|
|
#4981 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Shih Tzu cz. III
piekne...ja mojemu w koncu musze jakies fotki cyknac...wlasnie lata mokry bo wykapany jest....lobuz jeden caly sie w blocie upacial na spacerze
|
|
|
|
#4982 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z czasem też nabierzecie wprawy ![]() Cytat:
![]() Mi poradzono przeprowadzać jej toaletę na pralce. Tam leży sobie spokojnie mając respekt przed wysokością ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Śliczne umaszczenie ma i jak wszystkie shih uwielbia spać w łóżku ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Jejciu następna słodycz Widzę, że ma lokatora w legowisku ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- I tu się muszę z Tobą zgodzić. Wszystkie są urocze ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
|
|
#4983 |
|
Rozeznanie
|
Necia a ja to mam znowu na odwrot bo czy zaloze spinki nesi czy nie to ludzie za kazdym razem mowia do niej : " hey little guy" lol
|
|
|
|
#4984 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
od ponad tygodnia męczyłam się z gorączką i leżałam stale w łóżku, a tu taka dawka humoru na początek dnia, jakie extra fotki i jak ich dużo, uwielbiam te psiaki, są przesłodkie ![]() Moja też ma takie zęby, jestem z nich bardzo dumna, bo pamiętam, że do domu przyjechała zupełnie bezzębna, a teraz duże, białe zębiska nawet zaczyna chrupać suchą karmę chętniej, może dorośleje? ![]() Cytat:
Cytat:
piękne ma umaszczenie, niespotykane zauważyłam, że czy piesek czy suczka to tylko zależy od właściciela czy czeszą kitki, bo spotkałam sie z takimi właścicielami, że mimo iż mają chłopca mają spinki, gumki i kolorowe frotki
|
|
|
#4985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4986 |
|
Raczkowanie
|
to i ja sie pochwale
zdjcie robione wczoraj zaraz po kapieli i wyczesaniu....deska do prasowania dziala..nie ma podgryzania,,,dzieki za rady
|
|
|
|
#4987 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że uraczysz nas jeszcze fotkami małej
|
|
#4988 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4989 |
|
Raczkowanie
|
To jest on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
|
|
|
|
#4990 |
|
Rozeznanie
|
Wybacz
Dla mnie wszystkie shih to one Pewnie przez to, że mam sunie
|
#4991 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taki pieszczoch.... unikam po prostu kolorowych gumek do włosów choć czasami się i takie zdarzą na razie zakładam mu mini gumki do warkoczyków i jest ok
|
|
#4992 |
|
Rozeznanie
|
Kilka fotek z weekendu nad morzem
|
|
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
extra! z takim kibicem to Polska dziś wygra
|
|
#4994 |
|
Raczkowanie
|
hahah jak wygra to ja się przefarbuje na biało - czerwono ;D
Kibicuje ale w kolejny cud nad Wisłą nie wierzę ![]() ap ropo jaka dziś Warszawa wyludniona ludzie wolne pobrali czy jak
|
#4995 |
|
Rozeznanie
|
Wzrok Kiki normalnie powala na kolana! Wszystkie shih mają piekne te swoje patrzałki, że można wszystko im wybaczyc i dać co chcą, ale Kika bije wszystkich na głowe
![]() Furka gdy sa mecze wygląda jak na ostatnich zdjęciach ![]() NESI123 więcej fotek nie mam, bo psina nie chce współpracować ostatnio (pierwsze zdjęcie zaraz po wizycie u fryzjera)
|
|
|
|
#4996 | |
|
Rozeznanie
|
Jak ja lubię takie strzyżonko na krótko. Moją już bym znowu obcięła
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4998 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#5000 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
zawsze albo rzucam jej zabawke a ona przynosi, albo kopiemy piłke, albo z drugim psem biega ![]() Czy ja wiem jak z tym goleniem... nie wyglądała strasznie, ale chudzinka z niej byla. Znajomi jak ją widzieli to każdy "coś ty jej zrobiła" ale włoski szybko rosną, jest miesiac po fryzjerze i włoski podrosły o jakis centymetr i teraz wydaje mi sie gruba według krótkiej fryzury
|
||
|
|
|
#5001 | |
|
Zadomowienie
|
jaki patriota z polska flagą
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#5002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze mojemu to z 2- 3 na miesiąc rosną Zastanawiałam się nawet nad kupnem maszynki do strzyżenia dla niego ale chciała bym po 1 nie jakaś kosmicznie drogą a po 2 w miarę dobrą sprawdzoną już przez kogoś...ehhh mam wymagania
http://www.uszata.com/eksplorer/prawa/testy_na_zwierz.html Pomóż nakarmić zwierzęta w schronisku! http://www.pustamiska.pl Edytowane przez necia88 Czas edycji: 2012-06-12 o 14:43 |
|
|
|
|
#5003 |
|
Zadomowienie
|
a oto najnowsze fotki, z telefonu dlatego jakość nie powala
|
|
|
|
#5004 |
|
Rozeznanie
|
Mojej też rosną w kosmicznym tempie. Żeby mi tak rosły
![]() |
|
|
|
#5005 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczne shihtzaki
![]() mam do Was pytanko, czym dezynfekujecie ranki u swoich psiaków, np. po wbiciu kleszcza? ja do tej pory używałam wody utlenionej ale nie wiem czy to dobry pomysł
|
|
|
|
#5006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powaga wcale nie szczypie i tani dość a wydajny i data ważności długa ASEPT się nazywa
http://www.uszata.com/eksplorer/prawa/testy_na_zwierz.html Pomóż nakarmić zwierzęta w schronisku! http://www.pustamiska.pl Edytowane przez necia88 Czas edycji: 2012-06-12 o 15:55 |
|
|
|
|
#5007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spróbuję tego specyfiku. on jest dla ludzi, prawda? Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2012-06-12 o 17:10 |
|
|
|
|
#5008 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ashia dzieki za fotki... ona jest po prostu cudowna...a jak jezyk wystawia i ziewa sobie to jest przeslodka ![]() Wlasnie jutro juz biore nesi do fryzjera i fotki Furki juz wydrukowane... jedno zdjecie to co jej zrobilas w ogorku a drugie gdzie stoi z tym wiekszym psem w ogorodku i ma glowe na bok ze widac ucho, bo chce zeby Nesi tez miala tak wloski na uszach obciete na prosto... bo zawsze kazalam obcinac tej fryzjerce na ksztalt "V" a teraz na odmiane bedzie prosto ![]() Malutka a twoj pieseczek jest superowy i slodziutki...a jaki z niej piekny kibic hehe....super fotki! ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Jak chcesz zeby ci wlosy tak szybko rosly to kup sobie witaminy na wlosy ktore maja 1500mg biotyny i bierz 3 tabletki dziennie wlosy zaczna ci rosnac dwa razy szybciej...---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Sliczny szczeniaczek....ile ma miesiecy ? |
|
|
|
|
#5009 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ona po prostu musi byc wyżej niż na podłodze ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#5010 |
|
Rozeznanie
|
jak ja uwielbiam takie małe włochate shih! Nie wiadomo za bardzo gdzie przód a gdzie tył
Furka najbardziej owłosiona była tak (a to juz miała podcięte włosy o ok 5cm żeby nie miała czarnych końcówek) : |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

, zwłaszcza teraz jak włosy mu odrosły .... odrastają w zastraszającym tempie

zawsze albo rzucam jej zabawke a ona przynosi, albo kopiemy piłke, albo z drugim psem biega