|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
![]() nie moge nadrobic ![]() ![]() ![]() rzucilo mi sie w oczy: szpilko strasznie mi przykro, ze tak cie zalatwili, najpierw na psyche siadali, czy wracasz, a teraz takie swinstwo ![]() PYTANIE uzywalyscie pampkow Aktive Fit? Jak wrazenia? ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny
![]() na razie poluję z pensetą do kubeczka
#3723 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3724 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() elfie pytalas o drzemki? u nas po 2h od pobudki juz spi, jakos 1h do 1,5. On w ogole duzo w dzien spi, 3 drzemki zawsze musza byc, jedna dwugodzinna zwykle, ostatnio tylko strasznie wierci sie orzezsen i musze do niego chodzic utulic ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jak? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3725 | |||||
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Poprosiłam o krótkie streszczenie ale chyba nikt nie zauważył ;p nie mam szans nadrobić 1,5 tyg ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#3726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale powiem szczerze, że ta pomaranczowa seria jest naszą najbardziej ulubioną i się dziwie, że co niektórzy tak krytykują ![]() Basiulka super, że zaszalałaś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3728 |
Zadomowienie
|
MUFF ja pytałam jak usypiacie maluszki w dzień
![]() ![]() a tak poza tym włosy mi nie wypadają ![]() dercos daje radę ![]()
#3729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Parę osób zaginęło. Ela będzie się przeprowadzała do innego domu, bez teściowej ![]() Muffinki Filipcio latajuż jakby "miał motorek" w doopce ![]() Pokszyfka się urządza ![]() Princ już zrobiła pokaz bodystockingu przed Tż ![]() ![]() saara_lub zamówiła dużo kosmetyków naturalnych ![]() Goldika odkryła jazdę konno na nowo i szasta kasą na necie ![]() mszpilka jest nad morzem ![]() mola się podobno codziennie tiru riruje, więc czasu nie ma na wizaż ![]() Oliviera79 ogląda mecze ![]() Baha ściaga Tz. żeby auto jej sprzątał :P ![]() chyba tyle z ciekawostek :P Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2012-06-13 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3730 |
Wtajemniczenie
|
konca nie widac...nie wiem,ile stron przeczytalam,duzo
![]() Goldi niestety ja tez walcze z zaparciami u malej ![]() duuuzo pic!,gruszka i morele,nie dawaj jablka,marchewki,banana,r yzowych kaszek,a jesli juz,to duzo niech popije. masaze stop (od srodstopia,przez piete,do kostki po "rancie" stopy) i udek (od kolanka w gore) oraz pygostylu mozesz rozwiesic np wilgotne reczniki w poblizu malego elf jak tak duzo tych robali jest,to raczej wywal kwiatka.Ewentualnie idz do sklepu ogrodniczego po paleczki.Na pewno sa jakies domowe sposoby,ale niestety ich nie znam ![]() Witam nowa mame ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/gannskjop73k13pj.png http://babystrology.com/tickers/baby...15&babycount=1 Edytowane przez OlusiaS Czas edycji: 2012-06-13 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3731 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() wpisac cie na liste? ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3732 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- w twój czy tż? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
Ja mam z Avent-a i ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
![]() zakupy w 100% się tobie należały ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
nasze maluchy już nie będą tak szybko przybierały na wadze jak dotychczas....ładna waga ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
ja też się nimi masuje i widzę efekty ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3733 | |
Wtajemniczenie
|
zdróweczka
![]() DOBRY ![]() Nie wiem co mi sie wczoraj stało, ale wieczorem głowa mnie rozbolała i jakoś ok 20 senna się zrobiłam. Nie miałam siły na nic, a po 21 już spałam. Mała chyba wyczuła, że mamusia potrzebuje duzo snu i wstała 6:40 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Cytat:
![]() Dalia główka do góry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3734 | |
Wtajemniczenie
|
hey hey
mały troche m arudny przez katarek... ale jest go mniej niz wczoraj-tego katarku wiecej sie poci,wiec dopajam go... goraczki niet.... dzwoniłam do lekarza kazał podawac 2xdzcebion 5 kr i calcium w płynie wg ulotki ide was poczytac ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- hey princ ![]() owieczko jak ksiaze sie czuje? mniejszy katarek? aaaa miałam napisac ze w superpharm sa promo.... pisała chyba pokszyfka o MF 2000kalorie- od dzis za 9,99 a drugi za 1gr jak zakupy przekrocza 30zl- wysłaŁAM TŻTA Z PRZYKAZANIEM KUPNA PERFUM DLA MNIE ![]() jest sporo promo- persil, perfumy własnie, avene woda termalna itp. itd. gazetke tżt zabrał ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
![]() terraz mniej przybiera sie na wadze... moj tez 25 centyl... z tamtego m-cA w biszkoptach jest jajko? ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- i jak krzesełko? powiedz mi czym się różni od tych "standardowych"? bo dziadkowie chca mi kupić ale wiesz takie zwyklejsze "na oko"- to mi ise podoba- mam dużą kuchnię nie musze go składac za każdym razem tylko moze spokojnie stać..... a trudno się go czyśći? przynajmniej na takie wygląda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3735 |
Zadomowienie
|
witam
![]() młoda od 6ej urzęduje ![]() ![]() 45 zł
#3736 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kwiat nocował na balkonie ale obawiam się to nie koniec imprezy, bo z donicy wyjęłam przedszkole młodych kumpli a rano 2 starych jełopów zapier*lało po panelach - podejrzewam, że są pod podłogą (zeszłego roku mieliśmy wilgoć), i pewnie jakas spragniona uciech para dostała się do donicy i spłodziła młode wojsko nowiutkie mieszkanie, szok
jak chłopu zależy, to choćby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób żeby Cię zadowolić ![]() Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-06-14 o 06:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3737 | |
Zadomowienie
|
hej
![]() Paulinka już buszuje od 7 ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3738 | |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() ![]() Baha ja też jestem z tych wielkokopytnych - 39/40 ![]() Ja książeczek tych miękkich akurat nie mam, więc nie orientuje się co z nimi nie tak. Może coś toksycznego mają w składzie???? Kupiłam kasze manną, bo mam dawać małej jako glut. Ale jak ja mam to zrobić?? Zrobić mm i do tego dodać kaszke i na gazie mieszać?? ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Zadowolony to mało powiedziane ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- A czy któraś mama jako wprowadzenie gluta podawała kaszkę manną nestle czy bobovity? Bo ja kupiłam taką zwykłą manną.. A może lepsza taka insza? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3739 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witamy sie z rana mała coś bardzo wczesnie wstala,teraz jekoli ehh tak ze trzeba sie nia zajac,kurcze pogoda znow do kitu,ale moze tak jak wczoraj sie przejsani my po rozszerzaniu diety przez chwile tez mielismy problem z zaparciami,ale jakos samo minelo,duzo mala dopajalam ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
![]() a tak serio ktos Ci dobrze poradzil,jak tz nie chce sie go pozbyc to mu zostaw te robale na poduszcze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3740 | ||
Rozeznanie
|
Hej hej my już pobudk o 6 także kawka już w użyciu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A miałam pytać dziewczyny, które karmią piersią jeśli dopajacie wodą, herbatką czy czym tam można to ile wasze dzieciaczki wypijają?? Bo u nas to wygląda tak, że ja daję do picia wodę po obiadku i tak z kubka nie bardzo jej idzie tzn, gryzie aż się trzęsie jak go zobaczy ale jeszcze za szybko jej z niego leci z butelki to w ogóle nie wie co z tym smoczkiem robić więc daję jej łyżeczką i tak ja wiem może z 10 łyżeczek tych dziecięcych miękkich wypija.
![]() Edytowane przez agulan82 Czas edycji: 2012-06-14 o 07:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3742 | ||
Rozeznanie
|
Ahoj!
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3743 |
Wtajemniczenie
|
princ
thx ![]() ja zwykłą kaszke manne gotowałam na wodzie ale podawałam z owocami... a nie na mm... chyba by trzeba było gotować ja oddzielnie- ja gotowałam po pół łyżeczki na 100ml wody codziennie ![]() wiem że bobovita ma kaszkę mannę bezmleczna instant, któa tylko dorzuciłabys do mm-tak robi moja koleżanka |
![]() ![]() |
![]() |
#3744 | |
Zakorzenienie
|
a ja przed snioadaniem jestem
![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3745 |
Wtajemniczenie
|
agulan
pytałam pediatre to powiedziała, że ile dziecko wypije tyle dać ![]() ja daję wodę przegotowaną lub wodę+sok z hippa podaję w doidzie i jakoś leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3747 | |
Zakorzenienie
|
hej Mamcie
Mój synek gada przez sen ![]() ![]() pijemy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3748 |
Wtajemniczenie
|
Un momento
![]() MAMUSIE PROSZĘ O GŁOSY 5 RAZY DZIENNIE ![]() ![]() http://www.bebiklub.pl/home/konkursy...eria/entry/422 |
![]() ![]() |
![]() |
#3749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
Bylam na tej diecie, sporo schudlam ale ciagle glodna bylam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3750 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.