Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-12, 22:40   #2431
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III

U nas w sumie radość.... dziś byli rodzice zaproszeni
Ale od mistrzostw Świata w Korei widzę duży postęp polskiej drużyny
Brakuje trochę obstawy przy przeciwnikach i prędkości, ale myślę że za jakieś 20 lat mamy szansę na mistrzostwo europy a za jakieś 50 na mistrzostwo świata jak tak dalej pójdzie

Póki co będziemy kibicować naszym w sobotę..... może choć z grupy wyjdą

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 07:42   #2432
piekielkoo
Zadomowienie

minthema widzę że z biologią sobie świetnie radzisz
Poproś rodziców lub koleżankę która jest dobra z matmy niech ci wytłumaczy. Matematyka nie jest taka trudna jak się ją zrozumie. Tylko musi ktoś dobrze wytłumaczyć. Ja miałam koleżankę która z matmy była totalna noga. Pamiętam 2 działy przerabiałyśmy po kilka razy bo ciężko było jej zajarzyć ale dostała 4 Dodam że ja nie jestem z tych dobrze tłumaczących.

arnama bo najważniejsze jest dobrze czuć się we własnym ciele. Jeśli sami siebie akceptujemy z całą resztą można sobie poradzić

A ja nie oglądam meczy. Wyniki oczywiście śledzę ale nigdy piłki nie lubiłam. Jak gola strzelili to huczało i grzmiało Nawet fajerwerki ktoś puszczał

Co do zakupów. My rodzinnie wybieramy się duże zakupy 1 lipca. Siska przyjeżdża i jedziemy do Głuchowa (dla tych które nie wiedzą duży bazar gdzie mniejsze bazarki się zaopatrują w towary) Mamy kilka miejsc w których kupujemy w hurtowych cenach Weźmiemy moją i M wypłatę i w drogę ruszymy Z kosmetycznych rzeczy też kilka potrzebuję ale to już chyba po następnej wypłacie

Wracam do żywych noc jeszcze kiepska była ale wczoraj późnym wieczorem i dzisiaj jest już całkiem nieźle. Mama moja wczoraj jak się cieszyła że już mogłam rozmawiać normalnie. Nawet miałam na to ochotę, bo wcześniej nawet rozmowa powodowała większy ból.
Na 16 mam wizytę u lekarza. Mam nadzieję że bez większych ale skieruje mnie na badania.

WAGA 76,5
Zastanawiam się czy nie spaść do 75 i odpuścić. Zobaczymy co 2 tygodnie najbliższe pokarzą. Pewnie jeszcze kilka dni będę jadła suchary, więc może samo spadnie.

Lece się ogarnąć. Muszę do pracy jechać bo ubezpieczenie i koszulki bo jeszcze nie dostałam i będę miała rozmowę z panią kierownik. Zmieniki mi zmianę w piątek bez mojego zapytania czy mi pasuje !!! No na to ja sobie nie pozwolę. Mam inne plany na piątek po południu i nie odpuszczę. Po to mamy grafik żeby sobie móc coś zaplanować.

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Dawno tak dużo nie napisałam Zajrzę popołudniu
Stary 2012-06-13, 08:40   #2433
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMigotkaa20 Pokaż wiadomość
Jak wrażenia po meczu?:p U mnie dookoła wrzaski kibiców słychać Ktoś chyba z godzinę czasu puszczał na fulla Jarzębiny ahahahah
oglądałam przezywalam bardziej niz mój tato
Ale pochwale sie ze przy meczyku kreciłam hula hop 2x po 40 min
przyjemne z pozytecznym
Teraz tylko w sb musimy Czechom d**** skopac

Dzisiaj masakryczna pogoda, leje od rana mialam mysli zeby sobie wolne zrobic, ale sie zebrałam i dotarłam do pracy
Oby do 15 chcąc nie chcąc musze dzisiaj do Rossmana pojsc, wczoraj odpusciłam, bo tłumy w galeriach były i padac zaczynalo jak wracałam
Zrobiłam tez wczoraj obiecane foteczki dzisiaj zgram i wkleje do albumu

Tak sobie własnie mysle, ze musze zaczac jesc wiecej warzyw i owoców, bo ostatnio z tym troche kiepsko

piekielkoo
ja z matmy zawsze totalny głąb byłam nic nie rozumiałam wszystko było niejasne chocbym nie wiem jak sie starała;/ no, ale zawsze to 2 było na koniec
ooo to fajne zakupy sie zapowiadaja napewno o wiele taniej tam jest

Think happy - be happy

M

Edytowane przez aguniaaaaa041986
Czas edycji: 2012-06-13 o 08:42
aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:58   #2434
hera21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
oglądałam przezywalam bardziej niz mój tato
Ale pochwale sie ze przy meczyku kreciłam hula hop 2x po 40 min
przyjemne z pozytecznym
Teraz tylko w sb musimy Czechom d**** skopac

Dzisiaj masakryczna pogoda, leje od rana mialam mysli zeby sobie wolne zrobic, ale sie zebrałam i dotarłam do pracy
Oby do 15 chcąc nie chcąc musze dzisiaj do Rossmana pojsc, wczoraj odpusciłam, bo tłumy w galeriach były i padac zaczynalo jak wracałam
Zrobiłam tez wczoraj obiecane foteczki dzisiaj zgram i wkleje do albumu

Tak sobie własnie mysle, ze musze zaczac jesc wiecej warzyw i owoców, bo ostatnio z tym troche kiepsko

piekielkoo
ja z matmy zawsze totalny głąb byłam nic nie rozumiałam wszystko było niejasne chocbym nie wiem jak sie starała;/ no, ale zawsze to 2 było na koniec
ooo to fajne zakupy sie zapowiadaja napewno o wiele taniej tam jest
Aguś, podczytuje Ciebie czasami i ile pamietam Ty tez masz mocniejsze nogi, pamietasz moje ostrzeżenia o pedałowaniu, to teraz Ci wrzucę narzekania osoby z sfd na temat spinningu, zacytuje:

Witam,

Od kilku miesięcy chodzę na spinning (2-3 razy w tygodniu po 45min) i zaczęłam się niepokoić co do skuteczności tych zajęć. Problemem w mojej sylwetce były uda. Chciałam ujędrnić skórę na nich, gdyż skóra była nie za ciekawa. Jednak po 3-4 miesiącach coś strasznego stało się z moimi nogami. Wyglądają jak banie. Tak jakbym miała w nich masę wody, nie widać moich kolan i kostek, całe nogi trzęsą się jak galarety i ten cellulit :/ Nie potrafię tego określić, raz wydaje mi się jakby moje mięśnie były ukryte pod warstwą wody, innym razem wydaje mi się jakby moje mięśnie zniknęły. Piję jakieś ziółka na odwodnienie itd. , ale nie widzę żadnych zmian. Ćwiczę 4-5 razy w tygodniu, głównie kardio, a następnie ćwiczenia na nogi (przysiady z obciążeniem, maszyny itd.) bądź klatkę piersiową i brzuch.

ja teraz jestem na 1700kcal 120g białka, 75g tłuszczu i 130-140g węgli, a dodatkowo treningi siłowe, jadę z tym koksem i widzę może nie zmianę sylwetki, ale ładnie rysujące się mięśnie wolne ciężary na siłowni to jest to

91(biust)-66(talia)-84(brzuch)-95(biodra)-55(udo)-37(łydka)

- Zostań ze mną do końca.
- Przecież tu jestem.
- Zostań do końca świata.

<3
hera21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:32   #2435
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hera21 dobrze pamietasz własnie z nóg chciałabym zrzucic tzn z ud, to w sumie wychodzi na to, ze z rowerku powinnam zrezygnowac ...tylko na co sie przerzucic bo ja juz kompletnie nie wiem..na steper/bieganie/pływanie/ fitnes? moze cos doradzisz?

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-13, 12:29   #2436
piekielkoo
Zadomowienie

Aga za hh
A ja chyba od dzisiaj wrócę do kręcenia Mam sporo nauki więc w sam raz połączę te dwie rzeczy.
Całkowite ozdrowienie mam dzisiaj Nawet mieszkanko posprzątałam, nawet nie wiecie jak się cieszę.

Co do tego rowerka chyba tak jak każda jedna rzecz nie na wszystkich działa tak samo. Każdy organizm jest inny i chyba się nie przekonamy o tych wszystkich rzeczach jak je same nie wypróbujemy? Tylko życia na to wszystko braknie

Ostatnio dowiedziałam się o 3 rozwodach w śród znajomych Nie wiem co to się dzieje ostatnio...
Stary 2012-06-13, 12:37   #2437
Kotowe
Wtajemniczenie

Chcę mieć zgrabne nóżki...

I chcę mieć taki brzuch...

I poszłam na pocztę a że mam nie daleko stwierdziłam że zdążę wrócić przed deszczem bo nie chciało mi się wracać do domy po parasolkę... Nie zdążyłam... Jedyne co było suche to majtki.

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez hera21 Pokaż wiadomość
Aguś, podczytuje Ciebie czasami i ile pamietam Ty tez masz mocniejsze nogi, pamietasz moje ostrzeżenia o pedałowaniu, to teraz Ci wrzucę narzekania osoby z sfd na temat spinningu, zacytuje:

Witam,

Od kilku miesięcy chodzę na spinning (2-3 razy w tygodniu po 45min) i zaczęłam się niepokoić co do skuteczności tych zajęć. Problemem w mojej sylwetce były uda. Chciałam ujędrnić skórę na nich, gdyż skóra była nie za ciekawa. Jednak po 3-4 miesiącach coś strasznego stało się z moimi nogami. Wyglądają jak banie. Tak jakbym miała w nich masę wody, nie widać moich kolan i kostek, całe nogi trzęsą się jak galarety i ten cellulit :/ Nie potrafię tego określić, raz wydaje mi się jakby moje mięśnie były ukryte pod warstwą wody, innym razem wydaje mi się jakby moje mięśnie zniknęły. Piję jakieś ziółka na odwodnienie itd. , ale nie widzę żadnych zmian. Ćwiczę 4-5 razy w tygodniu, głównie kardio, a następnie ćwiczenia na nogi (przysiady z obciążeniem, maszyny itd.) bądź klatkę piersiową i brzuch.
Puchnięcie może mieć różne przyczyny. Może ta osoba jest na cos chora i po prostu o tym nie wie? Może jakieś problemy z nerkami, wątrobą albo jakaś niewydolność serca?

Razem od: 1.01.2010
Zaręczyny: 13.09.2014
Ślub: 6.08.2016

Kotowe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 12:42   #2438
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kotowe Pokaż wiadomość

I poszłam na pocztę a że mam nie daleko stwierdziłam że zdążę wrócić przed deszczem bo nie chciało mi się wracać do domy po parasolkę... Nie zdążyłam... Jedyne co było suche to majtki.

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Puchnięcie może mieć różne przyczyny. Może ta osoba jest na cos chora i po prostu o tym nie wie? Może jakieś problemy z nerkami, wątrobą albo jakaś niewydolność serca?
Ale brzuszek tez chce taki

No wlasnie tez tak pomyslalam, ze sa rozne choroby zatrzymujace wode w organizmie i moze stad to puchniecie

A co tam u Ciebie słychac?

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-13, 13:11   #2439
arnama
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny

Ja się nudze w pracy na szczęście jeszcze tylko 2h

Muniek chyba jest chory Nie miauczy, a chciałby, ew chrypie...

Wyczytałam że to może być zapalenie krtani lub gardła. Musimy się udać do weterynarza, problemem jest czas
Mąż pracuje do późna, ja sama z Muniem nie pojadę, bo On nie cierpi weterynarza i robi sie agresywny- sama Go nie utrzymam, a gabinet też nie jest wiecznie otwarty... Mąż ma tam zadzwonić, może telefonicznie coś poradzi

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:

Fajny brzuszek

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez piekielkoo Pokaż wiadomość

arnama bo najważniejsze jest dobrze czuć się we własnym ciele. Jeśli sami siebie akceptujemy z całą resztą można sobie poradzić
Zgadzam się
Niestety jest to bardzo trudne do osiągnięcia

Stary 2012-06-13, 13:48   #2440
Kotowe
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale brzuszek tez chce taki

No wlasnie tez tak pomyslalam, ze sa rozne choroby zatrzymujace wode w organizmie i moze stad to puchniecie

A co tam u Ciebie słychac?
Nic ciekawego Zainspirował mnie przed chwilą filmik: http://www.sadistic.pl/i-mistrzostwa...e-vt121118.htm
Tak naprawdę nic specjalnego ale zrodził w mojej głowie reakcję łańcuchową - one tak fajnie tańczą -> ja też tak chce -> i tak się nie nauczę -> trzeba schudnąć -> przynajmniej będę miała zgrabne nóżki -> od samego siedzenia i patrzenia nic się nie zrobi -> no to rowerek i zaliczyłam godzinę rowerka - ponad 300 kcal poszło się bujać

A motywacja na nóżki jest całkiem niezła bo TŻ się za dziewczynami na ulicy ogląda i wcale się z tym nie kryje... No ale niektóre mają takie nogi że nawet ja się oglądam...

Stary 2012-06-13, 16:31   #2441
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

zawsze chcialam chodzic na tance, ale jakos nie wyszło a teraz juz za pozno;/
tylko czasami na zumbe pojde
własnie szczupłe nogi...chciałabym je miec dzisiaj widziałam taka laske miała malinowe legginsy i długie szczupłe nogi , gapiłam sie jak facet

wogole to wrocilam z zakupów
I błagam o baty i zablokowanie dostepu do konta
W rossmanie oczywiscie dwa lakiery kupiłam dodatkowo a miałam tylko lakier do włosów kupic zel pod prysznic i folie spozywcza, bo bede sie smarowac kremem antycellulitowym i owijac do cwiczen
I przez przypadek weszłam do telly weil i przez przypadek kupiłam dwie bluzeczki...gorsesik w kwiatuszki i bokserke z koronką
.....i 2 kg truskawek
Ale pyyyyszne

Think happy - be happy

M

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 17:12   #2442
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Dobijcie mnie. Pisałam dziś 2 egzaminy i 2 poszły mi do bani . Czuje się jak totalny tuman. Zobaczymy co będzie jak wyniki poznam

PannaMigotkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 17:18   #2443
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze chcialam chodzic na tance, ale jakos nie wyszło a teraz juz za pozno;/
tylko czasami na zumbe pojde
własnie szczupłe nogi...chciałabym je miec dzisiaj widziałam taka laske miała malinowe legginsy i długie szczupłe nogi , gapiłam sie jak facet

wogole to wrocilam z zakupów
I błagam o baty i zablokowanie dostepu do konta
W rossmanie oczywiscie dwa lakiery kupiłam dodatkowo a miałam tylko lakier do włosów kupic zel pod prysznic i folie spozywcza, bo bede sie smarowac kremem antycellulitowym i owijac do cwiczen
I przez przypadek weszłam do telly weil i przez przypadek kupiłam dwie bluzeczki...gorsesik w kwiatuszki i bokserke z koronką
.....i 2 kg truskawek
Ale pyyyyszne

Pokaż zakupki i zaległe buciki

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez PannaMigotkaa20 Pokaż wiadomość
Dobijcie mnie. Pisałam dziś 2 egzaminy i 2 poszły mi do bani . Czuje się jak totalny tuman. Zobaczymy co będzie jak wyniki poznam
A MASZ!!!!!
A tak serio: raz na wozie, raz pod nim- takie już życie studenta

Edytowane przez arnama
Czas edycji: 2012-06-13 o 17:19
Stary 2012-06-13, 18:36   #2444
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piekielkoo Pokaż wiadomość
minthema widzę że z biologią sobie świetnie radzisz
Poproś rodziców lub koleżankę która jest dobra z matmy niech ci wytłumaczy. Matematyka nie jest taka trudna jak się ją zrozumie. Tylko musi ktoś dobrze wytłumaczyć. Ja miałam koleżankę która z matmy była totalna noga. Pamiętam 2 działy przerabiałyśmy po kilka razy bo ciężko było jej zajarzyć ale dostała 4 Dodam że ja nie jestem z tych dobrze tłumaczących.
tak jakoś wyszło szkoda że już wiecej w życiu biologii się nie będę uczyć, naprawdę ją lubię. Jakby mi dano większy talent chemiczny to mogłabym coś z tym dalej robić ale chemia dla mnie to kosmos, będę pisać kartkówkę w środę żeby wyciągnąć na 3 i zapomnę o niej do końca życia a przynajmniej do czasu kiedy moje dzieci będą potrzebowały pomocy
A matematyka... zdaję sobię z tego sprawę, ja robiłam ją z tatą i niby rozumiałam a sprawdziany i tak zawalałam. I naprawdę duży wpływ ma nauczyciel, bo jak wyjaśnić to że nasza klasa ma takie oceny z matematyki a naprawdę zapieprzamy, to nie jest tak że na surowo przychodzimy na sprawdzian. On nie dość że robi je trudne to pomija podstawy działów i leci dalej a ja nie wiem o co chodzi jak nie mam podstaw opanowanych. Zobaczymy jak to będzie, o 8:50 w piątek będę miała oficjalnie wakacje, po poprawie sprawdzianu A ten dzisiejszy... nie ma tragedii ale szału też nie, mam nadzieję że jednak jakoś poszło.

Potem w sobotę już mam czyste myśli i lecę na Poznańską Strefę Kibica (w końcu!! znajomi dwa razy byli a ja ciągle brak czasu bo nauka) dopingować przy meczu z czechami a wcześniej koncert "strachy na lachy", to będzie miły dzień

chcecie trochę motywacji? http://karolina-everydaypleasures.bl...38802742513314
tak jak mówiłam, w wakacje zabieram sie za brzuch i pupę mam jakieś dziwne parcie na ćwiczenia ale jeszcze nie teraz, jak nie uczę się to zasypiam, za mało energii na to wszystko

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 18:50   #2445
Kotowe
Wtajemniczenie

A ja dzisiaj odnalazłam w sobie motywację Może w końcu uda mi się osiągnąć wymarzoną wagę i może to będzie ten ostatni raz
A co do dzisiaj to dieta poszła fajnie. Fakt że dużo nie zjadłam ale ostatnio moje posiłki wyglądały w skrócie tak: frytki, potem frytki i na koniec frytki Ale to był tylko jeden taki dzień.
Jeszcze do tego jeździłam dzisiaj rowerkiem przez ponad godzinę - spalonych kalorii około 360 i może jeszcze znalazłabym w sobie wolę żeby poćwiczyć coś jeszcze ale zaczyna mnie głowa boleć a to się w moim przypadku nie łączy - ból się wzmacnia wraz ze wzrostem ciśnienia...

Ale za to może od jutra zacznę na rowerku jeździć rano. Tylko muszę sobie jeszcze jakąś rozrywkę znaleźć

Do 1 celu wcale nie tak daleko - zobaczyć na wadze 5 z przodu

Kolejna motywacja - http://www.plotek.pl/plotek/1,111758..._w_ciaze_.html

Edytowane przez Kotowe
Czas edycji: 2012-06-13 o 18:51
Stary 2012-06-13, 18:52   #2446
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

PannaMigotkaa20 nie matw sie tak to juz jest na studiach raz lepiej raz gorzej, ale póki co nie przejmuj sie za bardzo winiki moga Cie zaskoczyc

arnama Dodałam fotki z góry przepraszam za jakosc, niestety moja mama fotografem nie zostanie
I nie przerazcie sie

minthema
napeno CI sie udało jeszcze troszke i bedziesz miała spokoj i wakcje
fajny blog tej laski przyjemnie sie czyta

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-13, 18:57   #2447
Kotowe
Wtajemniczenie

aguniaaaaa041986 tak z ciekawości co oznacza twój podpis 6/30 to ćwiczenia, dieta?

Stary 2012-06-13, 19:02   #2448
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
aguniaaaaa041986 tak z ciekawości co oznacza twój podpis 6/30 to ćwiczenia, dieta?
Podpis to odliczanie 30 dni codziennych ćwiczen z Ewa i krecenia hula hopem+ w miare mozliwosci jakies dodatkowe
Jakoś mnie to motywuje jak czesto widze to odliczanie

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-13, 19:21   #2449
Kotowe
Wtajemniczenie

Cytat:
Podpis to odliczanie 30 dni codziennych ćwiczen z Ewa i krecenia hula hopem+ w miare mozliwosci jakies dodatkowe
Jakoś mnie to motywuje jak czesto widze to odliczanie
Chyba sama sobie coś takiego zrobię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 19:26   #2450
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba sama sobie coś takiego zrobię
Powiem Ci, ze działa bo jak mam lenia to sobie mysle "jestem na 6 dni, oleje i jutro znowu od 1 zaczynac" i jakos zbieram d****

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-13, 19:32   #2451
pulcherija
Zadomowienie

hej wracam po raz mln... ale tym razem ! jest jakies osiągnięcie
cały dzien jadłam idealnie ( nie licząc 3 lyzeczek nutelli o 18 ) i nawet na siłowni byłam ! ale sama nie wiem czy cokolwiek z tego wyjdzie... jak widzicie jakos ostatnio coś nie bardzo jest...

brzuch ze zdjęcia jest genialny

64,5
kg --> 55 kg

pulcherija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 19:34   #2452
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pulcherija Pokaż wiadomość
cały dzien jadłam idealnie ( nie licząc 3 lyzeczek nutelli o 18 ) i nawet na siłowni byłam ! ale sama nie wiem czy cokolwiek z tego wyjdzie... jak widzicie jakos ostatnio coś nie bardzo jest...

hej hej
za siłownie
a co wogole poza dietka słychac? jak wakacje??

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-13, 19:43   #2453
Kotowe
Wtajemniczenie

Cytat:

Po prostu musisz znaleźć sobie argument który zrobi na tobie największe wrażenie. Na ten moment życie dla mnie to zgrabne nogi - TŻ naprawdę nie hamuje się żeby sobie popatrzeć na inne...

I dziewczyny Piszcie trochę częściej. Jak mamy ruch na wątku to jakoś tak bardziej mi się chce bo wiem że komuś oprócz mnie "zależy"

Edytowane przez Kotowe
Czas edycji: 2012-06-13 o 19:45
Stary 2012-06-13, 19:54   #2454
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu musisz znaleźć sobie argument który zrobi na tobie największe wrażenie. Na ten moment życie dla mnie to zgrabne nogi - TŻ naprawdę nie hamuje się żeby sobie popatrzeć na inne...

I dziewczyny Piszcie trochę częściej. Jak mamy ruch na wątku to jakoś tak bardziej mi się chce bo wiem że komuś oprócz mnie "zależy"
Mi zalezy i to bardzo bardzo

Dzisiaj juz z Ewa pocwiczyłam, a pozniej hula hop jeszcze dorzuce

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-13, 19:56   #2455
pulcherija
Zadomowienie

kurcze... no ja wiem... ale tak czuje że jak schudne to i tak przytyje i tak w kółko -.-' poza tym ostatnio jakos sie nic nie układa :P BARDZO się nie układa...

jakie plany? no hmm... miałam zostać na miejscu do sierpnia bo komuś to obiecałam... ale troszke sie pozmieniało i chce pojechać do pracy do krk i odpocząc przy okazji od mojego miasta i wszystkich sytuacji... po prostu chce uciec

aguniaa BRAWO ! za ćwiczenie ! chyba tez sobie coś takiego zrobie... będziemy się motywować wszystkie nawzajem! moze to mi pomoze?

64,5
kg --> 55 kg

Stary 2012-06-13, 20:07   #2456
Kotowe
Wtajemniczenie

Cytat:
kurcze... no ja wiem... ale tak czuje że jak schudne to i tak przytyje i tak w kółko -.-' poza tym ostatnio jakos sie nic nie układa :P BARDZO się nie układa...

jakie plany? no hmm... miałam zostać na miejscu do sierpnia bo komuś to obiecałam... ale troszke sie pozmieniało i chce pojechać do pracy do krk i odpocząc przy okazji od mojego miasta i wszystkich sytuacji... po prostu chce uciec

aguniaa BRAWO ! za ćwiczenie ! chyba tez sobie coś takiego zrobie... będziemy się motywować wszystkie nawzajem! moze to mi pomoze?
Najważniejsze żebyś znalazła w sobie wewnętrzną siłę Mi się chyba dziś udało

Stary 2012-06-13, 20:10   #2457
pulcherija
Zadomowienie

no własnie ja dzisiaj tez sie trzymałam ( oprócz tych 3 łyzeczek nutelli ale MOGŁO być gorzej...) z samego rana pójde na siłownie to nie będę chciała zaprzepaścic ,,ćwiczenia" :P moze to pomoze?

64,5
kg --> 55 kg

Stary 2012-06-13, 20:12   #2458
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

Najwazniejsze to chęci, najgorzej zacząc pozniej juz jest z górki

aaa mi tez nic sie ostatnio nie układa nie jest tak jak bym chciała i jak powinno byc, ale mam jakas nadzieje, ze wszystko sie poukłada ( nikła ta nadzieje, ale jeszcze jest)
Cytat:
Najważniejsze żebyś znalazła w sobie wewnętrzną siłę Mi się chyba dziś udało
Jak mam ochote wszystko rzucic w cholere to oglądam zdjęcia motywujace i jakos motywacja mi wraca albo ooo oglądam stare zdjecia jak wazyłam o wiele wiecej i zdaje sobie sprawe , ze nie tak chce wygadac te zdjecia to na mnie naprawde działaja

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-13, 20:29   #2459
Kotowe
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi zalezy i to bardzo bardzo

Dzisiaj juz z Ewa pocwiczyłam, a pozniej hula hop jeszcze dorzuce
Mówisz o tych ćwiczeniach z Shape'a? Jak ci się podobają?

Stary 2012-06-13, 20:42   #2460
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Mówisz o tych ćwiczeniach z Shape'a? Jak ci się podobają?
Tak z tej płytki z Shape'a po pierwszym razie miałam straszne zakwasy szczegolnie na udach i tyłku
ale z kazdym kolejnym lepiej mi szło, teraz robie juz równo z Ewa ale i tak sie mecze, w sobote sie zmierze po 8 trenigu i zobaczymy czy cos spadło ale mam wrazenie ze boczki sie zmniejszyły, albo to tez zasługa hula hop
tylko do jej cwiczen teraz właczam muzyke, bo jej głos mnie z deczka usypia

Think happy - be happy

M

Edytowane przez aguniaaaaa041986
Czas edycji: 2012-06-13 o 20:43
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości