![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
Nadalka a masz te same paseczki co w szpitalu? bo ja mam ze szpitala. I niewiem jak odczytac kolory
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas chłodno i jest czym oddychac, ale ponoc od poniedzialku upały ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- wczoraj mama mi zrobiła pedicure i dopiero wtedy zauwazylysmy jakie mam spuchnięte i sine stopy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Ja mam te paseczki z allegro, tak jak napisała koleżanka wyżej od niebieskiego po ciemniejsze to wody. Trochę potrwało te moje odpisywanie bo coś mi się klawiatura tnie a na koniec urwało internet więc musiałam przerzucić się na telefon.
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() infekcje chyba tez takie paski wykrywaja nie?? A ja po niedzieli zaczynam remont przedpokoju ![]() ![]()
![]() |
#666 | ||||
Zadomowienie
|
Dzien dobry gadulińskie
![]() ![]() Gratulacje Soleika ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Rozeznanie
|
zaspałam dziś do pracy!!!! Musiałam się zebrać w 25 min dobrze że mam niedaleko. Ale w pracy już czekała na mnie kawusia i drożdżówka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Rozeznanie
|
Witam się w ten paskudny dzień z talerzem mleka z płatkami
![]() U mnie pogoda okropna, ciemno, zimno i zaraz będzie padać. Tak jak przewidywałam, po raz kolejny zaraziłam się od mojego męża, mimo tego, że trzymałam się jak najdalej od niego gdy był chory. On już jechał na antybiotyku, bo przestał mówić, ale ja nie mogę się doprowadzić do tego stanu. Do tego mam strasznie spuchnięte stopy mimo wczorajszego leżenia przez pół dnia. Boli mnie noga w kostce od wczoraj, nie wiem czemu, jak wstałam z łóżka to już tak było i po raz kolejny ręka w nadgarstku nadwyrężona ![]() ![]() ![]() ![]() - butelka TT antykolkowa 150ml - smoczek TT - podkłady poporodowe na łóżko - pieluchy tetrowe - krem do pielęgnacji Ziajka - wkładki laktacyjne - gaziki - patyczki do uszu - szczotka do mycia butelek i smoczków - pojemnik na mleko matki - herbatka Bocianek - rożek - ręcznik z kapturkiem No to teraz muszę was jeszcze nadrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale zakupy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje,że ten r_77 wyśle mi dzisiaj tę paczke, bo to się w głowie nie mieści ,żeby prawie tydzień czekać ![]() ![]() Jakoś jestem zmęczona -chyba za długo spałam.Ogólnie przez ostatnie 2 dni nie mam na nic siły. Czuje się jak jakaś babcia ![]()
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie wyleciało mi troche śluzu podbarwionego krwią... teraz chyba zaczynam się bać... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Siedzę z kawą, a na dworze leje. Dobrze, że z psem iść nie muszę, mam nadzieję, że do popołudnia przestanie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() pewnie czop odchodzi, dawaj znać jak tam sytuacja się rozwija! EDIT: Aha Nicki jeszcze co do cesarki miałam Ci napisać, że to chyba nie lekarz przeprowadzający cc decyduje, czy można dać Ci dziecko na pierś, ale neonatolog czy tam położna. Ginowi już nic do tego. Wszystko powinno zależeć od stanu zdrowia Twojego i dziecka, jeśli będzie wszystko ok powinni Ci dziecko położyć na chwilę na pierś
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-06-14 o 08:50 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
pewnie tak, tyle że wcześniej był przeźroczysty....
dziewczynki w razie w sorki za literówki, pisze na wirtualnej klawiaturze bo normalna mi sie tnie kupiłam dzisiaj meliske, bo od 3 dni strasznie jestem nerwowa, oj strasznie... ![]() zjadłam tego ananasa wczoraj , prztuliłam sie do meża (oczywiście nie dla przyjemności ![]() ![]() ![]() ![]() mąż mnie przedrzeźnia caly czas , mówi : nie denerwuj się bo rozwarcie ci pójdzie..., albo leż i sie nie ruszaj, masz rozwarcie, nie ruszaj sie bo urodzisz. ![]() ![]() no to tyle chyba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś Mała dopóki nie zjadłam śniadania nawet nie drgnęła ![]() dziewczyny uważajcie na opuchliznę - jak byłam w szpitalu to byla ze mna dziewczyna w 34 tc. która wylądowała w nim tylko z powodu opuchniętych nóg i nieco podwyższonego ciśnienia - 140/90 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() znalazłam w szafie koszulę rozpinaną na kilka guzików którą kiedyś mi kupiła babcia ![]() ![]()
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Nadalka zmiana nastroju - to ponoc tez symptom zblizającego się porodu....... Oj już Ty długo brzuchatką nie będziesz........
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety na Siemiradzkiego płaci się za wszystko, w koncu to jest niepubliczny szpital.Wkurza mnie to okropnie, ale co zrobić, już nie będę zmieniać. Cytat:
![]() Na etapie 38 tygodnia jedyne, co mnie męczy i wkurza to właśnie dwukrotne nocne wstawanie i ból pleców. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj mam kolejny nudny dzień, a wszystko przez beznadziejną pogodę - ile jeszcze będzie padać?????????? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#680 | ||||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
no i ![]() ![]() modnisia86 34 tydz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() torba do szpitala spakowana ![]() ![]() ale mi ostatnio wszystko śmierdzi ![]() ![]() Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2012-06-14 o 09:10 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Wtajemniczenie
|
witajcie Dziewczątka
![]() już Was nadrobiłam ![]() ja dziś na 13 mam spotkanie z koleżanka, której nie widziałam od września ![]() ![]() nadalka znając siebie, już bym panikowała-gratuluję i zazdroszczę siły spokoju ![]() ![]() depioson czy czop śluzowy dojczlandzku to Der Schleimpropf??bo jakbym musiała się wypowiadać na jego temat to nawet nie wiem jak się to zwie ![]()
#682 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2012-06-14 o 09:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Jestem dziwna bo ja uwielbiam jak tak pada... Cudnie jest!
Pumcia - od tygodnia walcze z wyprawką, mam juz większość. Daję sobie jeszcze max tydzień na domknięcie tematu. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgaga najbardziej męczyła mnie dzisiaj od rana - nie pomogło ani mleko, ani Rennie. Także jestem niewyspana, ![]() A co porabia Igusia? Próbuje się wydostać, czy jeszcze jest spokojna? Może jej w Twoim brzuszku dobrze. W końcu "nie ma jak u mamy" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Linka, mi brakuje jeszcze paru pierdół, ale przestałam się tym fascynować i kupimy je po porodzie.
W nocy trochę bolał mnie brzuch, aż myślałam, że to chyba poród się zbliża :P I pierwsza moja myśl była taka, że zaraz odejdą mi wody, zamoczę całe łóżko i, że nie podłożyłam sobie tych dużych podkładów pod prześcieradło ;P Co za głupoty. |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja sobie zaznaczyłam na razie najważniejsze rzeczy na najbliższe 2 miesiące do kupienia a resztę mniej ważnych po. Zamówię przez neta, mąż kupi lub moi rodzice (mieszkamy w jednym domu).
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
heeej wstalam nadrobilam Was i mysle co by tu zjesc na sniadanko
![]() nocke mialam jak zwykle z dupy, ja nie wiem ze to moje dziecie nie moze w dzen konkretnie pobuszowac tylko akurat zawsze wtedy kiedy matka chce spac ona sobie gimnastyke urzadza i to taka ktora matka odczuwa z wielkim bolem. Jeszcze sie nie urodzila a juz sie z matka droczy. wiec ogolnie nocke mialam niezbyt udana. Do tego wstawalam chyba z 3 razy na siku. po prostu cud miod i orzeszki ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- aha ps. u mnie swieci slonce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
U mnie też słońce, ale gorąco. Mi to nawet jest gorąco jak jest 18 stopni
![]() maciejka już pisałam mniej więcej to tam u Igusi, robi jakieś podchody ![]() No to sobie zjadłam śniadanie, ale pod koniec tak mnie zmuliło, podbiło mnie 2 razy, myślałam że zwymiotuję, ale na szczęście nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |||||
Zadomowienie
|
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!! zjem sobie tego szaszłyka owocowego
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do samego cc to nie nastawiaj się negatywnie, w wielu przypadkach to najbezpieczniejsze dla dziecka rozwiązanie i postaraj się trzymać tej myśli. ![]() Cytat:
![]() To co piszesz o tworzeniu się kolejek w biedronce to prawda, ludzie z ogromnymi wózkami nagle wyrastaja spod ziemi ![]() Co do zakupów u r_p77 to jakiego pecha miałaś chyba, mi przysłał błyskawicznie, bez żadnym problemów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Siateczkowych mam podobnie 4szt ![]() Ale jestem senna dziś, nawet tego posta pisałam chyba pół godziny - niezłe tempo....u nas na reszcie nie pada a mi się tak chce spać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry wszystkim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.