|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
U nas na razie jest ładnie, słoneczko świeci, ale pewnie będzie tak jak wczoraj, że ok. południa zacznie się chmurzyć i padać i burzyć
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-06-14 o 09:52 |
|
|
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
Oderwałam się na chwilę od książki i wpadłam nadrobić
Pogoda fatalna, szaro-bura, nic tylko się zaszyć pod kocem i czytać. Co planujecie na obiad? Ja muszę się wybrać na zakupy niestety, a do sklepu kawałek mam . I chyba kotlety drobiowe, ziemniaczki, sos grzybowy plus mizeria, ewentualnie sałata w śmietanie. Albo pyzy na parze w sosie śmietanowo-grzybowym z kawałkami kurczaka. Jedno z tych dań na dziś, drugie na jutro. Pani_Jasiowa gratuluję kolejnego rozpoczętego tygodnia ![]() landi0909 to czekamy na relację z wizyty ![]() T'ai ja z polecenia lekarza odstawiłam luteinę z dnia na dzień a brałam 2X1, skończyło się opakowanie to przestałam brać. A do fryzjera też bym się już mogła wybrać ![]() Lonia89 dzięki za dobre słowo |
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zmykam się wykąpać i wypachnić, nie mogę u lekarza śmierdzieć
![]() kurcze, napaliłam się na tego Dopplera. Chyba go kupię, ale sprawdze u nas w sklepie medycznym bo czasem taniej wychodzi
|
|
|
|
#1805 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratki piekny brzusioCytat:
![]() Cytat:
![]() nie mma takich typowych jeansow, tylko cos udajacego mam e z poprzedniej ciąży i jak jest tak apogoda jak dzis to sa najlepsze, troszke przyduze, no ale trudnoco do legginsow z all mozna sie niezle przejechac na jakosci, w pprzedniej ciazy zamowilam sobie i moment po paru praniach sie szmata zrobila znich a nie wygladaly najgorzej na poczatku, dlatego teraz kupilam te z lidla, no imam jedne z puszkiem dobre na jesien, ale to byly zwykle nie ciazowe, tylko rozmiar wiekszy bralam, i kupowalam w sklepie normalnym Dzien dobry laseczki ![]() pooga dzis masakryczna ale i tak nie mam zlego humoru bo moze zobacze dzidzie dzis na wizycie lekarz nie jest zwolennikiem czestych usg ale moze sie da przekonac ![]() zreszt aja za to place i tak teraz ![]() wg om to 16 tydzien, ale wg usg juz 17 wiec moze uda sie zobaczyc kto to jest |
|||
|
|
|
#1806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
depilacja, te sprawy W sumie to taki rytuał judkama to również ![]() ![]() za wizytę |
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Ale leje
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- wiecie jak mi szybko teraz włosy rosną na nogach i tam.... normalnie koszmar, mogłabym się golić 2 razy dziennie
|
#1808 |
|
Rozeznanie
|
Hej mamusie!
Kasiu gratuluje córeczki, ja ide w poniedziałek i chciałabym już na 100% wiedzieć co tam we mnie siedzi ![]() Ja też bym chciała zaproszenie do klubiku, ale decyzje wam pozostawiam.
|
#1809 |
|
Rozeznanie
|
Pokaże Wam moją córcie na spacerku, nie mogę się nadziwić że ona taka duża! Zdjęcie chyba z przedwczoraj.
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Rozeznanie
|
Witam z ranka
Dziewczyny przez te Wasze IDEALNE figury to ja wpadam w kompleksy!!!! A tak na poważnie to takie laski jesteście,że szczęka opada Kasia bardzo podoba mi się imię Nela.Ja Już mam wybrane Lilianka,ale moja rodzinka jeszcze kręci na to nosem. Byłam dzisiaj na bilansie 10latka z moim synem.Boże kiedy ten czas zleciał.Wydaje mi się,że Olafek dopiero był taki malutki,a w przyszłym roku to już nastolatek będzie ![]() Wyjątkowo dłuży mi się teraz czas do wizyty i usg,Już mnie skręca,a to dopiero 29 czerwca... |
|
|
|
#1812 | ||
|
Zakorzenienie
|
U nas dziś pierogi z garmażerki z braku czasu
![]() Cytat:
![]() Mi rosną tak samo jak przed ciążą na szczęście. Cytat:
|
||
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) u mnie gin bicie serca sprawdzal normalnie tak jak usg sie robi tylko wlaczyl glosnik;p albo cos przycisnal;p apropo sklerozyu i podniecenia to ja zapomnialam kiedys wziasc USG mojego dzidziusia;/ a potem juz nie bylo;/ |
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1815 |
|
Rozeznanie
|
No juz taka fajna mala panienka,
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
jupii
![]() Cytat:
|
|
|
#1817 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też super pomysł, czasem tak robimy jak mi się nie chce gotować albo potrzebujemy zjeść coś na szybko |
||
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- powiedzcie mi czy to ze mnie caly czas boli brzuch to jest normalne??? albo z prawej, albo z lewej albo na srodku... naprawde caly czas;/ raz mnie raz bardziej ale boli;/ Wy tez tak macie?? |
|
|
|
|
#1820 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzięki za odpowiedź A co do kasy to nie upomina się Mąż się śmiał, bo to już drugi raz..Cytat:
Cytat:
![]() Ja nigdy nie miałam problemów z wagą, ale raczej byłam z tych co się boją przytyć i nigdy specjalnie dużo nie jadałam. Jak byłam młoda to nawet się odchudzałam - Gratuluję II trymestru i rozpoczęcia 4 miesiąca Chyba już wszystkie mamuśki weszły w II czy się mylę? -------------- Jestem już w domku, zjadłam śniadanie - bułka razowa z twarogiem i dżemem truskawkowym. Piję Inkę i jest przepyszna. Aerien to Ty tak kusiłaś Inką i dzięki wielkie, bo piję ją z czystej przyjemności jak kiedyś kawkę Mąż pojechał do szkoły- śmiałam się, że połechtać ego, bo zdobyli srebrny medal. W eliminacjach od rejonów do finału Polski brało udział kilkaset szkół, więc to duże osiągnięcie ![]() Wychwalą go, jeszcze mi chłopa zepsują No i jutro znowu siedzę sama, bo Konrad idzie na Bal Gimn. Nie mam serca prosić, żeby został, bo to bal jego chłopaków z klasy sportowej i nawet nie wypada, żeby trenera nie było.. Już mu dzisiaj powiedziałam, żeby się nie zdziwił jak zacznę mówić sama do siebie ![]() Miałam iść do szkoły na ploty, ale chyba nic z tego, bo musimy iść na miasto kupić coś dla męża na ten bal, bo w gajerki, które ma nie wejdzie mu noga ( w sensie noga ze stabilizatorem). A ma takie ładne garnitury- 2 eleganckie i jeden sportowy, szkoda, bo męskie ciuchy kupę kasy kosztują, a wydatek szczerze mówiąc zbędny oprócz tego jednego razu. A teraz chyba idę do lumpka poszukać czegoś Neli
|
|
#1821 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
To super
![]() Cytat:
U nas dziś brak czasu- po pracy spotkanie z fotografem, przymiarka sukni i spotkanie z grajkiem ![]() Ja już mam dośc tych przygotowań pomału, codziennie jest coś do załatwienia, ciągle trzeba o czymś pamiętać. Chciałabym, żeby już był piątek wieczór, kiedy wszystko będzie zapięte na ostatni guzik ![]() Pewnie już po wszystkim będę żałować, że to wszystko tak szybko zleciało, będzie mi tego brakować, ale na dzień dzisiejszy mam dość. Jeszcze w przyszłym tygodniu to będzie spokojniej, bo ja mam urlop od poniedziałku, a tak ja pracuję do 16, TŻ do 15 i na wszystko jest mało czasu. |
|
|
|
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze a'propos sygnaturki / podpisu - usiłuję zrobić wedle Waszych wczorajszych instrukcji, ale gdy jakieś słowo zaznaczam znacznikiem link to zostaje ono podkreślone - jak usunąć to podkreślenie??
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilkak - śliczna ta Twoja malutka
A u nas dzisiaj na obiad miala byc szczawiowa, ale jednak zamowimy pizze bo ja lenia mam i nawet tak prostej zupy mi sie nie chce robic . ![]()
|
#1825 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Judkama -
za wizytę
|
#1827 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie w rodzinie jest tak, że jakbym nie wymyśliła to będzie sie podobać, bo mam bardzo tolerancyjnych rodziców Papa kobietki, do później
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Apropo bólu to o ile wczesniej nie czulam nic zupelnie jakbym w ciazy nie byla to teraz czuje i to czesto
.. szczegolnie w nocy jak wstane na siusiu ciagnie mnie strasznie w pachwinach .. ale to chyba od zastania .. No i czasem brzuch zaboli ale zadne skurcze tylko taki zwykly chwilowy ból ..
|
#1830 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje dla męża, zupełnie zasłużenie go chwalą ![]() Cytat:
Cytat:
moja najukochańsza zupka. DeKajka Ty leniuszku |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

. 

(pewnie idiotyczne pytanie
)
4.9.10 Nasze malenstwo
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

.. ale to chyba od zastania .. No i czasem brzuch zaboli ale zadne skurcze tylko taki zwykly chwilowy ból ..
moja najukochańsza zupka. DeKajka Ty leniuszku