kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-12, 13:47   #751
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
super ze weekend sie udal fajnie, ze masz dobre stosunki z rodzicami , na tyle, by jechac gdzies z nimi i z tzem, i swietnie sie przy tym bawic

ejjj odczep sie od patologicznych zwiazkow
Moi rodzice są spoko, nie doceniałam tego dopóki nie zaczełam poznawać życia i teraz wiem,że tacy rodzice to skarb

Każda z nas ma patologiczny związek, na swój sposób

Agnesuk,na Twoim miejscu bałabym się korzystać z pomocy teściowej, będzie właziła Wam w każdy kąt, wprowadzała swoje rzady, wychowywała Oli po swojemu-tak widze Twoją teściową Nie do końca wiem jak teraz Twoje stosunki z mamą,ale może gdybyś jej płaciła to by się zgodziła? Dla mnie wydawało się to absurdem,ale zobaczyłam że chyba z 90% znajomych mi ludzi w takiej sytuacji normalnie płaci swojej mamie czy teściowej

Nuuudy
Pochłonęłam 2 eklerki bo przedstawicielka nam przyniosła aż mnie teraz mdli od tego słodkiego
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:27   #752
winyl
Zakorzenienie

Agnesuk chyba mnie przekonałaś do rozpoczęcia BBL .
A nie boisz się zostawiać Oli z teściową? (po tych Waszych przejściach)
O rany, dziwię się bardzo Twoim rodzicom! Powinni się cieszyć, że chcesz być jak najbardziej samodzielna i zarabiać na siebie, a nie być na utrzymaniu rodziców albo oczekiwać od TŻ, że będzie zarabiał na wszystko ... Wydaje mi się, że raczej powinni być dumni i w miarę możliwości oferować pomoc

Monia, coś w tym jest, w każdym związku znajdzie się jakaś patologia .

Złożyłam zamówienie na ZSK i biochemiiurody . Mam nadzieję, że szybko przyjdzie ...

Kto dzisiaj ogląda mecz(e) ?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 16:42   #753
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Nuuudy
Pochłonęłam 2 eklerki bo przedstawicielka nam przyniosła aż mnie teraz mdli od tego słodkiego
Co to za rozpusta w środku dnia

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ja Zaraz się wykąpię i zasiadam przed sterami, żeby zobaczyć Grecja - Czechy, a wieczorem totalny szał Wpadają znajomi i w końcu nie jestem kierowcą

Gdzie wszyscy?

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 16:47   #754
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Co to za rozpusta w środku dnia

Ja Zaraz się wykąpię i zasiadam przed sterami, żeby zobaczyć Grecja - Czechy, a wieczorem totalny szał Wpadają znajomi i w końcu nie jestem kierowcą

Gdzie wszyscy?
Czuję, że moje wykształcenie bardzo na tym ucierpi, ale już się nie mogę doczekać meczu! Zresztą jednego i drugiego .

XOXO
Stary 2012-06-12, 17:05   #755
Loriette
Zakorzenienie

Winyl ja jestem w tej komfortowej sytuacji, że o swoje wykształcenie będę walczyła od października. Szkoda, że na mój kierunek zapisało się już 278 osób, a miejsc jest 90. Na pewno się dostanę

Btw. wszyscy będą jeść chipsy, orzeszki i inne śmieci, a ja nie mogę

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-06-12 o 17:06
Stary 2012-06-12, 18:58   #756
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Winyl ja jestem w tej komfortowej sytuacji, że o swoje wykształcenie będę walczyła od października. Szkoda, że na mój kierunek zapisało się już 278 osób, a miejsc jest 90. Na pewno się dostanę

A co i gdzie w końcu wybrałaś?
Ja trochę dramatyzuję, bo nie lubię mieć tak dużo do zrobienia w tak małej ilości czasu i żyć w takim stresie i pod taką presją, no ale co zrobisz . Mam nadzieję, że po tych jeszcze 3 latach będzie na mnie czekać wymarzona praca, która będzie moim hobby, wysoka pensja, koks, szampan i dziwki .

XOXO
Stary 2012-06-12, 19:11   #757
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej ho

zaniosłam wczoraj cv i kierowniczka dzwoniła do mojej dobrej koleżanki z którą kiedyś pracowałam w Orsayu. Ona powiedziała na mój temat same dobre rzeczy i na 99% będzie chciała mnie przyjąć. zobaczymy co z tego wyjdzie, bo wczoraj rozmawiałam z mamą żeby się dowiedzieć czy moge na nią liczyć, jeśli ja będe szła do pracy i tża, i czy zostanie z Oli te 4 godz. powiedziała mi,że ona też ma swoje życie i nie będzie wszystkiego rzucać bo nagle zachciało mi się iść do pracy. super nie?
teściowa zgodziła się bez problemu. chociaż tyle
mój tato uważa,że powinnam siedzieć w domu i iść do pracy pozniej, ale niestety nie rozumie faktu,że brakuje nam kasy... zobaczymy. cała radość ze mnie zeszłą po wczorajszej rozmowie z matką. jak zwykle wszystko przedstawiła mi w czarnych kolorach. zero pozytywizmu. Myślałam,że mi powie : wow, super, mam nadzieje,ze się uda, a ja z chęcią zostanę z Oliwką. taaaaaaaaaaa
o boze. masakra jakas
ne chce komentowac zle zachowania Twojej mamy, ani jej obrazac, bo moze ma jakies tam swoje powody ale yy w glowie mi sie to nie miesci

a ojcowie juz tak maja, niechetnie widza swoje corki w pracy

Cytat:

poza tym jem już prawie normalnie wczoraj znowu robiłam pizze. zjadłam nawet 3 kawałki haha popiłam colą i ooo zadowolona
wczoraj wróciłam do moich ćwiczeń. machnęłam skoczka z turbo fire , a dzisiaj czeka mnie randka z braziliano
do tego udziska schudły. mam już 50cm!! falbany wew. ud się łączą, więc oznacza to,że mój braziliano zdziałał cuda!!

mam super przepis na pizzowe ciasto. z jednego ciasta wyszły mi 3 placki.
zniknęły tak szybko,że się aż nie spodziewałam.
tż mówi,że już nigdy więcej nie pojdzie do pizzeri. ja bede robić haha!
a składniki jakie dałam to pieczarki, czerwona papryka, kukurydza, ser, podsmażony kurczak + sos czosnkowy pychotka!!
heheh skoro Ty zjadlas az 3 kawalki, skoro TZ mowi, ze nie bedzie chodzil na pizze bo Ty robisz najlepsza - musiala byc pyszna, dziewczyny, wiemy kto zorganizuje nam catering na nasz zlot grubasów ktory pewnie predzej czy pozniej sie odbedzie ;D

wymiar uda-

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Moi rodzice są spoko, nie doceniałam tego dopóki nie zaczełam poznawać życia i teraz wiem,że tacy rodzice to skarb

Każda z nas ma patologiczny związek, na swój sposób

Agnesuk,na Twoim miejscu bałabym się korzystać z pomocy teściowej, będzie właziła Wam w każdy kąt, wprowadzała swoje rzady, wychowywała Oli po swojemu-tak widze Twoją teściową Nie do końca wiem jak teraz Twoje stosunki z mamą,ale może gdybyś jej płaciła to by się zgodziła? Dla mnie wydawało się to absurdem,ale zobaczyłam że chyba z 90% znajomych mi ludzi w takiej sytuacji normalnie płaci swojej mamie czy teściowej
1. fajnie, ze potrafia spedzac z Toba czas, moi tez sa spoko, ale traktuja mnie jak dziecko, nie umiem chyba z nimi rozmawiac, a juz na pewno nie wyobrazam sobie wyjazdu z nimi i nauke strzelania wiatrowka ! super masz

2.
hehe! fak, nie powinno mnie to śmieszyć xD

3. zartujesz?! masakra, mam nadzieje, ze moi w przyszlosci nie beda wolali ode mnie kasy
Cytat:
jjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa
Cytat:
Mam nadzieję, że po tych jeszcze 3 latach będzie na mnie czekać wymarzona praca, która będzie moim hobby, wysoka pensja, koks, szampan i dziwki .

ja juz rzucam dolarami w cycate dziwki, strach pomyslec, co bedzie za kilka lat!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 19:27   #758
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ja trochę dramatyzuję, bo nie lubię mieć tak dużo do zrobienia w tak małej ilości czasu i żyć w takim stresie i pod taką presją, no ale co zrobisz . Mam nadzieję, że po tych jeszcze 3 latach będzie na mnie czekać wymarzona praca, która będzie moim hobby, wysoka pensja, koks, szampan i dziwki .
Niezmiennie - dziennikarstwo i komunikacja społeczna.
Zarejestrowałam się na UŚ, chcę jeszcze na UE [też w Katowicach], ale muszę czekać na wyniki, bo takie są ich wymagania

Też liczę, że będę Panią własnego losu, że będę opływać w kasie, jeździć super bryką (którą zresztą mam wybraną), nie będę musiała prosić rodziców o pomoc w przygotowaniu weselicha, a mój apartament będą zwiedzać turyści

Co to się dzieje w tym meczu Mogliby zremisować.. nasi też. Wtedy zostaje wygrana z Czechami i jesteśmy dalej w grze! No, ale niestety obstawiam 2:1 dla Rosji

Stary 2012-06-12, 19:42   #759
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Co to się dzieje w tym meczu Mogliby zremisować.. nasi też. Wtedy zostaje wygrana z Czechami i jesteśmy dalej w grze! No, ale niestety obstawiam 2:1 dla Rosji
nooooooooooo jakie emocje!!! totalne zaskoczenie jak dla mnie zreszta wczorajsza ukraina tez

przed chwila kolega do mnie dzwonil ze stadionu, a buuuuuuuuuuu tez bym chciala pojsc na taki mecz ;(;(

ja jestem pesymistka, mysle ze rosja nas rozniesie

Stary 2012-06-12, 21:41   #760
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
nooooooooooo jakie emocje!!! totalne zaskoczenie jak dla mnie zreszta wczorajsza ukraina tez

przed chwila kolega do mnie dzwonil ze stadionu, a buuuuuuuuuuu tez bym chciala pojsc na taki mecz ;(;(

ja jestem pesymistka, mysle ze rosja nas rozniesie
Też myślę, że nas rozniosą
Ale będę w nich wierzyć do samego końca!
A później ten moment wspólnego śpiewania ' nic się nie stało! Polacy nic się nie stało!'
Cytat:
Mogę się pod tym podpisać obiema łapkami! Ale mam nadzieję, że pomimo tak okrojonego czasu i takiego natłoku nauki dam radę i pocisnę oba egzamy!
Wierzę w siebie
W Ciebie Winyl też!

Agnesuk gratuluję spadku cm

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 22:02   #761
aniabaniaa
Zakorzenienie

zaczęłam w nich wierzyć do pewnego momentu chciałabym myśleć że będzie inaczej, jednak coś wydaje mi się, że naszym orzełkom opadły skrzydełka ;/ trzymam jednak za nich kciuki! kochane słodziaki! i jakie przystojne z nich chłopaki i dzielne

ja swoimi łapkami wycięłam z bloku flagę i sobie macham i kibicuję i wcinam orzechy, migdały i kandyzowane owoce xD
a jak przegrają to wytnę flagę hiszpanii i tyle ;D

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
ja i tak nie wiem ale chcę zrobić taki rysunek

ee a widziałyście jak ten typek strzelil gola, a byl spalony? bieeeegnie, biegnie, cieszy sie, po kilku sekundach zorientowal sie, ze gol jest nieuznany i tylko widac ruch ust: kuuuuurrr..waaaa mac!

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Stary 2012-06-12, 22:18   #762
psyhe666
Zakorzenienie

Haha! Jestem super Zablokowałam przychodzenie połączeń zastrzeżonych i jak do mnie dzwonicie to babka mówi komunikat 'osoba do której dzwonisz nie akceptuje połączeń anonimowych'
so trójka maybe.

Stary 2012-06-12, 22:39   #763
Loriette
Zakorzenienie

Nie było źle

Stary 2012-06-12, 22:44   #764
aniabaniaa
Zakorzenienie

wg mnie było ekstra, jestem mile zaskoczona!
wyskubałam całe paznokcie, zdarłam lakier i byłam dobrym duszkiem Franciszka Smudy, ciekawe czy czuł moje wsparcie

czad

Psyhe, idealne posuniecie

Stary 2012-06-12, 23:02   #765
psyhe666
Zakorzenienie

Wzruszyłam się

Wiem.
A teraz jeszcze się pouczę, ale coś kiepsko widzę ten egzam
so trójka maybe.

Stary 2012-06-12, 23:10   #766
Loriette
Zakorzenienie

Mama: IDŹ WYMIEŃ PSU WODĘ!!!
Ja: Boże, moment! OGLĄDAM MECZ!
Mama: Dobra! Zapamiętam to sobie! Jak będziesz rodziła w bólach dzieci to też Ci powiem, że oglądam mecz!!

Nie mam więcej pytań

Stary 2012-06-12, 23:33   #767
winyl
Zakorzenienie

Psyhe, no brawo .

Ejże Bania, jak moglaś tak powiedzieć o naszych Orzełkach?! Cieszę się strasznie, szkoda, że ta pierwsza bramka nie była uznana, bo 2:1 z Rosją to byłoby coś!
Uwielbiam te zbliżenia na wszystkie kur*y i inne takie .
Też pogryzłam paznokcie . Kibicowałam jak nigdy .

XOXO
Stary 2012-06-13, 00:19   #768
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Psyhe, no brawo .

Ejże Bania, jak moglaś tak powiedzieć o naszych Orzełkach?! Cieszę się strasznie, szkoda, że ta pierwsza bramka nie była uznana, bo 2:1 z Rosją to byłoby coś!
Uwielbiam te zbliżenia na wszystkie kur*y i inne takie .
Też pogryzłam paznokcie . Kibicowałam jak nigdy .

boze ja nie wiem, mi wyzarlo mozg; albo wszczepiono mi przedwczesnie skleroze, wiecie ze ja juz zapomnialam o tym spalonym

heheeheh, "nasze Orzełki" to takie śmieszne, dziwne i nie wiem jakie jeszcze , w kazdym badz razie chce napisac, ze tyle czasu wszyscy smiali sie z polskiej druzyny, malo kto w nich wierzyl, udalo im sie nie przegrac z rosja i nagle jest narodowe hura hura , kochamy Was a ja wsrod nich wszystkich na dzien dzisiejszy sa dla mnie wlasnie Orzełkami xD

Winyl, zwatpilam ;p myslalm, ze po bramce dla rosji zacznie sie trzepanie nas po tylku ;p przez chwile byl taaki moment, ze tak biegali bezradnie.

zasypiem. dobranocccc

Stary 2012-06-13, 08:41   #769
psyhe666
Zakorzenienie

Heeej!

Jestem dumna z naszej drużyny! <3
Nawet jak teraz przerżną (chociaż wierzę w nich do końca!) to i tak jak na naszą polską drużynę pocisnęli ładnie!

Winyl, zawsze stresowałam się zastrzeżonymi, bo wydaje mi się, że jakby ktoś miał uczciwe zamiary wobec mnie to nie musiałby się ukrywać pod prywatnym

Jem śniadanie, piję kawę i idę się uczyć... Coraz bardziej wydaje mi się, że nie zdążę

W poniedziałek może się zważę
Wy tak ładnie chudniecie, ćwiczycie, a ja to szkoda gadać...
so trójka maybe.

Stary 2012-06-13, 08:48   #770
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej hej

dzisiaj na nogach od 6 tż wrócił z nocki zaczął do mnie gadać, rozbudził mnie i zamiast spać do 7:30 razem z Oli leżałam i gapiłam się w sufit

zjadłam przed chwilą truskawki z jogurtem naturalnym i cierpię, bo nie mam więcej truskawek w lodówce
po ile u Was truskawy?

wczoraj zaczełam 4 tydzień BBL i w niedziele zrobię zdjęcie porównawcze. już się nie mogę doczekać

Cytat:
no ja też się trochę boję... wiem,że zaraz ją będzie non stop targać na rękach i nie położy nawet na chwilę a jak wrócę, to sobie z nią nie poradzę...
i tak jak mówisz, tak by było. ona po swojemu, i ja po swojemu. eh
nie nie, nie zgodziła by się za chiny.
ajjj nie wiem już sama co robić. jak na razie nikt do mnie nie dzwoni także zeszła ze mnia cała radość.

Cytat:
Agnesuk chyba mnie przekonałaś do rozpoczęcia BBL .
A nie boisz się zostawiać Oli z teściową? (po tych Waszych przejściach)
O rany, dziwię się bardzo Twoim rodzicom! Powinni się cieszyć, że chcesz być jak najbardziej samodzielna i zarabiać na siebie, a nie być na utrzymaniu rodziców albo oczekiwać od TŻ, że będzie zarabiał na wszystko ... Wydaje mi się, że raczej powinni być dumni i w miarę możliwości oferować pomoc
rób rób, naprawdę warto
tym bardziej się boję ją zostawić...
no ja też miałam nadzieje,że się ucieszą że chcę sobie radzić sama ale widać nie.

oglądałam ale były emocje!

Cytat:

no ba, na pewno sie dostaniesz!
ja jadłam moje chipsy fromage, jeszcze nie zjadlam całej paczki. jem na raty xD
a tam nie możesz, skubnij sobie trochę.

Cytat:
o boze. masakra jakas
ne chce komentowac zle zachowania Twojej mamy, ani jej obrazac, bo moze ma jakies tam swoje powody ale yy w glowie mi sie to nie miesci

a ojcowie juz tak maja, niechetnie widza swoje corki w pracy

heheh skoro Ty zjadlas az 3 kawalki, skoro TZ mowi, ze nie bedzie chodzil na pizze bo Ty robisz najlepsza - musiala byc pyszna, dziewczyny, wiemy kto zorganizuje nam catering na nasz zlot grubasów ktory pewnie predzej czy pozniej sie odbedzie ;D

wymiar uda-
moja mama przeżywa chyba drugą młodość. koleżanki, galeria, zakupy, kawa spotkanie z koleżankami, które na każdym kroku krytykują facetów. ciągle słyszę od mojej mamy - 'faceci tacy są... faceci to świenie, faceci nie potrafią dbać o swoje kobiety, faceci są beznadziejni...' idzie z nią oszaleć!
mój tato też nie chciał żeby moja siostra szła do pracy coś w tym chyba jest hehe
tż znowu chce pizze na obiad, niedlugo mi zbrzydnie hehe :P ale dzisiaj nie robię. trzeba zjeść coś innego.o! nie chcę się tu chwalić, ale była naprawdę meeeeeega dobra

jestem za, mogę robić przyjeżdzajcie!!
dziękuje

Cytat:
TAgnesuk gratuluję spadku cm

dziękuje
hehe dobre!

Cytat:
Haha! Jestem super Zablokowałam przychodzenie połączeń zastrzeżonych i jak do mnie dzwonicie to babka mówi komunikat 'osoba do której dzwonisz nie akceptuje połączeń anonimowych'
to tak można? nie wiedzialam
Cytat:
Mama: IDŹ WYMIEŃ PSU WODĘ!!!
Ja: Boże, moment! OGLĄDAM MECZ!
Mama: Dobra! Zapamiętam to sobie! Jak będziesz rodziła w bólach dzieci to też Ci powiem, że oglądam mecz!!

Nie mam więcej pytań
hahahahha!

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-06-13 o 08:49
agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 10:08   #771
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj zaczełam 4 tydzień BBL i w niedziele zrobię zdjęcie porównawcze. już się nie mogę doczekać

ajjj nie wiem już sama co robić. jak na razie nikt do mnie nie dzwoni także zeszła ze mnia cała radość.
no ja też miałam nadzieje,że się ucieszą że chcę sobie radzić sama ale widać nie.

moja mama przeżywa chyba drugą młodość. koleżanki, galeria, zakupy, kawa spotkanie z koleżankami, które na każdym kroku krytykują facetów. ciągle słyszę od mojej mamy - 'faceci tacy są... faceci to świenie, faceci nie potrafią dbać o swoje kobiety, faceci są beznadziejni...' idzie z nią oszaleć!
1. Wiem że pewnie setki razy o tym pisałyście, ale Ty korzystasz z filmikow na YT? podeślesz mi linkacza, plis? aerobik to już dla mnie za mało, na siłownie nie mam chwilowo czasu, pozostają ćwiczenia w domu TJ wiem juz jak wygląda, sprobuje jeszcze BBL i jeżeli nie spodoba mi sie, to wroce to TJ.

2. daj spokój Przecież nikt nie powiedział, że ta kobieta zadzwoni od razu daj jej trochę czasu może akurat nikogo nie potrzebują, teraz może ludzie nie chodzą aż tak intensywnie na shopping bo czekają na przeceny a jeżeli ogłoszenie było, to może czekają jeszcze na oferty. Ja myślę, że prędzej czy później zadzwonią do Ciebie aczkolwiek młoda dziewczyna z dzieckiem pewnie nie jest chętnie widziana. zalezy od kierownictwa. jezeli kierowniczka zna zycie to nie bedzie problemu, a jezeli jest samotna karierowiczka to nie wiem;p
a co na to TZ?

A rodzice pewnie nie są przychylnie nastawieni, bo widzą, ze dobrze sobie radzicie, pewnie nie narzekacie, jestescie zaradni i moze nie widza tego, ze potrzebujecie wiecej kasy. nie mowiac juz o tym ze zapominaja o Tobie - ze tez chcesz wyjsc z domu; jesli nie do znajomych, ktorzy sie porozjezdzali, to do pracy.

3. hhehe, kazdy lubi sobie ponarzekac, tu ją obronię, ale narzekanie na taka skale nie jest niczym fajnym ;p no i czemu ona narzeka? z tego co piszesz to Twoj tata w tym wszystkim jest aniolem.

Stary 2012-06-13, 10:23   #772
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
1. Wiem że pewnie setki razy o tym pisałyście, ale Ty korzystasz z filmikow na YT? podeślesz mi linkacza, plis? aerobik to już dla mnie za mało, na siłownie nie mam chwilowo czasu, pozostają ćwiczenia w domu TJ wiem juz jak wygląda, sprobuje jeszcze BBL i jeżeli nie spodoba mi sie, to wroce to TJ.

2. daj spokój Przecież nikt nie powiedział, że ta kobieta zadzwoni od razu daj jej trochę czasu może akurat nikogo nie potrzebują, teraz może ludzie nie chodzą aż tak intensywnie na shopping bo czekają na przeceny a jeżeli ogłoszenie było, to może czekają jeszcze na oferty. Ja myślę, że prędzej czy później zadzwonią do Ciebie aczkolwiek młoda dziewczyna z dzieckiem pewnie nie jest chętnie widziana. zalezy od kierownictwa. jezeli kierowniczka zna zycie to nie bedzie problemu, a jezeli jest samotna karierowiczka to nie wiem;p
a co na to TZ?

A rodzice pewnie nie są przychylnie nastawieni, bo widzą, ze dobrze sobie radzicie, pewnie nie narzekacie, jestescie zaradni i moze nie widza tego, ze potrzebujecie wiecej kasy. nie mowiac juz o tym ze zapominaja o Tobie - ze tez chcesz wyjsc z domu; jesli nie do znajomych, ktorzy sie porozjezdzali, to do pracy.

3. hhehe, kazdy lubi sobie ponarzekac, tu ją obronię, ale narzekanie na taka skale nie jest niczym fajnym ;p no i czemu ona narzeka? z tego co piszesz to Twoj tata w tym wszystkim jest aniolem.
1.Ja nie korzystam z filmów na youtubie. ściągam sobie całe programy na kompa.

2. wiem wiem, ale je nie jestem cierpliwą osoba, dlatego tak reaguje poza tym biorę ciągle pod uwagę to,że jak za pierwszym razem składałam, to do razu do mnie zadzwoniła i zaprosiła na rozmowę. ajjj
zresztą kierowniczka jest super! moja koleżanka jej powiedziała,że mam małe dziecko,a ona na to: "ja też mam i wszystko można fajnie dograć" . także o Oli na szczęście nie chodzi. Jak byłam zanieść cv to powiedziała,ze bedzie sie musiala dowiedzieć u kierowniczki regionalnej czy mozna zatrudnić pracownika który już wczesniej pracował w ich firmie.
dobra zresztą, zobaczymy.

tż z jednej str się cieszy, bo na pewno będzie nam łątwiej. są momenty kiedy kasy naprawdę brakuje... ale ja nie chcę ciągle kogoś prosić o pomoc.

3. ja też czasem narzekam. ale bez przesady. Moja mama jest w tym mistrzem. wszystko ma i dalej źle
jakby nic nie miała to wtedy by doceniała mojego ojca i jego starania! ehhh

wgl. wczoraj mama mi powiedziała,że jakby co to w lipcu mam się opiekować kotami.
i mówię do niej, no to z jakiej racji mam się zajmować twoimi kotami skoro Ty nie chcesz zająć się Oliwką? trzeba było sobie nie brać aż dwóch kotów.
na co moja mama odp. - no to trzeba było nie robić Oliwki, tylko przyjechac i szukać pracy.
nie ma co... babcie oliwcia ma udane!

Stary 2012-06-13, 10:27   #773
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
wgl. wczoraj mama mi powiedziała,że jakby co to w lipcu mam się opiekować kotami.
i mówię do niej, no to z jakiej racji mam się zajmować twoimi kotami skoro Ty nie chcesz zająć się Oliwką? trzeba było sobie nie brać aż dwóch kotów.
na co moja mama odp. - no to trzeba było nie robić Oliwki, tylko przyjechac i szukać pracy.

:|:|
ja pie.dole bezczelna!!!!!!!!!!!!!!!

Stary 2012-06-13, 10:36   #774
agnesuk
Wtajemniczenie

no...

Stary 2012-06-13, 12:55   #775
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Weszłam na wagę
Fakt faktem po jedzeniu, piciu, w ubraniu itp. ale mam do zrzucenia 7kg. nie 6
Matko, Psyholku, to ile Ty chcesz ważyć????? Nie znikaj nam!

Cytat:
cała radość ze mnie zeszłą po wczorajszej rozmowie z matką. jak zwykle wszystko przedstawiła mi w czarnych kolorach. zero pozytywizmu. Myślałam,że mi powie : wow, super, mam nadzieje,ze się uda, a ja z chęcią zostanę z Oliwką. taaaaaaaaaaa
Jezuu, ręce opadają. Nie mieści mi się w głowie, powiedzieć coś takiego SWOJEMU DZIECKU. Próbowałaś kiedyś usiąść z rodzicami i wytłumaczyć im, że podcinają Ci skrzydła? Mam wrażenie że nie masz w nich żadnego wsparcia, chyba lepiej sobie radzisz sama, niż z nimi...

Cytat:
badass!

Cytat:
To jest jakaś masakra!

Szanowne Panie, K. oficjalnie od dziś jedzie na antybiotykach. I zaczyna rozkręcać mi się katar, czyli kolejny tydzień z głowy, nie mówiąc o tym, że znów siądzie mi żołądek. Yayyyy. Do zapalenia gardła doszła jeszcze wybijająca się 8 w stanie zapalnym. Karola vs. Życie - 0:4.

Jedno zaskoczenie - przez tą chorobę zostałam maniakiem piłki nożnej. Oglądałam wszystkie mecze i wczoraj jadąc taksówką do lekarza mogłam pogadać z taksówkarzem o piłce Coś mi się poprzestawiało w systemie przez tą gorączkę

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 13:41   #776
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Szanowne Panie, K. oficjalnie od dziś jedzie na antybiotykach. I zaczyna rozkręcać mi się katar, czyli kolejny tydzień z głowy, nie mówiąc o tym, że znów siądzie mi żołądek. Yayyyy. Do zapalenia gardła doszła jeszcze wybijająca się 8 w stanie zapalnym. Karola vs. Życie - 0:4.

Jedno zaskoczenie - przez tą chorobę zostałam maniakiem piłki nożnej. Oglądałam wszystkie mecze i wczoraj jadąc taksówką do lekarza mogłam pogadać z taksówkarzem o piłce Coś mi się poprzestawiało w systemie przez tą gorączkę
czemu tak Cie dlugo trzyma, niepokojace to strasznie ;/

ja tak samo, ogladam wszystkie mecze, podobaja mi sie, i podziwiam juz nie pilkarzy a ich gre

Stary 2012-06-13, 13:42   #777
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Też liczę, że będę Panią własnego losu, że będę opływać w kasie, jeździć super bryką (którą zresztą mam wybraną), nie będę musiała prosić rodziców o pomoc w przygotowaniu weselicha, a mój apartament będą zwiedzać turyści
Rozmawiałam wczoraj z przyjaciółką, znamy się od prawie 6 lat i weszłyśmy na temat tego jak wtedy kiedy się poznałyśmy wyobrazałyśmy sobie swoje życie,a jak okazało się w realu, tragedia

Cytat:
zjadłam przed chwilą truskawki z jogurtem naturalnym i cierpię, bo nie mam więcej truskawek w lodówce
po ile u Was truskawy?
U mnie były po 10zł., potem potaniały do 5-6,a teraz znowu ok.8
Mogę się z Tobą podzielić bo tż zapakował mi do pracy całą furę truskawek, winogron i czereśni

A co do pracy to myśl pozytywnie i poskładaj CV w inne miejsca

Co do meczu-nie oglądałam bo nie miałam jak. Dopiero wieczorem u tż dowiedziałam się jaki wynik A dzisiaj chyba poszukam tego meczu na youtube, szefowa mówiła że było ostro i że ruscy w końcu dostali za swoje za Katyń i Smoleński
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 15:23   #778
psyhe666
Zakorzenienie

Hahaha, tata dzisiaj mi opowiedział kawał Telegram od Putina. Gratulujemy remisu. Stop. Ropa. Stop. Gaz. Stop.
so trójka maybe.

Stary 2012-06-13, 15:59   #779
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Rozmawiałam wczoraj z przyjaciółką, znamy się od prawie 6 lat i weszłyśmy na temat tego jak wtedy kiedy się poznałyśmy wyobrazałyśmy sobie swoje życie,a jak okazało się w realu, tragedia

Co do meczu-nie oglądałam bo nie miałam jak. Dopiero wieczorem u tż dowiedziałam się jaki wynik A dzisiaj chyba poszukam tego meczu na youtube, szefowa mówiła że było ostro i że ruscy w końcu dostali za swoje za Katyń i Smoleński
hehehehehe ja mam to samo! jak pomyślę o swojej wizji siebie, jaką miałam po maturze i skonfrontuje to z rzeczywistosia, to..........

nie widzialas meczu, zaluj! nawet mi sie podobal!
Cytat:
Hahaha, tata dzisiaj mi opowiedział kawał Telegram od Putina. Gratulujemy remisu. Stop. Ropa. Stop. Gaz. Stop.

Stary 2012-06-13, 17:55   #780
psyhe666
Zakorzenienie

Wiedziałam... Jedną poprawkę mam już pewną.
so trójka maybe.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości