Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-13, 14:36   #4711
marta1986222
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Konczita piękne zdobycze

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 14:40   #4712
weronika_91
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

marta Twój wybór to i to jest przydatne choć krzesełeczko na pewno dłużej posłuży

Konczi piękne zdobycze
Stary 2012-06-13, 14:48   #4713
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

jaki materacyk nabyłaś???
Materac kokos,gryka 120/60 i 10cm gruby. Do łóżeczka
I na to wychodzi że wszystkie najdroższe i największe rzeczy mam pokupywane

Konczi śliczne ciuszki

Widze że wariacja pozytywna w zakupach
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 14:49   #4714
weronika_91
Zakorzenienie

Wrzuciłam i mój brzuch na maila Tak Wasze oglądam to se myśle, a co tam, nie będę gorsza i też pokażę
Stary 2012-06-13, 14:54   #4715
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Konczita piękne zdobycze

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość

Konczi piękne zdobycze

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Materac kokos,gryka 120/60 i 10cm gruby. Do łóżeczka
I na to wychodzi że wszystkie najdroższe i największe rzeczy mam pokupywane

Konczi śliczne ciuszki

Widze że wariacja pozytywna w zakupach

super !!! ja teraz zaczynam rozglądać się za łóżeczkiem ... a wanienka będzie zwykła bez termometru ....

dzisiaj powiem Ci że było dużo fajnych ciuszków dla chłopców w kolorach niebieskich .. ja mam już tych kolorów za dużo i muszę ograniczyć chociaż kupiłam niebieskie spodenki ale tak sobie myślę że już jedne takie mam

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

widziałam wasze piłeczki kate, niegrzeczna, wercia - śliczne !!!!!!!!!!!!
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 14:55   #4716
Iwoncia81
Zakorzenienie

Ja tez mam za dużo niebieskich i kończe z tym kolorem na razie

Wanienka bedzie zielona i z termometrem akurat. Będzie służyła dla drugiego szkraba potem też więc mój chłop wypaśną wybrał a że mama funduje to git
Stary 2012-06-13, 14:56   #4717
angel166
Zakorzenienie

Wróciłam właśnie z zakupów z teściową. Masakra wydała ponad 150zł i to połowe odkładałam z tego co chciała kupic malutkiej, bo było mi głupio ją naciągac. Kupili już przeciez wózek
kupiła dziś rożek z podusią(nie w pepco, bo te po25zł to masakra cienkie i szajs), dwie flanelowe pieluszki, bo tetr w pepco nie było śliniaczek, skarpeteczki, czapeczki, dwa kaftaniki i półśpiochy - w pepco. W tesco kupiłyśmy jeszcze przewijak na komodę. No i teściowa kupiła mi też suszarkę balkonową, bo moja się połamała, słodycze i kilo truskawek

maggie
bardzo fajna mata i huśtawka ale jak dla mnie trochę za drogo
niegrzeczna no to super, że niunia została dziewczynką
malemalenstwo śliczna niunia i jaka miła niespodzianka dla Was to będzie parka
weronika śliczne ubranka
muminek boski domwózeczek wygląda na całkiem fajny
kate gratuluję udanych łowów
colds, niegrzeczna, kate bardzo ładne zgrabniutkie brzuszki mojego nikt na mailu nie zauważył
konczita super zakupy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_3976.jpg (128,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_3977.jpg (57,6 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_3978.jpg (95,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_3979.jpg (94,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_3980.jpg (93,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_3981.jpg (96,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_3982.jpg (91,7 KB, 30 załadowań)

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 14:57   #4718
angel166
Zakorzenienie

co do ciuszkó ja wcześneij kupowałam tylko żółte i niebieskie, by były unisex teraz zaopatruje niunie w różowe

Jagódka
Stary 2012-06-13, 14:57   #4719
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Colds brzuszek marzenie

Powiedzcie mi kochane bo sama nie wiem czy kupować leżaczek czy jak już będzie dziecko siedziało kupić takie krzesełko do karmienia,już sama nie wiem co będzie lepsze?

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Też miałam iść do lumpka ale trochę boję się jeszcze sama.
mysle, że obie rzeczy przydatne i fajne
mi sie podoba cos takiego, bloom, rosnie z dzieckiem w sumie, hamuje sie ze wzgledu na cene, ale czy wytrzymam

dziewczyny ciuszki wszystkie świetne. nie wiem co to wy za lumpki macie, że takie rzeczy znajdujecie. ja bylam raz ostatnio i powiedziałam nigdy wiecej, same szmaty, poplamione i wyrozciagane.

a dzis kupilam w smyku taka bluzeczke
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 92241_bloom_baby_fresco_contemporary.jpg (27,5 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg podkoszulka-dziewczeca-z-dlugim-rekawem-rozmiar-62-m-iext9232656.jpg (17,8 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez kasiam187
Czas edycji: 2012-06-13 o 15:00
kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 15:01   #4720
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z zakupów z teściową. Masakra wydała ponad 150zł i to połowe odkładałam z tego co chciała kupic malutkiej, bo było mi głupio ją naciągac. Kupili już przeciez wózek
kupiła dziś rożek z podusią(nie w pepco, bo te po25zł to masakra cienkie i szajs), dwie flanelowe pieluszki, bo tetr w pepco nie było śliniaczek, skarpeteczki, czapeczki, dwa kaftaniki i półśpiochy - w pepco. W tesco kupiłyśmy jeszcze przewijak na komodę. No i teściowa kupiła mi też suszarkę balkonową, bo moja się połamała, słodycze i kilo truskawek

angel super zakupcie .. ale fajnie że teściowa Ci pomaga kompletować wyprawkę .. moja nie wspomina nic na ten temat heh .. po ostatniej jeździe z ręcznikami nie wspomina o niczym ... no ale cóż .. chcę mieć coś co sama wybiorę a nie to co jej akurat pasuje ...
Stary 2012-06-13, 15:03   #4721
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:

maggie
weronika śliczne ubranka
colds, niegrzeczna, kate bardzo ładne zgrabniutkie brzuszki mojego nikt na mailu nie zauważył
konczita super zakupy

milą masz tesciową zakupki świetne a powiedz mi po ile ten przewijak z kubusiem ? i to jest taki twardy na łóżeczko czy miękki na komode?

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 15:08   #4722
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:

Piękne rzeczy i dla teściowej za wkład

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 15:10   #4723
Kalpana
Zakorzenienie

Angel śliczne rzeczy Miło ze strony teściowej, że po kupiła Małej kilka "drobiazgów". A nie orientujesz się jakie cienkie kocyki są w pepco? Bo u mnie są po 35zł i to bez szału, a podobno w pepco są tanie i chciałabym wiedzieć jak wyglądają, to może powiem koleżance żeby mi kupiła.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 15:34   #4724
weronika_91
Zakorzenienie

angel brzusio śliczny i nie , że nikt nie zauważył cudowne zakupki za teściową, miłe z jej strony że Wam tak pomaga bo nie tak łatwo teraz o taką teściową

Gdzie są takie miękkie ceratkowe przewijaki na komodę ? bo ja wszędzie spotykam tylko te takie usztywniane... angel a ten Twój jaki jest ?
Stary 2012-06-13, 15:43   #4725
Katee27
Zadomowienie

angel widziałam Twoje fotki i zapomniałam napisać,
gdzie Ty wielka jesteś,co???bardzo ładnie wyglądasz
Zakupy cudne,bardzo mi się podoba ten kaftanik w różowe wzorki i przewijak.W ogóle dla dziewczynek wydaje mi się,że są ładniejsze ubranka...

Weronka,niegrzeczna,elena ,Almariel,Colds śliczne brzuszki!!!

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34682785]ketee śliczny brzusio.ale Ci słodko pępuś wystaje[/QUOTE]Dziękuję,a ten pępek to zwykle tak wystajetaka antenkaZ pierwszym synkiem w ciąży też tak sterczał

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Hej

Byłam dzisiaj oddać mocz do analizy i babka mnie w☠☠☠☠iła! Powiedziałam jej, że nie chcę robić morfologii, a ona z ryjem na mnie i głupio dogaduje, "nie chce pani igiełki?" I że to na moją odpowiedzialność. Nosz kuźwa myślałam że ją palnę! Po tym jak mnie kiedyś skuli w największą żyłę, że krew nie chciała przestać lecieć i zostałam wyrzucona, prawie wypchana z pomieszczenia, a było mi strasznie słabo powiedziałam że więcej tam nie pójdę na morfologię- wolę zapłacić i mieć normalne warunki. Z resztą oni nie pobierają strzykawką, tylko wenflonem i tam kapie, więc wyobraźcie sobie co tam małe dzieci przeżywają, które się boją igły. Dziecka tym bardziej tam nie poślę, ale nerwy to mam straszne na tę wstrętną babę!

Dziewczyny a ile Malutek będzie używać ten bujaczek-leżaczek, bo kusi mnie strasznie, ale nie wiem czy się opłaci kupować jeśli zaraz trzeba wynieść na strych, bo trzeba trochę zaciągnąć pasa :/
Co za babsko
Ten co ja kupiłam,pani mi napisała,że córeczka z niego korzystała od końca 1mc do 7mc,później jej córeczka stała się zbyt ruchliwa i nie podobało jej się przypinanie w nim.
A w innym leżaczku w opisie było,że synek nie rozstawał się z nim długo.Także to chyba od dziecka zależy.
Ja kupiłam,bo chcę mieć malutka na oku a na rękach nie chcę go przetrzymywać,więc nawet jak gdzieś będziemy jechać,będziemy go zabierać.Ja tak zdecydowałam,ale decyzja należy do Ciebie.
Dla pierwszego synka miałam taki zwykły od szwagierki,nie podobał mi się i miał zepsute pasy i może raz tam synuś siedział.A wtedy nie pomyślałam nawet,żeby kupić.

Cytat:
Katee,Wercia świetne ciuszki
Brzuszki też śliczne macie.

Jejciu Konczi ja Cie proooosze, nic już sobie nie wkręcaj boś zdrowiutka jak rybka i weź sie rozluznij troche noo

A ja Wam rano wstawiłam linki do materaca i pościeli i mnie olałyście

Ale wzięłam chłopka mego i zamówiłam sobie materacyk do łóżeczka, poduszke i kołderke no i cudną poszewke na nie pooglądaliśmy wanienki i mieliśmy kupić za miesiąc a mamulka moja kochana mi powiedziała że mam zamawiać a ona zafunduje wanienka z termometrem cudna taka że hej
Dziękuję a z tym materacem to Kochana ja się w ogóle nie znamSama muszę kupić do turystycznego i nie znam jego wymiarów,bo złożone leży na strychu.
Pokaż jaką kołderkę i poszewkę zamówiłaś
Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
a rozstępy Wam sie nie robią? i czym brzuszki nawilzacie?
Ja narazie mam po poprzedniej ciąży jeden na brzuchu,jeden z tyłu na udzie a smaruje się różnie,zwykle wieczorem-perfekta mama,krem Gerbera na rozstępy a nawet taki nivea dla dzieci w niebieskim pudełeczku,chyba nie mam ulubionego.

Cytat:
Powiedzcie mi kochane bo sama nie wiem czy kupować leżaczek czy jak już będzie dziecko siedziało kupić takie krzesełko do karmienia,już sama nie wiem co będzie lepsze?

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Też miałam iść do lumpka ale trochę boję się jeszcze sama.
Czemu boisz się lumpka?
My krzesełko kupiliśmy i uważam to za dobry zakup,synek często w nim przesiadywał bardzo długo.Teraz też się przyda,a leżaczek-bujaczek to jak pisałam wcześniej.Zakupiłam.

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
mysle, że obie rzeczy przydatne i fajne
mi sie podoba cos takiego, bloom, rosnie z dzieckiem w sumie, hamuje sie ze wzgledu na cene, ale czy wytrzymam

dziewczyny ciuszki wszystkie świetne. nie wiem co to wy za lumpki macie, że takie rzeczy znajdujecie. ja bylam raz ostatnio i powiedziałam nigdy wiecej, same szmaty, poplamione i wyrozciagane.

a dzis kupilam w smyku taka bluzeczke
A ile kosztuje takie cudo?Bluzeczka przepięknaja zwariuje,bo też bym chciała takie kupować,ale może jeszcze będę miała i córeczkę

Zapomniałam zapytać,nie wiecie czy taki rogal do spania do dobra inwestycja?http://allegro.pl/poduszka-motherhoo...390265332.html ,bo się zastanawiam.Ostatnio okropnie sypiam...

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-06-13 o 15:52
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 16:00   #4726
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Dziękuję a z tym materacem to Kochana ja się w ogóle nie znamSama muszę kupić do turystycznego i nie znam jego wymiarów,bo złożone leży na strychu.
Pokaż jaką kołderkę i poszewkę zamówiłaś
ja mam łóżeczko o standardowych wymiarach 120/60, więc z materacem nie ma problemu

A poszewke na pościel wybrałam taką (zdjęcie z aukcji bo dopiero dzisiaj zamówiona)

Angel cudowne ciuszki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 101.jpg (33,4 KB, 34 załadowań)
Stary 2012-06-13, 16:13   #4727
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

angel super zakupcie .. ale fajnie że teściowa Ci pomaga kompletować wyprawkę .. moja nie wspomina nic na ten temat heh .. po ostatniej jeździe z ręcznikami nie wspomina o niczym ... no ale cóż .. chcę mieć coś co sama wybiorę a nie to co jej akurat pasuje ...
ja ostatnio narzekałam na moja, że się nie interesuje czy coś kupic i teraz mi głupio strasznie powiedziała, że czekała, aż uzbiera troche kaski, bo mówi, że głupio było jej mnie zabierac z 20 czy 50zł w portfelu to czekałą, by uskładac troche i dopiero mnie zabrac... ale się cieszę masakra moja mama teraz zazdrosna jest i już mi marudzi, że 5 lipca zabiera mnie na zakupy, by kupic co dzidzi jeszcze potrzeba przeraża mnie ta cała wyprawka, to wszystko tyle kosztuje, dobrze, że nam pomoże mama moja i teściowie, bo bałam się, że stac nas będzie na skompletowanie wyprawki takiej jak potrzeba

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
milą masz tesciową zakupki świetne a powiedz mi po ile ten przewijak z kubusiem ? i to jest taki twardy na łóżeczko czy miękki na komode?
miękki na komode 24,99zł są też twarde takie wyprofilowane na łóżeczko za 69,99 zł jakoś. Ja taki twardy dostanę w "spadku" a chcieliśmy taki miękki na komode, bo mamy taką z miejscem na przewijak

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Angel śliczne rzeczy Miło ze strony teściowej, że po kupiła Małej kilka "drobiazgów". A nie orientujesz się jakie cienkie kocyki są w pepco? Bo u mnie są po 35zł i to bez szału, a podobno w pepco są tanie i chciałabym wiedzieć jak wyglądają, to może powiem koleżance żeby mi kupiła.
za 9,99zł są takie cienkie w pepco, u nas tylko zielone zostały. Chciałam kupic ale były 2 bez opakowania i brudnawe, bo chyba leżały na glebie

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
angel brzusio śliczny i nie , że nikt nie zauważył cudowne zakupki za teściową, miłe z jej strony że Wam tak pomaga bo nie tak łatwo teraz o taką teściową

Gdzie są takie miękkie ceratkowe przewijaki na komodę ? bo ja wszędzie spotykam tylko te takie usztywniane... angel a ten Twój jaki jest ?
dziękuję a przewijak mój właśnie taki jest : w tesco są białe w groszki kolorowe, niebieskie i różowe za 24,99zł. Tzn. niebieski ja kupiłam ostatni xD

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
angel widziałam Twoje fotki i zapomniałam napisać,
gdzie Ty wielka jesteś,co???bardzo ładnie wyglądasz
Zakupy cudne,bardzo mi się podoba ten kaftanik w różowe wzorki i przewijak.W ogóle dla dziewczynek wydaje mi się,że są ładniejsze ubranka...

Zapomniałam zapytać,nie wiecie czy taki rogal do spania do dobra inwestycja?http://allegro.pl/poduszka-motherhoo...390265332.html ,bo się zastanawiam.Ostatnio okropnie sypiam...
dziękuję kochana w co do rogala to sama się zastanawiam tzn. bardzo bym chciała taki ale mnie nie stac szukam coś używanego, ale poniżej 50zł ciężko znalesc. Mi by się przydał, bo cholernie źle mi się na boku leży, muszę sobie między uda wkładac poduszkę i pod boczek też może tak macie? w nocy jak już wstanęsiku i pogubię te poduszki to od nowa muszę kombinowac i układac się do snu w ogóle czuje się jak żółw jakiś, bo się "przegibuje" albo to na plecy jak leżę na boku, albo na brzuch zazwyczaj to tylko na brzuchu spałam może dlatego teraz mi tak nie wygodnie

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
ja mam łóżeczko o standardowych wymiarach 120/60, więc z materacem nie ma problemu

A poszewke na pościel wybrałam taką (zdjęcie z aukcji bo dopiero dzisiaj zamówiona)

Angel cudowne ciuszki
dziękuję bardzo ładna pościel, ja będę chyba zamawiała podobną ale żółtą, bo coś sobie łóżeczko na żółto ubzdurałam by było w miarę unisex na przyszłośc dlatego rożek też żółty

Jagódka
Stary 2012-06-13, 16:19   #4728
weronika_91
Zakorzenienie

angel dzięki za info muszę odwiedzić tesco
ja też sobie tak pod bok kładę poduchę, ale to przez to żeby się nie przekręcić na brzuch ale jeszcze mi się to zdarza ... podobnie jak Ty jestem nauczona spać na brzuchu i teraz mi ciężko przybrać odpowiednią pozycję do snu
Stary 2012-06-13, 16:21   #4729
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję bardzo ładna pościel, ja będę chyba zamawiała podobną ale żółtą, bo coś sobie łóżeczko na żółto ubzdurałam by było w miarę unisex na przyszłośc dlatego rożek też żółty
ja będe mieć chłopca a wybrałam fioletową - łóżeczko mam niebieskie
troche pstrokato ale uwielbiam paselowe kolory, zresztą dzidzi ma mieć kolorowo
w sumie faceci też we fioletowych ciuchach chodzą a mój bobas będzie spał we fiolecie
tam na tej aukcji jest wypas kolorków i żółtych też tam jest sporo wzorów, a ten mi po prostu zaraz wpadł w oko

Edytowane przez Iwoncia81
Czas edycji: 2012-06-13 o 16:22

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 16:24   #4730
weronika_91
Zakorzenienie

A ile kupujecie kompletów pościeli do łóżeczka ? ja mam 2 używane po Tż-a siostrzeńcach i jeden jeszcze kupimy chyba nowy żeby był nowiusi na start
Stary 2012-06-13, 16:32   #4731
tamlin111
Zakorzenienie

Odebrałam dziecko z przedszkola i trzeba było jechać do lekarza. Ospa. Matko dwa tygodnie uziemienia A w sobotę miał być grill

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
a rozstępy Wam sie nie robią? i czym brzuszki nawilzacie?
Ja na razie nie mam, po Pauli też nie miałam. Smaruję mleczkiem z Rossmana Babydream.

Cytat:
Leżaczek kupiłam, w sumie taką huśtawkę. O taki:
http://allegro.pl/hustawka-elektrycz...392035988.html
Krzesełko jak coś to i tak później jak dziecko pewnie siedzi. Ale Paula nie znosiła krzesełka, więc niewiem czy kupię.

Cytat:
Super zakupy i brawa dla teściowej A przewijak cudo
Trochę Wam zazdroszczę że rodzina pomaga Wam w wyprawce i dzieciaczkom robi zakupy. Naszemu nikt jeszcze nic nie kupił, no siostra moja kilka ubranek w lumpku.

[QUOTE=kasiam187;34684979
mi sie podoba cos takiego, bloom, rosnie z dzieckiem w sumie, hamuje sie ze wzgledu na cene, ale czy wytrzymam [/QUOTE]
Fajne to to. A ile kosztuje?

A brzuchy wszystkie cudne
Stary 2012-06-13, 16:41   #4732
weronika_91
Zakorzenienie

tamlin111 oj biedna Paulinka :/ u mnie też panuje ostatnio ospa ... a Ty już miałaś? bo ja nie i liczę że mnie nie sięgnie będąc w ciąży :/
Stary 2012-06-13, 16:42   #4733
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
A ile kupujecie kompletów pościeli do łóżeczka ? ja mam 2 używane po Tż-a siostrzeńcach i jeden jeszcze kupimy chyba nowy żeby był nowiusi na start
ja kupie ze dwa komplety, ale póki co na razie jeden bo puszcze nas z torbami
Stary 2012-06-13, 16:44   #4734
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
tamlin111 oj biedna Paulinka :/ u mnie też panuje ostatnio ospa ... a Ty już miałaś? bo ja nie i liczę że mnie nie sięgnie będąc w ciąży :/
Z tego co wiem to miałam. Ale i tak powiem ginowi w poniedziałek że córa ma, mam nadzieję że jeśli miałam to małemu nic nie grozi. Tak mi się wydaje że jest bezpieczny.
Stary 2012-06-13, 16:45   #4735
Kalpana
Zakorzenienie

Iwoncia fajna ta pościel. Droga? Jak możesz to zapodaj linka

Angel a możesz opisać jak te kocyki wyglądają tak mniej więcej? Ewentualnie jakbyś widziała na all takie, to podeślij linka, żebym zobaczyła. Całę gładkie są, czy mają jakieś misie czy cosik? Ja szukam takiego, który cały będzie w misiach albo innych obrazkach, a nie z maleńkim na górze, a reszta gładka, a niestety tylko takie spotykam

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 16:45   #4736
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Wrzuciłam i mój brzuch na maila Tak Wasze oglądam to se myśle, a co tam, nie będę gorsza i też pokażę
piekny brzuszek

Cytat:

maggie
weronika śliczne ubranka
konczita super zakupy
ale sliczne masz te zakupy, dla tesciowej, zasluzyla
a i piekna pileczka
Cytat:

Angel cudowne ciuszki
ladny kolor tej poscieli napewno synus bedzie mial piekne sny

my co do lezaczka wybralismy taki http://allegro.pl/24-h-fisher-price-...387907939.html

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 16:50   #4737
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Iwoncia fajna ta pościel. Droga? Jak możesz to zapodaj linka
Proszę bardzo oto link

http://allegro.pl/edisa-posciel-2-el...370786797.html

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
ladny kolor tej poscieli napewno synus bedzie mial piekne sny
dziękuję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 17:01   #4738
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
ja ostatnio narzekałam na moja, że się nie interesuje czy coś kupic i teraz mi głupio strasznie powiedziała, że czekała, aż uzbiera troche kaski, bo mówi, że głupio było jej mnie zabierac z 20 czy 50zł w portfelu to czekałą, by uskładac troche i dopiero mnie zabrac... ale się cieszę masakra moja mama teraz zazdrosna jest i już mi marudzi, że 5 lipca zabiera mnie na zakupy, by kupic co dzidzi jeszcze potrzeba przeraża mnie ta cała wyprawka, to wszystko tyle kosztuje, dobrze, że nam pomoże mama moja i teściowie, bo bałam się, że stac nas będzie na skompletowanie wyprawki takiej jak potrzeba

miękki na komode 24,99zł są też twarde takie wyprofilowane na łóżeczko za 69,99 zł jakoś. Ja taki twardy dostanę w "spadku" a chcieliśmy taki miękki na komode, bo mamy taką z miejscem na przewijak
za 9,99zł są takie cienkie w pepco, u nas tylko zielone zostały. Chciałam kupic ale były 2 bez opakowania i brudnawe, bo chyba leżały na glebie
super teściowa się zachowała, naprawdę bardzo fajnie, że zabrała Cię i pozwoliła wybrać co potrzeba ... moja mama by szalała ze szczęścia ale wiem że z góry nam dopinguje ostro )

co do przewijaka my będziemy mieli tylko taki na łóżeczko ... chyba że coś nam się zmieni ... bo taki miękki to można do torby spakować jak się gdzieś jedzie nie ????

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Odebrałam dziecko z przedszkola i trzeba było jechać do lekarza. Ospa. Matko dwa tygodnie uziemienia A w sobotę miał być grill

Super zakupy i brawa dla teściowej A przewijak cudo
Trochę Wam zazdroszczę że rodzina pomaga Wam w wyprawce i dzieciaczkom robi zakupy. Naszemu nikt jeszcze nic nie kupił, no siostra moja kilka ubranek w lumpku.

tamlin kochana zdrówka dla Pauli .. ehh w takim momencie .. ale lepiej teraz niż jak maleństwo na świecie będzie ....
co do wyprawki nam siostra pomaga znaczy kupiła malusiej ciuszki .. to i tak bardzo dużo )
Stary 2012-06-13, 17:15   #4739
m_moni
Zadomowienie

Dziewczynki właśnie mi przyszła paka z all z ubrankami 60 szt., ale jest więcej. Wychodzi 1,70pln/szt. Takie piękne rzeczy! Bluzy dwustronne, pajace welurkowe, dresik piękny polarkowy, słodkie sukieneczki, spodenki hm, benettona. Jestem bardzo zadowolona, opłacało się Na aukcji wyglądały ok, a w rzeczywistości jestem naprawdę mile zaskoczona. Ubranka pachną pyszną malinką -muszę wyczaić co to za proszek/płyn, bo zapach jest po prostu piękny
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 17:26   #4740
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
Dziewczynki właśnie mi przyszła paka z all z ubrankami 60 szt., ale jest więcej. Wychodzi 1,70pln/szt. Takie piękne rzeczy! Bluzy dwustronne, pajace welurkowe, dresik piękny polarkowy, słodkie sukieneczki, spodenki hm, benettona. Jestem bardzo zadowolona, opłacało się Na aukcji wyglądały ok, a w rzeczywistości jestem naprawdę mile zaskoczona. Ubranka pachną pyszną malinką -muszę wyczaić co to za proszek/płyn, bo zapach jest po prostu piękny
Moni możesz wrzucić link do aukcji, chętnie sobie obejrzę co tam zakupiłaś

Ja myślałam, że dzisiaj przyjdą mi moje zakupy, kocyk itd., ale obawiam się, że skoro jeszcze paczki nie ma to raczej dzisiaj już nie będzie, tym bardziej, że na track liście pokazuje, że o 8 była w Ełku :/ ale nie mogłam się powstrzymać i na poprawę humoru (bo w pracy kolejny trudny dzień) kupiłam Dzidziusiowi spinkę do smoczka :P
http://allegro.pl/suavinex-vintage-k...418489239.html takiego różowego ptaszka

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości