|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Slimex 15
|
|
|
|
#1322 |
|
Przyczajenie
|
A po meri... czy zeli.... tez zle sie czułyście????
|
|
|
|
#1323 |
|
BAN stały
|
ANULA
idź lepiej sie położyc - dobrze zrobisz!!! oby jutro było lepiej i nie bierz nic jutro poczekaj i zobacz jak bedzie chcialam dobrze ![]() pa |
|
|
|
#1324 |
|
Przyczajenie
|
Jak czytam te posty to normalnie mam burze mózgu BRAĆ NIE BRAĆ BRAĆ NIE BRAĆ
![]()
|
|
|
|
#1325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki ze starasz sie wybić mi z głowy to anorektyczne myslenie -oho czyli tabsy działaja |
|
|
|
|
#1326 |
|
Przyczajenie
|
Po ktorej tabl... Zazwyczaj zaczynałyscie mieć dolegliwośći po 1 juz ?????i czy to tez sie bierze raz dziennie czy wiecej?
|
|
|
|
#1327 |
|
Raczkowanie
|
mer....ia na mnie nie działała wiec nie miałam żadnych obiawów,a przy zeli... miałam zawroty głowy,suchość w ustach,bezsenność,ogromne go powera,wysiadały mi nerki i nabawiłam sie anemii ale to raczej dlatego ze mało jadłam i ćwiczyłam na siłowni prawie 2 godz. dziennie ale po mies. miałam 10 kg. mniej
|
|
|
|
#1328 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie te 10 kg mniej mobilizuje mnie strasznie do wziecia tab a moge zapytac co teraz bierzesz
|
|
|
|
#1329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet nie próbuj brać więcej bo może sie skończyć tragicznie, ja po 2 tabletce miałam już skutki uboczne ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- teraz Sibu.....x tylko ze nie ma tak dobrych rezultatów jak po zeli.. ale zawsze coś |
|
|
|
|
#1330 |
|
Przyczajenie
|
HM ja brałam zel...xe 2 lata z przerwami i nie miałam nic oprócz suchości metalicznego posmaku i powera ze jak na fines poszłam to 2 godzinki spokojnie i jeszcze bym mogła a do tego paliłam papierosy miałam potem troche problem z zajsciem w ciaze ale udało sie i urodziłam zdrowego synka ale ciaza zrobiła swoje
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- po porodzie (ok 2mies.)poszłam do NATURHOUSE chodziłam tam raz w tygodniu przez pol roku schudłam 7 kg ale pani mowiła ze za wczesnie przyszłam bo jeste po 2 cesarkach i powinnam rok odczekac ado tego co tydzien 100 i ponad 100 zł bo zalezało jakie specyfiki dawała przerosło mnie wiec zrezygnowałam ale moja znajoma od zeszłego sierpnia chodzi do krakowskiego centrum leczenie otyłości ( maja siedziby prawie w kazdym miescie) i na odpowiedniej diecie ułożonej przez lekarza schudła juz prawie 30 kg i jadła prawie wszystko tylko odpowiednio dobrane a ja tak sobie siedze i kminie c o lepsze długotrwale i zdrowo czy szybko i z ze skutkami ubocznymi kurde czemu laski przy kosci maja tak przerypane hhmm przynajmniej ja i strasznie ubolewam nad soba tym bardziej ze mam siostre wysoka i bardzo szczzupła ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:43 ---------- widze ze wszystkie juz spicie wiec dobrej nocki |
|
|
|
#1331 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ależ nie ma za co!! TECHNOLOG i na takim forum i takich tabletkach??>? wow dziwne, ale widze ze następca się pojawił . Poza tym , wszystko wiesz na temat żywienia !!!! juz nic nie mówie, bo wyleje na neta swoje myśli ---------- Dopisano o 05:35 ---------- Poprzedni post napisano o 05:07 ---------- Cytat:
masz obawy przed stosowaniem, i nie dziwie się, jak każdy . Obserwuj swój organizm , reakcje na tabl. i będzie ok. Powoli org sie przyzwyczai do tabl . trzymam kciuki---------- Dopisano o 05:35 ---------- Poprzedni post napisano o 05:35 ---------- masz obawy przed stosowaniem, i nie dziwie się, jak każdy . Obserwuj swój organizm , reakcje na tabl. i będzie ok. Powoli org sie przyzwyczai do tabl . trzymam kciuki
Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-06-13 o 05:37 Powód: 2x ten sam wpis |
||
|
|
|
#1332 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ja też u niej zamówiłam i czekam na dostawę ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1333 |
|
Raczkowanie
|
Jestem i ja,
nockę przeżyłam prawie bezsennie. Dziś S...X nie biorę, muszę odsapnąć, zresztą cały czas mnie muli. To w sumie najgorszy objaw jak dla mnie, choć byłam i na to przygotowania. Ale stopień tego mulenia był bardzo zaskakujący! Na widok wody czy herbaty chciało mi się wymiotować, o jedzeniu to już nie wspomnę! Inne objawy to spowolnienie - tak tak! Poweru to ja wczoraj za nic nie miałam! Większe zapotrzebowanie na płyny, lekko podw. ciśnienie - wszystko do przeżycia. Mdłości najgorsze. Także, dziś odstawiam. Ale to tez dlatego, że wieczorem mam fitness, na którym chcę być, bo karnet wykupiłam i szkoda mi stracić. Może S...x dla mnie jest za mocny? Nie wiem tego, być może tak. A...x nie działał wcale w połowie drugiego m-ca brania. Także musiałam coś nowego wprowadzić. Aaa jedyny plus - od wczoraj na liczniku -1,3 ![]() Zmykam teraz, pa
|
#1334 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dzielna dziewczynka oby wszystko wróciło do normy trzymaj sie cieplutko |
|
|
|
|
#1335 |
|
Przyczajenie
|
WITAM
Jestem tu nowa,ale od jakiegoś czasu śledzę Wasze wpisy.U mnie jest podobnie jak u każdej z Was czyli nadmiar zbędnego ciałka Kiedyś stosowałam meridie i zelixe i faktycznie efekty były,jednak kiedy je wycofali ze sprzedaży zrobiło sie trudniej, a człowiek jak już poczuł łatwiznę to teraz żadna dieta nie jest skuteczna,tylko tabletki wydają sie zbawieniem.Sama zamówiłam opakowanie SLIMEXU I dostane do tego 20 tab.jakiś innych tylko nie wiem jakich.Czekam na przesyłkę jak na zbawienie,bardzo się boję rozczarowania.Dziś weszłam na wagę ![]() |
|
|
|
#1336 |
|
Raczkowanie
|
Milena - nie ma takiej tragedii u Ciebie. Masz tylko 10kg nadwagi wg norm ogólnie przyjętych. Te kilogramy powinnaś zwalczyć odp. dietą i ruchem, chemia moim zdaniem nie jest dla Ciebie.
Dla pocieszenia ja mam 160cm, wychodziłam ze 104kg Większość dziewczyn ma/miała tu duuużą nadwagę. Powinnaś poczuć się tym samym lepiej ![]() Tak czy inaczej życzę oczywiście powodzenia
|
#1337 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czym więcej czytam wpisów tym więcej mam kołowrotek w główce. POZDRAWIAM WSZYSTKIE SLIMEXSIARY ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1338 |
|
Raczkowanie
|
marika39 ''juz nic nie mówie, bo wyleje na neta swoje myśli''
Napisz co myślisz,śmiało. Dlaczego tak mi dowalasz.Mówiąc o TŻ miałam na myśli to że wiem jakie właściwości mają te owoce i nie wiem co w tym jest dziwnego ze jestem na tym forum i biore to co Wy-też mam problemy z wagą i wiedza na temat żywienia nie uchroni mnie przed otyłością.Przykro mi że tak do tego podchodzisz
|
|
|
|
#1339 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
źle zrozumiałaś , myślałam całkiem o czym innym a nie o Twojej nadwadze!!!! mam mysli nie skupione w tej chwili na kg, tylko na osobach które tutaj są , a wpis był pod postem do Ciebie !!! I nie dowalam nikomu, ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- ale widze ze następca się pojawił . nawiązałam do tej wypowiedzi , chyba czas ustąpić miejsca nowym następcą |
|
|
|
|
#1340 |
|
Raczkowanie
|
Mam wesele w sobotę i zastanawiam się czy dzisiaj jeszcze brać czy już sobie odpuścić
Edytowane przez biedronka551 Czas edycji: 2012-06-14 o 05:55 Powód: Awaria |
|
|
|
#1341 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1342 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
I to są moje efekty uboczne , nie przeszkadzają mi wcale. Na początku nie czułam głodu wcale ,teraz czuję , i nie wiem dlaczego? Muszę po prostu nad sobą panować !Jutro się zważę to dam ci znać a jak u ciebie? |
|
|
|
|
#1343 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Raczkowanie
|
Witam kochane
dzisiaj wróciłam do domu ze szpitala ![]() niestety moja przygoda ze slim... póki co musi się zakończyć co mnie jeszcze bardziej załamuje bo będę gruba do końca życia Marika - priv |
|
|
|
#1345 |
|
Raczkowanie
|
Ewunia?
Co się stało, powiedz chociaż czy to wina Slim? martwię się
|
#1346 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1347 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie ponownie,
pewnie nie pamiętacie, że byłam i pisałam ostatnio. Mam kilka stron zaległości, ale nadrabiam - dzieci mi się pochorowały i miałam urwanie głowy. Przypomnę się: 165 cm, 22 dni temu w dniu startu kuracji 103 kg. Obecnie 100 kg. Czyli niecały miesiąc 3 kg - szału nie ma. Pisałam Wam ostatnio, że czuję jakby na mnie nie działały tabsy - biorę Sibu..im. Nie mam żadnych efektów ani ubocznych, ani innych. Niedługo kończę całe opakowanie i myślę, że warto żebym zmieniła na coś innego. Napiszcie co byście polecały wypróbować - może co innego na mnie lepiej, inaczej podziała. I dajcie namiary gdzie kupić. Możecie też na priv. Będę wdzięczna za porady i namiary. Buziaki, lecę nadrabiać te parę stron wpisów, które mnie ominęły. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jedynie mogę powiedzieć kilka słów o Sl...xie.Kilka dni rzeczywiście na mnie działał bo nie czułam głodu-ale co najciekawsze nie schudłam ani grama.Szybciutko się zniechęciłam bo już po 16 tabletce i przestałam brać ![]() Acha,dzisiaj odebrałam wyniczki z tarczycy i wszystkie wyszły prawidłowo (bo już myślałam że to wina tarczycy,że tak nie potrafię schudnąć).To właściwie tyle narazie,trzymajcie się cieplutko reszta na pw
Czasem lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości Edytowane przez nenkaEr Czas edycji: 2012-06-14 o 17:20 |
|
|
|
|
#1349 |
|
Raczkowanie
|
MARIKA39 Nie usuwałam postu,wręcz przeciwnie-dodałam tekst.
|
|
|
|
#1350 |
|
Raczkowanie
|
zapalenie nerek
ból taki że naprawdę najgorszemu wrogowi nie życzę ja je sobie będąc na dukanie trochę podmęczyłam i teraz podejrzewam że sibu.. też się przyczyniło, te tebl. raczej mega zdrowym powinno się brać więc dziewczyny naprawdę, jeśli coś jest nie tak absolutnie albo wyleczyć się i dopiero albo nie brać ! ale to jeszcze nic bo coś i się dzieje z nogami od wczoraj, puchną od kolan w dół i dzisiaj zaczęły się robić tak jakby duże lekkie siniaki zwłaszcza pod kolanami z tyłu, lekarz powiedział że albo początkowe stadium zapalenia żył albo mega złe krążenie, w sobotę idę na usg więc się okaże jestem załamana! rozsypałam się jak stare próchno ! moje odchudzane poszło w chol e
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

dzielna dziewczynka