|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
lady a musisz mieć ten diadem?mi sie troche kiczowaty wydaje .
zanieś im foto to stare i pokaż że inny dekolt wtedy miałas. ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- mi też nikt nie odp odnośnie bukietu
|
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
czarna- kawo
cos dla Ciebie apropo chamskiego letniego podrywu :P http://www.youtube.com/watch?feature...&v=mzK7rsLHZqI njjjiiiuuu wersja :P
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
przychodze się pożalić na moje najbliższe kuzynki, z czego jedna jest świadkową. Bardzo je kocham, ale jakie przygotowania do ślubu bym nie robila, to wg nich zawsze wszystko za wcześnie. Nawet teraz coś z jedna gadałam, bo zaczęłam, że zdziwiona jestem, że TŻ sam z siebie na 3 miesiace przed slubem kupil garniaka. Na co ona mi pisze, że skoro ja mam juz kiecke pol roku to on tez juz moze chcial. Wiec ją poprawiłam, że od 11 miesięcy mam suknię. Na co ona, że przesadziłam, że jej koleżanka ostatnio weszła do salonu to pytała i 4 miesiące przed się kupuje. Chciałam o biżu się poradzić to mi powiedziala, że mi odpowie we wrześniu. Jeszcze ostatnio chciałam ją zapytać o tą odmianę nazwisk to mi odp: wybrałas se świadkową to się jej radz, a trzeba wam wiedziec, że to byl naprawde bolesny wybór...
czy ja mam wyrzucać sobie, że cieszę się z własnego ślubu? bardzo za to boli mnie to, że one nie przeżywają tego ze mną... ![]() ![]() przepraszam za to narzekanie ale czuje się okropnie (( plakac mi sie chce
|
#3154 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma to jak przepadlistość.Tak jakby czas przyspieszył ![]() Kurcze, też muszę się wybrać, bo mam opalone tylko ręce A trzeba się jakoś u znajomych na weselichu 30 czerwca zaprezentować, żeby im goście wystraszeni moją bladością nie uciekli ![]() Cytat:
Pozostaje tylko wymyślić jakieś śmiechowe zadania.[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34641829]idę do kfc na dietetycznego kubełka [/QUOTE]Pójdziemy z Tobą. Jak się podzieli to mniej kalorii jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jak zrobili inny gorset, to rób borutę. Kicka ma być taka, jak zamawiałaś, a nie jakaś taka, bo się paniom cosik uwidziało. Walcz jak nasza kindzia ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mocne, zeby jednak sie udałoCytat:
![]() Zmykam
|
||
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
kindziulindzia fasolka będzie na pewno lada moment
ewuszkaaa mam nadzieję że Twoja obrączka się znajdzie Cytat:
zdałam i to najważniejsze |
|
|
|
|
#3157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gadaniem, że wszystko za wcześnie się nie przejmuj, kto nie organizował, ten nie wie a co do reszty - zwykła zazdrość
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
kto jak kto ale nie one. U nich spontan przede wszystkim. A u mnie przeciwnie. Lubie wszystko wcześniej zaplanować.
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mój tata zgodził się (nieświadomie) w rozmowie telefonicznej, na pakiet ubezpieczeniowy Bezpieczny Rachunek 75 (art.43 ust.1 pkt 37 ustawy o VAT) i za to pobrali za miesiąc czerwiec 12 zł.
Telefon jest w Telekomunikacji Polskiej S.A., czyby już teraz to przeszło na Orange Pytanie moje brzmi: Jak to można odkręcić? |
|
|
|
#3160 |
|
Wtajemniczenie
|
własnie nie
i to mnie bardziej utwierdziło w przekonaniu że ten poniedziełek jest do dupyy..piatek drugie podejście więc może koniec tygodnia będzie dla mnie lepszy ![]() jak zwykle wszystko idealnie żebym ja tak miała na 12 dni przed ślubem..ehh
|
|
|
|
#3161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samo zadzwonienie nic nie da, trzeba na piśmie, z tego co jeszcze pamiętam z podstaw przedsiębiorczości sto lat temu to było w szkole średnirj |
|
|
|
|
#3163 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co pamietam to zadzwoniłam i oni poprostu wyłączają usługę. Najlepiej zadzwonić albo przejść sie do salonu i zapytac co z tym zrobić, no chyba że umowa jest na dłuższy czas.
|
|
#3164 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to zależy, ja nie raz dzwoniłam i telefonicznie mi coś anulowali to zależy od ich wewnętrznych przepisów |
|
|
|
|
#3165 |
|
Konto usunięte
|
a ja zmykam bo będziemy z tz lukać film papa
|
|
|
|
#3166 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ten tydzień to będzie istna masakur%$&*wakra! Pamiętacie historię z kasowaniem wiadomości na poczcie studiowej? Okazało się że wykładowca wysłał nam maila z info że w sobotę mamy egzamin, wiadomośc nadana 17 maja, została usunięta, a egzamin jest w TĄ SOBOTĘ czyli w piątek mam 1 przewalony egzamin a w sobotę 2. Czyli któryś z tych mam na bank w plecy. Ale będzie awantura na roku jak się zejdziemy wszyscy.... masakra!! Z dobrych rzeczy: Nasza kuchnia już sie robi Wybraliśmy kolor frontów i kupilismy blat Niestety ciasta nadal nie zamówione, tort nadal nie wybrany, zaproszeń fura do rozdania... Nie wyrobię się w 40 dni
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, że się kuchnia robi
|
|
|
|
|
#3170 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej Lachniki
![]() coś kiepski dzionek dzisiaj u was nie martwcie sie, jutro bedzie lepeij Ja dzisiaj mialam ten egzamin z norweskiego, chyba poszlo mi calkiem dobrze w czwartek wyniki wkurzala mnie taka jedna dziewczyna z kursu.. ciagle slyszalam:"Paulina! co masz w pierwszym?... Paulina! trzecie! paulina! co napisalaś w 12?? Paulina! co znaczy xxx??? " i tak ciągle .. juz mnie to wkurzalo, nie wiem co jej da to zwalanie, skoro nie umie języka to po co chce iść poziom wyżej jak nie umie podstaw poza tym na kurs chodzilysmy tyle samo czasu - pol roku, wiec powinnyśmy umiec tyle samo. Eh niektorzy tego nie czają.Cytat:
Cytat:
na nas zawsze mozesz liczyc
|
||
|
|
|
#3171 | |
|
Zadomowienie
|
Kochane nie pisałam do was ze sto lat. To dlatego, że pracuje od 8 a w domu jestem o 18 i już czasu na nic nie ma:/ nie mówiąc o byciu z Wami na bieżąco. Chciałam się pochwalić, że zaczęłam robić dziś winietki, pokażę Wam parę. I to by było na tyle z dobrych rzeczy. Ostatnio się cieszyłam, że tak dobrze nam się układa, żadnych kłótni przed ślubem ani stresu. Aż do zeszłego tygodnia... ciąg dalszy na poczcie, bo to strasznie głupia i krępująca sytuacja, a dotyczy mojej mamusi i kosmicznej awantury jaką mi urządziła... odechciał mi się wszystkiego - w jednym momencie...
Ale dlaczego z niczym? ale ładny ten bukiet ja wybrałam inny ale ten twój bardzo mi się spodobał Cytat:
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam takie przejścia z moim ojczymem, który kazał mi nauczyć brata niemieckiego miesiąc przed maturą |
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chyba zaczynają mi się koszmary ślubne-udzieliło mi się od Was
Śniło mi się że był dzień ślubu tuż przed kościołem a ja nie ubrana,nie wymalowana....nie uczesana i najgorsze BEZ WELONU koszmar jakiś ![]() Tak strasznie głupio mi się wczoraj zrobiło jak zobaczyłam plaster na plecach Tż...wiem że zawsze łatwo go z równowagi wyprowadzić jak rzuca fajki....a ja mu trochę nawymyslałam rano ![]() Wiem że to było zupełnie niepotrzebne....dziś pojechał w trase a ja śpie w jego koszulce...tęsknie za nim bardzo ![]() Madziuniusia nie przejmuj się....zazdroszczą Ci ze tak świetnie sobie radzisz
|
#3174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne winietki! naprawde! ![]() I nie martw sie, duzo z nas ma malo czasu ostatnio, ale najwaznejsze ze masz prace ![]() Cytat:
niemiecki w Miesiąc
|
||
|
|
|
#3175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wybraliśmy z Tz dekoracje, ja zamówiłam pudełeczka na ciasta i małe na podziękowania dla gości tylko na sam ślub. I kilka jeszcze drobiazgów ![]() Cytat:
a bukiecik nawet sobie zapisałam ![]() Przeglądając allegro natknęłam sie na takie coś, bardziej dla dziewczyn, które miały motyw jabłkowy Choc mnie sie bardzo spodobało i samemu można coś takiego zrobić. http://allegro.pl/podziekowania-dla-...393583113.html ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
Wróci szybko i będziecie sie do siebie przytulać i koszulka wtedy nie bedzie potrzebna
|
|||
|
|
|
#3176 |
|
Konto usunięte
|
ona8686 te jabłka bardzo fajne ale chyba sama bym takie coś zrobiła
|
|
|
|
#3177 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A muszę się wam pochwalić, że mój TŻ zgodził się na niebieskie buty
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też kasują ale na szczęście terminy itp są ustalane tylko na wykładach/ konsultacjach no i ew zmiany też są na fb skąd nikt nie kasuje ![]() przyjechał TŻ z pracy i intensywnie spędziliśmy ten czas... wybraliśmy ciasta
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym pierwsze szukała po torebce, we wszystkich możliwych kieszonkach itp, jeśli w niej czegoś szukałaś to obrączka mogła się z sunąć ....
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co widzę to Lubci wyszedł pozytywny test szkoda że do nas już nie zagląda
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

Nie ma to jak przepadlistość.

nawet nie wiem kiedy to zleciało, ostatnio straciłam rachubę czasu, a ja w totalnym tyle jestem. 

Normalnie wszystkiego mi się nagle odechciało.
bardzo mocne, zeby jednak sie udało

i to mnie bardziej utwierdziło w przekonaniu że ten poniedziełek jest do dupyy..
żebym ja tak miała na 12 dni przed ślubem..ehh

nie martwcie sie, jutro bedzie lepeij
poza tym na kurs chodzilysmy tyle samo czasu - pol roku, wiec powinnyśmy umiec tyle samo. Eh niektorzy tego nie czają.