|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c
|
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c
Eee tam, bronię się dopiero wrzesień-październik
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzieki za uwage ;*
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No z tymi poprawinami kicha musze pogadać o tym z Tż-tem. Ja bym chyba w ogóle zrezygnowała z poprawin w takim wypadku skoro piszesz, że kwiaty kosztują 500zł to pewnie dlatego tak policzyła - 1000zł dekoracja sali i wejścia na salę i 500zł żywe kwiaty. Dalej uważam, że to dużo...
Edytowane przez dastin Czas edycji: 2012-06-11 o 21:53 |
|
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Oj niestety nie wolnego
|
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3159 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór! Przysięgam, pół dnia Was nadrabiam i nie mogę nadgonić
Piszecie jak szalone, a tylko parę dni mnie nie było ![]() Melduję się, że żyję. Praca oddana i zaakceptowana, czekam jeszcze na przyklepanie wstępu i zakończenia Oby moja wrodzona inteligencja mnie nie zawiodła ![]() W sobotę odbyło się pierwsze spotkanie moich i TŻta rodziców Na początku myślałam, że to będzie tragedia, wszyscy siedzieli sztywno, ale potem się rozluźnili, ba! na drugi dzień wszyscy byli tak mega zadowoleni, że do teraz jestem w szoku. I mój TŻ mnie mega zadziwił, bo się stresował na to spotkanie bardziej niż ja Ja nawet nie zdążyłam się postresować, taka byłam przejęta swoim licencjatem ![]() Cytat:
W czwartek się wyprowadzam i chyba nie zdążę gdziekolwiek zajrzeć... z jednej strony szkoda, a z drugiej jest jeszcze wcześnie i trochę się boję, że będę wyglądała jak słonica i wpadnę w depresję Koleżanka polecała mi jakiś mały salonik na starówce, ale nawet nie wiem jak się nazywa, wiem tylko, że to jedna z uliczek idących od rynku, na którym jest ratusz i przy tej uliczce są dwa czy trzy kebaby i jeden większy salon ![]() A poza tym zawsze podziwiam wystawę na św. Józefa, bo często tamtędy przejeżdżam Ja ogólnie nie jestem z tych stron więc raczej będę szukać u siebie, bliżej Trójmiasta ![]() Cytat:
Życzę Ci dużo zdrówka ![]() Cytat:
Witamy Z tym, że ja jestem trochę młodsza Ale TŻtów mamy w tym samym wieku ![]() Cytat:
Nie wierz im ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No... to ja nadrabiam grzecznie dalej... jeszcze tylko z 1000 postów
|
||||||
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzmy, że na 3/4, ale pracuję od pon do sb, a czasem i w niedzielę
No ale na tygodniu mi jakieś dni wolne czasem wypadają ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Uciekam spać, dobranoc
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2012-06-11 o 22:02 |
|
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3162 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
ja planuje róże - do wazonów spokojnie mogę kupić krótkie (im dłuższa łodyga tym wyższa cena - trochę bez sensu ale taki jest standard :P). U mnie stałe elementy dekoracji jak materiały itd. są bez dodatkowych opłat - tylko za żywe kwiaty.
|
|
#3163 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, że spotkanie się udało![]() Cytat:
![]() A możesz napisać z jakich okolic jesteś? ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3164 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co innego gdyby Ci sie uregulowało samo a nie przez tabletki anty ![]() a włąsnie - od tego roku jakimś cudem mam regularnie @ 30-32dni co z moim 27-38 jest baardzo dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za salę Cytat:
TŻ był, pogadaliśmy chwilę, popłakałam i idę spać. Wszystko jest do du.py
|
|||||
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie odnośnie przysięgi, chcialabym ją mówić w całości sama, bo u kuzyna się z tym spotkałam i powiedział mi że ksiądz im dał wybór. Teraz zastanawiam się czy to taki fajny ksiądz czy wszędzie tak jest
|
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Dastin moim zdaniem to dużo 170zł.os na2 dni. Tzn. ja patrzę przez pryzmat tego, co my mamy, a my będziemy mieć ok. 160zł/os za 2 dni, ale mamy w tym ciasta i owoce i napoje. Pewnie dokupimy jakieś napoje, ale tak poza tym to tylko będziemy alkohol kupować. Więc sporo.
Ja bym zrezygnowała z tych poprawin, bo lepiej właśnie nie robić gościom ochoty, a potem ich wyganiać. Z resztą co? Jak jest do 18, max 19 to co wyrzucą was? Czy po prostu powiedzielibyście zespołowi, że o 18 mają dziękować gościom? Dziwnie trochę. Chociaż ja sama nie wiem, jak to u mnie będzie wyglądało.... ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
Ja o tym czytałam, fajna sprawa tylko zastanów się czy w stresie się nie pomylisz Fakt, że zawsze ksiądz może pomóc, ale no nie ma co sobie stresów dokładać chyba
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak przestałam brać to oczekiwałam armagedonu, a dostałam w prezencie wlasnie prawie idealne cykle Przykro mi... Stało się coś? Czy po prostu taki masz kiepski nastrój? |
|
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma sprawy ;-) dziewczyny myślicie że jeżdżąc na rowerze można coś schudnąć? Oczywiście łącząc to że zdrowszym jedzeniem typu nie jeść po 18, pić dużo wody ograniczać słodycze, wyeliminować fast foody. Bo biegać to ja nie lubię i za leniwa jestem:-P ale rower byłby ok tylko musiałabym kupić bo nie mam;-)
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozumiem, że ślub, ale żeby aż tak? Co do pytania, każdy ruch jest dobry
|
|
|
|
|
#3170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
poza tym prawdopodobnie będzie kilka osób z mojej i Tz-ta rodziny z daleka i co z nimi zrobimy? Nie... no musze to koniecznie przedyskutować z Tż-tem.Niby baba zapisała Nas już na 7-8 września ale myslę, że jeśli powiemy jej w miarę szybko, że jednak bez poprawin to nie będzie wielkiego oburzenia
|
||
|
|
|
#3171 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Już niedługo będziesz je mieć, jakoś wytrwasz jeszcze trochę ![]() Cytat:
Zastanawialiśmy się jeszcze nad Panem Tadeuszem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ślubu- fakt pewnie od stycznia zacznę o siebie bardziej dbać ale radykalnych zmian nie przewiduje;-) chociaż moja świadkową się zarzeka że będziemy chodzić razem na siłownię- he he zobaczy się
|
|
#3173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą u mnie w domu nikt mnie nie rozumie.... mam mega doła od godziny Bez cytowania tego proszę.---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
Jeżdżenie na rowerze to ruch, a ruch wszelaki powoduje, że metabolizm przyspiesza Ja 5 lat temu jeździłam tak rekreacyjnie i byłam szczuplutka Potem przestałam i waga zaczęła rosnąć
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki uciekam spać, nie piszcie już:-P bo normalnie nadrobić was potem to jakas masakra.
Kolorowych snów, niech Wam się przyśnia rude misie;-)
|
#3175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zazdraszczam ![]() Jeszcze nie dziękuję Obym dała radę!Co do godzin wynajęcia sali... ja mam salę do 4, później za każdą kolejną godzinę 150 zł dopłaty... A poprawiny chyba mam na 4 godziny potem też dopłata, ale pewna nie jestem... Cytat:
Nadrobiłam i idę spać. Błagam jeszcze raz o kciuki, o 12 mam egzamin ![]() . Mam nadzieję, że teraz już będę regularnie Was czytać, bo kilka dni odpuścić to później można siedzieć do nocy i nadrabiać Do jutra! |
|||
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też napisałam tam dalej, że oceniam to podług tego, ile my płacimy. aaa...i
Michaś +03.07.2015 12tc. Mikołaj <3 28.05.2016 Hania <3 28.06.2019 Edytowane przez mala_biegaczka Czas edycji: 2012-06-11 o 23:05 |
|
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3180 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zazwyczaj na obrączki nie czeka się dłużej niż 4 tygodnie.Cytat:
po weselu zostajemy w apartamencie w hotelu, w którym mamy imprezę Cytat:
![]() Cytat:
Ostatni posiłek zjedz 2-3 godziny przed snem, najlepiej białkowy (mięso / jajka + jakieś warzywo) - będzie idealnie.Cytat:
![]() My płacimy 159 zł za jeden dzień. Cena nie zawiera napojów gazowanych, alkoholu ani ciast. I jest to jedna z lepszych cen (w relacji do jakości) w regionie. A dodam, że mieszkając 10 km od Krakowa celowo "odsunęliśmy się" od niego, mamy wesele 20 km dalej, bo im bliżej tym drożej. |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

kierowca od sierpień 2012- ale tego jeszcze nie było, czy ja źle zrozumiałam i wtedy planujesz zdawać po raz pierwszy?
"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012
Sakramentalne 'TAK' - 27.04.2013
musze pogadać o tym z Tż-tem. Ja bym chyba w ogóle zrezygnowała z poprawin w takim wypadku

Oby moja wrodzona inteligencja mnie nie zawiodła
Ja nawet nie zdążyłam się postresować, taka byłam przejęta swoim licencjatem
Życzę Ci dużo zdrówka
Nie wierz im

Fajnie, że spotkanie się udało