|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#14251 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() Masz rację powiem ci,że już pomału mam to gdzieś waże 55 kg schudłam prawie 3 kg i zajmuję się sobą. Mimo,że je a chudnę na potęgę z nerwów mam dosyć z tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14252 |
Wtajemniczenie
|
Andziku czyli chcesz czy nie to Twoje cycuszki idą do przodu nie zwracając uwagi na to że są anatomkami
![]() ![]() ![]() Graziu ja Ci powiem, że mam zupełnie inny może ciut męski punkt widzenia na takie flirciki. myślę, że powinnaś trochę wyluzować i mieć więcej pewności siebie, znać swoją wartość i się tym nie przejmować. dla faceta powiedzenie do obcej baby żabciu czy kiciu naprawde nic nie znaczy i jestem tego na 100% pewna. jak tylko pierwszy raz zobaczyłam Twojego męża od razu pomyślałam, że jest "babiarzem" ech to spojrzenie słodkiego łobuza aż za dobrze je znam. jak tlenu potrzebują uwielbienia otaczających kobiet sami przemili dla nich i szarmanccy. jak bym się tym przejmowała to już dawno bym męża nie miała. z drugiej strony Ty mi też na taką super grzeczną i potulną żoneczkę nie wyglądasz, nie uwierzę, że obcy Ci jest flirt, zalotne spojrzenia i eksponowanie wdzięków tak by koledzy z pracy skrętu kiszek dostawali ![]() dla mnie w związku potrzebna jest odrobina luzu i maksimum zaufania bo można się udusić inaczej, ja nie widzę problemu w wyjściu z koleżanką na kawę czy w odwiedzinach u kolegi ale musi też być wyznaczona wspólna nieprzekraczalna granica. to nie jest proste, nam zajęło kupę czasu, szarpaniny, rzucania garami i setki przegadanych nocy. wszystko da się przepracować jak się tego chce.
#14253 |
Wtajemniczenie
|
Graziu kochanie nie zadreczaj sie tak, bo to sie u was dzieje to nie Twoja wina
![]() Moze pozwol TZ troche sie pomeczyc i daj jemu powod do zazdrosci, niech zobaczy jak to jest ![]() ![]() ![]() ![]()
#14254 |
Raczkowanie
|
ZABCIU I JOASIU kochane moje kofffffffffffam was macie racje w 100% i tak zrobię. Grzeczna nie jestem ale nigdy nie pisałam tak z facetem jak on z tą kobietą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Graziu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Dziewczyny dziś zrobiłam zdjecia swojej wyjściówki i zgrałam na kompa. I koniec bo nie wiem jak dodac zdjecie do albumu na wizażu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14257 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Zaczęłam czytać ten wątek od początku, ale po 20 stronach przeskoczyłam na 400, bo gdybym chciała przeczytać cały to musiałabym chyba robić to przez kilka miesięcy, a nie mam tyle czasu ![]() ![]() Od dawna chcę powiększyć sobie piersi, ale dopiero teraz udało mi się przekonać TŻ że to przede wszystkim dla mojego dobrego samopoczucia i że o tym marzę ![]() Mam kilka pytań i na pewno nie raz już one tu padały, ale naprawdę nie jestem w stanie przebrnąć przez te kilkaset stron, mam nadzieję że wybaczycie ![]() ![]() A zatem - chciałabym mieć operację w 1-szej połowie sierpnia (wtedy mam urlop...), jak myślicie, jest szansa że uda mi się zapisać na taki termin? Zdążę porobić wszystkie badania itp.? I w ogóle kogo polecacie w Warszawie? W Waszych podpisach najczęściej pojawiają się nazwiska 3-4 lekarzy, ale chyba żaden nie jest z Wawy... ![]() Mam 2 tygodnie urlopu, czy to wystarczy by w miarę dojść do siebie i wrócić do pracy? Pracę mam typowo biurową, nie przemęczam się ![]() Inna sprawa - mam 30 lat, nigdy nie byłam w ciąży, planuję dziecko za jakieś 1,5-2 lata, czy to nie za wcześnie po op.? Z drugiej strony im bardziej będę zwlekać z ciążą tym gorzej, bo jednak wiek robi swoje ![]() Mam jeszcze inne pytania, ale nie chce od razu tworzyć posta na pół strony, więc może później zapytam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14258 |
Zadomowienie
|
Sif klinika w której ja zamierzam się operować ma terminy oczekiwania na konsultacje ok. 1 miesiąc, na zabieg od wpłaty zaliczki ok. pół roku, jeśli ktoś zrezygnuje i termin się zwolni może być wcześniej. Tak było w moim przypadku i z pół roku zrobiło mi się 2 tyg.
![]() Klaudeczka szczęściaro jak dzisiaj samopoczucie? Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-12 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#14259 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć dziewczynki ![]() No to został mi tylko MIESIĄC ![]() ![]() Ząb dalej szaleje ![]() ![]() ![]() Sif jest tu troche dziewczyn które miały operacje w Warszawie lub będa miały w Warszawie. Ja bede sie operowała u Doktora B. w Warszawie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 12.07.2012r. ![]() 485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa ![]() 27.07.2016r. ![]() Usta - 5ty ml ![]() Edytowane przez Olivkaa200 Czas edycji: 2012-06-12 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#14260 |
Zadomowienie
|
Olivkaa no to wielkimi krokami i Twój termin się zbliża ojjjj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14261 |
Raczkowanie
|
to znaczy ze niemozna nawet napisac u kogo robie cycki smieszne bo przeciez decyzje podejmujemy same i kazda z osobna odpowiada za to co pisze i ja sorry ale niemam zamiaru ukrywac u kogo robie piersi a jak mi spieprzy cos to poprostu krytyke zachwam dla siebie i to bedzie fer bo jak ktos nowy tu zaglada to czasami potrzebuje jakis namiarow i zadnego hallo z tego nie powinno byc napisac u kogo ja robie piersi to moj i tylko moj wybor nie uraze tym innych lekarzy
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- oj oj ja tez mam stresa coraz wiekszego patrze w lustro i pytam sie czy mi to potrzebne i zaraz sobie odpowiadam ze tak ze chce bez wzgledu co bedzie i jak bedzie.no ja olivke od poczatku pamietam jak tu weszlam chyba jest druga po klaudeczce oczekujaca na cycki no i popatrz juz tylko 31dni i beda ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- dobra ja mykam zajac sie moim diablem milego dzionka wam wszystkim i do pozniej bo napewno tu wroce ![]()
#14262 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
belseno chyba każda z nas stresowała się przez operacją, także to zupełnie normalne
![]() Sif a gdzie Ty chcesz robić operację? Masz już coś konkretnego? Bo to mało czasu do sierpnia zostało. |
![]() ![]() |
![]() |
#14263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
Oj tam Twój blizej jest ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14265 |
Zadomowienie
|
hejka dziewczynki!!!!!!!!!!moje kochane!!!!i
ŻABCIU ![]() JOASI i żabciu macie rację co do podejścia do chłopów,ja już się wypowiedziałam wcześniej i bardzo podobne mam zdanie!!! ![]() GRAZIU nooo tiaaa...i o to chodzi,były pisze że pięknie wyglądasz...przecież mu wolno ![]() ![]() ![]() ![]() BALSENO ![]() ![]() ![]() ja jutro do Wrocka na ściągnięcie szwów...a dziś wrzuciłam WAM foteczki w staniczku..taki dostaje się od mojego pana dr,bardzo go lubię ![]() ![]() ![]() joaś włożyłam wczoraj na chwilę ten czarny staniczek bo biały uprałam i dobry super...ale po godz cisnął mnie ,chyba 70pod biustem to dla mnie za mało narazie widzę,nie wiem czy opuchlizna i rany to spowodowały???ale jak już wydobrzeję to będzie GIT ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14266 |
Raczkowanie
|
Klaudeczko, fajny ten staniczek pooperacyjny a tak wogóle to wydają mi się w nim większe niż na golaska
![]() Ise, ale jakie zmiany u Ciebie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-06-12 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#14267 |
Zadomowienie
|
klaudek jakie masz wymiary w pasie i w biodrach jakos te piersi tak idealnie Ci PASUJA
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() MILENKO noo własnie dlatego dałam w staniczku bo na żywo przynajmniej 40%golaski są większe niż na zdjęciach,dlatego w staniczku dałam żeby było bardziej wiarygodnie ![]()
![]() |
#14269 |
Zadomowienie
|
Kochane , wygramy! Już znam sekret zwyciestwa
![]()
#14270 |
Zadomowienie
|
gwen a TY jakie masz wymiaryy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14271 |
Zadomowienie
|
ja mam 92 w cyckach , i w biodrach roznie od 89-91 calezy jak zmierze, waha u mnie się to jak i moja waga, w pasie 65
#14272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem ale ja Cię podziwiam - z tego co pamiętam to już jakiś czas temu było coś na rzeczy... Że Cię niby przestał kochać czy jakoś tak... Chyba czegoś brakuje w Waszym związku - jeśli on zaczyna wypisywać z jakąś laską to się "nudzi" - wiesz nie zrozum mnie źle - piszę to ze swoich obserwacji
![]() |
#14273 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#14274 |
Raczkowanie
|
Heyka
![]() ![]() ![]() Bardzo proszę wszystkie dziewczyny które maja już operacje za sobą , żeby krótko zwieźle i na temat ![]() Taki krótki post może wiele pomodz dziewczyną przed ![]() Kto nie chce to nie zmuszam ![]() ![]() Z góry dziękuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14275 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() uwielbiam moje cycuszki jak nie wiem co, uwielbiam je miętolić i w ogóle czadowe są ![]() ![]() jakbym nie zrobiła (a miałam takie chwile) to teraz bym pewnie siedziała i płakała ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zachęcam inne dziewczyny do wypowiedzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#14278 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Z tym moim urlopem to kiepska sprawa, to w zasadzie jedyny termin kiedy mogę dostać urlop, bo urlopy innych pracowników są już rozplanowane ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ise, idę czytać stronę Twojego lekarza ![]() Dziewczyny, a odpowiecie mi na tamte pytania które jeszcze zadałam? Proooszę... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#14279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sif w moim przypadku zdecydował lekarz, uzależnione to było od moich warunków fizycznych. Wielkość jeszcze będę z nim negocjować w piątek ale wiem, że nie wszystko da się w nas wcisnąć ![]() Dziewczynki właśnie się dowiedziałam, że w 6,7,8 dobie po zabiegu zostanę w domu zupełnie sama - no z kotem, ale on mi raczej nie pomoże ![]() Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-12 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też jest dla mnie ważne by jakoś ogarnąć się po operacji by po 10-14 dniach normalnie pójść do pracy - z nowymi cycuchami ![]() A od jakich konkretnie warunków to zależy? Od budowy ciała tak ogólnie?
...interrupted Chów wielkoprzemysłowy - przeczytaj zanim kupisz mięso, jajka, mleko... Otwarte klatki. Koalicja na rzecz zakazu hodowli zwierząt futerkowych w Polsce. Edytowane przez Sif Czas edycji: 2012-06-12 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.