Slimex 15 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-12, 23:00   #1321
biedronka551
Raczkowanie

Dot.: Slimex 15

Cytat:
Napisane przez nenkaEr Pokaż wiadomość
Mi ostro serducho biło i czułam jakieś dziwne pobudzenie.A poza tym byłam jakaś niespokojna..
co do serca to minęło po jakimś tygodniu,pobudzenie to juz raczej rzadkość częściej ospałość a co do czucia sie nieswojo to ja mam tak bez przerwy,ale można sie przyzwyczaić
biedronka551 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 23:02   #1322
nowa80
Przyczajenie

A po meri... czy zeli.... tez zle sie czułyście????
nowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 23:03   #1323
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39

ANULA

idź lepiej sie położyc - dobrze zrobisz!!! oby jutro było lepiej i nie bierz nic jutro poczekaj i zobacz jak bedzie

chcialam dobrze

pa
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 23:04   #1324
nowa80
Przyczajenie

Jak czytam te posty to normalnie mam burze mózgu BRAĆ NIE BRAĆ BRAĆ NIE BRAĆ
Stary 2012-06-12, 23:05   #1325
biedronka551
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
teraz bedą wyrzuty sumienia za każdą zjedzoną czereśnie? nie przesadzajcie , musicie się same przekonać , że wielkiego wpływu nie ma, mie można wszystkiego odstawić , bo efekt jojo murowany

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Czereśnie to bogate źródło witamin z grupy B, witaminy A, C, K. Obfitują również w jod (mają go więcej niż ryby morskie!), potas, wapń, żelazo, magnez, fosfor, sód i cynk. Ostatnio odkryto w nich kwas elagowy, który chroni przed nowotworami. Świetnie działają na układ krwionośny, moczowy oraz zapobiegają chorobom reumatycznym.
Dietetycy zalecają spożywanie czereśni w zastępstwie posiłku, np. jako danie obiadowe. A jeśli zdecydujesz się na trwającą 1-2 dni dietę składającą się wyłącznie z czereśni, oczyścisz jelita ze złogów oraz poprawisz kondycję żył i tętnic.
Choć czereśnie są bardzo słodkie, nie tuczą. Owoce zawierają łatwo przyswajalne węglowodany. A przy tym są małokaloryczne, bo 100 g czereśni to zaledwie 60 kcal.
Co ciekawe, jeśli chcesz maksymalnie wykorzystać prozdrowotne właściwości czereśni, tak naprawdę powinieneś jeść je w całości,
dzieki za przypomnienie,jestem technologiem żywienia wiec znam właściwości tych owoców i nie są to jakieś tam straszne wyrzuty,zwyczajnie chciałam sie wam troszke wyżalic.

dzieki ze starasz sie wybić mi z głowy to anorektyczne myslenie -oho czyli tabsy działaja
Stary 2012-06-12, 23:08   #1326
nowa80
Przyczajenie

Po ktorej tabl... Zazwyczaj zaczynałyscie mieć dolegliwośći po 1 juz ?????i czy to tez sie bierze raz dziennie czy wiecej?
Stary 2012-06-12, 23:09   #1327
biedronka551
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nowa80 Pokaż wiadomość
A po meri... czy zeli.... tez zle sie czułyście????
mer....ia na mnie nie działała wiec nie miałam żadnych obiawów,a przy zeli... miałam zawroty głowy,suchość w ustach,bezsenność,ogromne go powera,wysiadały mi nerki i nabawiłam sie anemii ale to raczej dlatego ze mało jadłam i ćwiczyłam na siłowni prawie 2 godz. dziennie ale po mies. miałam 10 kg. mniej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-12, 23:11   #1328
nowa80
Przyczajenie

No właśnie te 10 kg mniej mobilizuje mnie strasznie do wziecia tab a moge zapytac co teraz bierzesz
Stary 2012-06-12, 23:13   #1329
biedronka551
Raczkowanie

Cytat:
Po ktorej tabl... Zazwyczaj zaczynałyscie mieć dolegliwośći po 1 juz ?????i czy to tez sie bierze raz dziennie czy wiecej?
RAZ DZIENNIE!!!!!
nawet nie próbuj brać więcej bo może sie skończyć tragicznie,
ja po 2 tabletce miałam już skutki uboczne

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
No właśnie te 10 kg mniej mobilizuje mnie strasznie do wziecia tab a moge zapytac co teraz bierzesz
teraz Sibu.....x tylko ze nie ma tak dobrych rezultatów jak po zeli.. ale zawsze coś
Stary 2012-06-13, 00:18   #1330
nowa80
Przyczajenie

HM ja brałam zel...xe 2 lata z przerwami i nie miałam nic oprócz suchości metalicznego posmaku i powera ze jak na fines poszłam to 2 godzinki spokojnie i jeszcze bym mogła a do tego paliłam papierosy miałam potem troche problem z zajsciem w ciaze ale udało sie i urodziłam zdrowego synka ale ciaza zrobiła swoje

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

po porodzie (ok 2mies.)poszłam do NATURHOUSE chodziłam tam raz w tygodniu przez pol roku schudłam 7 kg ale pani mowiła ze za wczesnie przyszłam bo jeste po 2 cesarkach i powinnam rok odczekac ado tego co tydzien 100 i ponad 100 zł bo zalezało jakie specyfiki dawała przerosło mnie wiec zrezygnowałam ale moja znajoma od zeszłego sierpnia chodzi do krakowskiego centrum leczenie otyłości ( maja siedziby prawie w kazdym miescie) i na odpowiedniej diecie ułożonej przez lekarza schudła juz prawie 30 kg i jadła prawie wszystko tylko odpowiednio dobrane a ja tak sobie siedze i kminie c o lepsze długotrwale i zdrowo czy szybko i z ze skutkami ubocznymi kurde czemu laski przy kosci maja tak przerypane hhmm przynajmniej ja i strasznie ubolewam nad soba tym bardziej ze mam siostre wysoka i bardzo szczzupła

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:43 ----------

widze ze wszystkie juz spicie wiec dobrej nocki
Stary 2012-06-13, 05:35   #1331
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez biedronka551 Pokaż wiadomość
dzieki za przypomnienie,jestem technologiem żywienia wiec znam właściwości tych owoców i nie są to jakieś tam straszne wyrzuty,zwyczajnie chciałam sie wam troszke wyżalic.

dzieki ze starasz sie wybić mi z głowy to anorektyczne myslenie -oho czyli tabsy działaja

Ależ nie ma za co!!

TECHNOLOG i na takim forum i takich tabletkach??>? wow dziwne, ale widze ze następca się pojawił .

Poza tym , wszystko wiesz na temat żywienia
!!!!
juz nic nie mówie, bo wyleje na neta swoje myśli

---------- Dopisano o 05:35 ---------- Poprzedni post napisano o 05:07 ----------

Cytat:
HM ja brałam zel...xe 2 lata z przerwami i nie miałam nic oprócz suchości metalicznego posmaku i powera ze jak na fines poszłam to 2 godzinki spokojnie i jeszcze bym mogła a do tego paliłam papierosy miałam potem troche problem z zajsciem w ciaze ale udało sie i urodziłam zdrowego synka ale ciaza zrobiła swoje

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

po porodzie (ok 2mies.)poszłam do NATURHOUSE chodziłam tam raz w tygodniu przez pol roku schudłam 7 kg ale pani mowiła ze za wczesnie przyszłam bo jeste po 2 cesarkach i powinnam rok odczekac ado tego co tydzien 100 i ponad 100 zł bo zalezało jakie specyfiki dawała przerosło mnie wiec zrezygnowałam ale moja znajoma od zeszłego sierpnia chodzi do krakowskiego centrum leczenie otyłości ( maja siedziby prawie w kazdym miescie) i na odpowiedniej diecie ułożonej przez lekarza schudła juz prawie 30 kg i jadła prawie wszystko tylko odpowiednio dobrane a ja tak sobie siedze i kminie c o lepsze długotrwale i zdrowo czy szybko i z ze skutkami ubocznymi kurde czemu laski przy kosci maja tak przerypane hhmm przynajmniej ja i strasznie ubolewam nad soba tym bardziej ze mam siostre wysoka i bardzo szczzupła

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:43 ----------

widze ze wszystkie juz spicie wiec dobrej nocki

masz obawy przed stosowaniem, i nie dziwie się, jak każdy . Obserwuj swój organizm , reakcje na tabl. i będzie ok. Powoli org sie przyzwyczai do tabl . trzymam kciuki

---------- Dopisano o 05:35 ---------- Poprzedni post napisano o 05:35 ----------

masz obawy przed stosowaniem, i nie dziwie się, jak każdy . Obserwuj swój organizm , reakcje na tabl. i będzie ok. Powoli org sie przyzwyczai do tabl . trzymam kciuki

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-06-13 o 05:37 Powód: 2x ten sam wpis

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 08:12   #1332
cambelka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kotenieczek Pokaż wiadomość
Ja też mam slim od pani Izy , nie mam czasu tu zaglądać ale staram się .
W czwartek minie 2 tygodnie, wtedy się zważę Miłego wieczoru
Kotenieczek, jak już tu zajrzysz, to powiedz jak na Ciebie podziałał slim od pani Izy
ja też u niej zamówiłam i czekam na dostawę

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Jak czytam te posty to normalnie mam burze mózgu BRAĆ NIE BRAĆ BRAĆ NIE BRAĆ
i tak weźmiesz
cambelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:26   #1333
_Amri_
Raczkowanie

Jestem i ja,

nockę przeżyłam prawie bezsennie. Dziś S...X nie biorę, muszę odsapnąć, zresztą cały czas mnie muli. To w sumie najgorszy objaw jak dla mnie, choć byłam i na to przygotowania. Ale stopień tego mulenia był bardzo zaskakujący! Na widok wody czy herbaty chciało mi się wymiotować, o jedzeniu to już nie wspomnę!
Inne objawy to spowolnienie - tak tak! Poweru to ja wczoraj za nic nie miałam! Większe zapotrzebowanie na płyny, lekko podw. ciśnienie - wszystko do przeżycia. Mdłości najgorsze.
Także, dziś odstawiam. Ale to tez dlatego, że wieczorem mam fitness, na którym chcę być, bo karnet wykupiłam i szkoda mi stracić.
Może S...x dla mnie jest za mocny? Nie wiem tego, być może tak. A...x nie działał wcale w połowie drugiego m-ca brania. Także musiałam coś nowego wprowadzić.
Aaa jedyny plus - od wczoraj na liczniku -1,3

Zmykam teraz, pa
Stary 2012-06-13, 10:22   #1334
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _Amri_ Pokaż wiadomość
Jestem i ja,

nockę przeżyłam prawie bezsennie. Dziś S...X nie biorę, muszę odsapnąć, zresztą cały czas mnie muli. To w sumie najgorszy objaw jak dla mnie, choć byłam i na to przygotowania. Ale stopień tego mulenia był bardzo zaskakujący! Na widok wody czy herbaty chciało mi się wymiotować, o jedzeniu to już nie wspomnę!
Inne objawy to spowolnienie - tak tak! Poweru to ja wczoraj za nic nie miałam! Większe zapotrzebowanie na płyny, lekko podw. ciśnienie - wszystko do przeżycia. Mdłości najgorsze.
Także, dziś odstawiam. Ale to tez dlatego, że wieczorem mam fitness, na którym chcę być, bo karnet wykupiłam i szkoda mi stracić.
Może S...x dla mnie jest za mocny? Nie wiem tego, być może tak. A...x nie działał wcale w połowie drugiego m-ca brania. Także musiałam coś nowego wprowadzić.
Aaa jedyny plus - od wczoraj na liczniku -1,3

Zmykam teraz, pa

dzielna dziewczynka

oby wszystko wróciło do normy i bedziemy sie cieszyć z rezultatów

trzymaj sie cieplutko
Stary 2012-06-13, 11:18   #1335
MILENA 83
Przyczajenie

WITAM
Jestem tu nowa,ale od jakiegoś czasu śledzę Wasze wpisy.U mnie jest podobnie jak u każdej z Was czyli nadmiar zbędnego ciałka.
Kiedyś stosowałam meridie i zelixe i faktycznie efekty były,jednak kiedy je wycofali ze sprzedaży zrobiło sie trudniej, a człowiek jak już poczuł łatwiznę to teraz żadna dieta nie jest skuteczna,tylko tabletki wydają sie zbawieniem.Sama zamówiłam opakowanie SLIMEXU I dostane do tego 20 tab.jakiś innych tylko nie wiem jakich.Czekam na przesyłkę jak na zbawienie,bardzo się boję rozczarowania.Dziś weszłam na wagę i przeżyłam szok 165 cm i 75kg jeszcze nigdy tak żle nie było .
MILENA 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 13:15   #1336
_Amri_
Raczkowanie

Milena - nie ma takiej tragedii u Ciebie. Masz tylko 10kg nadwagi wg norm ogólnie przyjętych. Te kilogramy powinnaś zwalczyć odp. dietą i ruchem, chemia moim zdaniem nie jest dla Ciebie.
Dla pocieszenia ja mam 160cm, wychodziłam ze 104kg Większość dziewczyn ma/miała tu duuużą nadwagę. Powinnaś poczuć się tym samym lepiej

Tak czy inaczej życzę oczywiście powodzenia
Stary 2012-06-13, 18:07   #1337
MILENA 1983
Raczkowanie

Cytat:
Milena - nie ma takiej tragedii u Ciebie. Masz tylko 10kg nadwagi wg norm ogólnie przyjętych. Te kilogramy powinnaś zwalczyć odp. dietą i ruchem, chemia moim zdaniem nie jest dla Ciebie.
Dla pocieszenia ja mam 160cm, wychodziłam ze 104kg Większość dziewczyn ma/miała tu duuużą nadwagę. Powinnaś poczuć się tym samym lepiej

Tak czy inaczej życzę oczywiście powodzenia
Może i masz racje ,ale dla mnie te 10 kg to koszmar.Nie wspomnę już, że czuję sie okropnie,wszystkie ciuchy są za małe,a te w które wchodzą ,wyglądają jak za małe.Boże jak ja tęsknie za moimi ulubionymi DZINSAMI .Dziewczyny czekam na przesyłkę i jestem tak zestresowana ,że ciągle ruszam buzia,ciągle coś podjadam...tragedia.Stras znie sie boję ze tabletki mogą nie działać.
Czym więcej czytam wpisów tym więcej mam kołowrotek w główce.

POZDRAWIAM WSZYSTKIE SLIMEXSIARY

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez milena 1983 Pokaż wiadomość
może i masz racje ,ale dla mnie te 10 kg to koszmar.nie wspomnę już, że czuję sie okropnie,wszystkie ciuchy są za małe,a te w które wchodzą ,wyglądają jak za małe.boże jak ja tęsknie za moimi ulubionymi dzinsami .dziewczyny czekam na przesyłkę i jestem tak zestresowana ,że ciągle ruszam buzia,ciągle coś podjadam...tragedia.stras znie sie boję ze tabletki mogą nie działać.
Czym więcej czytam wpisów tym więcej mam kołowrotek w główce.

Pozdrawiam wszystkie slimexsiary
a zapomniałam dodać że zmieniłam login ------milena1983
MILENA 1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 22:24   #1338
biedronka551
Raczkowanie

marika39 ''juz nic nie mówie, bo wyleje na neta swoje myśli''

Napisz co myślisz,śmiało.
Dlaczego tak mi dowalasz.Mówiąc o TŻ miałam na myśli to że wiem jakie właściwości mają te owoce i nie wiem co w tym jest dziwnego ze jestem na tym forum i biore to co Wy-też mam problemy z wagą i wiedza na temat żywienia nie uchroni mnie przed otyłością.Przykro mi że tak do tego podchodzisz
Stary 2012-06-13, 22:36   #1339
marika39
BAN stały

Cytat:
marika39 ''juz nic nie mówie, bo wyleje na neta swoje myśli''

Napisz co myślisz,śmiało.
Dlaczego tak mi dowalasz.Mówiąc o TŻ miałam na myśli to że wiem jakie właściwości mają te owoce i nie wiem co w tym jest dziwnego ze jestem na tym forum i biore to co Wy-też mam problemy z wagą i wiedza na temat żywienia nie uchroni mnie przed otyłością.Przykro mi że tak do tego podchodzisz

źle zrozumiałaś , myślałam całkiem o czym innym a nie o Twojej nadwadze!!!! mam mysli nie skupione w tej chwili na kg, tylko na osobach które tutaj są , a wpis był pod postem do Ciebie !!!

I nie dowalam nikomu,

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

ale widze ze następca się pojawił .

nawiązałam do tej wypowiedzi , chyba czas ustąpić miejsca nowym następcą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 23:27   #1340
biedronka551
Raczkowanie

Mam wesele w sobotę i zastanawiam się czy dzisiaj jeszcze brać czy już sobie odpuścić

Edytowane przez biedronka551
Czas edycji: 2012-06-14 o 05:55 Powód: Awaria
Stary 2012-06-14, 05:43   #1341
marika39
BAN stały

Post Dot.: Slimex 15

Cytat:

co mam na myśli to co niektóre osoby powinny wiedzieć, pozdrawiam
życze pozytywnych wyników trzymajcie się , miłego dnia
Stary 2012-06-14, 10:06   #1342
kotenieczek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cambelka Pokaż wiadomość
Kotenieczek, jak już tu zajrzysz, to powiedz jak na Ciebie podziałał slim od pani Izy
ja też u niej zamówiłam i czekam na dostawę

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

i tak weźmiesz
No więc Cambelko biorę 2 tydzień , śpię krótko ale wstaję wypoczęta mam mnóstwo energii ,często mam dreszcze ale chwilowe.
I to są moje efekty uboczne , nie przeszkadzają mi wcale.
Na początku nie czułam głodu wcale ,teraz czuję , i nie wiem dlaczego?
Muszę po prostu nad sobą panować !Jutro się zważę to dam ci znać a jak u ciebie?
kotenieczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:43   #1343
marika39
BAN stały

Cytat:
Mam wesele w sobotę i zastanawiam się czy dzisiaj jeszcze brać czy już sobie odpuścić

nie ładnie usuwac post

Stary 2012-06-14, 15:15   #1344
ewunia830
Raczkowanie

Witam kochane
dzisiaj wróciłam do domu ze szpitala
niestety moja przygoda ze slim... póki co musi się zakończyć co mnie jeszcze bardziej załamuje bo będę gruba do końca życia

Marika - priv
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 15:47   #1345
_Amri_
Raczkowanie

Ewunia?
Co się stało, powiedz chociaż czy to wina Slim?
martwię się
Stary 2012-06-14, 16:11   #1346
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ewunia830 Pokaż wiadomość
Witam kochane
dzisiaj wróciłam do domu ze szpitala
niestety moja przygoda ze slim... póki co musi się zakończyć co mnie jeszcze bardziej załamuje bo będę gruba do końca życia

Marika - priv

Sama napisałaś priv ? i
Stary 2012-06-14, 16:43   #1347
Nemezis0810
Raczkowanie

Witajcie ponownie,
pewnie nie pamiętacie, że byłam i pisałam ostatnio. Mam kilka stron zaległości, ale nadrabiam - dzieci mi się pochorowały i miałam urwanie głowy.
Przypomnę się: 165 cm, 22 dni temu w dniu startu kuracji 103 kg. Obecnie 100 kg. Czyli niecały miesiąc 3 kg - szału nie ma.

Pisałam Wam ostatnio, że czuję jakby na mnie nie działały tabsy - biorę Sibu..im. Nie mam żadnych efektów ani ubocznych, ani innych. Niedługo kończę całe opakowanie i myślę, że warto żebym zmieniła na coś innego.

Napiszcie co byście polecały wypróbować - może co innego na mnie lepiej, inaczej podziała. I dajcie namiary gdzie kupić.
Możecie też na priv.

Będę wdzięczna za porady i namiary.
Buziaki, lecę nadrabiać te parę stron wpisów, które mnie ominęły.
Nemezis0810 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 17:19   #1348
nenkaEr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nemezis0810 Pokaż wiadomość
Witajcie ponownie,
pewnie nie pamiętacie, że byłam i pisałam ostatnio. Mam kilka stron zaległości, ale nadrabiam - dzieci mi się pochorowały i miałam urwanie głowy.
Przypomnę się: 165 cm, 22 dni temu w dniu startu kuracji 103 kg. Obecnie 100 kg. Czyli niecały miesiąc 3 kg - szału nie ma.

Pisałam Wam ostatnio, że czuję jakby na mnie nie działały tabsy - biorę Sibu..im. Nie mam żadnych efektów ani ubocznych, ani innych. Niedługo kończę całe opakowanie i myślę, że warto żebym zmieniła na coś innego.

Napiszcie co byście polecały wypróbować - może co innego na mnie lepiej, inaczej podziała. I dajcie namiary gdzie kupić.
Możecie też na priv.

Będę wdzięczna za porady i namiary.
Buziaki, lecę nadrabiać te parę stron wpisów, które mnie ominęły.
Hejka
Ja jedynie mogę powiedzieć kilka słów o Sl...xie.Kilka dni rzeczywiście na mnie działał bo nie czułam głodu-ale co najciekawsze nie schudłam ani grama.Szybciutko się zniechęciłam bo już po 16 tabletce i przestałam braćEfekty uboczne-wszystkie z możliwych.Teraz od piątku zacznę stosować A..x i nie wiem co dalej..Mam nadzieję że pomogą bo jak nie to już chyba całkowicie wiare w te cuda stracę
Acha,dzisiaj odebrałam wyniczki z tarczycy i wszystkie wyszły prawidłowo(bo już myślałam że to wina tarczycy,że tak nie potrafię schudnąć).
To właściwie tyle narazie,trzymajcie się cieplutko

reszta na pw

Edytowane przez nenkaEr
Czas edycji: 2012-06-14 o 17:20
nenkaEr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:34   #1349
biedronka551
Raczkowanie

MARIKA39 Nie usuwałam postu,wręcz przeciwnie-dodałam tekst.
Stary 2012-06-14, 22:08   #1350
ewunia830
Raczkowanie

Cytat:
Ewunia?
Co się stało, powiedz chociaż czy to wina Slim?
martwię się
zapalenie nerek
ból taki że naprawdę najgorszemu wrogowi nie życzę
ja je sobie będąc na dukanie trochę podmęczyłam i teraz podejrzewam że sibu.. też się przyczyniło, te tebl. raczej mega zdrowym powinno się brać
więc dziewczyny naprawdę, jeśli coś jest nie tak absolutnie albo wyleczyć się i dopiero albo nie brać !
ale to jeszcze nic
bo coś i się dzieje z nogami od wczoraj, puchną od kolan w dół i dzisiaj zaczęły się robić tak jakby duże lekkie siniaki zwłaszcza pod kolanami z tyłu, lekarz powiedział że albo początkowe stadium zapalenia żył albo mega złe krążenie, w sobotę idę na usg więc się okaże
jestem załamana!
rozsypałam się jak stare próchno ! moje odchudzane poszło w chol e
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości