Rossmann - cz. XIII - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-12, 10:44   #4291
Ingusia_sz
Raczkowanie

GG do Ingusia_sz
Dot.: Rossmann - cz. XIII

Byłam na polowaniu i się udało
Odżywki 8w1 i SOS na próbę dziwna sprawa SOS było tylko 2 szt. a byłam pierwsza w sklepie o 8.01 byłam bez gazetki więc tylko odżywkę kupiłam zapomniałam o witaminkach. Sprawdzałam pędzle flat top i róż po 5 sztuk a puder tylko 3 szt. MAM ogromną nadzieje że będą wszystkie pędzle na promocji. Niestety w sobotę tez mam sklep 0d 8.00.

bloga mam też ja
Ingusia_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:45   #4292
PoKaPoKa
Zadomowienie

Zapolowałam na diamentową odżywkę byłam o 9 a przed wejściem tłum, dziewczyna przede mną wzięła dwie 8w1, ale ja chciałam diamentową i wzięłam 2, było ich ok 10 a po 5 minutach już ani jednej

MakeUp Artist www.annettea.pl
PoKaPoKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:47   #4293
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1315 Pokaż wiadomość
Chciałam powiedzieć, że możemy spokojnie realizować swoje marzenia dotyczące promocji, ponieważ z tego co wynika w wielu drogeriach towaru jest pod dostatkiem. Wczoraj około 17.00 bez problemu kupiłam lakier Loreala (stało chyba 30 kolorów), widziałam pełen asortyment Sayosa. Zapytałam uprzejmie kasjerki jak to się stało, że w weekend zabrakło wkładek higienicznych Belli (kilka osób o tym pisało), otóż okazało się, że od wielu tygodni drogerie nie otrzymują tego rodzaju wkładek i na pustej półce po prostu wstawiły informację o promocji. Właśnie z tej przyczyny poranni klienci Rossmana nie zastali na półce tego asortymentu. Zresztą na ulotce jest informacja, że nie wszędzie będą dostępne promowane produkty. I to tyle ... życzę wszystkim udanych zakupów.
nieprawda
ja pytałam w 4 Rossmanach w różnych miastach jak widziałam, że produkty sa wykupione lub osoby przede mną zgarnęły ostatnie sztuki i w każdym Ross powiedzieli, że jest tyle ile jest wystawionych i nie będą dokładać

dla mnie 3 sztuki danego produktu to nie jest dostatek

jasne, że są R mniejsze i większe i nie wszędzie wszystko jest, ale ja mam na myśli te gdzie na bank były

w drodze na poczte weszłam teraz ponownie do R gdzie było sporo odżywek, teraz po ok 1,5 godziny odkąd byłam 1 raz nie było ani jednej i zapytałam babki czy nie mają może pod ladą, powiedziała, że nie..
więc osoby o 17.00 na bank nie dostaną, nie dostaną już nawet te które będą o 11.00

ButterflyFlyAway jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:48   #4294
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Przy pikselowaniu to chyba łatwo przesadzić. Gdzieś na jakimś filmiku widziałam, że dziewczyna nakładała podkład flat topem kręcąc kółka na twarzy
Cytat:
Ja mam flat topa z ET i najpierw wklepuję delikatnie a potem wyrównuję kolistymi ruchami. Na nosie i brodzie tylko wklepuję ale bardziej intensywnie.
Kocham efekt jaki daje użycie tego pędzla
Dzień po zakupie pobiegłam po ET do pudru i ten mniejszy (używam go do różu i bronzera) a mam zamiar dokupić jeszcze jeden do podkładu i dwa mniejsze (żeby mieć osobno do bronzera i różu plus jeden w zapasie).

Dzięki dziewczyny. Może spróbuję przy kremie brzoskwiniowym alterry?
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:48   #4295
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez jagaba Pokaż wiadomość
Nie jest to praktyka w każdym Rossmanie: dzisiaj byłam świadkiem rozmowy pracowników; jedna pani kazała drugiej wystawić Scholla, tamta pyta czy 3-4 wystarczą a pierwsza mówi żeby wsytawić całą półkę bo dzisiaj promocja. To chyba była kierowniczka, sugerowała pracownicy żeby na bieżąco sprawdzała półki z promocyjnymi produktami i w razie czego dostawiała. Przecież to jest handel: im też zależy, żeby sprzedać jak najwięcej więc w teorie o chowaniu produktu w dzień promocji jakoś nie chce mi się wierzyć...
No racja, więc skoro to handel i im zależy na sprzedaży, to pracownicy o to dobrze dbają.. jakies 10 minut temu dostałam info że jak chce to laska kolegi, pracownica rossmanna, mi "odsprzeda" odzywkę bo dziś promocja i ma kilka pudełek na sprzedaż nie dziwne że na półce leżą mierne 3-4 sztuki.. Zrozum, oni nie chowają, oni odkładają dla siebie, dla rodziny, znajomych, przyjaciół.. no cóż, korzystają z tego że mają dostęp No z jednej strony się nie dziwię, bo przeciez też sobie chca kupić, a z drugiej my jako klineci mamy nerw jak idziemy a nie ma. No cóż biznes jest biznes.
To tylko ciesz się że u Ciebie w rossie uczciwie wykładaja ile mają Nie wszystkim nam widać przyszło mieszkać z przyzwoitymi ludźmi

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-06-12 o 10:54
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:50   #4296
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Dopiero wróciłam z R. i kupiłam odżywkę diamentową. Było ich pełno, tak samo jak SOS. I żadnych tłumów.
Stary 2012-06-12, 10:52   #4297
monikaW88
Raczkowanie

Niech ich szlag Wparowałam do Rossmanna pierwsza czekałam 7 min przed otwarciem, ze mną były 2. panie, wchodzę, szukam odżywek i co, są tylko S.O.S.(cała półka) i diamentowa(może z 6. opakowań), a 8 w 1 brak-ciekawe jak to się stało,że wyparowały przed otwarciem-skandal! Cóż wzięłam diamentową, kupiłam jeszcze krem Vanity for men do depilacji(podobno lepszy od damskiego) i maszynki, W CND nic nowego nie było. Po co robić promocje i zapowiadać,że będą wszystkie rodzaje jak to nieprawda. Jeszcze Skarb wzięłam, ale tego akurat dzisiaj było w nadmiarze i tak oto koniec promocji dla mnie, wolę kupować w regularnej cenie, ale to co chcę.
monikaW88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:53   #4298
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

aha i chciałam ponownie oficjalnie pochwalić dezodorant Dove Original..
kupowałam różne dezodoranty i te drogie jak vichy i tanie, blokery itd i zawsze po jakimś czasie lub intensywnym ruchu czułam lekki dyskomfort..

dziś od rana biegam w te i tamte po mieście, ciepło jest, a ja nadal sucha i pachne tak jakbym się popsikała 3 minuty temu

Stary 2012-06-12, 10:55   #4299
sabiku
Raczkowanie

U mnie wszystkiego pod dostatkiem no oprócz odzywek 8w1 i SOS a tak widziałam ze zele Axe dokładaja i Nivea po goleniu tez laski dokładały bo na półkach reszta była

ja tylko mam nadzieje ze sie na pedzle w sobote załapie na szczescie Ross od 10 to sie wyspie i zdąże

Pawełek 30.10.2004
Kubuś 27.08.2009
sabiku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:55   #4300
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez monikaW88 Pokaż wiadomość
Niech ich szlag Wparowałam do Rossmanna pierwsza czekałam 7 min przed otwarciem, ze mną były 2. panie, wchodzę, szukam odżywek i co, są tylko S.O.S.(cała półka) i diamentowa(może z 6. opakowań), a 8 w 1 brak-ciekawe jak to się stało,że wyparowały przed otwarciem-skandal! Cóż wzięłam diamentową, kupiłam jeszcze krem Vanity for men do depilacji(podobno lepszy od damskiego) i maszynki, W CND nic nowego nie było. Po co robić promocje i zapowiadać,że będą wszystkie rodzaje jak to nieprawda. Jeszcze Skarb wzięłam, ale tego akurat dzisiaj było w nadmiarze i tak oto koniec promocji dla mnie, wolę kupować w regularnej cenie, ale to co chcę.
Oj tak, dokładnie.
Stary 2012-06-12, 10:56   #4301
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Dopiero wróciłam z R. i kupiłam odżywkę diamentową. Było ich pełno, tak samo jak SOS. I żadnych tłumów.
U mnie prawie tak samo (z tym wyjątkiem, że były Diamentowe i 8w1, SOS brak). Wzięłam 1 taką i 1 taką
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami

Edytowane przez la_chica
Czas edycji: 2012-06-12 o 10:58
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:57   #4302
airam12
Raczkowanie

Ciekawe czy i ja się załapię na odżywki Eveline - chociaż mój Rossmann na uboczu. Jak nie ten, to następny a pędzle polecam łapać - nie zaspać
airam12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:57   #4303
partycypacja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
No racja, więc skoro to handel i im zależy na sprzedaży, to pracownicy o to dobrze dbają.. jakies 10 minut temu dostałam info że jak chce to laska kolegi, pracownica rossmanna, mi "odsprzeda" odzywkę bo dziś promocja i ma kilka pudełek na sprzedaż nie dziwne że na półce leżą mierne 3-4 sztuki.. Zrozum, oni nie chowają, oni odkładają dla siebie, dla rodziny, znajomych, przyjaciół.. no cóż, korzystają z tego że mają dostęp No z jednej strony się nie dziwię, bo przeciez też sobie chca kupić, a z drugiej my jako klineci mamy nerw jak idziemy a nie ma. No cóż biznes jest biznes.
To tylko ciesz się że u Ciebie w rossie uczciwie wykładaja ile mają Nie wszystkim nam widać przyszło mieszkać z przyzwoitymi ludźmi
Dokładnie
partycypacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 10:57   #4304
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez sabiku Pokaż wiadomość
U mnie wszystkiego pod dostatkiem no oprócz odzywek 8w1 i SOS a tak widziałam ze zele Axe dokładaja i Nivea po goleniu tez laski dokładały bo na półkach reszta była

ja tylko mam nadzieje ze sie na pedzle w sobote załapie na szczescie Ross od 10 to sie wyspie i zdąże
Czyli wszystkiego pod dostatkiem oprócz tego co jest w najciekawszej promocji
Stary 2012-06-12, 10:58   #4305
monikaW88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway Pokaż wiadomość
aha i chciałam ponownie oficjalnie pochwalić dezodorant Dove Original..
kupowałam różne dezodoranty i te drogie jak vichy i tanie, blokery itd i zawsze po jakimś czasie lub intensywnym ruchu czułam lekki dyskomfort..

dziś od rana biegam w te i tamte po mieście, ciepło jest, a ja nadal sucha i pachne tak jakbym się popsikała 3 minuty temu
Popieram-odkąd go zakupiłam również zostanę mu wierna
Stary 2012-06-12, 11:01   #4306
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
Popieram-odkąd go zakupiłam również zostanę mu wierna
a próbowałaś może w kulce lub sztyfcie? lub któraś z Was?

bo przyznam, że ja aerozolu w zasadzie nigdy nie stosowałam, może 2 razy w życiu a do torebki lepiej chyba taki mały mieć

Stary 2012-06-12, 11:03   #4307
monikaW88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway Pokaż wiadomość
a próbowałaś może w kulce lub sztyfcie? lub któraś z Was?

bo przyznam, że ja aerozolu w zasadzie nigdy nie stosowałam, może 2 razy w życiu a do torebki lepiej chyba taki mały mieć
Ja mam w kulce, ale moja siostra ma w areozolu i również sobie chwali. Nie wiem jak sztyft, nie miałam nigdy.
Stary 2012-06-12, 11:03   #4308
myszunia1
Raczkowanie

U mnie o 9:15 (otwarte od 9) nie było już żadnej odżywki 8w1 i sos. Podobnie jak koszyków przy wejściu Wzięłam diamentową dla koleżanki i uciekałam stamtąd.
Stary 2012-06-12, 11:06   #4309
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam w kulce, ale moja siostra ma w areozolu i również sobie chwali. Nie wiem jak sztyft, nie miałam nigdy.
to sie skusze na kulke do torebki, dzięki

Stary 2012-06-12, 11:19   #4310
jagaba
Rozeznanie

Cytat:
Rozumiem i taką możliwość dopuszczam ale mało prawdopodobne mi się wydaje, że specjalnie zdejmują z półek żeby jutro sprzedać po normalnej cenie. Poza tym pracownicy chyba też mają prawo skorzystać z promocji- przecież nie będą czekać do końca zmiany i iśc do drugiego Rossmana żeby kupić to na czym im zależy. Na zmianie jest zazwyczaj kilka kasjerek więc skoro my klientki bierzemy wiecej niz jedną sztukę to chyba nic dziwnego, że one też kupują. Chociaż takie hurtowe wymiatanie jak w przypadku obiadków dla dzieci to dla mnie osobiście już lekka przesada... Nie wspomnę już o propozycjach odsprzedaży przez pracownicę Ale gdybym ja miała jakąś znajomą pracującą w Rossmanie to też chętnie poprosiłabym ją o zakup i nie musiałabym codziennie biegać do Rossmana...
jagaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:22   #4311
rybkaa90
Zakorzenienie

Mam odżywki! SOS i 8w1! Dwie babki grasowały dzisiaj w Ross, z tego co usłyszałam to kupowały rzeczy z gazetki do swojej drogerii, oczywiście w ilościach hurtowych Podeszłam do półki z odżywkami, wzięłam po dwie z każdego rodzaju (dla siebie i mamy) jak one to zobaczyły, rzuciły się jak hieny i wzięły dokładnie wszystkie Ciekawym przypadkiem była również rodzinka, mama, tata i córa, brali wszystko jak leci- bo promocja!
Za takie promocje, to ja dziękuję! Fakt, że się opłaca, no ale bez przesady, ludzie opanujcie się! Żenujące.

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2012-06-12 o 11:24
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:30   #4312
alamirka
Moderator

Cytat:
Rozumiem i taką możliwość dopuszczam ale mało prawdopodobne mi się wydaje, że specjalnie zdejmują z półek żeby jutro sprzedać po normalnej cenie. Poza tym pracownicy chyba też mają prawo skorzystać z promocji- przecież nie będą czekać do końca zmiany i iśc do drugiego Rossmana żeby kupić to na czym im zależy. Na zmianie jest zazwyczaj kilka kasjerek więc skoro my klientki bierzemy wiecej niz jedną sztukę to chyba nic dziwnego, że one też kupują. Chociaż takie hurtowe wymiatanie jak w przypadku obiadków dla dzieci to dla mnie osobiście już lekka przesada... Nie wspomnę już o propozycjach odsprzedaży przez pracownicę Ale gdybym ja miała jakąś znajomą pracującą w Rossmanie to też chętnie poprosiłabym ją o zakup i nie musiałabym codziennie biegać do Rossmana...
Ano to właśnie o tym mówię, odkładają żeby kupić promocyjnie, a nie jutro za cenę normalną
No mają prawo mają, jakbym ja pracowała to bym pewnie odłozyła tez dla siebie i mamy. Dla koleżanek to raczej nie, bo uważam że to już naciąganie przywilejów. Ale sobie? Czemu nie.
Mnie nie tyle ten fakt wkur.. tylko to że robią taka wypas gazetkę, reklamują, zachęcają, a na promocję sklep dostaje kilka produktów.
Rozmawiałam z pania odnośnie płnu do ust, w sensie dlaczego tak mało i o 9 juz nie dołożą. Odrzekła że to nie tyle tak że już go nie ma na magazynie, tylko że dostali tyle i tyle sztuk konkretnie na promocje i tak mają zrobić.

ehhh normalna gazetka

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Mam odżywki! SOS i 8w1! Dwie babki grasowały dzisiaj w Ross, z tego co usłyszałam to kupowały rzeczy z gazetki do swojej drogerii, oczywiście w ilościach hurtowych Podeszłam do półki z odżywkami, wzięłam po dwie z każdego rodzaju (dla siebie i mamy) jak one to zobaczyły, rzuciły się jak hieny i wzięły dokładnie wszystkie Ciekawym przypadkiem była również rodzinka, mama, tata i córa, brali wszystko jak leci- bo promocja!
Za takie promocje, to ja dziękuję! Fakt, że się opłaca, no ale bez przesady, ludzie opanujcie się! Żenujące.
Jaką to dziwną mentalność ma ten nasz naród
Stary 2012-06-12, 11:33   #4313
One_LoVe
Zakorzenienie

Ja też już po wizycie w Rossmannie. Jakoś szczególnie mi się nie spieszyło, dotarłam na miejsce + - 9.20. Odżywek SOS było ok 7, diamentowych 5, a 8in1 - zero. Szkoda, bo zależało mi na tych 8in1. Akurat Pani obok wystawiała na półkę zmywacze do paznokci, zapytałam czy będą może dokładane też odżywki, to powiedziała że nie. W 20 minut wyprzedali wszystko co mieli na sklepie? Jak podeszłam do kasy, to kobieta przede mną i za mną równiez miały odżywki w koszykach, więc jak widać, Rossmann faktycznie dopiął swego i zachęcił do wizyty w sklepie.

Ja kupiłam 3 diamentowe. Dla siebie (bo nigdy jej nie miałam) dla mamy i siostry. Wiem, że to niefajnie brać produkt w większych ilościach i że dla kogoś innego nie starczy, ale jak widzę, że nikt nie przestrzega zasad typu 1 produkt na 1 osobę, to ja też nie miałam skrupułów.

Kosmetyki na wymianę:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016
One_LoVe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:38   #4314
-Ulka-
Raczkowanie

dziewczyny, u mnie odzywki eveline bez promocji ida jak woda i codziennie sprzedaje sie po kilka sztuk kazdego rodzaju, to co dopiero jak sa tansze o 50%.

szczerze to dla pracownikow ta gazetka to tez troche udreka. wczoraj musialam wysluchiwac co chwile skarg na brak kapsulek ariela, a co ja poradze na to ze dwie panie zaraz po 10 wykupily wszystko co bylo na polce, a na magazynie mialysmy jeszcze po 3 sztuki z kazdego rodzaju... i to tez rozeszlo sie w przeciagu godziny. a my naprawde nie mamy na to wplywu bo towaru nie zamawiamy tylko odgornie nam wysyłaja z magazynu..
choć akurat sayossow bylo pod dostatkiem, tak samo w weekend zeli adidas.

ale i tak zawsze kasjerki będą złe bo chowaja na magazynie i robia na zlosc
-Ulka- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:39   #4315
jagaba
Rozeznanie

Cytat:
Ano to właśnie o tym mówię, odkładają żeby kupić promocyjnie, a nie jutro za cenę normalną
No mają prawo mają, jakbym ja pracowała to bym pewnie odłozyła tez dla siebie i mamy. Dla koleżanek to raczej nie, bo uważam że to już naciąganie przywilejów. Ale sobie? Czemu nie.
Mnie nie tyle ten fakt wkur.. tylko to że robią taka wypas gazetkę, reklamują, zachęcają, a na promocję sklep dostaje kilka produktów.
Rozmawiałam z pania odnośnie płnu do ust, w sensie dlaczego tak mało i o 9 juz nie dołożą. Odrzekła że to nie tyle tak że już go nie ma na magazynie, tylko że dostali tyle i tyle sztuk konkretnie na promocje i tak mają zrobić.

ehhh normalna gazetka

Wierzę w to, że ich specjaliści od marketingu to profesjonaliści a ja szaraczek nigdy tego nie pojmę Niestety to jest wszystko pewnie przekalkulowane dokładnie, ale nie ukrywam, że od jakiegoś czasu z coraz mniejszą ochotą zaglądam do Rossmana- i nie tylko przez PANA OCHRONIARZA
jagaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:39   #4316
moniczka795
Zakorzenienie

Jej! Byłam w R po 10 i póki się naszukałam gdzie stoją odżywki (a zawsze ze zmywaczami stoją) więc szukałam i szukałam! A że pojechałam do Rossa który jest najbliżej mnie (a rzadko tam bywam, bo trudny dojazd, 1 autobus, więc zawsze jak wracałam z uczelni jak się przesiadałam na inny autobus to szłam do Rossa) i szukałam szukałam tych odżywek i zmywaczy i nic! Sądziłam że będą stały w okolicach kolorówki - ale tam nie było, to patrzę na szafeczkę z pumeksami itp. brak... u końcu się ochroniarza zapytałam (bo expedientek na sklepie brak, tylko 1 na kasie siedziała!) a on prowadzi mnie i prowadzi i stały przy farbach do włosów, obok szamponów! I mówi że jeśli chodzi o odżywki Eveline to szybko się rozeszły... Postałam jeszcze z żałobą przy pustej półce i jakaś kobieta pytała się expedientki czy mają może jeszcze, a ta powiedziała że w 30min się rozeszły! I że dziś mają dostawę, ale rozłożone będą dopiero jutro.... Eh...

Coś myślę że na półeczkę z pędzlami ET nic nie trafi nowego i sprzedadzą w sobotę to co teraz wisi... Więc muszę być przed 9 pod Rossem... Ehhh te życie Rossmaniaczki

Edytowane przez moniczka795
Czas edycji: 2012-06-12 o 11:40
moniczka795 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:40   #4317
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Odżywka 8w1 zdobyta cudem, bo widziałam, że na półce jeszcze tylko 2 sztuki stały. Teraz liczę na pędzle i tusz maxfactora
a pro po tuszy to u mnie zawsze tusze tych droższych firm były zaklejane taśmą co by nałogowi macacze nie pootwierali wszystkich, dzisiaj zachodzę a pracownicy stoją wokół szaf i zdejmują taśmy no to pytam znajomą kasjerkę o co chodzi i dowiedziałam się, że dostały odgórny zakaz zaklejania produktów. teraz jak będę chciała tusz kupić to będę prosiła o taki z szuflady bo aż strach pomyśleć ile osób go wcześniej zdąży otworzyć.
Stary 2012-06-12, 11:40   #4318
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez -Ulka- Pokaż wiadomość
dziewczyny, u mnie odzywki eveline bez promocji ida jak woda i codziennie sprzedaje sie po kilka sztuk kazdego rodzaju, to co dopiero jak sa tansze o 50%.

szczerze to dla pracownikow ta gazetka to tez troche udreka. wczoraj musialam wysluchiwac co chwile skarg na brak kapsulek ariela, a co ja poradze na to ze dwie panie zaraz po 10 wykupily wszystko co bylo na polce, a na magazynie mialysmy jeszcze po 3 sztuki z kazdego rodzaju... i to tez rozeszlo sie w przeciagu godziny. a my naprawde nie mamy na to wplywu bo towaru nie zamawiamy tylko odgornie nam wysyłaja z magazynu..
choć akurat sayossow bylo pod dostatkiem, tak samo w weekend zeli adidas.

ale i tak zawsze kasjerki będą złe bo chowaja na magazynie i robia na zlosc
I nie zapominaj, że jeszcze zabierają dla siebie gratisy...

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:41   #4319
-Ulka-
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez One_LoVe Pokaż wiadomość
Ja też już po wizycie w Rossmannie. Jakoś szczególnie mi się nie spieszyło, dotarłam na miejsce + - 9.20. Odżywek SOS było ok 7, diamentowych 5, a 8in1 - zero. Szkoda, bo zależało mi na tych 8in1. Akurat Pani obok wystawiała na półkę zmywacze do paznokci, zapytałam czy będą może dokładane też odżywki, to powiedziała że nie. W 20 minut wyprzedali wszystko co mieli na sklepie? Jak podeszłam do kasy, to kobieta przede mną i za mną równiez miały odżywki w koszykach, więc jak widać, Rossmann faktycznie dopiął swego i zachęcił do wizyty w sklepie.

Ja kupiłam 3 diamentowe. Dla siebie (bo nigdy jej nie miałam) dla mamy i siostry. Wiem, że to niefajnie brać produkt w większych ilościach i że dla kogoś innego nie starczy, ale jak widzę, że nikt nie przestrzega zasad typu 1 produkt na 1 osobę, to ja też nie miałam skrupułów.
widzisz, po tobie przyjdzie nastepna pani i bedzie miala pretensje, jak mogli w pol godziny wszystko wysprzedac
-Ulka- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:46   #4320
1315
Raczkowanie

Cytat:
Nie jest to praktyka w każdym Rossmanie: dzisiaj byłam świadkiem rozmowy pracowników; jedna pani kazała drugiej wystawić Scholla, tamta pyta czy 3-4 wystarczą a pierwsza mówi żeby wsytawić całą półkę bo dzisiaj promocja. To chyba była kierowniczka, sugerowała pracownicy żeby na bieżąco sprawdzała półki z promocyjnymi produktami i w razie czego dostawiała. Przecież to jest handel: im też zależy, żeby sprzedać jak najwięcej więc w teorie o chowaniu produktu w dzień promocji jakoś nie chce mi się wierzyć...
No tak, jak zwykle wszystko zależy od ludzi. Ja na szczęście mam bardzo sympatyczne ekspedientki w Rossmanie i dzięki temu mam fajniej.

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości