Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 cz.16:) - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 08:54   #4471
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Mam jeszcze jedną porśbe, co sądzicie o tych obrączkach?? Mój Tż takie chce. mi sie też podobają ale widziałam ładniejsze... w ogóle chciałam jednokolorowe ale Tż się uparł. W sumie nie ma wymogów co do wesela tylko do obrączek. Wszystko jest po mojemu tylko on chce te obrączki...
Ładne, proste, ale mi się nie podoba ten wzór z kardiomonitora

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość

Dokładnie Do rybki trzeba mieć bardzo proporcjonalną figurę. Do tej pory widziałam jedną dziewczynę, która w rybce wyglądała po prostu zjawiskowo i rzeczywiście ta suknia prezentowała się na niej rewelacyjnie.
Ja właśnie 6kg temu chciałam mierzyć rybkę (wtedy moje duże D, wcięcie w talii i biodra był idealne ), nawet babki mi polecały, ale mi się jakoś nie podobała na manekinie nawet

Witam się z rana
Dziś kończymy dziada?

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 09:06   #4472
melleczka
Zakorzenienie

Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Myślałam, ze po zaklepaniu sali będę spokojniejsza ale jest jeszcze gorzej. Tż jeszcze robi mi wszystko pod górkę, nie pomaga mi. Jemu było wszystko jedno. On chciał dac zaliczkę i iśc już.
Faceci tak mają Ich nie interesują takie sprawy jak korkowe, menu, agregat prądotwórczy, dekoracje na sali, śliskość parkeitu

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Ja na myśl o diecie się robię głodna momentalnie
Ja też I od razu mam przed oczami pizzę

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Pewnie zależy od "rozłożystości" ale generalnie mam wrażenie, że niezbyt szerokie, GŁADKIE princeski z wyraźnie zaznaczoną talią wręcz dodają wzrostu Zobaczymy na przymiarkach w październiku
I ja to właśnie widzę na sobie...

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Co do obrączek: dopasowujecie je jakoś do pierścionka zaręczynowego?
Mają być z żółtego złota koniecznie, innych nie chcemy. A z pierścionkiem i tak raczej nosić nie będę, bo obrączki będą szerokie 5,5 lub 6mm

Cytat:
Co do obrączek to mnie się podobają takie
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,7088

takie
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,7089

takie
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,142

i takie
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,125

Ale obawiam się, że na moich chudych i długich palcach nie będzie dobrze ten fason wyglądać.
Ładne Na chudych i długich palcach każde ładnie wyglądają - uwierz

Cytat:
A ja myslę, że będzie 2:1 dla Rosji

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
I zaśpiewamy Ci "ogórek, ogórek, ogóreeeek, zielony ma garnituuuuuurek"

Cytat:
No masakrycznie się zmęczyli :/ Już tak się włóczą po tej murawie :/
Ej no dziewczyny nie przesadzajcie... Grali pięknie. W pierwszej połowie się nastawili na obronę, bo się bali Ruskich. Było kilka pięknych akcji, ale mieliśmy po prostu pecha. A w drugiej już grali super przecież A że byli zmęczeni - 1,5 h na pełnych obrotach to nie lada wyczyn, nie ma się co dziwić. Ruscy też byli bardzo zmęczeni. Łatwo się tak z boku mówi Czesi ocenili ten mecz jako najlepszy ze wszystkich dotychczas rozegranych na Euro2012, więc chyba coś w tym jest
Stary 2012-06-14, 09:10   #4473
myszonka88
Zakorzenienie

Ja już uciekam! Do spisana wieczorem

A tak na deser obejrzyjcie i kibicujcie Naszym w sobotę http://www.youtube.com/watch?v=FIRgU5Ldni8

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 09:37   #4474
myszka 1234567
Zakorzenienie

Witam się z rana

Lecę nadrabiać
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 09:39   #4475
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Ja nie mam nic przeciwko takiej formie zwłaszcza, że w sumie u nas podobnie wyszło mnie tylko dziwią np. wpisy gdzieś na wizażu typu "wybrałam pierścionek, zaklepaliśmy stolik w restauracji i on się oświadczył - jaka to była wielka niespodzianka "

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
A u nas wczoraj było 5 miesięcy od ślubu
i kiedy to zleciało

Cytat:
Pewnie, że jedź

Cytat:
http://www.sarah.com.pl/images/k1p257t1325762457_m.jpg a co myslicie o tej? Ale w sumie nie dla mnie
Bardzo mi się nie podoba

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Hej
Widzę przygotowania już trwają od 3 lat... a ja dopiero co zaczynam Tyle rzeczy i wątku do przeczytania, ze boję się, że do wesela nie zdążę przeczytać
Datę mamy na 1.06.2013 a zaręczeni jesteśmy od 14.02.2012

Jedynie co mamy załatwione to sale hahaha
Witamy

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
A tak a propos kiedy prosić na świadków? Teraz? Przy zapraszaniu gości? Czy teraz poprosić ich i dac zaproszenie na ślub? Jak myślicie? Bo nie wiem jak się do tego zabrać
My już poprosiliśy, a zaproszenia oficjalne dostaną ze wszystkimi gośćmi czyli ok. 2 miesiące przed

Cytat:
Napisane przez kamila2709 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Dołączam do was planujemy ślub na 07.09.2013r. to na razie wstępna data, ale mam nadzieje, że będą wolne terminy na ten dzień, bo jeszcze nic nie mamy zarezerwowane
Witamy

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

dzis od rana myślę tylko o przymiarkach melleczki
Widzę, że mój rajd wzbudzał duże emocje

Cytat:
A i mamy obrączki Cudne są, a różnica rozmiarowa jest tak mała, że aż się boję :P
Piękne

Cytat:
Ładny mam avatar?
Grzeczna dziewczynka
Stary 2012-06-14, 09:40   #4476
Viollet87
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Mam jeszcze jedną porśbe, co sądzicie o tych obrączkach?? Mój Tż takie chce. mi sie też podobają ale widziałam ładniejsze... w ogóle chciałam jednokolorowe ale Tż się uparł. W sumie nie ma wymogów co do wesela tylko do obrączek. Wszystko jest po mojemu tylko on chce te obrączki...
Generalnie są ok, nie podoba mi się tylko ten wzór... Idźcie z TŻ pomierzyć. Na Twoim miejscu pewnie próbowałabym go namówić na inny wzór, ale ostatecznie prawdę mówiąc chyba bym mu uległa, skoro to jedyna rzecz o której chce zdecydować. Przynajmniej masz gwarancję, że będzie nosił

Cytat:
I ja to właśnie widzę na sobie...
To dobrze, bo to znaczy że celuję w "dobre" suknie

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 09:52   #4477
zytka26
Zakorzenienie

dzien dobry

Melleczko Cascada i Agnes piekne!!
nie wiedzialam, że Cascada jest dwuczęsciowa

A nie myslalaś żeby cascade szyc u krawcowej?
Koleżanka uszyła coś podobnego jak Cascada z odczepianym trenem, mozliwością dopasownaia sukni do wysokości obcasa i jeszcze ma suwak, że po ślubie zrobi sobie rozporek- ale namodziła i zapłacila za nią 1800 + welon, bolerko gratis

Edytowane przez zytka26
Czas edycji: 2012-06-14 o 09:54
zytka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:00   #4478
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, moge?
Ja z Tż pobieramy się 20.04.2013 a zaręczeni jesteśmy od świąt Wielkanocnych tego roku :P wiem, ze niektórym z Was wyda się, iż szybko się chcemy pobrać, ale tak postanowiliśmy, bo każdy w nas wątpi.. i każdy nie wierzy, że ze sobą będziemy. a Chcemy wszystkim udowodnić to! . Mamy dopiero 2000 złotych, ale niestety nie chcemy liczyć na pomoc naszych mam ( ojcowie odpadają- nawet na ślubie nie będą) bo im itak jest ciężko, chociaż każda z nich chce nam jakoś pomóc. Poki co mamy wybraną sale, i mniej więcej kościół ( chcieliśmy w kościele b. Franciszkanów, ale rodzina... ;/ ) dlatego sie jeszcze zastanawiamy. Salę mamy na ogródkach- planuję ją sama przystroić, ułożyć siedzienia itd.. to zawsze taniej. bo gdzie nie dzwoniłam to albo kosmiczna cena 170/os ( mamy 70 osób+ obsługa kamerzysta fotograf orkiestra..) albo sala za mała i trzeba bawić się na dwóch albo termin.. ;/ a wiadomo mozemy liczyć tylko na siebie więc im taniej tym dla nas będzie lepiej oglądaliśmy obrączki, mamy upattrzone kucharki z obsługą kelnerską też na oku.. Czytałam wątek i obserwowałam aż w końcu stwierdziłam, ze też się wypowiem.
a jeśli chodzi o obiaaad to miałam zupę z serków topionych ! POzdrawiam
Witamy

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1338592227 zamawialam te
obramowka nie jest czarna tylko ciemny, blyszczacy granat
Super

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Tak myślę o tych zaproszeniach i mam kłopot bo może ja wybredna jestem ale na prawdę nic mi się nie podoba. Albo wizualnie coś mi nie pasuje, albo tekst jest do bani albo czcionka albo jeszcze coś innego. Będę miała problem żeby je kupić...
Też tak miałam i dlatego zdecydowaliśmy się z tż na prosty, ale bardzo elegancki wzór Będę sama robić zaproszenia

Cytat:
Dziewczyny, czy jeździłyście oglądać sale w Waszymi rodzicami? Bo o to nam dzisiaj rano poszło... TŻ stwierdził, że powinniśmy jeździć sami, ale nie z moimi rodzicami. No super, tylko że czekaliśmy właśnie 2 tygodnie aż wrocą z wakacji... Do tego moja mama się bardzo wkręciła w przygotowanie wesela, w przeciwieństwie do TŻta... I pewnie będzie chciała nam dołożyć do wesela, jeśli nie sfinansować je w dużym stopniu. I nie wiem czy to ze mną coś jest nie tak, że chce jechać z mamą czy z nim... Dodam, że generalnie bardzo się lubią, obiady niedzielne, wspólne wyjazdy itp. Więc trochę nie wiem o co chodzi
Tak. Były z nami nasze mamy. Moja mama okazała się niezastąpiona, bo dzięki niej wynegocjowaliśmy korzystne warunki i wypytała o wszystko

Cytat:
Poza tym ja nie umiem znaleźc strony tej całej Maggie Rosso
To Maggie Rosso to są podróbki znanych producentów, nazwa wymyślona, imitująca dobrą markę

Cytat:
Masz rację Mnie się 80% podoba

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
No super, super Ale pomyśl co by było w razie deszczu

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Dziękuję za Wasze kciuki Kolosa zaliczyłam I mam wyniki z 2 egzaminów: z jednego tylko 3 a z drugiego 5 I mam nadzieję, że już same 5 zostaną

Cytat:
Myślę, że to akurat zależy od pary. My jesteśmy razem od ponad pięciu lat, mamy wszelkie warunki do wspólnego zamieszkania przed ślubem, a mimo to tego nie planujemy Zawsze mi się wydawało, że będę chciała, ale nie chcę, a powód jest bardzo prosty - oboje mamy poczucie, że bardzo dobrze się znamy (również od "złej strony", znamy swoje nawyki, zdarza nam się razem pomieszkiwać po kilka dni raz na czas, sporo dyskutujemy o tym jak rozwiążemy kwestie praktyczne typu zarządzanie pieniędzmi). Chcemy, żeby dzień ślubu był prawdziwą rewolucją - małżeństwo, przeprowadzka... A nie, że "jedyne" co się zmienia to stan cywilny i obrączka na palcu. Nie zrozumcie mnie źle, nie widzę w tym absolutnie nic złego. W pełni rozumiem pary, które chcą ze sobą zamieszkać wcześniej, widzę pozytywy sytuacji, ale sama nie mam takiej potrzeby i uważam, że to nie jest warunek konieczny żeby małżeństwo było fajne i dobre cieszę się, że TŻ wprowadza się dopiero w dniu ślubu. To będzie podwójne przeżycie
Cytat:
Macie rację i naprawdę rozumiem Wasze argumenty ale mimo to - patrząc wyłącznie na swój własny związek - wciąż obstaję przy swoim. Wiem, że pomieszkiwanie to nie to samo, wielu sytuacji jeszcze nie doświadczyliśmy, ale z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że na pewno będziemy umieli rozwiązać konflikty, które dopiero zaistnieją (np. o przysłowiowe skarpetki na podłodze). Po prostu to wiem, ciężko mi to wyjaśnić Poza tym "bycie małżeństwem" będzie dla nas dodatkowym argumentem do rozwiązywania problemów. Nie chciałabym, żebyśmy zrezygnowali ze ślubu z powodu różniących nas dupereli. Znam pary (mieszkające ze sobą), które zamiast walczyć o swoją miłość i rozmawiać rozstawały się, bo tak łatwiej, bo przecież mieszkają bez ślubu więc nic ich nie trzyma... Bez sensu. Albo się ze sobą jest na dobre i na złe, albo to się mija z celem, i to czy taka para mieszka ze sobą przed ślubem czy nie nie ma tu nic do rzeczy Świadomość własnych zalet i wad oraz świadomość drugiego człowieka to chyba cały sukces. My chcemy zrobić rewolucję życiową w dniu ślubu i tyle Nie mam obaw o to co będzie później.
Mam dokładnie takie samo zdanie A właściwie MAMY Tż też nie chciał mieszkać wspólnie przed ślubem
Stary 2012-06-14, 10:02   #4479
myszka 1234567
Zakorzenienie

Dobra nadrobiłam

co do mieszkania razem....ja mieszkam z TŻ od4 lat. Nikt nie miał nic przeciwko, mieliśmy po 20 lat. A czy powinno się mieszkać ze sobą przed ślubem czy nie to już indywidualna decyzja I nie ma to absolutnie nic wspólnego z trwałością małzeństwa

Flight trzymam kciuki zeby było po Twojej myśli

mell dzięki za super relację wyglądasz pięknie, ale najlepiej w 1,2,3 ostatnia cię trochę niepotrzebnie pogrubia Ta cascada byłaby niesamowita gdyby nie to ze ma osobny gorset ale tak to super napatrzeć się nie mogłam i teraz wyskoczyłabym na miasto kieci mierzyć
Stary 2012-06-14, 10:07   #4480
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
Flight trzymam kciuki zeby było po Twojej myśli
A o co chodzi?

Dziś kupuję na jutro test Nie mogę dłużej czekąć. A TŻ to mnie wysyła na betę - najpewniej

Stary 2012-06-14, 10:10   #4481
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
A o co chodzi?

Dziś kupuję na jutro test Nie mogę dłużej czekąć. A TŻ to mnie wysyła na betę - najpewniej
o Twój test
Stary 2012-06-14, 10:12   #4482
ryba91
Zakorzenienie

Piękne suknie
Co do obrączki... mi podoba się białe złoto zzółtym- i tego rodzaju bede szukać, natomiast wzór mi się nie podoba, ale dziewczyny mają racje- idźcie sprawdzić u jubilera, na palcach inaczej wyglądają
ryba91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:13   #4483
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:

badania krwi na pewno się nie mylą
Stary 2012-06-14, 10:13   #4484
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkie ładne Chociaż mi się średnio zdobienia podobają

Ale już wczoraj sobie wyrobiłam gust - zauważyłam, że o wiele bardziej podobają mi się gładkie gorsety. Ewentualnie z jakąś aplikacją z kryształków czy perełek, ale delikatną. Nie podobają mi się mocno zdobione gorsety, nawet jeśli dół jest gładki. Ot taka dygresja

Cytat:
Salony pozamykane a Melleczka nadal suknie mierzy siłą ją z salonów wyciągają

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość

Albo szuka tych granulek, albo padła z wyczerpania prosto w łóżko Też się nie mogę doczekać jej relacji

Widzę, że emocje sięgały zenitu

Cytat:
Melleczko Cascada i Agnes piekne!!
nie wiedzialam, że Cascada jest dwuczęsciowa

A nie myslalaś żeby cascade szyc u krawcowej?
Koleżanka uszyła coś podobnego jak Cascada z odczepianym trenem, mozliwością dopasownaia sukni do wysokości obcasa i jeszcze ma suwak, że po ślubie zrobi sobie rozporek- ale namodziła i zapłacila za nią 1800 + welon, bolerko gratis
No myślałam, ale boję się... Wiem, że pod tym względem jestem bardzo wymagająca i jeśli coś by było nie tak to byłabym załamana. A wiadomo - nigdy nie będzie idealnie taka. Najbardziej boję się tych falban, bo one są specyficzne, nigdzie indziej takich nie widziałam. W ogóle mało które z falban mi się podobały. A wątpię, żeby krawcowa mi takie właśnie zrobiła skoro one są jakoś laserowo cięte...

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
mell dzięki za super relację wyglądasz pięknie, ale najlepiej w 1,2,3 ostatnia cię trochę niepotrzebnie pogrubia Ta cascada byłaby niesamowita gdyby nie to ze ma osobny gorset ale tak to super napatrzeć się nie mogłam i teraz wyskoczyłabym na miasto kieci mierzyć
Tak jak pisałam - wydaje mi się, ze dobrze dopasowany gorset (w rzeczywistości mam talię jak w sukni nr 3, ona była najbardziej ściśnięta i najlepiej dopasowana w talii), dobra długość (tu mi się falbany pod spód zawijają) i biały pas na łączeniu - będzie o wiele lepiej
Stary 2012-06-14, 10:15   #4485
myszka 1234567
Zakorzenienie

[QUOTE=melleczka;34699092]

Tak jak pisałam - wydaje mi się, ze dobrze dopasowany gorset (w rzeczywistości mam talię jak w sukni nr 3, ona była najbardziej ściśnięta i najlepiej dopasowana w talii), dobra długość (tu mi się falbany pod spód zawijają) i biały pas na łączeniu - będzie o wiele lepiej[/QUOTE]
knie
Klucz do sukcesu a tak to wszytko pięknie

Edytowane przez myszka 1234567
Czas edycji: 2012-06-14 o 10:26
Stary 2012-06-14, 10:16   #4486
marta1881
Zakorzenienie

Jeju co za pogoda;/kiedy to się zmieni?
Stary 2012-06-14, 10:17   #4487
FlightlessBird
Zakorzenienie

Mell mi się wydaję, że Ty teraz w każdej sukni będziesz widziała jakiś feler, bo napaliłaś się na tą jedną

Wiem, że beta pewna, ale boję się. Bo wczoraj sobie uświadomiłam, że średnio rozsądni byliśmy

A TŻ mi na to wszystko: " No i cudnie by było. Samo szczęście. Ja tam bym nie płakał, a się cieszył."

Stary 2012-06-14, 10:17   #4488
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:

No myślałam, ale boję się... Wiem, że pod tym względem jestem bardzo wymagająca i jeśli coś by było nie tak to byłabym załamana. A wiadomo - nigdy nie będzie idealnie taka. Najbardziej boję się tych falban, bo one są specyficzne, nigdzie indziej takich nie widziałam. W ogóle mało które z falban mi się podobały. A wątpię, żeby krawcowa mi takie właśnie zrobiła skoro one są jakoś laserowo cięte...

o widzisz, tego nie wiedziałam
Stary 2012-06-14, 10:18   #4489
marta1881
Zakorzenienie

Flight TŻ dobrze radzi szoruj na betę albo testuj dziś!
Stary 2012-06-14, 10:19   #4490
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:

A TŻ mi na to wszystko: " No i cudnie by było. Samo szczęście. Ja tam bym nie płakał, a się cieszył."
dla Twojego TZa
Stary 2012-06-14, 10:20   #4491
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Flight TŻ dobrze radzi szoruj na betę albo testuj dziś!
Testować dziś nie będę, bo wolę z rana - wynik pewniejszy
A poza tym mam tłuste włosy - jak jestem w domu staram się nie myć, bo mi kolor szybciej schodzi A tak na dwór nie wyjdę, a TŻ śpi po nocce Do jutra wytrzymam

Stary 2012-06-14, 10:21   #4492
melleczka
Zakorzenienie

Kurde no wiem, że Agnes najlepiej wygląda - jest delikatna i podkreśla mi figurę, wydłuża sylwetkę, wysmukla. Tylko nie jestem pewna czy nie będę żałować, bo przecież wiecie, że od dawna marzyła mi się Cascada
Moja przyjaciółka powiedziała mi, że taką jak ta Agnes mogę założyć w kolorze na inną okazję jak czyjś ślub czy sylwester, choćby w długości 7/8, a takiej Cascady już nigdy nie założę, to jest jedyna okazja. No i druga sprawa... Wiecie, że mi od zawsze podobały się takie bardziej okazałe suknie, a ta Agnes jest skromniutka, piękna, ale skromna. Mama była bardzo przeciwna Cascadzie jak ją widziała na zdjęciach, kompletnie jej się nie podobała, ale jak ją już miałam na sobie to też stwierdziła, że jest najpiękniejsza
Wiem, że plotę trzy po trzy, to i samo cały czas I będę Wam tu jeszcze dużo dużo marudzić, a ostatecznie i tak pewnie wybiorę same wiecie którą
Tż nie wie, że mam zdjęcia z przymiarek Żyć by mi nie dał jakby się dowiedział

To teraz z innej beczki... Myślicie, że pasuje taki długi welon? Tzn na zdjęciach mam taki 150cm, ja bym chciała jeszcze z 1m dłuższy. Taki powiedzmy 2,5-2,7m, żeby się troszkę ciągnął.
Stary 2012-06-14, 10:21   #4493
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
dla Twojego TZa
Ja tam nie wiem czy takie oklaski mu się należą
I się śmieję, że dziecko nazwiemy "Aldona z pęknietego kondoma"

Stary 2012-06-14, 10:22   #4494
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Witam Kochane. Ale dzisiaj z TŻ pospaliśmy do 9:30. On teraz pojechał samochodem moich rodziców na przegląd.
Wczoraj byłam u alergologa i po wizycie w aptece się załamałam. Wydałam tylko 78 zł Mam wszystkie leki nowe oprócz inhalatora doraźnego. Do tego jakiś syrop, który mam pić 4 razy dziennie, a wczoraj jak się go napiłam, to myślałam, że Postanowiłam, że nie ruszę tego więcej.

Teraz was powoli zacznę nadrabiać.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:23   #4495
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
No i super! Cokolwiek by było, masz w nim wsparcie Też uważam, że dziecko to samo szczęście kiedy jest "dziełem" dwojga dorosłych, kochających się ludzi. Nigdy nie ma idealnego czasu, jeśli faktycznie jesteś w ciąży to wspaniale, wszystko inne na 100% się poukłada. A jeśli nie jesteś to odetchniesz Zrób test, nie czekaj

Mell, ja też bym się bała szyć suknię pokroju Cascady. Zresztą w ogóle bałabym się szyć u krawcowej, mam tak jak Ty - jeden szczegół inny niż w oryginale i już byłabym zrozpaczona

310813
Stary 2012-06-14, 10:23   #4496
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde no wiem, że Agnes najlepiej wygląda - jest delikatna i podkreśla mi figurę, wydłuża sylwetkę, wysmukla. Tylko nie jestem pewna czy nie będę żałować, bo przecież wiecie, że od dawna marzyła mi się Cascada
Moja przyjaciółka powiedziała mi, że taką jak ta Agnes mogę założyć w kolorze na inną okazję jak czyjś ślub czy sylwester, choćby w długości 7/8, a takiej Cascady już nigdy nie założę, to jest jedyna okazja. No i druga sprawa... Wiecie, że mi od zawsze podobały się takie bardziej okazałe suknie, a ta Agnes jest skromniutka, piękna, ale skromna. Mama była bardzo przeciwna Cascadzie jak ją widziała na zdjęciach, kompletnie jej się nie podobała, ale jak ją już miałam na sobie to też stwierdziła, że jest najpiękniejsza
Wiem, że plotę trzy po trzy, to i samo cały czas I będę Wam tu jeszcze dużo dużo marudzić, a ostatecznie i tak pewnie wybiorę same wiecie którą
Ciągle starasz się nas przekonać do Cascady, więc już jest wiadome, którą wybierzesz.
Mi się osobiście ta Cascada od początku jakoś nie podobała, ale na Tobie łądnie wygląda Chociaż ja dla siebie wybrałabym Agnes
No ale to Twoja suknia i Ty masz się czuć swobofdnie i pięknie

Stary 2012-06-14, 10:24   #4497
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Mell mi się wydaję, że Ty teraz w każdej sukni będziesz widziała jakiś feler, bo napaliłaś się na tą jedną

Wiem, że beta pewna, ale boję się. Bo wczoraj sobie uświadomiłam, że średnio rozsądni byliśmy

Żebyś wiedziała... Ja tak mam - jak sobie coś upieprzę to koniec. W jednej i drugiej są gładkie gorsety i inne mi się już po prostu nie podobają. W Krakowie potem to już prawie żadna mi się nie podobała.

Co to jest to beta
To dobrze, że Tż tak myśli

Cytat:
o widzisz, tego nie wiedziałam
To chyba dobrze, że laserowo cięte
Stary 2012-06-14, 10:25   #4498
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, moge?
Ja z Tż pobieramy się 20.04.2013 a zaręczeni jesteśmy od świąt Wielkanocnych tego roku :P wiem, ze niektórym z Was wyda się, iż szybko się chcemy pobrać, ale tak postanowiliśmy, bo każdy w nas wątpi.. i każdy nie wierzy, że ze sobą będziemy. a Chcemy wszystkim udowodnić to! . Mamy dopiero 2000 złotych, ale niestety nie chcemy liczyć na pomoc naszych mam ( ojcowie odpadają- nawet na ślubie nie będą) bo im itak jest ciężko, chociaż każda z nich chce nam jakoś pomóc. Poki co mamy wybraną sale, i mniej więcej kościół ( chcieliśmy w kościele b. Franciszkanów, ale rodzina... ;/ ) dlatego sie jeszcze zastanawiamy. Salę mamy na ogródkach- planuję ją sama przystroić, ułożyć siedzienia itd.. to zawsze taniej. bo gdzie nie dzwoniłam to albo kosmiczna cena 170/os ( mamy 70 osób+ obsługa kamerzysta fotograf orkiestra..) albo sala za mała i trzeba bawić się na dwóch albo termin.. ;/ a wiadomo mozemy liczyć tylko na siebie więc im taniej tym dla nas będzie lepiej oglądaliśmy obrączki, mamy upattrzone kucharki z obsługą kelnerską też na oku.. Czytałam wątek i obserwowałam aż w końcu stwierdziłam, ze też się wypowiem.
a jeśli chodzi o obiaaad to miałam zupę z serków topionych ! POzdrawiam
Witamy. Ja również mam wesele na sali z kucharką.

Cytat:
To może chociaż link?

ryba91 witamy! Na pewno uda wam się wszystko zorganizować

Dziewczyny, czy jeździłyście oglądać sale w Waszymi rodzicami? Bo o to nam dzisiaj rano poszło...
Salę jeździliśmy oglądać sami. Wzięliśmy tylko na podpisanie umowy moją mamę, bo chciała zobaczyć salę.

Cytat:
Zawsze twierdziłam (a teraz po obejrzeniu "I że cię nie opuszczę..." jeszcze bardziej w to wierzę ) i twierdzę, że jeśli ktoś ma być ze sobą, to choćby nie wiem co będzie i ślub, wiek, długość związku i inne zdarzenia losowe nic do tego nie mają
Zgadzam się w 1000000%.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:25   #4499
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:

To teraz z innej beczki... Myślicie, że pasuje taki długi welon? Tzn na zdjęciach mam taki 150cm, ja bym chciała jeszcze z 1m dłuższy. Taki powiedzmy 2,5-2,7m, żeby się troszkę ciągnął.
wg mnie najlepiej pasuje zwykły welon

Cytat:
Ja tam nie wiem czy takie oklaski mu się należą
I się śmieję, że dziecko nazwiemy "Aldona z pęknietego kondoma"
oo mamo
Stary 2012-06-14, 10:26   #4500
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:

Wciąż sądzę, że wybierzesz Cascadę dopasowana i z białym pasem będzie super.

Co do welonu... Zakładając, że wybierzesz Cascadę, to wg mnie taki długi nie będzie pasował za dużo szczęścia naraz. Do Cascady wybrałabym krótki, natomiast do Anges długi jak najbardziej

310813
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości