|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
a to nasze winietki
kolor taki sam jak zaproszenia (na zdjęciu jakiś ceimniejszy wyszedł )
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
magnusia jak dla mnie 3 i 5
Odebrałam butki od szewca (skracałam obcas o ok 1cm ze względu na TŻ) Nie są jakieś szałowe ale baaardzo wygodne. Ogólnie ciężko mi się kupuje buty ze względu na rozmiar i przez to że mam kosmicznie wrażliwie stopy. Większość butów robi mi odciski, przeciera do krwi albo inne niespodzianki :/ Jeszcze nie wiem co z butami na ewentualną zmianę....
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i bardzo fajne buty
|
|
|
#274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czemu Ty masz już II, ślubujemy razem!!! ![]() ![]()
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
- bWitajcie dziewczęta!!!
Jestem w końcu ![]() ![]() ![]() Chciałam na początku zaznaczyć, że wszystkim Wam zazdroszczę, że jesteście jeszcze przed... Ja chcę jeszcze raz ![]() Zacznę od tego, że było naprawdę świetnie! wszystko się udało, wszystko mi się podobało.. W piątek rano i do połowy dnia miałam mega stresa... nie mogłam spać, bolał mnie żołądek i w ogóle. Ale na 12 pojechałam na paznokcie i taka fajna babeczka mi je robiła, że się odstresowałam. Byłam bardzo zadowolona z efektu malowania Później byliśmy z moim tż-tem na sali bo dekoratorka przyjechała ubierać i znów byłam baaaardzo usatysfakcjonowana z efektu Wieczorem przyjechały do mnie koleżanki na ubieranie bramy, ubierałyśmy do 21, siedzieliśmy do 22:30 bo nie chciałam zostawać sama bo bałam się, że będę się stresowała... Położyłam się spać w miarę normalnie, bez stresu i szybciutko zasnęłam..Sobota - Pobudka przed 7 rano i o dziwo, nie stresowałam się jakoś bardzo... na 8 do fryzjera... Kobitka zrobiła mi jeszcze lepszą fryzurę niż chciałam zaczęli się zjeżdżać goście, wszyscy zachwalali mój wygląd, było mi tak miło I dróżki pojechały po Pana Młodego... Stresu ciągle brak Przyjechał samochód z moim Miśkiem, kamerzysta i orkiestra, jak zaczęli grać to dopiero odczułam atmosferę wesela Wysiada mój tż, wygląda bosko Jak wychodziliśmy do przysięgi to serce biło mi jak oszalałe, myślałam, że wyskoczy mi z piersi Patrzyliśmy sobie cały czas w oczy i zupełnie zapomnieliśmy, że patrzy na nas tyle osób... Ah ![]() Na sali stresowaliśmy się tylko przed pierwszym tańcem, wtedy po raz pierwszy w ten dzień odczułam stres. Ale wyszło wszystko tak jak miało wyjść, wszyscy mówili, że było pięknie... Potem to już poszło lekko i na pełnym luzie. Było wspaniale. Świetna orkiestra, przeszli moje najśmielsze oczekiwania Pyszne jedzenie, cudowny kamerzysta masakra Nasz najpiękniejszy dzień w życiu skończyliśmy o 6 rano, nóg nie czułam, ale było warto... Położyliśmy się spać, jako mąż i żona, szczęśliwi i pełnie miłości... W niedzielę mieliśmy takie mini poprawinki na sali z najbliższa rodziną i przyjaciółmi, było świetnie. na końcu zostali sami młodzi i zrobiliśmy taką imprezkę że ho ho Koniec o 2 w nocy. Rewelacja Kilka zdjęć załączam tutaj, bo nie chce mi się ich wklejać do klubu. Te usunę za kilka dni a do klubu dam zdjęcia jak będę miała od fotografa Bo teraz mamy mało zdjęć, tylko takie od znajomych
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-06-12 o 16:09 |
|
|
|
#277 |
|
Rozeznanie
|
piękna relacja
I z jakąś czułością o swoim mężu piszesz Pięknie ! gratuluje
|
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznie poprostu i widać, że szczęśliwa byłaś bo oczka masz wesołe na fotkach Bukiecik- Super, że się wszystko udało w Twoim wielkim dniu. Czekamy na fotki ![]() Pocieszyłaś mnie tym stresem bo ja tez nerwowa jestem i najbardziej się obawiam właśnie nerwów ![]() O matko- Dziewczyny- następną relację będę pewnie pisać ja !!!!
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Inusiaa, no to jeszcze raz gratulacje!
Miałaś bardzo ładną fryzurę dążę do takiego.Ech, a do mojego ślubu jeszcze ponad rok
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zleci Kochana, zleci ani się obejrzysz
|
|
|
#281 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na temat Przybyszówki dołożę Ci jeszcze same pozytywne opinie kilku moich znajomych którzy sie na tej sali bawili i właścicielka faktycznie jest przemiła.Cytat:
W ogóle to dziś spróbowałam usadzić gości i z rodzina Tza mi sie wstępnie udało ale z moja poszło mi dużo gorzej nie wiem co robić z tymi winietkami...Cytat:
Cytat:
Po takiej pięknej relacji pozostaje mi tylko jeszcze raz życzyć Wam żeby każdy kolejny dzień był co najmniej tak piękny jak te które nam opisałaś. A wyglądałaś przepięknie No Magnusia jeśli Ty też nam znikniesz po ślubie to i tak Cie znajdziemy
|
||||
|
|
|
#282 |
|
Rozeznanie
|
Inusia widzę że pojawiłyśmy się tego samego dnia
![]() ja do tej pory się nie wyspałam i jestem przemęczona ale było Warto ;D na początku wszystkim serdecznie dziękuję ze życzenia nie umiem opowiadać tak ładnie tego co mnie spotkało. w Piątek nie miałam czasu na stres bo cały dzień jeździliśmy i coś załatwialiśmy a to zakupy na stół wiejski , a to na sali ubieraliśmy wódkę , zawieźliśmy rzeczy swoje do pokoju , odbieraliśmy prezenty dla rodziców ,później spowiedź w kościele i znowu na sale przećwiczyć pierwszy taniec . W sobotę jako takiego stresu też nie było . Wstałam po 8 , najpierw po 6 ale dziecko mnie budziło o 10.30 fryzjerka przyjechała ...tylne włosy były bardziej pokręcone i było super o 14 makijażystka w międzyczasie przyjechała świadkowa i dziadkowie i mój tata więc już zrobiło się zamieszanie . Umalowała mnie super , wyglądałam prawie jak nie ja aż wszystkim szczeki opadły , moją mame też rewelacyjnie pomalowała , bo wszyscy jej mówili że tak powinna codziennie wyglądać Ten czas od rana tak szybko minął , tż dzwonił do mnie co jakiś czas i pytał czy się denerwuje bo on już się denerwuje i nie może nic przełknąć od rana ![]() po 15 florystka przywiozła mi bukiet , nie bardzo mi się podobało to co zrobiła Tż świadek i rodzice wypili po kieliszku wódki , ja i świadkowa nie piłyśmy , poszliśmy na dół do samochodu , do kościółka prosto do zachrysti podpisać dokumenty , tak poznaliśmy księdza który prowadził mszę , no świetny ksiądz tak nas rozbawił , mi i świadkowi z racji że jesteśmy leworęczni pióro odmówiło posłuszeństwa więc były śmiechy że ksiądz jest nie przygotowany że dał nam pióro bez atramentu . Wyszliśmy i podjechaliśmy pod główne wejście kościoła , weszliśmy bo ksiądz już czekał wyszedł po nas do drzwi kościoła i prowadził nas do ołtarza , zapytał czy jesteśmy gotowi Jak szłam do ołtarza bo miałam łzy w oczach ze wzruszenia .Zaczęła się msza , ciężko mi się siedziało w sukience , wolałam stać jak siedzieć , jak siedziałam robiło mi sie gorąco i duszno ale przeżyłam Tuż przez przysięgą ksiądz mówi do nas "spokojnie , wyluzujcie zaraz będzie koniec " Wychodzimy z kościoła 4 osoby odpalają tuby z płatkami róż , zdjęcia i życzenia . Przy nie których życzeniach , zła kręciła się oku, aaaa suszyło mnie jak nie wiem co od dziękuję itp i stresu stresu . Wyjeżdżamy spod kościoła , na pierwszych światłach kierowca nigdy nie jadący samochodem z automatem pomylił się i się delikatnie stuknęliśmy z samochodem z tyłu , z początku myślałam że ktoś w nas wjechał że to wypadek straszny . chwila szoku i zgrozy , jedziemy dalej , zbliżamy się do Puławskiej połowa drogi na sale , 4 samochody zajeżdżają nam drogę. Wyskakują z nich goście weselni bramka , zablokowali 3 pasy ulicy więc stała cała ulica , wysiedliśmy każdemu daliśmy po butelce i znów do auta i na sale . Dojechaliśmy na salę , w samochodzie czekaliśmy aż wypalą się fontanny z ogniami , podjechaliśmy pod czerwony dywan , przywitanie chlebem i solą , wypiliśmy po kieliszku wody i oba się potłukły Przez próg mój już mąż mało się nie zabił , miałam długiiiiiiiiiii tren na którym się poślizgnął i strasznie ciężko było mu mnie podnieść w tej sukience , złapać itp . Szampan i zdjęcia z gośćmi , później pierwsze i drugie danie no i pierwszy taniec . Mój mąż się tak stresował że pomylił wszystkie kroki A później już zabawa do białego rana . Mieliśmy za☠☠☠iste zabawy na oczepinach , siedziałam ze świadkową na krzesełku i 8 panów tańczyło w parach dla nas taniec erotyczny , chłopaki pościągali koszule i zaczeli ściągać portki , poszli by na całość ale trzeba było zachować resztki bo były i dzieci Musiałam uściskać i ucałować teściową że mi oddała syna
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Wyborowa i Inusia piękne relacje... Aż się łezka kręci w oku. Sama już bym chciała być na waszym miejscu.
Gratuluje i jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Co do pazurków to podobają mi się tylko paznokcie ze zdjęcia 3!!!! Ja wpadłam tylko na chwilkę bo zaraz zmykam na strefe kibica. Będę głośno kibicować naszym. Może się uda ![]() Ciągle nie wybraliśmy zaproszeń.... Porażka
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o fajnie a gdzie masz wesele? jeśli chodzi o winietki- prosze bardzo są jeszcze inne wzory laserowe. Z tyłu są jednolite bez zdobień usadzanie to meksyk- rada: otwórz browarka i usadzaj- mi się udało ![]() Nie zniknę- postaram się ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- wybOrOowa- super relacja aż mi się cieplutko tak zrobiło Bardzo się cieszę, że wszystko się udało i że jesteś szczęśliwa a z tą bramą to niezły numer- ha ha ha- zablokowali trzy pasy ciekawe czy w tvn24 powiedzieli
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-06-12 o 17:36 |
|
|
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
kurcze nie mogę fotek wrzucić
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
ojojoj może za duże? dawaj bo my czekamy z niecierpliwością
|
|
#287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
|
#288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i obie tak pięknie opisałyście tak ważne dla Was dni aż mnie ciarki przechodzą ![]() Cytat:
![]() My będziemy balować za Kobyłką ale przed Wołominem ![]() Mogłabyś wrzucić tył winietki bo chodzi mi bardziej się opierają a nie jak wyglądają. Nie mogę się już doczekać
|
||
|
|
|
#289 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
Wyborowa i Inusia - super relacje!! teraz tylko życzyć udanego pożycia małżeńskiego
|
|
#291 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(to też powiedzenie starszego pokolenia) ;P Sama nie zauważyłaś bo zmiany zachodzą bardzo powoli i małymi kroczkami a widząc się na co dzień przyzwyczajałaś się do nowego image'u nieświadoma w ogóle tej cudownej właściwości marchwi dłonie mozna próbować delikatnie i systematycznie moczyć ręce w soku z cytryny (zmiękcza skórę jak każdy inny cytrus ale i odbarwia ją). No i przestać na jakiś czas pić sok z marchwi ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
przez każde zdanie przebija ekscytacja, aż soczyście zadowolona jesteś w tym co napisałaś bardzo fajnie ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
straszną gonitwę mam ostatnio więc bynajmniej dzięki temu nie mam za bardzo czasu ani siły myśleć i się rozżalać nosek do góry, piątek tuż tuż.---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
|
|
#292 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale te drugie (Twoje) są bardziej eleganckie mimo swojej zabawności. Przy pierwszych za dużo jak dla mnie się na nich dzieje, nie wiadomo na czym skupić wzrok... tu balonik, tak tekst, jeszcze gdzie indzie inna kolorowa ciapka, etc zdecydowanie wybrałabym te drugie, niebieskie. (Nie wiem jak inni jak kolor zaproszeń dobierałam do całości kolorystyki ślubno - weselnej, od najmniejszej pierdółki do rzeczy dużych i ważnych).---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
1 i 2) Biały i czarny - jako klasyka 3) Różowy (tzn. jasno czerwony) - którego facet powinien unikać jak ognia przy dobieraniu sobie garderoby 4, 5 i 6) czerwony, zielony i żółty - sygnalizacja świetlna w ruchu drogowym.
|
|
#293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#294 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ok, to ja zacznę od d*py strony 3) ja będę miec zaledwie dwójkę takich malutkich dzieci i 1 7-letnie (chrześnica) + 2 ok. 13-15 lat. Te większe będa siedziały przy rodzicach a maluchy (dwójka), jedno to córa mojego brata a drugiej przyjaciółki) to oni przywiozą ze sobą taki składany fotelik/siedzisko (wysokie jak czasami w knajpach mają dla dzieci). Zajmuje mało miejsca a i dzieciątko nie będzie w kółko siedziało na kolanach rodziców. Można zasugerować rodzicom najmłodszych. Za to z drugiej strony, rok temu byłam na weselu gdzie było dużo dzieciaków od ok. 7 lat d 13 i oni mieli tam swój własny stolik. Byli wśród swoich równieśników, na początku Ci bardziej nieśmiali chowali głowy w piasek ale po obiedzie już wszystkie razem sie sobą zajmowały więc moim zdaniem to dobry pomysł bo przy dorosłych odizolowane od rówieśników (szczególnie, że tacy będą) - będą się nudzić i marudzić.Uff.. ale się napociłam 2) wg mnie 4 albo 5 (cały róż byłby dla mnie przesytem)/ 1) wg mnie wystarczy różowa butonierka (mój będzie miał biały niby-krawat, żeby poza posiadaniem młodej żonki przy sobie mógł się wyróżniać spośród wielu garniturów no i oczywiście butonierkę z białej róży tkj. mój bukiet)---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
i cholera wie czyja prawda jest tą jedyną 1. trzymać włosy zaraz po umyciu dłużej w ręczniku, będą bardziej nawilżone inni: 2. nie trzymać tylko jak najszybciej ręcznik zdejmować, bo włosy się niszczą, rozdwajają, łamią, etc. Jedni mówią: rozczesywać szczotką, inni: wyłącznie grzebieniem. ![]() Zwariowac mozna - ja tam nie trzymam w ręczniku, od razu zdejmuję i od razu rozczesuję ty co zwykle wpadnie mi w ręce (od jakiegoś czasu szczotka, wcześniej grzebień dwurzędowy) i włosy mam gęste i zdrowe ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
pałą ją... z dziką przyjemnością zapytałabym jej, co prawda bardzo uprzejmie acz nie mniej sugestywnie, czy zdaje sobie sprawę z tego, że wyrobić sobie dobrą opinię nie jest łatwo ale stracić ją jest banalnie prosto i szybko... ![]() Przyszły mężuś ma poczucie humoru i czysto męskie podejście---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Oby
w momencie ustalenia daty mieliśmy 23 miesiące do ślubu, teraz zostało 14... no w sumie jakoś to leci ![]() Cytat:
drobne potknięcia to norma Gratuluję i niecierpliwie czekam na zdjęcia
|
|
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
Wariate - no dobrze do 5 lat gratis ale jak byś chciała żeby miały swoje krzesło to będzie dla nich nakrycie?
|
|
#297 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(bukiet ślubny z butonierką i kwiatem we włosy = 150,00 zł dekoracja samochodu, chyba trochę nietypowa =150,00 zł dodekorowanie sali kwiatami, bo w cenie jest tylko dekoracja materiałami = 500,00 zł) + będziemy zamawiać jeszcze kwiaty w koszach dla rodziców jako dodatek do prezentów na podziękowania ale nie znam jeszcze ich ewentualnej ceny. ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Nam jedni mówili, że na ok. 120 osób (tyle mniej więcej ma być u nas) potrzeba na 2 dni ok. 20 blach ciasta (takich rozmiarów domowych, nie wielkich cukierniczych) - jeśli chcemy rozdawać na poprawinach gościom. Ale ostatnio inni wyliczyli nam 10 blach domowych rozmiarów i teraz sama nie wiem (bo w sumie będzie jeszcze tort i ciasta pewnie za wiele nie pójdzie ale z drugiej strony tak z tym jak i ze wszystkim innym wolałabym się nie martwić, że zabraknie dla gości). ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
lubimy zdjęcia---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
chamówa z tym kołem to wydaje mi się, że 'pracować troszkę musi' ale żeby w pionie... ło matko.. ja mam ostateczną przymaiarkę w sobotę az sobie to sprawdzę, mam nadzieję, że jednak nie musi W PIONIE stać - porażka... nie znam się ale jak na moje oko babka Cię w butelkę nabija jak nic.... ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- jeśli ja miałabym wybierać z przedstawionych, to brałabym pod uwagę jedynie te: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1339494919 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1339494919 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1339494919 sama jeszcze nie zdecydowałam się na swoją wersję ślubną ale na pewno będę się skupiać na prostocie, minimalizmie i elegancji w jednym (nie lubię dużo świecidełek) ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1339494980 o te, też są w porządku
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...304823682.html
Ze srebrną wstążeczką. Masakra, dzisiaj dzwonila do tżta z wyrzutami czemu jej wcześniej nie pokazaliśmy to by nam doradziła jakie wybrać, no i zwczął sie też temat mojej mini do ślubu , ale na to bułam gotowa :d |
|
|
|
#299 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
Generalnie zachwycona a do tego PIĘKNA
|
|
#300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi tam się podobają Wasze zaproszenia Masz mini do ślubu? Pokaż
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

kolor taki sam jak zaproszenia (na zdjęciu jakiś ceimniejszy wyszedł
)
16.06.2012 

Ja chcę jeszcze raz 
Wieczorem przyjechały do mnie koleżanki na ubieranie bramy, ubierałyśmy do 21, siedzieliśmy do 22:30 bo nie chciałam zostawać sama bo bałam się, że będę się stresowała... Położyłam się spać w miarę normalnie, bez stresu i szybciutko zasnęłam..

ślicznie poprostu
klik!
Po takiej pięknej relacji pozostaje mi tylko jeszcze raz życzyć Wam żeby każdy kolejny dzień był co najmniej tak piękny jak te które nam opisałaś. A wyglądałaś przepięknie 

:con fused: