|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
że się tak wypowiem po przeczytaniu Waszych postów.....
co do testerów perfum.....nigdzie nie jest określone, że należy psikać tylko na tekturki więc ten pan ochroniarz to za przeproszeniem albo debil ...albo debil kazał mu tak mówić ![]() ..testery są do testowania a więc użytku również na swoim ciele...jak mam sprawdzić dany produkt na papierze ? ![]() przecież to nie logiczne...zapach należy sprawdzać na nadgarstku bo tylko wtedy możemy poczuć jak pachnie ...zapach łaczy się z naszym PH i to jest ważne. Co z tego że na papierze ładnie pachnie , jak po psiknięciu na ciało może śmierdzieć.. ![]() wiem bo przetestowałam...na papierku cudnie pachniała perfuma a na mnie już nie ![]() tak samo z kosmetykami typu podkład itd. jak się nie przetestuje na własnej skórze to szkoda kupować. |
|
|
|
#4622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to może podkład też będziemy na papierku testować, w sumie co tam kolor, testery na papierek![]() A swoją drogą- ten ochroniarz to musiał być niezłym kretynem, też miałam podobną sytuację, kupiłam perfumy uprzednio testując na papierku- och co to był za piękny zapach, niestety na mnie one po prostu śmierdziały oddałam mamie- i na niej znów jest ten piękny zapach z papierka
|
|
#4623 |
|
Zadomowienie
|
a ja muszę się poskarżyć na eyeliner z limitki Essence. użyłam może z 3-4 razy i już chyba będę musiała wyrzucić. coś się z końcówką stało i kolor już nie jest taki intensywny, są duże prześwity. jak wypisujący się mazak, tyle, że mam go od piątku
|
|
|
|
#4624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go kupię (mam nadzieję). Cytat:
Nie stosowałam jeszcze sprayu do włosów i serii z kolagenem. mus garniera i krem do rąk eveline |
||
|
|
|
#4625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez dorota1710 Czas edycji: 2012-06-13 o 23:29 |
|
|
|
|
#4626 |
|
maskott
|
Dziwna sprawa z tym pędzlem wygładzającym: w dwóch rossach pytałam (a jestem wtedy megauprzejma
) o to, jakie rodzaje będą objętę promocją w weekend i w obydwóch babki mówiły, że nie wiedzą i dopiero w sobotę się okaże. Już sama nie wiem.. chociaż bardziej skłaniam się ku temu, że zmyślały... ech :/
|
|
|
|
#4627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Czy któraś z was się orientuje czy któryś z warszawskich rossmannów ma w sprzedaży rossmannowe wina? Kiedyś widziałam, chyba na Kleszczowej, że jest dział podpisany jako wina, ale stały tam wystawione jakieś kubki, kosmetyczki itd
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4628 |
|
Zadomowienie
|
Czy jak jest promocja na sobotę i niedziele to jest szansa, że w niedziele dołożą?
Czy wszystkie Rossy, te w mieście i w supermarkecie otwierają się o 8? |
|
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie internetowej jest przecież spis drogerii w danym mieście z godzinami otwarcia
|
|
|
|
#4630 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny
![]() A czy istnieje pedzel do podkladu i pedzel do pudru ecotools?? Bo w swoim rossmannie nie znalazlam? Czy to to samo?:P (w ogole sie nie orientuje w pedzlach - to beda moje pierwsze..) |
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Tak są, typowo do podkładu jest języczkowy i osobny do pudru
|
|
|
|
#4632 | |
|
maskott
|
Cytat:
Wina na bank są na birżańskiej i chyba jeszcze w jednym widziałam, ale w zbyt wielu ostatnio byłam i się mi mylą
|
|
|
|
|
#4633 |
|
Zadomowienie
|
Dantejskie sceny w Rossmannie
![]() Pojechałam po odświeżacze w kuleczkach, bo akurat i ja i mama bardzo je lubimy. Stwierdziłam, że jak już się ruszyłam na 8 do Lidla po piżamę (tam też trzeba jechać od razu po otwarciu jak jest coś fajnego), to już sobie podjadę do rossmanna i chwilę poczekam, żeby nie latać w te i wewte. No i posiedziałam chwilę w samochodzie, do sklepu poszłam tak o 8.57 i patrzę a tam taaaaaaka kolejka. Jak tylko kobietka otworzyła to jak się babki rzuciły do środka to masakra. Wszystkie poleciały po podkłady, jak potem przechodziłam to widziałam jak kobieta płaciła za 7 . Ja zgarnęłam 3 odświeżacze i na luzie patrzyłam co się dzieje w sklepie . Jak przechodziłam 3 minuty później koło odświeżaczy to już ich nie było. Duże wzięcie miały balsamy garniera (chociaż jeden rządek promocyjnych jeszcze się ostał) i kremy do rąk - wszystko wymiecione. Nie sądziłam, że u mnie w mieście też się takie rzeczy będą działy ![]() Odżywek z Eveline w ogóle nie było - nie dołożyli po promocji? Obejrzałam sobie pędzle ecotools i stwierdziłam, że jak takie rzeczy się dzieją, to będę musiała poprosić TŻa żeby się zwlókł z łóżka przed 9 w sobotę i mi podskoczył (co będzie trudne, bo On lubi długo spać), albo poproszę Teściową ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Aaaa, pojemniki podróżne na kosmetyki podrożały Wydaje mi się, że były po 1,49 a dzisiaj kupiłam za 1,99 Zaczyna się sezon wyjazdowy to podnieśli ceny :/ |
|
|
|
#4634 |
|
Raczkowanie
|
Poprostu niektóre pracownice nie mają uprawnień żeby zaglądać w takie pisma a w nich są informacje o przecenach i napewno ta osoba nie wiedziała co bedzie w promocji bo po co miała kłamać , nie miała w tym interesu. Takie rzeczy mogą sprawdzić tylko funkcyjne a część zwyklych pracowników nawet nie wie że jest to możliwe bo nie ma dostępu do komputera.
Co do win to jeśli jest oznakowany dział z nim to napewno dojdą tylko sklep pewnie ma problemy z pozwoleniem na sprzedaż alkoholu, a załatwianie takich rzeczy troche trwa
|
#4635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4636 |
|
Moderator
|
O jejciu to Wy macie jakieś wina w Rossmannie? U mnie nie ma takowych rzeczy
|
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie kiedyś były, w takim większym Rossmannie, ale niestety został zamknięty.
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie bardzo podobnie Byłam o 8.59, a tam już kilka babeczek stało wszystkie po 50 wiec wiedziałąm na co się rzucą otworzyli. Prawie wbiegły, 3 doleciały do półki z kremem loreal, i jedna wzieła aż 4 ale straczyło dla mnie 1 ![]() Chodzę i rozglądam się za tym kremem(któraś pisała o aloesowym ) i były-3 aloesowe się ostały z kozim mlekiem ani jednego, a było jakoś 10 minut po otwarciu![]() Najlepsza akcja była właśnie z tymi odświeżaczami prz echodzę koło regału, a tu jedna do drugiej, "jak pani śmie, wszystkie zabrać, tak nie wolno" na to jej druga"co nie wolno pierwsza byłam " zabrała wszystkie z półki i poszła do kasy"proszę pani, a inne zapachy to co?" Kasjerka jej odpowiada że w promocji sa tylko brzoskiwioniowe , a babka"trudno, wezme takie" i powiedziała żeby kasowaćśmiech na sali, myślałam że w mojej małej mieścinie coś takiego się nie wydarzy
|
|
|
|
|
#4639 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam. Właśnie wróciłam z Rossmanna. Byłam rano przed otwarciem centrum handlowego. Przed wejściem czekał dziki tłum. Ochroniarz otworzył drzwi 3 min. po 9 i wszyscy się rzucili do wejścia. Zablokowały się drzwi kilka razy. Potem wszystkie baby w różnym wieku rzuciły się od razu do Rossmanna. Ja doleciałam prawie pierwsza po kremy do rąk Eveline. Kupiłam 2 szt., a teraz żałuję, że nie wzięłam więcej. Ale może nie powinnam być taka pazerna?
O 9.15 już kremów nie było. Poza tym duzym powodzeniem cieszyły się balsamy Garniera i kremy Loreala takie czerwone dla dojrzałej skóry. Ale ja nie kupiłam ani balsamu ani kremu, bo balsamu nie potrzebuję, a krem i po promocji jest dla mnie za drogi. A... i jeszcze dziewczyny kupowały podkład Maybelline Affinitone i po 15 min odcienie light były już wykupione. A ja nie znam tego podkładu i nie wiedziałam czy dobry by był dla mnie. Oto moja relacja z wizyty w Rossie. W sobotę muszę zapolować na krem Eveline, bo będzie w ludzkiej dla mnie cenie. tylko nie wiem, jak to zrobię, bo mam o 8.30 egzamin. |
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwny jest ten krem do rąk z kozim mlekiem Eveline. Szybko się wchłania, dłonie są gładkie, ale jakiegoś super nawilżenia nie zauważyłam. Zapach powala
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-06-14 o 10:14 |
|
|
|
#4641 |
|
Konto usunięte
|
Zakupy zrobione:
- babydream fur mama - olejek - babydream - płyn do kąpieli z nagietkiem i rumiankiem z CND za jedyne 3.45! - ET - pędzel wygładzający - Alterra - krem brzoskwiniowy - Alterra -mleczko do ciała pomarańcza i wanilia [ sernikowy zapach - Alterra - olejek granat i awokado - Alterra - "rybki" orchideowe, dla mamy - Joanna - szampon z biosiarką i bursztynem - Green Pharmacy - Eliksir do włosów łamliwych, zniszczonych, farbowanych |
|
|
|
#4642 |
|
Zadomowienie
|
Ja byłam kilka po 9 i też dantejskie sceny :P
Loreal - kremy i coś tam(? balsam po goleniu?) meskie były sobie wyrywane ;-)podkłady widziałam że jeszcze były ( ja się czaję na inny) kuleczki ambipur nie cieszyły się zainteresowaniem (albo nikt ich znależc nie mógł ) kremy do rąk też babeczki brały hurtowo.Ja wzięlam sobie tylko małego Garniera brzoskwiniowego za 7 z groszami.. W sumie duże też były, ale nie znoszę wielkich butli i mi się szybko nudzą.
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Rossmannie i kupiłam tylko krem do rąk Eveline aloesowy. Było jeszcze kilka sztuk, za to te z kozim mlekiem szybciej się rozeszły. W ogóle masakra z tymi ludźmi... Nie sprawdzą nawet co dokładnie jest w promocji tylko biorą co popadnie. Potem dwa razy dłużej stoi się przy kasie, bo jak niektóre usłyszały, że tylko Ambi Pur brzoskwiniowy jest w promocji a miały inny, to trzeba było kasować. Oczywiście to samo przy tych wodach toaletowych. Dodatkowo jedna z pań zrobiła kasjerce awanturę, że przed chwilą stało na półce kilka sztuk, a teraz nie ma, więc ona na pewno wyniosła sobie na zaplecze...
Jutro chyba pójdę z samego rana, bo chciałabym ten balsam z Lirene
|
|
|
|
#4644 |
|
Raczkowanie
|
No to widzę że istny horror w tych waszych rossmanach, jestem ciekawa jak to będzie u mnie bo ja byłam tylko w sobotę po puder i chyba jeszcze dużo ludzi nie wiedziało o tych promocjach bo nie było jakiś dantejskich scen i w poniedziałek obczaić essence a tak to dopiero wybieram się jutro i w sobotę no i od soboty można powiedzieć że prawie w każdy dzień mnie coś interesuje więc nie wiem czy wytrwam i przeżyje to.....
Edytowane przez princesa89 Czas edycji: 2012-06-14 o 11:01 |
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś kilka minut po godz. 9 w dwóch Rossmannach i u mnie spokojnie - bez tłumów, przepychanek, luz
W jednym R. nie było już kremów L'Oreal Revitalift Total Repair 10 na dzień - a taki chciałam kupić mamie, więc poszłam do drugiego. Tam tych kremów i na dzień i na noc było pod dostatkiem, więc bez problemu kupiłam to co chciałam ![]() BTW, w promocji widziałam też to serum http://www.rossnet.pl/Produkt/LOreal...0-Serum,115376 - cena 24,99
|
#4646 |
|
Zadomowienie
|
Mam takie pytanie: wygrałam w konkursie Palette. Jest napisane, że nagrody zostaną przesłane kurierem do 6 lipca. Jest możliwość zmiany adresu? Jeśli przyjdzie to do końca czerwca, to ok, ale potem wyjeżdżam i nie chcę stracić tej nagrody
|
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dopiero teraz dowiedziałam, jakie promocje mnie ominęły : O sesja i oglądanie ciach na starówce mną zawładnęły
poszłam dziś, bo chciałam kupić perfum Reval Halle Berry i zrobiłam oczy jak 5 złotych, gdy zobaczyłam ceny : O no a potem się dowiedziałam, że codziennie coś jest... często chodzę do Rossa, no ale teraz to po prostu co innego mnie interesowało.. Perfumy stały sobie spokojnie na półce, ale wzięłam wodę toaletową, bo jakoś dłużej mi trzyma niż perfum : O kupiłam też sobie krem Eveline z kozim mleczkiem - chyba ostatni o ile pamiętam. Tłumów nie było, ale widziałam faceta, który zwinął wszystkie odświeżacze ^^ L'oreal damski stał na półce jeszcze - męskiego nie widziałam Garnier chyba też jeszcze był ;-) ale planuję iść w sobotę i w poniedziałek po Rimmela mam nadzieję, że w mojej miejscowości będzie tak samo spokojnie w Rossie jak tutaj
|
|
|
|
#4648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4649 |
|
Konto usunięte
|
A w moim poczciwym Ross bez tłumów, bez szału, bez ekscesów
Jakby ludzie w ogóle nie byli świadomi promocji, albo ich w ogóle nie interesowała
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. Ponoć tak jest ;-) 30 była po 29 złotych a 50 chyba po 49,99 ;-) woda z 30 ileś na 15 złotych
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

oddałam mamie- i na niej znów jest ten piękny zapach z papierka
) czy ten wygładzający, który nie będzie w promocji?
Czy któraś z Was coś wie na ten temat? Te zabawki są niebezpieczne? A może to tylko w moim Rossmannie? Napiszcie coś, bo bardzo mi zależy na tej książeczce i nie wiem czy mam jej jutro szukać w innych sklepach czy dać sobie spokój...

06.09.2014
otworzyli. Prawie wbiegły, 3 doleciały do półki z kremem loreal, i jedna wzieła aż 4
, a babka"trudno, wezme takie" i powiedziała żeby kasować