Rossmann - cz. XIII - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-12, 22:13   #4501
dorota1710
Raczkowanie

Dot.: Rossmann - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Ingusia_sz Pokaż wiadomość

Dziwne zjawisko niema już od paru tygodni wkładek Facelle żadnych już nie mówiąc o konkretnym rodzaju, wiecie coś na ten temat?
prawdopodobnie produkt wycofany lub zmnieniaja opakowanie ew.zastąpią czymś nowym
dorota1710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 22:18   #4502
marta1203
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mała_czarna Pokaż wiadomość
jesli chodzi o kupon rabatowy sunozon to sprobujcie pod tym adresem

https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...n-rabatowy.pdf

super dzieki za link

tylko ze tam jest data 2011 rok

Edytowane przez marta1203
Czas edycji: 2012-06-12 o 22:19
marta1203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 22:19   #4503
guuucha
Raczkowanie

Ktoś jutro odbiera podkład z konkursu z Rossnetu? Jak wygląda odbiór nagród? Zastanawiam się czy nie dałoby się wziąc jednak innego odcienia podkładu niż ten który nam narzucili
guuucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 22:20   #4504
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Mnie jak na razie bardzo przekonuje stwierdzenie "pachnie jak gucci rush" No ale jak ma robić siano z włosów to nie kupię dla samego zapachu
Przymierzam się do tego Gucci ruski rok i jakoś coś mi nie pasuje, ale jednak kusi cały czas.
Stary 2012-06-12, 22:52   #4505
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway Pokaż wiadomość
dziękuje
w buteleczce jest różowy więc byłam ciekawa czy nadaje jakiś odcień różu
na białym lakierze chyba dopiero widać. bo raz pomalowałam nim na biały french i to był ostatni raz

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
bardzo prosimy
na ten wygładzający zapowiada się tu największe polowanie

Ale mam przeczucie, ze właśnie ten nowy nie będzie w promocji.
jak nie będzie go w promocji to nawet nie idę. bo po sam do różu chyba mi się nie opłaca takich przygód przeżywać

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Czy ją o czymś nie wiem? Tak sobie czytam ten post i nie bardzo wiem o co się rozchodzi. Mialyscie jakieś efekty uboczne. Ją używam od miesiąca odżywki diamentowej i nigdy nic mnie nie bolało ani nie piekło, a maluję wszystki 20 pazorkow (dłonie i stopy). Serio ta odżywka potrafi podrazniac?
mnie jedynie piecze jak mam skórkę zadartą, ale to przez kilka sekund do pierwszego przeschnięcia. a z paznokciami żadnych problemów nie mam a z przerwami jakoś niecały rok używam

ps. Dziewczyny ile Wy dziś postów naskrobałyście myślałam że tego nigdy nie przeczytam promocja robi szauuu
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 23:01   #4506
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
dziewczyny jak zacytować kolejną wypowiedź i odpowiedzieć, tak aby pisać w poprzednim poście a nie w nowym? bo zrobiłam wielocytuj ale coś mi nie wyszło i trochę Wam tu nabałaganiłam, przepraszam
Kurcze, jak to najkrócej wyjaśnić... Ja to robię w ten sposób, że cytowany post otwieram w nowej zakladce, odpowiadam na niego, ale nie zapisuje odpowiedzi! Kopiuje całość (cytat + moja odp.) i edytuje swój poprzedni post (opcja na dole postu "edytuj") i wklejam. Ot cała filozofia. Kurcze, niepotrafie tłumaczyć. Ciekawa jestem, czy zrozumiesz o co mi chodziło.

Cytat:
Napisane przez guuucha Pokaż wiadomość
Ktoś jutro odbiera podkład z konkursu z Rossnetu? Jak wygląda odbiór nagród? Zastanawiam się czy nie dałoby się wziąc jednak innego odcienia podkładu niż ten który nam narzucili
Ja mam zamiar jutro sie wybrać. Zobaczymy z resztą jak jutro z czasem się wyrobie. Tak się właśnie zastanawiam, czy oni nam z góry mogą odcien narzucić, bo jeżeli tak to ten Manhattan nr 82 będzie dla mnie stanowczo za ciemny! Mam w nosie takie prezenty, co mi po nim?

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-06-12 o 23:25
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 23:51   #4507
szmyglo
Zakorzenienie

Na pewno żadna z was jeszcze nie testowała żelu w sprayu do loków toni&guy?
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 00:24   #4508
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ja nie pracuje w Rossie. Napisałam, że GDYBYM PRACOWALA to... Ja po prostu Was rozumiem i nadziwić się nie mogę, gdy czytam że dziewczyny nastawiaja budzik i rano koczują przed sklepem albo tuż po przebudzeniu pędzą na łeb na szyję, bo odzywka jest tańsza o te kilka złotych. Za to z drugiej strony narzekają na babcie, ktore z rana oblegaja sklep. Dla mnie to czysta hipokryzja, bo dużo dziewczyn hurtowo kupuje tlumaczac sie, że bierze dla siebie, siostry, mamy, sąsiadki,koleżanki i nie wiadomo jeszcze dlakogo. Przecież te babcie też prawdopodobnie dla rodziny kupują, bo wątpię, żeby któraś z nich (pisała o tym.jedną z was) wykupiła wszystkie sloiczki Gerbera dla siebie. W ogóle o te odżywki jakie dziś zamieszanie na forum, matko jedyną... :P Gdybym tylko miała taką mozliwosc to również skorzystałabym z uprzejmości babci, bo ja codziennie pracuje od 7:30, a ona całe dnie w domu siedzi i ogląda seriale. Zazdroszczę, że niektórzy mają na tyle uczynne babcie, żeby z samego rana leciały po zakupy, bo wątpię aby babcina dla siebie wykupowala cały zapas odżywek. Trochę zrozumienia, wy też kupujecie dla znajomych.
z racji, ze to ja napisałam o babciach więc mogę wywnioskować że Twój post jest do mnie

Co innego jest pójść do rosmana, kulturalnie wziąć szampon nawet kilka sztuk, a co innego staranować przy tym kilka innych osób i zacząć się wyzywać

Ahh i budzik też nastawiłam, specjalnie po to by pójść po tą odżywke Niestety byłam przed sklepem równo z otwarciem

I chyba nie ma tego sensu komentować więcej
Stary 2012-06-13, 00:42   #4509
monikaw7
Raczkowanie

Cytat:
Przesunęli odbiór nagród na 26.06
http://www.rossnet.pl/konkursy/wynik...contestId=1110
A też się jutro wybierałam...
monikaw7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 03:30   #4510
Sasabina
maskott

Mam odżywkę, którą chciałam (kupiłam tylko 1 sztukę, czuję się dziwna), ale nie powiem, póki jej nie dostałam (zaczęłam tour o 12, z dziesięć rossów zaliczyłam) to cała ta gazetka co raz mniej mi się podobała... o ecotoolsie już nie marzę, nie chce mi się wstawać i liczyć na fart, zostaję przy aplikacji podkładu palcami

za to co do odżywki, to jedno pytanie: używam obecnie 8w1 (zużyłam póki co 1/5), a kupiłam na testowanie diamentową, czy one szybko gęstnieją po otwarciu? głupie tylko 6 zł, ale z zasady nie lubię wyrzucać produktów i z otwarciem diamentowej mogę poczekać (chociaż kusi:P)
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 07:44   #4511
monikaW88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość

za to co do odżywki, to jedno pytanie: używam obecnie 8w1 (zużyłam póki co 1/5), a kupiłam na testowanie diamentową, czy one szybko gęstnieją po otwarciu? głupie tylko 6 zł, ale z zasady nie lubię wyrzucać produktów i z otwarciem diamentowej mogę poczekać (chociaż kusi:P)
Tak gęstnieją więc radzę Ci poczekać aż wykończysz jedną

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Czy któraś z was używała żelu do golenia Venus z rossa?
Ja używam. Jest średnio wydajny jak na mój gust, piankę tworzy taką trochę kleistą -może zapychać maszynkę, dość sporo trzeba go wycisnąć, działanie OK-nie ma podrażnień skóra jest miękka, chociaż i tak trzeba ją czymś nawilżyć po goleniu. Jak dla mnie średni, pianki też były dobre więc po co przepłacać-następnym razem zakupię ich piankę aloesową lub żurawinową do przetestowania.
monikaW88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 07:44   #4512
stenka30
Zadomowienie

Ta gazetka mnie wykończy, wstaje rano specjalnie żeby zdążyć przed innymi a zastaje puste pułki. Udało mi się kupić kapsułki piorące ostatnią sztukę i to tylko dlatego że znam już na pamięć rozkład sklepu i wiedziałam gdzie biec
Wydaje mi się że wszystkiego jest tylko po kilka sztuk i już nie wykładają, wystarczy że każdy przyjdzie po coś czego nie ma to i tak kupi coś innego przy okazji.
Do tego pracownice kłamią albo są nie w temacie, któregoś dnia miała być zielona puma za około 17 zł, nie było nawet miejsca po niej na półce i miła pani pilnująca tego regału wmówiła mi że coś mi się pomyliło a gazetek nie było już oczywiście żeby jej udowodnić, w domu okazało się że to ja miałam racje ale nie jechałam już drugi raz żeby im to udowadniać.
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 07:49   #4513
anshe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
Ta gazetka mnie wykończy, wstaje rano specjalnie żeby zdążyć przed innymi a zastaje puste pułki. Udało mi się kupić kapsułki piorące ostatnią sztukę i to tylko dlatego że znam już na pamięć rozkład sklepu i wiedziałam gdzie biec
Wydaje mi się że wszystkiego jest tylko po kilka sztuk i już nie wykładają, wystarczy że każdy przyjdzie po coś czego nie ma to i tak kupi coś innego przy okazji.
Do tego pracownice kłamią albo są nie w temacie, któregoś dnia miała być zielona puma za około 17 zł, nie było nawet miejsca po niej na półce i miła pani pilnująca tego regału wmówiła mi że coś mi się pomyliło a gazetek nie było już oczywiście żeby jej udowodnić, w domu okazało się że to ja miałam racje ale nie jechałam już drugi raz żeby im to udowadniać.
Jak dla mnie ta cała gazetka to jeden wielki wał! Dokładnie tak jest że wyprzedaja w promocji kilka sztuk i nic nie dokładają, z drugiej strony jaki mieli by z tego interes? Sprzedadzą po 5 szt. każdego produktu w promocyjnej cenie, a ludzie którzy przylecą na promocje kupi co innego.
anshe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:33   #4514
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Napisane przez monikaw7 Pokaż wiadomość
Przesunęli odbiór nagród na 26.06
http://www.rossnet.pl/konkursy/wynik...contestId=1110
A też się jutro wybierałam...
Też się dziś wybierałam. Szkoda. Ale dzięki za informację, bo niepotrzebnie bym się wybrała w ten deszcz.
Stary 2012-06-13, 08:48   #4515
partycypacja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Oooj, dobrze zauważyła któraś, ze nie masz dzieci :P No dobra, ja też nie, ale nidawno w rodzinie był bobas I uwierz, jak sama bedę mamą to na dobrych promocjach z zywnością, mlekiem, kosmetykami i tym wszystkim co się szybko nie psuje tez będę kupowął choćby i 100 sztuk. Po pierwsze takie moje prawo, a po drugie przy kazdje kolejnej sztuce to się naprawdę opłaca. A dziecko to już i tak studnia bez dna jeśli chodzi o pieniądze. Także nie ma się czemu dziwić kochana.
Skąd taka pewność że nie mam
Mam małego siostrzeńca i nie wyobrażam sobie żeby robić aż takie duże zapasy. Tym bardziej że te słoiczki często bywają w promocji w innych sklepach. Nie wykupiłabym wszystkich po pierwsze ze strachu że małemu może dane jedzonko się znudzić i co ja wtedy zrobię z tymi słoiczkami a po drugie zostawiłabym coś dla innych mam - niech one też skorzystają z promocji, w końcu nie jestem jedyną klientką sklepu
partycypacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:49   #4516
Millygirl
Zadomowienie

Cytat:
Mus Garniera (z winogronem na butli) widziałam dziś w prmocji w Naturze za 10zl.
Dzięki Będę dziś w okolicach Natury to wejdę i poszukam u siebie
Stary 2012-06-13, 08:53   #4517
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez anshe Pokaż wiadomość
Jak dla mnie ta cała gazetka to jeden wielki wał! Dokładnie tak jest że wyprzedaja w promocji kilka sztuk i nic nie dokładają, z drugiej strony jaki mieli by z tego interes? Sprzedadzą po 5 szt. każdego produktu w promocyjnej cenie, a ludzie którzy przylecą na promocje kupi co innego.
Nie rozumiem co cię tak bulwersuje... Przecież każda promocja obowiązuje do wyczerpania zapasów. A klient nie może zrewidować tego, czy jedyny zapas był na półce, czy też jest coś w magazynie, a sklep nie ma obowiązku tego ujawniać. Jakoś przy "normalnych" gazetkach nie ma dymu i jęków, że to czy tamto poszło pierwszego dnia kilka minut po otwarciu...

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:09   #4518
partycypacja
Raczkowanie

A jak myślicie - ten pędzel wygładzający z eco tools nada się do nakładania rozświetlacza sypkiego bądź pudru brązującego?
partycypacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:35   #4519
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Wygładzający nie będzie w promocji tylko pędzle do podkładu, pudru, różu i do cieni
Stary 2012-06-13, 09:47   #4520
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
Wygładzający nie będzie w promocji tylko pędzle do podkładu, pudru, różu i do cieni
Szkoda . Ale zapoluję na ten do pudru

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 10:07   #4521
agniesiaa

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Szkoda . Ale zapoluję na ten do pudru
Ja też
Stary 2012-06-13, 10:11   #4522
Prezes Kuli Ziemskiej
szef wszystkich szefów

Cytat:
Ale to pewne? No nic, zawsze zostaje do pudru i różu
Prezes Kuli Ziemskiej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 10:18   #4523
anshe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Nie rozumiem co cię tak bulwersuje... Przecież każda promocja obowiązuje do wyczerpania zapasów. A klient nie może zrewidować tego, czy jedyny zapas był na półce, czy też jest coś w magazynie, a sklep nie ma obowiązku tego ujawniać. Jakoś przy "normalnych" gazetkach nie ma dymu i jęków, że to czy tamto poszło pierwszego dnia kilka minut po otwarciu...
a bulwersuje, bo co innego jak jest 50 sztuk danego produktu a co innego jak dadzą na półkę 5. To jest bardzo bulwersujące. Pozatym w realu przez cały czas obowiązywania promocji sa produkty bo je dokładają.
Byłam w sobotę po krem i widziałam ile było go na półce, po paru godzinach nic juz nie było.
Dlatego jak dla mnie to jest wał. Moja gazetka poszła już do kosza ponieważ o godz.15tej o której kończę pracę nie ma sensu jechać do rossmanna
ps. w naturze produkty też są dokładane

Edytowane przez anshe
Czas edycji: 2012-06-13 o 10:30
anshe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 10:22   #4524
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nie da się wziąć innego odcienia poniewaz te nagrody przyjeżdzają odgórnie na sklep zapakowane jako nagroda więc nic tutaj nie zmieni.
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 10:24   #4525
britnay
Zakorzenienie

Cytat:
to jest pewna informacja?
Stary 2012-06-13, 10:27   #4526
1315
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Niestety nie da się wziąć innego odcienia poniewaz te nagrody przyjeżdzają odgórnie na sklep zapakowane jako nagroda więc nic tutaj nie zmieni.
A czy może ktos wie jaki odcień jest z Maxa Factora - jutro wybieram się po odbiór.
Stary 2012-06-13, 10:38   #4527
guuucha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
O dziękuje bardzo za informacje, ale w takim razie podkład w ogole mnie nie interesuje bo sprawdzałam na testerze 82 jest dla mnie o wiele za ciemny;/
guuucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 10:42   #4528
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Ale to pewne? No nic, zawsze zostaje do pudru i różu
Poszłam w w przerwie w pracy do Rossa zapytać o te pędzle i znajoma dziewczyna pokazała mi wydrukowaną listę tego co ma być w sobote i były tylko te 4 pędzle bez wygładzającego.

Ten do pudru to dobry jest?
Stary 2012-06-13, 10:45   #4529
agniesiaa

Cytat:
Napisane przez 1315 Pokaż wiadomość
A czy może ktos wie jaki odcień jest z Maxa Factora - jutro wybieram się po odbiór.
Ale jak jutro, skoro koleżanka wyżej napisała, że mają być do odbioru 26 czerwca.
Stary 2012-06-13, 11:29   #4530
1315
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Ale jak jutro, skoro koleżanka wyżej napisała, że mają być do odbioru 26 czerwca.
Jeszcze wczoraj bylo napisane 13 czerwca, ale dzięki Twojej informacji sprawdzilam na rossnecie i okazało się, że zmienili termin. Bardzo dziękuję za informację.

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości