Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-12, 09:05   #3271
muffinka90
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV

mmmmm.... jak pieknie pada

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 09:06   #3272
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Dla wszystkich solenizantów najlepsze życzenia Dużo uśmiechów, zabawek i samych radości

Seona u nas zawsze po kleiku kukurydzianym jest mega ku.pa. A nie! Przepraszam - stolec Dlatego w żadne słoiczki się nie bawię i nie pomogę niestety.

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 09:07   #3273
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagooda_ Pokaż wiadomość
tfu tfu żeby nie zapeszyć robimy postępy, od soboty próbuję jej pomóc zasypiac samej, no i na początku był bunt, łapki do góry i wołała mama, ale dziś na noc poszło już naprawdę ładnie, nie było płaczu, pokręciła się ja ją kiziałam i zasnęła. No i dziś na spacerze zasnęła sama w wózku, co jej się od dawna nie zdarzyło. Nie powiem kosztuje mnie dużo wysiłku, bo ja ją uwielbiam nosić i tulić i serce mi się kraja, ale mój kręgosłup już mi wysiada. Zreszta wiem, że nie dzieje jej się krzywda, bo ją tulę, uspokajam i odkładam, masuje, głaszczę, śpiewam i cały czas jestem z nią, normalnie wiszę nad tym łózeczkiem. No jak już zaśnie to śpi nawet z 1,5godz ciągiem, a nie jak wczesniej 30min.

mnie czeka przeprawa z powrotem do lozeczka na cale noce

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-12, 09:07   #3274
Oliveira79
Zadomowienie

witajcie kofane moje

nie dam rady nadrobić 20 stron więc proszę o streszczenie ważniejszych wydarzeń od piątku

widzę Siostro, że stracilam miejsce lidera w rankingu

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 09:09   #3275
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
Wasze maluszki wołaja już mama lub tata? mój jeszcze nie
moj nawet nie gaworzy, a gdzie do tego narazie przerzucil sie z plucia na ''eeeee''

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-12, 09:10   #3276
Oliveira79
Zadomowienie

przez całe zamieszanie z chrzcinami, gośćmi itp. nie podawałam Biance Lactulosum i jest juz efekt koopa trouble powrócił ale dzisiaj juz po syropku, więc mam nadzieje ze się ruszy

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
mmmmm.... jak pieknie pada
a u nas słoneczko

Stary 2012-06-12, 09:13   #3277
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Kobietki jak defekacja u Waszych niemowlat?kurde nie mam zupki dla malej bo nie kupilam warzyw.hmmm za 29dni do pracy i juz mam poczucie winy.
jaka kulturka
no właśnie u mnie od wczoraj lepiej po tych śliwkach z Gerbera. Ale kiedyś ją zaparło i te Gerbera nie pomogły. Ostatnio wypróżniała się 5 razy dziennie oddając po kawałku stolca, zamiast raz a dobrze

Uff, ciężko się pisze w takim tonie

Cytat:
Napisane przez lina84 Pokaż wiadomość
Kupiłam spacerówkę graco mirage venus -dzisiaj sprawdze jaka jest w użytkowaniu .
pozdrawiamm
Lina za ile kupiłaś? Używana czy nowa? Myślałam, nad tym samym wózkiem Powiedz jak się spisuje?

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
jak mieszkałam z rodzicami to z tatą mecze oglądałam i mówiłam to Tż ostatnio, a o do mnie, że pewnie oglądaliśmy i komentowalismy "ten fajny, tamten ma fajną klate" taa z tatą
ja też oglądałam i mój powiedział to samo. Ale faktycznie z siostrą czekałyśmy na koniec na wymianę koszulek. Ale później wprowadzili te pierd... podkoszzulki i nieraz nawet się rozbierze ale ma na sobie ten biały podkoszulek

Ja lubię zbliżenia jak wyskakują np. do główki i wtedy widać na spokojnie bicepsy i ramiona

Wogóle na punkcie sportowców mam fioła. Mój chłop wieeeele lat grał w koszykówkę, chwilę nawet zawodowo

Wogóle, wiecie, że on wykłada na wyższej uczelni. Ma opinię fajnego wykładowcy, studenci specjalnie chcą się do niego przepisywać, do grupy do magisterki bitwa pod Grunwaldem (z tym, że przecież to ja będę sprawdzać i poprawiać te magisterki!!! ), ale nie jest taki, że wszystkich puszcza i wszystkim zalicza naprawdę jest wymagający. I ma taką studentkę, taka leserka dosłownie! W indeksie same dwóje poprawki, 3 najwyższa ocena itp. Na zajęciach była 2 razy! Jedno kolokwium napisała jakoś na 3, odpisywane, ale dał jej 3 W końcu na drugim kolokwium bezczelnie wzięła zeszyt na kolana i odpisuje!! I tak zagląda sobie No zero IQ?!? Przecież widać zeszyt na kolanach Więc mąż stanął sobie przy jej ławce, a ona zeszyt pod ławkę, tak do góry No i tak stał przy niej całe kolokwium Nic nie napisała Dwóje dostała taką wielką. Biedni byli Ci, co siedzieli koło niej, bo nie mogli nic odpisać Ale on pamiętam kto to i im trochę podwyższył ocenę

No jak można tak bezczelnie odpisywać!! W taki głupkowaty sposób

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 09:17   #3278
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Jagooda, a jak Twoja woła mama? tzn. że chce do Ciebie na ręce czy jak?

U mnie ostatnie 2 dni to jakaś masakra. Jak nie zaśnie wcześniej niż Pati, to we dwójkę teraz nie ma szans

Lili zasypiała wcześniej niż Pati, bo już koło 19-20. Zjadała, bekała, (przepraszam - odbija jej się), kładłam ją do łóżeczka, miziałam za uszkiem, po pleckach a jak się wierciła to kładłam ją na duże łóżko, przytulałam i odkładałam jak zasnęła do swojego.

Wtedy zaczynałam usypianie z Pati, tzn. czytałam jej książeczkę, pacierz i spała. (wcześniej kolacja, kąpanie, zęby).

Ale jak Lili jest wyspana i nie chciała zasypiać wcześniej to kładłam się z nimi obiema, jak mama kwoka , ja w środku, te dwie po bokach, czytałam książeczki i zasypiały.

A teraz to normalnie ona raczkuje, pełza, włazi na mnie, na Pati, łapie książeczkę, chce ją gryźć, wczoraj złapała i rozdarła kartkę, to Pati w ryk, bo jej podarła książeczkę. Więc mąż zabiera Lili i próbuje usypiać sam lub nosi, a ja czytam i czekam aż Pati zaśnie i jak już prawie śpi to wtedy Lili zaczyna ryczeć, sorry, płakać , że chce do nas jak mąż ją znowu przynosi to ta zaczyna zjadanie bajeczki i ani jedna nie śpi ani druga

a tak fajnie było jak zasypiały mi razem

która pytała o kubek tt? ja miałam ten: https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...ukt=144&next=1
i nie polecam

Poruszam drażliwy temat stolców naszych niemowląt wybaczcie, ale muszę zapytać
Widzicie różnicę w słoiczkach śliwka z jabłkiem Gerber/Bobovita/Hipp? Po którejś jest efekt natychmiastowy?
a myslalam, ze tylko moj tak odwala przy zasypianiu

a to ja mam inny niekapek tt, ten mi sie nie podoba

a ty co taka kulturalna? Wylamujesz sie z naszego patologicznego kregu?

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Mamy 6 miesiecy Nika 6,Princ 7 gratulujemy!

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość
Witajcie
Od razu przyznaję - nie doczytałam wszystkiego co napisałyście od wtorku - wczoraj czytałam cały dzień, ale nie dałam rady - tyle tego naskrobałyście

Dobrusia kończy dzisiaj 8 miesięcy!!!!!! Jejku jak czas szybko leci....

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-12, 09:18   #3279
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
daj znac czy już lepiej królewnie

już wszystko wporządeczku widocznie zaszkodził jej banan

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 09:22   #3280
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Na TVP 1 o 20.35
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 09:23   #3281
owieczka86
Zadomowienie

Seona zazdroszczę wypadu z koleżanką ja zauważyłam że od kiedy urodziłam dziecko koleżanki jakoś o mnie zapomniały...
przykro mi z powodu koleżanki... ehhh trzymam mocno kciukasy zeby wkońcu się jej udało

nettka_
ja właśnie taki włochaty dywan widzę u nas w pokoju podzielę się przepisami jak będę mieć trochę więcej czasu (czytaj jak Filip śpi pisać tu na forum czy w klubie???albo zeskanuje wszystkie bo przyznam że pisania byłoby sporo

Magdalena512 fajny dywanik też by mi kolorystycznie pasował

muffinka90 kawałek swojej działeczki to dobra rzecz ja muszę tżta zmotywować zeby choć troszkę trawki dla młodego zasiał

Jagooda_ ja też się na ogródku nie znam ale tż babcię na wsi ma więc wie co i jak ja też mam kilka żył na nogach babcia też ma żylaki więc mnie prawdopodobnie też to czeka... mnie po ciąży nogi schudły (ważę 8 kg mniej niż przed ciążą) ale cycki i brzuch spore ...

domi7ks mnie juz kilka razy brzuch jak na @ bolał ale nadal nic i powiem szczerze ze podoba mi się tak jak jest

elf27 Filip też jeszcze nie mówi ani mama ani tata

dominej
za miesiace

pokszyfka
gratuluję przespanej nocki ... u mnie to chyba nigdy nie nastąpi ...

witam
milao być dziś tak ładnie... rano jak wstałąm świecił osłoneczko a teraz zachmurzone ... mam nadzieję ze nie będzie padać
oglądałam wczoraj program "uwaga" i się poryczłam...co się dzieje z tymi ludzmi ... jak można tak mówić o swoim dziecku... nie dziwię się że rodzina podejrzewa tą dziewczynę po tym co mówiła.... ehhhh co się ☠☠☠☠a na tym świecie dzieje

idę wieszać pranie i gotować Filipkowi obiadek ... zobaczymy czy zje

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Mamy 6 miesiecy Nika 6,Princ 7 gratulujemy!

owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 09:25   #3282
muffinka90
Zakorzenienie

szlag mnie zaraz trafi, godz usypialam, pol h spal nosz kuzwa, znowu herbate od sniadania wieczorem skoncze i mi caly humor spier...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-12, 09:26   #3283
nettka_
Zadomowienie

Wszystkim solenizantom klask i::roza ::pijem y:

owieczko to czekam

Ja mam nad morze ok. 30km i w każdej chwili mogę jechać

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 09:31   #3284
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

czy jest jakas mamuska i jakis jej Tz, którzy meczy nie oglądają? U nas ten piątkowy z Grecją leciał w tle i gdyby nie zaczęli trąbić za oknem, to byśmy gola nie zauważyli

gdzie się podziewaja: Oliviera, truskafka, Glam, myszeczka86, darusia?
ja nie ogladam, ale tz pilkarz zapalony, wiec siedzi i paczy

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-12, 09:36   #3285
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
szlag mnie zaraz trafi, godz usypialam, pol h spal nosz kuzwa, znowu herbate od sniadania wieczorem skoncze i mi caly humor spier...
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 09:37   #3286
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Seona zazdroszczę wypadu z koleżanką ja zauważyłam że od kiedy urodziłam dziecko koleżanki jakoś o mnie zapomniały...
przykro mi z powodu koleżanki... ehhh trzymam mocno kciukasy zeby wkońcu się jej udało

nettka_
ja właśnie taki włochaty dywan widzę u nas w pokoju podzielę się przepisami jak będę mieć trochę więcej czasu (czytaj jak Filip śpi pisać tu na forum czy w klubie???albo zeskanuje wszystkie bo przyznam że pisania byłoby sporo

Magdalena512 fajny dywanik też by mi kolorystycznie pasował

muffinka90 kawałek swojej działeczki to dobra rzecz ja muszę tżta zmotywować zeby choć troszkę trawki dla młodego zasiał

Jagooda_ ja też się na ogródku nie znam ale tż babcię na wsi ma więc wie co i jak ja też mam kilka żył na nogach babcia też ma żylaki więc mnie prawdopodobnie też to czeka... mnie po ciąży nogi schudły (ważę 8 kg mniej niż przed ciążą) ale cycki i brzuch spore ...

domi7ks mnie juz kilka razy brzuch jak na @ bolał ale nadal nic i powiem szczerze ze podoba mi się tak jak jest

elf27 Filip też jeszcze nie mówi ani mama ani tata

dominej
za miesiace

pokszyfka
gratuluję przespanej nocki ... u mnie to chyba nigdy nie nastąpi ...

witam
milao być dziś tak ładnie... rano jak wstałąm świecił osłoneczko a teraz zachmurzone ... mam nadzieję ze nie będzie padać
oglądałam wczoraj program "uwaga" i się poryczłam...co się dzieje z tymi ludzmi ... jak można tak mówić o swoim dziecku... nie dziwię się że rodzina podejrzewa tą dziewczynę po tym co mówiła.... ehhhh co się ☠☠☠☠a na tym świecie dzieje

idę wieszać pranie i gotować Filipkowi obiadek ... zobaczymy czy zje

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

u mnie to samo, ale mam to gleboko, takich kolezanek to mi nie trzeba

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

princ juz mi lepiej, mlody sie chichra i wsadza mi palce w oczy, jak tu sie zloscic

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-12, 09:40   #3287
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:

princ juz mi lepiej, mlody sie chichra i wsadza mi palce w oczy, jak tu sie zloscic
ah te uroki macierzyństwa hehe
Moja własnie walczy ze snem...Marudzi sobie..
Stary 2012-06-12, 09:44   #3288
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Zobacznie jak sie zlozylo gra Polska-Rosja a sedzia bedzie Niemiec...
o kurde faktycznie

Cytat:
Kobietki jak defekacja u Waszych niemowlat?kurde nie mam zupki dla malej bo nie kupilam warzyw.hmmm za 29dni do pracy i juz mam poczucie winy.
defekacja przebiega pomyślnie myślałam, że to zasługa jabłuszka ale Olusia wyprowadziła mnie z błędu... może po prostu za mało narazie je tej kaszki i marchewki-zapieraczy

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
już wszystko wporządeczku widocznie zaszkodził jej banan
a to super, że chwilowe

Cytat:

Ja mam nad morze ok. 30km i w każdej chwili mogę jechać
ale masz super..... ale za to w góry daleko

i dziękujemy za życzenia

lecimy na przedobiadek

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

muff

nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 09:45   #3289
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość

Dziewczyny znalazłam ta piosenkę i powyłam się
http://www.youtube.com/watch?v=sb8ihMBvuQc
najcięższa praca na świecie ale premie i awans codziennie

Stary 2012-06-12, 09:46   #3290
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
u mnie to samo, ale mam to gleboko, takich kolezanek to mi nie trzeba

też tak myśle Filipek jest teraz dla mnie najważniejszy tylko czasem mi smutno...

a co do usypiania to ja też ma tak czasm usypiam 30minut śpi 15
Stary 2012-06-12, 09:46   #3291
princessskaa
Wtajemniczenie

Śpi
Stary 2012-06-12, 09:47   #3292
mol_aa
Zadomowienie

Witam mamusie, nie wiem czy ktos o mnie pamięta, ale nie odzywałam się prawie tydzień szokk

Gratuluje miesięcznic klask i:

Strasznie zdenerwował mnie wątek mamuś wszechwiedzących, które wzorują sie na dr google, dla przykładu według dr google moje dziecko jest obłożnie chore i powinno być cały czas w szpitalu, bo mało przybiera na wadze i na dodatek alergik

Lece czytać co u Was się działo
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 09:48   #3293
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny znalazłam ta piosenkę i powyłam się
http://www.youtube.com/watch?v=sb8ihMBvuQc
właśnie ją słuchałam i się poryczałam....
Stary 2012-06-12, 09:54   #3294
mol_aa
Zadomowienie

Princesko przez Ciebie jakiś we mnie wstąpił, tż się cieszy, bo codziennie tiru riru, i tylko pyta skąd taki przypływ energii?? :P

muffinko mi też posypało się dużo koleżanek - widac jakie to były koleżanki, według nich jestem już matką, to wyjść nie mogę, pogadać o głupotach nie mogę i siedze tylko w pieluchach i rzygach. Mam nadzieje, że same będą kiedyś mamami i zobaczą, że mieć dziecko to nie znaczy sznurek na szyi . Piotruś to nacudowniejsza istota na ziemi,a koleżanki jak nie te to inne bedą, ważne że moja przyjaciółka ma normalne podejście i nie przeszkadza jej mój synek

A ja tam szcyzpać sie nie będę była u nas dzisiaj cudnnaa koopaa, mały przez 3 dni robił zielone i nie mogłam skojarzyć po czym (okazało się, że to po truskawkach które zjadłam w minimalnej ilości, bo max 10szt na dzień)
Stary 2012-06-12, 09:54   #3295
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
spać chodzę o 23-24 a dlaczego mam jeść po 18?

bo to bez sensu nie jeść po 18.
bo jakie masz uzasadnienie by później nie jeść?
można jeść na 2-3 godziny przed snem,ale lepiej zjeść wtedy jakieś białko,warzywa,a nie chleb,majkaron,słodycze,o woce

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:09   #3296
princessskaa
Wtajemniczenie

Mola na pewno nie tylko ja o Tobie pamiętam
Cieszę się, że dzięki mnie uwolniłaś w sobie boginię sesese
Stary 2012-06-12, 10:11   #3297
agulan82
Rozeznanie

Hej dziewczyny tak próbuję Was doczytać od kilku dni i ciągle produkujecie tyle, że jestem w tyle jaki rym

Ale muszę się pochwalić, że Lenka zaczęła od trzech dni pełzać do przodu także gdzie chce to już sobie dopełznie i zaczęła mówić, tzn. da da da, nie i jak to mówi mój TZ - mówi TATA tylko o parę ta za dużo

Co do koleżanek to u mnie w PL to jakoś tak z 4 najlepszymi ciągle utrzymuję kontakt ale one w międzyczasie też urodziły dzieci także fajnie, a teraz w sierpniu będę w PL i robimy sobie wspólną 30 bo znamy się od podstawówki, od 4 klasy, taką paczką byłyśmy i tak się złożyło, że do LO z 2 też razem do klasy chodziłyśmy tylko na studia już każda gdzie indziej ale kontakt jest cały czas mimo, że daleka między nami droga

A tutaj to same mamy w zasadzie i takie koleżanki z braku laku jak ja to mówię

Piosenka super - tak bycie mamą to teraz moja kariera A w ogóle jak się czujecie z tym, że musicie siedzieć w domu z dziećmi bo mi już 5 rok tak leci niby ok, niby rozumiem, że tak jest lepiej ale jak tylko Lena pójdzie do szkoły, choćby na 3 godziny, to ja zmykam albo na jakiś kurs albo do pracy, choćby do fabryki

MOj TZ wczoraj był zmuszony uśpić Lenkę na rękach, bo bardzo płakała w łóżeczku i fakt, przyznaję że zrobiłam to złośliwie, żeby mu pokazać jak to jest jak on to robi, tzn. usypia ją i w pewnym momencie pocichutku mnie woła, byłam w pokoju obok, wchodzę do niego i na cały głos pytam Co chciałeś??? oczywiście Lena głowa go góry i się rozgląda hi jego mina bezcenna sesesesese

Edytowane przez agulan82
Czas edycji: 2012-06-12 o 10:13
agulan82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:17   #3298
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agulan82 Pokaż wiadomość

MOj TZ wczoraj był zmuszony uśpić Lenkę na rękach, bo bardzo płakała w łóżeczku i fakt, przyznaję że zrobiłam to złośliwie, żeby mu pokazać jak to jest jak on to robi, tzn. usypia ją i w pewnym momencie pocichutku mnie woła, byłam w pokoju obok, wchodzę do niego i na cały głos pytam Co chciałeś??? oczywiście Lena głowa go góry i się rozgląda hi jego mina bezcenna sesesesese
aś Ty niedobra sesesesese

Stary 2012-06-12, 10:17   #3299
dygotka8
Zakorzenienie

jak sprawdzacie czy dzicku idzie ząbek?bo ja nie mogę małej w paszczkę zajrzeć-nie daje i już,a chciałam zerknąć czy może coś juz idzie co mi piers masakruje czy jeszcze nic

Agulan,a tż tak robi jak Ty usypiasz??to ma chłop nauczkę

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:19   #3300
mol_aa
Zadomowienie

Agulan a TY chyba muszę swojemu tżowi zrobić taką pokazówkę

Pomimo, że siedzę w domu to pracuję również w domu (e-sklep ma te plusy bycia we domu)
Czasami mam serdecznie dość, w sklepie dużo się dzieje, że czasami nie wyrabiam, a jeszcze jak dojdzie marudny dzień, to wieczorem padam na twarz, ale cieszę się tym czasem spędzonym z małym, bo wiem, że gdybym poszła do "normalnej" pracy, czyli wychodzę rano z domu, a wracam popołudniu to wiele rzeczy by mnie ominęło, a tak jako pierwsza widzę, np, że mały zacząl pełzać, raczkować. Te chwile są dla mnie bezcenne, ale do ludzi garnę się niesamowicie, przeważnie co drugi dzień mamy wyjście z małym, jedziemy do biura, a tam małym zajmuje się moja mama, a latam po magazynach i szwalni

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Dygotko mnie mały podszczypuje po cyckach od 3 dni, myślałam , ze coś mu wylazło, a tam jak było pusto to nadal jest pusto

Princeska kochana jestes
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości