![]() |
#271 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg
Halo Dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() w ogóle takie jakieś rozpasanie u nas panuje(u mnie przynajmniej ![]() ![]() z innej beczki jak dziś byłam pobiegać to jakieś chłopaki biegały za mną (w sensie że też jogging) i jak mnie minęli gdy przeszłam w marsz to pogratulowali formy bo myśleli że przejdę w marsz jakieś 5oo metrów wcześniej i że nie wyglądam że potrafię tyle przebiec bez przerwy ![]() ![]() Edytowane przez balam88 Czas edycji: 2012-06-13 o 23:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
mozna sie jeszcze przylaczyc? Waze 82kg przy wzroscie 170cm. Cel to 65. Mam serdecznie dosyc swojej wagi tymbardziej, ze nie jest to juz kwestia estetyki, ale wrecz zdrowia. Kregoslup boli okrotnie. Plaskostopie sie poglebilo tak, ze kazdy krok oznacza rwanie w spodzie stopy i tyle lydki. Dodatkowo stawy skokowe juz tez odmawiaja wspolpracy. Pora sie ocknac. W poniedzialek i srode bylam na pilatesie (PIERWSZY PRZEJAW AKTYWNOSCI FIZYCZNEJ OD PONAD 2 LAT ) Jutro ide na basen. Wiem, ze pilates nie jest typowym spalaczem tluszczu, ale mega mnie zrelaksowal, wiec chce mu poswiecic przynajmniej jedne zajecia tygodniowo. Z djeta jest gorzej... bo ja poprostu nie moge przestac. Wiecznie jestem glodna, zreszta nie musze byc glodna zeby opylic cala lodowke - jem bo lubie. Nie ma takich produktow zywnosciowych ktorych nie lubie. Zjem poprostu wszystko. Nie moge sie powstrzymac. Codziennie jest "od jutra". Najgorzej jest od 16.00 i pozniej. Zjem ogromna porcje obiadu, odczekam 10-15minut az sie w brzuchu ulozy.... i zaczne wyjadac to co jeszcze jest w garczku. Dodatkowym utrudnieniem jest to, ze te "zdrowsze" produkty tu - w UK sa drogie, ale to jeszcze moge przelknac. Najgorszy jest poprostu brak silnej woli. Mam nadzieje, ze z pomoca Wasza uda mi sie troche zrzucic. 2 lata temu schudlam pare kilo dzieki dziewczynom z watku, ktory potem umarl smiercia naturalna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() Jak tam u was idzie z traceniem zbędnego ciężaru z naszego ciałka??;p U mnie motywacja troche osłabła bo jakos po wyglądzie niewidze efektow ![]() ![]() Mój wczorajszy bilans kaloryczny wyszedł ok 950-1000kcal 1.sniadanie-frankfuterka z 1 kromką chleba zytniego(niebylo nic innego w lodówce;(;/) Ćwiczenia;40 min z Mel B 2.Śniadanie II;Koktajl truskawkowy 3.Obiad:Młode ziemniaczki (średniej wielkości 2szt) + jajko sadzone +warzywka gotowane na parze 4.Podwieczorek:1x kromka żytniego z bieluchem + 2x ciastka owsiane(takie małe z Sante) 5.Kolacja;Omlet z 1 jajka i 2 białek z pomidorkiem i szczypiorkiem. Dzisiejszy bilans to: 1.Śniadanie;płatki + mleko 0,5% 2.Śniadanie II;krimka żytniego z bieluchem i szczypiorkiem + 1 ciastko owsiane 3.Obiad:będzie sałata + pomidory + filet z piersi z grilla a reszta sie zobaczy;p no do tego ok 3l wody dziennie, i 2 kubki czerwonej herbatki i 1 kubek zielonej ![]() no a ćwiczeń to te brzuszki j.w a jak tam u was?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie dzisiaj lookał jakiś koleś w sklepie... Cytat:
![]() kupiłam sukienkę na wesele, może to nie szczyt moich marzeń ale spoko... aha no i zawsze musiałam brac rozmiar 46/48 a teraz 44 ![]() no i kupiłam ukochana maxi dress... piekna ![]()
![]() |
![]() |
#275 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jakoś po ciuchach niewidze żeby coś sie zmniejszyło niestety ![]() ![]() No najgorsze jest to że są to zakwasy na udach i łydkach wiec cięzko jest chodzić...a co dopiero wstawać np. z łóżka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie pozorna nasza koleżanka ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#277 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do tych chłopów to już kolejna moja porażka :/ kolejny za przeproszeniem ch*j bo inaczej się nie da powiedzieć ![]() Sandruś a długo jesteś w związku?? ja wiem ,że nie warto się poniżać dlatego zmiana taktyki, nie będę więcej za żadnym biegać i okazywać , muszę być zimna ![]()
-11kg było 94kg jest 83kg będzie 69kg a następnie 58kg a co! ![]() Edytowane przez inusia89 Czas edycji: 2012-06-14 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Choć może teraz wzrosła z kuli @ vprzynajmniej mam taka nadzieje, bo przeciez niejadłam nic aż tak kalorycznego ani fast foodów ani słodkiego;( choć w tamtym tygodniu teściowa miała urodziny to zjadłam 1 kawałek ciasta biszkoptowego z owowcami i galaretką(niebyło tam żadnej śmietany) a 1 truskawkowego z kruszonką;( rano waga pokazała 74,7kg a na drugi dzien waga pokazała 75kg a potem juz niczym niezgrzeszyłam a jednak w poniedziałek(wtedy dostałam @)pokazała 75,5 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Daktylku w moim życiu też był kiedyś taki co też mówił,że kocha , planował przyszłość obiecywał a potem nagle cisza...okazało się,że na wyjeździe poznał inną...później poinformował mnie,że ojcem zostanie i że ma nadzieje,że kiedyś wybaczę mu... Ale smaka robisz na te młode ziemniaczki ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja dziś rano zjadłam 2 małe kromeczki pieczywka chrupkiego z pasztetem babuni keczupem i ogórkiem, później ze 3-4 łyżeczki musli z mlekiem i teraz 1 frankfurterke z wody...a potem jeszcze nie wiem ![]() 10min na skakance poskakałam i nogi jak z waty miałam ![]()
-11kg było 94kg jest 83kg będzie 69kg a następnie 58kg a co! ![]() Edytowane przez inusia89 Czas edycji: 2012-06-14 o 13:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja poznałam mojego męża w kwietniu 2009 roku a 10 kwietnia 2010 wzięliśmy ślub ![]()
![]() |
![]() |
#281 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie wyglądało to tak,że poznaliśmy się na początku marca, ja mu na wstępie powiedziałam ,że wrażeń nie szukam, po miesiącu mi zaczęło zależeć, on powiedział,że związku nie szuka i że pewnie jak będziemy się nadal widywać to ja będę chciała więcej a ja,że pewnie tak...myślałam,że nasz kontak się urwie ale on nadal się widywał ze mną , pojechałam do niego i przy swoich kolegach pocałował mnie w usta...widywaliśmy się dalej , do łóżka czasem chodziliśmy a czasem po prostu się przytulaliśmy pieściliśmy...miesiąc temu pękło we mnie coś i napisałam mu ,że się zakochałam a on ,że się skomplikowało i tyle...tydzień później przyjechał i było tak jak za każdym razem czuły bardzo i zero tematu... ja wiem ,że to kawał dziada i babiarz ale mimo to ja go kocham ![]()
-11kg było 94kg jest 83kg będzie 69kg a następnie 58kg a co! ![]() Edytowane przez inusia89 Czas edycji: 2012-06-14 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moje sukienki... tylko prosze nie patrzcie na to co obok mnie... ja mam tak ze jak wroce z zakupami to od razu musze przymierzyc... wszytsko poszło w kąt i sesja modowa musiała byc 1 - na wesele (zamierzam dokupić zolte buty i kopertowke zeby bylo wesolo) 2 - maxi ![]()
![]() |
![]() |
#283 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O to Sandruś też na portalach randkowych buszowała jak i ja ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dasz rade, zapomnij o dupku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#285 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja ziemniaki jem sporadycznie, lubię, ale jakoś nie przyzwyczajona jestem do częstego jedzenia. Dopiero jak mnie ochota najdzie to kupuję. Ale placki ziemniaczane uwielbiam, najlepiej z sosem grzybowym/pieczarkowym lub gulaszem ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie czekam, aż moje ziemniaczki się ugotują. Do tej pory zjadłam tylko grahamkę z tym pysznym pasztetem (ok. 9 rano). Byłam z kociakami u weta, mam nowy antybiotyk, coś ten katar nie chce nas opuścić. U drugiego kociaka z okiem lepiej, jest szansa, że się zagoi. Z wrażenia, zapomniałam, że miałam podskoczyć po akcesoria do TurboFire, no nic trudno. Ale tak mi się biedaki zestresowały (nie znoszą obcych i zmiany miejsca, strasznie się boją, właściwie tylko mnie tak akceptują w 100%), że zwinęłam się szybko do domu, po drodze tylko kupiłam kilka plasterków mielonki (przysmak na specjalne okazje, na sam widok już mruczą wniebogłosy), poprzytulały się i już są spokojne. Ale za to w końcu kupiłam czerwoną herbatę. A przed chwilą odkroiłam (uwaga może być drastycznie ![]() ![]() A znalazłam wczoraj, garść motywacji klik Sandra1985b, fajne te sukienki, ja w ramionach jestem bardziej masywna, nie znoszę tych moich ramion ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie masz najgrubszych bo ja je mam ![]() ![]() http://www.google.pl/imgres?q=dove+s...9,r:0,s:0,i:68
![]() |
![]() |
#287 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To dobrze,że z kotkami już lepiej ![]() ![]() ![]() a ja znalazłam kiedyś "Album sukcesów" wkleję wam link i też aż bierze dziw jak ładnie stracili kg ![]() http://diety.wp.pl/index.php/mid/25/...ange/0/page/0/
![]() |
![]() |
#289 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No jak jest okazja typu urodziny, wesle to staram sie skosztować wszystkiego ale z umiarem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A waga predzej czy później musi spaść bo inaczej ![]() ![]() Sandra1985b co do sukienek to śliczne ![]() daktylek1987waże sie raz w tygodniu ale wtedy po urodzinach to byl wyjątek bo chciałam sprawdzic ile mi przy było;p inusia89ja swojego męża też poznałam.....ale na czacie;p ![]() ![]() ![]() Ja uzywam samoopalacza z perfekty i jest suuper niepozostawia smug ani sie nie zmywa!!ale w tym problem ze kupiłam go raz w tesco bo chciałam podkreslic opalenizne a teraz jak na złosc nigdzie go juz niema ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Idę sobie pooglądać, motywacja się przyda. Ale dziś ubrałam spodnie, które były ciut za małe w pasie, cisnęły mnie, a dzisiaj już było prawie idealnie i w udach minimalnie luźniejsze mi się wydały. W lustrze widzę już, że z brzucha/boczków mi trochę spadło. ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Nie wszystkie zdjęcia mi się wyświetlają ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mi kilka też się nie wyświetliło...była dziewczyna która schudła 50kg !!! :O
-11kg było 94kg jest 83kg będzie 69kg a następnie 58kg a co! ![]() Edytowane przez inusia89 Czas edycji: 2012-06-14 o 15:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale nie poddajemy się, walczymy dalej. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#294 |
Rozeznanie
|
ojjj to tak jak i ja;(;(;(
ja tam nielubie oglądać takich zdjęć bo niektóre wydają mi sie mało realne...;p zwłaszcza jak są z ameryki...;p znacie jakies dobre kosmetyki na rozstępy??nieukrywam ale mam je paskudne po ciąży;/ próbowałam z perfekty i evelina ale niiic niedały niestety;/;(wiem że nieznikną ale skóra w dotyku to jak tarka.... Edytowane przez Madziq634 Czas edycji: 2012-06-14 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#296 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Właśnie zjadłam kolacje upiekłam pstrąga w foli + sałata z winegretm do tego pyyyychotka palce lizać ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
-11kg było 94kg jest 83kg będzie 69kg a następnie 58kg a co! ![]() Edytowane przez inusia89 Czas edycji: 2012-06-14 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Rozeznanie
|
używałam krem na rozstepy jak byłam w ciązy ale szczerze nic to niedało, bo rozstepy i tak sie pojawiły a potem niechciały zniknąć...w sumie mam je do teraz;/;(
Spóźnione smacznego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
heh dziękuję ![]() a ja sobie chyba strzelę w łeb :/ brat mi przyniósł pół pizzy (wielkości połowy małego talerzyka) tak ładnie pachniała ,że się skusiłam a teraz zła jestem ,że ładny zapach wziął górę ![]() ![]() ubieram się i idę jeszcze na skakance poskakać trzeba odpokutować ![]()
-11kg było 94kg jest 83kg będzie 69kg a następnie 58kg a co! ![]() Edytowane przez inusia89 Czas edycji: 2012-06-14 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.