Wrześniówki cz. II - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-11, 16:00   #1501
sloneczko740
Rozeznanie

Dot.: Wrześniówki cz. II

oki dziewczyny lecę myć truskawki a potem tż przyjeżdża więc może będę wieczorem albo dopiero jutro
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 16:02   #1502
kropeczka7
Raczkowanie

ślicznie wyglądasz będziesz mieć też taki czasny pasek czy jakiś inny kolor??
kropeczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 16:02   #1503
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
Iwonko a jakiej firmy te pończochy???

z tej aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=2384184546
http://allegro.pl/show_item.php?item=2412527480
tylko , że one mają lekką fakturę więc polecam jak coś kupić na próbę
Mi odpowiadają ponieważ ostatnio kupowałam na allegro rozmiar 5 z innej firmy i tragedia a te są super
Stary 2012-06-11, 16:04   #1504
kropeczka7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
Iwonko a jakiej firmy te pończochy???

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

slicznie wyglądasz
też miałam sie pytać jakiej firmy te pończochy?? bo ja raz kupiłam czarne z gatty z promocji i jedna sie wogóle nie trzymała cały czas spadła
Stary 2012-06-11, 16:06   #1505
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pani_Z Pokaż wiadomość
to moja suknia tzn.. suknia salonowa... a moja dopiero się szyje...
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
z tej aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=2384184546
http://allegro.pl/show_item.php?item=2412527480
tylko , że one mają lekką fakturę więc polecam jak coś kupić na próbę
Mi odpowiadają ponieważ ostatnio kupowałam na allegro rozmiar 5 z innej firmy i tragedia a te są super
ja też mam pończochy do polecenia firmy GoldenLady jak dla mnie super...

a na tych twoich jak naciągnie się pończoche to jaka jest faktura rajstopy bo na niektórych widać takie paseczki a ja bym raczej wolała takie głaciutkie takie że prawie nie widać że masz na nodze
Stary 2012-06-11, 16:07   #1506
(t)asia
Zadomowienie

Pani_Z rozumiem, że czarny pas zostaje? Tak tak tak! ja nie mam swojego zdjęcia w sukni (a i tak ta którą przymierzałam miała aplikacje w kolorze sukni) Ale ma wyglądać tak:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10819.jpg (41,8 KB, 30 załadowań)
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 16:08   #1507
sloneczko740
Rozeznanie

uciekam miłego wieczorku
Stary 2012-06-11, 16:13   #1508
Pani_Z
Przyczajenie

chcę zostać przy czarnym pasku.. chociaz na poczatku myślałam o kolorze fuksji lub chabrowym
Stary 2012-06-11, 16:13   #1509
(t)asia
Zadomowienie

Nad pończochami się jeszcze nie zastanawiałam, ale skoro już o tym rozmawiamy...
Ja będę mieć pas. Raz że wydaje mi się to mega kobiece, a dwa że w samonośnych nie czuje się najlepiej. Mam wrażenie że "wrzynają" mi się one w uda i brzydko to wygląda. Nie wiem, czy to problem ze źle dobranym rozmiarem, czy po prostu należałoby poćwiczyć nad grubością ud =))
Stary 2012-06-11, 16:17   #1510
kropeczka7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Pani_Z rozumiem, że czarny pas zostaje? Tak tak tak! ja nie mam swojego zdjęcia w sukni (a i tak ta którą przymierzałam miała aplikacje w kolorze sukni) Ale ma wyglądać tak:
śliczna

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Nad pończochami się jeszcze nie zastanawiałam, ale skoro już o tym rozmawiamy...
Ja będę mieć pas. Raz że wydaje mi się to mega kobiece, a dwa że w samonośnych nie czuje się najlepiej. Mam wrażenie że "wrzynają" mi się one w uda i brzydko to wygląda. Nie wiem, czy to problem ze źle dobranym rozmiarem, czy po prostu należałoby poćwiczyć nad grubością ud =))
zgadzam sie pas jest bardzo kobiecy sexowny też myślałam nad pasem ale ostatecznie stwierdziłam że bede mieć samonośne
Stary 2012-06-11, 16:18   #1511
upadly_aniol00
Zakorzenienie

U mnie właśnie mają taką delikatną krateczkę te pończochy jak mi jutro przypomnisz to zrobię Ci zdjęcie
Stary 2012-06-11, 16:24   #1512
malgosiak_
Przyczajenie

do kropeczka

hehe niespodziankowy chłopak, dobrze że Ci powiedział teraz, w dniu ślubu miałabyś dopiero mega minkę nie wygląda to źle moim zdaniem, wrzuciła bym ci fote ale czasu brak na poznanie gdzie, co i jak

moja słabość do Bonda sie ujawni;p w którymś starszym filmie chyba diamenty są wieczne, albo ośmiorniczce dawno nie oglądałam;( miał białą marynarke, czarna mucha i czarne spodnie może mały kompromis?
chyba ze jeszcze dasz rade go nakłonić na jakies szarości, ja ostatnio byłam z moim tż i zakochałam sie w brązowym garniturze, załuje tylko ze to nie był cel naszych zakupów;/
malgosiak_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 16:46   #1513
kropeczka7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malgosiak_ Pokaż wiadomość
do kropeczka

hehe niespodziankowy chłopak, dobrze że Ci powiedział teraz, w dniu ślubu miałabyś dopiero mega minkę nie wygląda to źle moim zdaniem, wrzuciła bym ci fote ale czasu brak na poznanie gdzie, co i jak

moja słabość do Bonda sie ujawni;p w którymś starszym filmie chyba diamenty są wieczne, albo ośmiorniczce dawno nie oglądałam;( miał białą marynarke, czarna mucha i czarne spodnie może mały kompromis?
chyba ze jeszcze dasz rade go nakłonić na jakies szarości, ja ostatnio byłam z moim tż i zakochałam sie w brązowym garniturze, załuje tylko ze to nie był cel naszych zakupów;/
niewiem on chyba ze swoja mama bedzie wybirać garnitur i wszystkie dodatki to ja juz sie nie bede mu w to mieszać http://www.mobiletailor.pl/?produkty...-MONACO_1.html - ten mi ostatnio pokazywał ale w tym mi sie kamizelka wogóle nie podoba...

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

ja go juz raczej nie namówie jakoś to będzie.
też kiedyś widziałam piekny brazowy nooo ale
Stary 2012-06-11, 16:52   #1514
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
chcę zostać przy czarnym pasku.. chociaz na poczatku myślałam o kolorze fuksji lub chabrowym
A czarny będzie tylko pas czy planujesz coś jeszcze?
Ja byłam zdecydowana na bukiet w stylu : ale te kwiaty mogą być niedostępne na koniec września...

I szukam butów. Bardzo bym chciała czarne, ale generalnie wszyscy patrzą na mnie jak na wariatkę jak tylko o tym wspomnę. Więc kompromisem miały być białe z czarną podeszwą, obcasem lub kokardą. Ale nie łatwo takie znaleźć, a mam nietypową stopę i nie chciałam zamawiać w ciemno przez internet ale tak to się chyba skonczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (28,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 031305weddings20015.jpg (14,8 KB, 11 załadowań)
Stary 2012-06-11, 16:54   #1515
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropeczka7 Pokaż wiadomość

ja go juz raczej nie namówie jakoś to będzie.
też kiedyś widziałam piekny brazowy nooo ale

Mój też nie chce czarnego, ostatnio napomknął o brązowym, ale zrobiłam wielkie oczy bo jakoś nie przemawia do mnie ten kolor. On wybierał ze mną suknię więc ja jadę z nim po garnitur ale ciężko to widzę.
Stary 2012-06-11, 17:04   #1516
kropeczka7
Raczkowanie

hehe noo z mężczyznami to czasem gorzej niż z nami kobietami
Stary 2012-06-11, 19:35   #1517
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Hej dziewczyny
Ja też wychodze za mąż we wrzesniu dokładnie to 1 ;p
ktoś jeszcze wychodzi wtedy za maż??

a do tego odchudzania to bardzo chętnie sie przyłacze jesli można ;p mam juz upatrzoną suknie i chciałabym w niej dobrze wygladać zreszta pewnie jak kazda z was
Ja też 1.09 i też chętnie bym schudła ze 3kg A sukienka jak dla mnie za bardzo księżniczkowa - ja takich nie lubie ale najważniejsze że Tobie sie podoba

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
Garadiela, może razem się weźmy? Może zyskamy większą motywację do chudnięcia
Oj weźmy się! ja tez ja też

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Hej co do odchudzania to jestem za bo wydaje mi się, że już moge mieć problem z zasunięciem sie w sukience

kupiliśmy TŻ garniaka i zaproszenia zamówione

Czy wasi TŻ będą mieć ślubną kamizelkę z musznikiem? Bo zastanawiam się, czy byłoby ok gdyby Tż założył sam musznik : http://moda.allegro.pl/elegancki-mus...406109190.html

i ja też jestem płaczka na zaręczynach to się wręcz uryczałam
Ja sie w swojej zasunęłam ale troszkę mi ciasno.. Mam nadzieję że do wrześnie zgubię troche kg

Kamizelkom mówie stanowcze nie

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Ooo fajnie znać juz jedną dobrą opinie o tych butkach, a czemu za małe, mają jakąś nietypową wymiarówkę ? masz może zdjęcie tych bucików ?? Ile płaciłas ?
PS. "Pupci niemowlęcia" na twarzy- zaazdroszcze

Jaki dokładnie zabieg na twarz planujesz ??

Ja się przyłączam wprowadzam w zycie dietę MŻ i zdrowe jedzenie + ruch ruch i jeszcze raz ruch

Witamy kolejną wrzesnióweczkę !!

Nam z TŻtem strasznie podobają się smokingowe koszule z czarnymi guziczkami i lekkimi żabocikami, do tego mucha i czarny garnitur, cos takiego jak tu:
http://slub.onet.pl/_i/obrazki/obyczaje/moda11.jpg
kamizelce mówimy stanowcze NIE

PS. Ale mi sie nie chce nic przy poniedziałku ajajajajjj
Mój TŻ kupił właśnie czarny garnitur ("slim") w Bytomiu. I myślimy żeby do tego muszkę czarną dać . Bardzo fajnie to wygląda. A taka koszula jak na zdjęciu to jeśli sie nie mylę to jest do smokingu . TŻ przymierzał taki piękny garnitur smokingowy ale lampasy mu nie pasowały więc ma czarny garniturek

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-06-11 o 19:36
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 19:40   #1518
paula2909
Raczkowanie

Moje zestawionko na 82 dni przed

Załatwione

Kościół: Parafia Rzymsko-Katolicka p.w. Najświętszego Serca Jezusowego http://nsj-sieradz.pl/
Sala: Hotel Klimczak http://hotelklimczak.pl/galeria-zdjec/
Fotograf: Marcin Fryziński http://www.fryta.pl/
Zespół: Status
Wódka: Krakus
Piwo: Calsberg puszka 330 ml
Wino: Kagor i Kadarka
Bimberek: swojej roboty
Samochód: Autobus Solaris Urbino10
Kwiaciarnia: Studio Florystyczne Emilia Światek
Tort: Adwokat wiśnia

Dla PM:
- Suknia zamówiona w salonie http://www.suknie.kalisz.pl/
- Buty Deichman
- Fryzjer Koleżanka
- Makijaż Joanna Nowak
- Paznokcie Kuzynka TŻ
- Stanik
- Buty na poprawiny
- Suknia na poprawiny się będzie szyła od lipca (co bym schudła)

Dla TŻ:
- nie mamy jeszcze nic

Pozostałe:
-Wybrani świadkowie
- Nauki zrobione, porania też
- Obrączki już czekają
- Zawieszki na alkohol mamy
- Zaproszenia w trakcie roznoszenia
- Hotel dla gości z daleka zamówiony

Do załatwienia

Dla PM:

- Welon będę szyła
- Majtoszki stringusie oczywiście
- Pończochy samonośne
- Podwiązka nr 2 (bo białą już mam pożyczoną)
- Bolerko
- Biżuteria
- Umówić się na próbną fryzurę i makijaż

Dla TŻ:
- Garniak
- Koszule
- Spinki
- Bielizna
- Pasek
- Zamówić butonierkę

Inne:
- Spowiedź I i II
- Zapowiedzi
- Butonierka dla Świadka i wiązanka na rękę dla Świadkowej
- Zabawy oczepinowe (poinformować zespół o naszych pomysłach)
- Kupić wodę i napoje i soki
- Ostateczna lista gości
- Ustalenie menu
- Kupić szampana

Zdjęcia w załączeniu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zestawienie nr 1.jpg (97,9 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez paula2909
Czas edycji: 2012-06-11 o 19:45
paula2909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 19:44   #1519
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Wow...ale macie tempo z pisaniem =)
mój TŻ udziela się w przygotowaniach tylko jak go przymuszę =)
Na jakieś gadżety, typu- księga gości, menu na stołach, winietki- mówi- a po co to? Dlatego nawet nie będę mu zawracała tym głowy.
My mamy trochę "inne" wesele i dlatego mam też trochę nadprogramowych obowiązków =)
Z moim jest to samo. Dla nas przygotowania to super czas a dla nich to udręka

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
to moja suknia tzn.. suknia salonowa... a moja dopiero się szyje...
Bardzo elegancko, super

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Też super

Dziewczyny a jakie wy macie sukienki na poprawiny? Ja ciagle szukam ideału.. Podobają mi sie w tym stylu:

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_61252+26 2978_-1?breadcrumb=Home~Women~D resses

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_61252+26 2696_-1?breadcrumb=Home~Women~D resses

Ale wolałabym kupic na polskiej stronie. Widziałyście coś takiego?

A pokazywałam wam moje zdjęcia z przymiarki? Bo właśnie chyba tylko na innym wątku pokazywałam. No to wklejam . Już wisi w domku

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-06-12 o 19:38
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 20:02   #1520
paula2909
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Z moim jest to samo. Dla nas przygotowania to super czas a dla nich to udręka

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Bardzo elegancko, super

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Też super

Dziewczyny a jakie wy macie sukienki na poprawiny? Ja ciagle szukam ideału.. Podobają mi sie w tym stylu:

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_61252+26 2978_-1?breadcrumb=Home~Women~D resses

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_61252+26 2696_-1?breadcrumb=Home~Women~D resses

A pokazywałam wam moje zdjęcia z przymiarki? Bo właśnie chyba tylko na innym wątku pokazywałam. No to wklejam . Już wisi w domku
Nie załączyło się zdjęcie. A co do sukni to zaraz sprawdzę bo kuzynka miałam podobną na studniówkę, zobaczę skąd mi dawała linka. Niestety nie zapisałam, ale z tego co wiem, to ona przeglądała na szafie.

Edytowane przez paula2909
Czas edycji: 2012-06-11 o 20:05
paula2909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 20:45   #1521
Madzia000
Zadomowienie

Uf uf wracam z fitnessu a jak tam wasze MŻ dziewczynki ??
Popijam kawunie, napisze tu co nie co do Was i zabieram sie za dalsze tworzenie pracy mgr-owej

kasiamniam: Buciki z bialychbutów CUD MIÓD ! Piękne ! Ja chce taki same, ale RAZ: niższe ... DWA większą kokardkę i TRZY nie wiem jaki kolor, czy pudrowy róz czy fuksja ech ... od tego też zalezy jaki bukiecik będę miec. Kazdy kogo pytam mówi żeby wziąc pudrowy roż, ale mnie ta fuksja tak ciągnie
A Wy na jaki kolor byście postawily ? Nie patrzcie na fason butow tylko na materiał i jego kolor:

a) FUKSJA: http://www.bialebuty.com.pl/TANIEJ_n...3435-2989.html
b) PUDROWY RÓŻ: http://www.bialebuty.com.pl/A_ATLAS_...ykly-2913.html

Garadiela: Ja tez sie wybieram gdzies na oczyszczanie twarzy, ale tak mi kurcze z tym schodzi... Na próbnym makijazu jak zapytałam o jakas kuracje przygotowująca to panienka na mnie popatrzyla jakbym prosto z kosmosu wrocila :/ nie wiem czy zadałam ciezkie pytanie, czy takich pytan jej nie zadaja... szok :/

sloneczko: Ja teeż bym stresiora miała, ale koleżanka napewno sobie poradzi !! Trzymamy za nią kciuki
Ja jakoś tak mysle o tej mojej sukni... i mam rozne myśli... raz jest ok a pozniej sobie mysle ze moze moglam wybrac inna najchętniej to wziełabym z 8 w róznych stylach i co chwile sie przebierała

Karolcia: za listę ja też już swoją stworzylam, jescze ją dopracuje i wkleję na studniowke a do niej jeszcze 10 dni

(t)asia:ehheh jakbym słyszała mojego Miska wczoraj przyszedł do mnie popoludniu, akurat wcześniej przeglądałam księgi gości na laptopie... Jak go otworzyl i to zobaczyl to oczywiscie tekst "bedziemy miec jakąś Ksiege Gosci ?? AAa po co nam to ?? Przeciez mamy album ze zdjeciami i płyte z filmem bedziemy miec..." hahha czasami lepiej nie dyskutowac tylko robic swoje o !
PS. Hmm pas do ponczoch fakt sexowny ale jak to sie je ? Nie odczepiają sie te "żabki" ?

Pani_Z:Ładnie podkreśla Twoje kształty, ja natomiast nie zdecydowalabym się na czarne dodatki... podobała mi się czarna koronka na zaproszeniach, ale własnie źle mi sie to kojarzylo... dlatego zrezygnowałam i ja i TZ

qmpela86:Noo koszula do smokingu, ale noszą ja też normalnie pod marynarkę
Sukienki na poprawiny ładne- wg mnie pierwsza o wiele lepsza Jadnie Ci w tej sukni slubnej tez mam takie guziczki z tylu, tylko mniej ilościowo

MIŁEGO WIECZORKU !

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Ech i męcz tu sie człowieku cały dzien nie jedząc slodyczy i wogole mniej jedząc... jak tu mamusia przychodzi z lodem w czekoladzie z orzechami:lov e: a co tam... jeden nie zaszkodzi
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Edytowane przez Madzia000
Czas edycji: 2012-06-11 o 20:35
Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 21:03   #1522
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Uf uf wracam z fitnessu a jak tam wasze MŻ dziewczynki ??
Popijam kawunie, napisze tu co nie co do Was i zabieram sie za dalsze tworzenie pracy mgr-owej

kasiamniam: Buciki z bialychbutów CUD MIÓD ! Piękne ! Ja chce taki same, ale RAZ: niższe ... DWA większą kokardkę i TRZY nie wiem jaki kolor, czy pudrowy róz czy fuksja ech ... od tego też zalezy jaki bukiecik będę miec. Kazdy kogo pytam mówi żeby wziąc pudrowy roż, ale mnie ta fuksja tak ciągnie
A Wy na jaki kolor byście postawily ? Nie patrzcie na fason butow tylko na materiał i jego kolor:

a) FUKSJA: http://www.bialebuty.com.pl/TANIEJ_n...3435-2989.html
b) PUDROWY RÓŻ: http://www.bialebuty.com.pl/A_ATLAS_...ykly-2913.html

Garadiela: Ja tez sie wybieram gdzies na oczyszczanie twarzy, ale tak mi kurcze z tym schodzi... Na próbnym makijazu jak zapytałam o jakas kuracje przygotowująca to panienka na mnie popatrzyla jakbym prosto z kosmosu wrocila :/ nie wiem czy zadałam ciezkie pytanie, czy takich pytan jej nie zadaja... szok :/

sloneczko: Ja teeż bym stresiora miała, ale koleżanka napewno sobie poradzi !! Trzymamy za nią kciuki
Ja jakoś tak mysle o tej mojej sukni... i mam rozne myśli... raz jest ok a pozniej sobie mysle ze moze moglam wybrac inna najchętniej to wziełabym z 8 w róznych stylach i co chwile sie przebierała

Karolcia: za listę ja też już swoją stworzylam, jescze ją dopracuje i wkleję na studniowke a do niej jeszcze 10 dni

(t)asia:ehheh jakbym słyszała mojego Miska wczoraj przyszedł do mnie popoludniu, akurat wcześniej przeglądałam księgi gości na laptopie... Jak go otworzyl i to zobaczyl to oczywiscie tekst "bedziemy miec jakąś Ksiege Gosci ?? AAa po co nam to ?? Przeciez mamy album ze zdjeciami i płyte z filmem bedziemy miec..." hahha czasami lepiej nie dyskutowac tylko robic swoje o !
PS. Hmm pas do ponczoch fakt sexowny ale jak to sie je ? Nie odczepiają sie te "żabki" ?

Pani_Z:Ładnie podkreśla Twoje kształty, ja natomiast nie zdecydowalabym się na czarne dodatki... podobała mi się czarna koronka na zaproszeniach, ale własnie źle mi sie to kojarzylo... dlatego zrezygnowałam i ja i TZ

qmpela86:Noo koszula do smokingu, ale noszą ja też normalnie pod marynarkę
Sukienki na poprawiny ładne- wg mnie pierwsza o wiele lepsza Jadnie Ci w tej sukni slubnej tez mam takie guziczki z tylu, tylko mniej ilościowo

MIŁEGO WIECZORKU !

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Ech i męcz tu sie człowieku cały dzien nie jedząc slodyczy i wogole mniej jedząc... jak tu mamusia przychodzi z lodem w czekoladzie z orzechami:lov e: a co tam... jeden nie zaszkodzi
Oj ja dzisiaj też po fitnessie a mamusia przyniosła truskaweczki - ale zjadłam z jogurtem naturalnym

Co do butów: zdecydowanie fuksja
Stary 2012-06-11, 21:17   #1523
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziewczyny a jakie wy macie sukienki na poprawiny?
ja chyba juz swoja pokazywalam hmm..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2385016666_1.jpg (25,1 KB, 12 załadowań)
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 22:09   #1524
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Paula jesteś z sieradza ja z okolicy i mamy ten Sam zespół

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

i to samo studio florystyczne

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Dziewczyny a jak to jest ze spowiedzią bo są dwie i kiedy jest pierwsza a kiedy druga ?
No i kiedy powinniśmy zamówić zapowiedzi w kościele ?
Stary 2012-06-11, 22:25   #1525
Madzia000
Zadomowienie

Dziewczyny... pytanie z innej beczki, bo mnie zaraz coś trafi jak zrobic przypis koncowy tak zeby w tresci pracy przypis był w formie [1] a na koncu pracy normalnie 1 .............. ?? Pomozcie bo zaraz wyjde z siebie mam tego worda 2007 r
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Edytowane przez Madzia000
Czas edycji: 2012-06-11 o 22:28
Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 22:38   #1526
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak to jest ze spowiedzią bo są dwie i kiedy jest pierwsza a kiedy druga ?
No i kiedy powinniśmy zamówić zapowiedzi w kościele ?
Pierwsza spowiedz jest chyba jak sie da na zapowiedzi a zapowiedzi sie daje jak sie spisuje protokol. Druga jest tydzien przed slubem.
My juz spisalismy protokol ale mamy tylko jedna spowiedz bo jestesmy juz po slubie cywilnym no i ze mieszkamy razem.
Stary 2012-06-11, 22:44   #1527
kropeczka7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Pierwsza spowiedz jest chyba jak sie da na zapowiedzi a zapowiedzi sie daje jak sie spisuje protokol. Druga jest tydzien przed slubem.
My juz spisalismy protokol ale mamy tylko jedna spowiedz bo jestesmy juz po slubie cywilnym no i ze mieszkamy razem.
też mam tylko jedną spowiedz dzień przed slubem albo w dzień slubu nam ksiadz powiedział też jestem po cywilnym

a bez cywilnego słyszałam ze 3 tyg przed ślubem pierwsza ale niewiem dokładnie
Stary 2012-06-11, 22:46   #1528
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
też mam tylko jedną spowiedz dzień przed slubem albo w dzień slubu nam ksiadz powiedział też jestem po cywilnym

a bez cywilnego słyszałam ze 3 tyg przed ślubem pierwsza ale niewiem dokładnie
no jesli nagrzeszysz to mozesz w dniu slubu isc a nam ksiadz powiedzial ze tydzien przed tez mozna ale oczywiscie zeby nie nagrzeszyc i z czystym sumieniem isc do oltarza
Stary 2012-06-11, 22:55   #1529
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Cytat:

Oj weźmy się! ja tez ja też
Ja niestety dzisiaj poległam, była pizza...

Cytat:

fajne te sukieneczki na poprawiny, ja też bym chciała coś tego typu, ale nigdzie nie widziałam
a suknia ślubna piękna!

znowu się pokłóciłam z tż... nosz ku**a :/
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 22:56   #1530
kropeczka7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
no jesli nagrzeszysz to mozesz w dniu slubu isc a nam ksiadz powiedzial ze tydzien przed tez mozna ale oczywiscie zeby nie nagrzeszyc i z czystym sumieniem isc do oltarza
to macie lepszego ksiedza nam powiedział dokładnie ze wczesniej nie mozemy bo nawet jak nie bedziemy sie sexić to i tak żyjemy w okazji do grzechu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości