|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
Cytat:
![]() Moja tesciowa jaka jest taka jest, ale tak jak Twoja to nigdy nie robila! Nie nalezy do tych halasliwych na szczescie. Reszta mojej rodziny tez jakas spokojna, wiec takiego problemu nie mam ![]()
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I chyba mamy mecz w plecy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja Anie polozylam i sie zorientowalam ze irl telewizja meczyk transmituje. To ogladam. A buuu ruski gola strzelil wlasnie :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Idę wyciągnąć nogi bo padam na twarz.
A Ania przed zaśnięciem tak się wiła że szok ale mleka nie ulała a nawet wypiła dodatkową porcję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale się wystraszyłam po kąpieli Oskara. Wykąpaliśmy go o 19 potem go ubieram a on w płacz udało mi się go uspokoić ale po pewnym czasie taki płacz - zrobił się cały czerwony, sztywny, ledwo oddychał a ja panika ale poklepałam po pleckach i słyszę płacz znów i już wiedziała że to ATAK KOLKI ![]() Ale dobrze że udało się szybko odegnać ten ból. TŻ mnie zaś wkurza ale to jutro jct opiszę bo oczy mi lecę już . Dobranoc Wam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Wtajemniczenie
|
dobry wieczorek
![]() ![]() aaaga nie wstydz sie isc do specjalisty, jestes bardzo odwazna ze przyznalas sie do problemu, depresja i nerwica to powazne choroby, ktore bardzo wyniszczaja organizm, dlatego trzeba jak najszybciej dzialac. trzymam za Ciebie kciuki. ps. fajny samochod kupiliscie, lubie terenowce ![]() ![]() Lena wspaniala wiadomosc ze miedniczka Kai jest ok!!!! hurrrraaa!!! Zariah podpisuje sie pod tym co napisalas o podejsciu innych do dziecka. ja to ogolnie nie lubie jednaak jak ludzie biora Hanie na rece....na szczescie czesto sie to nie zdarza, bo w wiekszosci ludzie to jacys narwani do takich maluszkow. moja Hanka chodzila wczesniej spac pozno - jak Gosiowy Eryczek, ok polnocy, teraz jest spiaca ok 19, ale zanim zasnie to po 21. u nas dzis dzien nauki zasypiania w lozeczku. 2x udalo mi sie aby Hania zasnela sama, oczywiscie byly to drzemki tylko po pol godziny kazda i zasniecie poprzedzone 15min placzem, szuszanie troche pomagalo, trzecie podejscie przed nocka tez sie udalo...i plakania juz prawie nie bylo...ale sie wybudzila i zaczela plakac, wiec nie wytrzymalam i dalam cyca, jadla jak szalona...a godzinke wczesniej tez jadla, odpadla i przelozylam do lozeczka (no nie jest to samodzielne zasypianie, ale pojadla sobie to sie troche dotankowala, a jak zauwazylam ze przez kilka minut tylko ciumka ale juz prawie spi - to ja wtedy do lozeczka.....i teraz mi dziwnie samej w lozku, bo Tz spi na dole, bo powiedzialam, ze te nauki zasypiania to ciche nie beda. nie wiem jak mecz tak usypialam Hanke, a Tz spi od 20, bo on nie jestt meczowy gosc ![]() Edytowane przez MoniaHan Czas edycji: 2012-06-12 o 21:51 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 | |
Zakorzenienie
|
Zariah, ciesze sie ze mnie rozumiesz
![]() ![]() Ale dalismy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() wspolczuje ataku kolki, ale dobrze ze szybko udalo sie opanowac sytuacje ! ![]() uciekam do spania ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Gang Iren
|
Tez tak obstawialam i d... blada
![]()
#1480 |
Zakorzenienie
|
no to czekamy na sobotę i ......DO BOJU DO BOJU DO BOJU POLACY
![]() a leżę i oglądam i sobie myślę,że ten Błaszczykowski to takie fajny chłopak, skromny....itd. i zaraz gol byłps. ojciec jak Kuba mial 11 lat zabił matkę ![]() Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2012-06-12 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny teraz się dopiero zabiorę za nadrabianie Waszych dzisiejszych postów....
No ale.. obroniłam się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Zadomowienie
|
Gratulacje Gosica! Masz byc z czego dumna!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny macie takie tempo, że nie nadążam z Wami, co chcę komuś odpisać to jestem dawno ńie na czasie ![]() Może odniosę się tylko do tego trzymania na rękach i brania na spacer - ja tam czasami marzę o tym, żeby ktoś wziął małego i mnie odciążył, Filip jest pogodnym dzieckiem, nie płacze, ale wymaga dużo uwagi, szczególnie ostatnio trzeba ciągle do niego gadać lub bawić się z nim. Chciałabym, żeby np. Teściowa przyjechała i zabrała go np. Na 3 h tak żebym mogła od niego odpocząć no ale cóż nie każdy ma tak dobrze ![]() ![]() Co do meczu to d* straszna, że skończyło się remisem bo naprawdę fajnie grali i byli dużo lepsi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | ||
Zakorzenienie
|
No i witam z rana,
nocka w miarę pierwsza pobudka o 24.30 i potem po 4 i ładne zasypianie po jedzonku ![]() Ale wczoraj emocje były ![]() ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
![]() Dlatego ja uważam że każda kobieta która rodzi pierwsze dziecko powinna z urzędu dostawać magistra z logistyki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- No to śniadanie zaliczyłam, kawkę też czekam aż moja księżniczka obudzi i ona będzie jeść ![]() Wczoraj mówię do Antka że jutro pojedzie z tatą do cioci żeby go obcięła a on na to że on chce iść do pani fryzjerki i żebym go umówiła ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | ||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dzięki wielkie za gratulacje
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja właśnie jem śniadanko a Gabi się bawi na macie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Hej
Gosica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj mam wyjście aktywne ...muszę zamówić ciasta, kupić Kai i Ninie jakieś ozdobniki na głowę na niedzielę , no i może sobie coś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Wtajemniczenie
|
No ulga Konia duża :P
Chrzciny macie w niedzielę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
wysłałam zdjęcia na maila
![]() Konia przykra ta sytuacja z tym chłopcem ale nie wiem czy doczytałaś w niedzielę jak pisałam że byłam na termach i widziałam super rodziców którzy na tą sztuczną falę zabierali takie małe dzieci byłam w szoku i mimo upomnień ratowników ci ludzie byli obojętni na upomnienia. Dla mnie to było jakieś nieporozumienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
Konia, w kosciele z marynarka pewnie wytrzymasz bo tam zawsze chlodniej jest (przynajmniej w tych co ja bywalam
![]() ![]() ![]() ja mam problem z ubiorem i wychodzi na to ze pojde w jeansach i tunice chyba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A u nas nocka kiepska... pierwszy raz od urodzenia Hania nie chciała spać... tzn nakarmiłam Ją prawie na śpiocha (obudziła się) o 23... no i obudziła się o 2.30, zjadła, przewinęłam Ją, a Ona w płacz i tak do 4 marudziła... aż w końcu zasnęła u mnie na rękach... poaspała do 7.30 i w czasie karmienia strasznie popłakiwała i się złościła - widać było, że jest zmęczona, ale potem przewijanie i zaczęła uśmiechać się i gadać do lampy a potem do stojaka na wino ![]() to chyba po tym wczorajszym szcczepieniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, już mam dosyć tej pogody. We Wrocku znów leje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajnie że Alek tak ładnie przesypia nocki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
gosiu gratulacje
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zadomowienie
|
U mnie też leje... ze spaceru nici...
Muszę się pochwalić, że mam za sobą pierwsze wiązanie chusty elastycznej z Hanią w środku ![]() Bałam się, że będzie marudzić i płakać, ale obudziła się w dobrym nastroju (po 15minutach spania) więc głodna też nie jest ![]() A teraz leży sobie na łózku w dużym pokoju i przemawia do poduszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bavaria była, a jak! ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
No to czekamy na sobotę, mamy jeszcze szansę! Bavaria w lodóweczce też jeszcze jest ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Brawo!!! Gratulacje! ![]() No to masz rok pełen sukcesów ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale mój tego nie widzi ostatnio poszłam umyć włosy Oskar zaczął płakać i ten mnie wyciaga z łazienki "bo jesteś matką i zajmij się synem" czasem właśnie takie zagrania ma. Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to cwaniak z tego Antka ![]() Dzień dobry ![]() Od 9 próbuje napisać i nie umiem bo Oskar dziś zmierzły. Przyzwyczaił się chyba że o 10 chodzimy na spacer a dziś d... bo leje i wieje ;/ Nocka nawet OK , karmienie o 20,23.30,3.30, 5.30. A teraz znów ciągle płacz i ręce. W wózku pośpi od 5-20 min i płacz ![]() Wczoraj tak jak pisałam wkurzył mnie TŻ bo w końcu po tym ataku kolki i płaczu udało mi się o 21 uspać Małego. Przychodze do pokoju i leci mecz - była bramka (która została nieuznana przez spalony) i mój na cały głos "GOOOOL, YES, YESSSSS" więc mówię aby był cicho bo Oskara obudzi a ten mi "że mam się zamknąć i nie skrzeczeć a najlepiej iść do drugiego pokoju i nie wychodzić", " więc mu powiedziałam że w takim razie śpi na kanapie!! a mi się tak smutno zrobiło , bo tyle czasu starałam się Oskara uśpić i uspokoić a on tego nie docenia ![]() No i znów pobudka po 5 min spania w wózku ![]() Potem Was nadrobię bo udało mi się tylko do godz 8.24 przeczytać - post od Nowaken |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.