|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
i teraz wiem,że tacy rodzice to skarb Każda z nas ma patologiczny związek, na swój sposób ![]() Agnesuk,na Twoim miejscu bałabym się korzystać z pomocy teściowej, będzie właziła Wam w każdy kąt, wprowadzała swoje rzady, wychowywała Oli po swojemu-tak widze Twoją teściową Nie do końca wiem jak teraz Twoje stosunki z mamą,ale może gdybyś jej płaciła to by się zgodziła? Dla mnie wydawało się to absurdem,ale zobaczyłam że chyba z 90% znajomych mi ludzi w takiej sytuacji normalnie płaci swojej mamie czy teściowej Nuuudy ![]() Pochłonęłam 2 eklerki bo przedstawicielka nam przyniosła aż mnie teraz mdli od tego słodkiego
|
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk chyba mnie przekonałaś do rozpoczęcia BBL
. A nie boisz się zostawiać Oli z teściową? (po tych Waszych przejściach) O rany, dziwię się bardzo Twoim rodzicom! Powinni się cieszyć, że chcesz być jak najbardziej samodzielna i zarabiać na siebie, a nie być na utrzymaniu rodziców albo oczekiwać od TŻ, że będzie zarabiał na wszystko ... Wydaje mi się, że raczej powinni być dumni i w miarę możliwości oferować pomoc Monia, coś w tym jest, w każdym związku znajdzie się jakaś patologia . Złożyłam zamówienie na ZSK i biochemiiurody . Mam nadzieję, że szybko przyjdzie ... Kto dzisiaj ogląda mecz(e) ?
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Zaraz się wykąpię i zasiadam przed sterami, żeby zobaczyć Grecja - Czechy, a wieczorem totalny szał Wpadają znajomi i w końcu nie jestem kierowcą Gdzie wszyscy?
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl ja jestem w tej komfortowej sytuacji, że o swoje wykształcenie będę walczyła od października. Szkoda, że na mój kierunek zapisało się już 278 osób, a miejsc jest 90. Na pewno się dostanę
Btw. wszyscy będą jeść chipsy, orzeszki i inne śmieci, a ja nie mogę
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-06-12 o 17:06 |
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja trochę dramatyzuję, bo nie lubię mieć tak dużo do zrobienia w tak małej ilości czasu i żyć w takim stresie i pod taką presją, no ale co zrobisz . Mam nadzieję, że po tych jeszcze 3 latach będzie na mnie czekać wymarzona praca, która będzie moim hobby, wysoka pensja, koks, szampan i dziwki
|
|
#757 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ne chce komentowac zle zachowania Twojej mamy, ani jej obrazac, bo moze ma jakies tam swoje powody ale yy w glowie mi sie to nie miesci ![]() a ojcowie juz tak maja, niechetnie widza swoje corki w pracy ![]() Cytat:
wymiar uda- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
2. hehe! fak, nie powinno mnie to śmieszyć xD 3. zartujesz?! masakra, mam nadzieje, ze moi w przyszlosci nie beda wolali ode mnie kasy ![]() jjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa ![]() Cytat:
![]()
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zarejestrowałam się na UŚ, chcę jeszcze na UE [też w Katowicach], ale muszę czekać na wyniki, bo takie są ich wymagania ![]() Też liczę, że będę Panią własnego losu, że będę opływać w kasie, jeździć super bryką (którą zresztą mam wybraną), nie będę musiała prosić rodziców o pomoc w przygotowaniu weselicha, a mój apartament będą zwiedzać turyści ![]() Co to się dzieje w tym meczu Mogliby zremisować.. nasi też. Wtedy zostaje wygrana z Czechami i jesteśmy dalej w grze! No, ale niestety obstawiam 2:1 dla Rosji
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta wczorajsza ukraina tez przed chwila kolega do mnie dzwonil ze stadionu, a buuuuuuuuuuu ja jestem pesymistka, mysle ze rosja nas rozniesie
|
|
#760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale będę w nich wierzyć do samego końca! A później ten moment wspólnego śpiewania ' nic się nie stało! Polacy nic się nie stało!' Cytat:
Wierzę w siebie ![]() W Ciebie Winyl też! ![]() Agnesuk gratuluję spadku cm ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
zaczęłam w nich wierzyć do pewnego momentu
![]() ja swoimi łapkami wycięłam z bloku flagę i sobie macham i kibicuję a jak przegrają to wytnę flagę hiszpanii i tyle ;D ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- ja i tak nie wiem ale chcę zrobić taki rysunek ee a widziałyście jak ten typek strzelil gola, a byl spalony? bieeeegnie, biegnie, cieszy sie, po kilku sekundach zorientowal sie, ze gol jest nieuznany i tylko widac ruch ust: kuuuuurrr..waaaa mac! ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Haha! Jestem super
Zablokowałam przychodzenie połączeń zastrzeżonych i jak do mnie dzwonicie to babka mówi komunikat 'osoba do której dzwonisz nie akceptuje połączeń anonimowych'
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było źle
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie było ekstra, jestem mile zaskoczona!
wyskubałam całe paznokcie, zdarłam lakier i byłam dobrym duszkiem Franciszka Smudy, ciekawe czy czuł moje wsparcie ![]() czad Psyhe, idealne posuniecie
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Wzruszyłam się
Wiem. ![]() A teraz jeszcze się pouczę, ale coś kiepsko widzę ten egzam
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Mama: IDŹ WYMIEŃ PSU WODĘ!!!
Ja: Boże, moment! OGLĄDAM MECZ! Mama: Dobra! Zapamiętam to sobie! Jak będziesz rodziła w bólach dzieci to też Ci powiem, że oglądam mecz!! Nie mam więcej pytań
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, no brawo
. Ejże Bania, jak moglaś tak powiedzieć o naszych Orzełkach?! Cieszę się strasznie, szkoda, że ta pierwsza bramka nie była uznana, bo 2:1 z Rosją to byłoby coś! Uwielbiam te zbliżenia na wszystkie kur*y i inne takie . Też pogryzłam paznokcie . Kibicowałam jak nigdy .
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boze ja nie wiem, mi wyzarlo mozg; albo wszczepiono mi przedwczesnie skleroze, wiecie ze ja juz zapomnialam o tym spalonym ![]() heheeheh, "nasze Orzełki" to takie śmieszne, dziwne i nie wiem jakie jeszcze , w kazdym badz razie chce napisac, ze tyle czasu wszyscy smiali sie z polskiej druzyny, malo kto w nich wierzyl, udalo im sie nie przegrac z rosja i nagle jest narodowe hura hura , kochamy Was na dzien dzisiejszy sa dla mnie wlasnie Orzełkami Winyl, zwatpilam ;p myslalm, ze po bramce dla rosji zacznie sie trzepanie nas po tylku ;p przez chwile byl taaki moment, ze tak biegali bezradnie. zasypiem. dobranocccc
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej!
Jestem dumna z naszej drużyny! <3 Nawet jak teraz przerżną (chociaż wierzę w nich do końca!) to i tak jak na naszą polską drużynę pocisnęli ładnie! ![]() Winyl, zawsze stresowałam się zastrzeżonymi, bo wydaje mi się, że jakby ktoś miał uczciwe zamiary wobec mnie to nie musiałby się ukrywać pod prywatnym Jem śniadanie, piję kawę i idę się uczyć... Coraz bardziej wydaje mi się, że nie zdążę ![]() W poniedziałek może się zważę ![]() Wy tak ładnie chudniecie, ćwiczycie, a ja to szkoda gadać...
|
|
#770 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
dzisiaj na nogach od 6 tż wrócił z nocki zaczął do mnie gadać, rozbudził mnie i zamiast spać do 7:30 razem z Oli leżałam i gapiłam się w sufit zjadłam przed chwilą truskawki z jogurtem naturalnym i cierpię, bo nie mam więcej truskawek w lodówce po ile u Was truskawy? wczoraj zaczełam 4 tydzień BBL i w niedziele zrobię zdjęcie porównawcze. już się nie mogę doczekać Cytat:
i tak jak mówisz, tak by było. ona po swojemu, i ja po swojemu. eh nie nie, nie zgodziła by się za chiny. ajjj nie wiem już sama co robić. jak na razie nikt do mnie nie dzwoni także zeszła ze mnia cała radość. Cytat:
tym bardziej się boję ją zostawić... no ja też miałam nadzieje,że się ucieszą że chcę sobie radzić sama ale widać nie. oglądałam ale były emocje! Cytat:
ja jadłam moje chipsy fromage, jeszcze nie zjadlam całej paczki. jem na raty xD a tam nie możesz, skubnij sobie trochę. Cytat:
mój tato też nie chciał żeby moja siostra szła do pracy coś w tym chyba jest hehe tż znowu chce pizze na obiad, niedlugo mi zbrzydnie hehe :P ale dzisiaj nie robię. trzeba zjeść coś innego.o! nie chcę się tu chwalić, ale była naprawdę meeeeeega dobra jestem za, mogę robić przyjeżdzajcie!! dziękuje dziękuje hehe dobre! Cytat:
Cytat:
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-06-13 o 08:49 |
||||||
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podeślesz mi linkacza, plis? aerobik to już dla mnie za mało, na siłownie nie mam chwilowo czasu, pozostają ćwiczenia w domu TJ wiem juz jak wygląda, sprobuje jeszcze BBL i jeżeli nie spodoba mi sie, to wroce to TJ. 2. daj spokój może akurat nikogo nie potrzebują, teraz może ludzie nie chodzą aż tak intensywnie na shopping bo czekają na przeceny a jeżeli ogłoszenie było, to może czekają jeszcze na oferty. Ja myślę, że prędzej czy później zadzwonią do Ciebie a co na to TZ? ![]() A rodzice pewnie nie są przychylnie nastawieni, bo widzą, ze dobrze sobie radzicie, pewnie nie narzekacie, jestescie zaradni i moze nie widza tego, ze potrzebujecie wiecej kasy. nie mowiac juz o tym ze zapominaja o Tobie - ze tez chcesz wyjsc z domu; jesli nie do znajomych, ktorzy sie porozjezdzali, to do pracy. 3. hhehe, kazdy lubi sobie ponarzekac, tu ją obronię, ale narzekanie na taka skale nie jest niczym fajnym ;p no i czemu ona narzeka? z tego co piszesz to Twoj tata w tym wszystkim jest aniolem.
|
|
#772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ściągam sobie całe programy na kompa. 2. wiem wiem, ale je nie jestem cierpliwą osoba, dlatego tak reaguje poza tym biorę ciągle pod uwagę to,że jak za pierwszym razem składałam, to do razu do mnie zadzwoniła i zaprosiła na rozmowę. ajjj zresztą kierowniczka jest super! moja koleżanka jej powiedziała,że mam małe dziecko,a ona na to: "ja też mam i wszystko można fajnie dograć" . także o Oli na szczęście nie chodzi. Jak byłam zanieść cv to powiedziała,ze bedzie sie musiala dowiedzieć u kierowniczki regionalnej czy mozna zatrudnić pracownika który już wczesniej pracował w ich firmie. dobra zresztą, zobaczymy. tż z jednej str się cieszy, bo na pewno będzie nam łątwiej. są momenty kiedy kasy naprawdę brakuje... ale ja nie chcę ciągle kogoś prosić o pomoc. 3. ja też czasem narzekam. ale bez przesady. Moja mama jest w tym mistrzem. wszystko ma i dalej źle jakby nic nie miała to wtedy by doceniała mojego ojca i jego starania! ehhh wgl. wczoraj mama mi powiedziała,że jakby co to w lipcu mam się opiekować kotami. i mówię do niej, no to z jakiej racji mam się zajmować twoimi kotami skoro Ty nie chcesz zająć się Oliwką? trzeba było sobie nie brać aż dwóch kotów. na co moja mama odp. - no to trzeba było nie robić Oliwki, tylko przyjechac i szukać pracy. nie ma co... babcie oliwcia ma udane!
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:|:| ja pie.dole bezczelna!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#775 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie znikaj nam!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szanowne Panie, K. oficjalnie od dziś jedzie na antybiotykach. I zaczyna rozkręcać mi się katar, czyli kolejny tydzień z głowy, nie mówiąc o tym, że znów siądzie mi żołądek. Yayyyy. Do zapalenia gardła doszła jeszcze wybijająca się 8 w stanie zapalnym. Karola vs. Życie - 0:4. Jedno zaskoczenie - przez tą chorobę zostałam maniakiem piłki nożnej. Oglądałam wszystkie mecze i wczoraj jadąc taksówką do lekarza mogłam pogadać z taksówkarzem o piłce
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu tak Cie dlugo trzyma, niepokojace to strasznie ;/
|
|
#777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mogę się z Tobą podzielić bo tż zapakował mi do pracy całą furę truskawek, winogron i czereśni ![]() A co do pracy to myśl pozytywnie Co do meczu-nie oglądałam bo nie miałam jak. Dopiero wieczorem u tż dowiedziałam się jaki wynik A dzisiaj chyba poszukam tego meczu na youtube, szefowa mówiła że było ostro i że ruscy w końcu dostali za swoje za Katyń i Smoleński |
||
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha, tata dzisiaj mi opowiedział kawał
Telegram od Putina. Gratulujemy remisu. Stop. Ropa. Stop. Gaz. Stop.
|
|
#779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie widzialas meczu, zaluj! nawet mi sie podobal! Cytat:
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam... Jedną poprawkę mam już pewną.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

i teraz wiem,że tacy rodzice to skarb 
aż mnie teraz mdli od tego słodkiego

.
(po tych Waszych przejściach) 
Zaraz się wykąpię i zasiadam przed sterami, żeby zobaczyć Grecja - Czechy, a wieczorem totalny szał
Piekarnik Laury
pychotka!!

tż wrócił z nocki zaczął do mnie gadać, rozbudził mnie i zamiast spać do 7:30 razem z Oli leżałam i gapiłam się w sufit
a jeżeli ogłoszenie było, to może czekają jeszcze na oferty. Ja myślę, że prędzej czy później zadzwonią do Ciebie