Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 10:11   #4891
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

właśnie on taki cieniutki .. będzie nam taki potrzebny ????

Cytat:

dobra zastanawiam się jeszcze nad tym kocyczkiem czy taki cienki polarowy we wrześniu się nam przyda ???

JA tyż mam jeden cienki. Drugi gruby dostane od koleżanki, bo się zdeklarowała, że chce kupić.

Powiedziałam mojej siostrze tej najstarszej zaraz po mnie, że chcemy, żeby była chrzestną. Popłakała się.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:14   #4892
katarzinka
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

cześć Konczi
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:15   #4893
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

czesc dziewczyny
ja juz o 7 na nogach gotuje obiadek by mezul zdazyl zjesc bo idzie na 2 zmiane..i juz wszystko gotowe gulasz zrobiony
u mnie leje jak z cebra masakra.. a mialo byc na week 30 stopni taaa..juz to widze
dzwonilam do endokrynolog tsh mam w normie wiec pasuje

Konczi ja mam 2 koszule do szpitala
anesh gratuluje ksiezniczki
Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Dobry wieczór. Czy Wam te dni też tak uciekają? Przecież to już znowu połowa tygodnia za nami, wierzyć się nie chce.

Zapomniałam pochwalić się wczoraj, że umówiłam się na 3d na 11 lipca, więc mam nadzieję, że za miesiąc już napewno poznam płeć naszego maluszka.
taaak.. mi tez uciekaja strasznie dni.. nie dawno sie Wam zalilam ze mama wyjezdza na 4 tyg do szpitala , a juz minely prawie 3 tyg i niedlugo wraca no mysle ze w lipcu juz napewno poznasz plec lokatora

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Witam sie wieczorkiem

U Nas sie blyskalo i grzmialo okropnie,ale nna tym sie skonczylonawet kropla nie spadla z nieba hehe.

To mieszkanko o którym Wam wczoraj pisalam,że nie wiem jak sie maz z cena dogada to dzisiaj podpisal umowe najmu.

nie jest ono jakies super po remoncie,ale czyste,zadbane i utargowal odstepne z babka no i kaucji nie chce,a najlepsze,że duze i rozkladowe. Ma osobne trzy pokoje,kuchnie,toalete,la zienke i duzy balkon nie zabudowany. Mam nadzieje,że spokojnie Nam sie beedzie mieszkalo w Nim i dlugoa w weekend przeprowadzka.
teraz najgorsze to pakowanie i wozenie gratow. Alee jakos pojdzie

Dziewczyny wszystkie zakpu sliczne i ciuszki i wozeczek.

Bafi ciesze sie,że jestes z Nami znowu.

gratuluje wizyt i poznania plci dziewczyny
Anusiu gratuluje mieszkanka ale przeprawadzki i kartonow zawalonych rzeczami juz nie hihih ja mialam pelno gratow jak sie przenosilam z innego pokoju a gdzie tu do innego mieszkanka , yhmm.. to jest jedyny minus przeprowadzek ogarnac ten balagan

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Hey mamuśki,
Ja dziś nie w humorze po pierwsze nie cierpię takiej pogody: leje i zimno niesamowiscie a po drugie mąż mnie wkurzył wczoraj wieczorem.
Pokazuje mu to co jego mama pokupowała, a on do mnie z tekstem: widzisz to już wszystko jest dla dziecka!
no ☠☠☠☠☠☠☠nięty za przeproszeniem, pomyślałam i biegnę do niego z kartą na które ponad 25 pozycji mam rzeczy które trzeba kupic, bo oprócz tych wczorajszych zakupów to mam tylko ciuszki i to nei wszystko
a on, że nie ma co wariowac i głupot kupywac. No jakie kur##a głupoty: pościel, pampersy, prześcieradła, oliwka, nożyczki do paznokci, tetrowe pieluchy itp itd nosz szlak mnie trafił normalnie. Gówno się zna, a się odzywa nasza rozmowa zakończyła się tym, że powiedziałam mu, że to dobrze dziecko będzie osrane leżało, bo przecież pampersy tez nie potrzebne. To się obraził rano wstał jakby nigdy nic ale ja wkurzona nadal jestem, bo on mysli, że wózek, łóżeczko i ciuszków troche to wystarczy. Głupio się dziwił wczoraj na rożek i przewijak co to i do czego i czy to potrzebne grrrrr musiałam się wyżalic kochane na tego mojego durnego chłopa
oj skad ja to znam Angel..takie juz sa te nasze chlopy moj tez sie na niczym nie zna a madrosciami jak sadzi to az glowa mala tez twierdzi ze po co tyle i wogole ;/ a przewijak po co? schylic sie do lozeczka nie idzie i przebrac maluszka? ja juz sie nawet nie odzywam tylko kupuje co sama wiem ze musze miec bo szkoda nerwow

IGA

Maja

Edytowane przez niegrzeczna88
Czas edycji: 2012-06-14 o 10:16
niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:17   #4894
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
jakie kupiłas? ja szukam bawełnianych, z jakimis wzorkami a spotykam tylko te z froty
pokaz linka do tych ceratek

Konczi jakis jeden cienki kocyk do domku trzeba miec zreszta w pazdz na dwor to tez jakiegos grubego nie zarzucisz, gruby to jak juz zima przyjdzie
hmm to może się na ten zdecyduję jednak
a ceratki takie zwykłe
http://allegro.pl/duza-ceratka-higie...409165843.html

i na przewijak mam frotowe pokrowce ..

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
JA tyż mam jeden cienki. Drugi gruby dostane od koleżanki, bo się zdeklarowała, że chce kupić.

Powiedziałam mojej siostrze tej najstarszej zaraz po mnie, że chcemy, żeby była chrzestną. Popłakała się.

hmmm to może się zdecyduję na ten kocyczek ...podoba mi się on ...
jejku ale emocje siostra musiała mieć ... super że się cieszy

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
cześć Konczi

już w pracy czy jeszcze laba ?
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:27   #4895
karolluki
Raczkowanie

Dziewczyny nie było mnie 3 godziny i ponad pół godziny musiałam nadrabiać, jak tak można no nie no żartuje oczywiście

Byłam w Lidlu, kupiłam ten termometr co kiedyś już był na promocji i powiem wam że bardzo fajny, mam nadzieję że posłuży na długo. Były jeszcze bodziaki i koszulki- ładniusie ale wszystkie z krótkim rękawkiem, więc nie kupowałam

Co do facetów i ich podejścia do wyprawki to mój jest chyba jakimś wyjątkowym wyjątkiem, bo dobrze że dużo pracuje i nie ma czasu chodzić po sklepach, bo tak to by chyba nakupował wszystko co mu w ręce wpadnie
Jak jeszcze nie znaliśmy płci maluszka to wypatrzył dla dziewczynki sukienkę do chrztu w galerii w jakimś sklepie, piękna była ale prawie 200 zł kosztowała i ledwo go z tego sklepu wyciągnęłam on jest gorszy na zakupach niż ja
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:30   #4896
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

już w pracy czy jeszcze laba ?
w pracy...urlop jest zawsze za krótki
Zanim czas pokona nas"
Stary 2012-06-14, 10:32   #4897
kraven
Zakorzenienie

Stwierdziłąm ,że kupie w Lidlu te z krótkim rękawem na większy rozmiar to będzie na wiosne

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:36   #4898
I_K
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Byłam w Lidlu, kupiłam ten termometr co kiedyś już był na promocji i powiem wam że bardzo fajny, mam nadzieję że posłuży na długo. Były jeszcze bodziaki i koszulki- ładniusie ale wszystkie z krótkim rękawkiem, więc nie kupowałam
no właśnie te bodziaki z lidla to się tak średnio opłacają dla "zimowych" dzieci, wolałabym już te http://allegro.pl/body-tiny-tillia-b...408490594.html tańsze no i rosnące...
Stary 2012-06-14, 10:37   #4899
karolluki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Stwierdziłąm ,że kupie w Lidlu te z krótkim rękawem na większy rozmiar to będzie na wiosne
Nom to jest dobry pomysł, tylko że ja już mam trochę rzeczy na wiosnę więc się wstrzymałam, ale możesz kupić, są naprawdę ładne
Stary 2012-06-14, 10:39   #4900
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Konczita ja kupiłam najmniejszy rozmiar z Medeli. Czytałam na ich stronie, że ja sie dopasowuje do buźki dziecka a nie do piersi. Czyli jak karmisz noworodka to powinnaś zacząć od rozmiaru S. Zawsze myślałam, że to zależy od rozmiaru brodawki. Jeszcze nie "przymierzałam", ale jak chcesz to wypróbuję i dam znać.
dobrze wiedziec. ale jestes tego pewna ze tak jest? ja tez myslalam ze chodzi chodzi o rozmiar sutka.

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
ja farbowałam i czasami farbuje jeszcze zalezy jaką mam farbe akurat i nie widze problemu w tym
ja dzisiaj tez sprobuje,. wyczytalam w necie ze to nie chodzi o amoniak tylko o reakcje alergiczna na glowie i wtedy moze dojsc do uszkodzen skory glowy i ze sie dostanie do obiegu i wtedy do maluszka moze dotrzec. a po drugie to ze nie powinno sie wdychac tych oparow. z tego co pamietam to chyba ta pianka nie byla taka mocna w zapachu.

mi pepek jeszcze nie wystaje tylko troche i przez to jest mega wrazliwy do tego stopnie ze jak sie kapie i mi prysznicowy szlauch dotyka to az mi ciarki przechodza. brr...

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:39   #4901
Iwoncia81
Zakorzenienie

Kobietki ja już racuchy usmażyłam, troche pojadłam i musze zmykać bo mój chop mnie ciągnie do sklepu żebym z nim jechała.
Jakby mnie nie było przed wizytą u gina to będe potem i zdam relacje

Buziam
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 10:40   #4902
maggie123
Zakorzenienie

kolejna noc, podczas której nie mogę spać. latam do wc po 5 razy z kropelką (Mała upodobała sobie spanie na pęcherzu), znaleźć sobie miejsca wygodnego w łóżku nie mogę.... a jak już zasypiam, to budzik zrywa tż do pracy... dziś przynajmniej udało mi się w miarę rano pospać i zwlekłam się z łóżka po 10, śniadanie dopiero zjedzone i już południe i połowa dnia za mną a ja jeszcze nic nie zrobiłam i co najgorsze nic mi się nie chce. A obiad trzeba jakiś ugotować nie lubię gotowania.... wrrr...
Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
To mieszkanko o którym Wam wczoraj pisalam,że nie wiem jak sie maz z cena dogada to dzisiaj podpisal umowe najmu.

nie jest ono jakies super po remoncie,ale czyste,zadbane i utargowal odstepne z babka no i kaucji nie chce,a najlepsze,że duze i rozkladowe. Ma osobne trzy pokoje,kuchnie,toalete,la zienke i duzy balkon nie zabudowany. Mam nadzieje,że spokojnie Nam sie beedzie mieszkalo w Nim i dlugoa w weekend przeprowadzka.
teraz najgorsze to pakowanie i wozenie gratow. Alee jakos pojdzie
Super, że macie mieszkanko - niech Wam się świetnie mieszka!

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
Dziękuje. Mnie niestety nikt niczego nie daje, sama wszystko kompletuje
ostatnio teściowa dała mi ciuszki po swojej najmłodszej córce (obecnie 12letniej). obejrzałam w domu i ponad połowę odłożyłam. Szmaty, szmaty, szmaty poplamione, przebarwione, sprane, poprzecierane... nie wiem po co trzymać takie coś w domu a później jęczeć, że szafy pełne i na nic nie ma miejsca. ba... nawet pieluszki tetrowe nam "sprezentowała". jeszcze po moim mężu.... moja mama dawno nasze wyprawki porozdawała po rodzinie a pieluszki zużyła na szmatki. Gdzie ja będę moją małą córeczkę w prawie 30letnie pieluszki zażółcone i kaftaniki w podobnym stylu ubierać?? niby darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda, ale z tych ubrań większość się nie nadaje, a tylko jest w oczach, że dostaliśmy. I to jeszcze z tekstem, że później wszystko do zwrotu, bo Zosia (najmłodsza córka) chce mieć pamiątkę po swoich ubrankach.... chyba od razu zwrócę wszystko... i za grosze w lumpku kupię w lepszym stanie
Cytat:

dziewczynki a szczotki do włosków wybrałyście z naturalnym, cienkim czy grubym włosiem ?
z włosia naturalnego kupiłam
Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
ja po cc tych wielkich podkładów podpaskowych potrzebowałam tak na 1 dobę w sumie, potem przerzuciłam się na duże podpaski belli te takie grube ze skrzydełkami i używałam ich długoo długoo bo 5tygodni, potem jeszcze 3 tygodnie jechałam nazwykłych podpaskach, bo krwawienie robiło się coraz bardziej przypominające zwykłe okresowe.
u Mnie połóg trwał 8 tygodni więc bardzoo długoo.. 2 miechy non stop się ze mnie lało jak z zarżniętej świni
Sojeczka, przerażasz.... mój okres zazwyczaj 3,5 dnia trwał a ja marudziłam, że leje się ze mnie jak z tej świni... nie wyobrażam sobie 8 takich tygodni... anemia gotowa... tym bardziej, że i tak mam takie skłonności
Cytat:
Hey mamuśki,
Ja dziś nie w humorze po pierwsze nie cierpię takiej pogody: leje i zimno niesamowiscie a po drugie mąż mnie wkurzył wczoraj wieczorem.
Pokazuje mu to co jego mama pokupowała, a on do mnie z tekstem: widzisz to już wszystko jest dla dziecka!
no ☠☠☠☠☠☠☠nięty za przeproszeniem, pomyślałam i biegnę do niego z kartą na które ponad 25 pozycji mam rzeczy które trzeba kupic, bo oprócz tych wczorajszych zakupów to mam tylko ciuszki i to nei wszystko
a on, że nie ma co wariowac i głupot kupywac. No jakie kur##a głupoty: pościel, pampersy, prześcieradła, oliwka, nożyczki do paznokci, tetrowe pieluchy itp itd nosz szlak mnie trafił normalnie. Gówno się zna, a się odzywa nasza rozmowa zakończyła się tym, że powiedziałam mu, że to dobrze dziecko będzie osrane leżało, bo przecież pampersy tez nie potrzebne. To się obraził rano wstał jakby nigdy nic ale ja wkurzona nadal jestem, bo on mysli, że wózek, łóżeczko i ciuszków troche to wystarczy. Głupio się dziwił wczoraj na rożek i przewijak co to i do czego i czy to potrzebne grrrrr musiałam się wyżalic kochane na tego mojego durnego chłopa
mój też na początku miał takie podejście...
całe szczęście trochę udało mu się przetłumaczyć + trochę przekonał go kolega z pracy, który ma 1,5 rocznego synka, ile faktycznie rzeczy , drobiazgów i innych duperelek taki maluch potrzebuje. i od tego momentu mam spokój
Cytat:
mam pytanie jak wybrać rozmiar osłonek silikonowych ???
czyli na początek s?
jakiej firmy?

Cytat:
Dziewczyny a gdzie kupujecie staniki do karmienia. Bo obeszłąm ostatnio dwa sklepy z bielizną i nie mieli Czy są w jakiś sieciówkach?
kupiłam w lidlu, jak były w promocji, ale coś mi się on nie widzi.
oglądałam ostatnio w la vantil itp sklepach. ceny ok 80 zł i niestety takie to paskudne... czemu producenci na siłę z kobiet chcą matki Polki zrobić i odebrać im poczucie bycia sexy? na allegro ładne staniczki do karmienia znalazłam, ale zakupów przez neta nie umiem robić. każda kupiona rzecz (z ubrań oczywiście, bo inne to ok) mimo odpowiednich wymiarów itp do niczego się nie nadaje
Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
hej mamuski
trzymam ciuki za wizyty
u mnie dzis okragly 30 tydzien sie zaczyna wiec
ide zobaczyc na mail.
do pozniej.pa
gratulacje
my od soboty

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
mam pytanie do mamus co farbowaly wlosy. ja musze swoje farbnac i kupilam ta pianke z loreala i sie okazalo ze ona ma amoniak. farbowala z was ktorac farba z amoniakiem?
oraz z ciąży farbowałam castingiem loreala bez amoniaku (w ogóle nie śmierdział), ale kiepsko mi odrosty pokrył i ekspresowo się zmył. ostatnio postawiłam na farbę garniera z amoniakiem, której używałam do tej pory. Pootwierałam tylko okna i wszystko wyszło pięknie.

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:54   #4903
kraven
Zakorzenienie

Nasza Rodzyneczka ma taki kocyk http://allegro.pl/sliczny-cieply-koc...417598576.html. Myśłicie, że taki wystarczy jako gruby kocyk na zimę do wózka?
Albo taki http://allegro.pl/kocyki-70-100-cm-t...411994451.html

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015

Edytowane przez kraven
Czas edycji: 2012-06-14 o 10:55
Stary 2012-06-14, 11:08   #4904
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
w pracy...urlop jest zawsze za krótki

ehh to też racja ... a kiedy Ty się na l4 wybierasz???

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Kobietki ja już racuchy usmażyłam, troche pojadłam i musze zmykać bo mój chop mnie ciągnie do sklepu żebym z nim jechała.
Jakby mnie nie było przed wizytą u gina to będe potem i zdam relacje

Buziam

iwcia kciuki za pozytywne wieści trzymam !

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
z włosia naturalnego kupiłam

czyli na początek s?
jakiej firmy?

już kupiłam szczotkę i grzebyczek ... a nakładek nie wzięłam bo były M a dziewczyny o S piszą więc się wstrzymałam ..
a teściowa Ci numer wywineła nieziemski hehe .. dobre

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Nasza Rodzyneczka ma taki kocyk http://allegro.pl/sliczny-cieply-koc...417598576.html. Myśłicie, że taki wystarczy jako gruby kocyk na zimę do wózka?
Albo taki http://allegro.pl/kocyki-70-100-cm-t...411994451.html
będę u rodzyneczek zakupować wanienkę i pozostałe rzeczy i tez o tym grubszym kocyku myślę ...
Stary 2012-06-14, 11:11   #4905
kraven
Zakorzenienie

Tylko te wzory mnie nie powalają. Co innego Tweety

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 11:25   #4906
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

fajny ten grubasny kocyk. ja tez musze sobie taki sprawic. a ta strona swietna.

ogladam wasze brzuchy na mailu i stwierdzam fakt ze ja to mam dopiero beben. musze zrobic fote to wam pokarze.

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 11:25   #4907
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
ok zakupiłam część rzeczy
mam

podkłady 30 sztuk
grzebyk i szczoteczkę
nożyczki
pieluszki tetrowe białe 20 szt
kolorowe 5
sztuk
flanelowe 5 sztuk
ceratki do łóżeczka 2 szt
termometr do wody
butelkę antykolkową
szczotkę do butelek
podkład ochronny na ramię nie wiem czy się przyda ale mi się podobał
smoczek uspokajacz co mi Wercia kazała nabyć
prześcieradełko sztuk 2
i dwa pokrowce na przewijak

uffff .....
Kupiłaś na Allegro? U którego Sprzedawcy? Ja czekam na moje zakupy kocykowo-ręcznikowe, ale powinny być dzisiaj, przynajmniej na track liście pokazuje, że paczka jest w Częstochowie.

Cytat:
Napisane przez Sara_m7 Pokaż wiadomość
Nie było mnie 2 tyg, a tu już o wyprawkach rozmawiacie, porodach. Już kupujecie ubranka? Ja jeszcze nic nie mam. Za niczym się nie rozglądam. Choć to 24tc, ale chyba za wcześnie. A Wy kiedy zaczęłyście to wszystko kupować?
Byłam niedawno u gina, i znów mam jakies paskudztwo grzybiczne. Co wyleczę, to znów się przypałęta.
Bierzecie dodatkowe żelazo? Mi ostatnio przepisała, ale mam wątpliwości czy te niskie wyniki to nie przez B12, gdyz nie jadam mięsa i cięzko mi uzupełnić witaminę, a ostatnio miałam ponad normą żelazo, a i tak muszę je brać.Tez tak macie?
Ja niby zaczęłam kupować pomału rzeczy, ale jakoś tak trochę bez przekonania to robię, cały czas zastanawiając się czy nie za wcześnie. Nigdy nie byłam przesądna a teraz... Dzisiaj np. miałam jechać na pogrzeb syna jeden z moich pracownic, ale jak się pochwaliłam tym pomysłem mojej przełożonej to powiedziała, żebym się puknęła w głowę i mam nie jechać, więc nie jadę... Pojedzie dziewczyna, która mnie zastąpi jak już pójdę na L4.

Wizytę mam dzisiaj, o 17:50. Ciekawa jestem co mi powie, bo znowu mam jakąś infekcję.
Biorę żelazo, magnez i Falvit. Jem mało mięsa i też spada mi hemoglobina :/
Stary 2012-06-14, 11:26   #4908
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

ehh to też racja ... a kiedy Ty się na l4 wybierasz???

...
jak mi lekarz będzie kazał
poprzednim razem to było 1,5 miesiąca do porodu jak mnie wysłał na zwolnienie
Zanim czas pokona nas"
Stary 2012-06-14, 11:29   #4909
kraven
Zakorzenienie

Co myślicie o tym zestawie? http://allegro.pl/nuk-szczoteczka-z-...350507111.html

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 11:38   #4910
colds
Zakorzenienie

Zaraz zabieram się za nadrabianie.
Tylko powiedzcie mi, co z nowym wątkiem?
Stary 2012-06-14, 11:40   #4911
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Kupiłaś na Allegro? U którego Sprzedawcy? Ja czekam na moje zakupy kocykowo-ręcznikowe, ale powinny być dzisiaj, przynajmniej na track liście pokazuje, że paczka jest w Częstochowie.

Wizytę mam dzisiaj, o 17:50. Ciekawa jestem co mi powie, bo znowu mam jakąś infekcję.
Biorę żelazo, magnez i Falvit. Jem mało mięsa i też spada mi hemoglobina :/

nisia ja zaczynam bo już 28t .. a wg karty 29 .. jakbym donosiła do 36 to czasu mam na wyprawkę niezbyt mało nie ? więc trzeba myśleć .. za 3 tygodnie malujemy pokój ... i zamawiamy łóżeczko .. do 10 sierpnia chcę
mieć wszystko gotowe ...

a ja kupiłam u rajrodzica-pl zobaczymy czy będzie wszystko ok .. u rodzyneczek będę kupować resztę

trzymam kciuki za wizytę wszystko będzie dobrze

Cytat:
jak mi lekarz będzie kazał
poprzednim razem to było 1,5 miesiąca do porodu jak mnie wysłał na zwolnienie

ehh pracowity robaczek z Cię jest ....

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Zaraz zabieram się za nadrabianie.
Tylko powiedzcie mi, co z nowym wątkiem?

szefowa się zjawiła
zakładamy jak do 5000 dobijemy tylko czy ten tytuł mamy czy nie ?
Stary 2012-06-14, 11:43   #4912
colds
Zakorzenienie

Konczita - No własnie dlatego nadrabianie zostawiłam na później, bo widzę, że suniecie niemiłosiernie do przodu z postami .
Więc wolałam skonsultować się na temat następnego wątku, póki widzę, że jeszcze te 5000 nie jest przekroczone
Tylko co z tematem?
Stary 2012-06-14, 11:44   #4913
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

No u mnie padać przestało
mąż przywiozl kilka kartonow to dzisiaj zaczne pakowanko,bo jutro nie bede miala kiedy bo mamcia ma imieniny to do niej pojedziemy,a pozniej zostaje tylko weekend

jak ja dam rade

Zaraz tam jedziemy,wykladzinki zawiezc do sypialni i pokoiku malego

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 11:47   #4914
Hatti
Rozeznanie

jednak spisze sobie co juz posiadam dla malej,bo jestem gleboko w lesie widze..

ten tytul mamy fajny,moze niech zostanie,hm??
Stary 2012-06-14, 11:53   #4915
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Konczita - No własnie dlatego nadrabianie zostawiłam na później, bo widzę, że suniecie niemiłosiernie do przodu z postami .
Więc wolałam skonsultować się na temat następnego wątku, póki widzę, że jeszcze te 5000 nie jest przekroczone
Tylko co z tematem?

gdzieś ktoś kiedyś podał ale ja nie zapisałam uhhhh

muszę iść do kuchni obiad pichcić bo zaległam na allegro i masakra siedzę i kupuję .. właśnie przelałam bagatela ponad 250 zł
Stary 2012-06-14, 11:55   #4916
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

ehh pracowity robaczek z Cię jest ....

jak to moja znajoma określiła, pracuję "ku chwale ojczyzny" bo i tak nikt tego nie doceni w pracy
Zanim czas pokona nas"
Stary 2012-06-14, 11:57   #4917
karolluki
Raczkowanie

Cytat:

gdzieś ktoś kiedyś podał ale ja nie zapisałam uhhhh

muszę iść do kuchni obiad pichcić bo zaległam na allegro i masakra siedzę i kupuję .. właśnie przelałam bagatela ponad 250 zł
Kalpana proponowała taki fajny tytuł ale mi umknął, nie pamiętam
Stary 2012-06-14, 11:59   #4918
aloy
Raczkowanie

Cytat:

hmm... pochwal się na co całkiem sporo. ja przeglądam cały czas ale chyba jak już będę mogła wstać to po prostu pójdę do sklepu i kupię reszte rzeczy, oby nie okazało się, że mąż musi latać jeszcze po sklepach, bo ja wole jak wszystko dla dziecka jest takie jak mi się podoba

Ola 19.10.2009
aloy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 12:21   #4919
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
o kurcze ale laska!!!! zazdroszcze
reszty nie widziałam, ale na pewno super wygladacie dziewczyny a rozstępy Wam sie nie robią? i czym brzuszki nawilzacie?
Mi się robią. Na boczkach. Boje się, że pójdą dalej, na brzuch..
A smaruję masłem do ciała.

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
no colds jakby była w 20 tygodniu nie widać wcale kochana że tyle przytyłaś
Teraz to już mam pewnie więcej na plusie

Cytat:
to pochwale się co nabyłam ... ciuszki 0-3 i na 3-6 te śpioszki dwie pary i jedna bluziunia jest
Śliczne . ja wczoraj Wam pozazdrościłam i też się wybrałam do sh. Ale zdjęcia wstawię później.. Jak nadrobię

Cytat:
colds, niegrzeczna, kate bardzo ładne zgrabniutkie brzuszki mojego nikt na mailu nie zauważył
Te skarpeteczki mnie urzekły
A co do maila to ja wchodzę tam b.rzadko. Więc jak wejdę to będę chwalić nawet brzuszki z przed miesiąca

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
A ile kupujecie kompletów pościeli do łóżeczka ? ja mam 2 używane po Tż-a siostrzeńcach i jeden jeszcze kupimy chyba nowy żeby był nowiusi na start
2 albo 3. Zobaczymy jeszcze.

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Odebrałam dziecko z przedszkola i trzeba było jechać do lekarza. Ospa. Matko dwa tygodnie uziemienia A w sobotę miał być grill
Zdrówka dla Pauli, i aby nie drapała!

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
Dziewczynki właśnie mi przyszła paka z all z ubrankami 60 szt., ale jest więcej. Wychodzi 1,70pln/szt. Takie piękne rzeczy! Bluzy dwustronne, pajace welurkowe, dresik piękny polarkowy, słodkie sukieneczki, spodenki hm, benettona. Jestem bardzo zadowolona, opłacało się Na aukcji wyglądały ok, a w rzeczywistości jestem naprawdę mile zaskoczona. Ubranka pachną pyszną malinką -muszę wyczaić co to za proszek/płyn, bo zapach jest po prostu piękny
Dałoby radę zdjęcie?
I aukcję? W sensie, u jakiego sprzedawcy kupowałaś

AAAAA. Już widzę . Mam takie same papciuszki dla Melci Wczoraj w lumpku zakupiłam właśnie

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Colds ale super brzuch! Dziewczyna z piłką, jakby napisała E.Giffin
U mnie dalej wyraźnie widać, gdzie jest żołądek,a gdzie dziecko

anesh - Oczwiścię, dopiszę .

Cytat:
colds ja również proszę abyś dopisała nam do Adrianny Bożena bo Niunia będzie miała dwa imiona .. chociaż ta Adrianna ostatnio mi nie po nosie
Okej, dopisuję
Stary 2012-06-14, 12:33   #4920
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
hej mamuski
trzymam ciuki za wizyty
u mnie dzis okragly 30 tydzien sie zaczyna wiec
ide zobaczyc na mail.
do pozniej.pa

Trzymam za wszystkie dzisiejsze wizyty!

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Pięknie nadrobiłam
Ale aż się zasapałam

My jutro mamy pierwsze KTG
A później jedziemy na zakupy remontowe do salonu..

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości