ? Nie odczepiają sie te "żabki" ?Pani_Z:Ładnie podkreśla Twoje kształty, ja natomiast nie zdecydowalabym się na czarne dodatki... ![]() qmpela86:Noo koszula do smokingu, ale noszą ja też normalnie pod marynarkę Sukienki na poprawiny ładne- wg mnie pierwsza o wiele lepsza Jadnie Ci w tej sukni slubnej tez mam takie guziczki z tylu, tylko mniej ilościowo ![]() MIŁEGO WIECZORKU ! ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Ech i męcz tu sie człowieku cały dzien nie jedząc slodyczy i wogole mniej jedząc... jak tu mamusia przychodzi z lodem w czekoladzie z orzechami
02.08.2006 r Ty i Ja... ![]() 29.09.2012 r Na zawsze razem.. ![]() Nasz Skarb: JAŚ 09.09.2013 ![]() Edytowane przez Madzia000 Czas edycji: 2012-06-11 o 20:35 |
|
|
|
#1522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do butów: zdecydowanie fuksja
|
|
|
#1523 |
|
Wtajemniczenie
|
ja chyba juz swoja pokazywalam hmm..
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Paula jesteś z sieradza
ja z okolicy i mamy ten Sam zespół ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- i to samo studio florystyczne ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Dziewczyny a jak to jest ze spowiedzią bo są dwie i kiedy jest pierwsza a kiedy druga ? No i kiedy powinniśmy zamówić zapowiedzi w kościele ? |
|
|
|
#1525 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny... pytanie z innej beczki, bo mnie zaraz coś trafi
jak zrobic przypis koncowy tak zeby w tresci pracy przypis był w formie [1] a na koncu pracy normalnie 1 .............. ?? Pomozcie bo zaraz wyjde z siebie mam tego worda 2007 r
02.08.2006 r Ty i Ja... ![]() 29.09.2012 r Na zawsze razem.. ![]() Nasz Skarb: JAŚ 09.09.2013 ![]() Edytowane przez Madzia000 Czas edycji: 2012-06-11 o 22:28 |
|
|
|
#1526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My juz spisalismy protokol ale mamy tylko jedna spowiedz bo jestesmy juz po slubie cywilnym no i ze mieszkamy razem. |
|
|
|
|
#1527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a bez cywilnego słyszałam ze 3 tyg przed ślubem pierwsza ale niewiem dokładnie |
|
|
|
|
#1528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nam ksiadz powiedzial ze tydzien przed tez mozna ale oczywiscie zeby nie nagrzeszyc i z czystym sumieniem isc do oltarza
|
|
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety dzisiaj poległam, była pizza...
Cytat:
![]() a suknia ślubna piękna! znowu się pokłóciłam z tż... nosz ku**a :/
|
|
|
#1530 |
|
Raczkowanie
|
to macie lepszego ksiedza nam powiedział dokładnie ze wczesniej nie mozemy bo nawet jak nie bedziemy sie sexić to i tak żyjemy w okazji do grzechu.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

nie wygląda to źle moim zdaniem, wrzuciła bym ci fote ale czasu brak na poznanie gdzie, co i jak
na zaręczynach to się wręcz uryczałam
? masz może zdjęcie tych bucików 

najchętniej to wziełabym z 8 w róznych stylach i co chwile sie przebierała
09.09.2013
mam tego worda 2007 r