|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Byłam na polowaniu i się udało
Odżywki 8w1 i SOS na próbę dziwna sprawa SOS było tylko 2 szt. a byłam pierwsza w sklepie o 8.01 byłam bez gazetki więc tylko odżywkę kupiłam zapomniałam o witaminkach. Sprawdzałam pędzle flat top i róż po 5 sztuk a puder tylko 3 szt. MAM ogromną nadzieje że będą wszystkie pędzle na promocji. Niestety w sobotę tez mam sklep 0d 8.00. |
|
|
|
#4292 |
|
Zadomowienie
|
Zapolowałam na diamentową odżywkę
byłam o 9 a przed wejściem tłum, dziewczyna przede mną wzięła dwie 8w1, ale ja chciałam diamentową i wzięłam 2, było ich ok 10 a po 5 minutach już ani jednej
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pytałam w 4 Rossmanach w różnych miastach jak widziałam, że produkty sa wykupione lub osoby przede mną zgarnęły ostatnie sztuki i w każdym Ross powiedzieli, że jest tyle ile jest wystawionych i nie będą dokładać ![]() dla mnie 3 sztuki danego produktu to nie jest dostatek jasne, że są R mniejsze i większe i nie wszędzie wszystko jest, ale ja mam na myśli te gdzie na bank były ![]() w drodze na poczte weszłam teraz ponownie do R gdzie było sporo odżywek, teraz po ok 1,5 godziny odkąd byłam 1 raz nie było ani jednej i zapytałam babki czy nie mają może pod ladą, powiedziała, że nie.. więc osoby o 17.00 na bank nie dostaną, nie dostaną już nawet te które będą o 11.00
|
|
#4294 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny. Może spróbuję przy kremie brzoskwiniowym alterry?
|
||
|
|
|
#4295 | |
|
Moderator
|
Cytat:
nie dziwne że na półce leżą mierne 3-4 sztuki.. Zrozum, oni nie chowają, oni odkładają dla siebie, dla rodziny, znajomych, przyjaciół.. no cóż, korzystają z tego że mają dostęp No z jednej strony się nie dziwię, bo przeciez też sobie chca kupić, a z drugiej my jako klineci mamy nerw jak idziemy a nie ma. No cóż biznes jest biznes.To tylko ciesz się że u Ciebie w rossie uczciwie wykładaja ile mają Nie wszystkim nam widać przyszło mieszkać z przyzwoitymi ludźmi
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-06-12 o 10:54 |
|
|
|
|
#4296 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Dopiero wróciłam z R. i kupiłam odżywkę diamentową. Było ich pełno, tak samo jak SOS. I żadnych tłumów.
|
#4297 |
|
Raczkowanie
|
Niech ich szlag
Cóż wzięłam diamentową, kupiłam jeszcze krem Vanity for men do depilacji(podobno lepszy od damskiego) i maszynki, W CND nic nowego nie było. Po co robić promocje i zapowiadać,że będą wszystkie rodzaje jak to nieprawda. Jeszcze Skarb wzięłam, ale tego akurat dzisiaj było w nadmiarze i tak oto koniec promocji dla mnie, wolę kupować w regularnej cenie, ale to co chcę.
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
aha i chciałam ponownie oficjalnie pochwalić dezodorant Dove Original..
kupowałam różne dezodoranty i te drogie jak vichy i tanie, blokery itd i zawsze po jakimś czasie lub intensywnym ruchu czułam lekki dyskomfort.. dziś od rana biegam w te i tamte po mieście, ciepło jest, a ja nadal sucha i pachne tak jakbym się popsikała 3 minuty temu
|
#4299 |
|
Raczkowanie
|
U mnie wszystkiego pod dostatkiem no oprócz odzywek 8w1 i SOS a tak widziałam ze zele Axe dokładaja i Nivea po goleniu tez laski dokładały bo na półkach reszta była
ja tylko mam nadzieje ze sie na pedzle w sobote załapie na szczescie Ross od 10 to sie wyspie i zdąże
|
#4300 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-06-12 o 10:58 |
|
|
|
|
#4302 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe czy i ja się załapię na odżywki Eveline - chociaż mój Rossmann na uboczu. Jak nie ten, to następny
a pędzle polecam łapać - nie zaspać
|
|
|
|
#4303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4304 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Czyli wszystkiego pod dostatkiem oprócz tego co jest w najciekawszej promocji
|
|
|
|
|
#4305 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
a próbowałaś może w kulce lub sztyfcie? lub któraś z Was?
![]() bo przyznam, że ja aerozolu w zasadzie nigdy nie stosowałam, może 2 razy w życiu a do torebki lepiej chyba taki mały mieć
|
#4307 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam w kulce, ale moja siostra ma w areozolu i również sobie chwali. Nie wiem jak sztyft, nie miałam nigdy.
|
|
|
|
#4308 |
|
Raczkowanie
|
U mnie o 9:15 (otwarte od 9) nie było już żadnej odżywki 8w1 i sos. Podobnie jak koszyków przy wejściu
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4310 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale gdybym ja miała jakąś znajomą pracującą w Rossmanie to też chętnie poprosiłabym ją o zakup i nie musiałabym codziennie biegać do Rossmana...
|
|
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
Mam odżywki! SOS i 8w1! Dwie babki grasowały dzisiaj w Ross, z tego co usłyszałam to kupowały rzeczy z gazetki do swojej drogerii, oczywiście w ilościach hurtowych
Podeszłam do półki z odżywkami, wzięłam po dwie z każdego rodzaju (dla siebie i mamy) jak one to zobaczyły, rzuciły się jak hieny i wzięły dokładnie wszystkie Ciekawym przypadkiem była również rodzinka, mama, tata i córa, brali wszystko jak leci- bo promocja! ![]() Za takie promocje, to ja dziękuję! Fakt, że się opłaca, no ale bez przesady, ludzie opanujcie się! Żenujące.
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-06-12 o 11:24 |
|
|
|
#4312 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
No mają prawo mają, jakbym ja pracowała to bym pewnie odłozyła tez dla siebie i mamy. Dla koleżanek to raczej nie, bo uważam że to już naciąganie przywilejów. Ale sobie? Czemu nie.Mnie nie tyle ten fakt wkur.. tylko to że robią taka wypas gazetkę, reklamują, zachęcają, a na promocję sklep dostaje kilka produktów. Rozmawiałam z pania odnośnie płnu do ust, w sensie dlaczego tak mało i o 9 juz nie dołożą. Odrzekła że to nie tyle tak że już go nie ma na magazynie, tylko że dostali tyle i tyle sztuk konkretnie na promocje i tak mają zrobić. ehhh normalna gazetka ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już po wizycie w Rossmannie. Jakoś szczególnie mi się nie spieszyło, dotarłam na miejsce + - 9.20. Odżywek SOS było ok 7, diamentowych 5, a 8in1 - zero. Szkoda, bo zależało mi na tych 8in1. Akurat Pani obok wystawiała na półkę zmywacze do paznokci, zapytałam czy będą może dokładane też odżywki, to powiedziała że nie.
Jak podeszłam do kasy, to kobieta przede mną i za mną równiez miały odżywki w koszykach, więc jak widać, Rossmann faktycznie dopiął swego i zachęcił do wizyty w sklepie. ![]() Ja kupiłam 3 diamentowe. Dla siebie (bo nigdy jej nie miałam) dla mamy i siostry. Wiem, że to niefajnie brać produkt w większych ilościach i że dla kogoś innego nie starczy, ale jak widzę, że nikt nie przestrzega zasad typu 1 produkt na 1 osobę, to ja też nie miałam skrupułów.
|
#4314 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, u mnie odzywki eveline bez promocji ida jak woda i codziennie sprzedaje sie po kilka sztuk kazdego rodzaju, to co dopiero jak sa tansze o 50%.
szczerze to dla pracownikow ta gazetka to tez troche udreka. wczoraj musialam wysluchiwac co chwile skarg na brak kapsulek ariela, a co ja poradze na to ze dwie panie zaraz po 10 wykupily wszystko co bylo na polce, a na magazynie mialysmy jeszcze po 3 sztuki z kazdego rodzaju... i to tez rozeszlo sie w przeciagu godziny. a my naprawde nie mamy na to wplywu bo towaru nie zamawiamy tylko odgornie nam wysyłaja z magazynu.. choć akurat sayossow bylo pod dostatkiem, tak samo w weekend zeli adidas. ale i tak zawsze kasjerki będą złe bo chowaja na magazynie i robia na zlosc
|
|
|
|
#4315 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety to jest wszystko pewnie przekalkulowane dokładnie, ale nie ukrywam, że od jakiegoś czasu z coraz mniejszą ochotą zaglądam do Rossmana- i nie tylko przez PANA OCHRONIARZA
|
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Jej! Byłam w R po 10 i póki się naszukałam gdzie stoją odżywki (a zawsze ze zmywaczami stoją) więc szukałam i szukałam! A że pojechałam do Rossa który jest najbliżej mnie (a rzadko tam bywam, bo trudny dojazd, 1 autobus, więc zawsze jak wracałam z uczelni jak się przesiadałam na inny autobus to szłam do Rossa) i szukałam szukałam tych odżywek i zmywaczy i nic! Sądziłam że będą stały w okolicach kolorówki - ale tam nie było, to patrzę na szafeczkę z pumeksami itp. brak... u końcu się ochroniarza zapytałam (bo expedientek na sklepie brak, tylko 1 na kasie siedziała!) a on prowadzi mnie i prowadzi i stały przy farbach do włosów, obok szamponów! I mówi że jeśli chodzi o odżywki Eveline to szybko się rozeszły... Postałam jeszcze z żałobą
przy pustej półce i jakaś kobieta pytała się expedientki czy mają może jeszcze, a ta powiedziała że w 30min się rozeszły! I że dziś mają dostawę, ale rozłożone będą dopiero jutro.... Eh...Coś myślę że na półeczkę z pędzlami ET nic nie trafi nowego i sprzedadzą w sobotę to co teraz wisi... Więc muszę być przed 9 pod Rossem... Ehhh te życie Rossmaniaczki Edytowane przez moniczka795 Czas edycji: 2012-06-12 o 11:40 |
|
|
|
#4317 |
|
Zadomowienie
|
Odżywka 8w1 zdobyta cudem, bo widziałam, że na półce jeszcze tylko 2 sztuki stały. Teraz liczę na pędzle i tusz maxfactora
![]() a pro po tuszy to u mnie zawsze tusze tych droższych firm były zaklejane taśmą co by nałogowi macacze nie pootwierali wszystkich, dzisiaj zachodzę a pracownicy stoją wokół szaf i zdejmują taśmy no to pytam znajomą kasjerkę o co chodzi i dowiedziałam się, że dostały odgórny zakaz zaklejania produktów. teraz jak będę chciała tusz kupić to będę prosiła o taki z szuflady bo aż strach pomyśleć ile osób go wcześniej zdąży otworzyć.
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4320 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

KOCHAJ SwyCh WrOgów: tO OnI mÓwIą ci o TwOiCH błędach 

nie dziwne że na półce leżą mierne 3-4 sztuki.. Zrozum, oni nie chowają, oni odkładają dla siebie, dla rodziny, znajomych, przyjaciół.. no cóż, korzystają z tego że mają dostęp
Cóż wzięłam diamentową, kupiłam jeszcze krem Vanity for men do depilacji(podobno lepszy od damskiego) i maszynki, W CND nic nowego nie było. Po co robić promocje i zapowiadać,że będą wszystkie rodzaje jak to nieprawda. Jeszcze Skarb wzięłam, ale tego akurat dzisiaj było w nadmiarze i tak oto koniec promocji dla mnie, wolę kupować w regularnej cenie, ale to co chcę.

Podeszłam do półki z odżywkami, wzięłam po dwie z każdego rodzaju (dla siebie i mamy) jak one to zobaczyły, rzuciły się jak hieny i wzięły dokładnie wszystkie
06.09.2014
Jak podeszłam do kasy, to kobieta przede mną i za mną równiez miały odżywki w koszykach, więc jak widać, Rossmann faktycznie dopiął swego i zachęcił do wizyty w sklepie.
no to pytam znajomą kasjerkę o co chodzi i dowiedziałam się, że dostały odgórny zakaz zaklejania produktów. teraz jak będę chciała tusz kupić to będę prosiła o taki z szuflady bo aż strach pomyśleć ile osób go wcześniej zdąży otworzyć.