| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-06-11, 20:20 | #211 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Kielce 
				 | 

Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6

Cytat: 
  Masz powodzenie Szkoda | |
|     | 
|  2012-06-11, 20:29 | #212 | |||||||
| Zadomowienie | 

Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6

Cytat: 
  zdałam!  i mam... waaaaaaakaaaaaaaacjeeeeee  e!!  mogę się teraz zająć sprawami ślubnymi  Cytat: 
  a jaka figurka..  Cytat: 
  a zdjęcia super  Cytat: 
  pewnie już się nie możecie doczekać   Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
 | |||||||
|     | 
|  2012-06-11, 20:31 | #213 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

| 
|     | 
|  2012-06-11, 20:34 | #214 | |
				 | 

Cytat: 
     | |
|     | 
|  2012-06-11, 20:36 | #215 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 może dlatego ze to była impreza na wsi taaa ciekawe o co jak to wąsa nawet nie miało pod nosem  śmiałyśmy się non stop okropnie z tych naszych "zdobyczy" 
				__________________ | |
|     | 
|  2012-06-11, 20:37 | #216 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: śląskie 
				 | 

Cytat: 
  To teraz chętnie będziemy czytały o Twoich przygotowaniach  Wróciłoby się dziewczyny do tych chwil, co?  Jak się w końcu wszystkie spotkamy to zaśpiewamy to Morsi   
				__________________ | |
|     | 
|  2012-06-11, 20:38 | #217 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2012-06-11, 20:43 | #218 | 
				 | 

Haniu chciałam Ci napisać właśnie, że samotne wieczory mają też i plusy, właśnie mam tylko i wyłącznie dla siebie ogromną megapakę paprykowych laysów        wiem, jestem straszna  A nasza Mama chyba nie jada narazie chipsów, ale w takim razie możesz mieć tylko dla siebie całą sałatkę owocową albo coś   
				__________________ | 
|     | 
|  2012-06-11, 20:52 | #219 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2012-06-11, 21:04 | #220 | |
| Zadomowienie | 

Dziękuję dziewczyny   Cytat: 
  w sumie nigdy wcześniej ślubu nie planowałam ;P zaczęłam od sukni i mam dwa typy, jestem w nich szaleńczo zakochana i nie wiem którą bym wolała  podejrzewam, że jeszcze kilka mi wpadnie w oko, ale te są dla mnie cudne  pokażę Wam   | |
|     | 
|  2012-06-11, 21:08 | #221 | |
				 | 

Cytat: 
  Nie przyznawaj się, bo Ci ją zjem   
				__________________ | |
|     | 
|  2012-06-11, 21:11 | #222 | 
| sajkolidżist Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: Beskidy 
				 | 

Monni, ale mają piękne gorsety te suknie     Bardziej podoba mi się 1  Alonka, szkoda, że nie zdałaś, ale na pewno poprawisz  Super taki panieński, nie to co u nas - razem baby i chopy :P Przez te wasze chipsy i czekolady truskawkowe musiałam zrobić sobie kisiel!  ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Aga, ja liczę, że będziecie mi pomagać tworzyć mój czar wspomnien   | 
|     | 
|  2012-06-11, 21:11 | #223 | 
				 | 

Monni obydwie są śliczne, ale zawsze miałam słabość do takiego kroju jak pierwsza    
				__________________ | 
|     | 
|  2012-06-11, 21:27 | #224 | |||
				 | 

Cytat: 
  . Ja z kolei uważam, że czasem laski tak się wypindrzą, że tapetą i tandetą przykrywają całe swoje piękno. O takich, co mają sukienki ledwie zakrywające tyłek, a potem się w klubach rozkraczają i im wszystko widać, to już w ogóle nie wspomnę  . Nie mówię, że u Was tak musiało być, tylko ogólnie. Ale u nas raczej na imprezy nie ubiera się jak na studniówkę :p. Ładnie to tak się śmiać z biednych chłopców :P?! Tak, tak  ! Cytat: 
  ! Cytat: 
     | |||
|     | 
|  2012-06-11, 21:33 | #225 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: lubelskie 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 zazdraszczam  no ale super że możesz się zająć Cytat: 
 śliczna   a ja między kartkami referatu rozplanowuje ułożenie ludzi do spania. czy u was ostatnie 4 tyg do to też była taka nerwówka napięcie itp?? bo ja to szczerze nie to że sesja to jeszcze dopinania wszystkiego to normalnie mam ochotę usnąć i obudzić sie 14go rano   co do tej nieobecności to koleżanka miala usprawiedliwioną i tak musiała pisać referat podała mi temat i ja też napisałam 7 stron A4 jak mi tego nie przyjmie i nie dopuści do pierwszego terminu to normalnie pozabijam je tam  będzie rzeź "niewiniątek" normalnie jutro z rana wpadam żeby zobaczyć czy Dominik już się urodziła   
				__________________ 14.07.2012  II kreseczki 23.11.2013  Bartuś 11.08.2014  godz.15:10 3810 g 55 cm  | |||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-06-11, 21:44 | #226 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2012-06-11, 21:52 | #227 | 
				 | 

Już prawie 22, no ładnie... Na wizażu czas mi ucieka nie wiem kiedy   idę spać, dobranoc Kochane   
				__________________ | 
|     | 
|  2012-06-11, 21:54 | #228 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2012-06-11, 22:07 | #229 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: Wlkp. 
				 | 

Cytat: 
  Ale staram się zapychać owocami i jogurtami, jak mam napad głodu. no teraz to żeś pojechała  ale dziękuję  Cytat: 
  W tej 2 mi się dół nie podoba, za dużo tego tiulu trochę jak kopka siana wygląda.   | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-06-11, 22:11 | #230 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  zobaczysz w czym tobie będzie dobrze  Cytat: 
  ja osobiście wyciągnęłam od TŻ pozwolenie na sukienkę przed kolano, taką zwiewną w panterkę  ale na imprezę pasuje trochę ładniej wyglądać niż na co dzień biedni wiesz jakie mieli anielskie uśmiechy??  o to chodziło żeby dobrze bawić się, na pewno żaden z naszych facetów nie mógł być o nas zazdrosny a zabawa była superancka, zamiast fantów albo gry w kości;P 
				__________________ | ||
|     | 
|  2012-06-11, 22:17 | #231 | ||
				 | 

Cytat: 
  !!!!!!!!!!!! Cytat: 
  ? O Jezusie  . Nie mój styl  . Ale imprezowanie, szczególnie na panieńskim to rozumiem  . I też lubię podpuszczać małolatów  . Dobranoc, dziewczynki! Ps. Może Żabcia jednak rodzi!!!!!!! | ||
|     | 
|  2012-06-11, 22:24 | #232 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: Wlkp. 
				 | 

| 
|     | 
|  2012-06-11, 22:55 | #233 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: lubelskie 
				 | 

a no tylko miesiąc   masakra no nie? 99% mnie się cieszy 1 % ma ochotę  oczywiście nie przed małżeństwem tylko przed całym tym zamieszaniem bałaganem itp  przyjechał TŻ z pracy i intensywnie spędziliśmy ten czas... wybraliśmy ciasta  ulokowaliśmy część gości do spania  ustaliliśmy menu tzn wybraliśmy dania 4go lipca zawieziemy listę na salę    i to w jedyną godzinę  za Zabcie I Dominiczka  mam nadzieję że jak wstanę to już będziemy świętować narodzinki   ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat: 
 też to lubie szczególnie gdy myślą że są macho i że są starsi ode mnie a tu zonk   
				__________________ 14.07.2012  II kreseczki 23.11.2013  Bartuś 11.08.2014  godz.15:10 3810 g 55 cm  | |
|     | 
|  2012-06-12, 01:06 | #234 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Mahopac NY 
				 | 

Cytat: 
  to czekam na fotki  Cytat: 
  Teraz wlasnie maz do mnie mowi ze to nasz ostatni wieczor w dwojke ...  dziekuje kochana  Cytat: 
  tak jak pisalam wyzej ... chcialabym miec malego w brzuszku i jego slodkie kopanie i malego obok siebie zeby dac buziaka  Cytat: 
  eee ja dalej w dwupaku  dziekuje kochana  narazie nic nie ruszylo , nawet po sprzataniu twardy zawodnik z Niego  Cytat: 

__________________ ♥ Dominik 12.06.2012 ♥ ♥ Olivia 2.07.2014 ♥ | |||||
|     | 
|  2012-06-12, 07:09 | #235 | 
| Zakorzenienie | 

Hej dziewczyny, wstałam sobie po 6 bo nie mogłam już spać. Miłego dnia!

__________________ | 
|     | 
|  2012-06-12, 07:25 | #236 | 
| sajkolidżist Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: Beskidy 
				 | 

żabcia,   za dziś! Kicia jakie ciasta macie?  :P Ja mam dziś jeden z dwóch najgorszych egzaminów w tej sesji, trzęsę się już cała na samą myśl   | 
|     | 
|  2012-06-12, 09:00 | #237 | |||||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  No, nazbierało nam się wyjątkowo, rozumiem gdyby były to wydatki typowo budowlane, to bym nawet głupio nie narzekała, ale tych pieniędzy praktycznie nie będzie widać  Brawa dla Filipka za 10 ząbka  Kurcze, ale fajnie  Swoją drogą to dziwne uczucie widzieć dokładnie-to już jutro....No by jak dzidziuś sam decyduje to jest jakieś zaskoczenie mimo wszystko  , a Dominik ani myśli o wyjściu i musicie go pospieszać  Cytat: 
  Cytat: 
  No dokładnie  Szkoda, że nie powiedzieli Ci o sesji w plenerze bo mogłabyś zrobić dużo fajnych zdjęć  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  . No i dwa różne kroje, pierwszy praktycznie podkreśla całą figurę, a znowu drugi ukrywa biodra-jeśli ktoś ma z nimi problem  Pójdziesz, zmierzysz i będziesz wiedziała która jest Twoim ideałem  Swoją drogą rozglądaj się za jakimś fajnym fotografem  Cytat: 
  Dzień dobry  Wpadłam głównie po to, żeby powiedzieć Żabci, żeby była dzielna, trzymam kciuki i za Ciebie i za Dominika   Czekamy na cudowne wieści!!!  Wiadomość przeładowana grafiką   
				__________________ | |||||||||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-06-12, 09:00 | #238 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2012-06-12, 10:42 | #239 | 
| Zakorzenienie | 

Morsi   Ale dziś mam dobry humor  AM udało się zaciążyć po roku starań, zawsze to jakieś pocieszenie że i mnie w końcu uda się! 
				__________________ | 
|     | 
|  2012-06-12, 12:20 | #240 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Mahopac NY 
				 | 

Hej kochane moje! My zaraz wyjezdzamy do szpitala , nocke przespalam a myslalam ze nie zasne ... Takze jestesmy gotowi chyba jeszcze do Nas ( przynajmniej do mnie ) nie dociera ze zaniedlugo zobaczymy Naszego synka  Pozdrowienia dla ciotek od Dominiczka z brzuszka ..   
				__________________ ♥ Dominik 12.06.2012 ♥ ♥ Olivia 2.07.2014 ♥ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.

dostałam 2,5
 dostałam 2,5

klask  i:
klask  i:

Córcia
Córcia

2017: 34
 2017: 34