XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-12, 14:20   #3331
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ale że się tak zapytam co BiH ma do Dubrownika przeciez to jest w CHorwacji??pyta m bo też sie wybieramy we wrześniu i trzeba wszystko pozałatwiać a i ile was mniej wiecej wyniosła podróż i czy przez biuro podróży czy sami sobie wszystko załatwialiście? przepraszam że tak wypytuje ale jestem ciekawa
Co do BiH masz juz odpowiedź wyżej - mały kawałek BiH "przedziela" Chorwację, to jest jakieś 20-30 km do przejechania, można wjechać wg strony MSZ na dowód, ale musisz mieć zieloną kartę. Podobno można kupić na granicy, ale drogo (do większości ubezpieczeń samochodowych wydają ją za darmo lub za niewielką opłatą, ale nie wszystkich, my np. mamy w mBanku i nasze OC w ogóle nie obowiązuje w BiH , nie wydają również zielonych kart never ever). Jest jeszcze druga droga do Dubrovnika, ale z promem po drodze i sporo dłuższa bo coś pod 250 km, a to już była dla nas zbyt długa wycieczka, po prostu nam się nie chciało.

Co do wakacji - organizowaliśmy wszystko sami, nocleg mieliśmy zarezerwowany, ale we wrześniu chyba spokojnie można jechać w ciemno (teraz jak byliśmy to sezon zastartował koło Bożego Ciała, na początku tygodnia były pustki, budujesz-remontujesz-urządzasz, niższe ceny i pozamykane apartamenty, więc cieszę się, że mieliśmy zarezerwowany nocleg).
Nasz apartament był bardzo fajny i komfortowy, kosztował nas 40 euro za dobę (2 pokoje, jeden z dobrze wyposażonym aneksem, balkon z widokiem na morze). Razem z Wiedniem cała podróż to jakieś 4000 zł, więc można za to polecieć już gdzieś na tydzień i wylegiwać się na plaży, ale to zależy czego się oczekuje, my nie chcieliśmy, woleliśmy wziąć rowery i pojechać samochodem.

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
też tak macie, że oglądacie suknie z nowych kolekcji ??
Nie chcę sobie psuć humoru, tym bardziej że jestem jeszcze przed plenerem.

W ogóle to wstępnie się umówiliśmy na zdjęcia na niedzielę i poza ogrodem botanicznym nie mam wciąż pomysłów na fajny plener w Krakowie.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
A co do świadkowych... Przyłączam się do grona narzekających. Okazało się, że moja:
1. nie interesowała się niczym. zrobila wieczór panieński, ale cały czas powtarzała jak jej się nie chce a po wszystkim - ile kasy na to wydała
2. na prośbę o pomoc chociażby w wyborze winietek zaczynała krzyczeć, że są brzydkie, że do dupy i ją to g**** obchodzi. Podobnie, gdy poprosiłam o towarzystwo na warsztatach ślubnych (ale ze swoją siostrą, u której świadkuje, poszła bez gadania)
3. powtarza, że nie wie, po co bierzemy ślub, skoro się cały czas kłócimy gdzie oboje jestesmy bezkonfliktowi
4. podczas wczorajszej kłótni wygarnęła mi, że jestem taka i owaka, obraziła moich Rodziców (co jest u mnie niewybaczalne)

Super, nie?
szczerze mówiąc, to trochę zabrakło mi słów. Może podziękujesz jej jednak?

Aaa, i jeszcze, Tenebrosa! sukienka jak najbradziej nadaje się na poprawiny i za zestawienie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:38   #3332
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie Wam się cyferki ułożyły

A co do świadkowych... Przyłączam się do grona narzekających. Okazało się, że moja:
1. nie interesowała się niczym. zrobila wieczór panieński, ale cały czas powtarzała jak jej się nie chce a po wszystkim - ile kasy na to wydała
2. na prośbę o pomoc chociażby w wyborze winietek zaczynała krzyczeć, że są brzydkie, że do dupy i ją to g**** obchodzi. Podobnie, gdy poprosiłam o towarzystwo na warsztatach ślubnych (ale ze swoją siostrą, u której świadkuje, poszła bez gadania)
3. powtarza, że nie wie, po co bierzemy ślub, skoro się cały czas kłócimy gdzie oboje jestesmy bezkonfliktowi
4. podczas wczorajszej kłótni wygarnęła mi, że jestem taka i owaka, obraziła moich Rodziców (co jest u mnie niewybaczalne)

Super, nie?
Ja bym na Twoim miejscu poważnie zastanowiła się nad zmianą świadkowej Co jak co, ale chociaż powinna Wam dobrze życzyć.

Grzmi

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:42   #3333
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
jest czad

Ten tydzień to będzie istna masakur%$&*wakra!
Pamiętacie historię z kasowaniem wiadomości na poczcie studiowej? Okazało się że wykładowca wysłał nam maila z info że w sobotę mamy egzamin, wiadomośc nadana 17 maja, została usunięta, a egzamin jest w TĄ SOBOTĘ czyli w piątek mam 1 przewalony egzamin a w sobotę 2. Czyli któryś z tych mam na bank w plecy.
Ale będzie awantura na roku jak się zejdziemy wszyscy.... masakra!!
Ołdri macie poczte na gmailu ? Jeżeli tak to zróbcie przekierowanie na czyjegoś prywatnego maila. My mamy zrobione tak, że z ogólnego maila dla całego roku przesyła nam automatycznie na naszego grupowego maila i wtedy nawet jakby ktoś skasował z innej specjalności to na naszym jest. Więc weźcie jakąś zaufaną osobę na której maila będzie to przekierowanie i w razie jakby wam skasowali z głownego to ona wam przekaże jakieś ważne informacje.

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, OBRĄCZKA SIĘ ZNALAZŁA!!! :MDLEJE:
Wasze kciuki i dobre życzenia mają magiczną moc
Pani sprzątająca w nocy ją znalazła, a koleżanka która miała dyżur pokapowała, że to moja
Ufffffffffffffffffffff

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Co do diademu - jeśli masz na niego ochotę, to bierz. Jak masz być potem nieszczęśliwa, że go nie miałaś, to nie ma co sobie odmawiać. Najwyżej tylko na sesję założysz albo dopiero po zdjęciu welonu.
To jest wg. mnie jedyne wyjście jeśli uparłaś się na diadem, założyć
go dopiero po zdjęciu welonu. Niestety w tej sprawie raczej nie znajdziesz tutaj poparcia, bo większość z nas ma chyba takie same zdanie na ten temat..

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
I nie będę mieć przedłużanych paznokci - po poleconej przez jedną osóbkę () odżywce są mocniejsze i rosną jak szalone Jeśli się nie połamią przed ślubem to będę mieć pazurki naturalne pomalowane lakierem w kolorze nude Mamusia i TŻ poparli, bo nie po to przez ta długi czas walczę o ładne pazury, żeby je znów osłabić. Jestem dumna ze swoich decyzji
Chyba muszę ją kupić bo mi już nic nie pomaga środkowy i wskazujący strasznie się rozdwajają mimo, że od miesiąca używam nailteka II intensive therapy. Pozostałe są ok, ale te 2 rozdwajają mi się czasami do połowy paznokcia

Miałam dzisiaj 1 egzamin z małego teściku zrobiło się 80 pytań, z czego 1/4 w ogóle nie było na zajęciach. A pozostałe nie lepsze akurat to miał byc najłatwiejszy egzamin.. czegoś takiego się nie spodziewaliśmy.
Stary 2012-06-12, 14:44   #3334
(kicia)
Zakorzenienie

iceflower a wy tydzień??
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:44   #3335
baskaeta
Zadomowienie

dzień dobry
Stary 2012-06-12, 14:45   #3336
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
dzień dobry
witaj żono
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:48   #3337
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
To jest wg. mnie jedyne wyjście jeśli uparłaś się na diadem, założyć
go dopiero po zdjęciu welonu. Niestety w tej sprawie raczej nie znajdziesz tutaj poparcia, bo większość z nas ma chyba takie same zdanie na ten temat..

Chyba muszę ją kupić bo mi już nic nie pomaga środkowy i wskazujący strasznie się rozdwajają mimo, że od miesiąca używam nailteka II intensive therapy. Pozostałe są ok, ale te 2 rozdwajają mi się czasami do połowy paznokcia
Pamiętam jak ja chciałam kiedyś diadem to był mój pierwszy ślubny zakup nawet jeszcze przed zaręczynami Teraz sobie nie wyobrażam go zakładać.
Też sobie zakupię tą odżywkę Mam nadzieję, że i mi pomoże.

Stary 2012-06-12, 14:51   #3338
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Na efekty stosowania NT trzeba poczekać jeszcze trochę, chociaż dużo osób i tak się skarży że nawet jak wzmocni paznokcie, to wysusza płytkę i na rozdwajanie nie zawsze pomaga.

Ja też używałam odżywki z Eveline, ale nie tej co Wiktusiak, tylko SOS takiej różowej i jestem bardzo zadowolona, w nieco ponad miesiąc z paznokci, których de facto nie było bo łamały się nawet ścięte na minimum, zrobiły mi sie mega mocne i ładne i do ślubu bez problemu miałam swoje naturalne.

Cytat:
iceflower a wy tydzień??
My niestety tylko tydzień.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-06-12, 14:55   #3339
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

My niestety tylko tydzień.
my też tylko na tydzień jeśli w ogóle pojedziemy bo TŻ nie dostanie więcej urlopu

Cytat:
dzień dobry
witamy witamy

Stary 2012-06-12, 14:57   #3340
MiciaKicia
Zakorzenienie

ja w ciąży mam mega twarde pazurki. Nie łamią się i są długie jak nie wiem

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 15:00   #3341
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że większość tych babek z poradni ma nie małą gromadkę dzieci i oczywiście wszystkie planowane
U nas kobietka chwaliła się, że ma czwórkę dzieci i z taką dumą to mówiła, że aż mi było wstyd, że my aż takiej gromadki nie chcemy...
Jakiś czas temu byłam na mszy św i potem było wystawienie sakramentu i ksiądz miał przygotowany tekst o modlitwę za młode małżenstwa by nie powstrzymywali się od posiadania więcej niż jednego dziecka, bo mieć tylko jedno to wyraz egoizmu rodziców.

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochane!
L'biotica do rzęs, a do paznokci Eveline 8w1 - nigdy tak szybko pazurki mi nie rosły, a do tego nie łamią się (puki co) a stosuję 10 dzień. W Rossmanie niecałe 11 zł Do tego oliwka też z Eveline - pachnie obłędnie
używałam tej odżywki z Eveline 8w1 i potwierdzam - bardzo dobra - i dobrze się sprawdza jako podkład pod lakier. A teraz w rossmannie odżywke można kupić w promocji za jakieś niecałe 7 zł

Ale w Krakowie pada.... :/

Edytowane przez jagata
Czas edycji: 2012-06-12 o 15:02
jagata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 15:01   #3342
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ja w ciąży mam mega twarde pazurki. Nie łamią się i są długie jak nie wiem
co do paznokci to ja biorę magnez & multiwitamina (rozpuszczalne do picia) i kwas foliowy i od momentu jak biore te specyfiki to normalnie moje pazury sa nie do zdarcia
Stary 2012-06-12, 15:05   #3343
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
co do paznokci to ja biorę magnez & multiwitamina (rozpuszczalne do picia) i kwas foliowy i od momentu jak biore te specyfiki to normalnie moje pazury sa nie do zdarcia
opowiadaj jak było no i zdjęcia
19.05.2012
Stary 2012-06-12, 15:07   #3344
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
pitu pitu o paznokciach, relacje ŻONO pisz

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 15:32   #3345
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
U nas kobietka chwaliła się, że ma czwórkę dzieci i z taką dumą to mówiła, że aż mi było wstyd, że my aż takiej gromadki nie chcemy...
Jakiś czas temu byłam na mszy św i potem było wystawienie sakramentu i ksiądz miał przygotowany tekst o modlitwę za młode małżenstwa by nie powstrzymywali się od posiadania więcej niż jednego dziecka, bo mieć tylko jedno to wyraz egoizmu rodziców.
w☠☠☠☠ia mnie takie gadanie.... A jak ktoś ma taką pensję, że stać go na wychowanie tylko jednego dziecka to co? Mają żyć tak, że nie będą mieć co do gara włożyć tylko po to by nie wyjść na egoistów?

Stary 2012-06-12, 15:36   #3346
baskaeta
Zadomowienie

RELACJA
07.06.2012 r. CZWARTEK (Boże Ciało):

Wielkie przygotowania do Wielkiego dnia.

Przygotowywanie pudełeczek z migdałkami dla gości, zrobienie pudełeczek na ciasto, przygotowaliśmy alko i inne rzeczy do tego dnia J w sumie od 08.00 do ok. 11-12 zajęło Nam przygotowanie wszystkiego – reszta dnia na luzie bo przecież święto to się nie napracujemy

08.06.2012 r. PIĄTEK:

Szalony dzień.

Najpierw jechaliśmy do spowiedzi do 12.00 mieliśmy czas gdyż do 12.00 w kościele w którym byliśmy tylko spowiadali. I powiem Wam szczerze że to najlepsza spowiedź na jakiej kiedykolwiek byłam – ksiądz był super i naprawdę mam bardzo miłe wspomnienia zapamiętam ją do końca życia. Bardzo mądry i bardzo przyjazny ksiądz.

Wróciliśmy ze spowiedzi ok. 13.00 zadzwoniłam do właściciela Sali umówiłam się na przyjazd. Na szybko zrobiłam protokół rzeczy które zawozimy. Zapakowaliśmy cały samochód typu kombi po brzegi i ruszyliśmy. W między czasie wybrałam piosenkę na pierwszy taniec
Na Sali mój M sprawdzał stan rzeczy a ja w między czasie rozkładałam podziękowania dla gości w między czasie wymyślił mój ukochany „zabawę” dla gości na dzień dobry i do jednego pudełeczka z migdałami dał 7 szt. zamiast 5 – wygrany dostawał oczywiście Pana Tadeusza. Później rozkładaliśmy winietki – tak z tym się grzebałam że nie zdążyłam na wizytę do pani od pazurków.

Zadzwoniłam do świadkowej umówiłyśmy się i przyjechała na salę po Nas. Odwiozłyśmy mojego M do domu a później pojechałyśmy do naszej ulubionej knajpy na coś smacznego – w między czasie dostała ode mnie komplecik biżu.

Wróciłam ok. 18.00 do domu i zaczęłam sprzątanie…. Poszliśmy spać o 23.00 z minutami….

09.06.2012 r. SOBOTA:

TEN dzień

Rano bo ok. 07.00 otworzyłam oczy i ujrzałam cudownie przepiękne i wspaniałe słońce – to był powód do tego by mieć super nastrój wstałam zrobiłam dla nas kawę. W między czasie chmury zaczęły napływać na niebo co zakłóciło mój spokój

Pomalowałam paznokcie posłaliśmy łóżko i inne takie tam w końcu okazało się że jest już 10.30 wiec zebrałam się z mamą i szwagrem (zawoził nas) i siostrzenicą do fryzjera po szybkiej fryzurze czas był na mega długi make-up pani przyczepiła mi kępki rzęs które świetnie się trzymały (dopiero gdy przetarłam rano mleczkiem do demakijażu to wtedy się same odczepiły) w między czasie chmury dość ciemne dokładnie pokryły niebo. Po wyjściu od makijażystki udaliśmy się po kwiaty – na kwiaty czekałam pół godziny – pani zrobiła mojej świadkowej różowy bukiet z goździków pierzastych a mi z białych goździków i wystającymi zielonymi listkami dało bardzo fajny efekt. Jak wychodziłam z kwiaciarni spadł leciutki deszczyk w sumie tylko zakropiło. Jak wyszłam o 10.30 to wróciliśmy o 14:30 do domu hmmm długo…

Przygotowałam dwie kanapki z ogórkiem moja siostrzenica przyszła i spytała: „ ciociu czemu smutna jesteś ?” a ja na to że chmury są i pewnie ciocia deszcz będzie miała na ślubie a tak bardzo chciałam mieć słońce – jedząc kanapki zauważyłam jak moja siostrzenica gania z łapką na muchy po podwórzu – trzymała ją w górze i tak jakby coś odpędzała. Przestałam obserwować ją i zajęłam się konsumpcją. Przybiegła do kuchni do kuch moja siostrzenica i powiedziała: „-ciociu nie będzie chmur – odgoniłam je wszystkie – będzie słońce”. Ujęło mnie jej zachowanie niesamowicie J i jeszcze TEN jej uśmiech – dosłownie już przestała ta pogoda mieć dla mnie znaczenie

Przyjechała moja świadkowa w między czasie limuzyna nadjechała a mój M wyjechał po świadka. I tak zaczęło się w pośpiechu ubieranie – w między czasie przyjechała moja teściowa z córką i jej chłopakiem. Wszyscy się ganiali było śmiesznie.

W bardzo dobrych humorach uklęknęliśmy i przyjęliśmy błogosławieństwo – teściowa się popłakała moi rodzice byli szczęśliwi tak jak my – których humor w ogólnie nie opuszczał (po za pogoda).
Po błogosławieństwie ruszyliśmy do limuzyny. Wsiadanie w sukni było mega masakrą – jak wchodzą do niej dziewczyny cyganów (?) nie wyobrażam sobie tego. Gdy już się zapakowaliśmy ruszyliśmy.

O 15:47 byliśmy pod kościołem i znów udręka z wysiadaniem. Zdjęliśmy obrączki daliśmy świadkom. Przed kościołem byli już nasi goście. Stanęliśmy przy wejściu kościoła – świadków nie było byli w zachrystii ja do mojego M: - kochanie zgubiłam obrączkę – on na mnie i w śmiech – bo przecież nie to żebyśmy właśnie je oddali dla świadków by zanieśli do księdza…..

Ksiądz wyszedł przywitał Nas zaprowadził pod ołtarz – my uśmiechnięci goście też stanęliśmy przy ołtarzu. Podczas przysięgi moje kochanie miało problem z uczciwością małżeńską a już we dwójkę mieliśmy problem z włożeniem obrączek (ręce nam spuchły) ale udało się cały czas się uśmiechaliśmy i czasie mszy przez witraż zaświeciło słońce… - jupi! Podobno po mszy jak wychodziliśmy to ja heh biegłam do wyjścia – generalnie szybko chodzę ale… kamerzysta i fotograf Nas nie wyprzedzili

Po mszy były oczywiście życzenia. Ruszyliśmy na salę. Przed wjazdem poczekaliśmy jak wszyscy goście wjadą – gdy wyszliśmy rodzice czekali z chlebem solą wódką i wodą. Kieliszki rozpadały się na drobny mak.
Weszliśmy na salę tam czekał szampan wszystko cudownie przyszykowane – jedzenie jak marzenie mmmmm….. Jeden z gości wygrał gorzałkę za 7 migdałków… i ogólnie zabawa do rana…

Podsumowanie:

Było mega super bardzo się cieszę że zdecydowaliśmy się na ślub kościelny bo to super uczucie i extra wrażenia cywilny to zupełnie inny rodzaj zawarcia małżeństwa – po kościelnym czuję się taka hmm oczyszczona pspogode mieliśmy taką samą jak na cywilnym Czyli rano zachmurzenie bez opadów a w czasie ślubu słońce i piekna pogoda do końca

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-06-12 o 15:44
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 15:38   #3347
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Super dobrze że pani sprzątaczka okazała się uczciwa
Stary 2012-06-12, 15:41   #3348
iceflower
Przyjaciółka KWC

baskaeta super relacja
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-06-12, 15:42   #3349
kindziulindzia
Zakorzenienie

baskaeta za relację
19.05.2012
Stary 2012-06-12, 15:43   #3350
MiciaKicia
Zakorzenienie

Baskaetaklask i:świetna relacja
Aż poczułam, że to już w przyszłym miesiącu

aaaa w☠☠☠☠ia mnie już ten helikopter co lata nad Wrocławiem.... zatacza koła i od rana go słyszę :/

Stary 2012-06-12, 15:47   #3351
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Wasze kciuki i dobre życzenia mają magiczną moc
Pani sprzątająca w nocy ją znalazła, a koleżanka która miała dyżur pokapowała, że to moja
Ufffffffffffffffffffff
ufffffffff... kamien z serca

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny wróciliśmy
aaaaaa... nie placzemy!! opowiadamy!! wklejamy zdjecia

edit: juz doczytalam super ze bylo super, i wszystkie tutaj zazdraszczamy!!! a jeszcze lepiej, ze maz jest cudowny

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Przyszły buty TŻta ślubne Są super
poka poka

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
444 dni do ślubu & 2200 dni razem & praca oddana do dziekanatu, już tylko 2 egzaminki i obrona

Niech tylko Polsza spróbuje z Ruskimi przegrać dziś

wygramy wygramy wygramy!! ole ole ole

Co do swiadkow - to ja moja swiadkowa wzielam dlatego, ze bardzo przyczynila sie do faktu ze jestesmy z TZ razem - to kuzynka TZ. Nazywam ja "matka chrzestna naszego zwiazku" i niestety w weselu nie pomoze mi wcale bo przylatuje do Pl w czwartek przed weselem, ale mimo wszystko nie mam jej tego za zle, bo sama tak wybralam
A nasz swiadek spisuje sie idealnie!! Organizuje z moim bratem genialny wieczor kawalerski TZtowi (czego mu zazdroszcze bardzo!!) W kolko pyta czy w czyms pomoc, nawet zapytal czy ma miec jakies specjalne ubranie TZ mu odpowiedzial, ze jako ze mamy zloty kolor przewodni to swiadek musi miec zloty garnitur Do tego przezywa to wesele jak swoje, poszedl na wybielanie zebow, chodzi z TZ 3razy w tygodniu na silownie
Ja mam nadzieje ze moje druhny choc troche mi pomoga bo widze ze sa chetne do niesienia pomocy na szczescie

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 15:50   #3352
baskaeta
Zadomowienie

dzięki dziewczyny

ps w końcu nie tańczyliśmy sway tylko skaldowie " wszystko mi mówi ze mnie ktoś pokochał" wyszło żywo /energicznie i wesoło

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-06-12 o 15:53
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 15:52   #3353
kasia_kuku
Zakorzenienie

Basketo! Gratulacje! Piękna relacja Wszystkiego NAJ na nowej drodze życia jeszcze raz!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 15:55   #3354
(kicia)
Zakorzenienie

baskaeta piękna relacja zaraz dodam do zestawienia

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-06-12 o 15:56
Stary 2012-06-12, 15:56   #3355
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Basketo! Gratulacje! Piękna relacja Wszystkiego NAJ na nowej drodze życia jeszcze raz!
dziękuję Kasiu
dobra rozkoszuje się dalej urlopem odchodzę od kompa - wizaż uzależnia
Stary 2012-06-12, 15:58   #3356
(kicia)
Zakorzenienie

relacja dodana jak tak popatrzyłam to tak sobie pomyślałam jeeezuuu jeszcze tylko 4 soboty i ja będę zdawać relację

ciekawe jak tam E87 to już tylko dwa dni

Stary 2012-06-12, 15:58   #3357
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
baskaeta piękna relacja zaraz dodam do zestawienia
dziękuję fotek nie mam żadnych jeszcze bo nie zdążyłam od siostry zgrać a na te od foto czekamy na sesje jeszcze
Stary 2012-06-12, 15:59   #3358
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja bym na Twoim miejscu poważnie zastanowiła się nad zmianą świadkowej Co jak co, ale chociaż powinna Wam dobrze życzyć.

Grzmi
Poważnie się zastanawiam, zresztą myślę, ze jak odważy się wrócić do mieszkania, to sama zrezygnuje. TŻ powiedział mi, że nieźle na mnie gadała, jakby chciała go do mnie zniechęcić. Dodam, że to moja najlepsza przyjaciółka od podstawówki.
Dziękuję za wsparcie, Kochana

Cytat:
RELACJA

Cudna relacja, a Twoja siostrzenica
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 16:01   #3359
Nattiv
Zakorzenienie

baskaeta super relacja

Stary 2012-06-12, 16:06   #3360
ladystar
Zakorzenienie

jakies takiem znajome te falbany
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=V7150

Cytat:
Fajnie Wam się cyferki ułożyły

Super, nie?

Witaj Basketko jak tam? Czytam relacje Siostrzenica sloooodka Ciesze sie bardzo, ze wszystko sie udalo i ze bylo pieknie i radosnie

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości