|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
|
|
|
|
#4652 |
|
Zadomowienie
|
Jak tak Was czytam to od razu mi lżej, ponieważ chyba tylko ja rzucę się w sobotę na płyn do mycia naczyń w liczbie sztuk trzech
![]()
|
|
#4653 |
|
Raczkowanie
|
Przed chwilą wróciłam z Rossmana. Bez problemu kupiłam kremy Eveline, jeszcze dużo zostało oraz dezodorant Halle Barry i podobnie jak kremy zostało jeszcze dużo opakowań.
|
#4654 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mały OT - też kupiłam piżamę z Lidla, z Bambim mnie urzekła ![]() ja jutro po Lirene wysyłam siostrę, sama nie dam rady. I podkład Loreal Lumi Magique który będzie kiedyś tam pod koniec mnie zainteresował jeszcze za tą cenę bym mogła wypróbować. Opinie na kwc bardzio skrajne, miała go któraś może?
|
|
#4656 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Mam jakby pół Polski tam, ale dzięki, jak będę to nie omieszkam zajrzeć Zazdroszcze wam, to okazuje się że mój Rossmann to jakiś pypeć i ja żyłam sobie dotąd nieświadoma że tam moga być takie wypasy!
|
|
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie kupowałam, ale widziałam dziś w R. pełne półki wszystkich 3 wersji zapachowych i zero zainteresowania nimi
|
#4658 |
|
Raczkowanie
|
ja tez czesto tam nie bywam bo tez kawalek mam, ale tamten rossman to taki jak sa zagranica, najwiekszy w Europie mozesz sobie w necie poczytac
|
|
|
|
#4659 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wszystkie R. okradzione z pudru Maybelline
Oczywiście nie dane mi było na nie nawet spojrzeć... Eh.. Ale kupiłam mus do ciała z Garniera. |
|
|
|
#4661 |
|
Moderator
|
Tekst z 2011:
Dzisiaj (16 sierpnia) w łódzkiej Manufakturze został otwarty największy w Europie, a także na świecie sklep sieci Rossmann. Na powierzchni ponad 1.3 tys. metrów kwadratowych wyeksponowano 16 tys. różnego rodzaju produktów - od biżuterii, kosmetyków, perfum, aż po drobny sprzęt AGD, jak czajniki czy opiekacze. Nowością jest kącik kawowy, ekologiczne przekąski oraz wina firmowane przez Marka Kondrata. Po raz pierwszy w Rossmannie będzie można kupić także zabawki i artykułu papiernicze. Jestem pod wrażeniem i zazdroszczę mieszkańców Łodzi! :
|
|
|
|
#4662 |
|
Rozeznanie
|
W Krakowie by taki otworzyli
W ogóle jakby Ross miał szafy Essence, Catrice, Heanu, Celii, Pierre Rene, Miyo... nie wychodziłabym stamtąd w ogóle
|
#4663 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4664 |
|
Raczkowanie
|
nic dzisiaj nie udalo mi sie dostac, wchodze o 10 do Rossmana a tam czysciutkie pulki po podkladzie, dezodorancie i doświazaczu Ambi Pur
|
|
#4665 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje, ale i tak nie mam do tego sklepu dostępu
|
|
#4666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4667 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4668 | |
|
maskott
|
Cytat:
w sobotę wstanę i poobserwuję walkęfajna jest
|
|
|
|
|
#4669 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dziś po 12 w rossmannie z mamą po szampon dla niej. Pomyślałam, że wezmę sobie krem Eveline przy okazji. O ja naiwna myślałam, że skoro na wizażu ma nie najlepszą opinię, to jeszcze jakieś na półce będą. Lubię ten krem, mamy go w łazience i od czasu do czasu używam po umyciu rąk, ale niestety półki puste... Powiedzcie mi o której trzeba będzie stać pod drzwiami, żeby dostać tusz max factor?
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanko
![]() co jeżeli chce kupić 2 rzeczy SunOzon? nie dadzą mi, nabiją kod na 2, czy mam mieć na 2 kartkach kod?
|
#4671 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4672 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4673 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Normalnie jak w kabarecie ,,Supermarket" Ani Mru Mru.
|
|||
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
ide po to samo
i ile cie wyszlo ?
|
#4675 |
|
Zadomowienie
|
Ale prawie wszystkie relacjonujące ze zniesmaczeniem zachowanie Pań przed otwarciem rossmanna same biorą w tym udział
to mnie najbardziej śmieszy, patrząc na to z boku jesteście częścią tego walczącego o 2 zł tańszy krem tłumu Niektóre promocje są fajne, ale walki o rzeczy, które w zwykłych promocjach kosztują podobnie...
Edytowane przez arbuziak Czas edycji: 2012-06-14 o 14:50 |
|
|
|
#4676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja zawsze chodzę przy Zielonej, a trzeba mi było uderzać po odżywkę do Manu
Edytowane przez monikaW88 Czas edycji: 2012-06-14 o 14:52 |
|
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poluję tylko na jedną promocję i aż boję się zajść do Rossmanna, żeby nie być poturbowana, popchana albo żeby nikt z ręki mi nic nie wyrwał.
|
|
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja nie rozumiem krytykowania tych osób i tyle skoro kogoś stać i bez różnicy mu czy wyda 10 czy 6, ok..ale dla kogoś te PRAWIE tak samo robi WIELKĄ różnice ![]() a co do stania pod sklepem.. Ty tam stoisz? Ty poświęcasz na to swój czas? nie. więc co Ci do tego co robią inne dziewczyny ![]() tutaj żadna nie przepycha się i nie zgarnia całej półki danego balsamu, tylko idzie wcześniej niż zazwyczaj by szła, po to żeby w ogóle to dostać.. a krytykują osoby, które wpadają do sklepu i zgarniają biegiem wszystko co w promocji. ja nie widze żadnych problemów w tym, że ktoś kupuje na promocji coś czego używa regularnie i ma szanse kupić np 2 za 1.. nie rozumiem jedynie osób, które biorą coś tylko, że promocja, ale to też ich sprawa.. mi osobiście żal kasy na coś, po to żeby czuć, że się wygrało i kupiło coś szybciej od kogoś chociaż nawet nie wiem co to i po co to
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam pół godziny po otwarciu rossa. Kupiłam krem eveline z aloesem i mus garniera. Po podkładach zostało tylko wspomnienie. Nie chciałam go brać, więc dla mnie bez różnicy czy był czy nie, ale z ciekawości zerknęłam. Jakaś kobieta atakowała biedną kasjerkę za brak podkładów. Ona jej tłumaczy, że się skończyły, ja jej też broniłam, a ta kobietka na nas patrzyła jak na szalone. W drodze do pracy mijałam rossa i na 40 min. przed otwarciem było około 10 osób.
Tu nie chodzi o to, że ktoś korzysta z promocji czy bierze po kilka sztuk tylko o to, że pewne osoby zapominają o dobrym wychowaniu. Wiadomo każdy chce zaoszczędzić, ale jeżeli czegoś nie uda się kupić to świat się nie zawali. Spokojnie czekam do soboty na pędzle, a zastanawiam się też nad balsamem lirene. Przed chwilą zapukał jakiś młody mężczyzna i próbował wcisnąć mi perfumy, które w poniedziałek wchodzą do rossa i natury. Za jedyne 20zł mogłam mieć cuuudny zapach i gratis dla męża. Ja naiwna nie skorzystałam, hehe.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2012-06-14 o 15:21 |
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
może puszczą na you tubie nagrania ze sklepowych monitoringów
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

przez Was chyba pójdę dzisiaj do Rossmanna 

. Jak przechodziłam 3 minuty później koło odświeżaczy to już ich nie było. Duże wzięcie miały balsamy garniera (chociaż jeden rządek promocyjnych jeszcze się ostał) i kremy do rąk - wszystko wymiecione. 

Oczywiście nie dane mi było na nie nawet spojrzeć... Eh.. 

W ogóle jakby Ross miał szafy Essence, Catrice, Heanu, Celii, Pierre Rene, Miyo... nie wychodziłabym stamtąd w ogóle